en-su-Draft-9-Books-of-Hadith-in-One-Excel-Total-43710-Hadith-27-Topics

Ngiringan Inggris garis Arab asli dimimitian jeung ends jeung |
| Udur Adam jeung Musa Straddle Adam Musa Musa ceuk manéhna Anjeun Adam, nu kagoda urang jeung dibawa ku maranehna kaluar ti paradise Adam Isa ka manehna, Anjeun Allah méré Musa nu terang sagalana jeung dipilih ku rahayat dina talatah-Na ceuk enya Avtlomena ceuk nu Urutan geus diperkirakeun saméméh mah Jieun 2 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam terus nyeken deui jeung leungeun nya kan Fastkrj atom, ceuk dijieun maranéhanana KPK jeung hasil karya masarakat Paradise dipake mangka nyeken deui Fastkrj atom, ceuk dijieun ieu pikeun seuneu jeung hasil karya masarakat Apan gawé manusa ngomong, O Rasul AllahKarya Vfim ceuk Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Nu nyiptakeun hamba Allah lamun Komisi geus dipaké karya rahayat ParadiseEven tilem dina kalakuan rahayat Paradise Vidkhalh ku Paradise jeung lamun slave- nu nyiptakeun proyek seuneu dipaké ku rahayat Apan komoDihukum Pati dina kalakuan rahayat Apan Fire Vidkhalh ku 3 |
| Antepkeun di Anjeun dua hal moal indit sesat naon Msktm ku Kitab Allah jeung Sunnah-Na 4 |
| Sagala sajauh salaku deficit komo tas atawa kantong jeung deficit 5 |
| Ulah ménta awewe ka cerai adina nya Tstafrg nya jeung nikah nya jadi loba mah ngan boga 6 |
| O urang mah teu kapikiran naon anu méré teu Allah nu Giver pikeun nyegah Allah teu mantuan manéhna hiji akina akina Allah pikeun ngalakukeun Rulings alus dina utang 7 |
| Teu acan aya hanjelu lamun Allah geus jeung urang sanajan DNA urang ieu antara urang jeung manéhna salaku aci atawa Rmohan atawa tilu mah, cenah, O Rasul Allah, paménta ieu geus tertangkap luhur jeung ka cried manéhna teu ceurik. Ieu mah ceuk tapi Allah, naon dina diri ceurik, tapi kuring ceurik, anjeun cenahna disebut kana Rasul Allah manéhna na nyakulawarga jeung manéhna ceuk O Acfnah naon nu Anjeun hoyongkeun Vsacht daptar kuda pikeun burih nya di tanah hardwoodAnd bounce maranehna, sarta ngomong, Mohammed geus diajar nu bisnis ieu berdoa Allah nu Engjina ti Kami mana sumpah ka Oamin dina ti tukangeun paménta nu jeung pingping Knanti ieu nu babagi Anjeun bakal maotBabli jeung domba mah di posisi pingping éta jeung saperti nu kudu ceuk Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu kudu kuring nu cenah disebut manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung pecat himSo manéhna balik ka para sahabatna nuluykeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga jeung Kami jeung manéhna nepi ka urang dijieun jelema dayeuh Vtlqah maranéhanana indit kaluar di jalan jeung dina retainers Alojager hardened jeung budak lalaki di jalan maranéhanana nyebutkeun Allahu Akbar datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana datang Mohammed ceuk jeung perang rahayat Ayham turun ceuk eta Rasul Allah ngaberkahanmanéhna jeung revealedTonight kulawargana dina Bani Najjar uncles Abdulmutallab pikeun ngalakonan paling menak 8 |
| O Abu Bakar, naon anu anjeun mikir dua nu Allah anu maranéhanana katilu 9 |
| Tapi ordo geus réngsé eta mah, ceuk karya Vfim, O Rasul Allah ceuk sakabeh fasilitator pikeun kreasi 10 |
| Saméméh kuring kecap dibere ka mamang mah Ali balik yén éta téh survival nya ku 11 |
| Saméméh kuring kecap dibere ka mamang mah Ali balik yén éta téh survival-Na 12 |
| Simpen nu Anjeun ti nu ngomong naon nu maréntahkeun ku Mamang mah teu disebutkeun yen ka nyebutkeun 13 |
Naon tina | percaya worshiper commits dosa teu wudoo purifies dirina oge terus berdoa dua Vistghafr Allah tapi Allah forgave manéhna 14 |
| Ti Matt percaya Allah jeung Poé kamari, manéhna ka nuliskeun paradise ti rupa-dalapan Gerbang Paradise nu hayang 15 |
| ATIC ceuk enya datang manéhna nunda tuur-Na lamun tuur sarta leungeun-Na dina thighs-Na, cenah naon panyaksian Islam nu teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung ibadah haji ka House ngadawuh: Naon iman ceuk yakindi Allah jeung malaikat-Na jeung surga jeung naraka jeung jadian sanggeus maot jeung takdir sadaya ceuk Naon sedekah ceuk eta karya Allah kawas nu seeWere teu nempo nilik ceuk anjeun mangka iraha waktuna ceuk eta ditanya ngeunaan Boalm cairan ceuk naon portents ceuk lamun nudes barefooted, herdsman malarat Ttauloadina arsitéktur lahir budak Erbabehn Anjeunna tuluy ceuk ka manusa teh Aftlboh henteu nempo hiji hal dua atawa tilu poe manéhna ari lajeng ngadawuh, Ibnu Khattab teu nyaho cairan kitu jeung kitu ceuk Allah jeung MessengerI-Na nyaho cenah nu Jibril datang ka anjeun ngajar Anjeun agama Anjeun, cenah, sarta nanya manusa tehti pengawas atawa dihias ngomong, 'O Rasul Allah sakumaha nu ayeuna urang digawe Avi hal bakal salila atawa saméméh atawa hiji hal dihanca ayeuna ceuk hiji hal geus salila atawa saméméh lalaki atawa sababaraha urang ngomong,' O Rasul Allah, sakumaha ceuk Kami Paradise jelema mempermudah karya rahayat Paradise jeungrahayat seuneu pikeun mempermudah karya rahayat Apan 16 |
| Teu nyaho kecap no manusa ngomong lamun ayana pati, tapi manéhna manggihan jiwa bari sumanget nya kaluar ti awakna sarta ngabogaan kiamat cahya 17 |
| Pikeun percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé Tukang jeung sarua alus sarta jahat ceuk manéhna, Jibril nyarios ratified Vtjibna manéhna terus nanya manéhna, cenah manéhna dipercaya Nabi, aman damai jadi kana manéhna sarta kulawargana jeung nu Jibril, anu datang ka ngajarkeun Anjeun Anjeun agama 18 | Cilincing
Jeung | geus réngsé kitu ceuk Omar cenah mah, teu kapercayaan di O Ibn Khattab Sadaya Nu fasilitator tina kabagjaan rahayat kukituna lakonan pikeun rahayat kabagjaan jeung kasangsaraan kukituna lakonan ka kasangsaraan 19 |
| Duanana mah nempo seuneu di impermeable Glha atawa cloak mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna, O Ibn Khattab balik Vad di jelema anu teu nuliskeun Paradise iwal mu'min 20 |
| Tgalsoa teu loba jelema mah ulah Tfathohm 21 |
Sedengkeun kuring cicing pikeun | Okrzin Yahudi jeung Nasrani ti Jazirah Arab, ku kituna teu ninggalkeun ngan Muslim 22 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah geus Asmoa kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Allah 23 |
| Niat tapi gawe, tapi keur lalaki anu mana kang maksud eta geus hijrah ka Allah jeung Rasul ka Vahjrth ka Allah jeung ka Rasul jeung kaum pendatang ka meunangkeun minimum atawa hiji awewe nikah nya Vahjrth immigrated ka 24 |
| Teu acan peuting, tapi laut ieu supervised ku tilu kali dina taneuh nu idin Allah eta Infdkh Facfh Allah 25 |
| Teu acan naon we kenca sedekah Kalér 26 |
| Islam pikeun mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh nu expenses, cenahna dipercaya Fjibna manéhna nanyakeun manéhna jeung percaya manéhna saterusna cenahna ka kuring ngeunaan imankapercayaan ceuk percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé kamari, jeung loba sakabeh alus sarta jahat, cenahna dipercaya diucapkeun sedekah rightlyWhat ceuk leuwih ti nu nyembah ka Allah saolah-olah anjeun tingali éta teu tempo eta nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalmkaluar ti ceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan tanda anak ceuk méré lahir ka Jeng nya jeung nu bangsa tempo barefooted, taranjang, malarat herdsman fitnah di gedong cenahna waited jeung tuluy indit sacara saksama ceuk leuwih ti tilu kali ceuk kuring, Rasul Allah, aman damai jadi berkah uponAnd,umur mah saha anu apal questioner nu cenah mah, ka Allah jeung Rasul nyaho kitu ceuk Jibril, anu datang ka ngajarkeun Anjeun agama anjeun 27 |
| Islam pikeun mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh nu expenses, cenahna dipercaya Fjibna manéhna nanyakeun manéhna jeung percaya manéhna saterusna cenahna ka kuring ngeunaan imankapercayaan ceuk percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé kamari, jeung loba sakabeh alus sarta jahat, cenahna dipercaya diucapkeun sedekah rightlyWhat ceuk leuwih ti nu nyembah ka Allah saolah-olah anjeun tingali éta teu tempo eta nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalmkaluar ti ceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan tanda anak ceuk méré lahir ka Jeng nya jeung nu bangsa tempo barefooted, taranjang, malarat herdsman fitnah dina wangunan, ceuk mangka ZAP Omar ceuk Vlbutt tilu ceuk kuring mah, Allah ngaberkahan manéhna jeung familyHim-Na umur mah saha anu apal questioner nu cenah mah, kaAllah jeung Rasul nyaho kitu ceuk Jibril, anu datang ka ngajarkeun Anjeun agama anjeun 28 |
| Delegasi Adana ceuk delegasi Adana ceuk Adana delegasi nepi ka ampir tuur Thompsan tuur, manéhna ngomong, O Rasul Allah, béjakeun ka kuring naon iman atawa iman anjeunna percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé Tukang jeung percaya extent Sufian, ceuk némbongkeun manéhna ceuk alus sartajahat ceuk naon ceuk nepi doa Islam jeung mayar haji Zakat ka Déwan Nu bulan puasa Ramadan jeung cuci tina impurityAll nu ngomong ratified ratified jelema ceuk naon we ditempo nu paling revered tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung hiji manusa jeung tangga tina kawas ieu weruh nuRasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lajeng ngadawuh, O Rasul Allah, béjakeun ka kuring ngeunaan amal nyebatkeun yen ibadah Allah atawa ibadah eta keneh nu katingali ku Anjeun teu nempo nempo anjeun sadaya nyebutkeun naon we ditempo nu paling revered manusa tina Rasul Allah nyebutkeun yen ratifiedRatified ka kuring ngeunaanwaktu anjeunna tanggung jawab maranéhna Boalm kaluar cairanana, cenah ceuk ratified sababaraha kali ceuk nu naon we ditempo nu paling revered tina Rasul Allah, aman damai jadi kana manusa jeung berkah ieu terus Isro Sufian Fbghanna ceuk nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ceuk Althompsohteu manggihan Jibril ceuk ieu datang ka anjeun ngawulang agama Anjeun ka Anjeun naon wae datang ka kuring di hiji gambar, tapi kuring knewThis gambar 29 |
| Adana delegasi Rtoh Saterusna cenah, 'O Rasul Allah Meunangkeun ngadeukeutan ka ceuk Adana delegasi Rtoh Saterusna cenah,' O Rasul Allah Meunang ngadeukeutan ka ceuk delegasi Adana Rtoh nepi ka ampir noel tuur dengkul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ngomong, O Rasul Allah, naon iman anjeunna percayadi Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, nya messenger Dinten Nu séjén percaya extent Sufian ceuk manéhna nempo alus sarta jahat ceuk naon IslamSaid nepi doa jeung mayar haji Zakat ka Baitullah sarta tempat bulan puasa Ramadan jeung cuci tina impurity Kabéh nu ceuk ratified ratified urang ka naonkami geus katempo nu paling revered tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung hiji manusa jeung tangga ieu kawas Rasul Allah ngaberkahan manéhna nyaho jeung berkah, sarta ngomong, O Rasul Allah, béjakeun ka kuring ngeunaan Ihsan disebutkeun yén ibadah Allah atawa ibadah eta keneh nu katingali ku Anjeun teu seeIt nilik sagala we nunyebutkeun naon we ditempo lalaki paling revered tina Rasul Allah ti ieu nyebutkeun ratified ratified ka kuring ngeunaan waktu manéhna tanggung jawab maranéhna Boalm kaluar cairanana, cenah ceuk ratified sababaraha kali ceuk nu naon we ditempo nu paling revered tina Rasul Allah, aman damai jadi kana manusa jeungberkah ieu mangka Putra Fbghanna Sufian ceuk nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung saidAlthompsoh kulawargana teu manggihan Jibril ieu ceuk aya asalna ngajar Anjeun agama anjeun naon datang ka kuring di hiji gambar, tapi kuring terang gambar ieu téh 30 |
| Teu nyaho kecap teu bener ngomong Abdel ti jantung, tapi kampus téh dina seuneu 31 |
| Ti Matt sarta manéhna weruh yén teu aya god but Allah bakal nuliskeun Paradise 32 |
| Ti Matt sarta manéhna weruh yén teu aya god but Allah bakal nuliskeun Paradise 33 |
| Ngahaja Ali falsely Fletboo béta dina seuneu 34 |
| Tahajud teu 35 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 36 |
| Kampus Kota antara Ir ka Thor nyaéta panganyarna dina hiji kajadian atawa harbored jadi nu panganyarna, la'nat ti Allah jeung malaikat jeung sakumna masarakat Allah teu narima manéhna Kiamat euy, teu murni jeung ngaku teu bapa atawa nyandak disloyal, nu kutuk Allah jeung malaikat jeung sakumna masarakat Allah ku mantenteu narima eta dina Kiamat mah sakadar murni busung lapar Muslim jeung hiji nyiar outOdnahm 37 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj seuneu 38 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj seuneu 39 |
| Cherkkm Matarna tempest saperti jeung béntang saperti kitu jeung kitu 40 |
| Jibreel datang ka kuring ngomong, 'O Muhammad nu bangsa beda sanggeus ceuk anjeun mah ka manéhna mana direktur, O Jibril ceuk cenah kitab Allah Ta'ala Allah megatkeun sakabéh Jabbar tina diuk sia cageur jeung kenca perished dua kecap dipisahkeun jeung teu Bahazzl teu Takhtlgah tongues ulah binasa Oaajiph nuwarta naon nya éta saméméh anjeun jeung pamisah antara anjeun jeung naon carita nyaéta hiji objék nalika anjeun 41 |
| Abdul teu percaya komo percaya opat komo saksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah dikirim kuring ka katuhu malah percaya jadian sanggeus maot, komo percaya ka extent 42 |
| Allah mikanyaah ka hiji maker gangguan budak Tawab 43 |
| Pajajaran, ti Me karek percaya yén manéhna téh nu bohong liars tempatna 44 |
| Antarana leungeun Moudn manusa atawa methadone leungeun atawa leungeun Mkhaddj 45 |
| Hayu kaluar dina panungtungan dékade huntu rahayat fools ngimpi kajadian nyebutkeun lahan pangalusna nyebutkeun anutan henteu ngaleuwihan throats maranéhanana Dimana wae Qeetmohm Vaguetlohm maehan ganjaran pikeun maranéhanana anu maehan Poé kiamat 46 |
| Pen ieu diangkat ti tilu mariksa nepi ka ngahontal sleeper nu wakes nepi tatu sarta komo unearths 47 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka ti waras atawa gelo ceuk komo conceivable komo Jasper leutik 48 |
| Ti kajadian panganyarna atawa harbored jadi nu panganyarna, la'nat ti Allah jeung malaikat jeung sakabeh jelema moal narima manéhna Exchange atawa kaadilan ceuk lamun kampus Abraham Mekah jeung kuring diasupkeun ihraam haram dayeuh antara Hrtaha jeung ditangtayungan ku sakabeh teu nyorangan jeung Khalaha teu alienate bray teu nyokotup for ucing nya ngan ka maranéhanana anu adzab kaluar teu pegat kaasup tangkal, tapi manusa Hays atawa onta-Na mawa gelut weaponTo jeung ceuk lamun mu'min anu getih sarua jeung nyiar discharged Odnahm maranehna leungeun ti batur teu teu maehan Bccaffr teu percaya di pamaréntahan nya ku 49 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj seuneu 50 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj seuneu 51 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj seuneu 52 |
| Naon Anjeun nu sarua Mnfosh ngan kursi tina Surga jeung Apan geus ditulis, tapi kuring geus ditulis bangor atawa bagja, ceuk rahayat, O Rasul Allah Bakal teu tinggal urang dina buku urang sarta anggap karya, nya éta rahayat kabagjaan baris jadi hiji kabagjaan jeung rahayat Alhqoh baris jadi hiji ka Alhqoh ceukRasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana tapi meta Sadaya Nu fasilitator rahayat ofAlhqoh eta facilitates karya Alhqoh Dina kabagjaan di urang, eta facilitates karya kabagjaan 53 |
| Naon Anjeun nu sarua Mnfosh ngan kursi tina Surga jeung Apan geus ditulis, tapi kuring geus ditulis bangor atawa bagja, ceuk rahayat, O Rasul Allah Bakal teu tinggal urang dina buku urang sarta anggap karya, nya éta rahayat kabagjaan baris jadi hiji kabagjaan jeung rahayat Alhqoh baris jadi hiji ka Alhqoh ceukRasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana tapi meta Sadaya Nu fasilitator rahayat ofAlhqoh eta facilitates karya Alhqoh Dina kabagjaan di urang, eta facilitates karya kabagjaan 54 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 55 |
| Naon ari geus ditulis, tapi tempat paradise jeung jok tina seuneu cenah, O Rasul Allah, teu ceuk teu kapercayaan di yourselves Unggal fasilitator 56 |
| Abdul moal percaya komo percaya opat percaya Allah jeung nu Allah dikirim kuring ka katuhu jeung percaya jadian sanggeus maot jeung percaya alus sarta jahat salaku loba salaku 57 |
| Ti naon anu ditulis ngan hiji tempat diuk seuneu atawa ti sawarga ngomong, 'O Rasul Allah ngomong, naha anjeun teu kapercayaan di yourselves Unggal fasilitator 58 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka anak nepi ka manéhna ngahontal pubertas jeung gelo nepi ka manéhna recovers atawa alesan 59 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj seuneu 60 |
Nu | rahayat ngaliwatan Islam salaku Imrq arrow ti bow maranéhanana maca Qur'an teu ngaleuwihan luhur Maha Agung dia nu ditelasan hiji manusa jeung ditelasan manéhna maranéhanana leungeun Mkhaddj mark 61 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka leutik tumuwuh nepi jeung plagued komo conceivable 62 |
| Ti Mnfosh sarua tapi bisa jadi geus geus ti Allah kasangsaraan atawa kabagjaan manusa pinunjul luhur jeung ka Isa, 'O Rasul Allah ceuk Wim lamun urang ngalakukeun eta unggal fasilitator pikeun nyiptakeun hiji 63 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka leutik tumuwuh nepi jeung plagued komo conceivable 64 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka leutik tumuwuh nepi jeung plagued komo conceivable 65 |
| Teu nyaho kecap teu ngomong, tapi lamun manéhna maot, Abdul shone warna nya jeung Allah sarua jeung anakna Krepetth 66 |
| Km ari di taneuh sanggeus Hula ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung ngaberkahan manéhna dalapan ratus rebu solat jeung fasts Ramadan 67 |
| Solat lima waktu sacara dina poé jeung peuting, ceuk Naha ceuk batur teu sarta nanya ka anjeunna perkawis puasa, ngomong Ramadan gancang, ceuk Anu séjénna ceuk no cenah Zakat ceuk Do mah séjén ceuk teu ceuk Allah ku manten leuwih maranehna jeung teu kurang di antarana ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bakal Nukajembaran balik 68 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 69 |
| Iman dina lethality teu percaya hiji maéhan 70 |
| Iman dina lethality teu percaya hiji maéhan 71 |
Ti | lied ka Fletboo tempat diuk tina seuneu 72 |
| Iman dina lethality teu percaya hiji maéhan 73 |
| Ngaku Kangjeng Islam bapa sarta manéhna weruh yén manéhna téh ramana Valjna eta Haram 74 |
Kami astonished méakkeun | Allah pikeun percaya ka bisa kainféksi pangalusna Hamad jeung thanked Gusti, sanajan katandangan misfortune Hamad Gusti jeung kasabaran diganjar percaya dina sagalana, komo dina morsel dina pamajikanana dibawa ka 75 |
| Muslim atawa komo balik Saad tilu kali jeung Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun atawa Muslim Nabi mangka Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah mun geus méré lalaki sarta anggap anu dearer kana éta hal teu méré manéhna nanaon pikeun sieun nu Ikpoa dina seuneu dina rupa maranéhanana 76 |
| Bid'ah tarung Muslim jeung forefinger bawdiness 77 |
| Ozhpettm ti kuring geus sodara datang sarta sumebar tapi kolotna Anjeun saencan Anjeun, ti pita Ibosn Anjeun lalaki teu sejahtera Anjeun Osberkm lapar sarta dahaga 78 |
Ti | ngaku ka bapana nyaéta sarta manéhna weruh yén manéhna téh ramana Valjna eta Haram 79 |
| Atawa Muslim jawab Saad eta tilu kali percaya hiji direspon Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa Nabi Muslim ceuk Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di Allah katilu, kuring méré lalaki lembut pikeun batur ka sunda manéhna for sieun Allah Eekph dina beungeutna dina seuneu 80 |
| Ucapkeun aya god but Allah sorangan tilu kali terus kenca pikeun Anfet tilu kali jeung ngungsi henteu deui 81 |
| Iman mimiti minangka hiji hal rahayu poé éta ogé mimitian strangers lamun urang mess luhur jeung ka nu leungeun sarua Abu Kassim Aerzn iman antara dua masjid salaku mulih ular di liang na 82 |
| Ucapkeun aya god but Allah sorangan jeung tilu Atfl dina kenca tilu kali jeung ngungsi jeung Allah ti Iblis henteu deui 83 |
| Kabuktian Hira mah saukur Anjeun atawa babaturan atawa syahid 84 |
| Hira dibuktikeun Anjeun gé teu ngan nabi atawa babaturan atawa syahid 85 |
| Hira dibuktikeun Anjeun gé teu ngan nabi atawa babaturan atawa syahid 86 |
| Maehan tanpa harta nyaeta syahid anu ditelasan defending kulawargana anu syahid sarta maehan tanpa agama nyaeta syahid sarta maehan tanpa getih nyaeta syahid 87 |
| Maehan tanpa harta nyaeta syahid anu ditelasan defending kulawargana anu syahid sarta maehan tanpa agama nyaeta syahid sarta maehan tanpa getih nyaeta syahid 88 |
| Ceaseless imigrasi salami musuh ieu pajoang 89 |
| Anjeunna teu nabi sanggeus Nuh kitu, geus warned jelema Dajjal, jeung I Ondhirkmoh ngajéntrékeun urang Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna jeung ngomong sugan sadar sababaraha ragaji kuring atawa ngadéngé kecap mah, ceuk maranehna, O Rasul Allah, kumaha hate urang nu poé mah ngagambarkeun ayeuna ceuk atawaleuwih alus 90 |
| Muslim Leger batur 91 |
| Naon nu kudu nabi nyebutkeun Kami leuwih hade tinimbang putra Yunus lamun 92 |
| Naon nu kudu nabi nyebutkeun Kami leuwih hade tinimbang putra Yunus lamun 93 |
Enya eta aya di pihak | Dhoudah ti seuneu tapi disebutkeun ieu di nadir tina seuneu 94 |
| Iman sakecap di Allah ngaberkahan Gusti urang jeung Islam jeung utusan Muhammad 95 |
| Iman sakecap di Allah ngaberkahan urang Gusti jeung Islam jeung nabi Muhammad 96 |
| Naon bakal nyebut lamun nya éta saperti ieu di jahiliyah ceuk urang dipaké pikeun nyebutkeun dibangkitkeun gede atawa tilem gede mah ceuk syphilis 'em buang di jahiliyah cenah enya, tapi toughened bari dikirim Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ngomong: Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, lamun teudialungkeun kaluar pupusna hiji atawa hirup, tapi Allah ngaberkahan ngaranna lamun manéhna spent hiji Urutan swam tahta campaignThen swam rahayat sawarga maranéhanana anu nuturkeun eta nepi ka puji sawarga ieu mangka inquires rahayat sawarga nu warna kampanye tahta nyebutkeun nu warna tahta kampanye tahta kampanye Naon teuGusti nu Ngarah bisaeun eta jeung nyaritakeun jalma sadaya langit langit nepi ka warta ends ka langit jeung snatched Féromon Gin dédéngéan naon nu dibawa manéhna sarta bener, tapi Ikrvon jeung increaseAbdul Razak ceuk jeung snatched golongan jin jeung lempar 97 |
| Lamun spent Gusti nu kampanye tahta Rosary mangka maranéhanana anu nuturkeun, teras maranéhanana anu nuturkeun eta nepi ka puji sawarga nyebutkeun nu warna kampanye tahta kampanye tahta Naon teu Gusti nu nyebutkeun hak Ali gede nyebutkeun éta jeung dobel ieu ku cara nyaritakeun hal jelema langit silih nepi ka ngahontal wartasawarga manéhna asalna Devils warta, dengekeun FikzvonHim ka kolotna jeung maledog eta kana éta hal, naon nu dibawa manéhna beungeutna manéhna katuhu, tapi aranjeunna keur ngaronjatkeun eta jeung Ikrvon jeung detract 98 |
| Tapi naon Allah sorangan 99 |
| Teu aya hijrah sanggeus penaklukan, tapi Jihad jeung iman jeung lamun Astnfrtm Fanfroa 100 |
| Rame Her digawe lamun maranehna wrote sapuluh poé lamun manéhna teu ditulis oge jeung lamun maranehna Bsaih karya Her wrote bad lamun manéhna teu ditulis nu hade 101 |
| O Mamang mah rek ka salah sahiji kecap condemns eta ku Arab jeung kalungguhan Persians eta upeti ceuk naon anu ceuk aya god but Allah, jeung maranehna ceuk maranehna, nyieun dewa hiji Allah nyarios sareng indit ka handap [Y jeung Qur'an jeung jalu] recited nepi ka manéhna nepi ka [hal ieu Ajab] 102 |
| Delegasi nu atawa jelema cenah Rabia ceuk salam delegasi atawa jelema ceuk Khozaya teu Ndamy Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah Otinak of lila datar antara anjeun jeung urang lingkungan ieu Kfar ngabahayakeun jeung urang teu, urang bisa Natick ngan dina bulan haram ngabejaan urang hal urang asup-Naparadise jeung nyaritakeun manéhna ti tukangeun sarta nanya manéhna kira-kira opat inuman maréntahkeun eta jeung forbade eta tina opat maréntahkeun ku faithAllah ngomong, Ulah nyaho iman naon di Allah, ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaganepi doa jeung mayar nu Zakat, Puasa salila Ramadan sarta méré lima sanggeus nobel jeung forbade eta ti gourd jeung Alhantm jeung Hilum jeung Almzvt ceuk meureun ceuk Almkir ceuk Ahfezohn jeung ka eta ti tukangeun Anjeun 103 |
| Ucapkeun Urang ngadenge jeung taat jeung dibikeun threw iman Allah di hate maranéhanana Allah wangsit [aman Rasul di naon ieu wangsit manéhna ti Gusti jeung percaya-Na sadaya percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na teu kalan antara salah sahiji messenger sarta ceuk kami geus ngadéngé jeungwe atuh hampura tina Gusti urang jeung tekad Anjeun Allah teu beungbeurat jiwa nu mana wae nu leuwih wengkuan anak nya salaku earned sarta Naon geus miboga urang teu poho nu Taakhzna orWe geus dosa ngalawan Gusti teu mawa salaku kampanye-Na hanacaraka dina maranéhanana urang tina Gusti urang endured jeung naon urang teu bisananggung eta jeung compounded urang jeung ngahampura urang jeung geus rahmat dina anjeun, Maulana Vanasrna golongan kafir] 104 |
| Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar Puji jadi ka Allah, anu geus ngurangan Meticulousness pikeun 105 |
| Alhanifip magnanimous 106 |
| Kecap Oaivkma Allah pinuh ku unggal Iblis jeung unggal panon penting pikeun bangsa jeung manéhna dipaké pikeun nyebutkeun ieu Ibrahim Abu Urang ngungsi jeung eta Ismail jeung Isaac 107 |
| Teu ngabejaan ka maneh jelema rupa nangtung jeung ngomong Enya, O Rasul Allah constipated manusa jeung kuda, ceuk dina jalan Allah nepi ka manéhna mati atawa maéhan Avokhbarakm nu dituturkeun ceuk enya O Rasul Allah ceuk Imru éksklave di urang kahirupan shalat jeung bayaran zakat jeung retire ti Dedemit jalmaAvokhbarakm diajarkeun ku status rahayat ceuk oh hehehehe Nu Rasul Allah nu naroskeun Allah teu mere manéhna 108 |
Nu luar biasa nyaeta | Alaqistin nuliskeun Paradise 109 |
| Kampung denial munggaran Adam atawa munggaran kufur Adam nu Allah nyiptakeun Adam pikeun nyeken deui waving manéhna naon galur ka Poé Kiamat Nyieun eta mintonkeun turunan-Na nempo eta mekar manusa ceuk nu mana wae nu majikan ieu putra ieu David ngadawuh: nu mana wae nu majikan-heubeul ceuk km Genep puluh taun heubeul ceuk dinaGusti tina Z-heubeul ceuk ngan Ozadh umur ieu umur Adam sarebu taun Vzadeh opat puluh yearsAllah manehna nulis buku ieu, sarta kuring tega saksi eta archangel, lamun dying Adam jeung manéhna datang nepi ka Anjeun nyandak nilik kana malaikat cenahna nganut sesa hirup kuring Opat puluh taun heubeul ieu ka Anjeun tos disumbangkeun kaputra Anjeun David ngomong, naon teu Allah disorot ku buku jeung nempo malaikat 110 |
| Teu aya tuhan tapi Allah Ta'ala nyaho aya god but Allah, Gusti tina Arasy Great aya god but Allah, Gusti tina tujuh langit jeung Rabb teh tina Arasy Suci 111 |
| Kajembaran jeung ceuk panonpoé naék unggal peuting lain eta janten warna beureum Atord nampik naon kokotéténgan urang di para utusan, tapi disiksa jeung flogged tapi ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna na nya karapihan kulawarga jeung kajembaran 112 |
| Teu acan ngan salah sahiji ti Anjeun anu geus dipigawé sakabéh praduga tina setan sarta anjeun ngomong, O Rasul Allah ceuk enya, tapi Allah mantuan kuring eta jadi Muslim 113 |
| O Jibreel naon ieu Bilal ieu ceuk muezzin nyebatkeun Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, waktu anjeunna datang ka jalma nu geus mulang. Bilal nempo manéhna éta jeung saperti Vlekaya Musa, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, cenahna tampi manéhna jeung ceuk salam Nabi buta huruf, ceuk saurang lalaki suku Adam panjangrambut-Na jeung Ceuli atawa di luhur eta, cenah ieu, O Jibril ceuk nu Musa ceuk manéhna indit jalan Vlekaya IsaWelcomed manéhna, jeung ceuk ieu, O Jibril Issa ieu cenahna undur Vlekaya patriarch megah tampi manéhna jeung dibikeun manéhna jeung sagala di antarana nganterkeun kitu ceuk ieu, O Jibril ceuk ramana, Ibrahimceuk manéhna katingali kana seuneu. Lamun urang dahar carrion ceuk kasebut, O Jibril ceuk maranéhanana anu dahar daging Jalma nempo manusa beureum bulao Jaada Shaggier lamun kuring nempo manéhna cenah ieu, O JibrilThis onta mandul ngadawuh: Lamun Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana asup manéhna Aqsa Masjid manéhna ngado'a mangka tos Lamunnabi Ojmon ngadoa sareng anjeunna lamun manéhna indit dibawa Bakdhan hiji di sisi katuhu jeung lain ti kalér dina hiji susu di tempat sejen Honey nyandak susu jeung drank eta, cenah, ieu sareng saha manéhna nu bodo mah ieu naluri 114 |
| Ostana tapi teu maranéhanana 115 |
| Simkuring ngaraos Abdulmutallab ceuk Mohammed ceuk enya cenah, putra Abdul Muthalib Kami pendekatan jeung Mgz di tanya teu manggihan maranéhanana di diri anjeun ngomong, kuring teu manggihan sorangan di segregation pikeun naon anu Anjeun kokotéténgan adjure Allah, Alloh ngadawuh, jeung nu Allah tina ieu samemeh anjeun jeung Allah anu Allah sanggeusAnjeun Objék dikirim Anjeun pikeun urang utusan, ceuk O Sumuhun ceuk Voncdk Allah jeung Allah Anjeun nyaeta Allah tina anjeun jeung Allah nyaeta Allah obyék Anjeun saatos Anjeun orderTo Urutan urang ibadah ka Anjeunna sorangan teu kaasup hal jeung nyokot off peer ieu nu ieu founding urang nu disembah manéhna ngomong Oh enya ceuk VoncdkAllah Anjeun Allah jeung Allah tina ieu samemeh anjeun jeung Allah anu Allah saatos anjeun tujuanna sangkan bisa ngadoa nu Solat lima waktu ceuk Oh enya ceuk teras jieun ordinances nyebut Islam zakat wajib, puasa jeung haji jeung sagala canons Islam urgingAt unggal ordinance ogé urging nu ditarimasanajan deflate ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad utusan Allah jeung bakal ngalakukeun katetepan kasebut sarta avoids naon Nhina manéhna mangka teu beuki teu kurang disaur jeung terus indit jauh alatan nya onta Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganaSedengkeun Putra yakin hiji Alaqistin nuliskeun Paradise 116 |
| Simkuring ngaraos Abdulmutallab ceuk Mohammed ceuk enya cenah, putra Abdul Muthalib Kami pendekatan jeung Mgz di tanya teu manggihan maranéhanana di diri anjeun ngomong, kuring teu manggihan sorangan di segregation pikeun naon anu Anjeun kokotéténgan adjure Allah, Alloh ngadawuh, jeung nu Allah tina ieu samemeh anjeun jeung Allah anu Allah sanggeusAnjeun Objék dikirim Anjeun pikeun urang utusan, ceuk O Sumuhun ceuk Voncdk Allah jeung Allah Anjeun nyaeta Allah tina anjeun jeung Allah nyaeta Allah obyék Anjeun saatos Anjeun orderTo Urutan urang ibadah ka Anjeunna sorangan teu kaasup hal jeung nyokot off peer ieu nu ieu founding urang nu disembah manéhna ngomong Oh enya ceuk VoncdkAllah Anjeun Allah jeung Allah tina ieu samemeh anjeun jeung Allah anu Allah saatos anjeun tujuanna sangkan bisa ngadoa nu Solat lima waktu ceuk Oh enya ceuk teras jieun ordinances nyebut Islam zakat wajib, puasa jeung haji jeung sagala canons Islam urgingAt unggal ordinance ogé urging nu ditarimasanajan deflate ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad utusan Allah jeung bakal ngalakukeun katetepan kasebut sarta avoids naon Nhina manéhna mangka teu beuki teu kurang disaur jeung terus indit jauh alatan nya onta Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganaSedengkeun Putra yakin hiji Alaqistin Paradise bakal nuliskeun 117 |
| Imigrasi teu nyebutkeun sanggeus penaklukan, tapi Jihad jeung iman jeung Astnfrtm Fanfroa 118 |
Ieu | Saoticm jalma ditempo ku panon sorangan sétan Mun anjeun teu datang ka anjeun Tklmoh ceuk datang manusa blue disebut manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung spoke manéhna jeung ceuk Allam Chtmana anjeun jeung kitu jeung kitu 119 |
Ieu | Saoticm jalma ditempo ku panon sorangan sétan Mun anjeun teu datang ka anjeun Tklmoh ceuk datang manusa blue disebut manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung spoke manéhna jeung ceuk Allam Chtmana anjeun jeung kitu jeung kitu 120 |
| Teu ménta Anjeun ngalakukeun naon Otikm tina bukti jeung hidayah mayar tapi Toedua tarik deukeut ka Allah jeung taat manéhna 121 |
| Ditawarkeun Bangsa jeung kuring ningal Nabi, sarta sareng anjeunna sakabeh peuting jeung Nabi jeung lalaki sarta dua lalaki jeung nabi, sarta teu sareng anjeunna salah kitu ngangkat kuring blackness gede kieu teh ceuk kuring mah bangsa ieu ka nu Musa na nya urang, tapi neuteup ka ti ufuk lamun blackness gede terus kuringka nempo sisi séjén ieu, lamun blackness gede ieu ka bangsa ieu sareng maranehna tujuh puluh rebu bakal nuliskeun Paradise tanpa expense jeung agony terus meunang upThe Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana indit jalma Fajad di nu ceuk maranehna, tina eta anu baris nuliskeun Paradise tanpa expense nujeung agony Sababaraha di antarana ceuk nu maranéhanana meureun, nu geus dipirig Nabi jeung kulawargana jeung sababaraha di antarana ceuk nu maranéhanana meureun, anu lahir di Islam jeung teu dikaitkeun jeung Allah hal jeung teu kungsi kedal hal indit kaluar kana éta hal berkah Allah jadi sanggeus manéhna jeung kulawargana, cenah, Naon thisYounu disputing ngeunaan Vobroh Bmqalthm ngomong, nyaéta leuwih anu henteu nanggung teu maok atawa omens jeung amanat ka Pangeran ngadeg putra Okasha Dungeons Asadi ceuk mah, di antarana, O Rasul Allah, Anjeun ceuk kana éta hal mangka séjén ceuk ka kuring sorangan, O Rasul Allah Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana scooped kaluar Akasha 122 |
| Gusti anu welas asih ti maranehna mol wrote manéhna hiji sumur-digarap ku pagawean wrote manéhna hiji sapuluh nepi ka tujuh ratus ka sababaraha kali sarta geus teu digawé ku Bsaih wrote manéhna karya alus wrote manéhna hiji atawa mupus Allah teu binasa di Allah tapi manehna doomed 123 |
| Saha robah agama Islam, sono ka manéhna jeung ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu Tazbwa ngilu Allah 124 |
Kuring nempo hiji | 125 RBI |
| Expiation tina kasalahan jeung remorse, ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun teu ngalakukeun kajahatan dosa datang ka hiji jalma Ivenbaun Allah ngahampura maranehna 126 |
Kuring nempo hiji | 127 RBI |
| Fkhroa teu Babaúkm anu maot di jahiliyah nu leungeun nyaeta jiwa mah Adhdh Chafer Bmnchrih anu pangalusna tina founding anu maot di jahiliyah 128 |
| O struktur Areny jeung wudhu cahya sarta saterusna maranéhanana asup masjid jeung lamun manéhna nempo manéhna ceuk dieu geus jeung lowered panon maranéhanana sarta murag Ozkanam di chests jeung Astanajapura maranéhanana di déwan teu ngumpulkeun manéhna Besra geus teu kenca manéhna hiji manusa di antarana ngahurungkeun jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganakomo geus huluna maranéhanana nyokot cekelan tina kokotor Manéhna nyebutkeun Chaht nyanghareup 129 |
| As peuting abdi sareng kulawarga jadi Mekah Fezat ngeunaan kuring jeung mah emang nu urang Mkzba diuk relinquished hanjelu-Na ceuk Famer ku musuh Allah Abu Jahal datang ka luhur sareng ka diuk manéhna Kalmsthzi ceuk manéhna, anjeun geus euweuh Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung manéhna enya cenah naon cenah manéhnaieu kulawarga peuting mah mana cenah ka Yerusalem, ceuk mangka jadi antara urang saidYes manéhna teu nempo yén manéhna kufur eta kanggo sieun anu bisa saha ngobrol nu disebut urang nya manéhna ceuk naon lamun kuring disebut jelema Anjeun diomongkeun naon manéhna ka kuring, cenah Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhnaenya, cenah Haya Muasher coklat putra keuneung Luay komo ceuk Vantfdt nu papan jeung datang komo diuk eta ceuk kajadian maneh Salaku manéhna ka kuring Rasul Allah ngomong, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Kami peuting familyMy maranéhanana mana ka ka Yerusalem maranéhanana mangka jadi antara urang ceuk enya cenah eta aya di antaranu clapper Di antara nu ngarang leungeun-Na dina sirah-Na, wondering ngabohong disangka ceuk Bisa nu Tnat urang masjid di rahayat of geus ngumbara ka nagara nu jeung nempo masjid, ceuk Rasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana. Kuring indit Onat kuring masih Onat komo lieur dina someEpithet ceukVjie masjid jeung Kuring malah tingali nunda dina imah headband atawa Aqeel Venath jeung kuring nempo manéhna jeung ceuk manéhna jeung epithet ieu teu disimpen, ceuk urang teh, cenah nu epithet sumpah kuring pencét 130 |
| Firaun ceuk to [percaya teu aya tuhan tapi saha nu dipercaya dina bani Israel] ceuk Jibril ka kuring lamun nempo kuring, O Muhammad, nyandak off ti kasus Vdsath laut nu sieun nu ngahontal éta tujuan anjeun Mercy 131 |
| Saprak peuting nu kulawarga kuring nu datang ka bau alus sarta mah ceuk oh Jibril naon ambeu alus ieu, cenah ambeu ieu hairdresser tina putri Firaun sarta paraputrana, ceuk kuring mah naon ngalakukeunana ceuk Senà ieu combing Firaun sacara putri hiji poé salaku generating murag ti leungeun nya, manéhna ceuk ngaran Allahceuk maranehna, putri Firaun sacara Ayah Andika no, tapi Gusti jeung Pangeran mah Allah ramana Anjeun ceuk manéhna ka manéhna soYes mah ka manéhna Vdaaha ceuk oh kitu jeung kitu lamun Gusti Giri ceuk enya Gusti mah, Gusti nu Allah ngutus sapi tina tambaga Vahmat mangka paréntah nu ditarima sarta paraputrana mana baéka manéhna nu kudu kuring nyarios naon kudu manéhna bakal cinta ka tulang mah jeung tulang pool jeung kuring boga hiji pakéan jeung Tdvinna ceuk nu ka urang ti katuhu jeung ngurut paraputrana jeung maranéhanana threw leungeun nya hiji-hiji toThat réngsé budak geus suckled kawas gagal keur manehna, ibu mah ceukAqthma hukuman minimum tina hukuman Lesser tina akhirat merambah jadi 132 |
| Saprak peuting nu kulawarga kuring nu datang ka bau alus sarta mah ceuk oh Jibril naon ambeu alus ieu, cenah ambeu ieu hairdresser tina putri Firaun sarta paraputrana, ceuk kuring mah naon ngalakukeunana ceuk Senà ieu combing Firaun sacara putri hiji poé salaku generating murag ti leungeun nya, manéhna ceuk ngaran Allahceuk maranehna, putri Firaun sacara Ayah Andika no, tapi Gusti jeung Pangeran mah Allah ramana Anjeun ceuk manéhna ka manéhna soYes mah ka manéhna Vdaaha ceuk oh kitu jeung kitu lamun Gusti Giri ceuk enya Gusti mah, Gusti nu Allah ngutus sapi tina tambaga Vahmat mangka paréntah nu ditarima sarta paraputrana mana baéka manéhna nu kudu kuring nyarios naon kudu manéhna bakal cinta ka tulang mah jeung tulang pool jeung kuring boga hiji pakéan jeung Tdvinna ceuk nu ka urang ti katuhu jeung ngurut paraputrana jeung maranéhanana threw leungeun nya hiji-hiji toThat réngsé budak geus suckled kawas gagal keur manehna, ibu mah ceukAqthma hukuman minimum tina hukuman Lesser tina akhirat merambah jadi 133 |
| Saprak peuting nu kulawarga kuring nu datang ka bau alus sarta mah ceuk oh Jibril naon ambeu alus ieu, cenah ambeu ieu hairdresser tina putri Firaun sarta paraputrana, ceuk kuring mah naon ngalakukeunana ceuk Senà ieu combing Firaun sacara putri hiji poé salaku generating murag ti leungeun nya, manéhna ceuk ngaran Allahceuk maranehna, putri Firaun sacara Ayah Andika no, tapi Gusti jeung Pangeran mah Allah ramana Anjeun ceuk manéhna ka manéhna soYes mah ka manéhna Vdaaha ceuk oh kitu jeung kitu lamun Gusti Giri ceuk enya Gusti mah, Gusti nu Allah ngutus sapi tina tambaga Vahmat mangka paréntah nu ditarima sarta paraputrana mana baéka manéhna nu kudu kuring nyarios naon kudu manéhna bakal cinta ka tulang mah jeung tulang pool jeung kuring boga hiji pakéan jeung Tdvinna ceuk nu ka urang ti katuhu jeung ngurut paraputrana jeung maranéhanana threw leungeun nya hiji-hiji toThat réngsé budak geus suckled kawas gagal keur manehna, ibu mah ceukAqthma hukuman minimum tina hukuman Lesser tina akhirat merambah jadi 134 |
| Saprak peuting nu kulawarga kuring nu datang ka bau alus sarta mah ceuk oh Jibril naon ambeu alus ieu, cenah ambeu ieu hairdresser tina putri Firaun sarta paraputrana, ceuk kuring mah naon ngalakukeunana ceuk Senà ieu combing Firaun sacara putri hiji poé salaku generating murag ti leungeun nya, manéhna ceuk ngaran Allahceuk maranehna, putri Firaun sacara Ayah Andika no, tapi Gusti jeung Pangeran mah Allah ramana Anjeun ceuk manéhna ka manéhna soYes mah ka manéhna Vdaaha ceuk oh kitu jeung kitu lamun Gusti Giri ceuk enya Gusti mah, Gusti nu Allah ngutus sapi tina tambaga Vahmat mangka paréntah nu ditarima sarta paraputrana mana baéka manéhna nu kudu kuring nyarios naon kudu manéhna bakal cinta ka tulang mah jeung tulang pool jeung kuring boga hiji pakéan jeung Tdvinna ceuk nu ka urang ti katuhu jeung ngurut paraputrana jeung maranéhanana threw leungeun nya hiji-hiji toThat réngsé budak geus suckled kawas gagal keur manehna, ibu mah ceukAqthma hukuman minimum tina hukuman Lesser tina akhirat merambah jadi 135 |
| Allah wrote kaunggulan jeung kalemahan, geus mol maranéhanana teu manéhna doeth Allah wrote manéhna nu hadé lengkep, sanajan karya ku Allah sapuluh nepi ka tujuh ratus ka sababaraha kali atawa pikeun Allah Wills nu rangkep jeung maranéhanana Bsaih teu pakéan ku Allah manéhna manehna geus alus ngarengsekeun pagawean nu ku Allah hiji bad hiji 136 |
| Islam nu ngakuan nyanghareupan Allah jeung mere kasaksian yén teu aya god but Allah sorangan nu taya pasangan jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul ceuk lamun kuring teu nu geus asup Islam, ceuk lamun kuring teu geus asup Islam, ceuk O Rasul Allah Vhaddtna naon Iman ceuk iman kapercaya Allah jeung Poé Tukang jeung malaikat jeung Kitab jeung nabi percaya maot jeung hirup sanggeus maot jeung percaya di sawarga jeung naraka jeung accountBalance percaya extent sakabeh alus sarta jahat ceuk lamun kuring tumaros ieu dipercaya ceuk lamun kuring teu boga dipercaya ceuk O Rasul Allah ka kuringnaon amal ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung amal kulawargana anu hade ka Allah kawas nu katingali ku Anjeun upami Anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun, O Rasul Allah Vhaddtna kalina nalika Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana HallelujahIn lima nu di gaib teu Aalmhen ngan nyaeta [nuAllah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli], tapi upami Anjeun hoyong mah ka Anjeun Milestones nya tanpa eta cenah ka O Rasul Allah Vhaddtna ceuk RasulAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna lamun kuring nempo hiji bangsa lahir atawa diangkat Gusti nya jeung mah sawHerdsman boga Ttauloa Balbnaan jeung nempo parasit barefoot lapar nya éta bagian kapala urang memang Cilincing waktu jeung portents ceuk O Rasul Allah, sarta boga herdsman barefoot jeung lapar parasit Arabceuk 137 |
| Teu ngabejaan ka maneh imah urang rupa ceuk urang nyarios Enya, O Rasul Allah constipated manusa jeung kuda, ceuk dina jalan Allah nepi ka manéhna mati atawa maéhan mangka ka teu bisaeun anakna anu ngiring ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk Imru éksklave di urang kahirupan shalat jeung bayaran zakat jeung retire ti Dedemitjalma mangka ngomong teu manusa nyaritakeun jalma we imah ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk, nu nanyakeun AllahDoes teu méré manéhna 138 |
| Teu ngabejaan ka maneh jelema rupa ngadeg ceuk urang nyarios Enya, O Rasul Allah ceuk si lalaki constipated jeung kuda dina jalan Allah nepi ka manéhna mati atawa maéhan mangka ka teu bisaeun anakna anu dituturkeun ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk Imru éksklave di urang hirup shalat jeung bayaran zakat jeung retire tiDedemit jalma lajeng ngadawuh teu manusa nyaritakeun jalma we imah ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk, nu nanyakeun AllahDoes teu méré manéhna 139 |
| Saha robah agama Islam, sono ka manéhna 140 |
| Jadi anjeun nulis buku moal indit sesat sanggeus manéhna di lalaki imah kaasup Omar Ibnu Khattab Umar ceuk nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana geus fallen ache jeung Anjeun boga Qur'an we diitung Kitab Allah ceuk urusan rumah tangga differed Fajtsamua Sababaraha di antarana nyebutkeun anjeun nulis RasulAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa ceuk maranehna ditawarkeun nulis ka anjeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familySome-Na di antarana nyebutkeun naon Omar ceuk sabot ate galau jeung disagreement OGM Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ngomong, mecenghul Me 141 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun eta dijieun eta 142 |
| Naon sugan aya nu apal sumpah Kami utusan Allah, jeung nyaho naon anu kudu dipigawé kuring Affan ceuk atawa rengse, ceuk O Rasul Allah ksatria jeung pendamping Vachtd yen para tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kapan cenah nu Osman ieu pilihan maranéhanana nepi ka kertas putri tiRasul Allah maot Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna ceuk acetabular Bsilvna putra alus Osman ceuk Mazon jeung awewe wept MakingOmar Adharbehn Psoth ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka umur Dahn, Lipkin jeung Aaakn jeung whoop Iblis mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga euweuh urusan ti jantung sarta panon, nya eta rahmat Allah sarta naon bae leungeun jeung basa, geus setan 143 |
| Puji jadi ka Allah, nu teu ngahargaan anjeun, tapi dina Meticulousness séjén ceuk hatur Allah anu direspon ka Meticulousness-Na 144 |
| Teu aya hijrah sanggeus penaklukan, tapi Jihad jeung iman jeung lamun Astnfrtm Fanfroa 145 |
| O pangaweruh ngeunaan buku 146 |
| Allah wrote nu pro jeung kontra terus di antara anu mol teu pakéan ku Allah manéhna ngabogaan alus ngarengsekeun pagawean nu wrote manéhna sapuluh amal soleh ka tujuh ratus kali sababaraha kali jeung lamun éta Bsaih teu pakéan eta ku Allah manehna geus alus ngarengsekeun pagawean nu wrote manéhna hiji bad hiji 147 |
| Mamang mah, kuring tapi hayang ka salah sahiji kecap condemns eta ku Arab jeung ngakibatkeun eta ku upeti Persians ceuk naon enya jeung bapa anjeun sapuluh ceuk aya god but Allah jeung ceuk maranehna jengkar sarta shedding baju maranéhanana, maranéhanana nyebutkeun [nyieun dewa hiji Allah, hal ieu Ajab] ceuk, tuluy maca nepi kanepi ka [secukupnya siksa nu] 148 |
| O struktur wudhu cahya minimum sarta saterusna maranéhanana asup masjid jeung lamun manéhna nempo manéhna nyebutkeun ieu ieu panon Fajvadwa jeung Astanajapura di déwan teu ngumpulkeun manéhna blind sarta ngabogaan teu lalaki di antarana tos ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana komo geus huluna maranéhanana nyokot cekelan tinalebu Vhsbhm kaluar jeung ceuk Chaht rupa ceuk naon struck manusa teh saha karikil tapi ditelasan poé BadrInfidel 149 |
| Kampung denial munggaran Adam uttered tilu kali Allah nyiptakeun Adam pikeun nyeken balik waving manéhna naon ameng nyaéta Poé kiamat Nyieun eta ngungkabkeun ka saurang lalaki anu nempo eta mekar ceuk nu mana wae nu majikan nu mana wae nu diwangun ieu ceuk putra ieu David ceuk majikan mana wae km heubeul genep puluh taun, cenah majikan mana waedina Z-heubeul ceuk nu teu ngan nambahan umur nya ieu umur Adam Vohb manéhna sarébu taun oldForty taun Allah wrote buku jeung kuring tega saksi eta archangel, nalika Adam dihadiran manéhna datang malaikat ka ditewak sumanget-Na, cenah yen manehna teu ngadatangan keur kuring geus tetep umur mah opat puluh taunjeung maranehna ceuk anjeun geus disumbangkeun ka putra David ceuk naon mah teu endowed manéhna hiji hal, jeung pang menonjol Allah kana buku sued nu Malaikat 150 |
| Maot Allah nu ngajadikeun Nada panghasilan Fire 151 |
| Spérma Nu aya dina kandungan pikeun opat puluh poé, sarua teu robah. Lamun tukang Opat puluh jadi lentah mangka nyapek oge jeung tulang ogé lamun Allah hayang settle nyiptakeun-Na dikirim ka harta, nyebutkeun Raja, nu dituturkeun Gusti nu mana wae mention atawa unhappiness bikangna atawa happy atawa lila Ogosair Onaqs atawa ditambahkakuatan jeung manéhna eta bener Ummu Suqeim ceuk nu nyerat ieu kabéh ngomong, hiji lalaki rahayat VfimSo karya geus réngsé sareng sadaya ieu ceuk Gawé Unggal bakal diarahkeun pikeun nyieun hiji 152 |
| Remorse tobat 153 |
| Teu nyaho lain urang nu kaluar seuneu ti seuneu asalna kaluar ti hiji manusa ceuk manéhna ngorondang dibuka ngaku ka Paradise ceuk mana anu asup kana jeung manggih jelema geus nyokot imah, ceuk nu dipake nyebutkeun, O Gusti, butuh jalma imah cenah manéhna mah inget waktu nu ieu mah ka manéhna nyebutkeun enya eta waktu keurmanéhna Timnath Vimny Konon lamun nu hayang, jeung sapuluh kali minimum manéhna saysOtschr kuring jeung anjeun, Raja 154 |
| Lamun manéhna teu oge di Islam, teu kaasup Taakhz digawé di jahiliyah jeung lamun gélo Islam di urut ieu dicokot sarta nu séjén 155 |
| Geus teu parobahan ti Allah kituna nolak eta jadi teu pantes jeung beuteung teu saurang dicinta manéhna muji ti Alloh SWT 156 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna di poe opat puluh, mangka boga lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka ngirimkeun manéhna Raja Vinfaj roh jeung ngurut opat kecap hirup jeung manéhna jeung karyana, jeung naha happy atawa bagja Volve aya tuhan séjén yén salah sahiji nu maneh mun karyarahayat of Paradise nepi ka aya di antara, tapi nu ARM buku Fasbak menyimpulkan jeung pakasaban-Na rahayat Apan VidkhalhaAnd lamun urang lalaki keur pakasaban dipake seuneu nepi ka aya antara manéhna jeung ngan manéhna ARM buku Fasbak menyimpulkan sareng anjeunna rahayat Paradise Vidkhalha 157 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise jeung mah ceuk simkuring ngaraos ti Matt ngawengku Fire euweuh panghasilan Allah 158 |
| Allah girang tobat salah sahiji Anjeun salaku manusa mana anu kaluar tanah obat deadly jeung onta-Na eta dahareun jeung inuman jeung Zadeh jeung forfeits Vodilha indit kaluar dina menta komo lamun maot dipikaharti teu manggihan eta ceuk balik ka mana Kami, nu Odilltha nu Vamot nu cenah datang tempat Vglapthpanon woke Lamun onta-na di sirah-Na ku dahareun sarta inuman jeung Zadeh jeung forfeits 159 |
| Allah girang tobat salah sahiji Anjeun salaku manusa mana anu kaluar tanah obat deadly jeung onta-Na eta dahareun jeung inuman jeung Zadeh jeung forfeits Vodilha indit kaluar dina menta komo lamun maot dipikaharti teu manggihan eta ceuk balik ka mana Kami, nu Odilltha nu Vamot nu cenah datang tempat Vglapthpanon woke Lamun onta-na di sirah-Na ku dahareun sarta inuman jeung Zadeh jeung forfeits 160 |
| Allah girang tobat salah sahiji Anjeun salaku manusa mana anu kaluar tanah obat jeung Abu Muawiya, ceuk cenah ka urang Abdullah novice, hiji keur dirina jeung hiji keur Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna bisa nepi ka tiwasna jeung onta-Na ku Zadeh jeung dahareun sarta inuman jeung forfeits Vodilha indit kaluar dinapaménta sanajan dipikaharti maot manéhna attributed ka tempat mah nu Odilltha nu Vamot nu cenah manéhna datang deui VglapthIf sarua woke nepi lamun onta sirah-Na ku Zadeh sarta kadaharan sarta inuman jeung forfeits 161 |
| Naon nu hiji, kitu, geus sagala praduga miboga Gin jeung pendamping malaikat ngomong, jeung anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng di kuring, tapi Allah mantuan kuring sangkan kuring teu ngan ka katuhu pikeun 162 |
| Teu nyaho naon ieu ceuk Allah jeung Rasul nyaho manusa ieu ceuk garis East jeung garis ka gejala sisi Tnhishh ti madhab nu misses manéhna hiji hit saperti nu baris istilah sabudeureun jeung garis luar Hope kotak 163 |
| As ogé maranéhanana anu digawé ti mah 164 |
| Perished teu Almtnton teu perished Almtnton teu perished Almtnton 165 |
| Teu salah sahiji urang pencét pipi rending disebut meunangkeun jahiliah 166 |
| Otradwn nu bakal jadi saparapat rahayat of Paradise ceuk enya Otradwn ceuk nu bakal jadi salah-katilu rahayat Paradise, ceuk enya cenah jeung leungeun mah kuring asa nu bakal satengah rahayat of Paradise jeung nu nu paradise teu ngajamin yén ngan Muslim sarua jeung maneh aya dibubu, tapi kawas buuk bodas di kulit banteng hiji hideung atawa hideung dina kulit banteng beureum 167 |
| Kampung Allah dina malaikat bumi anu Go kira-kira conveying mah tepi ka karapihan tina 168 kuring |
| Nu pamungkas nuliskeun Paradise manusa leumpang dina jalan nu Vinkp sakali jeung leumpang sakali jeung Tesfah seuneu sakali, lamun jalur ngaleuwihan tos kitu ceuk, Maha Agung jadi Manéhna nu Njani anjeun geus dibikeun kuring Allah, naon saha méré ti mimiti dua jeung ceuk batur, geus rengse dina hiji tangkal nu ditempo ka dinya jeung nyebutkeun, O Gusti Adnnitangkal ieu Vostzl kalangkang jeung inuman tina cai sarta nyebutkeun yen sagala Abdi VlaliOdnitk di antarana kuring nanya séjénna nyebutkeun no, O Pangéran, jeung ikrar ka Allah nu teu ménta nu sejen tur Gusti Maha nyaho nu Sasalh alatan manéhna nilik no kasabaran eta hartina eta Vidnyh eta terus diangkat tangkal-Na, nuanu pangalusna di antarana nyebutkeun, O Gusti Adnni tangkal ieu Vostzl kalangkang jeung inuman tina cai anak nyebutkeun Abdi nu mana wae nu nyeri Taahidna hartina anjeun teu ménta kuring teh lain jeung nyebutkeun, O Gusti, thisDo teu ménta batur Iehdh jeung Gusti weruh manéhna Sasalh séjén Vidnyh nu dipigawé dina hiji tangkal di panto cendrawasih anu pangalusna di antarana,nyebutkeun Gusti tina Adnni tangkal ieu panyumputan kalangkang jeung inuman tina cai sarta nyebutkeun nu mana wae nu Abdi nyeri Taahidna nu teu menta kuring teh lain jeung nyebutkeun, O Gusti, tangkal ieu teu ménta batur Iehdh jeung Gusti weruh nu Sasalh batur nempo naon sih teu boga patienceBy Vidnyh nu bakal ngadéngé soraof Paradise nyebutkeun, O Gusti, Paradise Paradise nyebutkeun nu mana wae nu Abdi nyeri Taahidna anjeun teu ménta kuring teh lain jeung nyebutkeun, O Gusti kuring dibawa paradise, nyebutkeun Nu Maha Esa naon Barna Anjeun nu mana wae nu Abdi Oaredak ceuk méré Anjeun a handap Paradise jeung kawas eta anjeunna nyebutkeun Othzo kuring nu mana wae nu Gusti jeung Anjeun Gusti tina Maha suci Abdullah laughedkomo ceuk mangka manéhna katingali Noajzh notAsk kuring naon atuh laughed Isa ka manehna, teu mah laughed ceuk ka tawa Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana terus ka urang yén Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu ménta kuring teu Kuring laughed Maranéhanana henteu laughed O Rasul Allah cenah nepi kanu tawa Pangeran kapan cenah Othzo kuring jeung anjeun teh PANGERAN tina Maha suci 169 |
| Islam mimiti minangka hiji hal ogé mimitian méré tidings gumbira ka strangers ka konflik strangers suku-suku nu ceuk 170 |
| Kudu antara dorsal ieu teu kaluar ti nya Anjeun nu datang undone, manéhna ilahar di mana anjeunna undur, Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka mupus atawa leuwih hal atawa salaku cenah terus cenah Hnina kawas Zt Affan ceuk atawa sakumaha ceuk Affan éta, Insya Allah, maranéhanana teu boga baju,no mah Soathm jangkung, sababaraha ceuk maranehna dibawa daging maranéhanana Fjalo tunggang Allah ngaberkahan manéhna jeung familyHim-Na ceuk terus jieun nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana maca eta ceuk maranehna dijieun Aotona Vijalon atawa condong kira-kira jeung ngalawan Lee Abdullah ceuk Verabt eta sacara serius pikasieuneun, ceuk diuk atawa salaku cenah lamunmanéhna ngéléhkeun kolom isuk dijieun lebet atawa salaku cenah mangka nu Rasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana datang beurat jeung hurts atawa ampir hurtsWhich Rkpoh ceuk kuring manggihan sorangan beurat atawa salaku manéhna nunda Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung sirah kulawargana di batu atawa ceuk salaku cenahmangka nu Hnina dibawa eta maké baju bodas salila atawa salaku manéhna geus Ogvy Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk Abdullah Verabt eta paling nu terrified kahiji kalina Mighty ceuk dina biantara nya ceuk sawatara di antarana ceuk geus dibikeun someSlave ieu alus atawa jadi ceuk maranehna, panon-Na Naúmtan atawa ceuksarua, atawa salaku ceuk maranehna, jeung jantungna ngahudangkeun mangka ngawaleur jibril: overwhelming jeung Affan sababaraha nyarios sababaraha jadi Hayu urang mertimbangkeun conto-Na, atawa sabab ceuk sawatara di antarana ceuk ka sababaraha smite manéhna, contona, urang Núl atawa balikeun Urang Túlon ceuk anjeun ka nu séjén, kawas Mr. Aptny ngarupakeun pertahanan imah kartu terusdikirim kana dahareun masarakat, atawa salaku cenah, eta isDid teu mawa dahareun atawa ceuk ieu teu dituturkeun nu sangsara parna disiksa atawa sabab ceuk batur geus ceuk Mr. Manéhna nya éta Rabb teh tina alam, arsitéktur ieu Islam jeung paradise dahareun, nu Télépon eta dituturkeun ieu di Paradise ceuk overwhelming di biantara nyaatawa sabab ceuk ieu teu dituturkeun ku disiksa atawa salaku cenah mangka yen Allah Rasul ngaberkahan manéhna jeung kulawargana woke nepi, cenah naon geus mah ditempo, O Ibnu Ummu AbdAbdullah ceuk kuring nempo kitu jeung kitu ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana salaku ghaib naon anu maranéhanana ceuk hiji hal nabi Allah ngaberkahanmanéhna jeung kulawargana anu grup malaikat atawa ceuk maranehna 171 | malaikat
