As-Salaamu Alikom: We serve in 88 to 109 languages.

Listen to 1910 Topics of Koran in MP3 English by Anne Khadiejah

Listen to 1910 Topics of Koran in Mp3 Indonesia by Zainab

Soon in-sha-Allah German and/or Turkish MP3 will be released


Do you like to review and record in your language, please email us info@mosque.com


Draft available in your language:

What is Islam.htm
What is Islam.docx

Koran.html
Koran.docx
Hadith.html
Hadith.docx
Ahmed-Deedat-Revealing-the-Truth-the-Ultimatum-Manual.html
Ahmed-Deedat-Revealing-the-Truth-the-Ultimatum-Manual.docx
Prophet-Muhammad-Biography-1.html
Prophet-Muhammad-Biography-1.docx
Prophet-Muhammad-Biography-2.html
Prophet-Muhammad-Biography-2.docx
The daily supplication of the Prophet that you should do.htm
The daily supplication of the Prophet that you should do.docx
English-Prophet Muhammad Speaks on 61 Topics reported by Imam Nawawi-Anne Khadiejah.htm

Iman-Faith-1-of-27.html
Iman-Faith-1-of-27.docx
Iman-Faith-1-of-27.xlsx

In your language: Here is the 27 topics contained in the 9 authentic books of Hadith: موطأ مالك| مسند حنبل | سنن الدارمي | صحيح البخاري | صحيح مسلم | سنن ابن ماجه | سنن أبي داود | سنن الترمذي| سنن النسائي
01-إيمان|02-أدب|03-أنبياء وصحابة|04-جنائز|05-جهاد|06-حج|07-دعاء|08-رؤى|09-زكاة|10-طعام|11-صلاة|12-صيام|13-ضحايا|14-طب|15-طهارة|16-علم|17-عمل|18-فتن|19-فرائض|20-قرآن|21-قضاء|22-قيامة|23-نذور|24-نكاح|25-هبة|26-وصية|27-ولاية||

01-Faith (Creed) | 02-Manner | 03-Prophets and the companions | 04-Funerals | 05-Jihad | 06-Hajj | 07-Supplication(DOA) | 08-visions | 09-Obligatory Charity (Zakaat) | 10. Food | 11-Prayer | 12. Fasting | 13. Sacrifice | 14. Pediatric | 15-Purity | 16-Knowledge | 17. Good deeds| 18-Sedition | 19. Obligations | 20-Quran | 21. Verdict & court | 22-Resurrection | 23. Vows | 24- Marriage | 25. Gift | 26. Well | 27-Statehood |
Draft-9-Books-of-Hadith-in-One-Excel-Total-43710-Hadith-27-Topics.xlsx
 Bismillah,

Emri i Perëndisë të Mëshirshmit

www.Allah.com

www.Muhammad.com

Falënderimi i qoftë All-llahut:

Mirë se vini në

A-Z Njohuri Islame

në një koleksion

islamik falas

referenca të plota

më shumë avantazh

efikasitet

të kuptuarit e lehtë

dhe prezantim të reja

me performancën në 109 gjuhë.

më mirë se universitetet e

Harvard,

Oxford

Madina

Diyanet Turqisht

dhe Azhar

Filluar në gjuhën angleze në 1984 në Çikago

në shtëpinë e boksier Muhammad Ali.

Pra kërkimit tuaj për më të mirë

ndalet këtu.

Falënderimi i qoftë All-llahut,

dhe lavdërimi dhe lutjet gjatë

të gjithë profetët,

të tilla si Adamin, Noeun, Abrahamin, Davidin, Solomonin, Moisiun, Jezusin,

dhe Muhamedi

vulë e të gjithë pejgamberëve.