| Teu nuliskeun seuneu ieu beurat jantungna tina sisikian iman nu henteu asup Paradise di nu beurat jantung hiji sisikian jihat heubeul ngomong, O Rasul Allah mah, jiga boga pakéan mah Gusala sarta nangtung Dhena jeung sarap bathrobe jeung jalu anyar hal komo disebutkeun hubungan pecut-Na sahakaadigungan éta, O Rasul Allah ceuk no kageulisan nu Allah anu éndah sarta mikanyaah ka kageulisan, tapi umurna heubeul foolishness rightAnd hina jelema 172 |
| Naon nu hiji, kitu, geus sagala praduga miboga Gin jeung pendamping malaikat ngomong, jeung anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng di kuring, tapi Allah mantuan kuring ku sangkan kuring Voslm teu ngan rupa 173 |
| Takhtlfoa mah ngan teu perished ti dinya samemeh anjeun, mangka ngawaleur jibril Pachtlavhm Tingal Oqrokm manusa Fajzu maca 174 |
| Jieun Allah Nada Allah dijieun manéhna kana seuneu jeung ceuk nu sejenna teu ngadéngé manéhna nyebutkeun Matt teu nyieun Allah Nada Allah nuliskeun Paradise lamun solat ieu allocating ka saha eta avoids maehan off 175 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 176 |
| Awas dosa Mhakrat, maranéhanana kumpul di manusa nepi ka Ahlknh jeung nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna pencét eta, contona, kawas rahayat pitched tanah padang Marchetti Nyieun fakta rahayat guy najong off asalna jeung kecapi jeung manusa asalna kecapi komo dikumpulkeun nu blackestVojajoa seuneu jeung Ondjoa naon eta threw 177 |
| Folk kaluar dina fools dékade panungtungan ngimpi kajadian atawa ceuk Haddthae dental nyebutkeun kecap alus ti urang maca Qur'an jeung tongues maranéhanana aya sia aya leuwih luhur lolos ngaliwatan Islam salaku Imrq arrow ti bow Vliqtlhm eta nyanggap eta dina killing tina ganjaran nu gede jeung Allah, pikeun maranéhanana anu maehan178 |
| Btaan teu insured atawa Belaan teu jorang jeung sopan ceuk putra hiji urut waktu Btaan teu Balan 179 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi naraka / Fire 180 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi naraka / Fire 181 |
| On naluri ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung Rosul ceuk Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kaluar ti seuneu, ceuk Fabtdrnah solat Lamun nu boga sapi ieu dipikaharti cried kaluar 182 |
| Jibreel datang ka kuring di Khadr nongkrong ku baong 183 |
| Jieun Allah Nada Allah dijieun manéhna kana seuneu jeung ceuk séjén ngomong teu ngadangu ti manehna jeung Matt teu nyieun Allah Nada Allah nuliskeun Paradise lamun solat ieu allocating ka saha eta avoids maehan off 184 |
| Ti anu pangalusna dina Islam teu dihukum for aya naon ieu dipigawé dina jahiliah jeung gélo Islam di urut dicandak jeung nu sejenna 185 |
| Jibril basa kuring nempo Nabi eta scatters genep ratus jangjang bulu Althoel baong jeung Sapphire 186 |
| Leuwih ti Iblis nyandak manéhna Fajngueth nepi manggihan basa tiis dina leungeun mah, cenah Odjatna Odjatna 187 |
| Ngagabungkeun nyieun salah sahiji Anjeun dina rahim indungna pikeun opat puluh poé terus jadi lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka ngirimkeun Allah Ta'ala manéhna raja malaikat manéhna nyebutkeun, jenis karya jeung manéhna jeung hirup sarta ngetik eta bangor atawa bagja, mangka disebutkeun yen inyana teh Abdullah sarua nya dileungeun lalaki ngalakonan karya rahayat Paradise Jadi naon antara manéhna jeung Paradise nyaéta panangan tina mangka sadar kasangsaraan kukituna lakonan kawas peopleFire mati jeung tuluy diasupkeun seuneu jeung ceuk nu Abdullah sarua ceuk lalaki jeung leungeun pikeun karya nu urang gawe seuneu nepi kaaya antara manéhna jeung lengan seuneu anu saterusna sadar kabagjaan kukituna lakonan karya rahayat Paradise mati asup kana Paradise 188 |
| Bit peuting maca para jin Hijo 189 |
| Adi Muslim ngalawan bid'ah jeung immorality forefinger 190 |
| Shalat waktu anak honoring kolot jeung jihad-Na demi Allah 191 |
| Tapi kulawarga Anjeun datang samemeh anjeun beda cenah tombol jeung hiji manusa ceuk si lalaki ngomong yén Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna commanding Anjeun pikeun maca unggal manusa anjeun salaku Oqri mah ngan kulawarga Anjeun datang samemeh Anjeun bédana , ceuk Abdullah ceuk kuring teu nyaho Ohiia direbutku Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung manéhna atawa terang naon di Allah sarua ngaberkahan manéhna jeung familySaid-Na manusa teh nyaeta Ali Ibn Abi Tholib, 192 |
| Nabi ditawarkeun Bommha jeung pengikut gloriously Nabi pas, bareng jeung tilu bangsa sarta Nabi jeung geng bangsa, jeung nabi sareng anjeunna Alinver bangsa, jeung nabi sareng anjeunna lalaki bangsa, jeung Nabi manéhna di salah sahiji bangsa malah AliMusa Ibn Imran Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di Cabacbh barudak urang Israil lamun manéhna nempo eta Oaajabuna mah, cenah, O Gusti, ti theseHe ceuk lanceukna putra Musa tina Imran jeung barudak nya ku Israel, ceuk kuring, Gusti, di mana aya mah bangsa ceuk tempo leungeun katuhu Anjeun upami Alzerab Zerab Mekah bisa ngeusirupa lalaki ieu ngomong, O Gusti, bangsa anjeun mah, cenah, Gusti dipilih wareg Cenah mah dugi manéhna nempo dina kénca Anjeun. Lamun cenah mah kokotéténgan cakrawala bisa ngeusi rupa lalaki, ceuk manéhna satuju mah ka manéhna satuju jeung tujuh puluh réwu maranéhanana enteringParadise teu akun maranehna, nyetel hiji putra OkashaDungeons Bani Asad Ibnu Khuzaymah ngomong, O Nabi Allah, berdoa Allah nyieun kuring salah sahijina ngomong, Oh Allah, manehna make eta terus nyiptakeun manusa sejen di antarana ngomong, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahiji eta ceuk eta kitu kitu teuing Akasha 193 |
| Nabi ditawarkeun Bommha jeung pengikut gloriously Nabi pas, bareng jeung tilu bangsa sarta Nabi jeung geng bangsa, jeung nabi sareng anjeunna Alinver bangsa, jeung nabi sareng anjeunna lalaki bangsa, jeung Nabi manéhna di salah sahiji bangsa malah AliMusa Ibn Imran Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di Cabacbh barudak urang Israil lamun manéhna nempo eta Oaajabuna mah, cenah, O Gusti, ti theseHe ceuk lanceukna putra Musa tina Imran jeung barudak nya ku Israel, ceuk kuring, Gusti, di mana aya mah bangsa ceuk tempo leungeun katuhu Anjeun upami Alzerab Zerab Mekah bisa ngeusirupa lalaki ieu ngomong, O Gusti, bangsa anjeun mah, cenah, Gusti dipilih wareg Cenah mah dugi manéhna nempo dina kénca Anjeun. Lamun cenah mah kokotéténgan cakrawala bisa ngeusi rupa lalaki, ceuk manéhna satuju mah ka manéhna satuju jeung tujuh puluh réwu maranéhanana enteringParadise teu akun maranehna, nyetel hiji putra OkashaDungeons Bani Asad Ibnu Khuzaymah ngomong, O Nabi Allah, berdoa Allah nyieun kuring salah sahijina ngomong, Oh Allah, manehna make eta terus nyiptakeun manusa sejen di antarana ngomong, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahiji eta ceuk eta kitu kitu teuing Akasha 194 |
| Remorse tobat 195 |
| Remorse tobat 196 |
| Remorse tobat 197 |
| Remorse tobat 198 |
| Aing geus teu polytheism Naha anjeun ngadangu naon cenah ka putrana, Luqman [teu kaasup Allah nu hal nu teu adil gede ka shirk] 199 |
| Lamun diarahkeun Kurang ajar mah indit ka dibawa ngalawan manéhna, nu kapanggih dangong sarta kapanggih eta jalan disebut manéhna sarta ngan Hart ka Gusti jeung ngomong, O Gusti, nu Flana diarahkeun kuring kitu jeung kitu jeung kuring teu manggihan eta hiji jalan kuring teu manggihan dangong naon ceuk Tomrni, Return, di mana kuring datang ti 200 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise jeung ceuk cenah mah hiji hal maot ngawengku Allah panghasilan seuneu 201 |
| Maot tina hiji hal nu ngawengku seuneu panghasilan Allah 202 |
| Teu ngajawab getih saurang lalaki anu ngasuh Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah ngan salah sahiji tina tilu adulterer jeung harga diri jeung Leaver sacara Junctions agama cerai gugus 203 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna di opat puluh poe atawa ceuk opat puluh peuting manéhna jeung kia peuting terus boga lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka Allah ngirimkeun Nu Maha Esa ka Raja opat kecap hasil karyana jeung pikeun manéhna jeung hirup sarta bangor atawa happy mangka infuses rohVolve aya nu disembah Nu séjén salah sahiji nu maneh mun karya rahayat Paradise nepi ka aya di antara, tapi buku panangan FasbakThe ieu menyimpulkan jeung pakasaban-Na rahayat Apan bakal jadi ti kulawarga nya jeung salah sahiji Anjeun behaves kawas rahayat seuneu nepi ka aya antara manéhna jeung ngan manéhna ARM Fasbakbuku menyimpulkan sareng anjeunna rahayat Paradise bakal jadi 204 | rahayat
| Pikeun maranéhanana anu digawé ti mah 205 |
| Ti anu pangalusna dina Islam teu dihukum for aya naon ieu dipigawé dina jahiliah jeung gélo Islam di urut dicandak jeung nu sejenna 206 |
| Allah teu sirik iwal dina dua otoritas manusa ka saha duit dina Hlkth di katuhu jeung séjén pikeun saha wisdom Allah Manéhna spends eta jeung nyaho 207 |
| Remorse tobat 208 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 209 |
| Pikeun nyieun Allah nyiptakeun Anjeun hiji Nada ceuk naon mah, cenah, terus cenah, tuluy maehan anak anjeun, fearing nu eats dahareun Anjeun, ceuk Abdul Rahman kadatangan ka eupan nu ceuk terus mah ceuk naon cenah mangka nu Tzana Bhalilh tatangga 210 |
| Pikeun nyieun Allah nyiptakeun Anjeun hiji Nada ceuk naon mah, cenah, terus cenah, tuluy maehan anak anjeun, fearing nu eats dahareun Anjeun, ceuk Abdul Rahman kadatangan ka eupan nu ceuk terus mah ceuk naon cenah mangka nu Tzana Bhalilh tatangga 211 |
| Pikeun nyieun Allah Nada Nu nyiptakeun ceuk anjeun mah ceuk tuluy naon cenah terus maehan anak anjeun, fearing nu eats dahareun Anjeun, ceuk Abdul Rahman kadatangan ka eupan nu ceuk terus mah ceuk mangka naon manéhna nyebutkeun yén Tzana Bhalilh tatangga mangka maca [jeung anu henteu nelepon allah sejen jeung Allah] ka [aeb] 212 |
| Manéhna datang ka kuring teu perlu Gin Votihm mah maca eta ceuk Lantaran kitu urang némbongkeun kuring lagu jeung pangaruh seuneu manéhna ka Jalma nanya ka asupan putra labuh bapana ceuk Amer ceuk maranehna nanya ka manéhna ka asupan Iltiz jeung éta pulo Jen, ceuk unggal tulang nyebut ngaran maranéhanana Allah eta aya dina leungeun anjeun Ofer naon deui ieudaging jeung sakabéh Barh Roth atawa eupan beasts Anjeun ka maranehna, maranehna teu TstnjuaBrothers ngaronjat jin nu 213 |
| Geus teu parobahan ti Allah kituna nolak eta jadi teu pantes jeung beuteung teu saurang dicinta manéhna nu muji Allah, ku alatan éta dipuji sarua 214 |
| Otradwn nu bakal jadi saparapat rahayat of Paradise ceuk, urang nyarios enya Otradwn ceuk nu bakal jadi salah-katilu rahayat Paradise Urang nyarios enya, cenah, jeung nu Hand mah, asa nu bakal satengahna rahayat Paradise jeung nu nu paradise teu ngajamin yén ngan Muslim saruajeung Anjeun aya di rahayat shirk ngan bodas Kalsharh dina kulit banteng bulu hideung atawa hideung dina kulit Red Bull 215 |
| Kampung Allah dina malaikat bumi anu Go kira-kira conveying mah tepi ka karapihan tina 216 kuring |
| Teu salah sahiji urang pencét pipi rending disebut meunangkeun jahiliah 217 |
| Ti Matt ngawengku Fire euweuh panghasilan Allah 218 |
| Ti Matt ngawengku Fire euweuh panghasilan Allah 219 |
| Teu acan Anjeun mikir geus Luqman ceuk ka putrana salaku [lalaki mah teu kaasup Allah nu hal nu teu adil gede ka shirk] 220 |
| Shalat waktu anak mah, cenah teu mangka ngawaleur jibril honoring kolotna hiji sacara ceuk cenah mah teu mangka ngawaleur jibril Jihad demi Allah 221 |
| Tapi kanggo urang sadayana 222 |
| Hinaan jeung adi depravity Muslim jeung ngalawan bid'ah jeung syi'ar duit diangkat jadi getih suci 223 |
| Taubah tina dosa ka tobat tina eta terus teu nyieun eta 224 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina Apan 225 |
| Ditawarkeun usum Bangsa Fratt pikeun ummah mah ceuk Verathm Vojptna parobahan gaya jeung cara maranehna kokotéténgan geus kaeusi nu lembah jeung gunung Hassan ngomong, wareg, O Muhammad mah, ceuk enya cenah eta ka anjeun jeung ieu ceuk Affan jeung Hassan ngadawuh: O Muhammad ku anu ieu tujuh puluh rebu bakal nuliskeun Paradisetanpa expense jeung anu henteu maok atawa Nu omens teu nanggung kapercayaan ka Pangeran ngadeg OkashaSaid, 'O Rosul Alloh neneda nu Allah disebut kuring salah sahijina, terus séjénna ngomong,' O Nabi Allah, taqwa ka Allah mah salah sahijina ceuk eta kitu kitu teuing Akasha 226 |
| Pikeun geus ninggalkeun kuring manusa nu teu Ikomen kuring manusa di jantungna tina panipuan whit ceuk kuring meunang manéhna jeung nyandak Adaoh teu ngitung, tapi cai datang kaluar jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, komo lamun urang éta Mekah pangluhurna saw Osudh koléktif ceuk garis nyaeta kuring Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganamanéhna garis, terus pencét Tulis, ceuk komo ATIC ceuk kuring bangun jeung nuluykeun Rasul Allah, aman damai jadi uponAnd berkah kana éta hal Froathm Atthoron manéhna, cenah Vsamar jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana peuting jadi lila datang ka kuring jeung Fajar ceuk kuring mah, Kaula masih jumeneng O Ibnu Masoodceuk, ceuk kuring, 'O Rasul Allah Ulm ngabejaan ka kuring mangka komo ATIC Anjeunna tuluy ceuk kuring mah, teu boga lampu, ceuk Cenah mah dugi dibuka Aladaoh Lamun anggur ieu cenah mah, ceuk manéhna, O Rasul Allah, jeung Allah geus takenAladaoh teu ngitung ngan cai lamun geus anggur, ceuk Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeungkulawarga Tamra alus jeung cai purifikasi-Na ceuk mangka manéhna wudoo eta jeung sabot prays manéhna nangkeupan dua di antarana Isa ka manehna, 'O Rasul Allah, I love nu varian dina solat urang ceuk Vcefhma Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung berkah jadi sanggeus urang balik manéhna terus mah ka manéhna lamun manéhna indit jauhti ieu, O Rasul AllahThey ceuk Jen Nisibin datang Echtsamun ka hal maranéhanana sorangan geus ditanya asupan Vzodthm ceuk cenah manéhna jeung naha geus O Rasul Allah tina hal nyadiakeun eta sareng anjeunna cenah, geus disadiakeun sareng nyokot deui jeung kapanggih nu Ruth jeung kapanggih manéhna sa'irNaon maranéhanana kapanggih tulang maranéhanana kapanggih Cassia ngomong, jeung lamun forbade Rasul Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nu Isttab kandang jeung bone227 |
| Kampung incomes Paradise Tukang Paradise jeung lain urang nu kaluar seuneu ti seuneu hiji manusa kaluar tina seuneu Ahbua nyebutkeun Allah Ta'ala ka manehna, Pindah, tulis paradise Faotaha Vijal manéhna maranéhanana dieusi dipake nyebutkeun, O Pangéran, jeung nini nya kaeusi nyebutkeun Go ngaku ka Paradise ceuk Faotaha Vijal manéhnamaranéhanana kaeusi dipake nyebutkeun O Gusti geus kaeusi nini nya nyebutkeun balik, tulis paradise FaotahaVijal manéhna pinuh ku geus dipake pikeun manéhna jeung nyebutkeun, O Pangéran, jeung nini nya pinuh ku tilu nyebutkeun balik, nu handap anjeun resep jeung sapuluh-melu atawa sapuluh kali minimum manéhna nyebutkeun, ketawa kuring, O Gusti, tur Anjeun ceukraja ceuk ieu status panghandapna rahayat Paradise 228 |
| Teu salah, kitu, geus sagala praduga miboga Gin ceuk jeung anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng kuring ngan jadi Allah Muslim mantuan kuring ku sangkan kuring teu ngan rupa 229 |
| Ti Matt Ayeuna damel Allah Allah Nada nuliskeun seuneu 230 |
| Ti Matt Ayeuna damel Allah Allah Nada nuliskeun seuneu 231 |
| Ieu jalan Alloh mangka ngawaleur jibril garis lempeng di sisi katuhu jeung kalér-Na mangka ieu hartina manéhna teu keur maranehna, tapi disebut pikeun sétan hiji mangka dibaca [sanajan ieu lempeng Srati, turutan manéhna jeung ulah nurutan cara] 232 |
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang 233 |
| Modesty iman 234 |
| Lamun manéhna ditanya salah sahiji Anjeun pamajikanana ka masjid, 235 |
| Hamba Allah teu mawa paroki atawa kurang abounded tapi Allah ditanya manéhna ngeunaan Poé kiamat resided eta ieu wasted Allah atawa komo ménta rahayat hiji imah swasta 236 |
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang 237 |
| Lamun salah sahiji ceuk anjeun ka lanceukna, O faithless B ieu salah sahiji 238 |
| Percaya eats dina hiji eats kapir di tujuh peujit 239 |
| Katingal di Ka'bah manusa Adam bangsa kapala jeung leungeun-Na dina dua lalaki dituang sirah kasebut sirah dripping jeung kuring nanya ieu aranjeunna ngomong, putra Yesus Maryam atawa putra Yesus Maryam, teu nyaho naon eta ngomong, jeung kuring nempo balik frizzy panon katuhu sirah-eyed manusa beureum geus jiga ragaji nu ku Ibnu Cotton dipéntatina Maranéhanana ceuk Dajjal ieu 240 |
| Emma manusa Kafr manusa ieu, cenah, ngan B ieu disbelief 241 |
| Ieu teh rump barudak urang Israil teu isin ti kasalahan tina awéwé misses-Na méré nya genep puluh dinars boga sapatemon jeung nya lamun manehna diuk eta tempat diuk nu manusa di istri Eradt jeung wept salaku cenah, damel naon nu ceurik Oltk ceuk no, tapi karya ieu geus kungsi ngalakonan sarta ngajak kuring ku mibandaceuk Vtflin ieu geus kungsi Tflih Anjeunna tuluy datang turun cenah, Go Valdnanar anjeun ceuk Allah teu disobeyAllah kungsi maot rump peuting jadi ditulis dina panto Allah geus dihampura pikeun mastikeun 242 |
| No inféksi dina Tirat teu penting pikeun manehna jadi cenah manusa teh ngomong, 'O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir bakal ngalakonan scabies onta Vtejreb onta ceuk eta jadi loba mah coba 243 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR jeung puasa salila Ramadan 244 |
Nu | disbelief ti dieu katempo dina watesan abad hiji Iblis 245 |
| Sapertos insured salaku hiji tangkal teu gugur teu jeung daun nu nyarios naon ceuk maranehna, jeung maranehna teu injure jeung hayang nyebutkeun nyaéta korma Fasthieddit ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyaéta korma 246 |
| Kawas munafik hiji dipingpin antara Rbbin lamun maranehna datang Ntahnha Lamun ieu datang Ntahnha ceuk Ibn Omar teu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana tapi cenah Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dipingpin antara Gnmin ceuk Waspada tina Sheikh jeung anger lamun manéhna nempo eta, Abdullah ceuk kuring nuam lamun kuring geus teu kadéngé nu kuring henteu daék Anjeun 247 |
| Boaour nu Allah teu Dajjal, panon katuhu sanajan teu hiji-eyed, jeung panon-Na kawas anggur ngambang 248 |
| Tadi anjeun manggih naon Gusti nu jangji bener anjeun lajeng ngadawuh maranéhanana kapaksa ngadangu naon mah ngomong, recalled yén Aisyah nyarios ka Aisyah Dupi ieu hartina teh putra Omar tapi Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung maranéhanana ayeuna nyaho nu nu nyaritakeun eta katuhu nyaeta 249 |
Kuring teu apal | tangkal berkah Muslim korma mannish 250 |
| Percaya nu mixes jeung urang jeung endures pahala greatest tina annoyance nu teu Hikhalthm teu ngadeg annoyance nu ceuk jamaah haji leuwih hade tinimbang nu teu 251 | Hikhalthm
| Kawas hiji junkie kawas domba Alaaúrh antara Aghannmin nginjeumkeun ka waktu ieu jeung waktu ieu anjeun teu nyaho ieu lagu atawa 252 ieu |
| Kenop ghaib di lima Aalmhen teu ngan Allah weruh naon anu aya di isukan, tapi Allah teu nyaho hujan ragrag, Allah teu saukur nyaho naon nu aya dina kandungan, tapi Allah teu nyaho waktu, tapi Allah nu sarua, sarta nyaho naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu maot 253 |
| Naon bisa deflate manéhna Vaaml O Ibn Khattab boh fasilitator tina kabagjaan di urang lumaku pikeun kabagjaan Salaku tina kasangsaraan rahayat karya 254 | tina kasangsaraan nu
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang 255 |
Ayeuna teh bubu tina | 256 |
| Emma lalaki anu ceuk ka lanceukna, O faithless B ieu salah sahiji 257 |
| Emma manusa Kafr manusa Vahdahma kapir 258 |
| O awewe pasihkeun zakat jeung Okthern mah Roatkn leuwih jalma ditémbak ka sering cursing jeung Kafr Intimates naon mah nempo ti kurang di alesan jeung ageman mayoritas hiji nu ceuk pulp Mencken, O Rasul Allah jeung panurunan sahiji alesanana jeung agama , ceuk si panurunan sahiji alesanana jeung agamapanyaksian dua awewe amend nu sertipikat manusa a, panurunan ieu dina pikiran jeung cicing peuting teu neneda jeung megatkeun puasa di Ramadan, panurunan utang ieu 259 |
Nu | junkie kawas kiamat Kalshah antara Rabbin domba nu dibawa Ntahtha ieu sanajan Ntahtha ieu datang 260 |
| Réngsé kitu jeung kitu ceuk no jeung nu teu aya god but Nya naon naon cenah ka manéhna, Jibril geus dipigawé tapi geus dihampura manéhna ku cara nyebutkeun aya Allah tapi Allah 261 |
Kapang jeung teu | 262 hate |
| Jibril ka kuring yen Anjeun tos rengse, tapi Allah forgave Anjeun Bakhalask nyebutkeun aya god but Allah jeung 263 |
| Komando geus réngsé manéhna Vaaml O Ibn Khattab boh fasilitator boh tina kabagjaan rahayat karya anjeunna pikeun kabagjaan rahayat jeung kasangsaraan karya 264 | tina kasangsaraan nu
Jeung | 265 Anjeun tiasa |
| Kawas hiji junkie kawas domba antara Rabbin nu robah warna ka warna jadi Rabad Ntahtha sanajan manéhna datang deui ka hiji Rabad Ntahtha 266 |
| Pikeun kudu dipimilik hijrah sanggeus migrasi ka kaum pendatang Rama Ibrahim Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kituna teu tetep dina earths, tapi batur nu paling jahat jeung Tlfezhm Erdohm jeung sumanget Tqdhirhm Rahman Maha jeung Thacarham seuneu jeung monyet jeung babi ngabubarkeun mana Iqilon jeung méakkeun peuting kamanabuka bed jeung murag saha nya meureun 267 |
| Judged atawa ka Wellcome teu balik deui sanggeus kuring, sawatara Anjeun kafir hits nu necks sababaraha 268 |
| Unggal bangsa, lalaki wijaksana jeung lalaki wijaksana bangsa kuring anu nyebutkeun teu jadi loba saolah-olah teu sickened Taudohm tapi maot aya Chhteke 269 |
| Kawas hiji junkie kawas domba Alaaúrh antara Aghannmin 270 |
| Bakal jadi di urang ummah mah nu jeung bohong ka extent 271 |
| Adi Muslim atawa ngadedetkeun manéhna nganterkeun manéhna ti lanceukna ieu merlukeun Allah aya di toilet jeung Faraj, hiji ibu rumah tangga Muslim Farjallah anjeunna ku plight tina anguish nu Poé kiamat jeung Lester Muslim jaket Allah Kiamat 272 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung jaga nepi doa jeung mayar haji goréng ka Baitullah sarta tempat Ramadan gancang 273 |
Jeung | 274 Anjeun tiasa |
| Tapi kawas junkie kawas domba Alaaúrh antara Aghannmin nginjeumkeun ka waktu ieu jeung waktu ieu anjeun teu nyaho nu lagu 275 |
| Kafir sanggeus kuring, teu balik ka hiji hits sejen nu necks sababaraha 276 |
| Judged atawa ka Wellcome teu balik deui sanggeus kuring, sawatara Anjeun kafir hits nu necks sababaraha 277 |
| Ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung ibadah haji ka House, ceuk lamun kuring teu jadi Kami hiji Muslim, ceuk enya, ceuk dipercaya naon amal ceuk nu sieun Allah kawas nu katingali ku teu tack eta deems eta nilik ceuk anjeun lamun kuringteu jadi mah Mohsen ceuk enya cenah ratified Manéhna ngomong naon manehna yakin iman dina Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, utusan jeung rebirth ofAfter maot, sawarga jeung naraka jeung sakabéh jumlah lamun manéhna tumaros-Na, Cenah mah dugi percaya, ceuk ratified ku 278 |
| Dina bangsa ieu moal deform jeung nu ka extent jeung di rejecters Alzendiqih 279 |
| Ulah nyaho nanaon leuwih hade tinimbang saratus siga anjeunna, tapi manusa nu insured 280 |
| Sagala sajauh salaku deficit komo kantong 281 |
| Kawas bangsa ieu atawa ceuk mah bangsa jeung kawas urang Yahudi jeung Kristen, kawas manusa teh ceuk karya I Dop ka satengah poé dina Yahudi karat ceuk urang maranehna, cenah eta karya keur kuring satengah poé ka asar solat dina karat nu Kristen ngomong urang maranéhanana dijieun sarta anjeun Muslim solat ye asar nepi ka peutingdina Kiratin Vgillt Yahudi jeung Kristen jeung maranéhanana ceuk weMore karya jeung kurang bayar, ceuk Do Zlmtkm tina ganjaran Anjeun mangrupa hal anu sipatna teu sarua ceuk of Fazli Otte kuring rek 282 |
| Kawas bangsa ieu atawa ceuk mah bangsa jeung kawas urang Yahudi jeung Kristen, kawas manusa teh ceuk karya I Dop ka satengah poé dina Yahudi karat ceuk urang maranehna, cenah eta karya keur kuring satengah poé ka asar solat dina karat nu Kristen ngomong urang maranéhanana dijieun sarta anjeun Muslim solat ye asar nepi ka peutingdina Kiratin Vgillt Yahudi jeung Kristen jeung maranéhanana ceuk weMore karya jeung kurang bayar, ceuk Do Zlmtkm tina ganjaran Anjeun mangrupa hal anu sipatna teu sarua ceuk of Fazli Otte kuring rek 283 |
| Sakes dina pilihan samemeh anjeun, nu ieu oge di kalangan solat asar nepi ka panonpoé susunan 284 |
| Fajar teu 285 |, dua kali malu
| Mah ngajak cingcin emas Venbzth jeung ceuk kuring teu maké eta kungsi 286 |
| Naha éta jeung saperti, cenah teu jeung nu teu aya tuhan tapi Anjeunna, O Rasul Allah, naon manéhna maké geus rengse, tapi anjeun bakal ngahampura kasatiaan 287 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR jeung puasa salila Ramadan 288 |
| Sedengkeun kuring saré. Lamun nempo kuring ngajalankeun kira-kira Ka'bah manusa Adam suku rambut antara dua lalaki Antaf sirah cai jeung kieu teh ceuk kuring jeung maranéhanana ceuk anak Maryam, lamun kuring indit mah ngahurungkeun manusa partikel beureum frizzy panon katuhu sirah-eyed, jeung panon-Na kawas anggur ngambang kieu teh ceuk kuring jeung maranéhanana ceuk nujelema pangdeukeutna ka anjeunna putra Dajjal kawas tina Cotton A manusa tina Bani Mustaliq 289 |
| Kenop gaib lima 290 |
| Sapertos insured salaku hiji tangkal teu nampilkeun daun, cenahna ditandatanganan jelema dina tangkal tina badui lumangsung di jantung mah maranéhanana korma Fasthieddit ngomong Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nu korma cenah mah, disebutkeun nu ka Umar ngomong, putra mah, naon terus anjeun nyarios sumpahtiasa nyarios mah kawas ti kuring keur jadi saperti jeung saperti 291 |
| Unggal bangsa Mjosa sanajan Magi extent Rodrik mah, paéh teu Chhteke sanajan teu Taudohm sickened 292 |
Nu | samemeh Anjeun basins antara Nahite antara Geraba jeung Odhirh 293 |
| Réngsé ogé manéhna teu Allah jeung nu teu aya god but Nya naon naon cenah ka manéhna, Jibril, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana geus rengse, tapi Allah forgave manéhna ku cara nyebutkeun aya Allah tapi Allah jeung 294 |
Kapang jeung teu | 295 hate |
| Lima sato tina pembunuhan hiji Muharram teu jangjang eta scorpions, beurit jeung anjing galak jeung kites 296 |
| Lima sato tina pembunuhan hiji Muharram teu jangjang eta scorpions, beurit jeung anjing galak jeung kites 297 |
Jeung | Asttatm 298 |
| Junkie sapertos kawas domba Alaaúrh antara Aghannmin nginjeumkeun ka waktu ieu jeung waktu ieu anjeun teu nyaho nu lagu 299 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar zakat teh, shaum Ramadan ibadah haji ka House 300 |
| Laissez nu modesty iman 301 |
| Mah Ondhirkmoh jeung nabi tapi bisa Ondhirh urang nya geus Ondhirh Nuh, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung rahayatna, tapi kuring bakal nitah mana Nabi henteu nyebutkeun hiji kecap Nya ke urang terang yen Allah teu one- eyed sanajan Boaour 302 |
| O Allah mah healed Anjeun ti nyieun Khalid Oh Allah mah healed Anjeun ti nyieun Khaled 303 |
| Ulah nyegah budak awéwé Allah ka solat di masjid 304 |
| Go Vaatkv 305 |
| Nepikeun ti kuring, sanajan ayat kajadian pikeun barudak urang Israil aya nu lepat jeung lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 306 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 307 |
| Teu nyaho naon buku ieu ceuk urang ngan bisa ngomong urang, O Rasul Allah ceuk manéhna nu dina leungeun nya kan buku ieu ti Rabb teh tina alam ngaran rahayat Paradise jeung ngaran kolotna jeung suku maranéhna , jeung nu pang endah dina panungtungan ieu teu ngaronjat eta, sareng teu detracteta kungsi Saterusna cenah manéhna nu di-Na kenca buku ieu rahayat Apan ngaran maranéhanana jeung ngaran kolotna jeung suku maranéhna, jeung nu pang endah dina panungtungan sahijina nya teu increasedThem, sareng teu kungsi detract eta utusan Allah bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana for aya naon hal anjeunna, ceuk, tuluy digawé lamun hal ieu geus réngsé manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana mayar jeung ditilik nu boga Paradise dicap proyek-Na rahayat Paradise, sanajan karya bisnis nu mana wae nu jeung nu seuneu Pikeun ngégél proyek-Na rahayat naraka, sanajan karya karya nu mana wae nu terusceuk jeung leungeun sarta saterusna deflate ceuk VqdinaLord sahiji mata pelajaran jeung nu bener, mangka ngawaleur jibril Venbz tim ceuk dina paradise jeung penolakan ti leungeun kénca, cenah tim di Blaze 308 |
| Kampung hate nu sadaya putra Adam, antara dua ramo Rahman Maha ngéléhkeun minangka salah, kumaha kacau manéhna hayang terus Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung Allah, hate Bank Avert hate taqwa urang ka 309 |
Allah nyaram | jumlah saméméh penciptaan langit jeung bumi lima puluh rébu taun 310 |
| Ti killing Allah jeung anjeunna henteu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise jeung teu ngarugikeun manéhna jeung dosa lamun anjeunna nampa gentile ku seuneu diasupkeun teu kauntungan manéhna manéhna ogé ceuk Abu Naim di nya manusa atawa jelema manula kota datang diuk ka handap dina barang dicokot ku batur, cenah mah kadéngé Abdullahibn ngirut nyebutkeun manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana tampa tina Allah, teu associating nanaon sareng anjeunna teu ngarugikeun manéhna sinIt nu maot waktu associating sareng anjeunna teu mantuan manéhna di alus Abdullah Ibn Ahmad Ibn Hanbal ceuk hal katuhu jeung naon Abu Naim 311 |
| Jantung iman pangperangan tapi iman méré budak saméméh Qur'an 312 |
| Mah Mohammed maca jeung nulis Nabi ceuk tilu kali jeung no Nabi sanggeus kuring ka Fouath ucapan pangalusna jeung Juatmh jeung Joamah diajar kumaha aman seuneu jeung ngajalankeun tahta jeung kudu layak keur kuring jeung Aovi jeung Aovi ngadangu mah jeung taat salami anjeun, lamun manéhna dibawa kuring anjeun kudu kitab Allah Ohaloua Halaleh jeungdicabut tina harti 313 |
| Mah Mohammed maca jeung nulis Nabi ceuk tilu kali jeung no Nabi sanggeus kuring ka Fouath ucapan pangalusna jeung Juatmh jeung Joamah diajar kumaha aman seuneu jeung ngajalankeun tahta jeung kudu layak keur kuring jeung Aovi jeung Aovi ngadangu mah jeung taat salami anjeun, lamun manéhna dibawa kuring anjeun kudu kitab Allah Ohaloua Halaleh jeungdicabut tina harti 314 |
| Kampung jantung putra Adam antara dua ramo Jabbar Maha lamun manéhna hayang Iklbh jantungna ieu remen disebutkeun yen hate bank mah 315 |
| Kampung kahirupan satia konvergen kana Maret naon manéhna nempo hiji boga kungsi 316 |
| Allah swt nu nyiptakeun nyiptakeun di gelap terus threw eta tina lampu tina tatu poé éta, geus terang yen poé dipandu jeung misses manéhna sesat kituna nyebutkeun Jeff Pen sadar Allah 317 |
| Kapal hate jeung sababaraha wani Lamun ménta sababaraha anjeun urang ménta lamun Allah jeung anjeun yakin ngajawab, Allah teu ngabales disebut Abdul-Rote inattentive 318 |
| Naon nu Anjeun pencét Anjeun sareng sababaraha sababaraha kitab Allah ieu saencan Anjeun perished ti 319 |
| Hey folks ieu decimated Bangsa samemeh Anjeun Pachtlavhm dina nabi maranéhanana jeung ngéléhkeun eta buku ka silih nu Qur'an teu ngagolér silih tapi percaya nu séjén, naon mangka teu nyaho manéhna jeung naon Jhiltm di antarana yourselves, tingal ka dunya-Na 320 |
| Hiji teu percaya komo percaya alus sarta jahat salaku loba salaku 321 |
| Tapi perished ti ieu saencan Anjeun pencét sababaraha kitab Allah, tapi sababaraha percaya Kitab Allah silih turun teu tempatna di bagian kalawan ditambahan eta, nyebutkeun naon nyaho jeung naon Jhiltm dahar ka dunya-Na 322 |
| Rahmatan lil 'alamin rahayat basa sarta leungeun-Na 323 |
| Bangsa tapi perished dina kitab saméméh Pachtlavhm 324 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 325 |
| Dicinta pikeun mindahkeun jauh ti Apan jeung asupkeun Paradise Feltdrickh maot Anjeunna percaya Allah jeung Poé kamari, jeung datang ka jelema naon anu diaku jadi 326 |
| Abandonment naon Allah forbade manéhna 327 |
Kuring hayang duit ti | unjustly ditelasan ieu syahid hiji mangka ngalawan 328 |
Kuring hayang duit ti | unjustly ditelasan ieu syahid hiji mangka ngalawan 329 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na 330 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na 331 |
| Maréntahkeun ka ieu atawa nu dikirim buku ieu Tdharbwa Allah sababaraha Bangsa leungit sababaraha tapi samemeh anjeun di saperti kieu nu teu nyieun dieu hal nu Tingali nu maréntahkeun ka ngalakukeun hal eta terus maneh anu Nhim manéhna Vanthua 332 |
| Ieu Anjeun maréntahkeun atawa ieu Anjeun dikirim nu Tdharbwa Kitab Allah sabagian ka sababaraha Bangsa rada leungit samemeh anjeun di saperti kieu nu teu nyieun dieu hal nu Tingali nu maréntahkeun pikeun ngalakukeunana mangka ngalakukeun hal eta jeung nu Nhim manéhna Vanthuaabd Allah Ibnu ' ngirut nu Navarra anu seated panto Nabi karapihan jadi kana manéhna jeungkulawargana jeung manéhna ceuk Sahanteuna sababaraha nyeri Allah saperti jeung saperti, jeung ceuk sahenteuna sawatara nyeri tina AllahBlah, Sopiani kadéngé nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana indit kaluar lamun Vqe dina pomegranates beungeut asih ceuk ieu Anjeun maréntahkeun atawa ieu Anjeun dikirim nu Tdharbwa Kitab Allahsabagian ka sababaraha Bangsa rada leungit samemeh anjeun di saperti kieu nu teu nyieun dieu mangrupa hal Tingal nu maréntahkeun pikeun ngalakukeunana mangka ngalakukeun hal eta jeung nu Nhim manéhna Vanthua 333 |
Kuring narima kasatiaan Anjeun ka | Chrki teu hal Allah teu Tsergi teu ngalakukeun kajahatan zinah atawa Tguetla anak anjeun teu datang Bbhtan Tfteranh antara leungeun jeung suku teu Tnouha Tberga teu flaunt jahiliah kahiji 334 |
| Allah nyiptakeun mangka dijieun eta di gelap terus nyokot cahya Wills Volqah eta nganiaya lampu tina daék, turun gering tur lasut Wills eta afflicted cahaya anu poe ieu dipandu misses manéhna poé nu sahingga mah leungit Jeff kalam kaasup obyek nyaeta 335 |
| Opat Janten mana anjeunna nyaeta munafik atawa karakteristik tina opat ngabogaan karakteristik hypocrisy nepi ka manéhna méré eta bohong lamun aya kajadian jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun Ahed treachery jeung lamun contending jeung subuh 336 |
| Mah datang ka kuring narima kasatiaan Anjeun ka Imigrasi sarta ninggalkeun bapa mah weeping ceuk Vodghma tingal eta jadi Ibkithma 337 |
| Tilu lamun maranehna aya di hiji manusa anu munafik murni nu tempatna aya kajadian jeung jangji manéhna ngarecah komo dipercayakeun Khan jeung saha bae boga eta masih keneh teges nu karakteristik hypocrisy nepi ka manéhna méré 338 |
| Cemara nginpokeun kuring, O budak Allah nu nyebutkeun ka Osomen umur jeung dipasangkeun Qur'an unggal poé jeung peuting mah, ceuk enya mah ceuk nu O Rosul Alloh, aya nganggur teu pireu tilu poe unggal bulan ceuk cenah Kami kuat ti eta ceuk severing Senén jeung Kemis, jadi ieu mah ceuk Kami kuat leuwih tieta, O Rosul Alloh ceuk severing poé jeung ngarecah poé gancang tina puasa lamun nu fairestAllah hiji puasa David karapihan jadi kana manéhna, sarta manéhna teu sukses lamun jangji jeung teu ngaji diri lamun papanggih jeung maca Qur'an unggal bulan sakali ieu mah ceuk Kami kuat leuwih ti eta O Nabi Allah maca eta kecapdina unggal satengah bulan sakali mah ceuk Kami kuat ti kitu, O Nabi Allah Manéhna maca dina unggal tujuh Tzidn teu dina eta 339 |
| Nepikeun ti kuring, sanajan ayat kajadian pikeun barudak urang Israil aya nu lepat jeung lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 340 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na 341 |
| Mana cairan Imigrasi ceuk dieu Kami, O Rasul Allah ngomong, lamun kuring cicing doa jeung datang Zakat, anjeun hiji kaum pendatang jeung nu ieu Balhoudrma ceuk hartina taneuh Balemma ceuk mangka manusa ngomong, 'O Rasul Allaah, naon baju urang tina jaringan aplasia Paradise atawa retak manéhna buah Paradiseceuk salaku sanajan rahayat nu marveled Manéhna nyebutkeun, ngaluarkeun Badui goblog naon Taajabun ménta élmuwan hiji ceuk VsktHaniyeh ceuk mangka mana baju cairan paradise mah cenah teu komo teu retak buah paradise pikeun 342 |
| Tiasa teu nuliskeun Paradise atawa ngarembet bibulous séréal teu Mannan teu lahir 343 |
| Nu Allah teu butuh jauh ti bandéra sanggeus urang méré ka manéhna, tapi élmuwan balik iraha wae manéhna indit jeung manéhna, kaasup dunya indit ti nyaho komo tetep unaware tina kapala rahayat dicokot puseur tahap Jhala Vistvetoa Vivtwa unknowingly Fadiloa jeung nipu, 344 |
| Repents saméméh taun pupusna Tipp manéhna jeung repented saméméh pupusna hiji bulan Tipp manéhna nepi ka hiji poé cenah, nepi ka hiji jam nepi ka Foaca ceuk 345 |
| Garrison dina seuneu Allah teu for aya naon Azaaha sorana Allah pikeun decimated Naon di bumi 346 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 347 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 348 |
| Mah Nabi Muhammad buta huruf mah Nabi Muhammad buta huruf Kami Mohammed maca jeung nulis Nabi thrice no nabi sanggeus kuring ka Fouath ucapan pangalusna jeung Joamah jeung Juatmh diajar kumaha aman seuneu jeung ngajalankeun tahta jeung kudu layak keur kuring jeung Aovi jeung Aovi ngadangu mah jeung taat salami anjeun, lamun manéhna dibawakuring anjeun kudu kitab Allah Ohaloua Halaleh jeung dicabut tina harti 349 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 350 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 351 |
| Abdul teu percaya komo percaya alus sarta jahat salaku loba salaku 352 |
| Nepikeun ti kuring, sanajan ayat kajadian pikeun barudak urang Israil aya nu lepat jeung lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 353 |
| Maehan tanpa harta nyaeta syahid 354 |
| Ngadéngé ibu O Quraisy jeung nu Hand geus mah datang ka meuncit mah ngajak ucapan rahayat komo salaku manusa di antarana, tapi saolah-olah realita sirah manuk sanajan hardest lamun Shah saméméh manggih pangalusna Ervah ti pisan nyebut ka nyebutkeun scram O Abu al-Qasim indit sawawa yakin naon Foolish Anjeun ngahurungkeun, ceuk utusanAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana untilIf pasamoan isukan di batu jeung aku jeung maranehna, Anjeunna ngadawuh ka hiji nu lian, Anjeun disebutkeun naon pencét anjeun jeung Bulgkm manéhna sanajan Padokm kaasup hate Trkimoh Sedengkeun maranehna di jadi sari eta Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Fothboa manéhna prance jeunghiji manusa Vahatoa ku sangkan manéhna anjeun saha wae nyebutkeun kitu jeung kitu naon ieu informing manéhna dewa cacat jeung agama saidHe nyebutkeun Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung enya Kami saha atuh disebutkeun yen 355 |
| Pemurtadan tina Tira of kudu geus fielded Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, naon expiation, cenah nu salah sahijina nyebutkeun Allah teh teu alus iwal alus, moal aya manuk anjeun iwal Hormat no Allah nu sejenna 356 |
Enya kuring ngadangu | Slasal mangka silenced iraha waktuna nu tina naon anu kaungkap ka kuring, tapi kuring mikir nu sorangan overflowing 357 |
| Karapihan Muslim rahayat tina basa, leungeun jeung kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 358 |
| Lima naluri jeung clipped sungut motong kuku, plucking nu hileud kelek jeung cukur jeung sunat 359 |
| Commissioned Allah ka jelema anu datang kaluar dina prosés teu kaluar kecuali jihad di sapele jeung percaya di kuring jeung ratifications Brcoli nyaéta guarantor nuliskeun Paradise atawa mulang ka imahna, nu datang ti manéhna Naúla naon meunang ganjaran atawa booty jeung nu Hand ti km ngomong pikeunAllah, tapi datang Poé kiamat Poé Khaith kilométer warna jeung warna getih bray squalls angin jeung nu HandTo jadi teu hésé keur muslim naon disebutkeun ari rusiah narajang demi Allah kungsi, tapi kuring teu manggihan kapasitas Vibona teu perfumed sorangan Vikhalafon sanggeus kuring jeung nu HandOgzo jadi alus demi Allah Voguetl mangka Ogzo Voguetl mangka Ogzo Voguetl 360 |
Allah nyebutkeun geus | darkest maranéhanana anu indit nyieun étika Kkhalqa Vlakhalqgua atom atawa Vlakhalqgua karacunan atawa nyieun sanggem mangka disebut wudoo wudhu jeung ngumbah leungeun-Na komo ngaleuwihan elbows sabot washes suku sarta suku ka ankles ngaleuwihan naon kieu teh ceuk kuring, manéhna ceuk nu jumlah jewelerynyaéta 361 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina naluri Vabuah Ehudana atawa Kristen atawa Imjdzisanh ogé ngahasilkeun sato galak sato galak Is Thson mana 362 | tina Jdaa
| Teu aya anak eta dilahirkeun, tapi Iblis Nkhsh Vesthl flagrant Nkhsh setan, tapi anak Maryam jeung indungna lajeng ngadawuh Abu Hurairah ra Maca upami Anjeun hoyong [Kuring Oaivha anjeun jeung turunan anjeun ti accursed Iblis] 363 |
| Percaya saperti saperti susuk masih angin Tmih masih insured ragrag gering jeung scourge kawas junkie kawas tangkal Cedar nu teu ngageter komo Tsthsd 364 |
| Leungit bangsa barudak urang Israil teu nyaho naon atuh naon jeung teu nempo, tapi lamun ningali beurit teu nunda susu onta nya sacara teu inuman jeung lamun nunda herdsman susu nya drank 365 |
| Antara gelut jeung Menbri Kebon cendrawasih jeung Menbri basins 366 |
| Sajam komo moal ngirim imposters liars deukeut ka tilu puluh, sadaya klaim manéhna éta utusan Allah 367 |
| Ti Allah pikeun ngalakukeun Hurt alus manéhna 368 |
| Seuneu Teluh ka PANGERAN ngandika ka dahar Bedei séjén otorisasi Bnevsan nya sarua di usum tiis jeung di usum panas nu Voshid sarua naon nu bakal matak haratis Haifa naraka 369 |
Maranéhanana ngomong | jantung generosity, tapi generosity percaya sacara 370 |
| Simplifies jubah jadi mah méakkeun artikel mah jeung saterusna manéhna nyokot manéhna moal poho nanaon manéhna ngadéngé kuring 371 |
| Simplifies jubah jadi mah méakkeun artikel mah jeung saterusna manéhna nyokot manéhna moal poho nanaon manéhna ngadéngé kuring 372 |
| Simplifies jubah jadi mah méakkeun artikel mah jeung saterusna manéhna nyokot manéhna moal poho nanaon manéhna ngadéngé kuring 373 |
| Saméméhna nu rahmat Allah ceuk anger mah 374 |
| Teu maok bari robbing percaya hiji teu inuman alkohol bari inuman percaya hiji teu ngalakukeun kajahatan zinah bari committing zinah nyaeta percaya, 375 |
| Hit lamun salah sahiji Anjeun mugi Gusti nyegah raray, Allah nyiptakeun Adam dina gambar-Na 376 |
| Nu Allah laughs ti dua lalaki ditelasan silih sadaya ngasupkeun Paradise nyebutkeun ieu hiji kapir, killing hiji Muslim mangka safest kapir saméméh dying Vadkhalhma paradise Allah 377 |
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya anu perished ti samemeh anjeun, sarta remen ménta béda maranéhanana dina nabi maranéhanana naon mah nyaram manéhna Vanthua jeung paréntah Pangéran sangkan Bawa naon anjeun bisa 378 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa ngomong, 'O Adam, anjeun Rama Kheptna urang jeung dibawa urang kaluar ti sawarga ceuk manéhna, Adam O Musa Anjeun Astefak Allah ku kecap sarta sakali ceuk garis talatah-Na Anjeun leungeun Otlomena aya dina urutan ka kabisa Allah saméméh Akhalgueni opat puluh taun, ceuk Haji Adam Moussa Ag AdamMoussa Ag Adam Musa 379 |
| Jalma Otakm Yaman nu hate Allen thinner jeung hate iman jeung wisdom Lehman Imanih 380 |
| Saha luyu jeung kuring luyu jeung Allah geus jeung saha bae disobeys kuring geus disobeyed Allah jeung diturut nu Pangeran ceuk kia Imam geus luyu jeung kuring jeung saha bae disobeys Pangeran geus Asani ceuk kia Imam ngabogaan disobeys kuring 381 |
| Geus teu anak eta dilahirkeun, tapi denomination ieu 382 |
| Teu ngahasilkeun hirup ukur dina denominations ieu Vabuah Ehudana jeung Kristen, recalled manéhna 383 |
| Teu aya anak eta dilahirkeun, tapi ieu nembongkeun agama nepi ka nya anu Vabuah Ehudana atawa Kristen atawa Icherkana Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, kumaha naon ieu ceuk saméméh nu Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 384 |
| Teu ngasupkeun paradise anjeun damel jeung teu ngomong, O Rasul Allah nyarios sareng mah teu, tapi nu Allah Itagmdna manéhna jeung asih jeung rahmat 385 |
| Teu minuhan lebu dina jalan Allah jeung haseup naraka di manusa Mnchri Muslim teu minuhan scarcity jeung iman dina jantung lalaki Muslim 386 |
| Muslim eats dina hiji eats kapir di tujuh peujit 387 |
| Spent ka Allah tina Creation nulis dina buku, manéhna geus leuwih ti tahta nu dimimitian anger mah Rahmati 388 |
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya perished maranéhanana samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring nyaram hal, nyingkahan eta lamun kuring ngabejaan ka maneh hiji hal, sarta dibawa jadi Anjeun bisa 389 |
| Kontroversi dina Kafr Suci 390 |
| Creation nyieun naon Allah wrote buku manehna geus leuwih ti tahta nu dimimitian anger mah Rahmati 391 |
| Tiasa teu nuliskeun paradise batur anjeun teu nyebutkeun anjeun, O Rasul Allah ceuk mah, teu ngan nu Allah Itagmdna eta berkat rahmat 392 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa, Anjeun Adam, nu Okhrjtk dosa of Paradise Isa ka manehna, ceuk manéhna, Adam jeung anjeun Musa, saha Allah geus dipilih kecap sarta talatah-Na blaming kuring dina hal salaku Ali saméméh mah nyieun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung Straddle kulawargana Adam Musa Straddle Adam Musa393 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa, Anjeun Adam, nu Okhrjtk dosa of Paradise Isa ka manehna, ceuk manéhna, Adam jeung anjeun Musa, saha Allah geus dipilih kecap sarta talatah-Na blaming kuring dina hal salaku Ali saméméh mah nyieun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung Straddle kulawargana Adam Musa Straddle Adam Musa394 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa ceuk ka manusa teh, oh manusa, sing saha dijieun seuneu turunan Anjeun Adam nyarios: O Musa, Allah geus dipilih kecap sarta talatah-Na, tur dikirim ka handap Taurat Dupi anjeun kapanggih kaluar anu ceuk kuring enya rappel ceuk Vhjh Adam 395 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa ceuk ka manusa teh, oh manusa, sing saha dijieun seuneu turunan Anjeun Adam nyarios: O Musa, Allah geus dipilih kecap sarta talatah-Na, tur dikirim ka handap Taurat Dupi anjeun kapanggih kaluar anu ceuk kuring enya rappel ceuk Vhjh Adam 396 |
| Walon thee Me Allah Roh Suci 397 |
| Ladle manusa sorangan sabot dihadiran putra Pupusna disarankeun, cenah, lamun kuring éta Vahrkona mangka Itzhakona mangka Adhirona dina angin di laut sumpah Sedengkeun salaku Rabb teh tina torments kuring siksa hiji disiksa ceuk maranehna jadi ku Allah cenah nepi ka lahan tina Adi naon mah ngajak, upami teu aya, cenah manéhna naonkakandungan anjeun dina naon mah, cenah, O Gusti Khchitk atawa Mkhavtk forgave manehna jadi 398 |
| O Gusti muji Anjeun Ange-Walid Ibnu Al Waleed jeung Salamah Ibnu Hisham jeung Ayyash Ibn Abi Rabia jeung percaya rawan O Totk setrés, jeung ngabahayakeun kana éta hal jeung nyieun eta Xana Joseph 399 |
| Sarta leungeun mah téh rék turun ka anjeun, putra Maryam putusan jeung imam di installments megatkeun cross jeung maehan babi teras nahan upeti jeung awash mawa duit ku kituna teu ditarima ku 400 |
| Repents saméméh panonpoé naék ti kulon samemeh manehna 401 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen jeung Imjdzisanh ogé ngahasilkeun sato galak Is Thson tina Baca nu Jdaa jeung upami Anjeun hoyong [bestowed ku Allah dijieun umat manusa teu robah nyiptakeun Allah] 402 |
| Allah Forewarned ka Abdul orchestra nepi ka manéhna genep puluh atawa tujuh puluh taun Allah Forewarned boga Allah forewarned manéhna 403 |
| Allah ceuk minimal hiji anjeun, disappointment mah dina yuswa Kuring keur salawasna maca ngaliwatan poé jeung peuting Upami Anjeun hoyong Qdthma 404 |
| Teu Tdharon di panonpoé aya awan ceuk no, O Rasul Allah ceuk, Ulah Tdharon bulan ka bulan peuting full teu tanpa awan sareng maranéhanana ceuk no, O Rasul Allah ceuk, nu nuju ningali Poé Kiamat ogé brings jalma Allah ngomong, 'Saha ieu nu disembah hal Vibah nuturkeuntina maranéhanana anu nyembah ka bulan bulan sarta dipuja panonpoé sarta panonpoé ieu dipuja di handap ti tyrants tyrantsThe sésana bangsa ieu mana Mnavqoha Allah Faotà © m di hiji gambar nu nyaho manéhna nyebutkeun Kami Gusti Anjeun, ngomong, ngungsi jeung Allah ti yén tempat urang komo asalna Gusti urang,lamun urang narima Gusti terang anjeunna Faotà © m Allah dina gambar nu maranéhanana nyaho nyebutkeun Kami Gusti nu ngomong Anjeun Gusti Vibonh ceuk jeung hits sasak leuwih naraka Nabi ceuk Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana VokonFirst tina authorizing jas rasul poé nu Allah dibikeun manéhna jeung uli kawas thorns monyét Dupi anjeunditempo forks monyét ceuk enya O Rasul Allah ceuk maranehna kawas forks monyét nyaéta manehna teu nyaho jadi loba salaku tulang tapi urang Allah Vtaktaf jobs maranéhanana. Sababaraha Mobak karyana, kaasup Almkhrdl mangka salamet sanajan Allah réngsé tina yudikatif antara urang jeung hayang kaluar tina fireWhoever hayangboga rahmat dina maranéhanana anu geus kasaksian yén teu aya god but Allah maréntahkeun malaikat ka ngévakuasi eta Faarafounam tanda tanda tina sujud jeung Allah geus dilarang Fire ka dahar anak Adam pangaruh sujud Vijrjohnhm bisa Amthacoa Faisb eta tina cai disebut cai kahirupan maranéhanana wajibsisikian tutuwuhan spring di Hamil Torrent tetep hiji manusa narima beungeutna ka seuneu jeung nyebutkeun majikan nu mana wae nu bisa jadi Akechbna fragranceAnd Ahrgueni intelijen Vasrv beungeut mah ti seuneu masih nelepon Allah komo nyebutkeun Vlali lamun kuring méré yén kuring ménta séjénna nyebutkeun teu jeung anjeun kamulyaan teu ménta expended séjénbeungeutna ti seuneu jeung nyebutkeun mangka, O Gusti kuring dibawa leuwih deukeut kana panto cendrawasih, nyebutkeun Ulysse ngaku nu teu menta kuring putra Wilk O sejenna Adam Naon Ogdrick masih darurat komo Vlali disebutkeun yen kuring méré Anjeun ménta meThe séjén nyebutkeun no jeung kamulyaan télépon Anjeun teu ménta batur, jeung mere Allah tina covenants jeungDarma nu teu menta séjén Fikrabh ka panto cendrawasih lamun DNA nu Anfeguet manéhna paradise lamun manéhna nempo naon mana Alhabrp jeung pelesir jempé Allah Wills tetep jempé terus ngomong, O Gusti kuring dibawa paradise, nyebutkeun Ulysse ngaku nu Ulah ménta kuring nu covenants séjén sarta geus dibikeun Mwathiqknu teu menta kuring séjénna saysO Gusti, teu make mah mahluk henteu resep masih Allah darurat sanajan seuri Lamun laughed eta otorisasi manéhna asup ka Lamun Tuliskeun manéhna ka kahayang tina oge Vimny mangka dikabarkan hayang of oge Vimny nepi ka interrupted ku Amani ceuk manéhna nu anjeun resep manéhna, ceuk Abu Said ieudiuk jeung Abu Hurairah ra teu ngarobah hal tina nyebutkeun sanajan anjeun réngsé nepi nyebutkeun yén anjeun jeung sajabana siga anjeunna 405 |
| Teu komunkasi Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah Anjeun terus ceuk Kuring mah resep ka anjeun mah, abit Itamni Gusti jeung Asagana ngomong acan réngsé pikeun ngarecah sinambung Nabi maranéhanana bisa Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga dua poé jeung peuting terus nempo sabit ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganalamun nyangsang sabit Zdtkm 406 |
| Kampung lalaki bakal naek nepi ka isu maranéhanana nyebutkeun Allah swt nu nyiptakeun jagat raya dijieun 407 |
| Sadaya kalahiran lahir dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen kawas sapi ngahasilkeun Ceuli Sahaha Fapetkon 408 |
| Iman ka Aerz ka dayeuh salaku oray mulih ka liang anak 409 |
| Kampung tanda tina munafik apal kana ucapan kutuk ragrag korban sarta kadaharan maranéhanana jeung mangsa maranéhanana anu diangkat masjid malignant, tapi forsook teu datang ka shalat, tapi teu wawuh jeung Debra takabur atawa mangrupakeun jati peuting bustle salila poé 410 |
| Teu Tdharon bulan ka bulan peuting full ceuk no, O Rasul Allah ceuk Will Tdharon di panonpoé aya awan Maranéhanana ngomong teu, nu nuju ku manéh ogé brings jalma Allah dina Poé kiamat ieu ceuk maranéhanana anu ibadah hal Fletbah nuturkeun ibadah panonpoé panonpoé ieu dituturkeun Hyang Widibulan bulan ieu dituturkeun tyrants dipuja jeung despots bangsa ieu tetep nu Hafoha atawa MnavqohaAbu Kamel ceuk mamang Ibrahim Faotà © m Allah dina gambar hiji gambar nu nyaho nyebutkeun Kami Gusti Anjeun, ngomong, ngungsi jeung Allah ti yén urang tempat komo asalna Gusti urang. Lamun datang Gusti terang Faotà © mMaha Allah dina gambar-Na, nu nyaho nyebutkeun Kami Gusti nu nyebutkeun Anjeun Gusti Vibonh jeung hits hiji jalur antara naraka dorsal Vokon mah sarta mimiti Ajosh poé teu speakThat mah, tapi rasul jeung nyocogkeun ka rasul poé nu Allah dibikeun manéhna di kait naraka kawas thorns monyét Naha anjeun nempo monyét ceuk enya O RasulAllah ceuk maranehna kawas forks monyét nyaéta manehna teu nyaho jadi loba salaku tulang tapi Allah Kidnap urang jobs maranéhanana. Sababaraha proyek Mobak kasebut manéhna documented karyana atawa Almkhrdl saha ceuk figuratively Abu Kamel di ucapan jeung mamang-Na Ibrahim, whomAlmkhrdl atawa figuratively mangka manifests sorangan sanajan geus réngséAllah tina yudikatif antara urang jeung hayang kaluar rahmat hayang ti rahayat Apan maréntahkeun malaikat pikeun meunangkeun kaluar ti seuneu ieu teu associating nanaon jeung Allaah nu Allah hayang ngaberkahan jalma anu nyebutkeun aya god but Allah Faarafounam dina seuneu maranéhanana nyaho efek sujudseuneu devours putra Adam, tapi efek sujud jeung campusAllah nyaéta dina seuneu dahar pangaruh sujud Vijrjohn ti seuneu bisa Amthacoa Faisb eta cai kahirupan maranéhanana bakal Spring luhur jeung ka tumuwuh sisikian, ceuk Abu sakabeh sisikian ogé di Hamil Torrent tetep dicium hiji manusa jeung beungeutna dina seuneu, sejenof Paradise entry nyebutkeun majikan nu mana wae nu méakkeun beungeut mah ti seuneu eta bisa Akechbna Haruman jeung Ahrgueni Djanha manéhna ngajak Allah Wills pikeun nelepon manéhna terus sayAllah Is Asit nu tumaros Anjeun kudu nanya séjénna nyebutkeun teu jeung kamulyaan télépon Anjeun teu ménta batur , jeung mere Gusti nya ku covenants jeung DarmaWills expended Allah Ta'ala jeung beungeut ti seuneu. Lamun kuring nampa payel nu keur Paradise jeung nempo jempé Allah nya Wills tetep jempé terus nyebutkeun majikan nu mana wae nu kuring dibawa leuwih deukeut kana panto cendrawasih, nyebutkeun Allah Ta'ala geus teu geus dirumuskeun covenants jeung Mwathiqk nu teu menta kuring naon isI méré WilkO putra Adam, naon Ogdrick nyebutkeun majikan nu mana wae nu calleth Allah komo nyebutkeun hancana Asit nu dibikeun ka ménta séjén nyebutkeun teu jeung kamulyaan télépon Anjeun teu ménta séjénna méré Gusti Wills tina covenants jeung Darma ieu disadiakeun ku panto cendrawasih lamun manéhna dina panto cendrawasih Anfeguet paradise, manéhna nempo naonmana Alhabrp jeung pelesir Vskt Allah Wills tetep jempé terus nyebutkeun majikan nu mana wae nu dibawa meParadise nyebutkeun Allah geus teu geus dibere covenants jeung Mwathiqk nu teu menta kuring naon atuh méré Anjeun Wilk, O putra Adam, naon Ogdrick nyebutkeun majikan mana wae teu jadi mahluk henteu resep masih taqwa kaAllah sahingga Allah laughs ti dinya. Lamun Allah laughed ceuk eta lebet ka sawarga lamun panghasilan maranéhanana Allah ka manéhna Timnath nanyakeun Gusti wishes, sanajan Allah nyebutkeun reminds manéhna nu sapertos kitu jeung kitu, sanajan interrupted byWishing Allah ceuk manéhna nu anjeun resep manéhna jeung sareng anjeunna 411 |
| Jieun sagalana tina cai Onbina mah ceuk hiji hal ngeunaan lamun kuring nyandak eta asup Paradise ceuk Ovc karapihan sarta kadaharan fed anjog wombs, jeung peuting lamun urang aya saré, tuluy asupkeun Paradise di karapihan 412 |
| Taibathm maranéhanana precipitated eta dina kahirupan ieu, mangka Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung dua puluh salapan bulan ceuk kitu jeung kitu 413 |
| Ngagagas nu bathil kawas peuting poek, hiji manusa janten percaya jeung kapir peuting asalna jeung sore datang percaya hiji jadi hiji agama kapir sells diwanohkeun ti lanté sababaraha 414 |
| Candak manéhna ka tembok nu diwangun pikeun nyokot jalma mandi Vmr h 415? |
| Tangkal ieu ngadek jelema cara Vqtaha manusa Venhaha jalan nuliskeun paradise ku 416 |
| Lamun anjeun bakal, atawa lamun ye bakal ceuk dina sagala hal kasus nu saena sahijina keur Safankm Malaikat Bocfhm sarta mentri Anjeun di imah Anjeun upami teu ngalakukeun kajahatan dosa datang ka hiji jalma Allah ngahampura maranéhna Ivenbaun cenah , O Rasul Allah ka urang ngeunaan naon paradise diwangun? Cenah manehna indit kabata jeung bata Silver jeung Mlatha kasturi Alozfr jeung Hbbaaha mutiara, rubies jeung taneuh saffronWho asup kana rahayu atawa Lepas jeung immortalize teu tilem teu maké baju-Na atawa Livni ngondang tilu nonoman-Na ngan Imam jeung puasa teu mucunghul nepi ka putus jeung nu mawa tertindas dina awan sarengmuka lawang nya langit jeung nyebutkeun Gusti Maha jeung Ezzati ka Onasrnk komo sanggeus bari 417 |
| Lamun anjeun bakal, atawa lamun ye bakal ceuk dina sagala hal kasus nu saena sahijina keur Safankm Malaikat Bocfhm sarta mentri Anjeun di imah Anjeun upami teu ngalakukeun kajahatan dosa datang ka hiji jalma Allah ngahampura maranéhna Ivenbaun cenah , O Rasul Allah ka urang ngeunaan naon paradise diwangun? Cenah manehna indit kabata jeung bata Silver jeung Mlatha kasturi Alozfr jeung Hbbaaha mutiara, rubies jeung taneuh saffronWho asup kana rahayu atawa Lepas jeung immortalize teu tilem teu maké baju-Na atawa Livni ngondang tilu nonoman-Na ngan Imam jeung puasa teu mucunghul nepi ka putus jeung nu mawa tertindas dina awan sarengmuka lawang nya langit jeung nyebutkeun Gusti Maha jeung Ezzati ka Onasrnk komo sanggeus bari 418 |
| Ti grup maot jeung indit kaluar ti taqwa maot Femitaath jahiliah jeung indit leutik dina pedang mah hits amal saleh jeung Vajerha teu nyegah percaya di iman sarta teu minuhan hiji nu pamaréntahan covenant, teu bangsa mah jeung ditelasan dina spanduk tina sisi sipil ngaganggu nu saraf atawa tarungpikeun neurological atawa nu asup ka saraf teh, killing manéhna jahiliah 419 |
| Sarta leungeun mah teu bakal ngalakukeun kajahatan dosa ka Allah Anjeun indit jeung datang hiji jelema Ivenbaun Vistghafron Allah bakal ngahampura maranehna 420 |
| Ieu ti rahayat seuneu sabot dihadiran bodo tarung assassin pajoang hiji parna teunggeul bedah ieu ka, O Rasul Allah, lalaki anu ka manéhna yén rahayat Apan, eta perang ayeuna tarung parna maot ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka seuneu sababaraha urang,ampir kasangka bari maranehna dina eta geus ceuk nu teu paéh, tapi tatu parna anak sabot wasNight teu ngadeg bedah teh, killing dirina jadi manéhna ka Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung saterusna Allah ceuk mah certify nu Kami nu pangbadagna Abd Allah jeung Rasul, mangkacried di Balala nyaeta jalma teu lebet ka sawarga, tapi dalil sarua nu Allah ngarojong ieu lalaki lacur agama 421 |
| Kusabab Adam dicitak bapana angga jeung shock jeung misi jeung Bathh Dina tilu jam pamungkas, kaasup jam Allah disebut manéhna anu papanggih ku 422 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna atawa Ahakrh Nurutkeun jahat nu manusa bakal nguraikeun adi Muslim-Na 423 |
| Astoukd kawas kuring kawas manusa sabot cahayana seuneu di sakuliah bed nya jeung nyieun sato ieu nu digolongkeun kana seuneu jeung nyieun eta digolongkeun Ihdzhen jeung Agbannh Viqahmn nu cenah Vzlkm kawas kuring jeung kawas anjeun, kuring nyokot Bhdzkm ti seuneu saterusna seuneu saterusna seuneu Vnglboni Tqahmon mana 424 |
| Ataaqbon Malaikat Malaikat di peuting jeung beurang jeung malaikat ceuk maranehna papanggih di solat subuh jeung solat asar terus ascend ka Anjeunna anu aya dina Anjeun Fasalhm Manéhna weruh kumaha ninggalkeun Ebadi kenca eta sarta ceuk maranéhanana solat jeung solat, maranéhanana méré 425 |
| Spent ka Allah tina Creation wrote buku manehna geus leuwih ti tahta rahmat My prevails leuwih murka My 426 |
| Kampung leungeun katuhu Allah anu pinuh ku teu Ageidaha expense SH peuting jeung beurang Naha anjeun nempo naon ieu spent saprak penciptaan langit jeung bumi, teu ngahurungkeun hiji blind di leungeun katuhu diangkat jadi manéhna jeung tahta-Na dina cai dina leungeun-Na jeung raises ditahan sejen tur lowers 427 |
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya perished maranéhanana samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring nyaram hiji hal, nyingkahan, jeung lamun kuring ngabejaan ka Anjeun naon wae nu bisa Anjeun mesen Votmarwa 428 |
| Udur Adam jeung Musa Musa ceuk manéhna Anjeun Adam, nu kagoda urang jeung dibawa ku maranehna kaluar ti langit ka bumi Adam Anjeun Musa anu masihan Anjeun Allah Isa ka manehna, sadar sadaya sarta geus dipilih jelema Brsalath ceuk enya Otlomena ceuk Urutan miboga ditulis nu mah samemeh nu Jieun ceuk Vhaj AdamMusa, Allah ngaberkahan eta jeung manéhna 429 |
| Leungit ngalawan jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah geus Asmoa kuring duit maranéhanana jeung sorangan, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Alloh swt 430 |
| Allah ceuk Abdi lumangsung lamun nu leres, kuring nulis eta classed salaku alus kacuali teu digawe lamun kuring nulis eta hiji sapuluh-melu, sarta lamun nu teu lumangsung bad mah ngahampura naon ieu henteu dipigawé karya anak. Lamun kuring nulis eta cita-Na 431 |
| Kampung kursi panghandapna salah sahiji Anjeun pikeun nyebutkeun Paradise kahayang jeung hayang manéhna jeung nyebutkeun Dupi anjeun kungsi wished manéhna nyebutkeun enya nyebutkeun manéhna téh naon nu dipikaresep manéhna jeung kuring wished manéhna 432 |
| Teu aya anak eta dilahirkeun, tapi naluri ieu Vabuah Ehudana jeung Kristen salaku Tantjohn onta Dupi anjeun manggihan dimana Anjeun ayeuna jadi Anjeun Jdaa Tgdonha ngadawuh: O Rasul Allah, naon ngeunaan paraeh leutik Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 433 | ceuk
| Oafarah Brahalth Lamun nu mana wae nu anjeun leungit eta, terus akina nya ceuk enya, O Rasul Allah, jeung nu Hand of Allah nu tobat paling kabagjaan budak Nya lamun manéhna repents tina Brahalth Lamun nu mana wae nu anjeun kapanggih eta 434 |
| Teu maok maling bari robbing percaya hiji teu ngalakukeun kajahatan zinah zan bari committing zinah nyaeta percaya atawa inuman si kumis bari nginum hiji percaya nu Hand teu Anthb salah sahiji Anjeun digolongkeun mangsa ngahargaan ngangkat percaya panon maranéhanana di bari percaya Anthbha teu teu ngahasilkeun salah sahijiAnjeun bari Weigel nyaeta percaya Viyakm Awas 435 |
| Sarta nu Hand teu kadenge kuring salah sahiji bangsa ieu atawa Yahudi atawa Kristen jeung percaya ka Anjeunna anu maot jeung teu dikirim, tapi boga tina Fire 436 |
| Anjeun masih Tstveton nepi ka salah sahiji yén nyebutkeun Allah nyiptakeun jagat raya, geus kreasi Allah Ta'ala 437 |
Lamun nu mana wae nu anjeun anu pangalusna | Islam Unggal alus manéhna teu nulis sapuluh-melu ka tujuh ratus kalemahan jeung sagala bad manéhna teu nulis cita-Na komo Allah nganterkeun 438 |
| Malaikat ceuk nu hamba maneh Gusti hayang karya bad nu nempo manéhna cenah Ariqboh karya Vaketboha cita sarta nu ninggalkeun manéhna ogé tapi Vaketboha kenca tina Gray 439 |
| Kzbna Abdi ceuk Allah teu boga nya jeung dila'nat kuring jeung nu teu boga eta dina kuring jeung bohong ngomong moal mawa urang balik sakumaha nu ayeuna urang dimimitian jeung cursing dina kuring nyebutkeun Allah nyandak budak jeung kuring Samad, nu teu bitterest Auld ieu mah moal aya deui anu 440 |
| Lamun télépon shalat Votoha Anjeun leumpang jeung anjeun direalisasikeun naon tranquility Anjeun dipisahkeun jeung nu lasut Vaqadwa 441 |
Allah ceuk |> teu nyebutkeun O putra Adam mah, kuciwa kalanggengan kalanggengan Kirimkeun peuting jeung beurang. Upami Anjeun hoyong 442 | Qdthma
| Datang ti manehna genep puluh taun Allah geus excused manéhna dina yuswa 443 |
| Bakal jadi di urang dékade panungtungan mah nétélakeun ngeunaan naon anjeun teu ngadangu atawa founding Anjeun Viyakm sareng maranehna 444 |
| Maafkan Allah pikeun Lot anjeunna harbored sudut ekstrim ka 445 |
| Unggal putra Adam dahar bumi tapi tailbone manéhna nyieun tur masang 446 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam dina gambar-Na jeung genep puluh cubits jangkungna 447 |
| Ieu di bani Israel, dua lalaki salah sahiji saha ieu getol dina ibadah jeung ieu teh lain boros di sarua Vkana Mtakhien ieu getol masih nilik séjénna dina kasalahan jeung nyebutkeun hey ieu pondok nyebutkeun Khalna intercostal Ibost sersan nu ngomong yén manéhna nempo hiji poé dina Astazation kasalahanceuk manéhna jeung rubbed pondok ceuk Khalna intercostal Ibost sersan ngomong, cenah Allah teu ngahampura Allah pikeun youOr Allah teu asup surga teu kungsi kedal salah sahijina ngomong, Saterusna Allah dikirim eta raja Manéhna nyita Eruahhma sarta papanggih jeung anakna, manéhna ceuk kaliru Go ngaku ka Paradise Brahmtaka another're dunya mah Anjeun keur di naon di leungeun boga kabisa Candak manéhna seuneu ceuk Volve sarua Abu Kassim leungeun pikeun ngomong kecap tina Obakt dunya jeung akhirat 448 |
| Jieun sagalana tina cai Onbina ceuk hiji hal lamun kuring nyandak eta asup Paradise ceuk karapihan Ovc sarta kadaharan fed anjog wombs anjog jeung jalma nu keur sare, tuluy asupkeun Paradise di karapihan 449 |
| Jieun sagalana tina cai Onbina ceuk hiji hal lamun kuring nyandak eta asup Paradise ceuk karapihan Ovc sarta kadaharan fed anjog wombs anjog jeung jalma nu keur sare, tuluy asupkeun Paradise di karapihan 450 |
| Urang deserving kacurigaan Ibrahim kapan cenah [Gusti nuduhkeun ka kuring kumaha nyegerkeun maraot ceuk maranehna teu percaya cenah enya, tapi pikeun reassure jantung mah] Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga Allah geus rahmat dina Lot geus imah ka pisan juru, komo keur siaran di jail geura-giru Joseph dijawabTélépon 451 |
| Allah swt nu nyiptakeun taneuh Saptu, jeung ciptaan pagunungan mana dina Minggu jeung nyieun tangkal mana Senén jeung nyieun hated Salasa jeung nyieun cahya Rebo disiarkeun sato dina Kemis, jeung ciptaan Adam sanggeus soré dina Jumaah, karakter nu séjénna dina jam pamungkastina Jumaah antara umur ka peuting 452 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun lamun dina sholat Vibs Iblis datang ka manéhna salaku guy crusty Bdapth Lamun perumahan mibanda Odhart antara imbit ka Evtne for bongan. Lamun nu mana wae nu anjeun kapanggih hiji hal anu teu kamana kaluar nepi ka Anjeun ngadenge sora atawa bau mandi nu teu ragu 453 |
| Nu lamun salah sahiji Anjeun dina Vibs masjid Iblis datang ka manéhna salaku guy crusty Bdapth Lamun perumahan rue bilge kasebut Abu Hurairah ra nyarios, Anjeun bakal ningali nu boh Alemsenouk Fterah tilted ogé Allah teu disebatkeun Nu Almjawm Vvath Fah teu nyebut Allah Ta'ala 454 |
| Iblis Nu asalna salah sahiji Anjeun ngomong, 'Saha nyebutkeun Allah nyiptakeun langit jeung nyebutkeun kreasi bumi, nyebutkeun Allah nyebutkeun penciptaan Allah urang. Lamun nu mana wae nu anjeun ngarasa hal, mugi Gusti ngomong jadi percaya Allah jeung utusan-Na 455 |
| Tulis Paradise folks hate kawas hate manuk 456 |
| Dispersed Yahudi dina hiji atawa tujuh puluh dua pita jeung kalan dina mah tujuh puluh tilu sababaraha 457 |
| Saprak Allah nyiptakeun langit jeung naraka dikirim Jibril ceuk tempo nya jeung naon kuring geus disiapkeun keur kulawarga nya nu datang jeung nempo eta sarta kumaha Allah geus nyiapkeun keur kulawarga nya di mana manéhna datang deui ka manéhna, cenah, jeung kamulyaan Anjeun teu kadéngé ku hiji kajaba panghasilan maranéhanana paréntah ku Vhjpt jeung kasusahmanéhna attributed nempo nya jeung naon mah disiapkeun keur kulawarga nya nu cenah Upami Anjeun keur balik ka eta geus diblokir manéhna jeung manéhna datang deui jeung difficultiesHe ngomong, jeung kamulyaan anjeun bisa jadi takwa nu teu nuliskeun hiji kecap buka seuneu jeung kasampak di nya jeung naon mah disiapkeun keur kulawarga nya manaFjaha melong nya jeung naon anu pernah disiapkeun keur kulawarga nya mana lamun ieu tunggang silih jeung manéhna datang deui, cenah, jeung kamulyaan Anjeun saeutik oge teu kadéngé ku hiji Vidkhalha maréntahkeun ku Vhvt kahayang sarta manéhna datang deui ka manéhna ceuk kamulyaan anjeun mah takwa nu teu salamet, tapi 458 | panghasilan
| O barudak jalma Teundeun yourselves ti seuneu nepi ka ahir ka Fatimah ceuk Fatimah Mohammed gadis Onqve sorangan teu boga seuneu Allah téh hiji hal anu Anjeun Rakhmo Sablha Bblalha 459 |
| Naha anjeun nyaho bangkrut ceuk bangkrut urang, O Rasul Allah teu boga AED geus teu chattel bangkrut bangsa mah, ngomong Poé kiamat asalna shalat, puasa, zakat jeung asalna bisa cursing ieu pintonan jeung tossed eta jeung dahar duit ieu sarta pencét ieu Fikad Fikts nu tina atraksi sarta ieu atraksi anakkahakan atraksi Saméméh porsi sabab ieu dicandak ti manehna, terus threw turun dosa maranéhanana dialungkeun kana fire460 nu |
| Solat Aman di Allah jeung Rasul, teras ngadirikeun jeung puasa Ramadan nyaéta bener dina Allah nuliskeun Paradise hijrah di jalan Allah atawa diuk di taneuh tempat manehna lahir Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, teu nyaritakeun jalma ceuk nu di Paradise ratus tingkat ku Allah tina mujahiddina prosés unggal dua tingkat antara Surga jeung Bumi, lamun menta Allah Vsloh Paradise eta tengah kebon jeung highestParadise jeung di luhur singgasana Rahman sarta blows nepi atawa wabah ti walungan of Paradise 461 |
| Solat Aman di Allah jeung Rasul, teras ngadirikeun jeung puasa Ramadan nyaéta bener dina Allah nuliskeun Paradise hijrah di jalan Allah atawa diuk di taneuh tempat manehna lahir Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, teu jalma Nnbi nu ceuk nu di Paradise ratus tingkat ku Allah tinanu mujahid dina prosés unggal dua tingkat salaku Antara Surga jeung Bumi, lamun menta Allah Vsloh eta Ditengah Paradise ParadiseAnd langit pangluhurna jeung luhureun Arasy jeung tina ledakan walungan of Paradise 462 |
| Solat Aman di Allah jeung Rasul, teras ngadirikeun jeung puasa Ramadan nyaéta bener dina Allah nuliskeun Paradise hijrah di jalan Allah atawa diuk di taneuh tempat manehna lahir Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, teu nyaritakeun jalma ceuk nu di Paradise ratus tingkat ku Allah tina mujahiddina prosés unggal dua tingkat antara Surga jeung Bumi, lamun menta Allah Vsloh Paradise eta tengah kebon jeung highestParadise jeung luhureun Arasy jeung tina ledakan walungan of Paradise 463 |
| Solat Aman di Allah jeung Rasul, teras ngadirikeun jeung puasa Ramadan nyaéta bener ka Alloh swt nuliskeun paradise hijrah di jalan Allah atawa diuk di taneuh tempat manehna lahir Maranéhanana ngomong: O utusan Allah, naha anjeun teu Nnbi jelema anu ceuk nu di Paradise ratus tingkat luhurtina mujahid dina prosés antara sadaya tingkat antara langit jeung bumi. Lamun ménta Alloh SWT, ménta lamun ParadiseIt nyaéta tengah Paradise jeung sawarga pangluhurna jeung di luhur tahta tina Rahman Maha jeung tina ledakan walungan of Paradise 464 |
| Naon nabi nabi, tapi geus dibikeun tina ayat kawas naon eta aman manusa, tapi ka pangalusna sareng saha ieu hirup lahir Alloh swt ka kuring sarta kuring ngaharepkeun Kami anu pang gumantung kana Poé kiamat 465 |
| Man lulus ti muslim Bjzl forks di jalan, Anjeunna nyarios ka Oamitn ieu thorns dina jalan nu teu ngegel manusa Muslim ceuk forgave manéhna 466 |
| Saha luyu jeung kuring luyu jeung Allah jeung geus diturut Pangeran boga luyu jeung kuring 467 |
| Teu minuhan scarcity tur iman dina jantung manusa atawa ngumpulkeun lebu dina jalan Allah jeung haseup naraka dina nyanghareupan Abdul 468 |
| Ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung evaluate solat ditulis jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung puasa Ramadan ngomong, jeung nu Hand teu leuwih hal ieu kungsi jeung teu kurang ti manehna sabot lulus Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna tina rusiah-Na ditempo salaku manusa rahayatof Paradise, kasampak di 469 ieu |
| Insured sirik jeung cemburu Allah anu iri Allah nu percaya asalna hal Allah geus dilarang 470 |
| Lamun rahayat Paradise Paradise jeung rahayat Apan-seuneu asup panelepon baris ngagero: O Jalma of Paradise kalanggengan teu maot tina O rahayat kalanggengan of api teu pati tina 471 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar nu Zakat mangka geus rek nepi ka kahirupan jeung harta maranéhanana jeung timer padamelan ka Alloh swt 472 |
| Believeth di kuring, sanajan sapuluh tina rabi pikeun ngamankeun kuring unggal Yahudi di bumi 473 |
| Teu kawas manusa teh papanggih Allah, tapi Allah dipikacinta papanggih manéhna atawa lalaki paling odious papanggih Allah tapi Allah hates papanggih manehna mah datang Aisyah mah, cenah, bari eta ceuk Abu Hurayrah yen Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana bener manehna mah Hlknafaqalt tapi almarhum ti perishing di RasulAllah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana manéhna jeung ngomong yén manéhna ngadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana saysNo manusa resep papanggih Allah tapi Allah mah, hehe papanggih manéhna jeung teu hate manusa papanggih Allah tapi Allah hates papanggih manéhna jeung ceuk kuring mah certify mah ngadéngé manéhna ngomong teuterang yen? Lamun Hacrj dada jeung aspired tetempoan jeung kulit shudder jeung ramo cramped di nu waktu mah kawas papanggih Allah asih Allah, pikeun nepungan manehna jeung hates papanggih Allah hates Allah pikeun nohonan 474 |
| Naon tinggal ngan lahir dina naluri komo boga bapa nu Ehudana atawa salaku Tantjohn sapi Christian Anjeun anjeun, dimana Anjeun ayeuna jadi Anjeun Jdaa Tgdonha manusa ceuk nu saterusna ceuk Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 475 |
| Kadenge tina saurang lalaki anu keur nyiar stray masjid, mugi Gusti ngomong teu dipigawé ku Allah ka anjeun, masjid ieu teu diwangun 476 ieu |
| O Bani Abdul Muthalib meuli yourselves ka Allah, mah putra Hasyim meuli yourselves ka Allah, putra mah, Abdul Manaf meuli yourselves ka Allah, basa kuring Zubair si bibi Rasul Allah O Fatimah gadis Mohammed meuli yourselves ka Allah mah teu kudu jadi hiji hal ti Allah jeung Slaney naon HitmaO struktur Abd Manaf meuli yourselves Allah 477 |
| Sarta nu Hand teu kadenge kuring salah sahiji Yahudi atawa bangsa Christian, tuluy tilem jeung percaya ka Anjeunna nu dikirim, tapi boga tina Fire 478 |
| Allah ceuk Kzbna Abdi teu kudu Akzbna jeung dila'nat kuring Abdi teu gaduh Stma boh bohong dina kuring jeung nyebutkeun moal brings kuring balik kawas éta Danny teu posisi sejen karakter dina kahirupan mah mun geus mulang deui ti mimiti geus Kzbna Allah anu diucapkeun jeung cursing kuring salaku manéhna nyebutkeun, geus dicokotjeung budak am Allah A Samad teu bitterest 479 |
| Teu percaya dina sakabeh iman budak komo kenca jeung bohong dina Joker jeung daun kaca spion albeit jujur ​​480 |
| Pikeun nu paradise Allah Nyieun ceuk O Jibreel balik nempo indit manéhna melong, cenah, O Pangéran, jeung kamulyaan anjeun teu kadéngé hiji, tapi panghasilan maranéhanana mangka Hvha jeung kasusah lajeng ngadawuh balik nempo indit manéhna melong, cenah, O Pangéran, jeung kamulyaan anjeun sieun ku itu teu ngasupkeun Lamun Allah nyiptakeun seuneu, ceukO Jibreel Go jeung kasampak di nya jeung indit, cenah manéhna katingali, O Pangéran, jeung kamulyaan anjeun teu kadenge ku kahayang VidkhalhaVhvha mangka ngawaleur jibril, Jibril indit ka balik tempo, cenah manéhna katingali kamulyaan anjeun, O Pangéran, jeung ieu sieun nu teu aya hiji iwal panghasilan maranéhanana tetep 481 |
| Spent ka Allah tina Creation nulis dina buku, manéhna geus leuwih ti tahta rahmat My prevails leuwih murka My 482 |
| Sadaya kecap atawa teu aya dijentrekeun muka zikir Allah nyaeta tailless atawa, ceuk kuring bakal motong off 483 |
| Allah ngaberkahan anjeun jeung hate Anjeun tilu tilu pleased nu ngawula ka manéhna jeung ngaping jeung Anjeunna jeung Tanshawwa ngiluan saha Allah geus ngutus anjeun, jeung di luhur sagala tali Allah Tatsamua teu dibagi antara yourselves, jeung hate anjeun pasti ngomongkeun jeung nanyakeun teuing jeung wasting duit 484 |
| Kabéh ummah mah bakal asup Paradise Poé kiamat iwal maranéhanana anu ingkar jeung ingkar ngomong, O Rasul Allah ceuk Saha luyu jeung kuring bakal nuliskeun Paradise jeung saha bae disobeys kuring geus nolak 485 |
| Ti killing Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna jeung dipingpin duit Zakat alus ku sorangan diitung sarta ngadangukeun jeung diturut manéhna bakal paradise atawa asupkeun Paradise jeung lima teu boga polytheism expiation jeung killing muka diri tanpa ka katuhu atawa ka fading kakonci atawa kabur dina crawling atawa katuhu sabarngurangan duit unjustly 486 |
| Cemara pikeun nempo naon nu geus Gusti nu ceuk manehna bestowed dina Ebadi ti anugerah hijina tim di antara maranehna jadi kafir nyebutkeun planét jeung planet 487 |
| Ieu di bani Israel, dua lalaki, hiji getol dina ibadah jeung lian lavishly dina dirina jeung éta Mtakhien ieu getol masih dirasakeun dina dosa sejenna nyebutkeun Woe pondok nyebutkeun komet Khalna intercostal Ibost sersan nu ngomong yén manéhna nempo hiji poé dina kasalahan nu Astazation ceuk manéhna jeung rubbed pondokceuk Khalna intercostal Ibost Ali ceuk sersan ngomong, jeung Allah teu ngahampura Allah pikeun anjeun orAllah teu asup surga teu kungsi kedal salah sahijina ngomong, Saterusna Allah dikirim eta raja Manéhna nyita Eruahhma sarta papanggih jeung manehna, cenah nu kaliru Go ngaku ka Paradise Brahmta ka another're dunya mahAnjeun keur di naon di leungeun boga kabisa Candak manéhna seuneu ceuk Volve sarua Abu Kassim leungeun pikeun ngomong kecap tina Obakt dunya jeung akhirat 488 |
| Aman lamun sapuluh tina rabi percaya kuring, sakabeh 489 |
| Réngsé sawarga katujuh kokotéténgan lamun kuring Wookey guludug jeung kilat jeung saterusna datang ka rahayat stomachs ngaranna: imah mana serpents tempo ti luar stomachs maranéhanana jeung ceuk kuring ka eta ceuk maranehna Eaters riba sabot datang ka handap sarta réngsé ka langit handap Lamun kuring Birhej haseup jeung sora mah, cenah ti maranéhananasetan pulas dina panon barudak ceuk Adam teu ponder di Karajaan heavenAnd bumi jeung disebutkeun nempo keajaiban 490 |
| Teu percaya dina sakabeh iman budak komo kenca jeung bohong dina banter jeung kaca spion albeit jujur ​​491 |
| Leger dina Odnahm mah 492 |
| Percaya Strong leuwih hade jeung leuwih alus jeung leuwih tercinta ka Allah ti hiji percaya lemah sareng sadaya anu pangalusna pikeun mastikeun teu kauntungan teu bisa nyaritakeun hal manages ka instil hiji hal, Allah nyaram, jeung daék, jeung Waspada tina nyieun Luo Luo bubuka Iblis 493 |
| Oarafn teu salah sahiji Anjeun datang manéhna diajak ngobrol kuring, condong balik deui di Ericth nyebutkeun dina anak ngadugikeun Qur'an datang ka anjeun naon ceuk kuring ka anu pangalusna mah, atawa saeutikna mah teu ngomong naon, anu datang ka kuring ti nu jahat jahat nu kuring teu nyebutkeun 494 |
Dimana anjeun ti | Burberry Isa ka manehna, ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lajeng ngadawuh siku Me Jadi lamun manéhna manéhna, urang narima Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, ceuk nu iman henteu ngaleuwihan throats maranéhanana 495 |
| Sajam komo moal nyokot toko mah Bangsa jeung abad samemeh Shubra hiji inci jeung cubit manusa ngomong, O Rasul Allah, sabab tuh nu Persians, jeung Romawi Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung naha urang iwal ti maranéhanana 496 |
| Sajam komo moal nyokot toko mah Bangsa jeung abad samemeh Shubra hiji inci jeung cubit manusa ngomong, O Rasul Allah, sabab tuh nu Persians, jeung Romawi Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung naha urang iwal ti maranéhanana 497 |
| Unggal manusa bakal nanggung indungna Alkzh Iblis di Houdnyh ngan naon ieu Mary jeung putra nya Teu tempo budak lamun muterna nu screaming kumaha maranéhanana ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk bari Alkzh Iblis Bhoudnyh 498 |
| Teu nyaho naon ieu ceuk kami nyebutkeun Allah jeung Rasul nyaho manéhna unleashed jeung Rwaya bumi Allah ngabalukarkeun manéhna ka maranéhanana anu teu hatur manéhna ti budak jeung maranéhna nelepon Ulah nyaho naon pamadegan di luhur ceuk anjeun Allah jeung kenal Rasul ceuk gelombang Alrgia buta jeung hateup Mahfouz teu nyaho sabarahaanjeun jeung eta we nyebutkeun Allah jeung kenal Rasul ceuk nu Maret lima ratus taun Saterusna cenah, Ulah nyaho naon we ceuk di luhur nu Allah jeung MessengerI-Na tahu nu ceuk langit sejenna Ulah nyaho sabaraha anjeun jeung eta we nyebutkeun Allah jeung Na kenal utusan ceuk lima ratus taun, Maret komo cacahtujuh langit jeung ceuk Teu nyaho naon di luhur yén urang ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk tahta ngomong, Ulah nyaho sabaraha antara manéhna jeung sawarga katujuh we nyebutkeun Allah jeung kenal Rasul ceuk nu Maret lima ratus taun mangka ngawaleur jibril Do nyaho naon we kecap nu invokingAllah jeung kenal Rasul ceuk landDo nyaho naon underneath ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk darat lianna Ulah nyaho sabaraha silih we nyebutkeun Allah jeung kenal Rasul ceuk nu Maret lima ratus taun nepi ka cacah tina tujuh Earths lajeng ngadawuh Im Allah, lamun Dleetm salah sahiji Anjeun sarenghiji tali ka handap taneuh katujuh murag mangka dibaca [nyaéta nu kahiji jeung nu séjénna lahiriah jeung inwardly, pangaweruh ngeunaan sagala hal] 499 |
| Percaya Strong leuwih hade jeung leuwih alus jeung leuwih tercinta ka Allah ti hiji percaya lemah sareng sadaya anu pangalusna pikeun ati-ati dina naon bakal nguntungkeun teu kalah ka ngomong paréntah manages ka instil salaku loba Allah Wills jeung nyieun jeung Waspada tina Luo Luo kabuka ti Iblis 500 |
| Lehman iman jeung disbelief ku Orient jeung tranquility di urang domba jeung sombong jeung hypocrisy di urang acres kuda jeung lint 501 |
| Teu nuliskeun Paradise nu tatangga teu aman Bwaigah 502 |
| Catching Bumi Poé Allah kiamat jeung ngahurungkeun langit jeung leungeun katuhu sarta disebutkeun Kami Raja mana raja bumi 503 |
| Percaya di kuring inum hiji inuman jeung kafir dina tujuh peujit 504 |
| Antara gelut jeung Menbri Kebon cendrawasih jeung Menbri basins 505 |
| No adulterer nyaéta percaya hiji atawa maok bari robbing hiji percaya teu inuman alkohol bari nginum hiji percaya jeung tobat ditempokeun saenggeus 506 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun ceuk kuring Asmoa kahirupan jeung harta maranéhanana ngan katuhu jeung timer padamelan dina Allah 507 |
| Iman genep puluh opat Baba jeung lift pangluhurna ka nyebutkeun aya god but Allah, jeung ka sahandapeun nyaéta nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti jalan 508 |
| Karapihan Muslim rahayat tina basa, leungeun jeung kaamanan insured jalma dina getih maranéhanana jeung duit maranéhanana 509 |
Lamun Allah swt nu nyiptakeun | dijieun wrote nungkulan atawa dimimitian Rahmati anger mah jeung Anjeunna dina tahta 510 |
| Teu maok bari robbing percaya hiji teu ngalakukeun kajahatan zinah bari committing zinah nyaéta percaya, teu nginum alkohol bari inuman hiji percaya atawa Weigel bari Weigel nyaeta percaya atawa Anthb bari Anthb nyaéta percaya hiji, cenah oyag ieu ka manéhna eviscerated iman repents Allah Hartina, ceuk etaAffan diomongkeun Qatada ceuk dina wawancara jeung lembut ragrag mangsa ngahargaan nyaéta percaya hiji, 511 |
| Saha luyu jeung kuring Allah geus diturut jeung saha bae disobeys kuring geus disobeyed Allah jeung diturut Pangeran boga luyu jeung kuring jeung saha bae disobeys Pangeran boga Asani jeung Pangeran maddening Lamun badag Vkbroa Lamun knelt, tuluy ruku jeung lamun Allah ceuk manéhna ngadéngé nu praises Anjeunna ngomong, O Gusti nu muji ka eta lamun disatujuan ku kecapmalaikat forgave anjeun, jeung lamun manéhna prays diuk dipisahkeun diuk 512 |
| Leungit ménta komo ceuk nu Allah nyiptakeun urang, geus nyiptakeun Allah 513 |
| Iman di Allah jeung Jihad dina jalan Allah geus cenah mah, bisa teu Kitu cenah, ganjaran nu mana wae nu necks leuwih gede nu paling mahal, ceuk harga jeung sorangan lamun urang ceuk eta teu bisa, ceuk jalma nu leungit atanapi Jieun kagok hiji ceuk eta bisa teu aya nu manéhna Vahbs sorangan ti jahat, eta handout alus ratified kusorangan 514 |
| Agama mimiti minangka hiji hal aneh sabab mimiti Maha Agung ka strangers 515 |
Allah ngadawuh tina | darkest maranéhanana anu hayang nyieun nu kitu Vlakhalq jagung bawaan atawa sisikian, ceuk waktu Yahya mah ngadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun geus 516 |
| Teu nuliskeun Paradise nepi ka anjeun teu komo percaya asih hiji jeung nu séjénna teu Adlkm di luhur éta, atawa malaikat anu sumebar karapihan diantara anjeun meureun teu kudu pasangan Adlkm nanaon lamun teu asih hiji jeung nu séjénna, ceuk sumebar karapihan diantara anjeun 517 |
| Teu nuliskeun Paradise nepi ka anjeun teu komo percaya asih hiji jeung nu séjénna teu Adlkm di luhur éta, atawa malaikat anu sumebar karapihan diantara anjeun meureun teu kudu pasangan Adlkm nanaon lamun teu asih hiji jeung nu séjénna, ceuk sumebar karapihan diantara anjeun 518 |
| Migrasi of api teu di luhur tilu eta nyaeta abandonment tina lanceukna maot tilu panghasilan 519 |
Adam narima | Musa ceuk ka yén Allah nyiptakeun Anjeun Adam jeung panitia Oskink leungeun sarta ibadah Anjeun malaikat-Na, terus dijieun naon ceuk kuring ka Adam ka Musa, sing saha anu kaungkap kecap Allah jeung Taurat ceuk moal enya manehna manggihan eta tulisan sateuacan mah nyieun? Cenah enya Straddle Adam Musa StraddleAdam Moussa ceuk karapihan jadi kana eta 520 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen jeung Imjdzisanh kawas sato galak ngahasilkeun sato galak anjeun, mana Jdaa 521 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 522 |
| Buka Puasa Allah nyebutkeun ka kuring sarta kuring baris ganjaran manéhna méré nepi dahareun sarta inuman jeung kahayang keur kuring Puasa Komite jeung jalma puasa lamun kabagjaan jeung delight break lamun dialungkeun Allah Ta'ala jeung bau ti pangalusna Allah ti seungit tina kasturi 523 |
| Hinaan Allah nyebutkeun putra Adam jeung naon anu kudu hinaan jeung Akzbna naon sakuduna Akzbna Nu cursing kuring salaku nyebutkeun yen kuring jeung budak hiji jeung bohong dina kuring bari nyebutkeun teu salaku Danny brings kuring balik 524 |
| Repents saméméh panonpoé naék ti kulon Allah repented manéhna 525 |
| Woman bari maranéhanana anu datang samemeh Anjeun breastfeed putra nya, sakumaha ngalaman ku ksatria takabur kana hiji badge alus, manéhna ceuk awewe teu Tmuten O putra mah ieu nepi ka kuring nempo kawas ksatria ieu dina kuda kawas ieu budak cenahna kenca payudara terus Allah teu nyieun kuring kawas Ksatria ieu cenahna mangkadipulangkeun ka dada suckle dibikeun Bjeefah Ethiopian atawa Negro geus ceuk Oaiv Allah nu sonDie mah paéh ieu Abyssinian atawa Negro manéhna ninggalkeun payudara sarta ngomong, Oh Omtna paéh Abyssinian atawa Negro ceuk indungna ieu, putra mah, kuring nanya Gusti nyieun Anjeun kawas ksatria ceuk kuring ka Allah, teu make kuringkawas manéhna jeung kuring nanya Gusti teu Imitk paéh ieu Abyssinian atawa Negro mah nanya ka PANGERAN ka Imitk Mataatha Manéhna nyebutkeun, budak Inc. Gusti mah, nu disebut nyieun kuring kawas manusa rahayat seuneu, althoughAbyssinian atawa Negro geus ngéléhkeun nya jeung nya kulawarga Espunha jeung Azlmunha nyebutkeun Allah suffices Allah suffices526 |
| Teu ngabejaan ka maneh Wild oke ceuk Enya, O Rasul Allah, manusa téh Bannan kuda dina jalan Allah ceuk iraha wae maranéhanana Lahee'ah willed manehna teu bisaeun anakna anu dituturkeun ceuk enya manusa ceuk dina sakeupeul kahirupan flock-Na shalat jeung bayaran zakat teu bisaeun manusa Wild ceuk Enya, cenah, nu nanyakeun Allah teuméré manéhna 527 |
| 528 geus iman jelas |
| Dina tilu munafik sanajan komo fasted jeung ngado'a ngaku manéhna hiji Muslim lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun manéhna ngarecah 529 |
| Allah wrote buku dina leungeun pikeun dirina saméméh penciptaan langit jeung bumi, teras nahan eta dina tahta-Na, nu dimimitian anger mah Rahmati 530 |
Ti | diondang hidayah bakal boga ganjaran kawas maranéhanana anu nuturkeun manéhna teu detracting ti ganjaran maranéhanana nyaéta hiji hal disebut misguidance nya éta saperti dosa maranéhanana anu nuturkeun teu detract ti dosa maranéhanana hal 531 |
| Insured lamun naon Allah weruh naon hukuman karanjingan Bjnth hiji komo weruh naon kapir Allah tina rahmat naon despaired tina rahmat hiji 532 |
| Diprotes Adam jeung Musa ceuk Musa ngadawuh: O Adam sing saha nu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta breathed di Anjeun ti roh kagoda urang jeung dibawa ku maranehna kaluar ti Paradise ceuk Adam ceuk Anjeun Musa, saha Allah geus dipilih kecap-Na blaming kuring dina digawe Kaula ngalakonan Allah dina buku anak saméméh nyiptakeun nulangit jeung bumi, ceuk Haji Adam Musa 533 |
| O Bani Abdul Muthalib, O Bani Hasyim meuli yourselves ka Allah Anjeun teu gaduh hiji hal ti Allah, basa kuring Zubair si bibi Fatimah gadis Nabi Muhammad meuli yourselves ka Allah mah teu boga nanaon ka anjeun ti Allah Slaney ti Mali naon Hitma 534 |
| Mastikeun nu Allah anu datang kaluar dina prosés teu meunang kaluar, tapi iman mah credence Presley nuliskeun Paradise atawa mulang ka imahna, nu datang ti manéhna Naúla naon meunang ganjaran atawa booty 535 |
| Nongkrong insured atawa alus atawa jelema anu teu wawuh jeung nulis hiji 536 |
| Genep puluh taun umur atawa tujuh puluh taun geus munasabah manéhna dina yuswa 537 |
| Kampung budak dosa jeung ceuk majikan nu mana wae nu komitmen dosa, jadi ngahampura kuring, ceuk Gusti terang Abdi nu manéhna geus hiji Gusti forgives dosa jeung nyokot manéhna forgave manéhna jeung saterusna manéhna ari Naon Allah mangka dosa dosa nu séjén, cenah majikan nu mana wae nu komitmen a dosa Vagverh ceuk Gusti terang Abdi nu manéhna ngabogaan Gusti Anu forgivesdosa jeung forgave manéhna, jeung saterusna manéhna ari Naon Allah mangka dosa dosa nu séjén, cenah majikan nu mana wae nu komitmen hiji dosa Vagverh ceuk LordAbdi sadar yén manéhna ngabogaan Gusti forgives dosa jeung nyokot manéhna geus dihampura pikeun Abdi 538 |
| Lehman iman jeung disbelief ku Orient jeung tranquility di rahayat domba jeung sombong jeung hypocrisy tina acres Kristus asalna tina wétan jeung mettle saméméh kota lamun eta datang masterminded hit samemeh Malaikat nyanghareupan syam ceuk aya binasa sakali spent Malaikat nyanghareupan 539 |
| Unggal nabi disebut ngajak eta di bangsa-Na Vtstjab manéhna jeung kuring rek dijaga deui, Insya Allah mah nyebut ka syafaat ti kiamat mah 540 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen jeung Icherkana 541 |
| Anu mol teu pakéan eta wrote manéhna karya alus wrote manéhna hiji sapuluh-melu ka tujuh ratus tujuh-melu nu pakéan nu teu ditulis manéhna ogé jeung nu teu Bsaih manéhna teu nulis karya ditulis dina bad salah mah manéhna teu nulis eta 542 |
| Naha rek ngabejaan ka rahayat dua buku sakumaha ceuk saméméh anjeun geus kadéngé jeung disobeyed Ucapkeun Urang ngadenge jeung taat hampura Gusti urang jeung tekad Anjeun 543 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 544 |
| Sombong ceuk jubah jeung grandeur mah Nazni jubah tina salah sahijina dina seuneu Qzvth 545 |
| Iman sababaraha tujuh puluh Baba pangalusna teu god but Allah jeung tulang kaitung pangdeukeutna ti tungtung nyoplokkeun hal ti Divisi jalan jeung modesty iman 546 |
| Percaya eats dina hiji eats kapir di tujuh peujit 547 |
| Saha luyu jeung kuring Allah geus diturut jeung saha bae disobeys kuring geus disobeyed Allah jeung diturut Pangeran boga luyu jeung kuring tapi Pangeran maddening karapihan nu diuk dipisahkeun diuk atawa diuk Lamun Allah ceuk manéhna ngadéngé nu praises Anjeunna ngomong, O Gusti nu muji ka eta lamun manéhna sapuk pikeun nyebutkeun jelema bumi ngomongrahayat sawarga ngahampura manéhna saméméh kasalahan tina 548 |
| Believeth di kuring, sanajan sapuluh tina rabi pikeun ngamankeun kuring unggal Yahudi di bumi 549 |
| Jaman genep puluh taun Allah geus Allah forewarned manéhna dina yuswa 550 |
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang jeung deceives urang teu 551 |
| Ti mah bangsa sunda mah paling jalma anu sanggeus kuring kawas batur lamun nempo kuring, kulawargana jeung harta-Na 552 |
| Sirah Disbelief ka arah wetan jeung kareueus jeung batil kuda jeung onta urang acres rahayat lint jeung tranquility di rahayat domba 553 |
| Kadenge tina saurang lalaki anu keur nyiar stray masjid, mugi Gusti nyebutkeun Allah teu dipigawé di dieu, masjid ieu teu diwangun for eta 554 |
| Naon Allah geus ngutus turun ti sawarga balong, tapi tim urang jadi kafir ka handap ku Alloh swt Ghaith nyebutkeun éta jeung planet saperti hiji 555 |
| Sedengkeun lalaki jeung wanoja nu miheulaan nu kosong hal immeasurable-Na datang hiji manusa téh nya indit ka pamajikanana lapar bisa pencét inanition parna, cenah ka pamajikanana, anjeun ngagaduhan hal manéhna ceuk enya preach Attac Rizkallah Fastgesha ngomong, Woe, néangan upami Anjeun mibanda nu manéhna ceuk enya Haniyeh ngaharepkeun rahmat nuAllah, sanajan Tal ceuk panjang jeung rubbed Fabnga nasional eta upami Anjeun gaduh breadVotina manehna mah nangtung jeung usaha teuas, manéhna ceuk enya ayeuna matures pencerahan aya buru jeung waktu anjeunna tetep jempé ngeunaan hiji jam ogé Thint béjakeun nya baé di sarua lamun melong ka Tannoury jadi manéhna kapanggih Tnorhapinuh ku domba kidul jeung Rhieddiha Ttahnan jengkar ka baham Vnfdtha jeung sasari naon Tnorha domba Kidul ceuk leungeun Abu Hurairah ra Volve sarua Abu KassimHis disebutkeun Muhammad, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung kuring nyandak naon ieu di Rhieddiha Tnfdha ka Tahntha ka Poé Ieu kiamat 556 |
| Kaca spion dina Qur'an Kafr 557 |
| Disiksa wanoja dina ucing nu manéhna dihijikeun teu nyoco atawa ngirimkeunana bakal devour serangga bumi 558 |
| Iman ka percaya Allah jeung malaikat sarta buku sarta pasamoan sarta rasul sarta percaya ka jadian séjén ceuk O Rasul Allah nyaeta Islam Islam disebutkeun yén ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung evaluate solat ditulis jeung mayar nu zakat ditumpukeun jeung puasaRamadan ngomong, O Rasul Allah, naon amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku Anjeun nu teu nempo nilik ceuk anjeun, 'O Rasul waktu Allah whenThe ceuk eta ditanya ngeunaan Boalm cairanana, tapi kuring' gé Bejakeun ku anjeun ngeunaan portents lamun bangsa lahir Gusti Vmak tina portents jeung nahahuluna jalma nudes Alajafah sacara Vmak tina portents jeung lamun berkepanjangan, malarat Albhm di arsitéktur Vmak tina portents di lima teu Aalmhen tapi Allah, tuluy maca Rasul Allah, aman damai jadi kana jeung berkah ayat ieu nu Allah geus pangaweruh ngeunaan HourWenzel Ghaith jeung weruh naon nu aya di kandunganjeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] terus Isro manusa teh ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana direspon ka manusa maranéhanana nyokot ka Ardoh teu ningal nanaon , cenah nu Jibril datang pikeun ngajarkeun urang agama maranéhna559 |
Allah ceuk | sombong jeung grandeur jubah jubah eta Nazni salah sahijina mah dilakukeun dina naraka 560 |
| Repents saméméh panonpoé naék ti kulon Allah repented manéhna 561 |
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya pupus saméméh anjeun, loba nabi jeung nanya ka eta béda maranéhanana jeung lamun kuring nyaram hal Vanthua Lamun atuh ngabejaan Anjeun hiji hal, teu jadi Anjeun bisa 562 |
| Dupi komo teu ménta jalma masih nyebutkeun Allah ieu foremost naon nya éta saméméh manéhna 563 |
| Saha percaya Allah jeung Poé kamari, jadi teu ngaganggu tatangga-Na Saha percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm Saha percaya Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti ngomong hadé atawa tetep modeu jempe jeung ceuk waktu Yahya atawa pikeun Gandeng 564 |
| Hit lamun salah sahiji Anjeun mugi Gusti nyegah nyanghareupan beungeut teu kurang awon Allah jeung nyanghareupan beungeut Anjeun kawas Allah nyiptakeun Adam dina gambar-Na 565 |
| Hiji ratus ka rahmat Allah anu kaungkap kana éta hal nu rahmat salah sahiji umat manusa jeung jin jeung vermin sadaya oge jeung sympathize jeung Atrahmoun jeung Sudjiman condescend ka barudak nya jeung sejen salapan puluh-salapan nepi ka ruthless kiamat kultus ku 566 |
| Ucapkeun aya god but Allah jeung mere kasaksian ka anjeun ku Poé kiamat 567 |
| Saha boga duit di nu poék atawa nempo Vlaoth Felicthlha manéhna saméméh anjeunna dicokot atawa teu dicokot manéhna dinars jeung dirham, kaunggulan anjeunna ngalaman dicokot ti amal soleh-Na Voattiyha ieu disebutkeun dicokot ti disadvantage nu threw off 568 |
| Percaya eats dina hiji eats kapir di tujuh peujit 569 |
| Allah ceuk kuring geus disiapkeun keur budak mah bener naon no panon geus katempo, euweuh ceuli geus kadéngé atawa jantung manusa Vagherúa upami Anjeun hoyong [teu diajar sarua jeung nyumputkeun eta tina apel panon] 570 |
| Forgave cabang manusa brushed forks ku jelema 571 |
| Aya dina seuneu, ceuk O Rasul Allah, kitu jeung kitu sababaraha nyebutkeun Shaum sareng ratified jeung Tumbu maranéhanana sarta luar biasa Balothoar tina Aloqt teu menyakiti tatanggana basa ieu ceuk dina Paradise 572 |
| Preach nu Allah nyebutkeun firearm Osultha Abdi percaya di dunya ieu jadi tuah seuneu dina alam baka 573 |
| Ucapkeun aya god but Allah jeung kuring tega saksi ka anjeun kaluar dina Poé kiamat 574 |
| Ocdetm nu ceuk enya cenah nu iman eksplisit 575 |
Best | iman dina Allah, iman aya mamang jeung teu aya serangan malignant tina ibadah haji ka Kaisar 576 |
| Modesty Divisi iman 577 |
| Lamun maca putra Adam sujud pensiunan ti Iblis Méi manyun nyebutkeun O peuting jeung ngurut ka sujud manéhna bisa Hyang Widi sawarga jeung ngurut ka sujud Fsat Valley Fire 578 |
| Iman sababaraha tujuh puluh Paus Vadnah nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti jalan jeung angkat ka nyebutkeun aya god but Allah jeung 579 |
| Iman sababaraha tujuh puluh Paus Vadnaha nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti jalan jeung angkat ka nyebutkeun aya god but Allah jeung 580 |
| Tilu lamun rék kaluar teu bakal kauntungan napas iman maranéhanana éta henteu dipercaya saméméh atawa earned di iman alus dina] panonpoé naék ti kulon jeung haseup jeung Sudjiman Bumi 581 |
| Dhironi naon saukur mah kenca Anjeun aya anu perished ti samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring ngabejaan ka Anjeun hal, turutan manéhna naon anjeun bisa jeung lamun kuring nyaram hiji hal, nyingkahan 582 |
Nu | Dosa geus eluded, ceuk Oh Allah, pituduh Dosa jeung dipulut 583 maranéhanana |
| Sued Adam jeung Musa Fajsam Adam Musa ceuk ka Musa, Anjeun Adam, nu Ohqit urang jeung dibawa ku maranehna kaluar ti paradise Adam ceuk Anjeun Musa, saha Allah geus dipilih Anjeun Brsalath sareng kecap sarta dikirim ka handap ka anjeun Taurat teu manggihan nu Allah bakal jumlah saméméh Akhalgueni ceuk Enya, cenah ngirut Ibnu Saeed IbnAbd al-Rahman Humairi Straddle Adam Musa Mohammed ceuk cukup keur kuring ngobrol kahiji FajsamAdam Musa 584 |
| O Bani Abdul Muthalib meuli yourselves ti Allah, O Rasul Allah si bibi deskriptif Fatimah gadis oh Rasul Allah meuli yourselves ti Allah teu sing hal ti Allah Ankma Slaney ti Mali naon Hitma 585 |
| Murderer lamun nu mana wae nu anjeun mugi Gusti nyegah raray 586 |
| Kampung panghandapna rahayat Paradise di status manusa ngaharepkeun dina Allah ceuk ka nu jeung siga anjeunna, tapi anjeunna teaches ieu ceuk manéhna kitu jeung kitu ceuk ka nu jeung siga anjeunna, ceuk Abu Sa'eed al-Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana waktu keur yén tenfold nu 587 |
| Taatban ka Sunan of ieu saencan Anjeun dijual Bba jeung cubit jeung Shubra hiji inci, sanajan maranéhanana asup liang kadal pikeun mawa di sareng maranehna ngomong: O Rasul Allah, Yahudi jeung Kristen ceuk lamun geus 588 |
| Allah cenah, mun budak sunda mah liked papanggih manéhna, sarta lamun manéhna disliked budak mah hated pasamoan-Na ceuk ieu ceuk ka Abu Hurairah ra naon salah sahiji urang, tapi manéhna hates maot jeung Afeza ku Abu Hurairah ra ceuk nu lamun ieu wangsit manéhna 589 |
| Drove ka Yahudi indit luar sareng anjeunna nepi ka urang datang sakola imah jadi utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Venadahm O Yahudi asup Islam ditarima ceuk maranehna, geus nepi, Abu Kassim ceuk maranehna, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna mah asup Islam, nu katampi ceuk maranehna, geusnepi ka, Abu Kassim ceuk kuring mangka ka dirina nu cenah nu apal katilu nu landAllah jeung Rasul, jeung kuring rek Oglicm ieu tanah, eta kapanggih Anjeun mawa duit-Na Filipah hal sejenna, terang yen bumi anu Allah jeung Na utusan 590 |
| Naon nabi nabi, tapi geus dibikeun tina ayat kawas naon eta manusa aman tapi ieu hirup jeung nu ka pangalusna Allah wangsit jadi paling follower nu Fargo Kiamat 591 |
Ngutus Kaula | kecap singket Nusrat horor bari jeung kuring saré, kenop datang cabinets bumi ditempatkeun dina leungeun 592 |
Nu | 593 | iman murni
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya pupus saméméh anjeun, rahayat buku atawa ieu saencan Anjeun remen differed dina nabi maranéhanana Patarosan sering eta jeung nempo naon atuh ngabejaan Anjeun, turutan manéhna naon bisa ngalakukeun jeung naon mah nyaram manéhna atawa disebut manéhna nu jangkungna 594 |
| Murderer lamun nu mana wae nu anjeun mugi Gusti nyegah raray, Allah nyiptakeun Adam dina gambar-Na 595 |
| Papanggih Adam Musa ceuk Anjeun Adam, nu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta ibadah Anjeun malaikat jeung Oskink paradise mangka teu cenah Moussa, nu geus diucapkeun ka Allah sarta geus dipilih talatah sarta dikirim ka handap ka anjeun Taurat mangka simkuring ngaraos pangkolotna atawa jalu ceuk, ulah komo teu nyabit Straddle Adam Musa StraddleAdam Musa, aman damai jadi kana eta 596 |
| Papanggih Adam Musa ceuk Anjeun Adam, nu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta ibadah Anjeun malaikat jeung Oskink paradise mangka teu cenah Moussa, nu geus diucapkeun ka Allah sarta geus dipilih talatah sarta dikirim ka handap ka anjeun Taurat mangka simkuring ngaraos pangkolotna atawa jalu ceuk, ulah komo teu nyabit Straddle Adam Musa StraddleAdam Musa, aman damai jadi kana eta 597 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 598 |
| Pikeun deflate Allah tina Creation wrote dina tahta-Na Rahmati dimimitian anger mah 599 |
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya perished maranéhanana samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring ngabejaan ka Anjeun hal Votoh naon anjeun bisa jeung lamun kuring nyaram Anjeun nyegah geus 600 |
| Saha luyu jeung kuring Allah geus diturut jeung saha bae disobeys kuring geus disobeyed Allah jeung diturut Pangeran boga luyu jeung kuring jeung saha bae disobeys Pangeran boga Asanaanma Imam Panitia karapihan nu diuk dipisahkeun diuk jeung lamun Allah ceuk manéhna ngadéngé nu praises Anjeunna ngomong, O Gusti muji Anjeun , lamun disatujuan ku kecaprahayat bumi ka nyebutkeun rahayat sawarga ngahampura manéhna kungsi jadi dihampura 601 |
| Naon maneh tina nuliskeun paradise maranéhanana teu anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng mah teu, tapi nu rahmat Allah Itagmdna eta, ceuk oyag pikaresep teras nahan leungeun-Na dina sirah-Na 602 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 603 |
| Saha luyu jeung kuring luyu jeung Allah jeung geus diturut Imam geus luyu jeung kuring jeung saha bae disobeys kuring geus disobeyed Allah jeung disobeyed Imam geus disobeyed Allah 604 |
Nu | ngaleuwihan Allah mah naon crosses pikiran maranéhanana kajaba maranéhanana beroperasi atawa spoke 605 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah Asmoa kuring kahirupan maranéhanana jeung harta, tapi katuhu sarta timer padamelan ka Alloh swt 606 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah Asmoa kuring kahirupan maranéhanana jeung harta, tapi katuhu sarta timer padamelan ka Alloh swt 607 |
| Kontroversi dina Kafr Suci 608 |
| No dengki iwal dina dua manusa Allah méré Qur'an ieu dituturkeun ku pariuk tina poe jeung reputasi peuting urang, ceuk saurang lalaki kuring keukeuh anu pangalusna kawas naon Otti ieu digawé eta keneh eta manusa ieu Allah, ka saha duit berpungsi eta ngancurkeun manéhna di manusa katuhu ceuk kuring keukeuh anu pangalusna kawas naon Otti ieu digawé Naonieu, kawas 609 | staffed
| Datang teh urang Yaman nu hate thinner jeung hate jeung yurisprudensi Allen Lehman jeung Lehman iman jeung wisdom Imanih batil jeung kaadigungan di boga onta jeung tranquility jeung martabat di boga herdsman tina 610 |
Nu | ngaleuwihan Allah mah naon crosses pikiran maranéhanana kajaba maranéhanana beroperasi atawa spoke 611 |
| Teu aya anak eta dilahirkeun ukur dina agama jeung ceuk unggal anak eta dilahirkeun dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen sarta ka Icherkana O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir tina Matt saméméh nu Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 612 | ceuk
| Leungit ngalawan jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah geus Asmoa kuring duit maranéhanana jeung sorangan, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Alloh swt 613 |
| Dhironi mah ngan kenca Anjeun aya naon maranéhanana saméméh anjeun, anjeun questioning kulawarga sering jeung béda maranéhanana dina nabi sorangan, tapi kumaha atuh nyaram manéhna Vanthua jeung paréntah Pangéran maranéhanana dibawa manéhna naon anjeun bisa 614 |
| Dupi jadi pendamping Muslim alus 615 |
| Lehman iman jeung disbelief ku Orient jeung tranquility di urang domba jeung sombong jeung hypocrisy di urang acres kuda jeung rahayat lint 616 |
| Manusa kasebut lumaku pikeun lila, pagawéan rahayat Paradise terus disegel Allah geus dipigawé karya rahayat Apan Vigolh rahayat Apan, teh saha Paman hiji gawe lila, pagawéan jelema tina Apan mangka disegel Allah geus dipigawé karya rahayat Paradise Vigolh tinajalma of Paradise Paradise Vidkhalh 617 |
| Kampung urang Yaman nu thinner datang hate iman jeung doktrin Lehman Lehman jeung wisdom Imanih 618 |
| Ti nu taqwa béda golongan Bucking maot Femitaath jahiliah jeung kaluar hits mah jeung amal soleh Vajerha teu nyegah ti insurer anak teu minuhan hiji nu teu of bihari mah jeung ditelasan dina kaayaan banner tina sisi sipil Liga Télépon atawa ambek Liga atawa pajoang pikeun Ligajahiliah, killing manéhna 619 |
Nu | budak dosa jeung ngomong, 'O Gusti, dihampura dosa mah Maha ceuk Abdi dosa dosa, nyaho yen manehna boga hiji Gusti Anu forgives dosa jeung kasalahan-terusan eta tilu kali manéhna nyebutkeun, ngalakonan naon nu Anjeun hoyongkeun bisa ngahampura 620 |
| Sagala tina cai pikeun nyieun ceuk proyek Vonbina mah digarap jeung ceuk Ovc asup surga tina karapihan jeung ahli médis ucapan anjog wombs, jeung peuting lamun urang keur sare peacefully nuliskeun paradise 621 |
| Commissioned Allah ka jelema nu kaluar dina prosés teu meunang kaluar, tapi iman mah jeung Jihad di sapele nu guarantor komo nuliskeun Paradise Boehma ieu boh killing atawa maot atawa asalna ka imahna, nu datang ti manéhna meunang naon manéhna dapatkan ti ganjaran atawa booty 622 |
| Kontroversi dina Kafr Suci 623 |
| Repents saméméh panonpoé naék ti kulon Allah repented manéhna 624 |
| Dhironi naon saukur mah kenca Anjeun aya anu perished ti samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring ngabejaan ka Anjeun hal Fajzu jadi Anjeun tiasa, jeung lamun kuring nyaram hal Vanthua 625 |
| Sarta leungeun mah henteu asup Paradise nepi ka anjeun teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji jeung nu séjénna lamun kawas Dallaltkm dina hal nu geus dipigawé guna kaasih hiji jeung nu séjénna ceuk maranehna sumebar karapihan diantara anjeun 626 |
| Dua urang aya di daya tarik maranéhanana dina babandingan nu Kafr jeung wailing pikeun paéh 627 |
| Iman ka Aerz ka dayeuh salaku oray mulih ka liang anak 628 |
| Anu mol teu pakéan eta wrote manéhna karya alus wrote manéhna sapuluh amal soleh, sarta maranehna teu Bsaih manéhna teu nulis eta, kuring karya ditulis dina bad hiji 629 |
| Leungeun Katuhu Allah anu pinuh ku teu expense Ageidaha SH peuting jeung Alnharoukal Naha anjeun nempo naon ieu spent saprak penciptaan langit jeung bumi, teu ngahurungkeun hiji panon blind ka naon Aminhqal jeung tahta-Na dina kasaimbangan cai jeung lowers sisi séjén jeung raises 630 |
Ti | Ali nyebutkeun kajaba kurang Fletboo tempat diuk tina seuneu 631 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun ceuk kuring Asmoa kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan dina Allah 632 |
| Tapi perished ti dinya samemeh anjeun remen nanyakeun jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana teu ménta kuring ngeunaan nanaon, tapi kuring ka manéhna Abdullah bin flywheel ceuk ka bapa kuring, O Rasul Allah ceuk flywheel bapana Ibnu Qais balik ka indungna, manéhna ceuk , sarta rubbed Naon dijieun sing saha nu dijieun eta étajelema jahiliah jeung rahayat meta awon Anjeunna ngadawuh ka dirina mah hoyong apal saha bapana mah tina 633 urang |
| Seuneu Teluh ka PANGERAN ngandika ka dahar Bedei séjén otorisasi nya Bnevsan Voshid naon anu bakal anjeun manggih ti panas ti panas sarta lolobana naon anu bakal anjeun manggih tiis Zmehrerha 634 |
| Lamun hiji jalma ngabogaan poék ti lanceukna atawa duit-Na ti presentasi-Na ayeuna saméméh Flethllah dicokot lamun teu dinar atawa dirham sanajan karyana dina ni'mat nyokot jadi loba salaku grievances sanajan teu nyokot manéhna ti nu boga Dedemit maranéhanana dijieun eta 635 |
| Lamun hiji jalma ngabogaan adi poék pintonan atawa duit Flethllah poé saméméh poé nu asalna, aya teu dinar atawa dirham sanajan karyana dina ni'mat nyokot jadi loba salaku grievances sanajan teu nyokot manéhna ti Dedemit nu boga maranéhanana hasil 636 |
| Lamun hiji jalma ngabogaan poék tina lanceukna atawa duit-Na Flethllah diwanohkeun ayeuna ku cara nyokot eta lamun teu dinar atawa dirham sanajan karyana dina ni'mat nyokot jadi loba salaku grievances sanajan teu nyokot manéhna ti Dedemit maranéhanana dijieun manéhna nu boga 637 |
| Sirah Disbelief ka arah wetan jeung sombong jeung batil kuda jeung onta di rahayat rahayat acres lint jeung tranquility di rahayat domba 638 |
| Repents saméméh panonpoé naék ti kulon Allah repented manéhna 639 |
| Teu nuliskeun saha anjeun teu paradise ka anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng mah ulah kitu, rahmat sarta rahmat eta 640 Itagmdna Allah |