Çfarë është Islami docx

Çfarë është Islami

Thelbi i Allahut Wonderful Dëshmi docx

Thelbi i Allahut Dëshmi Wonderful

Stephen Anne udhëtim në Islam docx

Stephen Anne udhëtim në Islam shëndoshë

Gabimet e teologjisë bashkëkohore të Vahabit Selefi dhe ISIS docx

Kush bëni krishterët Ndiqni docx

Kush bëni krishterët të ndjekin

Man Made Perëndia një përmbledhje esesh docx

Man Made Perëndia Një Mbledhja e Ese

Ahmed Deedat zbulimin vërtetën Manuali Ultimatum docx

Ahmed Deedat zbulimin vërtetën Manualin ultimatum

Creed e Islamit 345 docx

Creed e Islamit 345

Juaj e parë 24 ORË Islam docx

Juaj e parë 24 ORË Islamit

Lutja e përditshme e Profetit që ju duhet të bëni docx

Lutja e përditshme e Profetit që ju duhet të bëni

Profeti Muhamed Biografia 1 docx

Profeti Muhamed Biografia 1

Profeti Muhamed Biografia 2 docx

Profeti Muhamed Biografia 2

Thëniet autentike Profetike e biografinë e Profetit Muhamed docx

Thëniet autentike Profetike e biografinë e Profetit Muhamed

Fjalor i përshkrimit të trupit profetike docx

Fjalor i përshkrimit Profetike trupit

1950 thëniet profetike Thënie Profetike raportuara nga Imam Neveviu nëpërmjet Hafiz Abdullah Ghumari docx

1950 thëniet profetike Thënie Profetike raportuara nga Imam Neveviu nëpërmjet Hafiz Abdullah Ghumari

Thëniet autentike Profetike e 700 karakteristikave të Profetit Muhamed docx

Thëniet autentike Profetike e 700 karakteristikave të Profetit Muhamed

Thëniet autentike Profetike e sajë të Profetit Muhamed dhe Ebu Bekri docx

Thëniet autentike Profetike e sajë të Profetit Muhamed dhe Ebu Bekrit

Thëniet autentike Profetike rreth rebelim përpara ditës së gjykimit docx

Thëniet autentike Profetike rreth rebelim para se ditën e gjyqit

Profeti Muhamed Flet mbi 61 Temat raportuara nga Imam Neveviu Anne docx

Profeti Muhamed Flet mbi 61 Temat raportuara nga Imam Neveviu Anne

Kurani docx

Kuran

Kurani Temat CSV

Shpjegimi i Kuranit nga ana e Pejgamberit për dy kapituj docx

Shpjegimi i Kuranit nga Profeti për dy kapitujt

Kurani në zë, anglisht dhe arabisht teksti nga Anne Stephens Secila temë në dy minuta 2000 Temat

Shëndoshë Kurani, Malay dhe teksti Arabisht nga Hamida Jamiatul Zejnebit: Çdo temë në dy minuta 2000 Temat

Lexim i qartë dhe më i mirë Arabisht Kurani nga Qari Minshawi

https://www.youtube.com/watch?v=Ihmb1xmYln0&list=PL7953F8665972764D

Indeksi Definitive Word Kurani subjekt ajeti

Mëso të gjitha fjalët e Kuranit në 30 mësime: Fjalët e Kuranit Fjalorth me qëllim të shfaqjes 18.000 fjalë / 600 fjalë = 30 mësimet

Fikhu 506 1000 Q dhe A Imam Syafi'i docx

Fikhu 506 1000 Q dhe A Imam Syafi'i

Orari Grafiku Menstrual Cikli Gratë excel

24 Orë Arabisht dhe gjuhët e mi

24 Orë Arabisht shkruara në alfabetin Evropian

PROGRAMI INSTANT Muhadithi

9 Librat e thënieve profetike në One Excel Gjithsej 43.710 thëniet Profetike në 27 Temat Xlsx

موطأ مالك | مسند حنبل | سنن الدارمي | صحيح البخاري | صحيح مسلم | سنن ابن ماجه | سنن أبي داود | سنن الترمذي | سنن النسائي

01 إيمان | 02 - أدب | 03 - أنبياء وصحابة | 04 - جنائز | 05 - جهاد | 06 - حج | 07 - دعاء | 08 - رؤى | 09 - زكاة | 10 - طعام | 11 - صلاة | 12 - صيام | 13 - ضحايا | 14 - طب | 15 - طهارة | 16 - علم | 17 - عمل | 18 - فتن | 19 - فرائض | 20 - قرآن | 21 - قضاء | 22 - قيامة | 23 - نذور | 24 - نكاح | 25 - هبة| 26 - وصية | 27 - ولاية ||