| Forgave nu PSK awéwé diliwatan di kapala anjing panting hips bisa ampir maehan haus Vensat Khvha Vothagth Boukmarha Vensat forgave manéhna tina cai pikeun ngalakukeunana 641 |
| Allah laughs tina dua lalaki maehan unggal paradise Vidkhalhma sejenna Allah kumaha jadi ka yén manéhna téh salah sahijina maéhan nu miscreants séjénna mangka Viggso delivers pikeun Allah maéhan 642 |
| Taatban ka Sunan of Shubra ieu saencan Anjeun hiji inci jeung cubit komo lamun maranehna asup terrier dubb anjeun ngasupkeun 643 |
| Peuting kulawarga mah datang Bakdhan bodo kopi bodo vintage mah nyawang maranehna mah nyokot susu cenah Jibril Puji jadi ka Allah anu dipandu encroachment nu lamun kuring nyokot anggur Gott bangsa 644 |
| Sadaya rahayat Apan nilik tempat di Paradise lamun manéhna nyebutkeun yen Allah dipandu kuring manéhna geus patah hati ceuk sakumna masarakat Paradise nilik tempat diuk seuneu jeung nyebutkeun eta teu aya nu Allah dipandu kuring ceuk manéhna bakal jadi 645 | Atuh
| A ratus rahmat Allah sarta yen Departemen rahmat, jeung hiji antara rahayat nu Vusathm bumi ka asset Ajalhm jeung salapan puluh-salapan ka rahmat Allah jeung ahli waris-Na clutch nu asih nu dibagi antara jalma bumi ka nu rahmat salapan ratus salapan puluh jeung-Vicmlha kaahli waris-Na Kiamat 646 |
| A ratus rahmat Allah sarta yen Departemen rahmat, jeung hiji antara rahayat nu Vusathm bumi ka asset Ajalhm jeung salapan puluh-salapan ka rahmat Allah jeung ahli waris-Na clutch nu asih nu dibagi antara jalma bumi ka nu rahmat salapan ratus salapan puluh jeung-Vicmlha kaahli waris-Na Kiamat 647 |
| A ratus rahmat Allah sarta yen Departemen rahmat, jeung hiji antara rahayat nu Vusathm bumi ka asset Ajalhm jeung salapan puluh-salapan ka rahmat Allah jeung ahli waris-Na clutch nu asih nu dibagi antara jalma bumi ka nu rahmat salapan ratus salapan puluh jeung-Vicmlha kaahli waris-Na Kiamat 648 |
| A ratus rahmat Allah sarta yen Departemen rahmat, jeung hiji antara rahayat nu Vusathm bumi ka asset Ajalhm jeung salapan puluh-salapan ka rahmat Allah jeung ahli waris-Na clutch nu asih nu dibagi antara jalma bumi ka nu rahmat salapan ratus salapan puluh jeung-Vicmlha kaahli waris-Na Kiamat 649 |
| Lamun anjeun bogoh ka Allah, budak Jibril disebut nu Allah bisa bogoh ka manéhna mah bandung Pangeran, jadi Jibreel mikanyaah ka manéhna terus Jibril Télépon kaluar di langit nu Allah bisa bogoh ka manéhna mah bandung Pangeran, jadi asih rahayat langit terus disimpen pangakuan pikeun rahayat bumi 650 |
| Dhironi naon atuh euy kenca Anjeun aya anu perished ti samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana 651 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun 652 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 653 |
Best | iman dina Allah, iman jeung mamang teu jeung Battle of argumen teu malignant jeung Mbrorh 654 |
| Ngagagas nu bathil kawas peuting poek, hiji manusa janten percaya jeung kapir peuting asalna jeung sore datang percaya hiji jadi hiji agama kapir sells diwanohkeun ti lanté sababaraha 655 |
| Sadaya putra Adam ditantang Iblis ramo-na di sisi-Na lamun manehna lahir, tapi putra Yesus Maryam indit stabbing Aftan di hijab 656 |
| Sapertos insured, saperti severity tina susuk dina watesan kasempetan asalna Kvtha Lamun angin calmed moderated kitu oge, saperti insured Atkvo jeung afflictions saperti kapir kawas Cedar pireu sedeng Iksamha Insya Allah, lamun 657 |
| Converges waktu jeung duit banjir jeung mintonkeun dissension jeung hustle remen hustle jeung ngomong, O Rasul Allah ceuk rajapati rajapati 658 |
| O Abu Hurairah ra atawa Abba ucing perished Almktron Nu Almktherin Alogulwn kiamat ngan ceuk duit kitu jeung kitu jeung kitu jeung sababaraha naon maranehna, O Abu Hurairah ra teu nujul ka kaluar ka anjeun nu khasanah of Paradise Teu aya daya iwal di Allah atawa ngungsi ti Allah tapi manéhna, O Abu Hurairah ra Ulah nyaho naon kabeneranAllah ka umat manusa jeung katuhu budak ka Allah mah, cenah Allah jeung MessengerI-Na nyaho cenah, nu katuhu Allah ka umat manusa pikeun ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung nu katuhu budak ka Allah nu teu ngahukum eta tina ngalakonan eta 659 |
| Kampung rahmat Allah, saratus di antarana jeung dimimitian rahmat di dunya ieu Ttrahmoun kaluar sarta ngabogaan salapan puluh-salapan rahmat Lamun kiamat annexation asih ieu ka rahmat ti salapan puluh-salapan terus balik ka kreasi 660 |
| Teu acan nu hoyong pikeun founding Anjeun hayang eta ti bapana, eta Kafr 661 |
| Réngsé mu'min dina iman nu pangalusna dina dangong 662 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah Vhsabhm ka Alloh swt 663 |
| Panon jeung leungeun Tznaan Tznaan jeung lalaki Tznaan jeung percaya atawa kufur eta Palawangan 664 |
| Peuting kulawarga mah teras nahan suku mah mana suku tina nabi Yérusalem disimpen dipikawanohkeun ka Isa anak Maryam, ceuk lamun urang nu pangdeukeutna ka manéhna resemblance buttonhole Ibnu Masood jeung mintonkeun Ali Musa Lamun hiji manusa pencét lalaki kawas lalaki Cnup diwanohkeun Ali Ibrahim ceuk lamun resemblance pangdeukeutna jelemaBesahpkm 665 |
| Ti nu Ramadan kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 666 |
| Sajam moal komo imposters emit liars deukeut ka tilu puluh, sadaya klaim manéhna éta utusan Allah 667 |
| Iman di Allah jeung Jihad dina jalan Allah geus disebutkeun, yen manehna teu bisa leungit atawa dijieun pikeun nunjuk kagok hiji ceuk nu teu bisa nyekel sorangan ti jahat, ceuk maranehna percaya amal sorangan 668 |
| Teu Tdharon di panonpoé aya awan sarta ceuk no, O Rasul Allah ceuk Do Tdharon bulan ka bulan peuting full teu tanpa awan, ceuk kunjungan Abdul Razak ka bulan ka bulan peuting full teu tanpa awan sareng aranjeunna ceuk no, O Rasul Allah ceuk, anjeun bisa nempo Gusti anjeun, Poé Ieukiamat ogé Allah brings jalma ngomong, 'Saha ieu nu disembah hal Fletbah nuturkeun ibadah bulan jeung moonWas Hyang Widi panonpoé panonpoé ieu dituturkeun ieu dipuja tyrants tyrants jeung ngajaga bangsa ieu mana Mnavqoha Allah Faotà © m dina non-gambar nu maranéhanana nyaho nyebutkeun Kami Gusti Anjeun,maranéhanana ngomong, ngungsi jeung Allah ti yén tempat urang komo asalna Gusti urang, lamun urang narima Gusti terang anjeunna Faotà © m Allah dina gambar nu maranéhanana nyaho nyebutkeun Kami Gusti nu nyebutkeun Anjeun kami ceuk Gusti Vibonh hitsBridge ka Gasibu Nabi ngaberkahan manéhna jeung ceuk manehna mah bakal jadi ti heula ka authorize jas rasul nupoé Allah dibikeun manéhna jeung uli kawas thorns monyét Dupi anjeun katempo forks monyét ceuk enya O Rasul Allah ceuk maranehna kawas forks monyét nyaéta manehna teu nyaho jadi loba salaku tulang tapi urang Allah Vtaktaf jobs maranéhanana Sababaraha karya Mobak terus Almkhrdl eta salamet komo ifAllah réngsé ngaleungitkeun bakona jalma-jalmajeung hayang datangna agama luar ka seuneu who wants to geus rahmat dina maranéhanana anu geus kasaksian yén teu aya god but Allah maréntahkeun malaikat ka ngévakuasi eta Faarafounam tanda tanda tina sujud jeung Allah geus dilarang nu Fire dahar anak Adam pangaruh sujud Vijrjohnhm ti seuneu meureun AmthacoaFaisb eta cai disebut cai kahirupan maranéhanana bakal Spring tutuwuhan buncis di Hamil TorrentIt tetep hiji manusa nampa beungeutna ka seuneu jeung nyebutkeun majikan nu mana wae nu bisa jadi Akechbna Haruman jeung Ahrgueni intelijen Vasrv beungeut mah ti seuneu, ceuk eta masih taqwa ka Allah komo nyebutkeun kitu sugan lamun kuring méré Anjeunnu nanya ka kuring séjénna nyebutkeun teu jeung kamulyaan télépon Anjeun teu ménta séjén expended beungeutna ti seuneu, terus ngomong, O Gusti kuring dibawa leuwih deukeut kana panto cendrawasih, nyebutkeun Ulysse ngaku nu teu menta kuring séjén Wilk SonAdam naon Ogdrick masih darurat komo Vlali disebutkeun yen kuring méré eta kuring nanya séjénna nyebutkeunteu jeung kamulyaan télépon Anjeun teu ménta batur, jeung mere Allah tina covenants jeung Darma nu teu menta séjén Fikrabh ka panto cendrawasih lamun DNA nu Anfeguet manéhna paradise lamun manéhna nempo naon mana Alhabrp jeung pelesir minted Wills Allah jadi modeu jempe jeung disebutkeun , O Gusti kuring dibawa paradise, nyebutkeun Ulysse claimedThatteu ménta kuring séjénna atawa nyebutkeun Ulysse ceuk geus dibikeun hiji adat jeung Mwathiqk nu teu menta kuring teh lain jeung nyebutkeun, O Gusti, teu make mah mahluk henteu resep masih taqwa ka Alloh swt malah seuri Lamun laughed manéhna manéhna geus otorisasi asup kana maranehna. Lamun penghasilan manéhna ka kahayang tina sumurVimny mangka dikabarkan hayang of ogé Vimny nepi ka interrupted ku Amani ieu ceuk nu jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Saeed sittingWith Abu Hurairah ra teu robah eta saeutik tina nyebutkeun komo réngsé nepi nyebutkeun yén anjeun jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Saeed kadéngé Nabi, aman damai jadi kana manéhna na nyakulawarga jeung manéhna nyebutkeun ieu ka anjeun tenfold sareng anjeunna ceuk Abu Hurairah ra dilestarikan jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Hurairah ra jeung manusa nu incomes Paradise Tukang Paradise 669 |
| Dina Islam ceuk dina Islam, cenah nu hiji Muslim nawarkeun tilu di Islam geus teu attained hakim sumpah palsu lain ngan saukur Ahtzer larangan seuneu 670 |
| Tilu tina Janten mana anjeunna nyaeta munafik sanajan fasted jeung ngado'a jeung ngaku yen Muslim lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun manéhna ngarecah 671 |
| Cemburu Allah, sanajan insured sirik jeung cemburu Allah nu percaya asalna kana kampus 672 |
| Pikeun Asalinkm urang for sadayana, komo Allah nyebutkeun Nu Nyiptakeun sagalana anu dijieun ku ceuk Vhaddtna naek ka putra béntang Sbag tentram manéhna nempo Rkba datang Abu Hurairah ra nanya ka anjeunna perkawis eta Allah ceuk greatest ka kuring Khalili hiji hal, tapi kuring ningali manéhna jeung Kaula nungguan manéhna Jaafar ka yen Nabi, aman damaijadi kana jeung berkah ceuk lamun urang Solkm ngeunaan ieu, nyebutkeun Allah nya éta saméméh allThing Allah Nu Nyiptakeun sagalana jeung objék Allah sanggeus sagalana 673 |
| Kami nu master Adam lahir jeung nu mimiti megatkeun bumi sareng anjeunna jeung intercessor kahiji jeung nu kahiji dikombinasikeun 674 |
| Jalma Otakm Yaman nu thinner jeung lemah hate hate fiqh Lehman jeung wisdom Imanih 675 |
| Percaya di dunya dina tilu bagéan maranéhanana anu percaya Allah jeung Rasul, terus teu Ertabwa jeung narékahan jeung pakaya maranéhanana jeung diri di jalan Alloh jeung jalma nu Iomenh duit maranéhanana jeung sorangan, anu saterusna oversaw nu karanjingan lamun kenca pikeun Allah 676 |
| Wajar syafaat mah bakal nguntungkeun manéhna dina Poé kiamat dina nyieun Dhoudah ti seuneu ankles-Na kulub manéhna 677 | uteuk-Na
| Masarakat Apan anu urang, sabab teu tilem atawa hirup, tapi urang atawa salaku manéhna acquire hiji dosa seuneu atawa ceuk maranéhna fatality dosa Femithm komo lamun maranehna jadi batubara otorisasi di syafaat Vjie maranéhanana Illaúr Illaúr Phippthoa dina walungan of Paradise nyaéta ceuk O Jalma of Paradise Avaadwa eta maranehnabakal Spring karacunan tutuwuhan jadi di Hamil Torrent 678 |
| Do datang Umar ngomong, 'O Rasul Allah lamun maranehna nyebutkeun deui, tapi ngajak eta atuh Ozoadehm mangka ngajak maranéhna jadi berkah Wajar Allah nu ngajadikeun eta disebut Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Bnta Fbsth mangka ngondang eta hatur Ozoadehm Nyieun guy asalna korma tina jagong jeungkaping korma séjén jeung nu lainna Esrh komo papanggih Alnta tina hal anu thenCalled eta berkah terus ka maranéhna, Candak di Oeitkm ceuk maranehna nyokot utensils komo ninggalkeun militer jeung pot tapi Mlaoh jeung ate nepi ka maranéhanana kaeusi, jeung pikaresep manéhna ka kelimpahan Rasul Allah, nu kitu Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana mah tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah teu buang Allah ku Abdul ieu Shack veiled manéhna Paradise 679 |
| O Abu Cenah tilu Qahin asup Paradise ceuk naon ceuk maranehna, 'O Rasul Allah, nu kitu Gusti Allah jeung Islam salaku agama jeung utusan Muhammad lajeng ngadawuh, O Abu Said, nya kaopat tina kiridit minangka antara langit ka bumi, hiji jihad demi Allah 680 |
Kami aya hiji anu teu | di Anjeun dua ras, hiji nu leuwih gede batan buku Allah tali elongated séjén ti sawarga ka bumi jeung Aatarta rahayat mah asal na maranehna moal hirup eta nepi ka IrDA pelvic 681 |
| Woe Migrasi bakal parah Dupi anjeun Ebel ceuk enya ka teu diterangkeun ratified ceuk Enya, cenah eta teu dibere eta, ceuk Enya, cenah eta teu Thlbha poé jeung replayed ceuk Enya, cenah Vaaml ti luar negeri eta naon anjeun bakal, Allah bakal teu ninggalkeun nanaon anjeun bisnis 682 |
| Anjeun baris nempo Gusti ngadawuh: O Rasul Allah urang nempo Gusti urang ngomong, cenah, Ulah Tdharon nempo panonpoé satengah poé ceuk Vtdharon teu ceuk nempo bulan ka bulan peuting full maranéhanana ngomong teu sakola teu Tdharon dina visi-Na tapi ogé Tdharon nu Aloamc ceuk no Tdharon nyebutkeun no Tmaron 683 |
| Teu Tdharon di panonpoé aya awan ceuk, urang teu bebeja Wasiat Tdharon bulan ka bulan peuting full teu tanpa Sahab ceuk urang teu bebeja, anjeun bisa nempo Gusti Anjeun kitu oge sareng Poé kiamat brings jalma Allah dina Poé kiamat di hiji sisi, manéhna ngomong maranéhanana anu ibadah halFletbah ceuk nuturkeun nu Sun ibadah panonpoé Visaqton di seuneu jeung anu aya followedWorship bulan bulan Visaqton di seuneu teras turutan nu nyembah ka berhala brahala nu anu worshiping brahala brahala Visaqton dina seuneu, ceuk sakabéh ibadah Allah, malah ragrag kana seuneu Rasul Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana tetep satia jeung Mnavqohm antara Zarà © m jeung sésa rahayat tina buku jeung leungeun Qllahm ceuk Faotà © mAllah Maha nyebutkeun teu nuturkeun naon ibadah ceuk maranéhanana baris ngomong urang ibadah Allah urang geus teu katempo Allah Vekshv pikeun leg, teu saurang ogé tetep nu nyembah Allah,tapi lumangsung di sujud jeung stay ieu hypocrisy sujud jeung reputasi ngan ditandatanganan nu scruff beuheung-Na, ceuk mangka jalur ieu disimpen antara deui naraka jeung kitab nabi Bnahite nyebutkeun Oh Allah, Oh Allah, dibikeun manéhna sarta manéhna dibikeun manéhna refute subservience sarta kait jeung hooksAbdulRahman cenah mah, teu nyaho, sugan geus ceuk kidnaps urang jeung Hasake bertunas Benjd disebut boga monyet ngomong, jeung disebut nya geus ceuk Kami mah bangsa kuring bakal jadi ti heula leuwih ti atawa munggaran authorize ceuk Fimron manéhna kawas kunang , sarta kawas angin jeung kawas kuda Ecevit jeung panumpang VnagMuslim jeung scratched Maclm jeung Makdous di seuneu lamun dijieun Lamun Jaosoh atawa naon nu mana wae nu anjeun di katuhu weruh yén katuhu strongestAppeal pikeun maranehna dina baraya maranéhanana anu ditelasan dina seuneu nyebutkeun majikan mana wae urang narajang sadaya jeung Nhj sadaya jeung Natmr sadaya Wim cageur ayeuna jeung perished Manéhna nyebutkeunAllah Tingal anu di bakat jantungna dinars iman Vokhrjoh ceuk Vijrjohn Anjeunna tuluy nyebutkeun manéhna di bakat jantungna carats iman Vokhrjoh ceuk Vijrjohn Anjeunna tuluy nyebutkeun manéhna di jantungna beurat iman hiji mustard seedOf Vokhrjoh ceuk Vijrjohn ceuk mangka nyebutkeun Abu Saeed antara kuring jeung anjeun nuKitab Allah Abdul Rahman ceuk sarta ngarasa aya manéhna hartina nyebutkeun [sanajan beurat hiji sisikian tina siki mustard, urang datang kaluar jeung Cekap urang dua komputer] ceuk Vijrjohn seuneu jadi lémpar di sisi walungan nu disebut walungan Pepelakan maranéhanana bakal Spring nepi salaku bertunas sunda dina Hamil Torrent Ulah anjeun ningali naonundergrowth jadi héjo jeung panonpoé isYellow sahadé tiasa nyarios: O Rasul Allah kawas anjeun geus ceuk anu disponsoran ku domba pikeun domba anu anu disponsoran ku 684 |
| Hate opat jantung bulistir eta keneh OS mekar jeung jantung uncircumcised hitched dina panutup jeung jantung anak Menkos jeung jantung Mussafah boh jantung bulistir Jantung tina percaya cahya-Na dimana cahaya sareng jantung uncircumcised Nu jantung kapir jeung jantung Almenkos Nu jantung munafik nu terang mangkanolak jantung Mussafah Jantung tina iman jeung hypocrisy iman sapertos dina taun eta keneh watercress nyadiakeun eta cai nu hade jeung nu likeHypocrisy dina taun eta keneh borok nyadiakeun poto eta sareng nanah jeung getih, nu mana wae nu dua periode didominasi séjénna didominasi ku 685 |
| Kami ngeunaan disebut sarta ka Kami hiji nu teu di Anjeun dua ras tina Kitab Allah jeung Kitab Allah Aatarta tali elongated ti sawarga ka bumi jeung rahayat Aatarta imah mah sanajan ahli lemah lembut ka kuring maranehna moal hirup eta nepi ka IrDA akuarium tur tingal Tkhalafona kaasupdua 686 |
| Teu nyaho naon ieu ceuk Allah jeung Rasul nyaho manusa ieu nyebatkeun yén pikeun manéhna jeung asa deal ieu jeung asa Echtljh istilah tanpa eta 687 |
| Naon eta ngeunaan lalaki nyebutkeun yén kandungan tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu kauntungan rahayat maké jeung Allah nu rahmi disambungkeun di dunya ieu jeung akhirat jeung IO urang overgrowth dina pelvis Anjeun Upami Anjeun datang manusa, O Rasul Allah ceuk mah, kitu jeung kitu putra jadi jeungsejen ceuk Kami kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu ceuk Nu babandingan eta geus kungsi dipikawanoh, tapi anjeun Ahdttm sanggeus kuring jeung Artddtm tukang 688 |
| Naon eta ngeunaan lalaki nyebutkeun yén kandungan tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu kauntungan rahayat maké jeung Allah nu rahmi disambungkeun di dunya ieu jeung akhirat jeung IO urang overgrowth dina pelvis Anjeun Upami Anjeun datang manusa, O Rasul Allah ceuk mah, kitu jeung kitu putra jadi jeungsejen ceuk Kami kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu ceuk Nu babandingan eta geus kungsi dipikawanoh, tapi anjeun Ahdttm sanggeus kuring jeung Artddtm tukang 689 |
| Saw jahat mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na Lamun manehna teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh teu bisa jeung nu mangrupakeun weakest iman 690 |
| Order Anjeun opat jeung nyaram opat Ibadah Allah jeung ngiluan nanaon jeung hiji hal anu teu ti opat jeung ngadegkeun solat jeung mayar nu Zakat, jeung puasa Ramadan jeung méré lima booty jeung nyaram opat keur gourd jeung Hilum jeung Alhantm jeung Almzvt ceuk jeung pangaweruh Balnkir ceuk kalapa tina clicks terusmaledog ti Alkotaiaa atawa kaping jeung cai nepi ka Lamun golak perumahan CherbtamohEven lamun salah sahiji Anjeun hits pedang sepupu di manusa rahayat pencét bedah ngarah dijieun Obiha modesty tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun naon mesen urang nginum ceuk dina Alosagah nu Ellat dina maranéhananamouths disebutkeun yen imah urang loba beurit taneuh nu teu tetep Osagah fallow ceuk sanajan Rats ate dua atawa tilu kali jeung ceuk kuring ajak Abd QaysThe Vic Khaltin Maha Allah mikanyaah ka eta impian jeung kasabaran 691 |
| Order Anjeun opat jeung nyaram opat Ibadah Allah jeung ngiluan nanaon jeung hiji hal anu teu ti opat jeung ngadegkeun solat jeung mayar nu Zakat, jeung puasa Ramadan jeung méré lima booty jeung nyaram opat keur gourd jeung Hilum jeung Alhantm jeung Almzvt ceuk jeung pangaweruh Balnkir ceuk kalapa tina clicks terusmaledog ti Alkotaiaa atawa kaping jeung cai nepi ka Lamun golak perumahan CherbtamohEven lamun salah sahiji Anjeun hits pedang sepupu di manusa rahayat pencét bedah ngarah dijieun Obiha modesty tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun naon mesen urang nginum ceuk dina Alosagah nu Ellat dina maranéhananamouths disebutkeun yen imah urang loba beurit taneuh nu teu tetep Osagah fallow ceuk sanajan Rats ate dua atawa tilu kali 692 |
| Antepkeun anjeun, kuring geus dua ras, hiji leuwih ti kitab Allah tali elongated séjén ti sawarga ka bumi jeung Aatarta rahayat imah mah tapi maranehna moal hirup eta nepi ka IrDA pelvic 693 |
| Kampung panghandapna rahayat Paradise di status manusa Allah, tukeran jeung beungeut ti seuneu saméméh Paradise jeung siga anjeunna kalawan sahadé tina hiji tangkal, cenah majikan nu mana wae nu diwanohkeun kuring tangkal ieu mah jeung bakal di mana manéhna ceuk Allah nyaéta Asit mah teu nanyakeun ka kuring séjénna ceuk no jeung kamulyaan anjeun Allahsuku ngan saukur jiga manéhna jeung sahadé tina tangkal jeung buah Manéhna nyebutkeun majikan nu mana wae nu diwanohkeun kuring tangkal ieu jadi di tempat teduh jeung dahar tina buah Allah ceuk manéhna DoAsit lamun kuring méré yén kuring ménta séjénna nyebutkeun teu jeung anjeun kamulyaan Allah nu disadiakeun ku maranéhna ngagambarkeun manéhna deui jeung cahaya sareng buah jeungcai tangkal jeung nyebutkeun majikan nu mana wae nu diwanohkeun kuring tangkal ieu jadi di tempat teduh jeung dahar anak buah jeung inuman tina cai sarta nyebutkeun manéhna Is Asit mah teu nanyakeun ka kuring séjénna nyebutkeun teu jeung kamulyaan anjeun teu kuring nanya Allah ieu disadiakeun ku highlights séjén panto ka surga-Na, nyebutkeun majikan nu mana wae nu diwanohkeunmeTo panto cendrawasih Vokon dina Najaf paradise jeung kasampak aya di urang ieu disadiakeun ku Allah, nya nilik rahayat Paradise jeung di mana anjeunna nyebutkeun majikan nu mana wae nu ngajak kuring Paradise ceuk Vidkhalh paradise Allah ceuk lamun sawarga datang, cenah ieu mah manéhna nyebutkeun Allah nya hayang Vimny jeung ngingetkeun manéhna Allah sacarapenjualan éta jeung saperti, sanajan interrupted ku Amani ceuk nu Alloh SWT keur anjeun jeung tenfold, ceuk tuluy asupkeun ParadiseIntroduces manéhna dua istri virgins Vicolan manéhna thankfully nu Ahaak urang jeung kadang manéhna nyebutkeun anjeun nyarios naon mah kawas naon anu panghandapna dibikeun rahayat jeung ceuk hukuman budi seuneuseuneu Benalin kulub uteuk-Na ti panas sapatu-Na 694 |
| Dripping lamun pita rogue muslim ditelasan nya kahiji bi-katuhu 695 |
| Tjera mah tara para nabi jeung aku kahiji ka beulah kiamat tanah-Na Vofik manggihan nu Musa hubungan ka daptar daptar Kuring henteu weruh kaisar bakal ganjaran fase ngalampirkeun atawa woke kuring 696 |
| Insured iman jeung sarupaning saperti kawas Persians Akhitth touring terus mulang ka Akhitth sanajan poho insured terus mulang ka iman 697 |
Ti | ngahaja lied ka imah di seuneu 698 |
Ti | ngadeukeutan ka Allah Shubra ngadeukeutan ka Allah jeung deukeut ka ARM ARM deukeut manéhna dijual jeung saha Allah datang ka manéhna leumpang trot 699 |
| Panjangna kira jadi hiji ibukota alus domba Muslim dituturkeun ku ganda agama gunung jeung tempat diaméterna wafer tina sedition 700 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 701 |
| Ulah hate manusa Ansar anu percaya ka Allah jeung Poé kamari, 702 |
| Saw Anjeun mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na, nu jahat teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh bisa teu jeung nu di weakest iman 703 |
| Wajar syafaat mah bakal nguntungkeun manéhna dina Poé kiamat dina nyieun Dhoudah ti seuneu ankles-Na kulub manéhna 704 | uteuk-Na
| Tiasa teu nuliskeun paradise, tapi rahmat Allah ngomong, O Rasul Allah, teu atawa kuring ngan ceuk nu Allah Itagmdna rahmat jeung ceuk leungeun-Na di luhur sirah-Na 705 |
| Saw Anjeun mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na, nu jahat teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh bisa teu jeung nu di weakest iman 706 |
| Ulah revile para mah nu leungeun nyaeta jiwa mah lamun nu mana wae nu anjeun spent kawas emas hiji sadar yen salah sahijina teu ngalegaan Nsifh 707 |
| Ulah revile para mah nu leungeun nyaeta jiwa mah lamun nu mana wae nu anjeun spent kawas emas hiji sadar yen salah sahijina teu ngalegaan Nsifh 708 |
| Ulah revile para mah nu leungeun nyaeta jiwa mah lamun nu mana wae nu anjeun spent kawas emas hiji sadar yen salah sahijina teu ngalegaan Nsifh 709 |
| Saha fasts Ramadan jeung terang wates sarta ngumpulkeun ti eta kudu minuhan sarat naon Kafr manéhna 710 |
| Insured jeung saperti kawas iman kawas Persians di Akhitth touring terus mulang ka Akhitth sanajan poho insured terus mulang ka iman Votamoa dahareun jeung percaya soleh Ulloa Marovkm 711 |
| Ngabagi nu rahmat Allah, saratus nu salah sahiji bagian tina nyiptakeun Atrahm Ku hal éta, jalma jeung sato galak jeung sato jangjangan 712 |
| Allah geus rahmat ratus salapan puluh-salapan jeung make boga hiji Trahmoun kaluar antara golongan jin jeung manusa jeung nyiptakeun Lamun kiamat annexation tina 713 |
| Panjangna kira jadi ibukota domba guy alus dituturkeun ku ganda agama gunung jeung tempat diaméterna wafer tina sedition 714 |
| Kuring geus ditinggalkeun di yén naon nu geus ditarima, eta moal indit sesat sanggeus kuring jeung dua ras, hiji nu leuwih gede batan buku séjén Allah tali elongated ti sawarga ka bumi jeung rahayat Aatarta imah mah teu jeung maranehna moal hirup eta nepi ka IrDA pelvic 715 |
| Kampung lalaki dijieun dina lapisan dibangkitkeun hiji manusa percaya jeung hiji percaya dina hirup jeung maot hiji percaya jeung kapir manusa lahir jeung hirup jeung maot hiji kapir kapir jeung ngabangkitkeun hiji manusa hiji percaya jeung percaya dina hirup jeung maot hiji kapir jeung kapir manusa lahir jeung hirup jeung maot hiji percaya kapir 716 |
| Anjeun Taatmon tujuh puluh bangsa Anjeun kahadéan jeung honors Allah terus panonpoé susunan Dent ceuk nu sanajan naon nu kenca di dunya nu geus kaliwat, kaasup saperti naon nu kenca poe ieu di jaman baheula eta 717 |
| Teu teges eta ceuk enya jeung ceuk almsgiving kalungguhan ceuk enya jeung ceuk poé Thlbha jeung replayed ceuk enya, cenah, sarta mimiti dipake di luar negeri, Allah moal ninggalkeun proyek Anjeun upami hal kawas imigrasi parna 718 |
| Upami ningali hiji manusa perlu dipaké pikeun masjid, mangka tega saksi iman Allah ka manéhna [tapi masjid Allah percaya Allah jeung Poé Tukang] 719 |
| Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung nempo kuring, terus Maha Agung Maha Agung mangka Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung teu man Erni ceuk manéhna jeung ngomong, tangkal Maha Agung di Paradise Maret saratus taun rahayat baju Paradise kaluar ti nu sleeves 720 |
| Tapi Otafahm manéhna ngahurungkeun ka hiji manusa jeung panon sunken protruding dahi janggot bushy Musharraf pipi dicukur cenah, 'O Muhammad Sieun Allah ceuk eta luyu jeung Allah lamun Asith Aomanana jelema bumi atawa Tamnona ceuk manehna nanya hiji manusa rahayat ditelasan ku Nabi, aman damai jadi kana manéhna sarta kulawarganajeung berkah kuring ningali Khaled Ibnu Al Waleed Fmnah Lamun Kieu cenah nu rahayat ieu Didi maca KoranDo teu ngaleuwihan throats maranéhanana ngaliwatan Islam clarifier panah ti ruku nu maehan rahayat Islam jeung jalma nu nyembah ka berhala bari nyanggap nepi ka Oguetlnhm ditelasan balik 721 |
| Dua lalaki panungtungan balik kaluar ti seuneu Allah nyebutkeun ka salah sahijina, O putra Adam, naon mah disiapkeun keur poé ieu, Anjeun digawé leuwih alus kungsi Dupi Rjotine nyebutkeun teu nu mana wae nu majikan Faamr manéhna seuneu téh lolobana jalma tina Apan patah hati jeung nyebutkeun ka nu sejen, O putra Adam, naon mah disiapkeun keur ieupoé, Anjeun digawé ucing alus atawa Rjotine nyebutkeun, O Gusti, lain ngan alatan kuring ceuk mangga unfurled hiji tangkal jeung nyebutkeun nu mana wae nu majikan OqrnaUnder tangkal ieu Vostzl kalangkang jeung dahar anak buah jeung inuman tina cai sarta Iehdh teu ménta batur eta boh underneath terus diangkat tangkal téh nya leuwih alus tibatan aturan kahiji jeung showeredcai jeung nyebutkeun nu mana wae nu majikan Oqrna underneath teu ménta kalangkang Vostzl sejen tur dahar anak buah jeung inuman tina cai sarta nyebutkeun, O putra Adam nyeri Taahidna Ulah nanyakeun ka kuring nu nyebutkeun nu mana wae nu majikan lain teu ménta ieu jeung nu séjénna IehdhThat teu ménta batur eta boh underneath terus diangkat-Natangkal di panto Sawarga teh leuwih hade tinimbang dua kahiji jeung showered cai sarta nyebutkeun nu mana wae nu majikan Oqrna ieu underneath Vidnyh eta jeung Iehdh teu ménta batur bakal ngadéngé voices rahayat of Paradise teu Eetmalk nyebutkeun nu mana wae nu paradise majikan majikan nu mana wae nu ngajak kuring paradise, nyebutkeun Alloh SWT Tuberkulosisjeung Timnath nanyakeun manéhna tilu poe poé minimum jeung diajar jeung jumlah wishesAllah, naon ieu teu sadar eta jeung nanyakeun lamun wishes deflate ka Anjeun naon kuring nanya ceuk Abu Saeed jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Hurairah ra jeung tenfold jeung salah sahiji eta cenah nepi ka pendamping-Na kadéngé naon kajadian jeung kuringkadéngé nu pang anyarna, kaasup 722 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise 723 |
| Musa ceuk nu mana wae nu babu majikan insured proposes eta di dunya ieu manéhna muka panto ka sawarga nya eta dianggap ngadawuh: O Musa! Ieu naon mah nyiapkeun manéhna Musa ceuk nu mana wae nu majikan jeung kamulyaan anjeun jeung maneh lamun kuring bakal motong off leungeun jeung suku metot dina beungeutna poé saprak kuring nyiptakeun Poé kiamat,jeung ieu nasib teu Manéhna kungsi nempo henteu resep Saterusna Musa ceuk nu mana wae nu perluasan Gusti maneh babu kapir dina worldHe muka panto-Na ti api teu ngomong: O Musa! Ieu naon mah nyiapkeun manéhna Musa ceuk nu mana wae nu majikan jeung kamulyaan anjeun jeung kamulyaan maneh lamun beurang minimum-Na saprak kuring nyiptakeunPoé kiamat, jeung ieu nasib lamun manéhna geus teu katempo nanaon alus 724 |
| Upami anjeun geus katempo kuring jeung Iblis Vohoat leungeun mah masih Okhangah nepi kapanggih dribble tiis antara mah ramo dua thumb nu dituturkeun teu nelepon adi kuring Suleiman pikeun jadi kutub dihijikeun sahiji rukun kota masjid dimanipulasi budak lalaki anu bisa Anjeun nu teu preclude manéhna ti nyium hiji Vljeval725 |
| Allah girang tobat budak Nya manusa sesat onta Pflah taneuh Aftlbha teu bisa paeh ku Vtsjy Fbana kadenge ogé makan ahir bracket bari unveiling beungeutna lamun manéhna Brahalth 726 |
| Mana boga Badui domba nu ngadeg Badui Isa ka manehna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah rahayat kajadian salaku mah ngadéngé jeung naon mah nempo jeung spoke jeung urang Badui naon manéhna nempo ti ajag jeung kadéngé manéhna ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamuneta ratified ayat-ayat nu aya ku waktu jeung leungeun mah geus teu asa Komo salah sahiji Anjeun asalna kaluar ti-Na Vtakbrh hoé kasebut pecut kasebut caneIncluding kulawarga panganyarna sanggeus 727 |
| Mana boga Badui domba nu ngadeg Badui Isa ka manehna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah rahayat kajadian salaku mah ngadéngé jeung naon mah nempo jeung spoke jeung urang Badui naon manéhna nempo ti ajag jeung kadéngé manéhna ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamuneta ratified ayat-ayat nu aya ku waktu jeung leungeun mah geus teu asa Komo salah sahiji Anjeun asalna kaluar ti-Na Vtakbrh hoé kasebut pecut kasebut caneIncluding kulawarga panganyarna sanggeus 728 |
| Lamun nu mana wae nu salah sahiji gelut lanceukna mugi Gusti nyegah raray 729 |
| Lamun mu'min tina seuneu menyimpulkan Poé kiamat, jeung percaya naon argumentasi salah sahiji Anjeun pikeun boga dina hak jadi di dunya ieu dina argumen neneng ti satia pikeun Gusti di baraya maranéhanana anu ngaku seuneu ceuk sebutkeun : baraya Gusti kami anu solat jeung urang jeung puasajeung urang jeung haji jeung urang Vadkhalthm seuneu ceuk nyebutkeun rék dicokot kaluar ti nyaho Faotonhm Faarafounam imagesDo maranéhanana teu dahar seuneu gambar maranéhanana. Sababaraha di antarana nyandak ditembak kana suku semi-rengse jeung sababaraha di antarana nyandak ka heels-Na Vijrjohnhm nyebutkeun Gusti dibawa urang kaluar ti maréntahkeun urang disebutkeun meunangkaluar ti eta beurat dinars jantungna iman tuluy di nu jantung beurat satengah dinar nepi ka manéhna nyebutkeun, ieu di whit jantungna ceuk Abu Cenah eta teu percaya ieu kudu maca ayat ieu, Allah teu oppressWhit sanajan well-tech compounded jeung eweh ti Anjeunna ganjaran nu gede] ngomong, maranéhanana ngomong,Gusti geus dibawa urang kaluar ti maréntahkeun urang aya teu ka kenca dina seuneu hiji geus alus, ceuk mangka Allah nyebutkeun, dipirig ku malaikat jeung nabi diplopia jeung percaya diplopia jeung tetep nu paling welas asih ceuk Fikd Pakem seuneu atawa fists jalma teu digawe , cenah Allah ganjaran nu kungsi ngalaman dibeuleumpikeun jadi magma ceuk FaatyWater maranéhanana waktu keur boga cai kahirupan Faisb eta maranehna bakal Spring nepi salaku buncis bertunas dina Hamil Torrent Vijrjohn tina awakna dina necks maranéhanana kawas cingcin mutiara redeems ceuk Allah ceuk kana éta hal Tuliskeun Paradise Tmaneetm atawa naon nu geus ditempo Anjeun saena hal leuwih alusti ieu jeung naon Gusti urang ngomong, maranéhanana nyebutkeun anu pangalusna eta ceuk Rezaei nyebutkeun teu exasperate Anjeun kungsi 730 |
| Iblis Nu asalna salah sahiji Anjeun aya dina solat nyokot bulu ti anus-Na Famayora opines nu boga Anasrven panganyarna komo teu ngadangu sora atawa ambeu 731 |
| Iblis Nu asalna salah sahiji Anjeun aya dina solat nyokot bulu ti anus-Na Famayora opines nu Anjeun moal rék kaluar nepi ka panganyarna hears hiji sora atawa ambeu 732 |
| Alice anjeun nyieun kitu jeung kitu we ceuk enya, sakumaha ceuk anjeun, Bawa mudik kituna anjeun bakal ngawula, jeung diuk jeung urang mangka ngawaleur jibril surak brats imigran meunang Poé kiamat dina Boukmsmih beunghar Jigana cenah taun 733 |
| Percaya eats dina hiji eats kapir di tujuh peujit 734 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 735 |
| Allah ka kuring bangsa masih wondering antara sorangan nepi ka maranehna disebutkeun yen Allah nyiptakeun urang, nya eta ciptaan Allah 736 |
| Manéhna wangsit ka luhur Surat recites [ngaran Allah nu Maha Asih Verily dibikeun Anjeun Kawthar] komo dicap ngomong, Ulah nyaho naon ceuk Kawthar Allah jeung Rasul nyaho manéhna walungan Oatanih Gusti Maha di Sawarga by alus loba dibikeun manéhna kiamat mah jumlah utensils tina planét ketukan budak saha atuhsebutkeun, Gusti, geus mah bangsa waktu keur kuring nu teu nyaho naon anu disababkeun theAfter Anjeun 737 |
Lamun Allah miharep | Abdul alus maranéhanana dipaké eta jeung kumaha biasa digunakeun, ceuk ngabantu manéhna digawé saméméh pupusna taun ni'mat 738 |
| Sajam moal komo teu di titah tanah Allah 739 |
| Aslam cenah mah, manggihan sorangan horéam ceuk Aslam sanajan kuring loathe 740 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 741 |
Ti | lied ka Fletboo tempat diuk tina seuneu ngahaja ka dua kali jeung sakali ceuk of ngahaja lied 742 |
| Dina seuneu lamun manéhna nempo naon cenah di beungeutna, cenah nu bapa jeung bapana anjeun dina seuneu 743 |
| Teu kudu teu marveled hiji komo kasampak Bam dicap manéhna, worker gawé bari geus kolot atawa momen Dahrh karya dina kahadean lamun Matt manéhna nuliskeun Paradise terus robah warna ka warna kukituna lakonan nurutkeun bad sanajan budak digawekeun whiles tina Dahrh proyek bad lamun manéhna maot manehna asup seuneu terus robah warna ka warna kukituna lakonankarya alus sarta lamun Allah miharep pangalusna Abdul dipaké eta samemeh anjeunna pupus ngadawuh: O Rasul AllahAnd kumaha carana make eta pikeun mantuan manéhna, ceuk karya alus sarta saterusna manéhna nyokot eta 744 |
| Allah teu ngadedetkeun hiji percaya alus dirumuskeun kaluar di dunya jeung bakal diganjar di alam baka jeung kapir nu Fatam amal soleh di dunya ieu lamun eta ngarah ka alam baka teu boga ganjaran nu hadé dirumuskeun ku 745 |
| Ieu putra Adam, jeung saterusna manéhna diangkat eta rada balik jeung ceuk nu keur manéhna terus threw leungeun di hareupeun manehna mangka ngawaleur jibril manéhna ngaharepkeun 746 |
| Lamun Allah swt nu nyiptakeun bumi ngocok dijieun Nyieun gunung Volqaha eta landed Vtjpt malaikat nyieun gunung, manéhna ngomong, O Gusti, nya eta ciptaan Anjeun hal lolobana pagunungan ceuk enya Beusi ngomong, O Gusti, nya eta ciptaan Anjeun mangrupa hal anu paling tina seuneu beusi manéhna ceuk enya, Gusti, geus eta halnyiptakeun Anjeun lolobana seuneu, ceuk enya ceuk Cai, O Gusti, nya eta ciptaan Anjeun hal lolobana cai, saidYes, angin ngomong, O Gusti, nya eta hiji hal mahluk leuwih angin ceuk enya putra Adam sedekah bareng nya leungeun katuhu nyumput ti kaler 747 |
| Nu Allah teu ngalakukeun ngarugikeun ka insured bakal diganjar ku hirup sae di dunya ieu jeung diganjar di alam baka jeung kapir Fatam Bhassanath di dunya lamun Allah katarima di Poé kiamat éta teu laporan alus dirumuskeun ku alus 748 |
| Kampung budak lamun nunda di kubur jeung nyandak sareng anjeunna babaturanana nepi ka manéhna ngadangu sora footsteps maranéhanana datang ka manéhna dua malaikat Fikadanh Vicolan manéhna naon mah nyebutkeun ngeunaan manusa ieu Muhammad bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana boh percaya nyebutkeun mah certify nu Abd Allah jeung Rasul ceuk ka kasampak dijok seuneu ieu Allah Ibdlk ku korsi di Paradise Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyVrihama-Na sadaya ceuk sumanget dina Qatada-Na cenahna disebutkeun ka urang nu lends sorangan manéhna di kubur-Na tujuh puluh cubits, sarta ngeusi eta Khadra ka Poé kiamat terus dipulangkeun kaAnas Ibnu Malik ceuk nu kapir jeung munafik ceuk manéhna naon mah nyebutkeun ngeunaan manusa ieu nyebutkeun, teu nyaho nyaritakeun naon urang ngomong ceuk manéhna teu Drut teu maca mangka hits Bmtrac beusi niup antara earsFaisih ceurik ti Fasamaha ieu dituturkeun ku dua ras jeung sababaraha di antarana ceuk eta narrows makam-Na nepi kaiga rupa-rupa 749 |
| Keur ceuk ka manusa rahayat Apan kiamat Kumaha saur anjeun lamun anjeun aya di lantai tina hal nu nuju ngalakonan Muftdia manéhna nyebutkeun enya jeung nyebutkeun manéhna meureun hoyong nya da maneh mah leuwih gampang ti eta bisa jadi butuh Anjeun di bagian tukang Adam nu teu kaasup kuring hiji hal Vibat ngan kaasup kuring 750 |
| Réngsé ka Sidra Lamun Tangkal bungbuahan digambarkeun saperti kendi jeung lamun daun kawas Ceuli gajah sabot Gsheha Allah nyaeta naon Gsheha tos Rubies atawa Zmerda atawa jadi 751 |
| Apal geus paéh biruang Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah bakal nuliskeun Paradise 752 |
| On naluri ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah ngomong, datang kaluar ti seuneu, 753 |
| Hypocrisy ayat mandang ngarojong jeung iman ayat asih Ansar 754 |
| Islam sacara kabuka sarta iman dina jantung jeung leungeun sarta saterusna manéhna nunjuk ka dada-Na tilu kali mangka ngawaleur jibril kaagamaan nyebutkeun dieu nyaéta amal shaleh di dieu 755 |
| Ieu putra Adam jeung leungeun-Na balik deui jeung ceuk nu keur manehna, ceuk leungeun sarta Puguh mangka ngawaleur jibril manéhna ngaharepkeun 756 |
| Hayu ka panto of Paradise dina Poé kiamat Vasfh nyebutkeun Khazen anjeun ceuk kuring ngomong Mohammed ceuk nyebutkeun Anjeun maréntahkeun teu muka keur anjeun hiji 757 |
| Allah ngadawuh: O putra Adam, nu ngingetkeun kuring tina sorangan Zkrtk di sorangan jeung nu ngingetkeun kuring tina eusian Zkrtk kaeusi dina malaikat atawa eusian anu pangalusna di antarana komo balik deukeut kuring panangan Shubra Dnot lamun rék deukeut panangan mah Dnot Anjeun dijual sanajan Otitni walk Otik ceuk Qatada Allah'd ngajalankeun leuwih gancang panghampura 758 |
| Ieu mah ceuk Gusti fearing nu urang ulah make kuring allah hiji fearing nu ngajadikeun kuring allah hiji ieu pantes ngahampura manéhna 759 |
| Ieu putra Adam sarta pencét Tuliskeun terus asa manéhna 760 |
| Kajembaran ceuk eta nyiptakeun sawarga Allah ngadawuh: Ieu nyiptakeun bumi Alloh ngadawuh: Hal ieu ngeset gunung ieu jeung make naon wae nu dilakukeun Allah cenahna Fbalve nyiptakeun sawarga jeung ciptaan bumi jeung ngeset gunung ieu, Allah dikirim ceuk anjeun enya cenah jeung ngaku utusan nu yén uranggeus solat lima waktu dina sapoé sarta Leletna ceuk Ngumbara Fbalve ceuk Allah dikirim Anjeun Runtuyan ieu ceuk enya jeung manehna ngaku yen urang messengerZakat di duit urang ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Allah for ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang saum bulan Ramadan di Santana ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Allah for ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang munggah haji ka Déwan manéhna boga harti, ceuk kajembaran ceuk mangka Kieu cenah jeung nu dikirim Anjeun hal katuhu pikeun ka teu beuki teu kurang di antarana ceuk hiji hal ProphetAllah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana bari kajembaran nuliskeun Paradise761 |
| O Abu ngirut nyaeta selingkuhan konstan Teluh, ceuk Saad éta sacara Gary jeung diajar aduan-Na ceuk Votah Saad recalled manéhna nyebutkeun Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna, ceuk tetep wangsit ayat ieu mah jeung geus nyaho nu ngaku ti sora Erfkm dina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Kamiti nyatakeun yén rahayat Apan Saad Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ceuk Rasul Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana, tapi ti rahayat Paradise 762 |
| Aseben keur sababaraha urang blasting pupus seuneu kasalahan maranéhanana dijieun terus ka mawa eta ka surga Allah ceuk maranehna, berkat rahmat-Na urang hellish 763 |
| Allah geus sadaya raja uterus nyebutkeun nu mana wae nu spérma majikan majikan nu mana wae nu lentah majikan mana wae pikeun nyapek Lamun Allah miharep méakkeun dijieun ku ceuk majikan nyebutkeun nu mana wae nu jalu atawa bikang bangor atawa bagja, naon hirup, istilah naon nu nyerat dina rahim indungna sacara ogé salaku 764 |
| Allah geus sadaya raja uterus nyebutkeun nu mana wae nu spérma majikan majikan nu mana wae nu lentah majikan mana wae pikeun nyapek Lamun Allah miharep méakkeun dijieun ku ceuk majikan nyebutkeun nu mana wae nu jalu atawa bikang bangor atawa bagja, naon hirup, istilah naon nu nyerat dina rahim indungna sacara ogé salaku 765 |
| Asalna Balbrac hiji burit mahluk bodas leuwih tanpa bigal nyimpen Daun Miner di pisan kiat Frckpth walked kitu mah kuring datang ka Yerusalem Frbtt loop sato nu nyambungkeun nabi, tuluy diasupkeun jeung ngado'a dua rak'ahs mangka exited Fjana Jibril pot hiji anggur jeung vas susu mah milih susu Jibril nyariosMah ieu naluri Manéhna nyebutkeun saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga VasfhGabriel nu nanya jeung ceuk anjeun Jibril ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed ieu disebut geus dikirim ka manéhna ngomong, geus dikirim ka manéhna manéhna dibuka keur urang. Lamun kuring ngaraos Adam tampi disebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga kadua Vasfh Jibril nu nanyajeung ceuk anjeun Jibril nu nanya jeung ceuk anjeun Mohammed ieu disebut geus dikirim ka manéhna Manéhna geus dikirim manéhna, cenah manéhna dibuka keur urang. Lamun kuring ngaraos jeung putra pun bibi mah Yahya jeung Isa VrehaThey disebut kuring oke mangka dicokot nepi ka sawarga katilu Vasfh Jibril nu nanya anjeun Jibril ceuk ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammedcenah mah ieu geus dikirim manéhna ceuk dikirim ka anjeunna manéhna dibuka keur urang. Lamun Kami Joseph, lamun manéhna geus dibikeun pamisah hiji Hassan tampi disebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga kaopat. Vasfh Jibril nu nanya anjeun ceuk Jibril ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed geus toldSend eta, ceuk geus dikirim ka manéhna manéhnadibuka panto. Lamun kuring Bidris tampi kuring jeung disebut kuring oke saterusna manéhna nyebutkeun Allah [urang jeung ditawarkeun tempat luhur] sarta saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga kalima Vasfh Jibril nu nanya anjeun Jibril ceuk ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed ieu ceuk geus dikirim manéhna ngomong, geus dikirim Manéhna dibuka ka urang. Lamun kuring Harun tampidisebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun urang ka kagenep heavenVasfh Jibril nu nanya anjeun Jibril nyarios geus ngomong jeung ceuk anjeun Mohammed ieu ceuk geus dikirim manéhna ngomong, geus dikirim manéhna dibuka keur urang. Lamun Kami Musa tampi disebut kuring oke mangka dicokot nepi ka sawarga katujuh Vasfh Jibril nu nanya anjeun ceukJibril ka anjeun Mohammed ieu ka manéhna dikirim manéhna geus dikirim ka urang. Lamun I BUBUKA Abraham jeung lamun ngarupakeun dokumén ka dunya HouseThe lamun eta unggal poe, tujuh puluh rebu malaikat teu mulang ka dinya, sarta manéhna dibawa kuring ka Tangkal pamungkas Lamun daun Kaman gajah jeung lamun buah Kalqlal Lamun GshehaAllah téh naon Gsheha robah naon salah sahiji nyiptakeun Allah bisa digambarkeun ti Al Qur ceuk Allah wangsit ka kuring naon diideuan jeung neguaan Ali dina unggal poé jeung peuting lima puluh solat datang ka handap nepi ka kuring datang ka MosesHe disebutkeun yén imposition tina RBC dina bangsa Cenah mah lima puluh solat unggal dintennajeung peuting ningali ceuk ka Gusti Vasalh alleviate bangsa teu bisa nanggung deui jeung saya geus Balot barudak urang Israil jeung pangalaman maranéhanana, ceuk manéhna indit deui ka Gusti mah cenah majikan nu mana wae nu dijieun for abdi mah Vaht Me lima manéhna indit deui ka Musa ceuk naon atuh naon? Kuring landed Me fifths ceuk nu bangsa Anjeunteu bisa nanggung nu nujul ka relief handmaid maneh ka askHe teu piceun nu attributed antara Gusti jeung antara Nabi Musa jeung degrades Me lima lima komo ceuk O Muhammad lima solat unggal poé jeung peuting dina sagala sapuluh solat Maranéhanana lima puluh solat jeung anu mol teu teu pakéan eta dimimitian oge, tempat gawédimimitian sapuluh poé sarta film Bsaih manéhna teu nulis ngeunaan karya I wrote hiji bad datang ka handap nepi ka kuring réngsé mah ka manéhna, cenah ka Musa, ningali ka Gusti VasalhMitigation bangsa Anjeun, bangsa teu bisa nanggung nu Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana geus balik ka mahGusti nepi ka kuring ngarasa teuing embarrassed 766 |
| Gunung ieu mikanyaah ka urang jeung urang sunda Allah, Abraham kampus Mekah jeung kuring diasupkeun ihraam antara Aptiha ka 767 |
| Lamun Allah nyiptakeun Adam kenca Allah Wills, nu mungkinkeun manéhna jeung mimiti ngalakukeun Spéktrum Iblis ditempo lamun manéhna nempo usik nu terang anjeunna teu nyieun Eetmalk 768 |
| O bébas Ucapkeun No god but Allah ceuk kuring Okhal atawa Mamang ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu bébas, tapi ceuk manéhna, Ucapkeun teu god but Anjeunna ngadawuh ka kuring anu pangalusna 769 | ceuk enya
| Pangagem urang kaamanan jeung Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na, jeung abandonment tina kaum pendatang bad jeung leungeun mah moal nuliskeun Paradise Abdul tatangga teu aman Bwaigah 770 |
| Pangagem urang kaamanan jeung Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na, jeung abandonment tina kaum pendatang bad jeung leungeun mah moal nuliskeun Paradise Abdul tatangga teu aman Bwaigah 771 |
| O bébas Ucapkeun No god but Allah ceuk éta diragukeun naha atawa teu paman cenah, tapi bébas leuwih hade ka kuring ngomong teu aya tuhan tapi Allah jeung Rosul, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung enya 772 |
| Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung nempo kuring sakali jeung Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung teu Erni tujuh Marar 773 |
| Lamun tetempoan Allah, ceuk Abdi nyandak sabar jeung wasit mah Fodah Paradise 774 |
| Ditampa ti Allah, teu associating asup Paradise ngomong, O Nabi Allah, teu preach urang ceuk Kami teu sieun ka dipercanten daya-Na nyimpen ku 775 |
| Kumaha carana lamun panon Anjeun ka naon kitu ceuk lamun endure Maranéhanana diitung ceuk lamun panon naon eta narima pikeun Allah nyaeta kasalahan tina 776 |
| Dicinta menta hiji hal anu bisa ménta manéhna sumpah teu ménta kuring ngeunaan nanaon, tapi kuring ka manéhna salami nu mausoleums nu Anas ceuk leuwih jalma nangis basa aranjeunna kadéngé ti Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung leuwih utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Slunj ceukAnas manusa pinunjul luhur jeung ka Isa, mana entrances, O Rasul Allah, ceuk seuneu jadi cenah AbdullahSon flywheel, ceuk Bapa kuring, O Rasul Allah ceuk flywheel bapana ceuk leuwih tuluy nu Slunj nyebutkeun Omar, ceuk fabricated dina tuur, manéhna ceuk dipikaresep ku urang Gusti Allah jeung Islam salaku agama jeung utusanMuhammad ceuk Vskt Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna lamun umur, cenah, jeung Rasul Allah, aman damai jadi kana jeung berkah jeung leungeun mah dina Paradise parantos masihan seuneu saméméhna dina tembok presentationThis jeung kuring teu ningali Kalium asli dina alus jeung jahat 777 |
| Teu acan waktu ka Allah nyebutkeun 778 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 779 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 780 |
| Tilu nu nu kapanggih ti rasa tina iman manéhna dicinta hiji teu kawas manéhna, tapi Allah anu Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji lain jeung geus jadi dialungkeun kana seuneu sunda manéhna balik di disbelief sanggeus ieu disimpen ku Alloh swt manéhna 781 |
| Allah ceuk disetir ti seuneu, ceuk aya god but Allah, saha ieu dina jantungna tina kahadéan naon weighs sanggem disetir ti seuneu, ceuk aya god but Allah, saha ieu dina jantungna tina kahadéan naon weighs atom dipiceun tina seuneu , ceuk aya god but Allah, anu Dina jantungna tina kahadéan naonweighs libra 782 |
| Slunj manusa pinunjul luhur jeung ka Isa, 'O Rasul bapana Allah Ayah Andika flywheel 783 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah ceuk enya jeung cenah nu leungeun mah teu ngomong Abdel Sadek kaluar ngan dicabut manéhna seuneu 784 |
| O Jadi Ucapkeun aya god but Allah, manéhna katingali ka bapana tetep bapana jempé ieu pikasieuneun Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kokotéténgan ka bapana, ceuk bapana nurut Abu'l-Qasim ceuk budak mah tega saksi yén teu aya god but Allah sarta yen anjeun nu Rasul Allahindit Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, manéhna nyebutkeun Puji Allah diarahkeun kuring seuneu 785 |
| O Jadi Ucapkeun aya god but Allah, manéhna katingali ka bapana tetep bapana jempé ieu pikasieuneun Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kokotéténgan ka bapana, ceuk bapana nurut Abu'l-Qasim ceuk budak mah tega saksi yén teu aya god but Allah sarta yen anjeun nu Rasul Allahindit Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, manéhna nyebutkeun Puji Allah diarahkeun kuring seuneu 786 |
Ti | lied ka Fletboo tempat diuk tina seuneu ngahaja dipigawé jadi dua kali ka urang 787 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 788 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna atawa tatangga-Na naon anu mikanyaah ka keur dirina jeung teu nyangka jamaah haji ti 789 |
| Aslam cenah mah, manggihan sorangan horéam ceuk sanajan kuring loathe 790 |
Nu | 791 Abraham |
Nu | 792 Ibrahim Abu |
| Kajembaran ceuk eta nyiptakeun sawarga Allah ngadawuh: Ieu nyiptakeun bumi Alloh ngadawuh: Hal ieu ngeset gunung ieu Allah ngadawuh: Fbalve nyiptakeun sawarga jeung ciptaan bumi jeung nyetel pagunungan Allah dikirim ceuk anjeun enya manéhna ngaku utusan yén urang geus solat lima waktu dina hiji poé jeung Leletna, ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Urutan Allah Enya, cenah utusan dugaan ieu boga duit urang Zakat di saidBelieve ceuk Fbalve dikirim Anjeun Allah for ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang saum bulan Ramadan di Santana, ceuk Affan ceuk kajembaran ceuk Fbalve dikirim Anjeun Allah for ieu manehceuk Sumuhun jeung ngaku utusan yén urang munggah haji manéhna boga harti, ceuk kajembaran ceuk Fbalve dikirim Anjeun Allah for ieu maneh ceuk enya Affan, ceuk mangka Isro, tuluy cenah, nu dikirim Anjeun katuhu teu ngaronjat jeung atawa detractedOf eta ceuk hiji hal anu utusan Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganabari kajembaran nuliskeun Paradise 793 |
| Naon dijieun nya ceuk nu cinta Allah jeung Rasul ceuk kuring dipikacinta Anjeun sareng 794 | tina
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah. Lamun kasaksian jeung dipapag nyium jeung ate kurban urang jeung berdoa solat urang geus dicabut urang getih jeung duit ngan ka eta naon katuhu Muslim jeung naon anu maranehna boga 795 |
| Sajam moal komo teu di titah tanah Allah 796 |
| Vocations dayeuh malaikat guarding Dajjal manggih tukang obat teu deukeut teu ulah kitu, Insya Allah 797 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 798 |
| Hal ieu ditulis antara panon-Na Kafr Aahjah maca ku unggal mom percaya atawa panulis 799 |
| Rama flan 800 |
| Ti anjeun teu percaya Allah malah jadi jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, komo dialungkeun kana seuneu sunda jadi deui disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna alatan eta, ayakeun anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema 801 |
| Ti anjeun teu percaya Allah malah jadi jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, komo dialungkeun kana seuneu sunda jadi deui disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna alatan eta, ayakeun anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema 802 |
| Aseben pikeun NASA blasting ti kasalahan maot seuneu maranéhanana dijieun terus ka mawa eta ka surga Allah ceuk maranehna, berkat rahmat urang hellish 803 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 804 |
| Jalma Otakm Yaman anu hate thinner anjeun sarta mimiti datang sasalaman 805 |
| Syafaat pikeun urang tina dosa 806 kuring |
| Allah nu tobat paling kabagjaan budak Nya salah sahiji Anjeun tumiba dina onta-Na boga tanah bounty tina padang 807 |
| Allah nu tobat paling kabagjaan budak Nya salah sahiji Anjeun tumiba dina onta-Na boga tanah bounty tina padang 808 |
| Mah dikirim jeung am hal 809 |
| Out of opat kurban seuneu ka Allah susunan nu Viltvt ka seuneu batur nyebutkeun majikan nu mana wae nu bisa jadi aya nu nanya lamun Okhrjtna leuwih nu teu mawa kuring balik mana manéhna nyebutkeun aya mulang ti 810 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 811 |
| Bakal di mah beda jeung band rahayat pinter mah ngomongkeun jeung nyiksa polah maca Qur'an teu ngaleuwihan nguraikeun luhur nu mana wae nu anjeun numbu jeung solat maranéhanana na Bulan Puasa jeung lolos gancang maranéhanana ngaliwatan agama clarifier panah ti ruku jeung saterusna teu komo teu gugur deui dina eta mangrupa mahluk jahat jeungnyiptakeun Maha Agung nyaeta jalma anu maehan eta datang deui jeung ditelasan manéhna ngaku Kitab Allah jeung teu Anjeunna hal tina killer maranéhanana ieu firstAllah di antarana ngomong, O Rasul Allah, naon ceuk Simahm hiber 812 |
| As manéhna disiapkeun daptar naon kitu ceuk na naon Allah geus nyiapkeun karya gede nya, tapi kuring boga rasa cinta Allah jeung Rasul ceuk kuring dipikacinta Anjeun jeung Lok Ma diitung 813 |
| Images naon Allah kenca Adam di surga Allah Wills ninggalkeun jeung dimimitian Iblis Spéktrum manéhna jeung ditempo naon manéhna nempo sabot terang anjeunna nyieun hiji usik dijieun teu bisa ngadalikeun 814 |
| On naluri ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah ngomong, datang kaluar ti seuneu, 815 |
| Tilu di antarana nu kapanggih di nu rasa amis iman ti Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, teh saha Paman hiji mikanyaah ka saurang lalaki anu teu kawas manéhna, tapi Allah jeung manusa bisa dialungkeun kana seuneu kawas nu alatan manéhna ti urang Yahudi jeung Kristen 816 |
| Ti Allah pikeun ngalakukeun alus dipaké eta ngomong: O Rasul Allah ngomong, naon anu dipaké pikeun dibere manéhna manfaat tina karya saméméh pupusna 817 |
| Pikeun kulawarga mah diliwatan lalaki nginjeumkeun biwir maranéhanana Bmqaarb ceuk cenah ti seuneu ieu, O Jibreel preachers ieu bangsa Anjeun, susunan urang daratan jeung poho sorangan ceuk maranehna ngadugikeun Kitab? 818 | ngarti?
| Ti boga haq ieu, ceuk O Nabi jalma Allah tos maot di jahiliyah ceuk ngungsi di Allah ti siksa kubur jeung siksa tina Fire jeung sedition Dajjal ceuk Naon éta, O Rasul Allah ceuk nu ieu bangsa afflicted di kuburan maranéhanana, nu insured lamunnunda nya di raja alam kubur Attah ditanya manéhna naon mah ibadah teh Allah Manéhna dipandu Anjeun ibadah Allah ceuk manéhna naon mah nyebutkeun ngeunaan manusa ieu saidHe nyebutkeun, nyaéta hamba Allah jeung Rasul ka naon menta hiji hal dimimitian sejenna manéhna ka imah manéhna di seuneu ceuk manéhna nu imah anjeun ieudina seuneu, tapi Allah Asmk jeung rahim Vibdlk manéhna hiji imah di Paradise nyebutkeun hayu atuh urang komo balik Vobashr kolotna mah ceuk manéhna hirup, sanajan kafir lamun nunda di kubur-Na Attah Raja nyebutkeun manéhna naon mah nyebutkeun ngeunaan manusa ieu nyebutkeun, anjeun nyebutkeun naon anu saysPeople panarajangan Bmtrac beusi antara Ceuli-Na Faisih ceurik Fasamahanyiptakeun mangrupa Althaglin 819 |
| Leungit naraka lémpar di Dupi éta nyebutkeun komo leuwih tempat di mana Gusti tina Maha suci suku Venzoa ka silih jeung kungsi nyebutkeun kungsi jeung kamulyaan anjeun jeung generosity masih pikaresep dina paradise nepi ka nyieun Allah nyiptakeun Veskinhm pikaresep Paradise 820. |
| Teu sareng tuang tercinta Allah kana seuneu 821 |
| Images naon Allah Adam kenca Allah Wills ninggalkeun jeung dimimitian Iblis Spéktrum manéhna lamun manéhna nempo usik nu terang anjeunna teu nyieun Eetmalk 822 |
| Tunggang sababaraha laut Thbj mah atawa Thbj laut ieu para raja kulawarga atawa kawas raja dina kulawarga 823 |
| Sarta leungeun mah lamun nempo naon mah saw, Anjeun bakal seuri saeutik jeung ceurik loba ceuk naon geus mah ditempo, O Rasul Allah cenah mah, nempo sawarga jeung naraka, jeung ngadesek ka neneda jeung forbade ka Asbakoh kneel jeung sujud jeung forbade eta nu bade ninggalkeun saméméh miang-Na da bongan jeung ceuk kuring génempo anjeun di hareupeun kuring jeung kuring balik / ti pungkur jeung hareup 824 |
| On naluri ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad utusan Allah jeung Rosul, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana kaluar ti seuneu ieu 825 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise 826 |
| Tilu nu nu kapanggih nu rasa amis iman ti Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna likes jeung teu kawas manéhna, tapi hamba Allah jeung dialungkeun ka dearer seuneu manéhna ti jadi di disbelief 827 |
| Hypocrisy ayat mandang ngarojong jeung iman ayat asih Ansar 828 |
| Abdul teu percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna naon anu mikanyaah ka keur Muslim dirina tina hal alus 829 |
| Lamun Allah nyiptakeun Adam gambar, terus kenca manéhna di paradise Allah Wills ninggalkeun jeung dimimitian Iblis Spéktrum manéhna lamun manéhna nempo usik nu terang anjeunna teu nyieun Eetmalk 830 |
| Guy kasebut lumaku karya heubeul whiles lamun manéhna maot manehna asup Paradise Lamun saméméh-Na karya shift maot tina karya rahayat Apan maot jeung ngasupkeun seuneu, teh saha Paman hiji digawekeun karya heubeul whiles lamun manéhna maot manehna asup seuneu . Lamun saméméh-Na karya shift maot rahayat of Paradise maot asupParadise 831 |
| O hate kapang jantung mah kabukti Dink jeung para sahabatna Isa ka manehna, 'O Rasul Allah Otkhav urang boga aman Anjeun saprak datang ku kitu, ceuk nu hate Allah bakal robah eta 832 |
| Ieu putra Adam, terus asa 833 manéhna ieu |
| Unggal nabi disebut ku télépon jeung kuring ngajawab manéhna Astbot inviting kuring ka syafaat ti kiamat mah 834 |
| Ucapkeun No god but Allah nyarios sareng mimiti kasampak di ramana ceuk manéhna, manéhna nyebutkeun Ngomong naon anjeun nyarios Faqalha Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka para sahabatna anjog di adi Anjeun 835 |
| Ieu putra Adam, ieu teh pikeun manéhna jeung nu manéhna ngaharepkeun nu threw kaluar 836 |
| O bébas Ucapkeun No god but Allah ceuk mamang atawa dulur misan cenah, tapi manéhna geus leupas jeung anu alus pikeun kuring mah nyebutkeun 837 | ceuk enya
| Ketik ngaran Allah nu Maha Asih, ceuk Suhail Ngaran Allah urang teu nyaho naon ngaran Allah nu Maha Asih, tapi ngetik naon bisa nyaho ngaran anjeun, O Allah, ceuk tipe Muhammad utusan Allah cenah, mun urang terang, yen Anjeun utusan Allah ka Atbanak, tapi ngetik ngaran anjeun jeungngaran bapa anjeun cenah ceuk Nabi, aman damai jadi kana jeung berkah tipe Muhammad Ibnu Abdullah, diomongkeun dina kaayaan onThe Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana nu datang ti anjeun jeung urang teu hayang datang Rddtmoh urang, urang nyarios 'O Rasul Allah ceuk ieu Otketb Enya, nya indit ti urangkana éta hal Vibadh Allah 838 |
| Dina seuneu kapan cenah manéhna disebut moratorium hiji, cenah nu bapa jeung bapana anjeun dina seuneu 839 |
| On naluri ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah ngomong, datang kaluar ti seuneu, 840 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna atawa tatangga-Na naon anu mikanyaah ka keur dirina 841 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun jalma naon anu mikanyaah ka keur dirina komo hiji mikanyaah ka Allah teu kawas manéhna, tapi 842 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema 843 |
| Tilu nu nu kapanggih ti rasa tina iman manéhna dicinta hiji teu kawas manéhna, tapi Allah anu Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji lain jeung geus jadi dialungkeun kana seuneu sunda manéhna balik di disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna alatan eta 844 |
| Nyebutkeun Allah disetir kaluar ti seuneu, ceuk aya god but Allah, sareng saha ieu dina jantungna tina kahadéan naon weighs atom dipiceun tina seuneu, ceuk aya god but Allah, anu ieu di jantung kahadéan naon weighs sanggem disetir ti seuneu, ceuk aya god but Allah, sarta ieu di tina goodness ofjantungna naon weighs kunang 845 |
| Vocations dayeuh malaikat guarding Dajjal manggih tukang obat teu deukeut teu ulah kitu, Insya Allah 846 |
| Vocations dayeuh malaikat guarding Dajjal manggih tukang obat teu deukeut teu ulah kitu, Insya Allah 847 |
| Ti anjeun teu percaya Allah malah jadi jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, komo dialungkeun kana seuneu sunda jadi deui disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna alatan eta, ayakeun anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema 848 |
| Ti anjeun teu percaya Allah malah jadi jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, komo dialungkeun kana seuneu sunda jadi deui disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna alatan eta, ayakeun anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema 849 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 850 |
| Dialungkeun kana seuneu terus ucapkeun Dupi éta leuwih komo susunan suku atawa leg eta kungsi nyebutkeun kungsi 851 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 852 |
| Safest Bapana di sirah-Na, ceuk nurut Abu'l-Qasim indit kaluar jeung manéhna jadi Muslim Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung tina sorangan, manéhna nyebutkeun Puji jadi pikeun Alloh anu disimpen kuring ti seuneu 853 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 854 |
| Boh daptar naon mah nyiapkeun eta ceuk Allah, O Rasul Allah, naon atuh nu disusun nya ti loba karya tapi kuring boga rasa cinta Allah jeung Rasul ka Anjeun sareng saha anjeun bogoh ka anjeun Dikira ceuk mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana shalat sabot geus réngsé solat-Naceuk mana WIB cairan manusa datang jeung nempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka imah Ghulam IfDos tina Rahat Abu Hurairah ra nyarios putrana Saad Malik ceuk Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manusa ngora ieu , nu hirup lila-Na teu nginpokeun piramida nepi kawaktu 855 |
| Nu Allah teu ngalakukeun ngarugikeun ka insured bakal diganjar ku hirup sae di dunya ieu jeung diganjar di alam baka ka Nu kapir Fatam Bhassanath di dunya lamun eta ngarah ka alam baka teu boga ganjaran nu hadé dirumuskeun ku 856 |
Jeung | Asttatm 857 |
| O Abu ngirut naon tetep Ibnu Qais teu bakal tingali Teluh, cenah naon alim kasakit-Na, sarta keur ngasupkeun ku Saad recalled kecap-Na Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna said've diajar mah Ohdkm ngangkat sora Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ieuditurunkeun ayat ieu geus perished ti rahayat Apan mah nyatakeun yén Saad Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung familyHe-Na ceuk eta ciri of Paradise 858 |
| O putra maca jeung nulis balik O Abu Jahal Ibnu Hisham O putra bangbarung Rabia O Shaybah Ibnu Rabia Naha anjeun manggihan naon jangji Anjeun bener Gusti, kuring geus kapanggih naon anu maranéhanana jangji kuring Gusti bener ceuk manéhna ngadéngé sora Omar ngomong, 'O Rasul Allah Otnadà © m sanggeus tilu Wasiat maranéhanana ngadangu Allah nyebutkeun [Anjeun teu ngadangu Dead]ngomong, jeung leungeun mah naon Bosama aranjeunna, tapi teu bisa answer859 |
| Tilu nu nu kapanggih nu rasa amis iman ti Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, teh saha Paman hiji mikanyaah ka hiji manusa teu resep ka anjeunna, tapi Allah jeung manusa bisa dialungkeun ka dearer seuneu manéhna ti eta alatan Yahudi atawa Kristen 860 |
| Abdul teu percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna naon anu mikanyaah ka keur dirina tina alus 861 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 862 |
| Tapi hal kungsi réngsé kitu ceuk Vfim berpungsi upami ceuk Gawé Unggal fasilitator pikeun nyiptakeun hiji 863 |
| Ti sarua Mnfosh atawa naon poé anu sarua asalna Mnfosh heubeul ratus taun lamun manéhna hirup poé nu 864 |
| Wates bulan bhraa jeung basa kuring spent lingkungan mah kuring meunang handap Fastbtnt tina lebak Vnaudit mah kokotéténgan di hareup kuring jeung kuring balik jeung dina leungeun katuhu mah, sarta dina kalér jeung henteu nempo saha mangka Naudet mah kokotéténgan jeung henteu nempo saha mangka Naudet Alwaleed ceuk dina wawancara-Na jeung raisingsirah mah. Lamun diaktipkeun tahta dina hawa ngajak kuring pisan ngadégdég maranéhanana ceuk dina paguneman maranéhanana Voti Khodijah mah ceuk Dtheroni Vdtrona jeung dituang cai dina ejaculatesAllah [O Enveloped Vondhir jeung Gusti nu ngagedekeun jeung purify baju anjeun] 865 |
| Oqilk teu mangka Attah ceuk Oqlna ceuk no Oqilk mangka Attah ceuk Oqlna ceuk Favre ceuk kota teu Kalker denies Kbutha Tansa jeung 866 | Haruman
| Ngungsi di beungeut anjeun sabot datang turun [atawa ti dina suku anjeun] Nu Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung neangan beungeut anjeun sabot datang turun [atawa clothe yourselves kana kelompok jeung Ivik cukup sababaraha] ceuk ieu Lesser atawa Acer 867 |
| Naon asalna tina Mnfosh sarua eta saratus taun 868 |
| Ieu pupusna munafik pas cenah kota lamun urang geus ieu hiji munafik gede geus maot tina greats munafik 869 |
Enya | 870 |
| Ti Aawyne tina Inasrni komo informed talatah Gusti ngabogaan paradise nepi ka lalaki datangna agama luar ka Yaman atawa Mesir ogé cenah Viote nya urang nyebutkeun Waspada Ghulam Quraisy teu Evtnk jeung walks di antara lalaki sabab ningali ka eta jeung ramo Anjeun nepi ka urang dikirim manéhna Allah tina Yathrib Vaoenah jeung dipercaya manéhnakaluar manusa urang Faamn ku urang jeung maca Qur'an bisa jadi ngahurungkeun ka kulawargana nepi ka Veselmon BisalamhHouse tina peran Ansar ieu kenca iwal mana Muslim Rahat mucunghul Islam mangka Aútmarwa sadaya we ka sanajan urang ninggalkeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga diusir di Mekah Pagunungan sieunFarahl ka urang lalaki tujuh puluh komo eweh hiji usum urang Voadnah Aqaba Vajtmana manéhna ti manusa jeung dua lalaki Komo Toavi Urang ngomong, O Rasul Allah Allam NbayekSaid Tbaaona jadi taat dina aktivitas jeung hoream jeung alimony di kesempitan jeung betah, sarta Promosi tina kahadean jeung Pencegahan Wakiljeung ngomong di Allah teu sieun di Allah ka saha bae salami jeung nu Tansrona Vtmanona lamun disadiakeun ka anjeun ti Anjeun larangan manéhna yourselves jeung istri anjeun jeung putra anjeun jeung Paradise Anjeun 871 |
| Ti Aawyne tina Inasrni komo talatah informed Gusti ngabogaan paradise sanajan hiji manusa pikeun muka kira-kira suburb Mesir jeung Yaman Viote nya urang nyebutkeun Waspada Ghulam Quraisy teu Evtnk jeung walks di antara lalaki sabab ningali ka eta jeung ramo Anjeun nepi ka ngutus Kami manéhna Allah tina Yathrib Vaoenah jeung dipercaya manéhna datangkaluar Manusa urang Faamn manéhna sarta manéhna maos Qur'an bisa jadi ngahurungkeun ka kulawargana teu komo Veselmon BisalamhLeft Perwakilan peran Ansar iwal mana Muslim Rahat mucunghul Islam mangka Aútmarwa sadaya we ka sanajan urang ninggalkeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga diusir di Mekah Pagunungan sieunFarahl ka urang lalaki tujuh puluh komo eweh hiji usum urang Voadnah Aqaba Vajtmana manéhna ti manusa jeung dua lalaki komo Toavi Urang ngomong, O Rasul Allah ceuk Allam NbayekTbaaona jadi taat dina aktivitas jeung hoream jeung alimony di kesempitan jeung betah, sarta Promosi tina kahadean jeung Pencegahan Wakiljeung ngomong di Allah teu sieun di Allah ka saha bae salami jeung nu Tansrona Vtmanona lamun disadiakeun ka anjeun ti Anjeun larangan manéhna yourselves jeung istri anjeun jeung putra anjeun jeung Paradise Anjeun 872 |
| Ti Aawyne tina Inasrni komo informed talatah Gusti ngabogaan paradise sanajan lalaki deported ti Mesir ti Yaman Viote nya urang nyebutkeun Waspada Ghulam Quraisy teu Evtnk jeung walks di antara lalaki sabab ningali ka eta jeung ramo Anjeun nepi ka ngutus Kami manéhna Allah tina Yathrib Vaoenah jeung dipercaya manéhna kaluar manusaurang Faamn manéhna sarta manéhna maos Qur'an bisa jadi ngahurungkeun Veselmon Bisalamh ka kulawargana nepi ka manéhna kenca DarOf peran Ansar iwal mana Muslim Rahat mucunghul Islam mangka Aútmarwa sadaya we ka sanajan urang ninggalkeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana diusir dina Mekah Pagunungan sieun Farahl kaurang lalaki tujuh puluh komo eweh hiji usum urang Voadnah Aqaba Vajtmana manéhna ti manusa jeung dua lalaki komo Toavi Urang ka O Rasul Allah ceuk Allam Nbayek TbaaonaTo jadi taat dina aktivitas jeung hoream jeung alimony di kesempitan jeung betah, sarta Promosi tina kahadean jeung Pencegahan Wakil jeung ngomong diAllah teu sieun di Allah ka saha bae salami jeung nu Tansrona Vtmanona lamun disadiakeun ka anjeun ti Anjeun larangan manéhna yourselves jeung istri anjeun jeung putra anjeun jeung Paradise Anjeun 873 |
| Saterusna sanggeus wahyu Me periode Fbana Kaula leumpang mah ngadéngé hiji sora ti sawarga diangkat optik saméméh langit lamun raja, anu datang ka kuring ayeuna bhraa linggih dina korsi antara langit jeung bumi Fjttt manéhna nyieun béda hiji komo Hoyt ka bumi mah datang jeung kolot mah mah, cenah, ieu kecap kecap ieuKecap ieu Vzmlona Allah wangsit [O Enveloped mangka Vondhir jeung Gusti ngagedekeun jeung purify baju jeung shun shun] saidAbu Salamah shun brahala mangka wahyu meaty sanggeus relay nu 874 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise jeung maot associating Fire panghasilan 875 |
| Nu ditulis antara panon tina kapir Dajjal maca ku unggal percaya 876 |
| Out of seuneu jeung urang maca naon nu dibacana 877 |
| Iman di rahayat Hijaz jeung thicken nu hate jeung dina estrangement tina acres di urang ti Orient 878 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun ceuk kuring Asmoa kahirupan jeung harta jeung sorangan, tapi katuhu sarta timer padamelan dina Allah 879 maranéhanana |
| Display ngalawan nabi, lamun Musa, manusa teh pencét lalaki kawas lalaki Cnup mah nempo putra Yesus Maryam, lamun deukeut ti geus mah ditempo manéhna resemblance buttonhole Ibnu Masood jeung nempo Abraham Lamun deukeut ti geus mah ditempo manéhna resemblance pendamping hartina teh sarua Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung kuring nempo Jibril Lamun deukeut tiKuring geus katempo manéhna resemblance Dahyah 880 |
| Thicken hate jeung estrangement di urang Timur jeung iman dina rahayat Hijaz 881 |
| Pikeun ordo geus réngsé eta, cenah Sracp Vfim berpungsi upami Rasul Allah ngaberkahan unggal fasilitator worker manéhna sarta kulawargana pikeun digawe 882 |
| Disiksa wanoja dina ucing atawa anak ucing dihijikeun nepi ka manéhna maot jeung teu ngirimkeunana eats ti vermin bumi Fujpt seuneu nya jadi 883 |
| Ulah nanya ka jalma buku pikeun hiji hal maranehna moal Ahdokm geus strayed, Anjeun boh percaya atawa Bbatal bohong ka katuhu upami Musa ieu hirup diantara anjeun naon kajadian manéhna tapi nuturkeun kuring 884 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun ceuk Ali nolak kahirupan jeung harta maranéhanana jeung Allah-padamelan atawa padamelan dina Allah 885 |
| Ti Aawyne tina Inasrni komo ka consignments Gusti ngabogaan paradise teu manggihan saha ngarojong manéhna jeung ngadukung komo lalaki deported ti ngabahayakeun atawa ti Yaman ka rahmat hiji Viote nya urang nyebutkeun Waspada Ghulam Quraisy teu Evtnk jeung walks antara rohangan sorangan pikeun ngajak ka Allah tingal eta jeung ramo Anjeunnepi ka ngutus Kami manéhna Allah tina Yathrib Viote manusa Faamn ku Fikrih Koran bisa ngahurungkeun nya familyVeselmon Bisalamh komo imah ieu kenca peran Yathrib iwal mana Muslim Rahat mucunghul Islam mangka ngutus Kami Allah Ta'ala Votmrna jeung dikumpulkeun tujuh puluh lalaki urang. Urang ka sanajan tanda RosulullohAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana diusir di Mekah Pagunungan sieun Farahlna nepi ka urang dijieun eta dina usum Voadnah urang Aqaba, ceuk pamanna Abbas, O putra adi kuring, kuring mah teu knowWhat ieu jalma nu jak Kami pangaweruh ngeunaan jalma tina Yathrib Vajtmana manéhna ti manusa jeung dua lalaki Lamun Abbaskasampak di rupa urang, ceuk ieu urang teu nyaho kajadian kasebut we ka O Rasul Allah Allam Nbayek ceuk Tbaaona jadi taat dina aktivitas jeung hoream jeung alimony di kesempitan jeung betah, sarta Promosi tina kahadean jeung Pencegahan jahat, jeung ka disebutkeun yen inAllah teu mawa anjeun kamana ka sasahasalami jeung nu Tansrona lamun disadiakeun Yathrib Vtmanona ti Anjeun larangan manéhna yourselves jeung istri anjeun jeung putra anjeun jeung Paradise Anjeun 886 |
| Berjuang jeung bakal percaya lamun asup Islam 887 |
Ieu | 888 pikeun pupusna munafik hiji |
Mah ngajak | 889 sarta dibikeun |
| Almujbtan tampa tina Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise jeung meunang Allah eta engages panghasilan seuneu 890 |
| Thicken hate jeung estrangement saméméh caang, iman jeung serenity di rahayat Hijaz 891 |
| Teu masih sauntuyan fight mah kaleresan katempo ka Poé Kiamat manéhna baris descend putra Yesus Maryam nyebutkeun Emir Hayu Us tahajud nyebutkeun teu salah mah Pangeran nu lian dina honors Allah bangsa ieu 892 |
| Adulterer bari teu committing zinah nyaéta percaya hiji atawa maok bari robbing hiji percaya 893 |
Ieu | 894 pikeun pupusna munafik hiji |
Enya | 895 |
| Sun naék dina abad sétan 896 |
| Teu nuliskeun Paradise iwal percaya 897 |
| Teu nuliskeun seuneu salah sahiji jalma anu swore kasatiaan handapeun tangkal 898 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina naluri komo expresses nya anu lamun ditembongkeun nya anu boh syukur atawa ungrateful 899 |
| Anjeun ayeuna aya dina ajaran agama jeung Propagated Anjeun teu Temczua Bangsa sanggeus kuring ka tukang 900 |
| Iblis geus despaired of kungsi keur Hyang Widi, tapi dina forestation, kaasup 901 |
| Wilk jeung amends lamun kuring ngaraos teu fairest Omar Ibnu Al Khattab, O Rasul Allah, hayu kuring maehan munafik ieu malignant Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung Allah nyaram manéhna nu omongan batur mah maehan babaturan mah nu ieu jeung babaturanana maca Koran henteu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan agamasalaku Imrq panah lémparan tina 902 |
| Nu sababaraha urang kaluar ti seuneu ngaduruk sirkuit mana ngan rupa maranéhanana nepi ka maranehna nuliskeun Paradise 903 |
| Kami métode maranéhanana pikeun taneuh Paradise, hiji Dermkh bodas ditanya ku maranehna, ceuk maranehna, nyaéta roti, Abu Kassim ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana roti Aldermk 904 |
| Masarakat Paradise, nu saterusna makan minum teu urinate jeung excrete teu Atflon teu Imitkhton dahareun teurab bieu Krah kasturi 905 |
| Antara hiji jalma jeung Kufr atawa shirk teu solat 906 |
| O jeung leungeun nya kitu ngahampura 907 |
| Nu muslim anu aman ti basa jeung leungeun anjeun 908 |
| Nu muslim anu aman ti basa jeung leungeun anjeun 909 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise jeung meunang Allah associating panghasilan seuneu 910 |
| Whilst mah leumpang, kuring ngadéngé sora ti sawarga raising sirah mah lamun raja, anu datang ka kuring bhraa linggih dina korsi antara langit jeung bumi Fjttt frightening eta jadi manéhna indit deui mah, cenah, kecap ieu kecap ieu Vdtrona 911 |
| 'Ve Batu bari Kzbna nasionalis diangkat kuring Yerusalem komo dilakukeun ku maranehna Onat ayat 912 |
| Teu masih sauntuyan fight mah kabeneran katempo ka Poé Kiamat manéhna baris descend putra Yesus Maryam nyebutkeun Emir Hayu Us tahajud nyebutkeun teu hiji jeung nu séjénna mibanda Allah princes kindly bangsa ieu 913 |
| Percaya kawas Spike saperti orientasi tegak sakali asunder sakali jeung kawas kapir kawas Cedar masih lempeng nepi asunder teu ngarasa 914 |
| Omthokon Putra ucapan jeung leungeun mah geus mah kaluar murni bodas Tsalohm teu hal Vijbrokm Vtkzbwa ngalawan manéhna atawa Bbatal Vtsedkoa manéhna jeung leungeun mah lamun nu Musa ieu hirup salaku manéhna bisa tapi kuring nuturkeun 915 |
| Antara hiji manusa jeung shirk atawa disbelief teu solat 916 |
| Dupi éta hiji manusa ngalakukeun kuring rahayatna, kaom Quraisy anu dicegah kuring pikeun nginpokeun Kalam Rabi manusa datang ti Hamadan ceuk saha wae ceuk lalaki ti Hamadan ceuk Will lamun urang anjeun invincibility ceuk enya mangka nu lalaki takwa nu Akhvrh urang nya datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga, cenah ngabejaan ka eta terus mawa eta di ti ATIC papanggih ceuk enya 917 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise jeung Matt ngawengku Allah panghasilan seuneu 918 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise jeung Matt ngawengku Allah panghasilan seuneu 919 |
| Naon eta ngeunaan hal jahiliah sarta ka hiji lalaki imigran XA manusa ti Ansar ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, hayu nya geus skunk ceuk Jaber jeung imigran, sedengkeun kota datang kurang ti Ansar mangka nu imigran dikalikeun nepi nu Abdullah Ibn Abi ceukmaranehna jeung Allah bari urang balik deui ka dayeuh pikeun Madinah Alozl kadéngé nu OmarCame ka Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ngomong, 'O Rasul Allah, hayu kuring smite beuheung munafik ieu ceuk Nabi, meureun Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung berkah jalma hirup mah teumugi Gusti nyarita yen Muhammad maéhan para sahabatna 920 |
| Paradise nu henteu asup nu mana wae nu anjeun teu nyalametkeun manéhna ti nya api jeung ka anjeun, O Rasul Allah ceuk mah, teu ngan rahmat Allah 921 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun ceuk kuring Asmoa kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan dina Allah 922 |
| Percaya kawas Spike saperti sakali orientasi tegak jeung sakali jeung condong sedeng jeung kafir saperti kawas Cedar lempeng teu ngarasa eta nepi ka asunder 923 |
Lamun | spérma netep dina rahim opat puluh poe opat puluh peuting atawa dikirim ka raja nyebutkeun, O Gusti, naon anu ceuk manéhna jeung nyebutkeun hirup-Na, O Gusti, naon anu ceuk manéhna jeung nyebutkeun manéhna, O Gusti, ngémutan jalu atawa bikang nyebutkeun, O Gusti, naha happy atawa bagja ngémutan 924 |
| Ieu jalan Alloh sarta dua dina leungeun katuhu sarta dua ti kalér, ceuk setan pikeun 925 |
| Asup Islam dina naon cenah jeung ibadah Althant 926 |
| Candak henteu satia rambut Anjeun nyebutkeun manéhna flew sareng anjeunna jeung manéhna ka kuring yen Nabi pamungkas, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung cenah ka nu séjén Candak rambut Anjeun disbelief jeung disunat 927 |
| Mah mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah teu buang Abdullah kakonci eta kajaba diblokir ku seuneu kiamat 928 |
Ti | lied ngabohong ngahaja jeung bohong Fletboo seuneu atawa béta dina naraka 929 |
Ti | lied ngabohong ngahaja jeung bohong Fletboo seuneu atawa béta dina naraka 930 |
| Allah nampa tobat budak-Na saméméh maranéhanana maot 931 | Poé
| Allah nampa tobat budak-Na saméméh dying di satengah poé 932 |
| Allah nampa tobat budak-Na saméméh dying Dhoh 933 |
| Allah narima tobat budak Nya ku kituna teu Agrger dirina 934 |
| Teu mah narima kasatiaan Anjeun nu urang migrate ka anjeun atawa Thajron eta jeung nu Muhammad sarua bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di nya manusa leungeun Ansar teu betah komo matak Allah Ta'ala tapi Allah geus Nu Maha Esa, nu manéhna mikanyaah ka jeung teu hate lalaki Ansar komo matak Allah Ta'alatapi Allah geus Nu Maha Esa, hiji hates 935 |
| Geus teu dijudulan katuhu eksplisit budak iman nepi ka manéhna mikanyaah ka Allah jeung hates Allah. Lamun kuring boga rasa cinta Allah jeung Allah hates eta deserved kasatiaan ka Allah jeung Oliaúa tina Ebadi jeung leuwih dipikacinta ku bawaan anu nyebut ulang mention nu maranéhanana bisa disebutkeun 936 |
| Ieu teu imigrasi lantaran kitu, pikeun Abbas aya dina Watering ceuk Abba credited datang Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bapana Ibayah imigrasi Fabius cenahna jengkar Abbas manéhna naon eta jubah ngomong, 'O Rasul Allah bisa nyaho naon antara kuring jeung jadi jeung Attac bapa ka Tbayah imigrasi VibatUtusan Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nu manéhna teu migrationAbbas ceuk geus disumpah ceuk anjeun Tbayanh stretched Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna leungeun-Na, cenah Hat Ibrrt Dinas Mamang jeung hijrah 937 |
| Ti master Anjeun sareng Zeimkm Voherna Bojmana ka Mundhir putra Aa'idh ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah Is Ashajj ieu mimiti poé nunda eta ngaran niup ieu nya beungeut Bhafer kalde ceuk enya O Rasul Allah ari balik sanggeus rahayat Vakl Ruahlhm annexationtina kaduh maranéhanana terus nyabut Aepth threw perjalanan baju sarta unambiguous dina kahadean baju-Na, tuluy ngahurungkeun ka Nabi, aman damai jadi uponAnd kulawargana geus penyuluhan Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ridho-Na leg jeung leaned Lamun DNA ti Ashajj legarahayat manéhna jeung ngomong, di dieu aya Ashajj mah ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ngahurungkeun diuk turun jeung nyekel suku-Na, ka dieu téh Ashajj mah diuk di sisi katuhu Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana tampi manéhna jeung tuff jeung dipénta nagara sarta ngaranna manéhna désa jeungDésa Safa Al Mushaqqar jeung otherVillages deserted, ceuk bapa sarta ibu, O utusan Allah, sing saha ngaran desa urang ngomong, kuring geus stepped nagara anjeun jeung pikeun ngidinan kuring di. Anjeunna tuluy ngahurungkeun ka Ansar ceuk O Ansar ngahargaan baraya Anjeun, Ochaabahecm di Islam téh saperti hiji halAnjeun sajak jeung Ibchara dirobah jadi Islam, jeung disobedient, teu grudgingly atawa Muturin salaku rahayat bapa nyerah komo ditelasan, ceuk nu sabot becameHe ceuk kumaha anjeun geus katempo harkat baraya Anjeun anjeun jeung silaturahmi Waspada ceuk baraya alus Olanwa Frahna jeung Otaboa restoran urang jeung maranehnaayeuna jeung geus jadi ngajarkeun urang buku Gusti urang, Nu Maha Esa jeung Sunnah karapihan Nabi urang jadi kana manéhna jeung kulawargana Vojpt Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung kabagjaan terus narima urang ngabogaan Frdhana manusa manusa kana naon urang diajar saha jeung urang sungut urang ti Wasalam élmuibu bookAnd Sura jeung dua soorahs jeung Sunan mangka narima we beungeut ceuk Awewe nu Ozoadkm hal rejoiced rahayat teu jeung Aptdroa saddlebags tos ka unggal manusa di antarana jeung hub lulus Fodauha dina Nta antara leungeun-Na gestured koran di leungeun nya éta disingkat ku nu di luhur lengan jeung tanpa leungeun,cenah Otzmon Altedod ieu we cenah enya terus motioned ka hub sejen Otzmon ceuk AbvanWe ieu ceuk enya terus motioned ka hub, ceuk Otzmon Alberni ieu ceuk enya Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bari manéhna leuwih hade Tmrkm jeung Onfh Anjeun Faragana tina Vadtna ceuk nu Vokthernastitches manéhna jeung kumaha kahayang gede lamun komo nu paling Nkhalna jadi Tmrna Alberni ceuk Ashajj O Rasul Allah nu imah taneuh beurat urang jeung Khmh jeung mah teu nginum lamun inuman ieu irritateOur baju jeung kumaha gede stomachs urang Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana teu inumandina gourd jeung Alhantm jeung Hilum jeung drank salah sahiji Anjeun pikeun indit Ellat dina Ashajj Isa ka manehna, bapa jeung ibu mah, O Rasul Allah perijinan urang di éta jeung motioned jeung leungeun, manéhna ngomong, O Ashajj mah, ceuk anu dilisensikeun ka anjeun di éta jeung ceuk kituna cukup drank di Faraj éta jeung leungeun sartacara sederhana nu nu greatestEven lamun salah sahiji Anjeun ngaco nepi ti inuman pikeun sepupu Vhzr leg pedang 938 |
| Asup Islam dina luhur anjeun leuwih hade tinimbang 939 |
| Jalma karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na 940 |
| O Suhail putra bodas sarta digedékeun sora-Na dua atawa tilu kali sadaya dijawab manéhna Suhail kadéngé jelema sora Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna maranéhanana mikir manéhna hayang eta Vhabs eta antara leungeun sarta nya kan anu balik deui , sanajan maranéhanana papanggih Rasul Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana jeung percaya yén nempo yén teu aya tuhan tapi Allah jeung pamajikanana dina seuneu jeung enjoined manéhna Paradise 941 |
| O Suhail putra bodas sarta digedékeun sora-Na dua atawa tilu kali sadaya dijawab manéhna Suhail kadéngé jelema sora Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna maranéhanana mikir manéhna hayang eta Vhabs eta antara leungeun sarta nya kan anu balik deui , sanajan maranéhanana papanggih Rasul Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana jeung percaya yén nempo yén teu aya tuhan tapi Allah jeung pamajikanana dina seuneu jeung enjoined manéhna Paradise 942 |
| Ooaslmtma ceuk no, aya sia ieu kami nganggo polytheists kafir 943 |
| Naon keuneung putra nu boga teu hiji manusa tina Bani Salamah ceuk incarceration-Na, O Rasul Allah Birdah jeung mertimbangkeun Atafah Isa ka manehna, Maaz putra Gunung Bisma mah ka Allah, O Rasul Allah urang apal tapi alus Vskt Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna putra keuneung tina boga ngomong,jeung lamun manéhna dijual! Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana indit Agafla tina Tabuk Houdrna kanalangsaan Aftafqat teu consideringLie terus ucapkeun naon kuring meunang kaluar ti indignation isukan mah ngandelkeun eta sakabehna mibanda tempoan nu kolot mah lamun manéhna ka nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga bisa ngajaga datangZah kuring nu salah jeung mah emang mah teu bakal Anjou manéhna hal kungsi Vojmat kajembaran jeung jadi utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung lamun suku lalampahan mimiti di masjid mana anjeunna sujud rak'ahs tuluy diuk ka handap pikeun urang jeung lamun manéhna eta cameRednecks Vtafqgua ngahaturkeun manéhna jeung sumpah ka anjeunnajeung maranehna sababaraha jeung dalapan puluh lalaki saméméh saha Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Alanathm jeung ménta hampura maranehna jeung Sraúarham tireless ka Maha Allah komo datang lamun manéhna dibikeun manéhna smiled smiled Amoill lajeng ngadawuh ka kuring, Hayu mah datang leumpang nepi ka kuring diuk antara leungeun-Na, cenahka kuring nu tinggaleun Anjeun Teu neruskeun deui Anjeun ceuk cenah mah, 'O MessengerAllah mah, tangtu diuk di batur nu sejenna ti urang di dunya bakal nempo yén kuring meunang kaluar ti Schtth munasabah kami dibikeun kontrovérsi, tapi Allah mah geus diajar bari ka Anjeun ayeuna ngobrol lied puas Me ku nu alatan AllahAschtk Ali Sedengkeun kuring ka Anjeun ayeuna paruk manggihan dina nu mudahan apel tina hampura panon mah Alloh swt Allah, naon ieu munasabah nu kuring Allah, naon nu geus kungsi emptied sarta ninggalkeun meWhile lagged balik ceuk anjeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana tapi ieu geus ratified ngalakukeunana merlukeunAllah di Anjeun [r] mah bangun jeung nyokot lalaki prakarsa ti Bani Salamah, Turutan sarta ceuk kuring na naon Allah Almnak Anjeun dosa dosa samemeh ieu mah jeung geus geus teu bisa mun teu apologized ka Rasul Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, kaasup apologized ku Baraya Sunda geus Cavictina sinForgiveness Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk anjeun sumpah masih Aaenbauna jadi mah hayang balik Vokzb sorangan disaur jeung terus mah ka eta Dupi papanggih ieu jeung kuring salah, ceuk enya ngalegaan ka anjeun dua lalaki geus nyarios naon ieu mah ceuk ieu ceuk maranehna, kawas naon anu geus ceuk ceuk anjeun mah ka etadua ceuk bitterness Ibn al-Amiri jeung sabit Spring putra buta huruf Allowaagafi Maranéhanana nyatakeun ka kuring ceuk dua lalaki bisa goodWitnessed Badra kuring di antarana kawas cenah Vamadat bari Zkr? hma ka kuring jeung forbade Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana Muslim kecap urang nu tilu tiantara trailed urang Vajtnebena ceuk sarta robah urang jadi repudiated kuring ti sorangan taneuh, naon lahan nu mah emang Vlbutna dina nu lima puluh Sedengkeun pikeun peuting Sahbaa Vacetkna jeung Qaada di reclaimed imahna weeping TheI ilahar tumuwuh rahayat jeung Ojdahm mah ilahar mah certify doa jeung Muslim jeungieu ngajalankeun kira-kira pasar jeung diajak ngobrol kuring hiji jeung datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dina papan-Na sanggeus solat Voslm manéhna mah nyebutkeun ka kuring sorangan, pindah biwir-Na karapihan tiis atawa henteu, mangka berdoa deukeut manéhna jeung Osariqh zat lamun manéhna datang deui ka solat mah nempo Lamun mah tos ka arah manéhnapikeun ngawanohkeun lamun eta longAbandonment tina Muslim mah walked nepi Tsort tembok Abu Qatada, dulur misan sarta mah kawas jelema ka dipikawanoh ku sumpah buta Ali karapihan mah ceuk manéhna, O Abu Qatada adjure Allah Tadi nyaho nu Abdi bogoh Allah jeung Na Rasul ceuk Vskt ceuk kuring jadi indit deui Vencdth tetep jempéjadi kuring indit deui Vencdth Allah nyarios sareng Rasul nyaho Vfadt panon mah jeung kuring ngangkat Tsort tembok bari leumpang pasar dayeuh ifNabataean tina Onbat rahayat Syria, nu dibere ku dahareun dijual ku kota nyebutkeun nuduhkeun ka kuring dina keuneung Ibnu Malik , ceuk urang Vtafq nujul ka manéhna datang ka luhur sareng ka kadorong ka aksara ati raja Ghassan jeung anjeun panulis, upami boh sanggeus geus nepi nu babaturan anjeun bisa Ajafak teu Allah make Dar-hwan teu runtah Nu katuhu urang Noask ceuk cenah mah basa kuring maca ieu, sarta ogé ti scourge ceuk VtimmtThe oven Vsgerth eta rintakan sanajan tukang Opat puluh peuting lamun utusanRasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana datang ka kuring, cenah nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna paréntah Anjeun pikeun retire pamajikan anjeun ceuk cenah mah, dipecat, atawa naon atuh, ceuk komo Aatzlha teu kagoda ngomong jeung dikirim ka pangarang nu sapertos kitu Kitu cenah mah ka pamajikan mah indit ka Anjeunkulawarga Kony geus evenServing Allah dina soal ieu ceuk awéwé nu datang Hilal putra maca jeung nulis Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, manéhna Isa ka manehna, O Rasul Allah, sabit Sheikh wasted no server teu hate ngawula ka Anjeunna ceuk no, tapi teu Ikrpennek ceuk eta Allah, naon gerakan anak kana hiji haljeung Allah masih nangis da ayana Urutan nu ieu naon deui ieu nepi ka poé ieu cenah mah, sababaraha kulawarga mah lamun manéhna askedMessenger Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di pamajikan anjeun geus otorisasi Wanoja Hilal putra buta huruf nu ngawula ka ceuk cenah mah, Allah teu menta ijin lamun utusanAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung nyaho naon Rasul Allah nyebutkeun Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun kuring nanya idin sarta Kami lalaki ngora anu ngomong Vlbutna mangka Sapuluh peuting Kamal lima puluh peuting bari forbade kecap urang, ceuk mangka ngado'a hiji prayerDawn isuk lima puluh peuting dina tukang imahimah urang bari Kaula linggih dina kasus, nu ceuk nu Allah Ta'ala kami geus narrowed ka sorangan jeung narrowed dina taneuh kaasup tampi kadéngé lengkepna flagrant di Gunung Sagala manéhna nyebutkeun loudly, putra keuneung mah tina preach boga mah turun tumurun dina sujud ngomong, jeung mah emang nu kungsi datang JadiFaraj Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung Allah rahayu manéhna repentanceWe Maha sabot geus do'a nu solat subuh indit Abashronna jeung disarengan ku pangarang preach jeung lumpat ka manusa sabalikna sought utusan gunung safest jeung lengkepna ieu sora leuwih gancang ti kuda lamun manéhna datang ka kuring mahkadéngé sora-Na Abashrna stripped manéhna pakéan mah Vksutema manéhna Bbasharth Allah, naon atuh nu kudu batur poé nu Fastart dua garments Vbusthma Vantalegt Banquet Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nya familyPeople Aleghana resimen battalions Ihniona tobat nyebutkeun Ihnk Taubah Allah anjeun sanajan asup masjidlamun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana linggih di masjid di sakuliah urang ngadeg nepi ka Talha Ibnu Obaidullah jogs komo shook leungeun mah congratulated kuring jeung naon Allah geus ka manusa tina kaum pendatang ceuk batur ieu keuneung teu poho Talha ceuk ka keuneung lamun manéhna dibikeun ka RasulAllahAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana cenah, nu kedip-kedip nyanghareupan pelesir preach poé rupa leuwih ti Anjeun saprak geus begotten ibu ceuk kuring ka kaamanan geus, O Rasul Allah atawa Allah ceuk no tapi lamun Allah ceuk ieu Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana lamun rusiah nu shone beungeutnakawas sapotong bulan nepi ka nyaho kitu ceuk lamun manehna diuk ka handap dina leungeun nya atuh ngomong, O Rasul Allah, Kujang repentanceThe mah amal finansial pikeun Allah jeung ka Rasul ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana sababaraha boga grabbed eta leuwih hade keur anjeun 944 |
| Islam mimiti Jza mangka pagan mangka quadruple mangka Sudaisaa mangka kacang 945 |
| O putra Sohail bodas ku raising sora-Na komo kadéngé sababaraha kali ti tukangeun jeung di hareupeun rahayat kami dikumpulkeun babarengan jeung terang yén manéhna hayang nyarita ka hiji hal anu cenah aya god but Allah, Allah geus enjoined manehna kaluar cendrawasih jeung emansipasi ti seuneu ku 946 |
| O putra Sohail bodas ku raising sora-Na komo kadéngé sababaraha kali ti tukangeun jeung di hareupeun rahayat kami dikumpulkeun babarengan jeung terang yén manéhna hayang nyarita ka hiji hal anu cenah aya god but Allah, Allah geus enjoined manehna kaluar cendrawasih jeung emansipasi ti seuneu ku 947 |
| Teu mayar kasatiaan ka Islam, tapi teu sanggeus penaklukan jeung migrasi personel charitably jadi 948 |
| Imigrasi tukang ka kulawarga nya ceuk, jeung cenah mah naon cenah asup Islam jeung jihad 949 |
| Teu mayar kasatiaan ka Islam, tapi teu imigrasi, ceuk sanggeus penaklukan jeung jadi afiliasi charitably 950 |
| Teu aya hijrah sanggeus penaklukan Mekkah, tapi Ibayah dina Islam 951 |
| Sarta leungeun mah upami Anjeun, Musa jadi Atbatamoh terus forsaken kuring, pikeun Anjeun deceived Bangsa tampa tina loba jeung aku 952 | tina nabi
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup nu disembah Anjeunna nolak duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 953 |
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup nu disembah Anjeunna nolak duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 954 |
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup nu disembah Anjeunna nolak duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 955 |
| Maafkan kuring sarta mibanda rahmat dina kuring jeung ngaberkahan kuring, manéhna nyebutkeun maranéhanana ngumpulkeun Anjeun alus di dunya ieu jeung akhirat 956 |
| Sarta lempeng Kecap pagawéan duit Phinot manéhna komo sirah differed Naqtin mah, cenah, O Rasul Allah dipandu kuring digawekeun someday Paradise jeung Engjina of Fire ceuk squirt squirt Sedengkeun mah gagal dina khutbah mah geus dilaporkeun ti ufuk zat lamun ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solatjeung ngabalukarkeun Zakat jeung Haji House jeung cuka Ramadan gancang ngaliwatan panumpang 957 |
| Sarta lempeng Kecap pagawéan duit Phinot manéhna komo sirah differed Naqtin mah, cenah, O Rasul Allah dipandu kuring digawekeun someday Paradise jeung Engjina of Fire ceuk squirt squirt Sedengkeun mah gagal dina khutbah mah geus dilaporkeun ti ufuk zat lamun ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solatjeung ngabalukarkeun Zakat jeung Haji House jeung cuka Ramadan gancang ngaliwatan panumpang 958 |
| O Abd Al inconsistent jeung foreboding mah resep ka anjeun, saperti kuring jeung kawas saurang lalaki anu nempo musuh Manéhna indit leuwih ti telepon kasebut ceuk surak O Bbahah 959 |
| Teu ceuk urang nyarios ieu adina sarta dipingpin urang di jahiliyah Is nu hiji hal Nafha ceuk Aloaúdh jeung Moadh dina seuneu, tapi Aloaúdh Islam Faafo Allah understands eta 960 |
| Allah ngadawuh: O putra Adam, mangka leumpang anjeun jeung leumpang ka the'd ngajalankeun Anjeun 961 |
| Confounding rahayat saméméh huluna ngalayang Orient 962 |
| Naon nyebutkeun Anjeun boh ceuk disebutkeun salaku cenah ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung Allah pikeun kanyataan yen rasul teu maehan Oanaqkma ka pencét 963 |
| O urang nyebutkeun teu aya tuhan tapi Allah makmur jeung asup kana di urang Fjajha Mottagsvon manéhna naon mah nempo batur nyebutkeun hiji hal manehna teu nyebutkeun hiji O jalma jempé nyebutkeun aya god but Allah dipulangkeun 964 |
| O urang, Allah paréntah Anjeun pikeun ngawula ka Anjeunna gabung jeung ngaping jeung Anjeunna 965 |
| O Jadi mah diwangun Rasul Allah ka anjeun demi Anjeun pikeun ibadah Allah jeung ngiluan nanaon jeung Anjeunna, sarta percaya kuring jeung Tmanona enforced nepi ka Allah dikirim kuring ku 966 |
| Kami Rasul Allah paréntah Anjeun pikeun ngawula ka Anjeunna gabung jeung ngaping jeung Anjeunna 967 |
| Beungeut Sanggeusna ceuk kuring ditelasan manéhna, O Rasul Allah cenahna dipercaya mangka dibawa jeung kuring Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana indit di imah mah méré kuring hiji iteuk, cenah grabbed ieu geus mah Abdullah Ibn Anis ceuk kuring indit kaluar ka urang sarta ceuk naon iteuk ieu mah cenah geus dibikeunKuring utusan Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ka kuring maranéhanana grabbed mulang kahiji nya ka MessengerAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nanyakeun ngeunaan eta, ceuk manéhna indit deui ka Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna na nya kulawarga jeung mah, cenah, 'O Rasul Allah henteu mérékuring ieu lengket tanda a antara anjeun jeung kuring ceuk nu kiamat kurang jalma Almt_khasron poé nu 968 |
| Upami anjeun geus kadéngé kuring diajak nyaho hate anjeun jeung soften manéhna jeung ka anjeun ngeunaan Ibharkm jeung anjeun bisa nempo yén Kami deukeut ka anjeun geus disimpen manéhna oge mun anjeun geus kadéngé kuring diajak mungkir hate anjeun sarta tebih manéhna jeung ka anjeun ngeunaan Ibharkm jeung anjeun bisa nempo yén Kami jauh ti dinya Ibadkm 969 |
| Kampung manusa NATO di Allah nu aya god but Manéhna forgave manéhna tukang bohong hiji 970 |
| Bartend O Zubair terus dikirim ka tatangga Anjeun jadi ambek Ansari ngomong, 'O Rasul Allah, nu ieu putra si bibi Vthelon beungeut Anjeun, teras ceuk nyekel cai nepi ka nepi ka tembok ka 971 |
| Raja asup kana spérma sanggeus maranéhanana settle dina kandungan opat puluh peuting jeung ceuk Sufyan sakali atawa lima jeung opat puluh peuting, manéhna nyebutkeun, Gusti, naon unhappiness Ummu Said nyebut atawa bikang nyebutkeun Allah Victban Vicolan Naha nyebut atawa bikang nyebutkeun Allah Victban nu nyerat karyana jeung dampak sarta misfortune jeung hirup mangkanarilep kertas teu ngaronjat naon sih teu detract 972 |
| Abba demure Alice sodara tempo bulan Makhlaa manehna mah ceuk Enya, O Rasul Allah, Allah greatest 973 |
| Laughed Gusti asa jeung deukeut séjén Abdo ceuk I, O Rasul Allah Oweidg PANGERAN ngadawuh enya 974 |
| Ame naon ieu dina hawa handapeun jeung di luhur hawa mangka dijieun tahta-Na dina cai 975 |
| Teu katempo sodara ka bulan ku Makhlaa ceuk Enya, cenah, Allah greatest mah, cenah, O Rasul Allah, kumaha Allah revives nu paeh jeung ayat nu manéhna dijieun di lebak kulawarga ngaluluskeun hiji toko cenah enya tapi kuring diliwatan ngageter Khadra ngomong, Cenah mah dugi jeung dibikeun ku toko nu ceukEnya, cenah jadi teuing Allah revives nu paeh jeung nu nyiptakeun di 976 |
| Teu katempo sodara ka bulan Makhlaa manehna mah ceuk Enya, cenah eta nyaeta 977 greatest |
| Ame di udara di luhur eta jeung handap hawa jeung tuluy nyieun tahta-Na dina cai 978 |
| Mere kasaksian lamun Allah teu maot Abdul kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah tulus ti jantungna terus mayar ngan kawat di paradise mangka ngawaleur jibril sarta jangji kuring Gusti asalna ti tujuh puluh mah rebu tanpa nu expense jeung mah, asa teu asupeta komo Tboúa Anjeun jeung perdamaian ti istri jeung imah Dhirarikm di Paradise jeung ceuk lamun saméméh tengah wengi atawa hiji-katilu peuting descends Allah AlmightyTo langit jeung nyebutkeun teu ménta for saha lain Ebadi Anu Istgoverny ngahampura manéhna Saha atuh bisa ngangkat manéhna Anu ngajak kuring saha kuring méré komo explode waxing 979 |
| Sarta leungeun mah naon breed jalma, tapi dina naluri komo ditembongkeun basa nya 980 |
| Perikanan sarta Pamancingan salila tilu poé sarta poé nobel jeung peuting teu permissible pikeun manusa ka reside dina komo Aathmh Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, kumaha Aathmh ceuk tinggal sareng anjeunna jeung teu hal-Na Ikrah 981 |
Jeung | lempeng Salaku kasaksian yén teu aya god but Allah, Allah nyaeta seuneu Juru dina kampus tina disaksian ku 982 |
Urang geus jualan | pedang teu salah sahiji urang 983 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 984 |
| O Salamah Baani mah keuna kana naon di urang kahiji, O Rasul Allah ngomong, sarta ogé Fbaya jeung Rani mawa pakarang méré kuring Hjfah atawa carapace mangka swore kasatiaan jeung sumpah kasatiaan, sanajan lain jalma, ceuk teu Tbaani mah, cenah, O utusan Allah, pledged kasatiaan ka jalma kahiji jeungtengah hiji jeung anu pamungkas di antarana ngomong, sarta ogé Fbaya Fbaiath lajeng ngadawuh mana Drguetk atawa Hajaftk ieu mah ceuk nu mah méré anjeun, O Rasul Allah papanggih meMy Mamang Aamir mawa pakarang mah méré eta cenah ceuk nu jiga nu ceuk Allah Ibgne lover nyaéta dearer ka kuring ti sorangan jeung laughed terus Kafir Kirimkeunurang Magistrate sacara komo walked ka silih ceuk kuring Tbie ka Talha Ibnu Obaidullah dirasakeun kuda sarta Osagah jeung dahar kadaharan sarta kenca abdi sareng kulawarga Mali kaum pendatang ka Allah jeung Rasul sabot Astalhana Urang jeung urang Mekah jeung mingled ku karana datang treeVksan Huckha jeung iklas ka handap dinasahadé VATTANI opat rahayat Mekah Fjalo maranehna polytheists digolongkeun di Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ngarobah kana tangkal sejen tur ngagantung turun leungeun jeung bohong maranéhanana bari maranehna ogé panelepon baris ngagero kaluar ti handap lebak, O Al imigran ditelasanputra haram jadah wajib Fajtrtt Saifi underscored opat mah ngajak turun leungeun maranéhna jeung ngajadikeun Dgtha saterusna mah ceuk thatAkram Mohammed teu kudu ngumpulkeun sirah, tapi manusa nu pencét nu hartina panon-Na Osogahm mah datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana datang lolong Amer Putra Mkrz ngabalukarkeun manéhna nyetirkuda tujuh puluh-Na Agafnahm komo melong eta jeung ceuk kana éta hal, hayu eta jadi nomaden debauchery 985 |
| O urang nyebutkeun teu aya tuhan tapi Allah bakal balik 986 |
| Manusa ieu geus ngabukti tina Shirk ceuk lamun sejen berbunyi Ucapkeun Allah nyaeta Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana kaluar jeung jadi assured of Paradise 987 |
| Enya, ceuk teleponna ibu ceuk kuring neneda ka Allah sorangan lamun ngarugikeun Anjeun Vdaute wangsit ngeunaan anjeun jeung lamun aya kajadian ka anjeun dina taun Vdaute Spring ka anjeun jeung lamun anjeun aya dina wasteland Vodillt Vdaute response ceuk anjeun manéhna jadi manusa Muslim mangka mamatahan kuring ngomong, 'O Rasul Allah ka manéhna teu Zbnhiji hal atawa ka saha jeung mamang wasit ceuk naon ngabalukarkeun onta jeung domba saprak disarankan kuring Rasul AllahHim jeung kulawargana jeung manéhna teu jadi ascetic di dipikawanoh lamun extrovert beungeut anjeun ka lanceukna jeung ngobrol jeung manéhna jeung emptied tina wedlock dina Almstsaga vas jeung Atzer ka pertengahan anak sapi, nuabit Sapanjang ankles jeung Waspada datang di handap ankle Mizar maranéhanana imajinasi jeung nu Alloh SWT teu bogoh ka imajinasi 988 |
| Manusa ieu geus ngabukti tina polytheism panungtung kadéngé berbunyi Ucapkeun Allah nu salah, cenah manusa ieu geus dihampura manéhna 989 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna kaagamaan di dieu kaagamaan di dieu 990 |
| Tapi teu di titah geus réngsé kitu ceuk Vfim karya lamun ceuk Gawé Unggal fasilitator pikeun nyiptakeun hiji 991 |
| Tapi dina paréntah ceuk nya kungsi gawé rengse Vfim ceuk Gawé Unggal fasilitator pikeun nyiptakeun hiji 992 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna jeung saterusna manéhna nunjuk ka dada pikeun nyebutkeun kaagamaan di dieu kaagamaan di dieu 993 |
Maranéhanana | 994 |
| Islam mimiti salaku muhrim terus mulang aneh sabab seemed kaberkahan ka strangers ka O Rasul Allah, sarta strangers ceuk nu cocog lamun mess nepi jalma jeung leungeun mah Anhazn iman ka kota ogé Torrent jeung leungeun mah Aerzn Islam ka antara dua masjid salaku oray mulih ka liang anak995 |
| Candak urang maranéhanana Saad we datang kaluar komo Ocharfna lamun salah sahijina nyebutkeun ka pendamping-Na Yamani ieu jaring Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana diwanohkeun eta Islam Vasalma tuluy nanya eta keur ngaran maranéhanana maranéhanana ceuk urang Almhanan ngomong, tapi anjeun boh Almakraman jeung maréntahkeun ka ngalebetkeun kota indit luarnepi ka urang datang katempona putra Quba jadi dialungkeun ngirut Ibnu Auf ceuk nu ProphetAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana mana Abu Amama putra happiest Zaraarah ceuk putra Saad Khitma manéhna pencét kuring, O Rasul Allah, teu bisaeun manéhna anjeun nuluykeun sanajan sari dina lontar nu Lamun minum anu kaeusi ngahurungkeun Nabi,karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung dibikeun ka Abu Bakar ngomong, 'O Abu Bakar imah ieu Anjeun nempo kuring turun ka ngahargaan Kahiad diwangun Mudlij 996 |
| Naha anjeun teu indit deui sanggeus kuring kafir atawa sesat ragu Ibn Abi iwal sababaraha Anjeun hits nu necks sababaraha 997 |
| Bgent naon deal Anjeun O Dirar 998 |
| Uleman Kecap pagawéan naon eta nyebutkeun cenah Nbina karya brings kuring leuwih deukeut ka surga jeung Abaeidna ti seuneu, ceuk diangkat sirah pikeun langit jeung ngomong, Sedengkeun mah outlined dina biantara mah Oazmt jeung Otoult ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung Haji Housejeung puasa Ramadan datang ka naon urang kawas Aotoh naon hated sorangan pikeun jalma, mangka ninggalkeun manéhna cuka dina reins tina camel999 nu |
| Lied ka Tatenkm gajih Anjeun upami Anjeun éta di rubah terrier 1000 |
| Hal ieu teu reopening musuh teu nyanggap ku fishing 1001 |
| Ketik ngaran Allah nu Maha Asih nyandak Suhail Ibnu 'ngirut leungeun-Na, cenah naon bisa nyaho jinis Maha Asih dina kasus urang naon tahu nu urang nyarios tipe di ngaran anjeun O wrote ieu nu manfaat tina eta Muhammad utusan Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana rahayat Mekah grabbed Suhail Ibnu 'ngirut leungeun-Najeung ceuk kuring Zlmnak upami Anjeun tipe Rasul dina kasus urang salaku urang nyaho, cenah ieu nu ngetik dina ni'mat MuhammadIbn Abdullah Ibn Abdul Muthalib jeung Kami Rasul Allah wrote Fbana Urang oge, salaku urang datang kaluar ti tilu puluh ngora eta pakarang maranéhanana rebelled di rupa urang jeung disebut eta RasulAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyandak Allah Ta'ala Bibsarhm Vqdinma eta nyita eta utusan Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Ulah Anjeun datang dina jaman hiji atawa Anjeun nyieun aman 1002 |
| Iman dina lethality 1003 |
| Ti Allah pikeun ngalakukeun Rulings alus dina agama atawa geng muslim masih pajoang nu katempo katuhu dina Poé kiamat Naoahm ka 1004 |
Ti | maot tanpa hiji Imam maot jahiliyah 1005 |
| Imigrasi teu cease nepi ka tobat interrupted jeung tobat interrupted nepi ka panonpoé naék ti kulon 1006 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1007 |
| Masarakat dua buku dipisahkeun dina agama maranéhanana dina Tntin tujuh puluh agama jeung nu bangsa ieu Stfterq dina tujuh puluh tilu sakabeh agama seuneu, tapi hiji nu gugus jeung bakal kaluar di urang ummah mah dagangan eta maranéhanana harep salaku nu anjing Atjary boga anak teu tetep manéhna ngesangjeung lengkep, tapi panghasilan sarta Allah O Sedengkeun Arab teu naon maneh ieu dipigawé nabi, aman damai jadi uponAnd berkah ka anjeun jeung sajabana jalma leuwih gampang teu eta 1008 |
| Pikeun laporan ieu total peuting jeung beurang jeung Allah teu ninggalkeun dander imah diuretik tapi Allah diwanohkeun agama dear ieu ka kamulyaan atawa nyieun dihina attributed muja Allah ku Islam jeung humiliation Allah humiliates manéhna tina henteu satia 1009 |
| Folk naon fad panganyarna, tapi ngangkat cita Taun 1010 |
| Pikeun jantung Anjeun mengakui Allah jeung yen muslim teh nu aman ti basa jeung leungeun anjeun ceuk nu Islam leuwih alus ceuk Iman ngomong, jeung iman anjeunna percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, utusan jeung jadian Nya sanggeus maot, cenah, iman nu mana wae nu leuwih alus ceuk Imigrasi ceuk naon imigrasi, ceuk abandon bad ngomong, imigrasi nu mana wae nu Best ceuk Jihad ceuk jeung Jihad Cenah eta lamun pajoang kafir geus papanggih jeung eta ngomong, anyJihad ceuk kuda pangalusna getih sorangan jeung Ohriv ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung dua jobs nu usaha pangalusna ngan berpungsi Bmthelhma Mbrorhargumentasi atawa Umrah 1011 |