Thëniet profetike 27 Tema:

01 Besimi Creed docx

01 Besimi Creed

01 Besimi Creed Xlsx

02 Mënyra Xlsx

03 Profetët dhe banues Xlsx

04 Funeralet Xlsx

05 Xhihadi Xlsx

06 Haxhi Xlsx

Xlsx 07 lutje doa '

08 Vizionet dhe ëndrrat Xlsx

09 obligueshëm Charity zekati Xlsx

Xlsx 10 Food

Xlsx 11 Lutja

12 Agjërimi Xlsx

13 Sacrifice Xlsx

14 Xlsx Pediatrik

15 Pastërtia Xlsx

16 Njohuri Xlsx

17 Veprat e mira Xlsx

18 kryengritje Xlsx

19 Detyrimet Xlsx

20 Kurani Xlsx

21 Aktgjykimi dhe Xlsx gjykatë

22 Ringjallja Xlsx

23 zotohet Xlsx

Xlsx 24 Martesa

Xlsx 25 dhuratë

26 Xlsx Dhjata

27 e Shtetit Xlsx

Gates, Buffett dhe 92 miliarderë janë duke bërë bamirësi e vërtetë - Allahu t'i udhëzojë -

http://www.gatesnotes.com/2015-annual-letter?page=0&lang=en&WT.mc_id=01_22_2015_AL2015-BG_TB_NA_Top_00

PS: Përkthimi i Kur'anit me tema të ofruara në 50 gjuhë si rishikuara dhe pjesa tjetër është e ofruara si status Google proofreading kërkoi të shqyrtohet nga muslimanët vendas

© 1984 - 2015 Allah.com Muhammad.com Mosque.com pastaj familja Darwish nga Syekh Abdul Kadir Al Jailani Ibn Ahmed Darwish.

Ju lutemi provoni lidhjet më poshtë për titujt e mësipërme deri ne përshtateni

Ka më shumë libër të lirë mbi 700 në anglisht, Indonesian, arabisht, Malay, dhe Javanese në statusin përfundimtar, ndërsa pjesa tjetër në statusin proofreading google për ju për të korrigjuar gjuhën tuaj dhe na dërgoni një kopje përfundimtare. Falënderim
in-sha-Allah more to come up to 325 books/booklets (Please supplicate to Allah, Exalted is He: O Allah! Praise and venerate Prophet Muhammad and his family and companions and forgive me and Ahmed ibn Ad-Darwish, Anne Khadiejah and Siti Nadriyah. Amen)
عن أَبي هريرة رضي الله عنه قَالَ : قَالَ رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم : "مَنْ سُئِلَ عن عِلْمٍ فَكَتَمَهُ ، أُلْجِمَ يَوْمَ القِيَامَةِ بِلِجَامٍ مِنْ نَارٍ" .
رواه أَبُو داود والترمذي ، وقال : حديث حسن
وعنه ، قَالَ : قَالَ رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم : "مَنْ تَعَلَّمَ عِلْماً مِمَّا يُبْتَغَى بِهِ وَجْهُ اللهِ تعالى لا يَتَعَلَّمُهُ إِلاَّ لِيُصِيبَ بِهِ عَرَضاً مِنَ الدُّنْيَا ، لَمْ يَجِدْ عَرْفَ الجَنَّةِ يَوْمَ القِيَامَةِ" يَعْنِي : رِيحَهَا . رواه أَبُو داود بإسناد صحيح