| Free jeung Abdul, bareng jeung Abu Bakar jeung Bilal lajeng ngadawuh ka manehna, balik ka urang Anjeun jadi Allah bisa Rasul 1012 |
| Ti cahya anak teu wudoo jadi oge terus ngado'a dua teu leupaskeun dua Allah ngahampura dosa nya 1013 |
| Iman dieu ceuk komo teu cruelty jeung thicken dina hate tina acres mana nu boga onta meunang kaluar setan dina abad jeung ngabahayakeun Rabia Mohammed ceuk nalika aset tina buntut tina onta 1014 |
| Dupi anjeun, aturan aneh, urang mah henteu, O Rasul Allah maréntahkeun panutupanana tina panto jeung ceuk leungeun, sarta nyebutkeun aya god but Allah Verwana leungeun urang jam terus nunda Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung manéhna leungeun-Na mangka ngawaleur jibril hatur Allah, Oh Allah diutus ku kecap ieumaréntahkeun kuring kaluar jeung Omrtne eta paradise jeung teu ninggalkeun jangji Saterusna cenah, surak, Allah geus dihampura Anjeun 1015 |
| Iblis geus despaired nu disembah di Jazirah Arab napsu boh ghaib geus dipikawanoh nya nu kahayang ti handap awéwé sarta kahayang anak naon bubu ieu nu sieun urang ku O Shaddad ceuk Shaddad Naha Anjeun tempo upami anjeun geus katempo hiji lalaki solat keur manusa atawa gancang sedekah kasebut manéhna Anjeun temponu manéhna geus fielded ceuk enya jeung Allah eta do'a pikeun manusa atawa fasted manéhna atawa percaya manéhna mah geus aub, cenah ShaddadI geus ngadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun nu Araúa karapihan geus kalibet jeung fasted Araúa ieu aub jeung Araúa luar biasa geus fielded ceuk Auf putraboga lamun teu Bakal manéhna mana anu ka naon raray, néangan sakabéh karya papanggihan Tribal manéhna sarta anggap naon engages ku Shaddad ceuk nu pas kuring ngadéngé Rasul Allah bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana saysAllah nyebutkeun Kami partisi leuwih alus antara maranéhanana nu kalibet kuring babagi jeung kuring cobble ngumpulhiji hal dipigawé saeutik atawa loba pasangan-Na, nu aub manéhna samentara ieu kuring jeung manéhna nu beunghar 1016 |
| Geus kenca Anjeun aya dina jalur bodas nu peuting jelas teu nya nyimpang sanggeus kuring tapi manehna doomed jeung hirup Anjeun baris nempo jauh bédana anjeun kudu naon nyaho tina taun sarta taun khalifah rightly dipandu jeung taqwa lamun budak Hbashaa nempel gancang Kuring kakara insured irung Kaljml mana Angad nyalametkeun 1017 |
| Komando Anjeun pikeun sieun Allah jeung budak taat Hbashaa najan hirup sanggeus kuring, anjeun bakal nempo jauh bédana anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah khalifah rightly dipandu nempel saum sareng Waspada perkara karek jadian, sadaya fad diropéa najan unggal inovasi nyaeta misguidance 1018 |
| Komando Anjeun pikeun sieun Allah jeung budak taat Hbashaa najan hirup sanggeus kuring, Anjeun bakal ningali jauh bédana anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah dipandu khalifah clung kana éta hal jeung nempel saum sareng Waspada perkara karek jadian, unggal hiji inovasi jeung unggal inovasi nyaeta misguidance 1019 |
| Komando Anjeun pikeun sieun Allah jeung budak taat Hbashaa najan hirup sanggeus kuring, Anjeun bakal ningali jauh bédana anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah dipandu khalifah clung kana éta hal jeung nempel saum sareng Waspada perkara karek jadian, unggal hiji inovasi jeung unggal inovasi nyaeta misguidance 1020 |
| Komando Anjeun pikeun sieun Allah jeung budak taat Hbashaa najan hirup sanggeus kuring, Anjeun bakal ningali jauh bédana anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah dipandu khalifah clung kana éta hal jeung nempel saum sareng Waspada perkara karek jadian, unggal hiji inovasi jeung unggal inovasi nyaeta misguidance 1021 |
| Mikawanoh nyanghareupan Allah jeung nempo yén teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung ngadegkeun solat jeung mayar zakat ceuk lamun kuring teu nu geus asup Islam, ceuk enya, mangka cenah iman naon ceuk percaya Allah jeung Poé Tukang jeung malaikat jeung Kitabjeung nabi, maot jeung hirup sanggeus maot, sawarga jeung naraka, jeung kasaimbangan akun jeung takdir Nu sakabeh alus sarta jahat, lamun manéhna itHave Anjeun percaya cenah enya, mangka cenah naon sedekah O Rasul Allah ceuk ibadah Allah salaku lamun ningali Anjeun upami Anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun lamun kuring tumarosieu dipigawé ogé, ceuk enya, sarta urang ngadenge manéhna balik Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna jeung henteu nempo nu spoke manéhna jeung ngadangu kecap-Na ceuk Jadi iraha waktuna O Rasul Allah ngadawuh ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung HallelujahFive kulawargana tina gaib nu teu saurang weruh iwalAlloh SWT [Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] ceuk cairan O Rasul Allah, lamun kawas kuring ka Anjeun Baalamtin Tkonan saméméhna ceuk Bejakeun kuring lamun mah tosditempo, cenah bangsa mere lahir ka Gusti nya jeung lengthens jelema arsitektur Balbnaan returnedParasite barefoot huluna masarakat jeung ceuk maranéhanana O Rasul Allah ceuk Arib, ceuk mangka Isro jeung iraha urang henteu nempo jalan sanggeus Hallelujah ceuk tilu kali nu Jibril datang ngajar jelemaagama jeung nu Hand maranéhanana nyaéta naon kungsi datang ka kuring, tapi kuring nyaho ngan nu ayeuna bakal 1022 |
| Mikawanoh nyanghareupan Allah jeung nempo yén teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung ngadegkeun solat jeung mayar zakat ceuk lamun kuring teu nu geus asup Islam, ceuk enya, mangka cenah iman naon ceuk percaya Allah jeung Poé Tukang jeung malaikat jeung Kitabjeung nabi, maot jeung hirup sanggeus maot, sawarga jeung naraka, jeung kasaimbangan akun jeung takdir Nu sakabeh alus sarta jahat, lamun manéhna itHave Anjeun percaya cenah enya, mangka cenah naon sedekah O Rasul Allah ceuk ibadah Allah salaku lamun ningali Anjeun upami Anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun lamun kuring tumarosieu dipigawé ogé, ceuk enya, sarta urang ngadenge manéhna balik Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna jeung henteu nempo nu spoke manéhna jeung ngadangu kecap-Na ceuk Jadi iraha waktuna O Rasul Allah ngadawuh ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung HallelujahFive kulawargana tina gaib nu teu saurang weruh iwalAlloh SWT [Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] ceuk cairan O Rasul Allah, lamun kawas kuring ka Anjeun Baalamtin Tkonan saméméhna ceuk Bejakeun kuring lamun mah tosditempo, cenah bangsa lahir jeung digedékeun nya lila rahayat huluna arsitéktur Balbnaan returnedParasite urang barefoot sarta ceuk eta O Rasul Allah ceuk Arib, ceuk mangka Isro jeung iraha urang henteu nempo jalan sanggeus Hallelujah ceuk tilu kali nu Jibril datang ka ngajarkeun urang maranéhananaagama jeung nu Hand nyaéta naon kungsi datang ka kuring, tapi kuring nyaho ngan nu ayeuna bakal 1023 |
| Kusabab kitu, kuring am ka kitab pangalusna jeung sajabana siga anjeunna, tapi kuring ka pangalusna Koran jeung sajabana siga anjeunna teu ngeunaan hiji manusa bends Cavana dina Ericth ngabejaan Anjeun Qur'an, naon anjeun manggih di jerona nu Vahloh heubeul naon anjeun manggih di jerona ti haram Vhrmoh teu teu ngajawab daging burit sipil jeung unggal sato liar jeung fangsteu teu snapshot tina institutes duit, tapi boga nu kaayaan indispensable hiji jalma descendedThey teu kudu Akarohm nu Akarohm nu dipibanda desa saperti Aakbohem 1024 |
| Belonged ka kolotna salapan Kfar hayang attributed generosity maranéhanana jeung manéhna sapatemon dina Fire 1025 |
| Éléh jahat sapertos anu hade mangka ni'mat karya kawas manusa nya éta perisai heureut bisa Khangueth karya mangka alus Vanvict cingcin terus gawé sejen alus Vanvict episode sejen nepi ka datang ka taneuh di 1026 |
| Pikeun maca lalaki Koran teu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan agama salaku Imrq arrow ti bow 1027 |
Nu | Onsabkm ieu teu Besbab dina hiji, tapi anjeun Adam Taf saa lahir teu Tmlaoh no hiji di agama pilihan nu dipikaresep atawa ngan dina ni'mat dipundut ku manusa jadi jorang Bvea miserly sieunan 1028 |
| Geus teu dialungkeun Abdul Allah, teu associating euweuh getih Itend ieu haram, tapi panghasilan nu mana wae nu ti Gerbang Paradise daék | dina 1029
| Maha Agung geus cenahna musnah leungeun-Na ngahurungkeun, mangka narima hiji komo nyandak leungeun pikeun Ibayah ceuk O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir tina aman jeung kajujuran jeung teu nuturkeun anjeun Lerch, ceuk beja anu saterusna rahayu manéhna jeung kaberkahan manéhna 1030 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu jeung kuring tega Nyaksikeun yen kuring kadéngé manéhna nyebutkeun mun teu ngagem sutra di dunya dilarang mun teu ngagem di alam baka 1031 |
Nu | Onsabkm Ieu teu Bmsph dina sodara putra Adam Taf saa teu Tmlaoh no hiji di pikaresep tapi agama atawa kaagamaan jeung cukup lalaki jadi miserly jorang Bvea 1032 |
| Mikawanoh nyanghareupan Allah jeung mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung ngadegkeun solat jeung mayar zakat ceuk lamun kuring teu nu geus asup Islam, ceuk enya, mangka cenah naon iman ceuk percaya Allah jeung Poé Tukang jeung malaikat jeungBook jeung nabi, maot jeung hirup sanggeus maot, sawarga jeung naraka, jeung kasaimbangan akun tur jumlah sakabeh alus sarta jahat, lamun manéhna itHave Anjeun percaya cenah enya, mangka cenah naon sedekah O Rasul Allah ceuk pikeun ibadah Allah saolah-olah anjeun nempo anjeun lamun anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun lamun kuringteu ieu dipigawé ogé, sarta ceuk enya hears balik Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna jeung henteu nempo nu spoke manéhna jeung ngadangu kecap-Na ceuk Jadi iraha waktuna O Rasul Allah ngadawuh ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung nya kulawarga HallelujahFive tina gaib nu ngan Allah weruh[Nu Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] cair, ceuk O Rasul Allah, lamun kawas kuring ka Anjeun Baalamtin Tkonan saméméhna ceuk ka kuring cenah, lamun maranehtempo hiji bangsa méré lahir ka Gusti nya jeung lengthens jelema arsitektur Balbnaan ieu barefoot huluna parasitePeople sarta ceuk eta O Rasul Allah ceuk Arib ceuk mangka, Li henteu nempo jalan sanggeus manéhna Hallelujah tilu datang ka ngajar jelema agama maranéhna jeung nu Hand nyaéta naon datang kakuring, tapi kuring kungsi terang ngan nu ayeuna bakal 1033 |
| Mikawanoh nyanghareupan Allah jeung mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung ngadegkeun solat jeung mayar zakat ceuk lamun kuring teu nu geus asup Islam, ceuk enya, mangka cenah naon iman ceuk percaya Allah jeung Poé Tukang jeung malaikat jeungBook jeung nabi, maot jeung hirup sanggeus maot, sawarga jeung naraka, jeung kasaimbangan akun tur jumlah sakabeh alus sarta jahat, lamun manéhna itHave Anjeun percaya cenah enya, mangka cenah naon sedekah O Rasul Allah ceuk pikeun ibadah Allah saolah-olah anjeun nempo anjeun lamun anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun lamun kuringteu ieu dipigawé ogé, sarta ceuk enya hears balik Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna jeung henteu nempo nu spoke manéhna jeung ngadangu kecap-Na ceuk Jadi iraha waktuna O Rasul Allah ngadawuh ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung nya kulawarga HallelujahFive tina gaib nu ngan Allah weruh[Nu Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] cair, ceuk O Rasul Allah, lamun kawas kuring ka Anjeun Baalamtin Tkonan saméméhna ceuk ka kuring cenah, lamun maranehtempo hiji bangsa méré lahir ka Gusti nya jeung lengthens jelema arsitektur Balbnaan ieu barefoot huluna parasitePeople sarta ceuk eta O Rasul Allah ceuk Arib ceuk mangka, Li henteu nempo jalan sanggeus manéhna Hallelujah tilu datang ka ngajar jelema agama maranéhna jeung nu Hand nyaéta naon datang kakuring, tapi kuring kungsi terang ngan nu ayeuna bakal 1034 |
| Mikawanoh nyanghareupan Allah jeung mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung ngadegkeun solat jeung mayar zakat ceuk lamun kuring teu nu geus asup Islam, ceuk enya, mangka cenah naon iman ceuk percaya Allah jeung Poé Tukang jeung malaikat jeungBook jeung nabi, maot jeung hirup sanggeus maot, sawarga jeung naraka, jeung kasaimbangan akun tur jumlah sakabeh alus sarta jahat, lamun manéhna itHave Anjeun percaya cenah enya, mangka cenah naon sedekah O Rasul Allah ceuk pikeun ibadah Allah saolah-olah anjeun nempo anjeun lamun anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun lamun kuringteu ieu dipigawé ogé, sarta ceuk enya hears balik Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna jeung henteu nempo nu spoke manéhna jeung ngadangu kecap-Na ceuk Jadi iraha waktuna O Rasul Allah ngadawuh ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung nya kulawarga HallelujahFive tina gaib nu ngan Allah weruh[Nu Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] cair, ceuk O Rasul Allah, lamun kawas kuring ka Anjeun Milestones nya tanpa kitu ceuk Urutan Vhaddtna O RasulAllah ngadawuh, lamun ningali hiji bangsa lahir jeung digedékeun nya lila rahayat huluna arsitéktur BalbnaanThe parasit urang barefoot sarta ceuk eta O Rasul Allah ceuk Arib ceuk mangka Putra henteu nempo jalan sanggeus manéhna Hallelujah tilu datang ka ngajar jelema agama jeung nu Hand maranéhanana nyaétanaon datang ka kuring, tapi kuring kungsi terang ngan nu ayeuna bakal 1035 |
| Teu sacara bébas Allah jeung Rasul, sacara bébas 1036 |
| Allah nyekel jeung Pakem leungeun katuhu sarta séjénna sisi séjén, ceuk ieu téh éta jeung kitu, ieu téh teu oblivious 1037 |
| Allah nyekel pakem Bmenye ceuk ieu teu kapikiran ku ieu jeung Pakem nyekel séjén sisi séjén, manéhna ngomong yén ieu teu ngeunaan miara 1038 |
| Kartunis O ye bakal jadi saolah-olah anjeun kudu Safankm Malaikat dina Frchkm atawa ku cara nu Anjeun atawa kecap ngeunaan ieu jadi manéhna mean Sufian kartunis O jam jeung 1039 |
| Naon jantung, tapi antara dua ramo ka Insya Allah nu hosted diangkat lamun manéhna wishes ka Azagh deflection jeung manéhna baris ngomong, O hate kapang dibuktikeun hate urang aya dina ajaran agama jeung kasaimbangan kasebut, Rahman ngurangan, sarta nabrak nepi 1040 |
| Hit Allah contona Asrata lempeng jeung Jnepta jalur Soran dua panto éta kabuka sarta lawang Store Mrkhah jeung dina panto pamit lempeng nyebutkeun anjeun urang ngaku kana sagala lempeng atawa Taatarjoa pamit Télépon ngaliwatan lempeng lamun manéhna hayang muka hiji hal ti maranéhanana lawang ngomong jeungrubbed teu muka, ceuk anjeun Anjeun muka Tljh jeung jalur Islam jeung Alsoran watesan Allah jeung doorsLightening nu jaringan Allah sahingga Télépon di luhur Kitab lempeng Allah jeung nelepon leuwih jalan Allah da'wah dina manah unggal Muslim , 1041 |
| Lamun kaula nu murag dina beungeutna ti poe nu lahir tilem piramida di taqwa ka Allah Hakrh poé nu jeung Lod nu direspon ka minimum dina raraga ngaronjatkeun ganjaran 1042 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam terus nyokot kreasi nya balik jeung ngomong maranéhanana di paradise teu kapikiran ku saha jalma di seuneu, cenah manéhna teu ngeunaan miara manusa anu nyarios, O Rasul Allah Keur naon urang nyarios dina loka pot 1043 |
| Candak baju jeung pakarang jeung mawa kuring balik Votih wudhu hiji indit ka kasampak terus Totoh ceuk kuring rek Obosk Angkatan Darat Veselmk Allah jeung Agnmk jeung Ozab Anjeun duit kahayang sah ceuk, ceuk kuring, 'O Rasul Allah, naon dirobah ka Islam duit, tapi kuring asup Islam Zabh di Islamjeung jadi jeung Allah Rasul ngaberkahan manéhna jeung Isa ka manehna, O ngirut graces alus jeung moneyFor lalaki alus 1044 |
| Candak baju jeung pakarang jeung mawa kuring balik Votih wudhu hiji indit ka kasampak terus Totoh ceuk kuring rek Obosk Angkatan Darat Veselmk Allah jeung Agnmk jeung Ozab Anjeun duit kahayang sah ceuk, ceuk kuring, 'O Rasul Allah, naon dirobah ka Islam duit, tapi kuring asup Islam Zabh di Islamjeung jadi jeung Allah Rasul ngaberkahan manéhna jeung Isa ka manehna, O ngirut graces alus jeung moneyFor lalaki alus 1045 |
| Leger Muslim Odnahm 1046 |
| Lamun pamaréntahan Vajtahed Kaputusan nganiaya ganjaran gandana, sarta lamun aturan Vajtahed overshot pahala 1047 |
| O ngirut swore kasatiaan ka Islam kudu naon deui ieu saméméh jeung imigrasi nu kudu naon deui ieu saméméh 1048 |
| Leungit Allah instills di agama ieu keur kaperluan dipake di di taqwa 1049 |
| Opat Frdahn Allah dina Islam eta datang tilu teu sing nanaon ngeunaan manéhna nepi ka sadaya eta asalna shalat, almsgiving jeung saum Ramadan ibadah haji ka House di 1050 |
Ti | lied ka kuring naon mah teu ngomong Fletboo béta tina Apan 1051 |
| Islam kudu naon deui ieu saméméh jeung imigrasi nu kudu naon deui ieu saméméh 1052 |
| Lamun pamaréntahan Vajtahed Kaputusan nganiaya ganjaran ganda sanajan erred boga pahala 1053 |
| O ngirut teu terang yen imigrasi kudu ditarima ku dosa ngirut mah teu terang yen Islam kudu naon deui ieu saméméh dosa 1054 |
| Ti master Anjeun sareng Zeimkm Voherna Bojmana ka Mundhir putra Aa'idh ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah Is Ashajj ieu mimiti poé nunda eta ngaran ieu ka niup-Na beungeut Bhafer kalde Urang ceuk enya, O Rasul Allah ari balik sanggeus rahayat Vakl Ruahlhm annexationtina kaduh maranéhanana terus nyabut Aepth threw perjalanan baju sarta unambiguous dina kahadean baju sarta saterusna pikeun nampa payel nu ridho AllahHe jeung kulawargana geus penyuluhan Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ridho leg-Na jeung leaned Lamun DNA ti Ashajjrahayat lega manéhna jeung ngomong, di dieu aya Ashajj mah ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ngahurungkeun diuk turun jeung nyekel suku-Na, dieu mah Ashajj diuk di sisi katuhu Nabi karapihan jadi kana manéhna sarta kulawargana na tos diaktipkeun diuk disambut ku tuff jeung tuluy nanya pikeun nagara-Najeung ngaranna manéhna Désa Safa jeung Al MushaqqarAnd désa séjénna ditinggalkeun, ceuk bapa sarta ibu, O utusan Allah, sing saha ngaran desa urang ngomong, kuring geus stepped nagara anjeun jeung pikeun ngidinan kuring di. Anjeunna tuluy ngahurungkeun ka nu Ansar ceuk O Ansar ngahargaan baraya Anjeun, Ochaabahecmdina Islam jeung beuki jiga hal slogan anjeun jeung Ibchara dirobah jadi Islam, jeung disobedient, teu grudgingly atawa Muturin Nu urang nolak nyerah sanajan manéhna ditelasan thatHe ceuk kumaha anjeun geus katempo harkat baraya Anjeun anjeun jeung silaturahmi Waspada ceuk baraya alus Olanwa Vrshena jeung Otaboarestoran urang jeung maranehna ayeuna jeung geus jadi ngajarkeun urang buku Gusti urang jeung Sunnah urang Nabi Vojb Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung perdamaian jeung kabagjaan terus narima urang boga hiji manusa man ngalaan urang naon we diajar saha jeung urang sungut urang pembelajaran buku salam ibu jeung Surajeung dua soorahs jeung Taun Dua thenWe narima beungeutna, cenah Dupi anjeun Ozoadkm hal rejoiced rahayat teu jeung Aptdroa saddlebags tos ka unggal manusa jeung Sabra tina lolos jeung nempatkeun eta dina Nta antara leungeun sarta Puguh koran di leungeun nya éta disingkat ku nu panangan luhur sarta tanpa leungeun, manéhnaceuk Otzmon Altedod ieu we cenah enya terus motioned ka nu lain Sabra ceuk Otzmon Abvan Ieu we cenah enya terus motioned ka Sabra ceuk OtzmonThis Alberni Urang ceuk enya anjeunna boh hade Tmrkm jeung Anfh Anjeun, ceuk Faragana tina Vadtna maranéhanana Voktherna stitches manéhna jeung kumaha gede kahayang urang nepi kajadi tulang Nkhalna jeung Tmrna Alberni cenah Ashajj O Rasul Allah, boga tanah urang tanah beurat jeung Khmh jeung atuh lamun anjeun teu inum inuman ieu ngairitasi baju urang jeung kumaha gede stomachs urang, cenah Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu drinkIn gourd jeung Alhantm jeung Hilum tinaAnjeun sarta inuman dina Sagaúh Ellat dina Ashajj Isa ka manehna, bapa jeung ibu mah, O Rasul Allah perijinan urang di ieu gestured jeung leungeun-Na, jeung cenah mah, ajak nu dilisénsikeun ka anjeun dina éta jeung ceuk leungeun nya kitu drank eta di kawas ieu, leungeun Faraj jeung sederhana hartina greatest di antarana komolamun ngaco salah sahiji Anjeun geus nginum misan Vhzr pedang leg-Na | dina 1055
| Whilst mah ieu di imah antara sleeper jeung Aliqzan salaku mah narima tilu antara dua lalaki Voti Btst emas kaeusi hikmah sarta iman teuing hésé kurban ka abdomén hypochondriac, ngumbah jantung Zamzam cai terus ngeusi hikmah sarta iman terus datang Bdabh tanpaBigal jeung di luhur burit eta tur teras proceeded jeung Jibreel we datang Surga dunya ieu ka ieu sarta ka Jibril ka youTold Mohammed ka geus dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang mah datang ka Adam diakuan ku ceuk salam ti putra anjeun jeung nabi mangka datang langit kadua ieuka ieu ceuk Jibril ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed sapertos kitu mah datang ka Yahya, Yesus, aman damai jadi kana eta recognizing nu Maranéhanana ceuk salam ka kontak eta nu adi anjeun jeung Nabi mangka mecenghul heavenSuch katilu jadi mah datang ka karapihan jadi kana manéhna diakuan ku ceuk salam ti adi anjeun jeung Nabi mangkadatang sawarga kaopat Kawas jadi mah datang ka Idris karapihan jadi kana manéhna dipikawanoh ku ceuk salam ti adi anjeun jeung Nabi mangka datang langit kalima sapertos kitu mah datang ka Harun karapihan jadi kana manéhna saterusna mah dibawa manéhna, cenah salam Anjeun hiji adi jeung nabi mangka datang langit kagenep Kawas jadi thenI datang ka Musa,karapihan jadi kana manéhna dipikawanoh ku ceuk salam ti adi anjeun jeung nabi sabot Jaozath cried ka naon ceuk Ibkak, O Gusti, ieu budak nu misi-Na sanggeus kuring ngasupkeun bangsa Paradise beuki alus tinimbang éta-ti-asup ti mah mangka datang langit katujuh kawas kitu mah datang ka Ibrahim dipikawanoh ku Anjeunna ngadawuhsalam ka putra Anjeun sareng Nabi Isa, mangka diangkat ka imah frequentedI ditanya Jibril, aman damai jadi kana manéhna, ceuk nu imah frequented eta unggal poé tujuh puluh rebu malaikat berdoa lamun rék kaluar ti éta panungtungan teu aya dina eta naon anu maranehna ngomong jeung mangka nyerah ka Daging buah Nabi Lamun Tangkal digambarkeun sapertiKalal ditinggalkeun jeung lamun daun kawas Ceuli tina gajah jeung lamun asal opat ton walungan runtuh sarta walungan Azahran ditanya Jibril ceuk dua disumputkeun di sawarga jeung visibleValafrat Nil, ceuk mangka ditumpukeun dina lima puluh solat mah datang ka Musa, aman damai jadi kana manéhna, ceuk naon ieu mah ceuk anu ditumpukeundina lima puluh solat cenah mah, nyaho jelema anjeun mah ngarawat barudak Israel perlakuan paling, jeung bangsa Anjeun moal Aticoa nu nujul ka Vasalh maneh bakal ka nulungan anjeun nyarios manéhna indit deui ka Gusti mah Maha kuring nanya manéhna nulungan kuring nyieun eta opat puluh terus balik ka Musa VotiHe cenah mah, ceuknaon atuh naon make opat puluh Anjeunna ngadawuh ka kuring kawas éséy mimiti manéhna indit deui ka Gusti mah Maha nyieun eta tilu puluh Voti Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung kuring ka manéhna cenah mah kawas éséy mimiti manéhna indit deui ka Gusti mah Maha nyieun eta dua puluh lima, mangka sapuluh, tuluy kuring ka manehna mah datang ka Musa ceukka kuring, kawas mah, cenah, éséy mimiti Kami isin mah Gusti Maha km nunjuk ka OdetteI spent dua ordinances nu geus ngagampangkeun Ebadi jeung leuwih rewarding kalawan hadé sapuluh-melu di 1056 |
| Whilst ieu mah di Alahtim / batu ieu jeung bohong sabab kuring ka datang Nyieun nyebutkeun ka East-Na antara tilu ceuk VATTANI geus kadéngé Qatada nyebutkeun hese ti ieu ka ieu Qatada ceuk kuring ka nu Jarrod nu ka sisi mah hartina, ceuk nu nu loophole tikoro pikeun kuring ngarasa ieu kadéngé manéhna nyebutkeun ticarita ka kuring ngarasa jantung mah ceuk Fastkrj Voti Btst emas ngeusi iman jeung hikmah, cuci theMy jantung terus brutally terus ulang tuluy datang Bdabh tanpa bigal jeung leuwih burit bodas ceuk cenah Jaarood nyaéta Buraq, O Abu Hamza ceuk enya step aya di tungtung jauh manéhna datang ka tega kana kituna Jibril mahkomo kuring dibawa sawarga Vasfh ieu ka kitu, ceuk Jibril ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed Kirimkeun Kindle ka manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang, cenah openedWhen menyimpulkan, lamun Adam ngomong, Ieu bapa anjeun Adam jeung Dipapag manéhna dipikawanoh ku karapihan individu mangka ngawaleur jibril salamka Putra jeung bener Nabi Anjeunna tuluy stepped nepi nepi ka manéhna datang ka sawarga kadua Vasfh ieu ka kitu, ceuk Jibril ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed ka Kindle dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya Datang datang kapan cenah manéhna dibuka menyimpulkan, lamun Yahya jeung Isa jeung dua putra ofThe si bibiceuk nu Yahya jeung Isa, dipapag eta ngomong, recognizing rahayat karapihan mangka ngawaleur jibril salam adi jeung bener Nabi Anjeunna tuluy stepped nepi nepi ka manéhna datang ka sawarga katilu Vasfh ieu ka of Jibril ieu, ceuk geus ngomong jeung maneh Mohammed ka Kindle dikirim ka manéhna ceuk: Enya ieu salam jeungenya ieu datang, cenah dibuka Lamun manéhna menyimpulkan, lamun ieu Joseph Joseph, ceuk dipapag manéhna ceuk recognizing theBy nu karapihan individu jeung ceuk salam adi jeung Nabi bener mangka indit nepi ka manéhna datang ka langit kaopat Vasfh ieu ka of Jibril ieu ceuk ngabogaan geus ceuk anjeun Mohammed ieu kamanéhna geus dikirim ka manéhna ceuk enya ieu salam jeung enya ieu datang, cenah dibuka sabot menyimpulkan yén lamun Idris ceuk nu Idris dipapag manéhna ngomong dipikawanoh ku karapihan individu mangka ngawaleur jibril salam adi bener jeung ProphetSaleh ceuk mangka naek nepi ka manéhna datang ka sawarga kalima Vasfh ieuka ieu Jibril nyarios geus ngomong jeung ceuk anjeun Mohammed ka Kindle dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang, cenah dibuka sabot menyimpulkan yén lamun Harun Harun ieu, ceuk dipapag manéhna ngomong dipikawanoh ku karapihan individu ceuk , lajeng ngadawuh salam adi jeung Nabi benerAnjeunna tuluy stepped nepi nepi ka manéhna datang ka heavenVasfh kagenep ieu ka kitu, ceuk Jibril ieu nyarios sareng ceuk anjeun Mohammed ka Kindle dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang dibuka sabot menyimpulkan yén lamun kuring Musa ceuk ieu Musa dipapag manéhna dipikawanoh ku karapihan individu terusceuk salam adi jeung Nabi bener ceuk sabot wept leuwih ieu ceuk Naon ngajadikeun Anjeun ceurik manéhna alatan manéhna nangis budak dikirim sanggeus kuring bakal nuliskeun Paradise nationMore ti asup ti mah Anjeunna tuluy stepped nepi nepi ka manéhna datang ka sawarga katujuh Vasfh ieu ka ieu, ceuk Jibril ka anjeunceuk Mohammed ka Kindle dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang, cenah dibuka sabot menyimpulkan yén lamun Ibrahim ceuk nu Ibrahim dipapag manéhna dipikawanoh ku karapihan individu Saterusna cenah salam di Putra jeung Nabi bener ceuk , tuluy diangkat toThe Nabi Lamun Tangkal bungbuahandigambarkeun Kalal saperti ditinggalkeun jeung lamun daun kawas Ceuli tina gajah, ceuk Nabi ceuk jeung lamun opat ton walungan runtuh sarta walungan Azahran mah ceuk naon ieu, O Jibril ceuk dua walungan disumputkeun di Paradise jeung katempo Nil jeung Euphrates ceuk mangka diangkat kuring imah frequentedQatada ceuk Hasan ka urang ngeunaan Abu Hurayrah yén berkah ProphetAnd manéhna nempo imah frequented unggal poe, tujuh puluh rebu malaikat terus teu mulang ka manéhna terus dipulangkeun ka Anas, ceuk mangka datang pot anggur jeung vas susu jeung pot madu ceuk kuring nyokot susu nu naluri ieuka anjeun, bangsa Anjeun ceuk mangka ditumpukeun doa hiji lima puluh solat unggal dintenna ceuk Fmrrt manéhna indit deui ka Musa, aman damai jadi kana manéhna, cenah naon nitah manéhna maréntahkeun fiftyEvery solat poé ceuk nu bangsa anjeun teu bisa mampuh lima puluh solat na mah geus ngalaman jalma nu kajawab barudak urang Israil,paling perlakuan tingal relief handmaid maneh ka menta ceuk manéhna indit deui manéhna nunda kuring sapuluh poé, ceuk manéhna indit deui ka Musa ngomong, kaasup maréntahkeun mah ceuk opat puluh solat unggal poe, ceuk nu bangsa teu bisa opat puluh solat Unggal poe kuring geus ngalaman jalma Anjeun kajawab nu barudak pamrosésan IsraelMoretingal relief handmaid maneh ka menta ceuk manéhna indit deui manéhna nunda kuring sapuluh poé panungtung manéhna indit deui ka Musa, cenah mah salaku mah nitah kuring maréntahkeun tilu puluh solat unggal dintenna ceuk bangsa teu bisa mampuh tilu puluh solat unggal poé na mah kudu jalma ngalaman Anjeun kajawab barudak urang Israil, paling perlakuantingal maneh handmaid mitigasi Vasalh ceuk manéhna indit deui manéhna nunda kuring sapuluh poé FaragatMoses Tukang ceuk kuring mah naon maréntahkeun mah ceuk dua puluh solat unggal poé, cenah nu bangsa teu bisa mampuh dua puluh solat unggal poé na mah geus ngalaman jalma nu kajawab barudak urang Israil, paling perlakuantingal relief handmaid maneh ka menta ceuk manéhna indit deui jeung ngurut sapuluh solat unggal poé manéhna indit deui ka Musa ngomong, kaasup maréntahkeun mah ceuk sapuluh solat unggal poé, cenah nu bangsa teu bisa nanggung urang ka sapuluh poé prayersEvery kuring geus ngalaman Anjeun kajawab barudak urang Israil, paling perlakuantingal relief handmaid maneh ka menta ceuk manéhna indit deui jeung ngurut lima solat unggal poé manéhna indit deui ka Musa ngomong, kaasup maréntahkeun mah nitah solat lima waktu unggal poé, cenah nu bangsa teu bisa mampuh lima solat unggal poé jeung kuring geus ngalaman jalma nu diwangun jeung diurus Israelleuwih processing tingal VasalhMitigation maneh bangsa anjeun ceuk kuring kungsi nanya ka Gusti komo teuing embarrassed manéhna, tapi wareg, jeung méré nepi sabot dilumangsungkeun hiji panelepon baris ngagero geus spent dua ordinances santai Ebadi 1057 |
| Sakulawarga Adam, Alloh ngadawuh yén kuring geus dijieun Anjeun ti Tadzna kawas ieu sanajan Ssuytk jeung Adltk walked antara Berden jeung lahan anjeun jeung endorses anu dikumpulkeun sarta dicegah lamun eta tos nepi ka Thracian ieu mah ceuk nu mah mere zakat jeung waktu amal dina 1058 |
| Sakulawarga Adam, Alloh ngadawuh yén kuring geus dijieun Anjeun ti Tadzna kawas ieu sanajan Ssuytk jeung Adltk walked antara Berden jeung lahan anjeun jeung endorses anu dikumpulkeun sarta dicegah lamun eta tos nepi ka Thracian ieu mah ceuk nu mah mere zakat jeung waktu amal dina 1059 |
| O urang, tobat ka Gusti, kuring tobat manéhna saratus kali sapoé di 1060 |
| O urang, tobat ka Gusti, kuring tobat manéhna saratus kali sapoé di 1061 |
| Iblis ceuk manéhna nu upami Anjeun Khnsb Hssth jadi ngungsi jeung Allah ti manehna jeung kenca salila tilu Atfl 1062 |
| Iblis ceuk manéhna nu upami Anjeun Khnsb Hssth jadi ngungsi jeung Allah ti manehna jeung kenca salila tilu Atfl 1063 |
| Lamun anjeun teu bisa Thchroa teu Tashroa teu dipake ka anjeun jeung anjeun jeung sajabana ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung teu aya alus dina agama teu bowing nu 1064 |
| Khodijah nu mana wae nu Allah teu ibadah iwung jeung Uzza jeung Allah kungsi ibadah 1065 |
| Enqdhan ka Islam buttonhole buttonhole ogé invalidates daya ari daya 1066 |
| 1067 nyaeta leutik |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti manehna geus dirina ceuk Omar Flant Ayeuna Allah dearer ka kuring ti sorangan Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ayeuna, hirup mah 1068 |
Nu | Maroko, hiji panto dibuka pikeun tobat tujuh puluh taun-Na teu deukeut nepi ka panonpoé naék ti kawas 1069 |
Nu | falsely No Kkzb dina bohong anu teu ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1070 |
Ieu mah ceuk | kudu teu kudu kuring, O Rasul Allah ngomong, Dupi éta 1071 | cai
Ieu mah ceuk | kudu teu kudu kuring, O Rasul Allah ngomong, Dupi éta 1072 | cai
| Roy Suryo Me anyar sarta manéhna nilik yén éta téh bohong liars 1073 |
Nu | falsely No Kkzb dina hal nu bohong ngahaja dina jok tina Fletboo seuneu 1074 |
| Pajajaran, biantara manéhna nilik yén éta téh palsu mangrupa salah sahiji liars 1075 |
| Teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan ka Anjeunna jadi puji jeung Manéhna leuwih ti sagala hal Allah teu dipikiran naon ieu dibikeun ka giver nu atawa dicegah teu mantuan Anjeun akina hiji ngising 1076 |
| O putra Uday Hatem Aslam narima tilu kali mah, cenah Kami dina agama mah ceuk kuring apal agama anjeun anjeun mah ka Anjeun kuring apal agama mah pikeun kuring ceuk enya genep poé Alrchosah jeung dahar Mrba maneh mah ceuk Enya, cenah, ieu teu ngajawab for di anjeun Dink ceuk henteu deui jadi uttered Vetoadat geus ceuk TapiKuring teu apal naon nyegah anjeun Islam nyebutkeun eta dituturkeun jelema lemah, sarta teu forceHe ngabogaan Arab dialungkeun eta nyaho puzzled mah tos teu ditempo nya jeung mah ngadéngé kitu ceuk nu leungeun nyaeta jiwa mah Whitman Allah ieu jadi Zaana lulus ti kabingungan komo ngambang kira-kira imah di kira-kira hiji jeungmuka nepi ka khasanah tina fractions putra Hormuz mah ceuk Khosrow putra Hormuz, ceuk enya fractions putra Hormuz jeung exert komo duit Ulah narima 1077 |
| O putra Uday Hatem Aslam narima tilu kali mah, cenah Kami dina agama mah ceuk kuring apal agama anjeun anjeun mah ka Anjeun kuring apal agama mah pikeun kuring ceuk enya genep poé Alrchosah jeung dahar Mrba maneh mah ceuk Enya, cenah, ieu teu ngajawab for di anjeun Dink ceuk henteu deui jadi uttered Vetoadat geus ceuk TapiKuring teu apal naon nyegah anjeun Islam nyebutkeun eta dituturkeun jelema lemah, sarta teu forceHe ngabogaan Arab dialungkeun eta nyaho puzzled mah tos teu ditempo nya jeung mah ngadéngé kitu ceuk nu leungeun nyaeta jiwa mah Whitman Allah ieu jadi Zaana lulus ti kabingungan komo ngambang kira-kira imah di kira-kira hiji jeungmuka nepi ka khasanah tina fractions putra Hormuz mah ceuk Khosrow putra Hormuz, ceuk enya fractions putra Hormuz jeung exert komo duit Ulah narima 1078 |
| O putra Uday Hatem Aslam narima tilu kali mah, cenah Kami dina agama mah ceuk kuring apal agama anjeun anjeun mah ka Anjeun kuring apal agama mah pikeun kuring ceuk enya genep poé Alrchosah jeung dahar Mrba maneh mah ceuk Enya, cenah, ieu teu ngajawab for di anjeun Dink ceuk henteu deui jadi uttered Vetoadat geus ceuk TapiKuring teu apal naon nyegah anjeun Islam nyebutkeun eta dituturkeun jelema lemah, sarta teu forceHe ngabogaan Arab dialungkeun eta nyaho puzzled mah tos teu ditempo nya jeung mah ngadéngé kitu ceuk nu leungeun nyaeta jiwa mah Whitman Allah ieu jadi Zaana lulus ti kabingungan komo ngambang kira-kira imah di kira-kira hiji jeungmuka nepi ka khasanah tina fractions putra Hormuz mah ceuk Khosrow putra Hormuz, ceuk enya fractions putra Hormuz jeung exert komo duit Ulah narima 1079 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise lamun komitmen zinah jeung nu salempang 1080 |
| O urang, tobat ka Gusti, kuring tobat ka Allah unggal dintenna saratus kali 1081 |
| O urang, tobat ka Allah jeung nanya ka Anjeunna ampun for tobat ka Allah jeung nanya ka Anjeunna ampun unggal dintenna saratus kali 1082 |
| O urang, tobat ka Allah jeung nanya ka Anjeunna ampun for tobat ka Allah jeung nanya ka Anjeunna pikeun panghampura dina sagala saratus kali atawa leuwih ti saratus kali dina 1083 |
| Sarta nu Hand ieu lamun, Musa jadi Atbatamoh terus forsaken kuring Anjeun geus deceived nu PBB jeung aku tuah Anjeun tina nabi 1084 |
Nu | NASA jahiliah rahayat nyebutkeun atawa ngaku yen panonpoe jeung bulan lamun Anksv salah sahijina mah ngan Insv gede pikeun maot tina buyut urang bumi, sanajan teu kawas éta, tapi maranéhanana Khleghan penciptaan Allah urang. Lamun manifestasi Allah pikeun hiji hal dijieun overawe manéhna 1085 |
| Percaya kawas awak, saperti lamun lalaki Teluh ngeunaan sirah pikeun falter, sesa awakna dina 1086 |
| Percaya dina silih asih maranéhanana, rahmat jeung asih kawas awak lamun hal Teluh ka falter, sesa awak pikeun mastikeun muriang hiji 1087 |
| Percaya dina silih asih maranéhanana, rahmat jeung asih kawas awak lamun hal Teluh ka falter, sesa awak pikeun mastikeun muriang hiji 1088 |
| Percaya jadi hiji manusa Teluh nu sakabeh-Na Teluh komo Teluh ngeunaan sarua Teluh sakabeh 1089 |
| Kampung Lesser rahayat Apan hukuman dina Poé kiamat tina manusa disimpen dina toe otak Jmrtan kulub eta 1090 |
| Percaya kawas awak, saperti lamun ditambahan nyeri nu falter pindah 1091 |
| Allah Allah nu tobat paling kabagjaan budak Nya saurang lalaki anu aya di buku di padang daratan Fowey ka ngiuhan di tangkal sarta angon handapeun woke luhur jeung ka teu manggihan onta-Na datang ngahargaan indit nepi ku oversaw teu ningal nanaon terus sejen datang oversaw teu ningal nanaon, cenahbalik ka tempat mah mana atuh ieu, sarta kuring bakal di jerona nepi tilem lamun manéhna indit Brahalth geus Khtamha ceuk Allah Ta'ala kabagjaan greatest repentanceAbdo Brahalth ieu 1092 |
| Takhtlfoa teu pati beda hate 1093 |
| Takhtlfoa teu pati beda hate 1094 |
| Nu mana beungkeut deukeut Islam ceuk shalat, cenah alus jeung naon anu ceuk ku Zakat ceuk alus sarta naon anu ceuk ku puasa Ramadan Hassan ceuk jeung naon anu dilakukeun maranéhanana ceuk Haji Hassan ceuk jeung naon anu dilakukeun ceuk maranehna Jihad Hassan ceuk naon kitu ceuk nu dasi deukeut iman Allah ka sunda Nuhate di Allah 1095 |
| Astaazu Allah ti siksa tina alam kubur dua atawa tilu kali mangka ngawaleur jibril nu percanten budak lamun gangguan di dunya jeung paménta alam baka datang ka handap pikeun manéhna ti malaikat sawarga jeung rupa bodas kawas panonpoé sareng maranehna shrouds ti Paradise jeung Hanot tina Hanot paradise komo diukmanéhna hyperopia terus asalna nu karapihan raja Pupusna jadi kana manéhna nepi ka manéhna sits turun di sirah sarta nyebutkeun, O PsychologyGood kaluar ka panghampura Allah jeung Radwan ceuk maranehna kaluar ngalir kawas tetes di waterskins memorizing Lamun dicokot teu ngajak eta dina leungeun-Na, Blink hiji panon maranehna nyokotFadjaloha nu Shroud dina rempah jeung kaluar Kotaib whiff bray kapanggih dina muka bumi, ceuk Faisadon ku teu ngalirkeun cara ku pinuhan salah sahiji malaikat, tapi ceuk nu sumanget ieu TayebThey nyebutkeun kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu ngaran pangalusna nu maranéhanana nyebut maranehna di dunya ieu komo réngsé etaka sawarga Vistfathon eta muka eta Feacheah sakabeh langit Mqrbuha ka sawarga nu dituturkeun nepi ka ends ka sawarga katujuh, 'Allah Ta'ala Ngan nulis buku Abdi di Illiyun jeung Oaidoh ka taneuh mah ka invent eta jeung mana Oaidhm includingBring eta kaluar di kali séjén balik jiwa-Naceuk dina awakna Viote Malakan Vijlsana Vicolan Gusti-Na nyebutkeun Gusti Allah Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun agama Islam Vicolan manéhna naon manusa ieu anu dikirim diantara anjeun nyebutkeun utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Vicolan manéhna naon pangaweruh manéhna nyebutkeun, maca Kitab Allah ngajagakaamanan ku tur ratified propounds hiji panelepon di langit nu ikhlas AbdiVavrashwh cendrawasih jeung dipakena manéhna ti Paradise, jeung dibuka keur manéhna panto ka Paradise ceuk Viote tina sumanget jeung Haruman jeung daun manéhna nya di eyesight alam kubur D ceuk sarta datang ka manéhna salaku manusa tina alus raray baju alus Tayyipangin nyebutkeun preach Anjeunna nu surak poé ieu mah vowed ngomong ka manéhna ti beungeut beungeut anjeun nu asalna oge kuring nyebutkeun Saleh nyebutkeun Gusti anjeun, hasten waktu komo balik ka familyMali mah ceuk sanajan kafir budak lamun gangguan di dunya jeung paménta alam baka datang ka handap pikeun manéhna ti sawargamalaikat rupa hideung jeung survey Vijlson manéhna hyperopia mangka asalna malaikat maot nepi ka manéhna sits di sirah sarta nyebutkeun, O sorangan jahat kaluar ka murka Allah jeung murka nu ceuk Vtafrq di awakna Ventzaaha Salaku clinch Ambassod tina baseuh memorizingIf wol dicokot teu ngajak maranéhna dina leungeun-Na, Blinkhiji panon komo nyieun eta di maranéhanana survey jeung kaluar cadaver Kontn Angin kapanggih dina nyanghareupan bumi Faisadon ku teu ngalirkeun eta asup pikeun ngeusi salah sahiji malaikat, tapi ceuk nu sumanget ieu sebutkeun malignant kitu jeung kitu putra jadi jeung ngaran jadi Boqbh nu disebut kaluar di dunya jadi ends ka sawarga Vistfathgeus teu dibuka hisThen maca Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna [teu open kana éta hal lawang sorga, sareng bakal nuliskeun Paradise nepi ka kalimat Alj di cm Khayat] nyebutkeun Allah Ta'ala Ngan nulis buku di tawanan dina handap taneuh posing sumanget dalil mangka dibaca [éta ngawengkuAllah lamun nu lian dina sawarga Vtaktafh manuk atawa tapering off ku angin di tempat immemorial] nu balik jiwa di awakna sarta manéhna meunang dua angelsVijlsana Vicolan manéhna ti Gusti nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh Vicolan manéhna naon manusa ieu nudikirim diantara anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh propounds kaluar ti sawarga nu tempatna aya Vavrashwa manéhna ti seuneu jeung kabuka pikeun manéhna Baba ka seuneu Viote panas sarta racun sarta narrows makam-Na komo rupa-rupa nu iga na manéhna meunang manFace awon awon baju rotten angin, nyebutkeun preach nu nu upsets poé ieumah vowed ka ngomong, 'Saha anu beungeut anjeun nyanghareupan jahat asalna jeung nyebutkeun Kami malignant Anjeun nyebutkeun Gusti, teu waktu 1096 |
| Astaazu Allah ti siksa tina alam kubur dua atawa tilu kali mangka ngawaleur jibril nu percanten budak lamun gangguan di dunya jeung paménta alam baka datang ka handap pikeun manéhna ti malaikat sawarga jeung rupa bodas kawas panonpoé sareng maranehna shrouds ti Paradise jeung Hanot tina Hanot paradise komo diukmanéhna hyperopia terus asalna nu karapihan raja Pupusna jadi kana manéhna nepi ka manéhna sits turun di sirah sarta nyebutkeun, O PsychologyGood kaluar ka panghampura Allah jeung Radwan ceuk maranehna kaluar ngalir kawas tetes di waterskins memorizing Lamun dicokot teu ngajak eta dina leungeun-Na, Blink hiji panon maranehna nyokotFadjaloha nu Shroud dina rempah jeung kaluar Kotaib whiff bray kapanggih dina muka bumi, ceuk Faisadon ku teu ngalirkeun cara ku pinuhan salah sahiji malaikat, tapi ceuk nu sumanget ieu TayebThey nyebutkeun kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu ngaran pangalusna nu maranéhanana nyebut maranehna di dunya ieu komo réngsé etaka sawarga Vistfathon eta muka eta Feacheah sakabeh langit Mqrbuha ka sawarga nu dituturkeun nepi ka ends ka sawarga katujuh, 'Allah Ta'ala Ngan nulis buku Abdi di Illiyun jeung Oaidoh ka taneuh mah ka invent eta jeung mana Oaidhm includingBring eta kaluar di kali séjén balik jiwa-Naceuk dina awakna Viote Malakan Vijlsana Vicolan Gusti-Na nyebutkeun Gusti Allah Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun agama Islam Vicolan manéhna naon manusa ieu anu dikirim diantara anjeun nyebutkeun utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Vicolan manéhna naon pangaweruh manéhna nyebutkeun, maca Kitab Allah ngajagakaamanan ku tur ratified propounds hiji panelepon di langit nu ikhlas AbdiVavrashwh cendrawasih jeung dipakena manéhna ti Paradise, jeung dibuka keur manéhna panto ka Paradise ceuk Viote tina sumanget jeung Haruman jeung daun manéhna nya di eyesight alam kubur D ceuk sarta datang ka manéhna salaku manusa tina alus raray baju alus Tayyipangin nyebutkeun preach Anjeunna nu surak poé ieu mah vowed ngomong ka manéhna ti beungeut beungeut anjeun nu asalna oge kuring nyebutkeun Saleh nyebutkeun Gusti anjeun, hasten waktu komo balik ka familyMali mah ceuk sanajan kafir budak lamun gangguan di dunya jeung paménta alam baka datang ka handap pikeun manéhna ti sawargamalaikat rupa hideung jeung survey Vijlson manéhna hyperopia mangka asalna malaikat maot nepi ka manéhna sits di sirah sarta nyebutkeun, O sorangan jahat kaluar ka murka Allah jeung murka nu ceuk Vtafrq di awakna Ventzaaha intercut jeung urat jeung memorizing saraf Lamun takenDid teu ngajak maranéhna dina leungeun-Na, Blinkhiji panon komo nyieun eta di maranéhanana survey jeung kaluar cadaver Kontn Angin kapanggih dina nyanghareupan bumi Faisadon ku teu ngalirkeun eta asup pikeun ngeusi salah sahiji malaikat, tapi ceuk nu sumanget ieu sebutkeun malignant kitu jeung kitu putra jadi jeung ngaran jadi Boqbh nu disebut kaluar di dunya nepi ka ends ka sawargaVistfath geus teu dibuka, terus maca MessengerAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna [teu open kana éta hal Gerbang sawarga nu henteu asup Paradise nepi ka kalimat Alj di cm Khayat] nyebutkeun Allah Ta'ala Ngan nulis buku di tawanan dina handap taneuh posing sumanget dalil mangka dibaca [Étangawengku Allah lamun nu lian dina sawarga Vtaktafh manuk atawa tapering immemorial ku angin di tempat] nu balik jiwa di awakna sarta manéhna meunang dua malaikat Vijlsana VicolanHis Gusti nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun huh huh mah teu nyaho Vicolan manéhna naon manusa ieu nu dikirimdiantara anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh propounds kaluar ti sawarga nu tempatna aya Vavrashwa manéhna ti seuneu jeung kabuka pikeun manéhna Baba ka seuneu Viote panas sarta racun jeung narrows kana alam kubur-Na nepi ka tulang rusuk nu lalaki beda jeung manéhna meunang beungeut awon awon clothesRotten angin, nyebutkeun preach nu nu upsets ieuari kitu mah vowed ka ngomong, 'Saha anu beungeut anjeun nyanghareupan jahat asalna jeung nyebutkeun Kami malignant Anjeun nyebutkeun Gusti, teu waktu 1097 |
| Astaazu Allah ti siksa tina alam kubur dua atawa tilu kali mangka ngawaleur jibril nu percanten budak lamun gangguan di dunya jeung paménta alam baka datang ka handap pikeun manéhna ti malaikat sawarga jeung rupa bodas kawas panonpoé sareng maranehna shrouds ti Paradise jeung Hanot tina Hanot paradise komo diukmanéhna hyperopia terus asalna nu karapihan raja Pupusna jadi kana manéhna nepi ka manéhna sits turun di sirah sarta nyebutkeun, O PsychologyGood kaluar ka panghampura Allah jeung Radwan ceuk maranehna kaluar ngalir kawas tetes di waterskins memorizing Lamun dicokot teu ngajak eta dina leungeun-Na, Blink hiji panon maranehna nyokotFadjaloha nu Shroud dina rempah jeung kaluar Kotaib whiff bray kapanggih dina muka bumi, ceuk Faisadon ku teu ngalirkeun cara ku pinuhan salah sahiji malaikat, tapi ceuk nu sumanget ieu TayebThey nyebutkeun kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu ngaran pangalusna nu maranéhanana nyebut maranehna di dunya ieu komo réngsé etaka sawarga Vistfathon eta muka eta Feacheah sakabeh langit Mqrbuha ka sawarga nu dituturkeun nepi ka ends ka sawarga katujuh, 'Allah Ta'ala Ngan nulis buku Abdi di Illiyun jeung Oaidoh ka taneuh mah ka invent eta jeung mana Oaidhm includingBring eta kaluar di kali séjén balik jiwa-Naceuk dina awakna Viote Malakan Vijlsana Vicolan Gusti-Na nyebutkeun Gusti Allah Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun agama Islam Vicolan manéhna naon manusa ieu anu dikirim diantara anjeun nyebutkeun utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Vicolan manéhna naon pangaweruh manéhna nyebutkeun, maca Kitab Allah ngajagakaamanan ku tur ratified propounds hiji panelepon di langit nu ikhlas AbdiVavrashwh cendrawasih jeung dipakena manéhna ti Paradise, jeung dibuka keur manéhna panto ka Paradise ceuk Viote tina sumanget jeung Haruman jeung daun manéhna nya di D eyesight alam kubur ceuk ngagambarkeun manusa baju alus, alus raray angin alus nyebutkeunpreach Anjeunna nu surak poé ieu mah vowed ngomong ka manéhna ti Anjeun beungeut tidings raray anjeun nyebutkeun Kami éléh bener Anjeun, nyebutkeun Gusti, hasten waktu komo attributed toMy kulawarga jeung Mali, ceuk hiji jalma kudu kapir lamun gangguan di dunya jeung paménta alam baka datang ka handap pikeun manéhna tisawarga, para malaikat rupa hideung jeung survey Vijlson manéhna hyperopia mangka asalna malaikat maot nepi ka manéhna sits di sirah sarta nyebutkeun, O sorangan jahat kaluar ka murka Allah jeung murka nu ceuk Vtafrq di awakna Ventzaaha ogé clinch Ambassod tina memorizingIf wol baseuh dicokot teu ngajak maranéhnadina leungeun-Na, Blink hiji panon komo nyieun eta di maranéhanana survey jeung kaluar cadaver Kontn Angin kapanggih dina rupi Faisadon bumi ku teu ngalirkeun eta asup pikeun ngeusi salah sahiji malaikat, tapi ceuk nu sumanget ieu sebutkeun malignant jadi jeung jadi putra ngaran kitu jeung kitu Boqbh nu disebut kaluar di dunya jadiends ka sawarga Vistfath geus teu dibuka hisThen maca Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna [teu open kana éta hal lawang sorga, sareng bakal nuliskeun Paradise nepi ka kalimat Alj di cm Khayat] nyebutkeun Allah Ta'ala Ngan nulis bukuna di tawanan di handap taneuh sumanget posing dalilmangka dibaca [éta ngawengku Allah lamun nu lian dina sawarga Vtaktafh manuk atawa tapering off ku angin di tempat immemorial] nu balik jiwa di awakna sarta manéhna meunang dua angelsVijlsana Vicolan manéhna ti Gusti nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh Vicolanmanéhna naon manusa ieu anu dikirim diantara anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh propounds kaluar ti sawarga nu tempatna aya Vavrashwa manéhna ti seuneu jeung kabuka pikeun manéhna Baba ka seuneu Viote panas sarta racun sarta narrows makam-Na nepi ka tulang rusuk nu béda jeung ngagambarkeun manFace awon baju awon-Na angin rotten,nyebutkeun preach nu nu upsets poé ieu mah vowed ka ngomong, 'Saha anu beungeut anjeun nyanghareupan jahat asalna jeung nyebutkeun Kami malignant Anjeun nyebutkeun Gusti, teu waktu 1098 |
| Komo safest terus perang Voslm mangka perang killing Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ridho karya ieu jeung mayar saeutik teuing di 1099 |
| Teu kawas eta tapi percaya hiji atawa hates eta tapi munafik tina Vohabh I love Allah, sarta ogé manggih Allah hated 1.100 |
| Jajaran teu beda rupa-rupa hate anjeun nu Allah jeung malaikat-Na ngirim berkah dina baris kahiji atawa baris kahiji 1101 |
| Sedengkeun mah Oqsrt hutbah mah hoream ngaluarkeun dibébaskeun Aura nyah beuheung ngomong, 'O Rasul Allah Olista hiji, ceuk teu freeing Aura nu uniqueness Batgaha ngangkat beuheung ka nunjuk di Atgaha jeung dibere Alkov jeung sahadé dina oppressor uterus teu Ttq nu Votam lapar jeung bartend haus jeung enjoiningnaon anu alus sarta manéhna jahat mah teu jadi Ttq Refrain basa Anjeun onlyGood 1102 |
| Jajaran teu beda rupa-rupa hate anjeun jeung manéhna dipaké pikeun nyebutkeun yen Allah jeung malaikat-Na ngirim berkah dina baris kahiji atawa baris kahiji jeung ngomong Qur'an ngahias ballot anjeun dina 1103 |
| Lamun hiji manusa nyaeta deserving safest taneuh jeung harta maranéhanana di 1104 |
| Baca Qur'an ku jantung naon Aútfatt Lamun Achtfattm Vqoumoua 1105 |
| Bantek ceuk kuring teu boga bukti leungeun nya kan, cenah, saterusna manéhna mana anu kaluar ka anjeun teu ngan saukur ceuk nu lamun manehna geus sumpah Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta motong manéhna ti taneuh killing adil Alloh swt kana Poé Ieu kiamat, hiji huffy 1106 |
| Lulus ti solat urang ceuk kuring indit kaluar lamun hirup di urang jeung Abu Bakar ieu bolos, cenah, hudang, O Omar jalma misah cenah jengkar nalika umurna heubeul manéhna ngadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna sora-Na ieu Omar mikroskop manusa ceuk Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhnajeung kulawargana mana Abu Tukang Roti refuses Allah nu Muslim nolak Allah nu Muslim jeung 1107 |
| Lamun rahayat Paradise Paradise jeung rahayat Apan shot panghasilan panelepon baris ngagero: O Jalma of Paradise nu sawaktos Anjeun tanggal Allah hayang Andzkmoh nyebutkeun naon nu nyeri nu beuratna Moizinna jeung blanched rupa jeung ngaku urang Paradise anjeun sarta sered urang ti seuneu ceuk Vekshv eta dijilbab Vinzeron manéhna, cenahyakin kana naon méré eta hal kawas eta mertimbangkeun ieu teu disatujuan for jeung panon 1108 |
| Kana kitab Allah jeung Strjon cinta ka Obrolan ka jalma nu dimaksud eta kecap naon mah teu ngomong Fletboo kursi seuneu jeung ngajaga eta nu dimaksud hal Fleihdth 1109 |
| Sarta Euweuh leungeun mah anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti dirina ceuk anjeun ayeuna, jeung asih Allah ka sorangan Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ayeuna, hirup mah 1110 |
| Percaya di kuring inum hiji inuman, sanajan kafir di tujuh peujit 1111 |
| Mah tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah mah tega saksi ceuk nu Muhammad utusan Allah, Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah certify nu Kami Muhammad utusan Allah jeung Rosul bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana bakal manggihan angon atawa jajaka hiji, nyakulawarga sabot murag Valley ceuk ngaliwatan pariah Skhalh ceuk Tuh, ieu bisa kalindih ka Lesser rahayat Allah keur minimum jalma ieu dina 1112 |
| Ieu bisa Mraúaa mah, cenah, O Rasul Allah, Tahajud ngadugikeun Qur'an, ceuk manehna nolak leungeun mah mangka ngawaleur jibril Anjeun moal attain ka Palmgalbh ieu ceuk mangka hiji peuting manehna indit kaluar jeung kuring Ahrsh ka sababaraha kaperluan-Na manéhna nyandak leungeun mah Vmrrna lalaki solat Qur'an ceuk cenah mah, hoping jadi Mraúaaceuk Nabi shallallahu 'manehna jeung kulawargana jeung manéhna boh manéhna Owab 1113 |
| Tapi opat teu ye dikaitkeun jeung Allah hal anu henteu maehan jiwa nu Allah geus dilarang iwal ku katuhu, atawa maok, sareng teu Tznoa 1114 |
| Anu henteu opat tapi teu ngiluan nanaon jeung Allah hal anu henteu maehan jiwa nu Allah geus dilarang iwal ku katuhu, atawa maok, sareng teu Tznoa 1115 |
| O urang nyebutkeun teu aya tuhan tapi Allah bakal balik 1116 |
| O urang nyebutkeun teu aya tuhan tapi Allah bakal balik 1117 |
| O kartunis lamun anjeun bakal di imah Anjeun jadi Anjeun kudu Safankm malaikat jeung anjeun Frchkm dina jalan jeung kartunis O jam jeung 1118 |
| Sarta leungeun mah lamun anjeun bakal kasus nu bakal boga aranjeunna keur Safankm malaikat jeung jangjang maranéhanana Ozltkm 1119 |
| Bangsa kuring bakal tetep cekelan dina naon teu gawe di tilu kajaba retard Maroko awaiting dimming Yahudi emulation Kecuali béntang reureuh Fajr Amhak emulation Kristen jeung teu jadi capé di funerals ka kulawarga nya di 1120 |
| Khawarij nyaéta anjing naraka 1121 |
| Maha Agung dia nu ditelasan jeung ditelasan di 1122 |
| Emma Abdul Terus ngabukti manéhna panyingkepan | dina 1123
| Mamatahan unggal Muslim, jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nu manehna teu boga rahmat dina rahayat Allah teu ngaberkahan | dina 1124
| Jalma O Greer Astanst lajeng ngadawuh dina biantara nya sanggeus kuring, teu balik ka hiji kafir sejen hits nu necks sababaraha 1125 |
| Lamun panumpang ieu Awas hayang ngomong jeung réngsé manusa teh ka urang jeung dipapag Ferddna cenah ka manéhna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ti mana baé datang deui ceuk kulawarga mah jeung putra mah jeung kulawarga mah ngomong, mana nu ceuk anjeun kuring hayang Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganaceuk eta Ospth ceuk O Rasul Allah diajar bahasa sunda naon Iman ceuk Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung establishPrayer jeung mayar nu zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House ngomong, nu kitu mah disatujuan ceuk mangka nu onta-Na diasupkeun-Naleungeun dina beurit jaringan Vhoy onta hue manusa murag dina sirah sarta manéhna maot Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manusa teh, ceuk leaped ka Ammar Ibnu Yasser jeung Hathifa Voqaadah ceuk maranehna, 'O Rasul Allah nyekel ceuk si lalaki tos jauh ti eta Allah ngaberkahan manéhna jeung familyHim sartamangka ka eta utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bari Roeetma symptomatic manusa kuring nempo dua raja Adsan numana bungbuahan cendrawasih mah kapanggihna nu manéhna maot lapar mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Allah ieu nu Allah Ta'ala ceuk maranéhanana anu dipercaya jeung teuteu maké iman hal nu teu adil maranéhna pikeun maranéhanana anu rightly dipandu eta kaamanan] Anjeunna lajeng ngadawuh Donkm Anjeun brotherSaid Vaanmlnah ka cai Vguslnah jeung Hantnah jeung Kvnah jalan jeung datang ka kubur, ceuk Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana komo diuk dina brink kubur, cenahmanéhna teu Olhdoa Chqgua alam kubur pikeun urang jeung sajabana ka kiyeu 1126 |
| Lamun panumpang ieu Awas hayang ngomong jeung réngsé manusa teh ka urang jeung dipapag Ferddna cenah ka manéhna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ti mana baé datang deui ceuk kulawarga mah jeung putra mah jeung kulawarga mah ngomong, mana nu ceuk anjeun kuring hayang Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganaceuk eta Ospth ceuk O Rasul Allah diajar bahasa sunda naon Iman ceuk Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung establishPrayer jeung mayar nu zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House ngomong, nu kitu mah disatujuan ceuk mangka nu onta-Na ditandatanganan leungeunreel di sababaraha pamadegan nu burrow beurit Vhoy onta hue manusa murag dina sirah sarta manéhna maot Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manusa teh, ceuk leaped ka Ammar Ibnu Yasser jeung Hathifa Voqaadah maranéhanana ceuk O Rasul Allah nyekel manusa teh tos jauh ti maranehna, ceuk Rasul AllahAllahngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ka eta utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bari Roeetma symptomatic manusa kuring nempo dua raja Adsan numana bungbuahan cendrawasih mah kapanggihna nu manéhna maot lapar mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung manéhna nu boga pamadegan anu digawé saeutikjeung mayar pisan ceuk terus tanpa ceuk anjeun adi Anjeun ceuk Vaanmlnah ka cai Vguslnah jeung Hantnah jeung KvnahThe cara manéhna datang ka kubur jeung Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana komo diuk dina brink kubur, cenah manéhna teu Olhdoa Chqgua alam kubur pikeun urang jeung sajabanaka kiyeu 1127 |
| Anjeun baris nempo Gusti Anjeun jadi Anjeun bisa nempo bulan teu Tdhamon nempo Asttatm teu overpowering solat ieu saencan sunrise jeung saméméh Panonpoé Tilelep 1128 |
| Ti umur hiji precedent alus ku sanggeus manéhna ieu ganjaran-Na, jeung ganjaran gawé kitu téh nu detracts ti gajih maranéhanana jeung umur hiji hal taun bad kaluar ti pagawean sanggeus ieu sabagean gede jeung beungbeurat gawé ku teu detracting tina hal anu burdens 1129 |
| Taun Good umur kungsi ganjaran jeung pahala karya saperti mangrupa hal anu detracts ti gajih maranéhanana jeung umur hiji hal taun bad jeung ieu sabagean gede jeung beungbeurat gawé saperti kaluar ti nyaeta euweuh detracts ti burdens 1130 |
| Isn teu sah Abdul taun jalan kaluar sanggeus manéhna, tapi ieu ganjaran nu kawas karya kaluar teu detract ti gajih maranéhanana atawa hiji hal isn Abdul gering taun jalan kaluar sanggeus manéhna, tapi ieu dilongok dina brunt gawé teu detract ti burdens hal 1131 |
| Jalma Astanst jeung ngomong: teu balik deui sanggeus kuring, sawatara Anjeun kafir hits nu necks sababaraha 1132 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR jeung puasa salila Ramadan 1133 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR jeung saum Ramadan 1134 |
| Mah narima kasatiaan Anjeun nyembah ka Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung advises Muslim jeung discharged ti polytheist 1135 |
| Mah narima kasatiaan Anjeun nu teu kaasup Allah hal jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung advises Muslim jeung mushrikeen 1136 |
| Emma Abdul Tetep satia geus disbelieved 1137 |
| Astanst urang teu balik deui sanggeus kuring, sawatara Anjeun kafir hits nu necks sababaraha 1138 |
| Astanst urang ceuk mangka lamun teu Oarafn sanggeus naon kudu mah mulang kafir sanggeus kuring, sawatara Anjeun hits nu necks sababaraha 1139 |
Kami hiji nu teu di Anjeun | Althaglin 1140 |
| Naon nu bagian ti saratus rebu atawa tujuh puluh réwu maranéhanana anu direspon ka pelvis 1141 |
| O putra Uday Hatem Aslam ceuk cenah mah ditampa ti jalma agama, putra mah Uday ceuk Hatem Aslam cenah mah, ceuk anu ditampa ti jalma agama uttered tilu kali mah, cenah mah nyaho agama Anjeun ceuk anjeun kuring nyaho anjeun Cenah mah dugi ka kuring agama mah ceuk Alice presided urang Anjeun ceukMah, ceuk Enya, cenah manéhna recalled Mohammed ceuk kecap sought ku Alrchosah hosted Fterkha ceuk teu permissible di Dink ceuk sabot AlmrbaUttered diputer coy kuring Haniyeh ceuk jeung ceuk kuring bisa nempo yén, nu nyegah kokotor tempo nu kira-kira kuring jeung urang urang Alpes hiji Awewe nyaho tempat puzzlingceuk kuring geus kadéngé deui jeung teu Atha ceuk Toshkn Zaana exiting tanpa lingkungan komo roam Putrana Harun leuwih lingkungan, ceuk Yunis Hammad paspor terus balik ka Obrolan putra Uday Hatem komo ngambang di kira-kira Ka'bah jeung ToshknTreasures fractions putra Hormuz kabuka ieu mah ceuk Khosrow putra Hormuz,ceuk nu fractions putra Hormuz mah ceuk Khosrow putra Hormuz, ngomong fractions putra Hormuz tilu kali sarta alatan who wants to narima duit ti amal eta manggih 1142 |
| O putra Uday Hatem Aslam ceuk cenah mah ditampa ti jalma agama, putra mah Uday ceuk Hatem Aslam cenah mah, ceuk anu ditampa ti jalma agama uttered tilu kali mah, cenah mah nyaho agama Anjeun ceuk anjeun kuring nyaho anjeun Cenah mah dugi ka kuring agama mah ceuk Alice presided urang Anjeun ceukMah, ceuk Enya, cenah manéhna recalled Mohammed ceuk kecap sought ku Alrchosah hosted Fterkha ceuk teu permissible di Dink ceuk sabot AlmrbaUttered diputer coy kuring Haniyeh ceuk jeung ceuk kuring bisa nempo yén, nu nyegah kokotor tempo nu kira-kira kuring jeung urang urang Alpes hiji Awewe nyaho tempat puzzlingceuk kuring geus kadéngé deui jeung teu Atha ceuk Toshkn Zaana exiting tanpa lingkungan komo roam Putrana Harun leuwih lingkungan, ceuk Yunis Hammad paspor terus balik ka Obrolan putra Uday Hatem komo ngambang di kira-kira Ka'bah jeung ToshknTreasures fractions putra Hormuz kabuka ieu mah ceuk Khosrow putra Hormuz,ceuk nu fractions putra Hormuz mah ceuk Khosrow putra Hormuz, ngomong fractions putra Hormuz tilu kali sarta alatan who wants to narima duit ti amal eta manggih 1143 |
| O putra Uday Hatem Aslam ceuk cenah mah ditampa ti jalma agama, putra mah Uday ceuk Hatem Aslam cenah mah, ceuk anu ditampa ti jalma agama uttered tilu kali mah, cenah mah nyaho agama Anjeun ceuk anjeun kuring nyaho anjeun Cenah mah dugi ka kuring agama mah ceuk Alice presided urang Anjeun ceukMah, ceuk Enya, cenah manéhna recalled Mohammed ceuk kecap sought ku Alrchosah hosted Fterkha ceuk teu permissible di Dink ceuk sabot AlmrbaUttered diputer coy kuring Haniyeh ceuk jeung ceuk kuring bisa nempo yén, nu nyegah kokotor tempo nu kira-kira kuring jeung urang urang Alpes hiji Awewe nyaho tempat puzzlingceuk kuring geus kadéngé deui jeung teu Atha ceuk Toshkn Zaana exiting tanpa lingkungan komo roam Putrana Harun leuwih lingkungan, ceuk Yunis Hammad paspor terus balik ka Obrolan putra Uday Hatem komo ngambang di kira-kira Ka'bah jeung ToshknTreasures fractions putra Hormuz kabuka ieu mah ceuk Khosrow putra Hormuz,ceuk nu fractions putra Hormuz mah ceuk Khosrow putra Hormuz, ngomong fractions putra Hormuz tilu kali sarta alatan who wants to narima duit ti amal eta manggih 1144 |
| Alice ieu sangkan nya hirupna cenah Enya, cenah, naon dicegah eta waktu anjeunna maot dina 1145 |
| Maha Agung nyaeta jalma anu maehan eta terus ditelasan manéhna di 1146 |
| Ucapkeun Anjeun percaya Allah mangka orientasi tegak 1147 |
| 1148 nu haratis sareng nu Abdul |
| Free jeung Abdul ceuk naon Islam ceuk hiji ngobrol alus sarta eupan kadaharan mah ceuk naon Iman ceuk kasabaran jeung hampura ieu mah ceuk Islam disebutkeun yén best of manéhna Muslim tina basa sarta leungeun nya atuh ceuk no iman leuwih alus, ceuk kreasi alus-mah ceuk nu mana wae nu solat leuwih alus, cenah qunoot sapanjang mah ceuk nu mana wae nuimigrasi leuwih alus Manéhna hated ka abandon naon cenah Gusti Naon leuwih alus Jihad ceuk maranéhanana getih ownHorse jeung Ohriv mah ceuk no jam pangalusna Goff ceuk peuting séjénna, mangka solat ditulis attested nepi ka subuh Lamun solat subuh henteu ngan rak komo berdoa Subuh Lamun kuring ngado'a solat isuk grabbed solatnepi ka panonpoé naék. Lamun panonpoé naék, maranéhanana kasampak di surak setan, sanajan Kafir anjog manéhna grabbed nya shalat komo leuwih luhur lamun increasedPrayer ditulis attested nepi ka ngiuhan teu Tumbak Upami kitu manéhna grabbed for bongan jadi condong Lamun solat tended ditulis attested nepi ka panonpoé mana handap.Lamun manehna grabbed di doa Panonpoé Tilelep, maranéhanana sojourned atawa bolos dina tanduk setan, sanajan Kafir solat 1149 nya |
| Allah nyebutkeun asih geus dipigawé pikeun maranéhanana anu Athabon for urang mah jeung sunda mah pikeun jalma anu ngalaman Atsafon for urang mah jeung sunda mah pikeun jalma anu ngalaman kadatangan hiji jeung nu séjénna for urang mah jeung sunda mah pikeun jalma anu ngalaman Itbazlon for urang mah jeung sunda mah pikeun jalma anu ngalaman Atnasron keur kuring 1150 |
| Tapi anjeun imigrasi dua kali Ahjrtkm ka dayeuh jeung Ahjrtkm ka Abyssinia 1151 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare lowers nu lempeng jeung nabrak diangkat manéhna digawé beurang peuting jeung peuting poé gawé 1152 |
| Kadenge tina kuring ti bangsa mah atawa Yahudi atawa Kristen percaya kuring teu nuliskeun Paradise 1153 |
| Manusa Muslim ngan ngasupkeun tempat Allah teu maot seuneu Yahudi atawa Kristen di 1154 |
| Kadenge tina kuring ti bangsa mah atawa Yahudi atawa Kristen jeung teu percaya kuring seuneu asup 1155 |
| Ti karya alus sarta diinterpretasi ku karya bad Fassaeth nyaeta percaya 1156 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam ti cekelan ngalakukeun nilik kana sagala lahan datang ka putra Adam salaku Bumi datang di antarana bodas, beureum, hideung, jeung antara nu jeung malignant jeung alus sarta gampang, sedih jeung antara nu 1157 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam ti cekelan ngalakukeun nilik kana sagala lahan datang ka putra Adam salaku Bumi datang di antarana bodas, beureum, hideung, jeung antara nu jeung malignant jeung alus sarta gampang, sedih jeung antara nu 1158 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare lowers nu lempeng jeung nabrak usherette lamun kakeunaan seuneu manik solat kabeuleum sarta nyanghareupan sagalana manéhna nangkeupan tetempoan | dina 1159
Naon hiji | endure hears ngarugikeun ti Allah nelepon manéhna hiji lalaki jeung Ievà © m jeung ngaberkahan eta 1160 |
| Surak jeung diajarkeun ku ti tukangeun anjeun, hal ieu kasampak yén teu aya god but Allah jujur ​​asup Paradise ku 1161 |
| Lamun Poé kiamat ieu kenca teu dikonci, tapi datang Yahudi atawa Kristen komo mayar manéhna ka manéhna nu Mekah of Fire 1162 |
| O urang, sieun bubu ieu concealed ti creeping sireum Isa ka manehna, Insya Allah ngomong jeung kumaha urang bisa nyegah concealed ti swarming sireum, O Rasul Allah nyebutkeun Oh Allah, urang ngungsi di Anjeun ti nu ngalibetkeun Nstgfrck Anjeun hiji hal bisa nyaho jeung naon we teu nyaho 1163 |
| Percaya Kalpnian narik babarengan jeung kawas aya sasaruaan alus, saperti Attar lamun Ihzk tina minyak wangi Alqk tina squalls jeung sasaruaan, saperti goréng, lamun teu siga di bellows tina Ihriqk Nalk Cherrh jeung Sekretaris-Khazen, nu ngabalukarkeun naon Matgra hiji coretan maréntahkeun ku 1164 |
| Percaya Kalpnian narik babarengan 1165 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare tapi lowers premium jeung nabrak raising mékanisme peta peuting tadi poé gawé sarta hasil karya poé saméméh peuting karya usherette manggihan lamun cahaya sampurna manik doa jeung nyanghareupan naon kajadian ka tetempoan penciptaan di 1166 |
| Tapi disebut jantung variability saperti jantung tapi kawas nongkrong dina angin volatile siang tangkal beuteung 1167 | bulu
| Anathma Dua pérak jeung dua emas jeung dua komite tina Anathma jeung dua jeung antara urang jeung neuteup ka Gusti Maha, tapi kerudung bangga dina beungeutna Maha di Taman Eden 1168 |
| Surak jeung diajarkeun ku jelema anu ceuk aya god but Allah tulus asup ka sawarga maranéhanana indit kaluar ka preach urang Vlekayam Omar Vbashr h Vrdhm Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ti response Anjeun Omar cenahna teu Rddthm? 1169, Omar |
| Imigrasi tapi anjeun dua kali Ahjrtkm ka Abyssinia jeung Ahjrtkm ka kota di 1170 |
| Mah kadéngé Hazeeza molar Khazeez atawa Hanina Khanin palebah datang jeung datang ka kuring ti Gusti mah Maha ceuk Fajerni ngasupkeun katilu paradise mah jeung syafaat pikeun maranehna mah nyandak poto eta pikeun syafaat mah jeung diajar yén Aisyah kungsi lega eta Fajerni antara nu asup kana bengkahna paradise mah syafaat mahpikeun maranehna mah nyandak syafaat mah eta jeung diajar yén Aisyah kungsi lega eta Jeung maranehna ngomong, 'O Rasul Allah, berdoa Allah ceuk ka usOf rahayat syafaat cenahna disebut kana éta hal sarta saterusna maranéhanana Nnbha Rasul Allah, aman damai jadi kana boga jeung berkah jeung kecap Okhbrahm Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana jeung manéhna ceuk Fjalo meta dipigawé jeung ngomong, O Rasul Allah, berdoa Allah nyieun urang rahayat syafaat manéhna ngajak eta ceuk sabot Oill eta rahayat jeung dikalikeun ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna manéhna nu diesHe testifies yén teu aya god butAllah, 1171 |
| 1172 troughs hiji |
| Khaimah Sugih panjang usik di langit genep puluh mil di unggal juru nu rahayat percaya nu batur mah henteu ningali eta 1173 |
| Khaimah Sugih panjang usik di langit genep puluh mil di unggal juru nu rahayat percaya nu batur mah henteu ningali eta 1174 |
| Enya, ceuk pagawe teu digawe sakabéh naon anu dijieun manéhna atawa naon pleased manéhna 1175 | digawé
Enya, ceuk Wim | pagawe ceuk karya karya Unggal fasilitator 1176 |
| Narima manusa O Bani Tamim ceuk maranehna geus ngomong, pasihkeun urang kulit urang Nampa nu O manusa urang Yaman ka urang we bisa ngabejaan ka urang ngeunaan kahiji ieu kumaha manéhna Allah saméméh sagalana ieu tahta dina cai, nulis dina papan tulis ceuk sagalana 1177 |
| Tulis paradise mah tujuh puluh rebu tanpa expense teu tega teu maok atawa omens jeung amanat dina PANGERAN ngandika, manehna jadi Okasha ngomong, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ngomong, anjeun di antarana ceuk jadi lalaki séjén ngomong, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah nyieun kuringsalah sahijina ngomong, geus scooped kaluar Okasha 1178 |
| Spent dina eta, tapi hal indit ceuk maranehna teu digawe lamun O Rasul Allah ceuk Allah ieu dijieun pikeun salah sahiji range tengah prepares pikeun digawé sarta percaya ka Kitab Allah [jeung sarua jeung saterusna Volhmha Vgeorha jeung takwa] 1179 |
| Allah dikirim kuring Islam ceuk naon panyaksian Islam nu teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat Brothers Nasiran teu narima Allah tina tobat aub sanggeus ngarobah pikeun Islam, ceuk I, O Rasul Allah, ka katuhu naonpasangan urang cenah manéhna Wéb upami Anjeun dahar jeung capped lamun Akedzit teu pencét beungeut jeung Tqbh teu ditinggalkeun ngan dina House jeung thenHere ieu dikumpulkeun babarengan di dieu nya manehna dikumpulkeun babarengan dieu dikumpulkeun babarengan tilu beca jeung infantry dina rupa Anjeun Buffon kiamat tujuh puluh bangsa Anjeun Bangsa panungtunganjeung honors Allah datang Poé kiamat jeung sungut anjeun Alfdam kahiji expresses salah sahiji Anjeun pingping Ibnu Abu Bakir manéhna nunjuk ku leungeun-Na ka Levant ceuk ka dieu dikumpulkeun babarengan dina 1180 |
| Kampung lalaki anu ieu teh hiji anu datang samemeh Anjeun Rgush Allah duit jeung putra era komo Isro jeung datang jaman Lamun manéhna dying, ceuk nu mana wae nu diwangun nu mana wae nu bapana Anjeun Anjeun, ceuk bapana alus ceuk Dupi anjeun Mtiei, ceuk enya cenah katingal lamun maranehna ka Thrkona komo kuring nelepon batu bara, ceuk Rasul Allah, aman damai jadi kana jeungberkah maranehna, mangka gestured jeung leungeun-Na Ahrsoni Palmeras Rasul Allah ngaberkahan AllahHim jeung kulawargana jeung manéhna maranehna jeung Allah jadi mangka Adhirona di laut dina Angin Ali sesat Allah ngadawuh ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna maranehna jeung Allah, lamun manehna aya di cekelan Allahngomong, 'O putra Adam, naon nu dilakukeun anjeun ngalakonan naon ieu mah ceuk nu mana wae nu majikan Mkhavtk Vtlavah Allah ceuk ku 1181 |
| Allah teu nampa tobat tina Abdul Kafr sanggeus ngarobah pikeun Islam di 1182 |
| Islam ceuk naon Islam ceuk nu delivers jantung Anjeun ka Allah jeung indit rupa pikeun Allah jeung berdoa dimimitian solat jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun Brothers Nasiran teu narima Alloh SWT tina tobat aub sanggeus ngarobah pikeun Islam mah boga pamajikan katuhu ka urang nya ceuk eupan lamun divaksinasi jeungcapped lamun Akedzit teu pencét raray atawa Tqbh teu abandon hijina imah manéhna dikumpulkeun babarengan dieu isAnd motioned jeung leungeun pikeun ngeunaan pedestrian syam jeung tunggang dina rupa jeung anjeun nawiskeun ka Allah jeung ka sungut anjeun Alfdam Hal kahiji Anjeun sabenerna expresses pingping-Na 1183 |
| Allah teu nampa tobat tina Abdul aub sanggeus ngarobah pikeun Islam di 1184 |
| Roy Suryo Me karek Manéhna ngemutan eta bohong hiji salah sahiji liars 1185 |
| Roy Suryo Me karek Manéhna ngemutan eta bohong hiji salah sahiji liars / liars 1186 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna kaagamaan di dieu 1187 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna kaagamaan di dieu kaagamaan di dieu 1188 |
| Kampung dimensi rahayat mah maca Qur'an henteu ngaleuwihan Hlaqimam kaluar hutang jeung meunang kaluar panah ti ruku terus teu balik ka jahat penciptaan jeung ciptaan di 1189 |
| Akram Sultan Allah di dunya ieu, Allah ngahormatan Poé kiamat jeung dihina Sultan Allah di dunya ieu Allah dihina kiamat 1190 |
| Kampung master of putra ieu Allah, jeung bakal ngalereskeun eta antara dua kategori muslim di 1191 |
| Kafir sanggeus kuring, teu balik ka hiji hits sejen nu necks sababaraha 1192 |
| Akram Sultan Allah di dunya ieu, Allah ngahormatan Poé kiamat jeung dihina Sultan Allah di dunya ieu Allah dihina kiamat 1193 |
| Islam mimiti Jza mangka pagan mangka quadruple mangka Sdsaa mangka kacang polong 1194 |
Teu kurang ti | Iblis hapless lamun nyebutkeun hapless Iblis Iblis ngembang dina dirina, cenah Srath daya mah lamun nyebutkeun ngaran Allah Tsagrt sarua malah jadi leuwih leutik batan di 1195 flies |
Teu kurang ti | Iblis hapless lamun nyebutkeun hapless Iblis intension jeung ceuk daya Srath mah lamun kuring sebutkeun ngaran Allah Tsagr nepi ka jadi saperti flies 1196 |
| O Bani Abd Manaf Kami tapi Warner tapi kawas kuring jeung jiga nu jadi lalaki anu nempo musuh indit ka peupeus-Na Fajhi Asbakoh dimimitian shouting jeung surak Bbahah mah 1197 |
| O Bani Abd Manaf Kami tapi Warner tapi kawas kuring jeung jiga nu jadi lalaki anu nempo musuh indit ka peupeus-Na Fajhi Asbakoh dimimitian shouting jeung surak Bbahah mah 1198 |
Asup Islam dina 1199 narima ||
| Allah nyekel fist jeung leungeun nya kan, cenah ieu teu kapikiran ku ieu jeung Pakem nyekel séjén hartina sisi séjén, manéhna ngomong yén ieu teu ngeunaan miara 1200 |
| Ieu dibikeun sababaraha urang hoyong jeung sajabana anu ngantep dearer ka kuring ti saha atuh ieu dibikeun naon sababaraha urang sieun Halam jeung alarem sarta sababaraha urang dahar kumaha Allah dilakukeun dina hate tina richness jeung goodness of saha ngirut Ibnu ngéléhkeun 1201 |
| Teu aya hijrah sanggeus penaklukan Mekkah, tapi Ibayah ka Islam di 1202 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna kaagamaan di dieu kaagamaan di dieu 1203 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna kaagamaan di dieu jeung ceuk leungeun pikeun dada sarta Twad dua lalaki dina Allah Vtafrq eta ngan hiji kajadian disababkeun ku jahat jeung diapdet jeung diropéa jahat jeung jahat tina diropéa 1204 |
Teu kurang ti | Iblis hapless lamun nyebutkeun hapless Iblis intension jeung ceuk Bazata Sratk jeung lamun kuring sebutkeun ngaran Allah Tsagr nepi ka jadi saperti flies 1205 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 1206 |
| 1207 teu Bent |
| Candak manéhna mangka ngawaleur jibril Rdoh spoke ka manehna, jeung urang mah ngadenge cenah ngan buka ku Farjmoh Saterusna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ahli da'wah jeung kuring kadéngé cenah Okellma Nfrna demi Allah balik manéhna batur tubule Knbeb kambing méré salah sahijina Alkthbh susu jeung Allah teu ngahargaan hijidi antarana, tapi reneged ku 1208 |
| Candak manéhna mangka ngawaleur jibril Rdoh spoke ka manehna, jeung urang mah ngadenge cenah ngan buka ku Farjmoh Saterusna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ahli da'wah jeung kuring kadéngé cenah Okellma Nfrna demi Allah balik manéhna batur tubule Knbeb kambing méré salah sahijina Alkthbh susu jeung Allah teu ngahargaan hijidi antarana, tapi reneged ku 1209 |
| Mah geus miboga ieu saencan Anjeun ngali liang sarta dibawa jeung chainsaw ieu disimpen dina sirah Vishq naon diverts jauh ti agama jeung combing beusi Combs di handap tulang sapi atawa saraf salaku distracting ti agama na nya Whitman Allah soal ieu nepi ka panumpang nu antara Sanaa bade Hadramout teu sieunngan Allah jeung Wolf domba, tapi anjeun Tjlon 1210 |
| Sarta Allah geus dicokot ku anjeun dina sirah sahingga nyieun saws Vivriq Pferqtin naon eta spends dina agama jeung Whitman Maha Allah soal ieu nepi ka panumpang nu walks antara Sana'a jeung Hadramout teu sieun ngan Allah, Nu Maha Esa jeung ajag di-Na domba 1211 |
| Allah mah geus geus samemeh anjeun teu kakurangan hal minimum combing beusi Combs di handap tulang daging jeung sinew teu méakkeun sadayana nya hal agama jeung Whitman Maha Allah soal ieu nepi ka panumpang nu walks antara Sana'a jeung Hadramout teu sieun ngan Allah, Nu Maha Esa jeung ajag dinadomba-Na 1212 |
| Senà Musa dina keusikan barudak urang Israil, sakumaha geus manusa ngomong, Ulah nyaho saha kuring nyaho anjeun nyarios teu ceuk Allah wangsit manéhna Abdna Khader Musa ditanya karapihan jadi kana manéhna jalan ka ngalegaan manéhna jeung manehna make Allah ayat lauk paus ieu ka nu lamun kuring leungit lauk paus nujul Anjeun Stlqah Ibnu Musab diDiomongkeun diuk turun imah Musa ceuk ka mojang Aetna urang dahar beurang geus greatly ti perjalanan urang thisMonument] Lamun ieu lauk paus [impacts Fartda dina carita] Nyieun Musa dituturkeun dampak lauk paus dina laut ieu ceuk naon Allah bakal pisah di 1213-Na |
| Ngagabung ku dua lalaki dina waktu Musa ceuk salah sahijina Kami kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu nepi ka cacah salapan, geus teu ngalakukeun atawa anjeun mah, cenah kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu putra Islam ceuk Allah anu kaungkap ka Musa nu ieu dua gaul Tapi anjeun, O milik atawa filial ka salapan dina seuneu nu geussapatemon Tapi anjeun, O Ieu gawe bareng jeung dua katilu saha nu aya di sawarga di paradise 1214 |
| Upami anjeun geus ngadéngé Iatzy Baza jahiliah Voedoh teu Tknua 1215 |
| Attributed Baza jahiliah Voedoh teu Tknua 1216 |
| Attributed Baza jahiliah Voedoh teu Tknua 1217 |
| Islam Zlol teu naek kajaba Zlola 1218 |
| Dua nu leuwih hade ti hiji jeung tilu leuwih hade ti dua jeung opat leuwih hade ti tilu anjeun kudu group, Allah teu baris ngumpulkeun mah ngan Huda 1219 |
| Geus balik ti jantung iman rido sarta nyieun jantung sarta nya anu disada truthful jeung reassuring dirina jeung nyiptakeun-Na lempeng jeung nyieun dengekeun ceuli jeung panon headmistress boh ceuli jeung panon Peda dititah kaasup jantung vascularize geus mulang nyieun jantung sarta sadar-Na | dina 1220
| Nora geus katempo manéhna anu abdi tingal 1221 |
| Allah nyebutkeun tina alus karya manéhna bakal sapuluh-melu atawa leuwih, jeung kerja goréng Vdzaaha kawas nya atawa ngahampura jeung holster karya taneuh dosa mangka papanggih jeung aing teu kaasup kuring hiji hal anu dijieun manéhna kawas panghampura nya jeung ditilik ka Shubra ditilik manéhna hiji panangan jeung deukeut ka panangan nu ditilik manéhna dijual jeungdatang ka kuring jeung walks mah ditilik manéhna trot | dina 1222
| Allah nyebutkeun O Abdi naon Abdtna jeung Rjotine Kuring keur forgiving Anjeun pikeun naon anu Anjeun Loya Abdi Nu Qitni gede salaku dosa bumi kajaba kaasup kuring Qatk Baqrabha hampura jeung ceuk Abu Thar Allah nyebutkeun O pagawé abdi, sodara nu kaliru ngan tina I pulih, recalled manéhna, tapi cenah mah Jawad Wajid Majidtapi Atai kecap 1223 |
Ti | ngadeukeutan ka Allah Shubra ngadeukeutan ka ARM jeung ARM ngadeukeutan ka Allah jeung leuwih deukeut ka manéhna dijual pikeun nampa Allah Allah narima manéhna leumpang jeung dilampahkeun jang Allah jeung ka luhur jeung leuwih luhur jeung Allah jeung Allah, sarta nu pangluhurna pikeun 1224 |
| Allah alus sapuluh atawa leuwih ti hiji bad atawa ngahampura papanggih ceuk si eta teu kaasup kuring hiji hal gede salaku dosa bumi dijieun manéhna kawas panghampura nya 1225 |
| Mstqrha dina tahta di 1226 |
| Jibril datang Fbherna eta maot bangsa anjeun henteu ngahubungkeun nanaon jeung Allaah bakal nuliskeun Paradise mah ceuk sanajan, adulteries, sanajan anjeunna salempang, sanajan committed zinah jeung nu salempang 1227 |
| O Abu Dzar teu nyaho mana henteuna ieu mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk maranehna sojourned di panon Hamih off komo suri Alloh, Gusti Sajida dina tahta upami exits Allah otorisasi datang kaluar Manéhna stared Lamun manéhna hayang Atalaaha dina watesan susunan kakonci nyebutkeun, O Gusti, nu manajer jauhnyebutkeun Atalaaa nya dina watesan LGBT nu teu berpungsi sawaktos iman napas dina 1228 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise 1229 |
| Teu acan saurang lalaki anu ngaku ramana, nu katelah ngan ka Kafr jeung ngaku naon anu teu aya sarta teu salah sahiji urang nganggap jok seuneu jeung disebut keur manusa atawa musuh kapir Allah cenah, teu kawas éta, tapi Hot 1230 |
Naon tina | Abdul ceuk aya god but Allah terus maot ngan nuliskeun Paradise lamun kuring komitmen zinah jeung nu manéhna salempang, sanajan committed zinah jeung mah komo salempang komitmen zinah jeung nu manéhna salempang, sanajan committed zinah jeung nu rampok tilu kali jeung mangka ngawaleur jibril dina kaopat di spiteAbu Dzar ceuk indit Abu Dzar rineh garment, manéhna nyebutkeun, sanajan di spite Abu Dzar 1231 |
| Lamun bad digawé oge Vatbaha Tmhaa mah, cenah, O Rasul ni'mat kaamanan Allah aya god but Allah ceuk anu pangalusna ni'mat 1232 |
| Allah nyebutkeun tina alus karya manéhna bakal sapuluh-melu atawa leuwih, jeung kerja goréng Vdzaaha kawas nya atawa ngahampura jeung holster karya taneuh dosa mangka papanggih jeung aing teu kaasup kuring hiji hal anu dijieun manéhna kawas panghampura nya jeung ditilik ka Shubra ditilik manéhna hiji panangan jeung deukeut ka panangan nu ditilik manéhna dijual jeungdatang ka kuring jeung walks mah ditilik manéhna trot | dina 1233
| Nora anu abdi tingal 1234 |
| Naha Anjeun ngajual ka Paradise bakal Hormat Cenah mah dugi jeung leungeun sederhana Rasul Allah, nu merlukeun jalma teu ménta nanaon Cenah mah dugi jeung cenah Sotk turun nepi ka Anjeun turun ka éta Vtakhzh 1235 |
| Teu nempo naon nu nempo jeung ngadenge naon mah ngadenge, Ott langit katuhu nya keur nu Tit naon subjek opat ramo iwal raja knelt Lamun terang naon saha atuh, anjeun bakal seuri saeutik jeung ceurik loba jeung awewe Tlzztm dina kasur jeung teu indit kaluar atawa ka Alassadat Tjoron ka Allah 1236 |
| Naon salaku Faqalta Alsabi antara Ka'bah jeung Ostarha ceuk naon cenah pikeun salaku nyebutkeun manéhna ka urang kecap ngeusi sungut manéhna datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana anu boga komo narima batu Vtaf House mangka ngaberkahan ceuk Votih mah ieu nu kahiji dina kahirupan hiji ucapan nurahayat Islam, cenah anjeun jeung rahmat Allah nu Anjeun ceuk cenah mah Ghaffar ceuk Vohoy leungeun sarta disimpen eta dina foreheadSaid-Na, ceuk kuring ka sorangan hating Kaula dipigawé pikeun Ghaffar ceuk kuring hayang nyokot leungeun boga Vqzffine-Na ieu informed ku kuring lamun pencét énter ceuk anjeun di dieu pikeun tilu puluh tinapeuting jeung beurang ceuk ieu Atamk mah ceuk naon mah geus dahareun, tapi cai Zamzam ceuk Vsmont komo pegat Ekn Ventral jeung naon mah kapanggih dina hepatic Skhvh lapar ngadawuh: Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyIt téh nya berkah jeung ieu rasa kadaharan Abu Bakar ngomong, méré kuring idin, O RasulAllah dina dahareun-Na peuting ceuk manéhna ceuk Lantaran kitu, Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung dashed Abu Bakar tur nyetel off sareng maranehna nepi ka bubuka Abu Bakar Baba Nyieun nyanggap urang kismis Taif ngomong, jeung nu kahiji dahareun didahar ku Vlbutt eta geura-giru terus Rasul Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana, kuring geus directedTo lahan sawit sarua jeung ngitung ngan Yathrib Dupi anjeun jumlah Me Allah maneh bisa jadi alus keur maranéhna jeung ganjaran Anjeun eta ceuk manéhna dimimitian nepi datang ka adi kuring Anisa ceuk ka kuring naon mah, cenah ieu mah ceuk kuring dijieun mah asup Islam jeung ratified ngadawuh:Naon kahayang mah agama mah geus asup Islam jeung ratified mangka Kami datang aman, manéhna ngomong, naon kahayang mah Denkma mah geus asup Islam jeung ratified urang Fathmlna komo comeOur forgiving Voslm unggal saméméh nyieun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kota jeung ceuk meanngaronjat di Baghdad jeung sababaraha di antarana ceuk lamun kaka jeung ngomong, oyag baraya urang ngakuan ogé Abu Nadar ieu ngakibatkeun eta putra slippers solat putra gesticulation Rhoudh Ghafari ieu master maranéhanana poé nu jeung ka sesa lamun Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Oslmanangawanohkeun Rasul Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana jadi dayeuh Muslim jeung sesa eta ceuk Aslam datang sarta ngomong, O Rasul Allah nu ngakuan baraya urang, saha nu asup Islam kana Voslmwa Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Ghaffar Allah ngahampura nyajeung safest Allah Salmha 1237 |
| Naon salaku Faqalta Alsabi antara Ka'bah jeung Ostarha ceuk naon cenah pikeun salaku nyebutkeun manéhna ka urang kecap ngeusi sungut manéhna datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana anu boga komo narima batu Vtaf House mangka ngaberkahan ceuk Votih mah ieu nu kahiji dina kahirupan hiji ucapan nurahayat Islam, cenah anjeun jeung rahmat Allah nu Anjeun ceuk cenah mah Ghaffar ceuk Vohoy leungeun sarta disimpen eta dina foreheadSaid-Na, ceuk kuring ka sorangan hating Kaula dipigawé pikeun Ghaffar ceuk kuring hayang nyokot leungeun boga Vqzffine-Na ieu informed ku kuring lamun pencét énter ceuk anjeun di dieu pikeun tilu puluh tinapeuting jeung beurang ceuk ieu Atamk mah ceuk naon mah geus dahareun, tapi cai Zamzam ceuk Vsmont komo pegat Ekn Ventral jeung naon mah kapanggih dina hepatic Skhvh lapar ngadawuh: Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyIt téh nya berkah jeung ieu rasa kadaharan Abu Bakar ngomong, méré kuring idin, O RasulAllah dina dahareun-Na peuting ceuk manéhna ceuk Lantaran kitu, Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung dashed Abu Bakar tur nyetel off sareng maranehna nepi ka bubuka Abu Bakar Baba Nyieun nyanggap urang kismis Taif ngomong, jeung nu kahiji dahareun didahar ku Vlbutt eta geura-giru terus Rasul Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana, kuring geus directedTo lahan sawit sarua jeung ngitung ngan Yathrib Dupi anjeun jumlah Me Allah maneh bisa jadi alus keur maranéhna jeung ganjaran Anjeun eta ceuk manéhna dimimitian nepi datang ka adi kuring Anisa ceuk ka kuring naon mah, cenah ieu mah ceuk kuring dijieun mah asup Islam jeung ratified ngadawuh:Naon kahayang mah agama mah geus asup Islam jeung ratified mangka Kami datang aman, manéhna ngomong, naon kahayang mah Denkma mah geus asup Islam jeung ratified urang Fathmlna komo comeOur forgiving Voslm unggal saméméh nyieun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kota jeung ceuk meanngaronjat di Baghdad jeung sababaraha di antarana ceuk lamun kaka jeung ngomong, oyag baraya urang ngakuan ogé Abu Nadar ieu ngakibatkeun eta putra slippers solat putra gesticulation Rhoudh Ghafari ieu master maranéhanana poé nu jeung ka sesa lamun Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Oslmanangawanohkeun Rasul Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana jadi dayeuh Muslim jeung sesa eta ceuk Aslam datang sarta ngomong, O Rasul Allah nu ngakuan baraya urang, saha nu asup Islam kana Voslmwa Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Ghaffar Allah ngahampura nyajeung safest Allah Salmha 1238 |
Lampu anu abdi tingal manéhna | 1239 |
| Mstqrha dina tahta di 1240 |
| Ngalanggar Shubra Community nyokot ati-yoke ajaran Islam ti beuheung di 1241 |
| Ti beda group Shubra nyokot ati-yoke ajaran Islam ti beuheung di 1242 |
| Ti beda group Shubra nyokot ati-yoke ajaran Islam ti beuheung di 1243 |
Kami aya hiji anu teu | ngaganti di kitab Allah elongated antara langit jeung tali bumi atawa antara langit jeung bumi ka Aatarta rahayat mah asal na teu iyeu komo Itafrqa IrDA pelvic 1244 |
| Tetep nu nempo ti Snaekm komo sieun nulis ka anjeun lamun anjeun wrote naon nu ku anjeun dipigawé dipisahkeun O urang di imah anjeun, anu pangalusna hiji pangeran dina imahna, tapi dimimitian solat | dina 1245
| Lamun Allah disiksa urang Smoath jeung jalma ieu tanah pikeun nu disiksa, nu adil ka lamun rahmat ieu rahmat ka eta leuwih hade tinimbang maranéhanana komo Gunung spent emas di jalan Alloh ieu samemeh Allah, Anjeun komo percaya dina extent jeung terang yen naon anu lumangsung ka anjeun teu bade maot Anjeunjeung naon kaliwat teu lumangsung ka anjeun lamun ieu dina bagian lain ka seuneu diasupkeun 1246 |
| Lamun Allah disiksa urang Smoath jeung jalma ieu tanah pikeun nu disiksa nyaéta adil ka lamun rahmat ieu rahmat ka eta leuwih hade tinimbang bisnis maranéhanana, sanajan upami Anjeun Gunung hiji atawa salaku gunung emas hiji spent demi Allah jeung naon Allah komo saméméh Anjeun percaya extent jeung terang yen naon anu lumangsungka anjeun teu bade maot Anjeun jeung kamarana kaliwat teu lumangsung ka anjeun jeung lamun anjeun dina seuneu diasupkeun nyaéta 1247 ieu |
| Lamun Allah disiksa rahayat langit jeung urang bumi disiksa, nu adil ka lamun rahmat ieu rahmat kana éta hal leuwih hade tinimbang bisnis maranéhanana, sanajan salah sahiji nu Anjeun indit Vonafqath dina jalan Allah terus henteu percaya di extent jeung terang yen naon anu lumangsung ka anjeun ieu teu kamanapas anjeun jeung nu naon kaliwat teu lumangsung ka anjeun nyaéta pikeun nampa Lamun éta di sisi séjén asup ka Fire 1248 |
Kami aya hiji anu teu | ngaganti di Anjeun Kitab Allah jeung rahayat mah asal na teu iyeu komo Itafrqa IrDA pelvic sadaya 1249 |
Ieu | aspirasi antara surak tina Iblis atawa setan ti antara surak of 1250 |
| Allah réngsé kreasi unggal Abdul lima manéhna jeung karyana jeung bed-Na, dampak jeung hirup 1251 |
| Deflate Allah ka saban lima Abdul pikeun manéhna jeung hirup sarta dampak, katut naha happy atawa bagja | dina 1252
| Dievakuasi Allah ngahampura 1253 |
| O Osama Oguetlth sanggeus naon cenah aya god but Allah, 1254 |
Candak | Vlamra dahar telegram void've didahar kabel hak kanggo 1255 |
| Man asalna tina Iblis nyebutkeun, manéhna nyebutkeun, Allah nyiptakeun langit jeung disebutkeun Allah nyiptakeun bumi jeung nyebutkeun komo nyebutkeun penciptaan Allah urang. Lamun nu mana wae nu anjeun kapanggih eta, mugi Gusti nyebutkeun mah percaya Allah jeung Rasul, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di 1256 |
| Ulysse bisa Aptath ceuk anjeun A'raabi teu Allah, naon atuh nu bakal ngajual ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung maké kulawargana bisa Aptath Anjeun Vtafq urang rushing ka Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung Badui jeung dua murag salaku Vtafq Badui nyebutkeun jadi martir saksi mah keuna kana naon eta datangti muslim, ceuk si Badui Wilk Nu Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ieu notBut bener disebutkeun nepi ka Khuzaymah datang pikeun nempoan Nabi jeung kulawargana jeung marios nu Badui Vtafq Badui ngomong jadi martir saksi mah keuna kana naon ceuk Khuzaymah mah tega Nyaksikeun yen anjeun bisa Baiath toska Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana dina Khuzaymah ceuk Bam ngalaman 1257 |
| Jihad teu sedekah henteu meunang ka sawarga lamun 1258 |
Lamun spent | taneuh paéh Abd Allah nu diperlukeun pikeun nyieun manéhna 1259 |
| O nyaram Ulah nyaho naon kabeneran Allah ka subjék mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu ngawula ka manéhna jeung ngiluan nanaon jeung nanaon manéhna teu nyaho naon katuhu budak ka Allah lamun maranehna jadi ieu mah ceuk Allah jeung Rasul nyaho manehna teu ngahukum eta 1260 |
| O nyaram putra Gunung ieu mah ceuk, oh Rasul Allah ngomong, sugan aya nu apal naon kabeneran Allah ka subjék mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu katuhu Allah ka umat manusa pikeun ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna Manéhna mangka ngawaleur jibril, nyaram mah ceuk, oh Rasul Allah ngomong, naha anjeunnyaho naon subjék katuhu Allah lamun maranehna jadi ieu mah ceuk Allah jeung Rasul terang yen anjeunna teu ngahukum eta 1261 |
| Teu nyaho naon kabeneran Allah pikeun ibadah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna ngomong, sugan aya nu apal naon katuhu budak ka Allah lamun teu ngahampura maranehna atawa ngahukum Muammar ceuk nya di ucapan ceuk I, O Rasul Allah, tapi preach nuurang ceuk ari eta digawe 1262 |
| Teu nyaho naon kabeneran Allah pikeun ibadah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna ngomong, sugan aya nu apal naon katuhu budak ka Allah lamun teu ngahampura maranehna atawa ngahukum Muammar ceuk nya di ucapan ceuk I, O Rasul Allah, tapi preach nuurang ceuk ari eta digawe 1263 |
| Ti paraeh sarua, saksi anu teu aya tuhan tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah ku lantaran hiji jantung nu tangtu tapi Allah forgave nya 1264 |
| Ti paraeh sarua, saksi anu teu aya tuhan tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah ku lantaran hiji jantung nu tangtu tapi Allah forgave nya 1265 |
| Maot ti saksi yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad nyaéta utusan Allah tulus ti jantungna bakal nuliskeun Paradise 1266 |
| O nyaram Ulah nyaho naon kabeneran Allah ka umat manusa, cenah Allah jeung kenal Rasul ceuk yén ibadah Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna ngomong, sugan aya nu apal naon katuhu maranéhna pikeun upami maranehna ngalakukeun Allah jeung Rasul apal cenah nu teu ngahukum eta 1267 |
| Islam ngaronjatkeun atawa nurun | dina 1268
| Teu nyaho naon kabeneran Allah ka subjék mah ka Allah jeung kenal Rasul ceuk nu ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna ceuk Wasiat nyaho naon katuhu maranéhna pikeun upami maranehna eta mah ceuk Allah jeung Rasul nyaho yén manéhna teu ngahukum eta 1269 |
| O nyaram putra Gunung ceuk Beck, O Rasul Allah jeung ceuk Abdul Saadak teu mere kasaksian yén teu aya god but Allah terus maot dina eta nepi ka kuring diasupkeun Paradise ceuk panganyarna teu Bakal urang geus ceuk Kami sieun mah teu dipercanten kakawasaan-Na nyimpen ku 1270 |
| Ngirimkeun percaya kiamat inventory Marda Mkhalin diwangun tilu puluh taun 1271 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna neneda lima fasts Ramadan ngahampura manehna mah ceuk teu Obasharham O Rasul Allah ngomong, Anggap eta gawe di 1272 |
| Iblis ajag manusa Kzib domba nyokot hiji domba aspék distal Viyakm jeung karang jeung anjeun group jeung masjid umum 1273 |
| O nyaram teu nyaho naon kabeneran Allah ka subjék mah ka Allah jeung kenal Rasul ceuk nu ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna teu nyaho naon katuhu budak ka Allah lamun maranehna eta mah ceuk Allah jeung Na utusan nyaho manéhna mawa eta ka Paradise 1274 |
| Islam atawa sabagean gede leuwih ti 1275 |
| O nyaram mah ceuk, oh Rasul Allah ngomong, Ulah nyaho naon kabeneran Allah ka subjék mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu katuhu Allah ka umat manusa pikeun ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna Is nyaho naon katuhu budak ka Allah lamun maranehna eta mah ceuk Allah jeung NaKenal utusan ceuk budak ka katuhu pikeun Allah lamun teu ngahukum eta 1276 |
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah tulus ti jantungna atawa katangtuan jantungna teu nuliskeun seuneu atawa asup Paradise ceuk sakali asup Paradise ieu untouched ku seuneu dina 1277 |
| Squirt kuring nanya keur gede salaku manéhna leumpang di Allah pleased manéhna assess dimimitian solat jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung meunang Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna Odlk kahiji di luhur eta jeung kolom sarta puncak Snamh Sakumaha nu kantor Islam eta nyaeta tangga safest jeung doa kolom jeung PuncakSnamh Jihad dina jalan Allah Kahiji nujul ka kaluar ka anjeun Gerbang kahadéan jeung amal FastingAnd budak di paéh peuting expiate dosa jeung recited ayat ieu [sisi maranéhanana forsake ranjang maranéhanana, mana nu dipake Gusti maranéhanana di sieun jeung harepan, sahingga disadiakeun eta méakkeun] Kahiji Odlk sorangan eta kanggo Anjeun sadayacenahna datang Navarre ceuk Vkhchit ka ngeusian Me Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, ceuk Divisi atawa kecap nuju ceuk cenah mah, O Rasul Allah nyebutkeun mah geus nujul ka kaluar ka anjeun mimiti jadi youHe cenahna recalled sadaya Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung leungeun-Naka nya anu mah, cenah, O Rasul Allah jeung Naakhz kaasup ngawangkong jeung ibu anjeun nyarios Zqltk nyaram Wasiat urang bisa dialungkeun kana panén tina tongues maranéhanana Manakm ngan 1278 |
| Squirt kuring nanya keur gede salaku manéhna leumpang di Allah pleased manéhna assess dimimitian solat jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung meunang Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna Odlk kahiji di luhur eta jeung kolom sarta puncak Snamh Sakumaha nu kantor Islam eta nyaeta tangga safest jeung doa kolom jeung PuncakSnamh Jihad dina jalan Allah Kahiji nujul ka kaluar ka anjeun Gerbang kahadéan jeung amal FastingAnd budak di paéh peuting expiate dosa jeung recited ayat ieu [sisi maranéhanana forsake ranjang maranéhanana, mana nu dipake Gusti maranéhanana di sieun jeung harepan, sahingga disadiakeun eta méakkeun] Kahiji Odlk sorangan eta kanggo Anjeun sadayacenahna datang Navarre ceuk Vkhchit ka ngeusian Me Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, ceuk Divisi atawa kecap nuju ceuk cenah mah, O Rasul Allah nyebutkeun mah geus nujul ka kaluar ka anjeun mimiti jadi youHe cenahna recalled sadaya Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung leungeun-Naka nya anu mah, cenah, O Rasul Allah jeung Naakhz kaasup ngawangkong jeung ibu anjeun nyarios Zqltk nyaram Wasiat urang bisa dialungkeun kana panén tina tongues maranéhanana Manakm ngan 1279 |
| Numpak O nyaram mah ceuk Rusiah O Rasul Allah ceuk numpang Ferdvth Vsra Ass urang jadi Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ketawa jeung kuring ngingetkeun sorangan kuciwa terus tumaros hiji kadua teras mangka rode katilu jeung walked urang Ass Vokhalaf leungeun-Na struck deui jeung mecut hiji manéhna atawa iteuk jeungmangka ngawaleur jibril, Maaz Ulah nyaho naon kabeneran Allah ka subjék ceuk kuring ka Allah jeung kenal Rasul ceuk kabeneran AllahOn mata pelajaran pikeun ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna ceuk mangka walked naon Wills Allah, mangka manéhna ngarecah-Na leungeun struck deui ngomong, 'O nyaram putra mah atawa nyaramSugan aya nu apal naon katuhu budak ka Allah lamun maranehna jadi ieu mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu katuhu budak ka Allah lamun maranehna ulah nepi ka mawa eta ka Paradise 1280 |
| O Allah nyaram nu nungtun leungeun anjeun dina hiji manusa rahayat shirk leuwih hade keur anjeun ti geus Anjeun onta beureum 1281 |
| O nyaram maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise 1282 |
| Belonged lalaki barudak Israel salila waktu Musa, hiji Muslim jeung gentile séjén Vantsb polytheist ceuk mah, kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu nepi ka manéhna salapan founding mangka ngawaleur jibril ka pendamping-Na belonged teu atawa anjeun mah ceuk kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu jeung Kami polos naon baliketa cried urang Moussa dikumpulkeun duanana babarengan jeung saterusna manéhna geus spent dua anjeun Nu salapan, nu belonged ka the founding anjeun di luhur eta kasapuluh dina seuneu jeung theWhich belonged ka kolotna, anjeun teh urang Islam Imru of 1283 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise 1284 |
| O Maaz ceuk Beck, O Rosul Alloh ceuk Laden dunk manéhna sorangan nepi ka nempelkeun Rahaltahma hiji ku séjénna Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna naon mah ilahar jelema urang Kmkanam tina dimension ceuk Maaz O Nabi Allah doze jalma Vtafrguet eta panumpang maranéhanana wandering jeungbade Rasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung Naasa lamun manéhna nempo Maaz BushraMessenger Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna jeung observance geus ceuk O Rasul Allah, méré kuring idin nanya ngeunaan kecap meunang Omredtna jeung Osagmtna jeung dijieun kuring sedih, ceuk NabiAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Tanya Me mamang nu dipikahoyong ceuk O Rosul Alloh ka kuring pakasaban mah someday paradise teu ménta Anjeun tentang hal séjén ceuk nabi Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna squirt squirt squirt kuring nanya jeung gede mah dipénta jeung greatThree kali sarta gampangpikeun Allah hayang ngalakonan alus sarta gampang pikeun Allah hayang ngalakonan alus sarta gampang pikeun Allah hayang ngalakonan alus teu disababkeun ku nanaon tapi ka manéhna tilu kali hartina redo eta tilu kali dina urutan jadi nu alus di eta, cenah Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna percaya Allah jeung TukangPoé jeung ngadegkeun solat jeung ibadah Allah sorangan teu involveDo ​​hal nepi ka Anjeun tilem jeung salira aya di eta, cenah, O Nabi Allah geus nyiapkeun kuring Voaadha manéhna tilu kali terus Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana upami Anjeun hoyong mah ka anjeun, O nyaram kapala ieu jeung kabiasaanieu jeung puncak tina punuk, ceuk Maaz Enya, bapa jeung ibu mah anjeun, O Nabi Allah Vhaddtna ceuk Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nu kapala zat teh nya eta saksi ieu nu aya no godBut Allah sorangan nu taya pasangan jeung nu Muhammad budak-Na jeungUtusan, sanajan kakuatan ieu masalah nepi doa jeung mayar zakat, sanajan puncak punuk ti jihad pikeun Allah tapi maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna ngadegkeun sholat jeung mayar Zakat jeung mere kasaksian yén teu aya god but Allah sorangan jeung no pasangan jeung nu Muhammad budak-Najeung Rasul Lamun maranehna ngalakukeun kitu, sarta geus staged Sit hiji Asmoa kahirupan maranéhanana sarta propertyHowever, nu bener jeung timer padamelan ka Allah jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung nu Hand nyaéta beungeut bulak jeung Egbert suku dina aksi, néangan tingkat paradise sanggeus fardhu solat penjajahdemi Allah jeung kasaimbangan beurat Abdul salaku sok méakkeun eta demi Allah atawa nahan eta di Pikeun Allah 1285 |
| Pikeun kaasih Allah jeung hate Allah jeung beramal, basa Anjeun dina zikir Allah jeung ngomong, Naha, O Rasul Allah ngadawuh ka jelema anu anjeun bogoh naon anjeun bogoh pikeun diri jeung hate anjeun eta, hate anjeun sorangan pikeun 1286 |
Best | iman ka sunda Allah jeung hate di Allah jeung beramal, basa Anjeun asup jeung ceuk naon cenah, O Rasul Allah ngadawuh ka jelema anu anjeun bogoh naon anjeun bogoh pikeun diri jeung hate anjeun eta, hate anjeun sorangan jeung nyebutkeun alus atawa Cicing nepi 1287 |
| On naluri ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah, ceuk manéhna nempo nu kasaksian tina biruang saksi katuhu nu Muhammad utusan Allah ceuk kaluar ti seuneu Tingali Vstgdonh boh sponsor Mazba boh Mkalpa 1288 |
| Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung nempo kuring jeung Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung teu Erni tujuh Marar 1289 |
| Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung nempo kuring jeung Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung teu Erni tujuh Marar 1290 |
| Jahat paéh dina langit tilu kali jeung hade paeh dina kaayaan kalangkang langit jeung ditelasan manéhna, ngomong anjing naraka 1291 |
| Muslim Leger, sababaraha 1292 |
Lamun | Knit sorangan dina hal daat ceuk naon Iman ceuk lamun Adstk mobil jeung kulawarga anjeun, anjeun percaya Hassantk 1293 |
| Tnqdhan beungkeut Islam ka buttonhole buttonhole iraha wae Antqdt buttonhole urang clung ka hiji nu dituturkeun jeung Ohin negation governance jeung Akn Shalat 1294 |
| Man ceuk teu ngadangu da lain urang naon anu nyebutkeun, ibadah Gusti jeung neneda jeung Khmskm bulan gancang tina Hormat jeung dipigawé duit Zakat jeung taat panitia Gusti paréntah anjeun ngasupkeun 1295 |
| Naon jalma sesat sanggeus Huda maranéhanana ngan dibikeun kontrovérsi | dina 1296
| Hassantk lamun tombol beuteung anjeun jeung mobil Anjeun, anjeun percaya Adstk ceuk O Rasul Allah, naon dosa lamun manéhna wavers di hal jiwa Anjeun daat 1297 |
| Insured dicitak dina sagala sorts tina treachery sarta ngan bohong 1298 |
| Anjing ditémbak tilu kali maranéhanana jahat paéh ditelasan dina kanopi langit jeung hade paeh ditelasan dina kanopi di sawarga nu ditelasan ceuk ieu mah ceuk naon duka usaha anjeun dina panon anjeun ka maranéhna maranéhanana éta rahmat nu rahayat Islam di 1299 |
| Ditawarkeun ka Gusti ngajadikeun kuring Batha Mekah emas mah, cenah, aya, abdi PANGERAN, tapi poé Saté jeung poé hungriest atawa kitu. Lamun anjeun lapar, ngado'a jeung Zkrtk Lamun satiated Hmdtk jeung Hkurtk 1300 |
| Hassantk lamun tombol beuteung anjeun jeung mobil Anjeun, anjeun percaya Adstk ceuk O Rasul Allah ngomong, kumaha lamun dosa di itchy hal Anjeun daat 1301 tepi |
| Naon jalma sesat sanggeus Huda maranéhanana ngan dibikeun kontrovérsi | dina 1302
| Naon jalma sesat sanggeus Huda maranéhanana ngan dibikeun kontrovérsi | taun 1303
| Maha Agung dia anu percaya ka kuring jeung nempo kuring jeung Maha Agung nu tujuh kali maranéhanana anu teu Erni jeung percaya kuring 1304 |
| Ti nu safest rahayat tina dua buku manéhna bisa ganjaran urang dua kali naon ngabogaan jeung naon nya urang teh boga safest tina kafir sarta ngabogaan naon bisa manéhna ganjaran urang ku naon urang boga 1305 |
| Ukiran kaluar ti katuhu saurang lalaki Muslim jeung leungeun nya kan Allah geus enjoined manéhna ku seuneu jeung dicabut manéhna of Paradise manusa ceuk manéhna, sanajan ieu hal gampang, O Rasul Allah ngomong, sanajan rod tina Arak 1306 |
| Man ti masarakat teu ngadéngé jelema ngomong, 'O Rasul Allah ngomong, naon jangji ka urang ibadah Gusti jeung neneda jeung Khmskm bulan gancang tina Hormat jeung taat panitia Gusti paréntah anjeun ngasupkeun 1307 |
| Teu, ye anu teu meunang katingali ku kuring sanggeus Aamkm ieu teu nu bisa jadi teu katingali ku kuring sanggeus Aamkm ieu teu nu bisa jadi teu katingali ku kuring sanggeus Aamkm ieu ngadeg manusa jangkungna kawas lalaki Cnup ngomong, O Rosul Alloh jeung naon maneh, cenah , ngawula ka Gusti jeung berdoa Khmskm jeung bulan gancang tina Hormat jeung pilgrimages, imah anjeun jeung dipigawéhiji Zakatkm alus ku yourselves Komisi diintervensi Gusti 1308 |
| Perlu diajak ngobrol kuring ceuk kuring mah perlu dibikeun imigrasi ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana anu pangalusna bisnis maranéhanana teu perlu interrupted imigrasi perang musuh 1309 |
| Iman ka dieu téh iman ka dieu téh lamun cruelty jeung thicken dina hate tina acres di asal tina buntut tina onta sapertos katingal dina abad Iblis Rabi'a jeung Mudar 1310 |
Nu | munafik di anjeun mangka disebut Mari Kita jalma nu ngomong, hudang, Oo Jadi teu O Anjeun Jadi 1311 |
Nu | munafik di anjeun mangka disebut Mari Kita jalma nu ngomong, hudang, Oo Jadi teu O Anjeun Jadi 1312 |
| Verily Mudalljohn teu Adgan Musab teu devitalized manusa Vadlj dina onta-Na hésé murag Vandguet pingping jeung manéhna maot manéhna maréntahkeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana shalat terus nitah manéhna nelepon urang nelepon di nu paradise teu ngabéréskeun disobedient Paradise Nu teu ngajawabnu wayward 1313 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise lamun komitmen zinah jeung nu salempang 1314 |