1389- وعن ابن مسعودٍ رضي الله عنه قَالَ : سَمِعْتُ رسولَ اللهِ صلى الله عليه وآله وسلم ، يقول : "نَضَّرَ اللهُ امْرَأً سَمِعَ مِنَّا شَيْئاً ، فَبَلَّغَهُ كَمَا سَمِعَهُ ، فَرُبَّ مُبَلَّغٍ أوْعَى مِنْ سَامِعٍ" .
رواه الترمذي ، وقال : حديث حسن صحيح .
PUNISHMENT FOR CONCEALING KNOWLEDGE
"Whosoever is asked about knowledge and conceals it will be bridled with a bridle of Fire on the Day of Judgement."
Abu Daud and Tirmidhi with a chain up to Abu Hurairah who related that the Messenger of Allah, praise and peace be upon him, said this.
KNOWLEDGE ACQUIRED FOR WORLDLY GAIN "Whosoever acquires knowledge through which the Pleasure of Allah, the Mighty, the Glorified, is sought in order to attain thereby some worldly desire will not receive even the fragrance of Paradise on the Day of Judgement." R 1420 Abu Daud with a chain up to Abu Hurairah who related that the Messenger of Allah, , praise and peace be upon him, said this. 

 REWARD OF TRANSMITTING THE PROPHETIC QUOTATIONS
"May Allah brighten (the face of) a person who hears something from us and conveys it as he heard it. Perhaps the informed will comprehend more than the hearer."
Tirmidhi with a chain up to ibn Mas'ud who related that the Messenger of Allah, praise and peace be upon him, said this.


web counter

Praise be to Allah we cover 88 languages, however soon in-sha-Allah we will cover 109 languages, in which we offer a draft shelf of over 300 Islamic books covring Koran with 1910 topics, 2 biographies of Prophet Muhammad lifestyle and his Prophetic stories and speeches and children stories etc. Please improve Muhammad.com 's translate as much as you can. Thanks |1 af Afrikaans|2 sq Albanian|3 am Amharic|4 ar Arabic|5 hy Armenian|6 az Azerbaijani|7 eu Basque|8 be Belarusian|9 bn Bengali|10 bs Bosnian|11 bg Bulgarian|12 my Burmese|13 yue Cantonese|14 ca Catalan|15 ceb Cebuano|16 chr Cherokee|17 ny Chichewa|18 zh-CN Chinese Simplified|19 zh-TW Chinese Traditional|20 co Corsican|21 hr Croatian|22 cs Czech|23 da Danish|24 nl Dutch|25 en English|26 eo Esperanto|27 et Estonian|28 tl Filipino|29 fi Finnish|30 fr French|31 fy Frisian|32 gl Galician|33 ka Georgian|34 de German|35 el Greek|36 gu Gujarati|37 ht Haitian Creole|38 ha Hausa|39 haw Hawaiian|40 iw Hebrew|41 hi Hindi|42 hmn Hmong|43 hu Hungarian|44 is Icelandic|45 ig Igbo|46 id Indonesian|47 ga Irish|48 it Italian|49 ja Japanese|50 jw Javanese|51 kn Kannada|52 kk Kazakh|53 km Khmer|54 rw Kinyarwanda|55 ko Korean|56 ky Kyrgyz|57 lo Lao|58 la Latin|59 lv Latvian|60 lt Lithuanian|61 mk Macedonian|62 mg Malagasy|63 ms Malay|64 ml Malayalam|65 mt Maltese|66 mi Maori|67 mr Marathi|68 mn Mongolian|69 ne Nepali|70 no Norwegian|71 or Oriya|72 ps Pashto|73 fa Persian|74 pl Polish|75 pt Portuguese|76 pa Punjabi|77 ro Romanian|78 ru Russian|79 sr Serbian|80 st Sesotho|81 sn Shona|82 sd Sindhi|83 si Sinhala|84 sk Slovak|85 sl Slovenian|86 so Somali|87 es Spanish|88 su Sundanese|89 sw Swahili|90 sv Swedish|91 tg Tajik|92 ta Tamil|93 tt Tatar|94 te Telugu|95 th Thai|96 bo Tibetan|97 tr Turkish|98 tk Turkmen|99 ug Uighur|100 uk Ukrainian|101 ur Urdu|102 uz Uzbek|103 vi Vietnamese|104 cy Welsh|105 wo Wolof|106 xh Xhosa|107 yi Yiddish|108 yo Yoruba|109 zu Zulu|

Top