| Ti anjeun mah ceuk paroki Suhaimi ceuk eta diatur Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Eddh tuluy angkat eta terus nu nyebutkeun umat Islam O paroki ieu Suhaimi, anu nulis manéhna salaku manéhna indit ditulis pop jeung ember nyandak ngado'a manéhna mah ceuk , 'O Rasul Allah, abdi sareng kulawarga Mali ceuk nu bogajabatan geus kulawarga anjeun, eta diperkirakeun yén datang kaluar ti lamun putrana geus dipikawanoh ahir nu basedThen manéhna datang deui ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk nu putra mah ngomong, 'O Bilal balik kaluar sareng anjeunna Vzle bapana anu ceuk enya Vadfh nya indit Bilal manéhnajeung ceuk bapana anjeun nu ceuk enya jeung manéhna datang deui ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, cenah, O Rasul Allah, kuring pernah nempo saha Astabr ka nu boga, ceuk nu staleness badui 1315 |
| Lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina Apan 1316 |
Aljbivh Nya ayeuna | 1317 |
| Boga Oceng Aljbivh hartina boh nu aya nu boga Aljbivh kamari mah, cenah, O Rasul Allah sumpah Baani teu balik deui teu kungsi kedal enya, lamun 1318 |
| O urang, anjeun jeung kuring jadi loba obrolan Ali cenah aya ngan bener jujur ​​atawa Icoln kitu ceuk hiji hal anu teu kurang Fletboo kursi seuneu dina 1319 |
| Teu ngiluan nanaon jeung Allah hiji hal, atawa maok, sareng teu Tznoa teu maehan barudak, ulah ngegel manéhna antargugusna, ogé jeung eta dipikawanoh di Tasona Anjeun pencét eta mungkas Vjl kalimah téh nya atonement pikeun pamungkas kalina jeung manéhna jeung ka manéhna Insya Allah disiksa lamun manéhna wishes rahmat | dina 1320
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah sorangan nu taya pasangan jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul jeung Isa Abd Allah jeung Rasul jeung biantara nya ieu dikirimkeun ka Mary jeung sumanget eta jeung anu katuhu paradise jeung naraka katuhu Allah nuliskeun paradise naon ieu karya1321 |
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah sorangan nu taya pasangan jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul jeung Isa Abd Allah jeung Rasul jeung biantara nya ieu dikirimkeun ka Mary jeung sumanget eta jeung anu katuhu paradise jeung naraka katuhu Allah nuliskeun paradise tina dalapan Gerbang Anjeundaék | dina 1322 panghasilan
| Tbaaona teu ngiluan nanaon jeung Allah hiji hal, atawa maok, sareng teu Tznoa teu maehan anak anjeun maca ayat anu nyandak dina awewe [lamun datang ka percaya] Dina Anjeun ganjaran ka Allah jeung hiji hal anu pencét-Na keur dihukum ku manéhna jeung anjeunna teh propitiation pencét ti hiji hal anu Allah Vestrh eta Allahdaék ngahampura manéhna lamun manéhna wishes disiksa | dina 1323
| Syahid tina sertipikat mah ceuk maehan Muslim ceuk nu lamun syahid tina saeutik mah maehan sertipikat jeung sertipikat ti bala Muslim, awéwé beuteung drowning maéhan anak nya kuma 1324 |
| Teu nyaho naon syahid Vsktwa ngomong, Ulah nyaho naon ceuk nu syahid Vsktwa, Ulah nyaho naon syahid ceuk kuring ka pamajikan mah Osndina Vosndtna mah ceuk tina safest terus hijrah mangka ditelasan demi Allah anu syahid hiji utusan Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana anu syahidbangsa mah lamun keur sababaraha killings dina jalan Allah sertipikat jeung sertipikat beuteung sertipikat drowning jeung sertipikat ti perdarahan di handap ieu ngalahirkeun di 1325 |
| Kampung hal munggaran anu Allah dijieun kalam jeung saterusna manéhna lumpat tipe di nu jam naon hiji obyék ka Poé kiamat, putra mah, nu ieu mah dina seuneu asup 1326 |
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad nyaéta utusan Allah geus dilarang nu Seuneu 1327 |
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah Allah geus dilarang kampus ditémbak di 1328 |
| Iman di Allah jeung ratification ku Jihad dina prosés jeung ceuk kuring rek leuwih gampang ti éta, O Rasul Allah ngomong, toleran sarta kesabaran kuring rek leuwih gampang ceuk ti éta, O Rasul Allah ngomong, teu nuduh Allah dina sagalana Anjeun spent ku 1329 |
| Ketbhen lima solat Allah datang dina subjék di antarana lasut euweuh datang di antarana ngabogaan covenant jeung Allah nuliskeun paradise jeung Daahen disregard pamaréntahan nya ieu teu daék disiksa lamun manéhna wishes nuliskeun Paradise 1330 |
| Syahid tina sertipikat mah ceuk maehan Muslim ceuk nu lamun syahid tina saeutik mah maehan sertipikat jeung sertipikat ulah kitu awewe Muslim jeung maehan nya putra riungan sertipikat 1331 |
| Abdullah teu associating nanaon jeung Anjeunna sued solat datang Zakat sarta ngadangukeun jeung diturut, Allah asup kana ti mana wae Gerbang Paradise nu daék sarta ngabogaan dalapan gerbang jeung Abdullah teu associating nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun shalat jeung dibawa Zakat sarta ngadangukeun jeung disobeyed nu Allah tina nya pilihannu bakal boga rahmat asup manehna lamun manéhna wishes disiksa di 1332 |
| Naha anjeun nyaho syahid mah dua atawa tilu kali, cenah ibadah Vsktwa ka urang, O Rasul Allah, ceuk si syahid slain di ngabalukarkeun Allah jeung mati tina syahid sarta diganggu gugat syahid syahid ngaluarkeun getih ngalahirkeun di handap ieu jeung ditarik ka putra nya Bsrrh ka Paradise 1333 |
| Dibuktikeun nabi, tapi naon jeung babaturan jeung syahid 1334 |
| Boh rahayat Apan ceuk urang dina jalan Allah jeung Rasul Allah jeung kenal Rasul ceuk, wounding lalaki Lamun dipanaskeun ku ahli bedah nunda flies pedang-Na antara breasts terus ngagoler nya datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka manéhna lalaki anu kamanéhna naon mah geus katempo manéhna Atdharb jeung pedang antara rangkep ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manusa ka workThe karya rahayat Paradise mucunghul ka urang jeung eta ciri tina Apan sarta tindakan minangka hiji rahayat seuneu mucunghul ka urang jeung eta ciri tinaParadise 1335 |
| Molfah insured atawa alus atawa jelema anu teu wawuh jeung nulis hiji 1336 |
| O Abu Bakar naon pikiran Anjeun jadi Puguh anjeun teu acan ceuk naon ieu Ibnu Abi dipper mingpin Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana naon lamun Napkm nyaéta Cefanm swam nu lamination awewe 1337 |
| Pangagem jalma nu iman kawas kapala awak pinter insured pikeun jalma iman sagampil awak ka sirah dina 1338 |
| Sarta kuring mesen Anjeun ka lima Urutan Anjeun ngadangukeun, nurut Community jeung Imigrasi jeung jihad demi Allah, nya eta kaluar ti grup dina hiji inci butuh ati-yoke ajaran Islam ti sirah sarta disebut kasus jahiliah nyaéta Jthae naraka manusa ngomong, O Rasul Allah, jeung fasted jeung do'a, cenahenya, sanajan fasted jeung ngado'a, tapi mere ngaran anjeun Allah, nu Smakm nyembah berhala Allah Muslim satia 1339 |
| Hira dibuktikeun Anjeun gé teu ngan nabi atawa babaturan atawa syahid 1340 |
| Covenant antara urang jeung eta ieu solat geus disbelieved 1341 |
| Ulah ngomong munafik nu of Gusti urang nu Iike master Anjeun gaduh Oschttm Gusti 1342 |
| O urang clue naon kawas kuring jeung jiga nu ceuk Allah jeung kenal Rasul cenah, tapi kawas kuring jeung kawas anjeun resep musuh rahayat takwa méré eta Fbosoa manusa maranéhanana tempo fit bari maranéhanana ogé nempo musuh manéhna datang ka ngingetkeun aranjeunna jeung takwa nyadar yén musuh saméméh eta ngancam urang nya Vohoy garment O urang,Anjeun datang anjeun urang Anjeun datang 1343 |
| Insured mati kesang tina arus mudik nu | dina 1344
| Hdia Anjeun, hartina eta hailed utang ieu Igelbh 1345 |
| Khodijah nu mana wae nu Allah teu ibadah Allah jeung iwung kungsi kungsi ibadah Uzza 1346 |
| Repents ka Allah saméméh dying poé saméméh Allah ti 1347 |
| Repents ka Allah saméméh dying di satengah poé saméméh Allah ti 1348 |
| Repents ka Allah saméméh dying Dhoh saméméh Allah ti 1349 |
| Repents saméméh Agrger dirina saméméh Allah ti 1350 |
| Ceaseless naon Johd musuh | dina 1351
| Percaya nu mixes jeung urang jeung endures pahala greatest tina annoyance ngeunaan teu Pergaulan jeung jalma nu teu nangtung pikeun annoyance 1352 |
| O rahayat grup anjeun jeung anjeun jeung anjeun, O group urang band jeung anjeun jeung band 1353 |
| O urang nyebutkeun teu aya tuhan tapi Allah bakal balik 1354 |
| Leave ati-Kecap pagawéan panumpang naon cenah, kuring datang nepi ka nyokot reins tina onta atawa Khtamha mah, cenah, 'O Rasul Allah ka kuring atawa nitah kuring karya brings kuring leuwih deukeut ka surga jeung Abaeidna seuneu Ozlk ceuk Oaof atawa Onspk mah, ceuk enya cenah Vaakl naha atawa ngartos ibadah Allah teu ngahubungkeunnanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung ibadah haji ka Baitullah sarta datang ka naon urang kawas ka comeHere jeung hate jelema hate anjeun nu dibawa ku anjeun nu reins tina cuka onta atawa Khtamha 1355 |
| Whilst mah ieu sare mah nempo urang putting eta tur Qmus eta naon payudara, nu turun ti naon eta diwanohkeun Ali Omar baju jeung nyeret manéhna naon anu maranehna mayar éta, O Rasul Allah Din ceuk 1356 |
| O urang nyebutkeun teu aya tuhan tapi Allah bakal balik 1357 |
| Manusa ieu geus ngabukti tina Shirk ceuk lamun sejen berbunyi Ucapkeun Allah nyaeta Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana kaluar jeung kudu paradise 1358 |
| Enya, ceuk teleponna ibu ceuk kuring neneda ka Allah sorangan lamun ngarugikeun Anjeun Vdaute wangsit ngeunaan anjeun jeung lamun aya kajadian ka anjeun dina taun Vdaute Spring ka anjeun jeung lamun anjeun aya dina wasteland Vodillt Vdaute response ceuk anjeun manéhna jadi manusa Muslim mangka mamatahan kuring ngomong, 'O Rasul Allah Isa ka manehna, teuteu Zbn hal atawa ka saha jeung mamang naon disababkeun wasit ceuk hiji hal onta jeung domba saprak disarankan kuring Rasul AllahAllah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu jadi ascetic di dipikawanoh lamun penyuluhan beungeut anjeun ka lanceukna jeung ngobrol jeung manéhna jeung emptied tina wedlock di Almstsaga vasjeung Atzer ka pertengahan anak sapi, nu abit Sapanjang ankles jeung Waspada datang di handap ankle Mizar maranéhanana imajinasi jeung Allah teu bogoh ka imajinasi 1359 |
| Manusa ieu geus ngabukti tina polytheism sarta ngadangukeun nu sejen, maca Ucapkeun Allah nu salah, cenah manusa ieu geus dihampura-Na 1360 |
| Sarta ngeureunkeun kuring jeung datang ka Gusti mah peuting dina wangun pangalusna, cenah, O Muhammad mah, panginten ka nyokot PANGERAN jeung Saadak ceuk Wim Echtsam Pleroma mah ceuk aing mah teu nyaho majikan nu mana wae nu ceuk eta dua kali atawa tilu kali, ceuk manéhna nunda leungeun-Na antara taktak mah kapanggih response anak antara breasts mah jadi dibuktikeunka kuring naon anu aya di langit jeung bumi terus recited ayat ieu [tempo Ibrahim ogé karajaan langit jeung bumi] ayat ngomong, Mohammed Wim Echtsam Pleroma mah ceuk dina expiation ceuk naon penance mah, ceuk leumpang jarak ka kelompok jeung diuk dina solat masjid sengketa jeung nginpokeunwudu dina Almkarh ceuk nu tumaros cicing oge jeung maot oge jeung ieu dosa-Na poé indungna bore manéhna jeung sasmita ngobrol alus karapihan jeung nyieun nyoco dahareun jeung solat peuting lamun urang aya saré, manéhna saidO Muhammad, lamun sholat, ngabejaan ka Allah, kuring nanya perkara alus sarta ninggalkeun jahat jeung sunda tehgoréng jeung tobat jeung upami Anjeun hoyong pesona jalma di Vtuffine ieu intrigued ku 1361 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna kaagamaan di dieu kaagamaan di dieu 1362 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna jeung saterusna manéhna nunjuk ka dada pikeun nyebutkeun kaagamaan di dieu kaagamaan di dieu 1363 |
| Teu nuliskeun Paradise Guetat 1364 |
| Kampung Sekretariat ieu wangsit di akar hate manusa, sarta Quran ieu wangsit maranéhanana diajarkeun Qur'an jeung terang taun terus ka urang ngeunaan angkat ti Sekretariat ceuk si lalaki saré Alnomp Sekretariat Vtqd jantung-Na tetep dampak unchanged saperti dampak nu Alukt mangka angonnu sare Vtqd Sekretariat jantungna tetep dampak unchanged, saperti dampak Déwan Kjmr disangka keur mulangkeun dina Mentbra Anjeun tempo manusa jeung teu hiji hal di mana manéhna mangka nyandak gritVdhrjh dina leg-Na anjeunna janten urang Itbaaon mah boro lead hiji nepi ka sekertariatna ceuk bisa diwangundi manusa kitu jeung kitu jujur ​​komo ceuk ka manusa teh naon Ogeldh jeung amplop jeung Oaklh jeung di jantungna hiji sisikian tina siki mustard iman 1365 |
| Kampung Sekretariat ieu wangsit di akar hate manusa, sarta Quran ieu wangsit maranéhanana diajarkeun Qur'an jeung terang taun terus ka urang ngeunaan angkat ti Sekretariat ceuk si lalaki saré Alnomp Sekretariat Vtqd jantung-Na tetep dampak unchanged saperti dampak nu Alukt mangka angonnu sare Vtqd Sekretariat jantungna tetep dampak unchanged, saperti dampak Déwan Kjmr disangka keur mulangkeun dina Mentbra Anjeun tempo manusa jeung teu hiji hal di mana manéhna mangka nyandak gritVdhrjh dina leg-Na anjeunna janten urang Itbaaon mah boro lead hiji nepi ka sekertariatna ceuk bisa diwangundi manusa kitu jeung kitu jujur ​​komo ceuk ka manusa teh naon Ogeldh jeung amplop jeung Oaklh jeung di jantungna hiji sisikian tina siki mustard iman 1366 |
| Kampung Sekretariat ieu wangsit di akar hate manusa, sarta Quran ieu wangsit maranéhanana diajarkeun Qur'an jeung terang taun terus ka urang ngeunaan angkat ti Sekretariat ceuk si lalaki saré Alnomp Sekretariat Vtqd jantung-Na tetep dampak unchanged saperti dampak nu Alukt mangka angonnu sare Vtqd Sekretariat jantungna tetep dampak unchanged, saperti dampak Déwan Kjmr disangka keur mulangkeun dina Mentbra Anjeun tempo manusa jeung teu hiji hal di mana manéhna mangka nyandak gritVdhrjh dina leg-Na anjeunna janten urang Itbaaon mah boro lead hiji nepi ka sekertariatna ceuk bisa diwangundi manusa kitu jeung kitu jujur ​​komo ceuk ka manusa teh naon Ogeldh jeung amplop jeung Oaklh jeung di jantungna hiji sisikian tina siki mustard iman 1367 |
| Diitung kuring kumaha pronounces Islam ceuk O Rasul Allah Otkhav urang bari urang nya éta antara genep ratus ka tujuh ratus cenah, Anjeun teu clue Anjeun bisa jadi Tbtheloa 1368 |
| O Huzaifa diajar Kitab Allah teras turutan naon anu maranehna terus-terusan eta tilu kali mah, cenah, O Rasul Allah leuwih jahat alus ieu ceuk sedition jeung jahat mah, cenah, O Rasul Allah leuwih jahat ieu leuwih alus ngomong, Huzaifa diajar Kitab Allah teras turutan naon anu maranehna terus-terusan eta tilu kali mah, cenah,O Rasul Allah leuwih Jahat ieu leuwih hade ceuk hiji gencatan senjata dina smoked jeung gugus Oqmae mah, cenah, O Rasul Allah gencatan senjata FumingWhat manéhna teu mulang ka hate tina folks dina nu ieu ceuk, ceuk kuring, 'O Rasul Allah leuwih jahat alus ieu ngomong, Huzaifa diajar Kitab Allah jeungturutan naon anu maranehna terus-terusan eta tilu kali mah, cenah, O Rasul Allah leuwih jahat alus ieu ceuk sedition blind pireu ku advocates tina lawang seuneu jeung anjeun maot, tur Anjeun Hathifa biting nu hilarious leuwih alus pikeun anjeun tinimbang nuturkeun salah sahijina dina 1369 |
| Ti golongan jeung emirat béda Astzl narima Allah teu mibanda beungeut ngabogaan 1370 |
| Ti golongan jeung emirat béda Astzl narima Allah teu mibanda beungeut ngabogaan 1371 |
| Jaman Fastn alus ieu gajih-Na jeung gajih non kakurangan dituturkeun ku hiji hal ti gajih maranéhanana jeung umur jahat Fastn manéhna ieu tombol sarta dituturkeun dosa tina burdens hal non-kakurangan tina 1372 |
| Anu ceuk aya god but Allah Hassan ceuk nyanghareupan Allah guna ngégél panghasilan-Na ku Paradise jeung fasts sapoé guna nyanghareupan segel Allah ku anjeunna nuliskeun Paradise jeung mere sedekah néangan nyanghareupan Allah ngégél manéhna nuliskeun Paradise ku 1373 |
| Teu nuliskeun Paradise ngalapor 1374 |
| Balbrac datang gunana bodas lila nyimpen hoof nu aya di pisan tip teu Nzaal deui jeung kuring komo datang Jibril Yerusalem dibuka pikeun urang Gerbang sawarga 1375 |
| Kampung manusa pikeun jadi percaya hiji mangka peuting hadir kalawan sore asalna tina euweuh jeung jadi percaya jeung naon jeung manéhna hal tarung kelas ayeuna sarta isukan Linux Allah maehan jantungna topped Este 1376 |
| Manusa A ieu dihadiran ku maot waktu manéhna despaired hirup disarankeun kulawargana lamun kuring éta Vajmawa kuring firewood loba Dzla mangka cahayana seuneu, sanajan upami Anjeun dahar muriang sarta menyimpulkan super Vatst Fajdhuha Vadhiroha di laut, maranehna Fjmah Allah Ta'ala ka manéhna jeung ka manéhna henteu dipigawé kitu ceuk Khchitk ceuk Allahforgave manéhna 1377 |
| Teu nuliskeun Paradise ngalapor 1378 |
| Teu nuliskeun Paradise ngalapor 1379 |
| Hate sedition Subjected némbongkeun Mats mana jantung nolak Nkit nu lulucon bodas jantung nu mana wae nu inum eta Nkit hiji lulucon hideung komo jadi hate ka hate bodas kawas Safa teu ngarugikeun manéhna affliction salami langit jeung bumi jeung lianna hideung Mrbd Kalkoz Mjkhia jeung amoy leungeun-Na teu nyaho dipikanyahoatawa kufur peminat jahat tapi Naon inuman | dina 1380
| O Huzaifa maca Kitab Allah, jeung ulah, kaasup tawaran Kuring geus ngarumuskeun eta tilu kali jeung mah emang nu nu alus, dituturkeun albeit jahat Ajtnepth mah, cenah, dupi anjeun sanggeus alus ieu jahat ceuk enya sedition blind pireu jeung advocates tina bade sesat dina Gerbang naraka Dijawab ku maranehna, threweta 1381 |
| Teu nuliskeun Paradise ngalapor 1382 |
| Unggal bangsa Mjosa jeung lalaki wijaksana bangsa ieu, nu nyebutkeun teu jadi loba kasakit di antarana teu Taudoh jeung Matt eta teu Chhdoh maranéhanana bener Syiah tukang obat di Allah ka Label eta ku 1383 |
| O urang, tobat ka Allah jeung nanya ka Anjeunna ampun for tobat ka Allah jeung ménta hampura-Na saratus kali unggal dintenna 1384 |
| Anu datang ka ibadah Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna jeung kahirupan shalat jeung bayaran zakat jeung saum Ramadan jeung jalan gede dosa manéhna sarta nanya manéhna naon sawarga dosa ceuk Polytheism jeung killing sorangan Muslim jeung luput crawling dina 1385 |
| Abdullah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun shalat jeung dibawa Zakat jeung fasted Ramadan jeung avoids dosa utama manéhna bisa nuliskeun Paradise atawa Paradise ditanya naon dosa cenah polytheism jeung ditelasan poé anu sarua Muslim jeung kabur ngorondang | dina 1386
| Tzenbaun mah kanggo nu nyieun urang Allah bakal ngahampura maranehna Ivenbaun 1387 |
| Ti anjeun, O Jibril ceuk nu Mohammed Ibrahim ceuk manéhna leuwih ti bangsa Vlaktheroa tina jukut paradise, taneuh anu darat alus sarta lega jeung ceuk naon cenah jukut paradise Teu aya kakawasaan tapi ti Allah 1388 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise 1389 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise 1390 |
| Upami anjeun geus kadéngé kuring diajak nyaho hate anjeun jeung soften manéhna jeung ka anjeun ngeunaan Ibharkm jeung anjeun bisa nempo yén Kami deukeut ka anjeun geus disimpen manéhna oge mun anjeun geus kadéngé kuring diajak mungkir hate anjeun sarta tebih manéhna jeung ka anjeun ngeunaan Ibharkm jeung anjeun bisa nempo yén Kami jauh ti dinya Ibadkm 1391 |
| Dupi anjeun leuwih hade tinimbang nu datang ka manéhna jeung ceuk nu ngaku utusan Allah dikirim kuring nyebut maranehna budak ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna tur dikirim ka handap Kitab 1392 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah Ansari ceuk Enya, O Rasul Allah jeung panyaksian-Na ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu jadi saksi nu Muhammad utusan Allah ngandika, 'Enya, O Rasul Allah ceuk Alice tahajud ceuk Enya, O Rasul Allah jeung taqwa kamanéhna ceuk Rasul Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung jelema nu Allah Nahanni eta 1393 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah Ansari ceuk Enya, O Rasul Allah jeung panyaksian-Na ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu jadi saksi nu Muhammad utusan Allah ngandika, 'Enya, O Rasul Allah ceuk Alice tahajud ceuk Enya, O Rasul Allah jeung taqwa kamanéhna ceuk Rasul Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung jelema nu Allah Nahanni eta 1394 |
| Allah nyiptakeun awan Fantq logic pangalusna jeung laughs tawa pangalusna 1395 |
| Emma manusa tina rasio mah disababkeun di anger mah atawa kutuk kutuk mah saukur abdi lahir Adam angered salaku ambek, tapi dikirim kuring rahmat ka alam solat Vajolha kana Poé kiamat 1396 |
| Kampung rahmat Allah nyiptakeun rahmat ratus mismatch Atrahm nyiptakeun jeung monsters condescend ka barudak nya jeung sejen salapan puluh-salapan ka Poé Kiamat 1397 |
| Mah, Insya Allah Famer ceuk ka Abu Bakar Fasttbah kituna nuluykeun sareng anjeunna dipénta idin, cenah manéhna geus ngadeg di tempat nu rék solat mah nunjuk ka manéhna salaku mah ceuk mangka jailed dina Khozar we dijieun manéhna, ceuk manéhna ngadéngé rahayat lebak hartina urusan rumah tangga Vthaboa manéhna komo kaeusi imah manaman ceuk putra boga Aldkhcn sugan Malik ceuk putra Aldkhishn manusa ceuk nu saurang lalaki hiji hypocriteAllah teu bogoh ka atawa Rasul ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna teu nyebutkeun manéhna nyebutkeun aya god but Allah maksud jadi jadi nyanghareupan Allah ngandika, 'O Rasul Allah,tapi urang urang nempo beungeutna jeung biantara nya ka munafik ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ogé dipikawanoh teu nyebutkeun nyaéta nyebutkeun teu god but Allah dimaksudkeun pikeun jadi beungeut Allah, ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk Abdul bakal wartoskeun ka DayResurrection nyebutkeun aya god but Allah, sahinggamaksud jadi nyanghareupan Allah, tapi kampus téh dina seuneu 1398 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah ngadawuh: O Rasul Allah ka disebutkeun yen naon anu aya di jantungna, cenah, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung anakna teu saksi nu aya aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah Vttamh seuneu atawa untouchedku seuneu dina 1399 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah ngadawuh: O Rasul Allah ka disebutkeun yen naon anu aya di jantungna, cenah, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung anakna teu saksi nu aya aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah Vttamh seuneu atawa untouchedku seuneu dina 1400 |
| Iman di Allah jeung Rasul jeung jihad di ngaran Allah ibadah haji ka Kaisar terus kadéngé banding di lebak nyebutkeun mah tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad utusan Allah Rasul Allah, nu kitu Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung mere kasaksian jeung kuringsaksi biruang anu teu ditanggung kaluar ku Sun, tapi ieu ngabukti tina polytheism 1401 tepi |
Nu | Taman Kanak pagawean di imah Islam jeung Islam Fmoud Nu kolom jeung loop téh mangrupa handhold paling dipercaya Anjeun pikeun Islam nepi ka Anjeun tilem 1402 |
| Meureun geus komo turun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana sabot murag ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana datang ka handap sarta malik deui Ammar ngadawuh: O Amar Ulah nyaho jelema ceuk, umumna bisa dipikawanoh Murahaleen jeung Mtltmon rahayat , ceuk sugan aya nu apal naon anu maranéhanana hayang Allah ceukjeung Rasul nyaho manéhna hayang alienate Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Fatrahoh 1403 |
| Teu cicing dina diuretik imah taneuh mucunghul teu ngan kabeneran Allah ngawanohkeun kecap Islam kamulyaan mulya atawa humiliation servile boh Allah Aazzam Vigolhm ti kulawarga nya atawa humiliates Videnon nya 1404 |
| Pikeun jantung putra Adam kudéta greatest nasib lamun papanggih Gallia 1405 |
| Alvin teu naon anjeun condong dina Ericth manéhna meunang ti paréntah mah, nu maréntahkeun manusa jeung dilarang manéhna jeung nyebutkeun urang teu nyaho naon we kapanggih dina kitab Allah, urang geus dituturkeun 1406 |
Kami astonished méakkeun | percaya yen Allah anu insured sadaya anu pangalusna jeung henteu ngan keur percaya yen manehna mere thanked ieu alus keur manéhna, najan adversity sustained Vsber ieu alus pikeun manéhna 1407 |
| Lamun rahayat Paradise bakal nuliskeun Paradise Noodwa O Jalma of Paradise Allah nu sawaktos Anjeun nempo manéhna sarta ceuk no tanggal geus jeung naon nyeri whitens rupa urang jeung Azhzhana ti seuneu jeung mugi urang Paradise ceuk Vekshv dijilbab ceuk Vinzeron manéhna yakin naon Allah méré eta hal kana éta hal kawasmanéhna 1408 |
| Lamun rahayat Paradise bakal nuliskeun Paradise Noodwa O Jalma of Paradise Allah nu sawaktos Anjeun nempo manéhna sarta ceuk no tanggal geus jeung naon pain and blanched rupa jeung Azhzhana ti seuneu jeung mugi urang Paradise ceuk Vekshv dijilbab ceuk Vinzeron manéhna yakin naon Allah méré eta hal kana éta halsiga anjeunna 1409 |
| Teu ngabejaan insurer jalma kaamanan duit maranéhanana jeung sorangan jeung urang Muslim tina ridho basa sarta leungeun sarta hiji bajoang nu sarua labored di taqwa ka Allah jeung kaum pendatang ti abandonment dosa jeung dosa 1410 |
| Diaku teu bisaeun manéhna tina Muslim tina basa, leungeun jeung kaamanan insured jalma jeung duit maranéhanana dina diri jeung kaum pendatang ti abandonment dosa jeung dosa berjuang nyalira labored di taqwa ka Alloh swt | dina 1411
| O Yahudi némbongkeun kuring dua belas lalaki tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung nu Muhammad nyaéta utusan Allah frustrates Allah keur unggal Yahudi dina kanopi di anger anger langit Vosktwa naon eta, ceuk dijawab salah sahijina terus jawaban eta dijawab manéhna teu katilu tuluy dijawab manéhnateu sumpah cenah Obeetm Kami aya ari jeung kenop jeung kuring dipercaya dina Nabi Mustafa atawa Kzpettm thenWent jauh na mah ieu sareng anjeunna, komo lamun urang ampir kaluar hiji lalaki disebut ti tukangeun anjeun O Muhammad cenahna datang, cenah nu lalaki manusa nu mana wae nu hayu atuh urang nyaho anjeun, O Yahudi ceuk Allah sakumaha nu ayeuna urang apal nya ieuurang, saurang lalaki saha atuh kitab Allah maneh teu cakrawala Anjeun atawa bapa anjeun Anjeun atawa akina Anjeun Saméméh bapa anjeun, ceuk kuring tega manéhna di Allah jadi nabi Allah nu bakal manggihan di Taurat saidLied mangka direspon ku cara nyebutkeun jahat nu jeung ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung bakal kulawarganateu narima argumentasi anjeun Kzpettm di luhur Vttnon eta alus sarta naon Otneetm aman Okzpettmoh anjeun nyarios naon jeung naon wae ceuk anjeun moal narima argumentasi anjeun | dina 1412
| Baaona Urang ka O Nabi Allah geus ceuk Bayanak Baaona Fbayanah we nyandak, kaasup nyokot dina urang terus dituturkeun nu nepi ka kecap disumputkeun, cenah, teu ménta jalma hal 1413 |
| Maot ieu ieu jeung nabi jeung para wali jeung syahid Kiamat ramo kituna Tugu kajaba kolotna aqeeqah 1414 |
| Atawa séjén O Aisyah Allah swt nu nyiptakeun langit jeung ciptaan hiji Wilujeng sumping kreasi seuneu jeung ciptaan hiji Wilujeng sumping di kolotna Oslab 1415 |
Nu lengkepna ti | percaya dina iman pangalusna dina sikep jeung kulawargana di 1416 Olotfhm |
Eta infects | tali jeung neangan eyesight 1417 |
| Sanggeus Oherva Ali di urang Ngawangun abdi sareng kulawarga Aimee Allah, naon alim dina kulawarga mah meunangkeun parah jeung kungsi Ibnohm kaasup Allah, keur naon atuh diajar ti gering kungsi teu datang kana imah mah kitu, kungsi, sarta kuring ngajar jeung LGBT di buku, tapi lasut kuring jadi putra Saad nyaram cenah, tingali, O RasulAllah pencét manusa necks maranéhanana ngadeg nepi ti Khazraj jeung ibu Hassan putra tetep Rahat ceuk si lalaki lied TheAllah, lamun maranehna nya ti Aws naon mah hayang pencét necks maranéhanana nepi ka maranehna kaancam jadi di antara Banu Khazraj di masjid jahat jeung Nu ngajarkeun ka manusa waktu manehna nu peuting mah indit kaluarka sababaraha mah kudu jeung kuring atawa datar Fthert, ceuk sawenang datar mah ceuk putra Allam Zben Vsktaat mangka kapanggih hiji kadua, manéhna ceuk sawenang datar mah ceuk putra Allam Zben mangka kapanggih katilu ceuk datar hapless VanthrthaI ceuk putra Allam Zben ceuk na naon Allah Osabh tapi Vic jeung mah ceuk dina salah sahiji urusan nyatakeunka kuring ngawangkong jeung ieu mah ceuk ieu manéhna ceuk enya jeung Allah manéhna indit deui ka imah mah ka hiji anu datang nepi ka manéhna teu balik kaluar manéhna mah teu manggihan eta saeutik atawa teuing jeung Oekt ceuk kuring ka utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dikirim kuring ka imah bapa dikirim kuring budak asupimah. Lamun kuring sorangan saidWhat Romawi dibawa anjeun, O putri mah ka dirina, manéhna ceuk ngurangan Anjeun diaji eta jeung Allah jarang ieu wanoja éndah jadi lamun hiji manusa mikanyaah ka dirina jeung dirina Dharaúr ngan Hsdnha jeung ceuk mana atuh ieu sadar eta, bapa mah ceuk enya cenah jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganaceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung Fastabert kulawargana mah cried Abu Bakar kadéngé sora di luhur DPR berbunyi diuk turun, manéhna saidMom naon ngalakukeunana manéhna nepi ka di jalu panon tambahan nya ceuk kuring mah, swore anjeun, struktur O, tapi dipulangkeun ka imah manéhna indit deui sarta jadi kolotna mah teu Izala mah geuskomo asup Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana sanggeus asar geus Aktnffine kolotna mah dina leungeun katuhu mah dina kalér baris nempo Nabi shallallahu 'manehna jeung kulawargana jeung ridho Allah Maha Agung jeung muji manéhna naon kulawargana jeung thenHe ceuk sanggeus O Aisyah LamunQarvat gering atawa wronged Tahu Sumedang ka Allah Ta'ala, nu Allah Ta'ala nampa tobat ti budak-Na nya wanoja ti Ansar datang maranéhanana diuk Part mah ceuk teu jadi isin tina ieu awewe ka ngomong hiji hal jeung ceuk kuring ka tugas bapa mah, cenah sebutkeun naon ceuk kuring ka mom mah Ochibeyh Manehna ngomong yen manehna teunyebutkeun naha Ajibah Chhdt Vhmdt Maha Allah jeung muji himWhat nyaéta kulawargana terus mah, cenah, tapi sanggeus sumpah Sedengkeun kuring ka Anjeun mah teu rame, jeung saksi Alloh SWT Kami jujur ​​naon nu Ibnafie anjeun geus anjeun geus dikaitkeun manéhna jeung Ocherbth hate Sedengkeun kuring ka yén kuring geus dipigawé jeung Allah weruhKu naon teu ka Tcoln geus gagal ku sorangan, kuring jeung Allah Anu manggihan anjeun jeung kuring, contona, ngan bapana ngaranna Joseph tur nyimpen [kasabaran geulis sarta AllahWhat Anjeun ngagambarkeun] wangsit ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana Saatiz diangkat manéhna jeung kuring O_n pelesir di beungeutna salaku manéhna musnah-Nadahi, hiji Ibhari nyebutkeun O Aisyah geus wangsit Allah Ta'ala innocence Ieu mah leuwih naon ieu ambek ceuk kuring, bapa mah nasionalis manehna mah ka Allah mah teu ngalakukeun hal eta atawa muji ka Anjeunna atawa Ahmdkma've kadéngé naon Onkertamoh teu Gertmoh butI hatur Allah anu geus wangsit innocence mah kuring datang ka utusanAllah ngaberkahan manéhna jeung imah kulawargana, manéhna ménta keur jalan Kami ceuk no Allah, naon saha deui atuh a éra ieu ngan sare nepi ka anjeun ngasupkeun domba bakal devour Khmertha atawa ragu Jeentha Hisham Vanthrha sababaraha sahabatna jeung ceuk Asedki Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Komo nya ditémbak turun kuAbu Bakar ngadéngé voiceHouse berbunyi luhureun datang turun, cenah ka ibu mah naon iyeu? Manéhna nepi ka, anu ceuk panon tambahan nya ceuk geus disumpah anjeun, struktur O, tapi balik ka imah manéhna indit deui sarta jadi kolotna mah teu Izala mah komo asup Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga sanggeus asar geus Aktnffine kolotna mah dina leungeun katuhu mah jeung di kalér baris nempo Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Maha Agung AllahAnd muji manéhna naon kulawargana lajeng ngadawuh, tapi sanggeus O Aisyah Lamun Qarvat gering atawa wronged Tahu Sumedang ka Alloh SWT, nu Allah Ta'ala nampa tobatti budak Nya éta wanoja ti Ansar datang Éta diuk panto jeung mah ceuk teu jadi isin tina ieu awewe ka ngomong hiji hal jeung ceuk kuring ka bapana mah alatan Manéhna ngomong ngomong naon ceuk kuring ka mom mah Ochibeyh ngomong yén manéhna teu teu nyebutkeun naha Ajibah Chhdt VhmdtAlmighty Allah jeung muji manéhna naon kulawarganaterus mah, cenah, tapi sanggeus sumpah Sedengkeun kuring ka Anjeun mah teu rame, jeung Allah Ta'ala saksi Kami jujur ​​naon nu Ibnafie anjeun geus anjeun geus dikaitkeun manéhna jeung Ocherbth hate Sedengkeun kuring ka yén kuring geus dipigawé jeung Allah weruh kuring teu ulah nepi ka Tcoln geus gagal mah nu Allah sarua, naon atuh nu manggihan anjeun jeungkuring, upamana, ngan bapana ngaranna Joseph tur nyimpen [Sabar geulis sarta Allah dina naon ngagambarkeun] wangsit ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Saatiz diangkat manéhna jeung kuring O_n pelesir di beungeutna salaku manéhna musnah dahi-Na, nu manéhna nyebutkeun Ibhari O Aisyah geus wangsit Allah Ta'ala innocence1418 |
| O Aisyah Waspada Mhakrat dosa Allah nanyakeun nya 1419 |
| Ti nyieun hiji Urutan balik urang geus 1420 |
| O hate kapang jantung mah kabukti Dink ceuk cenah mah, 'O Rasul Allah Télépon Anjeun abound di supplication ieu, ceuk nu jantung manusa antara dua ramo. Lamun Allah Wills deflection jeung lamun manéhna nyetél 1421 |
| Teuing, Aisyah manéhna henteu kungsi majikan sahenteuna dihampura dosa mah dina utang 1422 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka budak nepi ka manéhna tumuwuh jeung gelo komo conceivable 1423 |
| Pen ieu diangkat ti tilu keur budak teh nepi ka manéhna tumuwuh ti sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka boob komo conceivable Affan ceuk jeung gelo komo conceivable ngabogaan Hammad ceuk boob komo alesan jeung ceuk sumanget Crazy komo conceivable 1424 |
Nu | 1 425 | iman murni
| Kampung guy dipake rahayat Paradise jeung ayeuna teh ditulis dina kitab rahayat Apan Lamun saméméh pupusna tos manéhna karya rahayat Apan maot jeung ngasupkeun seuneu, jeung manusa pikeun ngalakonan karya rahayat naraka jeung eta nu ditulis dina kitab rahayat Paradise. Lamun saméméh-Nakarya shift maot rahayat of Paradise maot, diasupkeun eta 1426 |
| Teu aya manéhna henteu nyebutkeun hiji poé kungsi dihampura agama mah dina 1427 |
| Allah mah nginpokeun ka Anjeun di Allah jeung Okhchakm manéhna sarta manéhna dipaké pikeun nyebutkeun anjeun damel naon Tticon, Allah teu meunang capé jadi frustasi jeung 1428 |
| Allah geus disebut ku maranehna. Upami anjeun geus katempo Waspada di antarana 1429 |
| Mah mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad utusan Allah | dina 1430
| Allah geus disebut ku maranehna. Upami anjeun geus katempo Waspada di antarana 1431 |
| Fatimah Mohammed gadis oh gadis Safia Abdul Muthalib, putra mah, Abdul Muthalib Anjeun teu gaduh hiji hal ti Allah Slunj tina Mali naon bae nu resep 1432 |
| Si kumis teu inuman bari nginum anggur anu percaya hiji hartina atawa adulterer bari committing zinah nyaeta percaya aya maling nyolong bari percaya atawa Anthb Menthb digolongkeun mangsa ngahargaan jalma pikeun ngangkat huluna maranéhanana, nu percaya tur Anjeun Viyakm 1433 |
| Pen ieu diangkat ti tilu sleeper nepi ka manéhna wakes luhur jeung ka dibikeun budak nepi ka manéhna recovers komo conceivable 1434 |
| O Aisyah Waspada Mhakrat dosa Allah nanyakeun nya 1435 |
Nu | a follower tina golongan jin 1436 |
| Malaikat dijieun ti cahaya sareng nyieun elves tina Marge ti seuneu jeung ciptaan Adam, aman damai jadi kana manéhna, nu Anjeun ngagambarkeun 1437 |
| Teu nyieun Allah lalaki babagi di Islam minangka salah saha nu teu babagi ceuk sarta panah-Na Islam, puasa, solat jeung amal jeung Allah nyokot hiji manusa di dunya ieu Faoulih Kiamat lain teu kawas manusa aya sababaraha urang ngan datang sareng Poé kiamat, ceuk kaopat no Leicester Allah keurdosa tapi conceal dina akhirat 1438 |
| Kadangkala datang ka kuring bel jingle-Na Kssalh Vinvsam Me geus grasped nu arana maling sengit jeung Ali datang ka kuring sarta kadangkala dina bentuk manusa atawa Raja Vijberna ceuk Voaa naon eta nyebutkeun 1439 |
| Kampung panonpoe jeung bulan teu kudu Ikhsvan ka maot atawa hirup, tapi maranehna dua ayatollahs Upami anjeun geus katempo eta Vtsedkoa nepi 1440 |
| Teu ngajawab getih manusa, tapi manusa cringe atawa ninggalkeun Islam atawa committed zinah sanggeus maranéhanana nikah, atawa jalma tanpa killing sarua 1441 |
| Unggal kaayaan teu aya dina kitab Allah nyaeta hasilna nu sanajan diatur ratus kali 1442 |
| Fatimah Mohammed gadis oh gadis Safia Abdul Muthalib, putra mah, Abdul Muthalib Anjeun teu gaduh hiji hal ti Allah Slunj tina Mali naon bae nu resep 1443 |
| Kumaha Ticm Vmak Erena kuring teu ngarasa jahat nepi ka kuring meunang kaluar sanggeus naon Ngaht jeung datang nepi ka kuring atawa datar saméméh Almanaassa hiji Mnbarzna teu meunang kaluar, tapi peuting peuting tadi pikeun nyokot Alknf deukeut ka imah urang jeung ngurut di Arab kahiji aya dina barzakh urang Ntazy Enf nu urang nyieun di imah urang jeung mah dibukaGadis ibu datar putra Abi Wareham Muthalib Ibnu Abd Manaf aAnd nya ibu gadis batu Ibnu Amer si bibi Abu Bakar jeung putra jati putra datar Ibnu Abbad Ibnu sarat jeung robah warna ka warna jeung gadis Abi Wareham saméméh imah mah urang bari réngsé Fthert bisnis urang atawa datar di Mrtha ceuk sawenang datar mah ka dirina regretfulnaon ieu mah ceuk Zben manusa geus katempo Badra ceuk nu mana wae nu Huntah Ulm Anjeun ngadenge naon cenah jeung naon kecap rahayat ceuk Vokhbertna fabrikasi penderita Vazddt diseaseTo jeung basa kuring datang deui ka imah kuring indit ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana mangka ceuk kumaha Ticm mah Otazn kuring jeung kolot mah ceukI saterusna hoyong ascertain yén warta ku maranéhna Anjeunna masihan kuring Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana mah datang patriarchal ceuk kuring ka mom mah, kuring Omtah naon Jalma diajak ngobrol Honey ceuk struktur nu mana wae nu Anjeun sumpah kungsi ka jarang ieu wanoja jeung glowsWhen man mikanyaah ka dirina jeung Dharaúr nya tapi Kathryn eta ceukIeu mah ceuk urang Hallelujah Kindle dikaitkeun kana ieu cenah mah, cried peuting nu nepi ka jadi teu Ergo kuring cimata atawa Akthal Phnom mangka jadi ceurik sarta disebut Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun Ali Ibn Abi Tholib jeung Usama Ibnu Zaid bari Astelbut wahyu Istchirehma kulawargana ceuk dina partingSedengkeun pikeun Osama Ibnu Zaid, ngarujuk toMessenger Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka Anjeunna nu terang kulawarga patén jeung manéhna nu teaches di sarua eta tina friendliness ngomong, 'O Rasul Allah, anjeun aya bandung teu nyaho nanaon tapi alus sarta Ali Ibn Abi Tholib ceuk no narrows Allah Ta'ala anjeun jeung awewenguap loba lamun nanya ka Tsedkk nu keur jalan cenahna disebut Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Bareerah ceuk nu mana wae nu Bareerah Anjeun seenNothing Erepk tina Aisyah ceuk Bareerah sarta nu dikirim Anjeun katuhu lamun ningali éta kungsi Ogms eta leuwih ti maranehna modern dijalankeun umur sare pikeun kneading nyakulawarga asalna domesticus Vtaklh jadi utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Fastadhir tina Abdullah Ibn Abi Slol ngomong, Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dina podium O MuslimsFrom Sampurasun hiji manusa anu diobral! Harming rahayat imah mah yakin naon alim dina kulawarga mah tapi alus,sarta kuring geus ceuk saurang lalaki anu diajar eta tapi alus, sarta manéhna asup kana dina kulawarga mah tapi kuring, jadi putra Saad nyaram Ansari ceuk Amak manéhna, O Rasul Allah nu ous pencét beuheung-Na sanajan eta ieu baraya urang tina Khazraj maréntahkeun Urutan urang Vflna jadi cenah Saad, hiji putra worshipMr. Khazraj ieu lalaki alus, tapi Ajthilthdiet ceuk ka putra nu Saad nyaram umur Allah teu sono ka manéhna, jeung teu bisa sono ka manéhna jadi manéhna putra asam Hudayr putra misan sacara Saad nyaram cenah ka putra Saad kultus lied ka umur Allah Nguetlnh Anjeun munafik ngabantah ngeunaan munafik railed Alehian Banu Khazraj nepi ka maranehna nya éta ngeunaan ka Iqttheloajeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyBased-Na dina mimbar jeung manéhna terus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Akhvdahm jadi modeu jempe jeung tenang manéhna sarta cried poean nu teu Ergo kuring cimata atawa Akthal Phnom saterusna mah cried pikeun Welty saterusna teu Ergo kuring cimata atawa Akthal Phnom jeung kolot mahAznan nu nangis bakal cimata kuring eta, ceuk kuring bari maranéhanana diuk kuring sarta kuring manéhna nanya ka awéwé ceurik ti Ansar authorizing nya diuk cryingWith kuring bari urang dina panghasilan éta, urang Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dipapag tuluy diuk turun manéhna diuk mah geus saprak kuring ka nu naon ieu ceuk ieudisiarkeun bulan teu nyarankeun dina bisnis mah hiji hal manéhna baris nempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bari manehna diuk mangka ngawaleur jibril di handap O Aisyah geus kadéngé ti Anjeun éta jeung kawas anjeun nu polos Vcyprik Allah Ta'ala sanajan youProtracted kasalahan Fastghafri Allahmangka Tahu Sumedang ka budak lamun ngaku kasalahan terus repents Allah jadi kana manéhna, ceuk sabot geus réngsé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun artikel-Na dipangkas lachrymal komo ngarasa eta leupaskeun jeung ceuk kuring ka mah jawaban bapana Hartina, Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana di naon cenah, naonjeung Allah nyaho naon nu ngomong ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung ceuk kuring ka motherAjebe mah Hartina, Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, manéhna ngomong, jeung naon Allah nyaho naon nu ngomong ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ceuk cenah Kami umur nu keur jalan anyarteu maca loba Qur'an Kami Allah terang nu ku anjeun mungkin geus kadéngé ieu nepi ka manéhna netep di sorangan jeung nu percaya eta jeung bari ngabejaan ka maneh Kami polos, jeung Allah weruh Kami polos teu percaya kuring jadi WhileRecognized Anjeun mesen jeung Allah weruh Kuring keur polos percaya kuring Kami Allah, naon atuh nu manggihananjeun jeung kuring, misalna, tapi ogé ngomong Abu Yousef [Vsber geulis sarta Allah dina naon ngagambarkeun] Biasana mangka tos manéhna iklas dina ranjang mah manéhna sarta kuring jeung Allah, tuluy kuring apal Kami polos, jeung Allah Ta'ala Mbri innocence mah Tapi Allah, naon mah pamikiran nu turun di Shani diideuan recited jeung wasContemptible bisnis mahdina sorangan nu nyarita Alloh swt dina pilihan recited, tapi kuring asa nempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna visi saré Abrina Allah Ta'ala ku ceuk yakin naon Ram Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ridho déwan-Na jeung datang kaluar ti rumah tangga Hiji komo AllahMaha wangsit ka Nabi-Na jeung nyokot naon manéhna metot ti Barh sanajan revelationIt ieu diturunkeun ti manéhna kawas Juman ras di Alcati poe beurat ka disebutkeun yen wangsit manéhna ceuk lamun rusiah ngeunaan Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung seuri hiji nya éta kecap kahiji diucapkeunku Ibhari ceuk O Aisyah Nu Maha Esa Allah geus Barak ceuk kuring mom nasionalis manehna mah ka Allah mah teu ngalakukeun hal eta atawa Ahmed ngan Allah Ta'ala nyaeta aya hiji anu kaungkap innocenceEjaculates mah Allah Ta'ala [Maranéhanana anu datang Balivk Liga anjeun] sapuluh ayat wangsit Allah Ta'ala ayat ieu innocence mah,ceuk Abu Bakar ceuk ieu spent dina datar keur relatif manéhna jeung kamiskinan-Na, jeung Allah teu méakkeun eta hal kungsi sanggeus éta cenah ka Aisyah wangsit Allah Ta'ala [teu Aotl Ulloa hatur nuhun tos jeung kapasitas] nyebutkeun [nu cinta Allah ngahampura anjeun] ceuk AbuBakr Allah, I love nu Allah forgiveskuring jeung manehna datang deui ka alimony datar nu manéhna spends eta jeung ceuk teu unplug eta teu kungsi kedal Aisyah ieu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ditanya Zainab gadis colt salaki Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah tina kaayaan mah jeung naon wae nyaho atawa naon nempoatawa naon Bulgk 1444 |
| Bejakeun Abu Bakar shalat jeung jalma ieu mah ceuk nu Abu Bakar, lamun manéhna henteu ngadéngé jelema maneh ti nangis, ceuk Abu Bakar diliwatan ceuk kuring ka Hafsah disebutkeun yen Abu Bakar teu ngadéngé jelema nangis lamun maréntahkeun Umar ceuk Suahb Joseph Katakan Abu Bakar shalat jeung masarakat di 1445 |
| Out of anjeun geus ceuk Anjeun teu gaduh panon tapi dua putri ceuk nu Allah geus dibikeun kuring idin pikeun muka kaluar ka dayeuh Abu Bakar ngomong, O Rasul Allah, Muhammad ceuk para Abu Bakar ceuk Candak hiji Alrahlten dua Alrahltan nu ieu Hays Abu Bakar Aadahma kaluar lamun otorisasi utusanAllah manéhna jeung kulawargana eweh salah sahiji Abu Bakar ceuk AlrahltenTake, O Rasul Allah Farcbha Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna geus dicokot harga 1446 |
| Mah teu bisa maca Vgtunai cenahna ngajak kuring nepi ka manéhna nepi ka kuring, usaha jeung saterusna manéhna dikirim kuring maca naon ceuk kuring mah, am maca hiji ngajak kuring hiji Vgtunai kadua nepi ka manéhna nepi ka kuring, usaha jeung saterusna manéhna dikirim kuring maca naon mah, cenah , Kuring keur maca hiji ngajak kuring nepi ka usaha Vgtunai katilu pencét kuring jeung saterusna manéhna dikirim kuring [Macaasma Alloh, Gusti anu nyiptakeun] nepi ka manéhna nepi ka [teu nyaho] ceuk gempa dipulangkeun heralds komo asup theKhadija ngomong, kecap ieu kecap ieu Holmes komo disarengan ku dahan, ceuk Khodijah Mali ka dirina beja manéhna takwa Ali ceuk manéhna, boh preach sumpah Allah kungsi teu aeb anjeun kangahontal rahim jeung ngasahkeun ngobrol jeung tega sagala laporan nu jauh jeung kagungan ravages tina katuhu terus proceeded ku Khodijah komo dibawa manéhna putra kertas putra Nofal putra Asad Ibnu Abd al-Uzza Qusay, hiji adi cousinKhadija, bapana jeung ieu hiji meunangna jalma di jahiliyah sarta nulis buku Arabmanehna nulis dina basa Arab ti Alkitab, Insya Allah, pikeun nulis jeung sénator kungsi Mamang gede ceuk Khodijah dulur misan nu mana wae nu ngadangu ti ganteng Anjeun, ceuk ganteng kertas, naon nu katingali ku Katakan utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana naon Cenah manehna nempo kertas hukum ieu, nu nembongkeun ka Musa, aman damaijadi kana himI hayang kalapa bakal hirup lamun urang Anjeun ngaluarkeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa penerbit disebut kertas Sumuhun kungsi manusa salaku datang ku kitu, datang deui jeung sadar poé Nasr meunangna apron terus teu lumangsung jeung kertas maot jeung sanggeus periode wahyukomo melancholy Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di kanalangsaan isukan we nepi ka manéhna sababaraha kali ka deteriorate ti gunung capitalHoahq iraha wae puncak lengkepna Gunung guna tuang dirina manéhna mintonkeun manéhna Jibril karapihan jadi kana manéhna ngomong, 'O Rasul Allah Muhammad Anjeun bener 1447 |
| Divans jeung Allah, tilu Pangadilan Allah teu ngeunaan miara ngalakonan hiji hal jeung pangadilan Allah teu ninggalkeun manéhna hal jeung pangadilan Allah moal ngahampura boh Pangadilan nu Allah moal ngahampura Vachark Allah, Alloh ngadawuh yén ngawengku Allah Allah geus dilarang Paradise manéhna jeungPangadilan nu Allah teu ngeunaan miara ngalakonan hiji hal Fezlm budak sorangan antara manéhna jeung Pangeran puasa dina poe manehna ninggalkeun, atawa prayerLeft, Allah ngahampura nu ngaleuwihan daék jeung Pangadilan nu Allah teu ninggalkeun manéhna hal budak Fezlm unggal retribusi séjén inevitably 1448 |
| Maréntahkeun ti panganyarna dina naon anu teu aya bagian tina eta 1449 |
| Allah, ceuk dihina kuring jeung Leah ieu permissible pikeun manéhna Mharepetta jeung deukeut ka kaula mah, jadi kinerja katetepan jeung babu terus tarik deukeut ka Kami jeung karya supererogatory nepi ka I love manéhna lamun manéhna ngajak kuring mah eweh komo disebut kuring mah ka manéhna naon mah hesitated pikeun hiji halMah migawe rubakpita pikeun pupusna alatan manéhna hates maot jeung hate Madsth 1450 |
| Kadangkala datang ka kuring saperti dina hiji puncak bel jingle Ali Vivsam Me geus grasped naon cenah, jeung kadang asalna mah mangrupa manusa mah Raja Fakelmena Voaa naon eta nyebutkeun 1451 |
| Kadangkala datang ka kuring saperti dina hiji puncak bel jingle Ali Vivsam Me geus grasped naon cenah, jeung kadang asalna mah mangrupa manusa mah Raja Fakelmena Voaa naon eta nyebutkeun 1452 |
| Iblis Nu asalna manéhna jeung nyebutkeun salah sahiji Anjeun ti nyiptakeun Anjeun nyebutkeun Allah nyebutkeun geus nyiptakeun Allah urang. Lamun nu mana wae nu anjeun manggihan yén Vliqro percaya Allah jeung utusan-Na, nu mana anu ku 1453 |
| Geus keuna kana salah sahiji nu 1454 |
| Ti panganyarna puguh Ieu naon anu teu aya bagian ti eta 1455 |
| Teu ninggalkeun pulo Arab Dinan 1456 |
| Ti babaturan kuring anu teu nempo teu ningali kuring sanggeus éta kungsi maot 1457 |
| Teu robah nanaon ti Allah 1458 |
Jeung | Asttatn jeung Otatn ceuk welas asih Allah jeung Rasul ka urang ti diri urang sorangan, O Rasul Allah bayana ceuk kuring teu ngocok leungeun jeung awewe tapi nyebutkeun ka hiji awewe ngomong ka ratus awewe 1459 |
Jeung | Asttatn jeung Otguetn manéhna ceuk Allah jeung Rasul kindest urang ti diri urang sorangan bayana O Rasul Allah ceuk Ayeuna nuju geus Baiatkn tapi sebutkeun wanoja ratus Kcola ka awéwé jeung hiji 1460 |
| Ieu némbongkeun rahayat beca mah dina balik deui laut ieu kawas raja dina kulawarga jeung mah ceuk Allah, telepon ka kuring salah sahijina Allah ceuk Jieun eta mangka Nam ogé woke nepi ka hiji seuri mah ka bapa jeung ka indung mah naon Idgk ceuk pintonan dina rahayat beca mah laut ieu kawas raja dina kulawarga mah, cenahtaqwa ka Allah ka Anjeun ceuk kuring salah sahijina ti mimiti dua 1461 |
| Ieu némbongkeun rahayat beca mah dina balik deui laut ieu kawas raja dina kulawarga jeung mah ceuk Allah, telepon ka kuring salah sahijina Allah ceuk Jieun eta mangka Nam ogé woke nepi ka hiji seuri mah ka bapa jeung ka indung mah naon Idgk ceuk pintonan dina rahayat beca mah laut ieu kawas raja dina kulawarga mah, cenahtaqwa ka Allah ka Anjeun ceuk kuring salah sahijina ti mimiti dua 1462 |
| Ibaaekn nu teu Churkin Allah hal, sareng teu Tsergn teu Tznin atawa barudak Anjeun teu maehan tatin Bbhtan Tfteranh antara Oadicken jeung Ergelkn teu dipikawanoh di Tasan ceuk Vatrguen ceuk maranehna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ceuk maranehna enya di 1463 Asttatn |
| Maha suci Allah jeung nu manéhna ngomong lamun Hfattm Ka'bah ceuk Vomhl Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna hal mangka ngawaleur jibril yén anjeunna ngalaman ceuk geus NATO Fleihlv Rabb teh tina Ka'bah ceuk O Muhammad Sumuhun jelema anjeun mah kanggo nu Anjeun nyieun Allah Nada ceuk Hallelujah jeung nu ceuk anjeun nyebutkeun naon baemanéhna hayang Allah tur Anjeun hoyong Vomhl ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna hal jeung thenHe ceuk yén anjeunna ngalaman ceuk naon eta ngomong, Insya Allah, mangka Anjeun hoyong eta Vljevsal 1464 |
| Ngchn teu husbands Anjeun ceuk Fbayanah Anasrva mangka ceuk kuring ka hiji awewe saha Return Vasala Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung naon selingkuh husbands, ceuk manéhna nanya ka manéhna mawa duit-Na Fathabi ku séjénna 1465 |
| Disebut manusa AARP duit ceuk Fsahmt deui nepika kapanggih manéhna, cenah mah nyandak Bouktam jenatna Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung berkah atawa disetir ceuk jadi kajadian Mohammed komo necks differed Rahltena ceuk naon Azni Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung manéhna atawa ceuk naon anu aya dina jadiKajadian Mohammed mah ceuk dua ménta eta naon Engjina seuneu, sarta somedayParadise ceuk manéhna nempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka langit terus sujud sirah-Na, tuluy ngahurungkeun beungeutna ngomong, Sedengkeun mah outlined dina urusan nu geus Oazmt jeung Otoult Vaakl Me Lamun ibadah Allah teu ngahubungkeunnanaon jeung Anjeunna sarta tetep nepi solat dimimitian Wade Zakat ditumpukeun stigmatization Ramadan jeung naon nu dipikaresep pikeun ngalakukeunana urang Anjeun ngalakukeunana jeung naon hate maranéhanana nu urang datang ka anjeun Vdhir peopleFor manéhna mangka ngawaleur jibril ahir cuka 1466 |
| Sarta lempeng Kecap pagawéan manéhna Phinot manéhna komo sirah differed Naqtin mah, cenah, O Rasul Allah dipandu kuring digawekeun someday Paradise jeung Engjina of Fire ceuk squirt squirt Sedengkeun mah gagal dina hutbah mah geus informed zat nu: Sieun Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung ngabalukarkeunZakat jeung Haji Baitullah sarta tempat gancang tina cuka Ramadan ku 1467 panumpang |
| Sarta lempeng Kecap pagawéan manéhna Phinot manéhna komo sirah differed Naqtin mah, cenah, O Rasul Allah dipandu kuring digawekeun someday Paradise jeung Engjina of Fire ceuk squirt squirt Sedengkeun mah gagal dina hutbah mah geus informed zat nu: Sieun Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung ngabalukarkeunZakat jeung Haji Baitullah sarta tempat gancang tina cuka Ramadan ku 1468 panumpang |
| Saha percaya Allah jeung Poé Tukang Vlkerm tatangga Saha percaya Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti nyebutkeun alus atawa tetep jempé Saha percaya Allah jeung Tukang Poé Vlkerm imah poé nobel jeung peuting Perikanan sarta Pamancingan tilu poe naon ieu saterusna manéhna handout teu permissible for mun manehna Ithwaikomo geus helmed 1469 |
| Percaya kawas Kvh tina susuk Tefiiha angin Tsraha deui tur saluyukeun eta nepi ka manéhna meunang manéhna jeung kawas kapir kawas Cedar Almjveh asal teu nyetir hal nya komo boga waktu Andjaaffha 1470 |
| Naon putra keuneung tina boga tumaros, ceuk saurang lalaki ti panerusna nasionalis, O Rasul Allah lontar jeung mertimbangkeun Atafah Jacob ceuk ngeunaan ganteng mah Ibnu Shihab Birdah jeung mertimbangkeun Atafah ceuk putra Maaz Gunung Bisma mah ka Allah, O Rosul Alloh salaku urang nyaho, tapi Fbana alus eta oge lamun maranehnaman disappears ku Mirage ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun Khitma Janten bapana nyaéta bapana KhitmaWhen anjeunna tos réngsé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana perang Tabuk jeung ngonci jeung DNA ti kotana dijieun inget naon knocked kaluar ti indignation tinaNabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung hired dina eta sakabehna mibanda hiji ragaji ti kulawarga mah, sanajan Nabi waktu keur Msubhkm Balgdah Zah kuring nu salah jeung mah emang teu Anjou ngan kejujuran jeung ngasupkeun Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkurban jeung do'a di mosqueRak'ahs ieu lamundatang ti perjalanan pikeun ngalakukeunana jeung ngasupkeun masjid ngado'a dua tuluy diuk handap sarta mimiti datang ka manéhna ti kagagalan Faihlfon manéhna jeung ngahaturkeun manéhna Vistghafr eta jeung narima Alanathm jeung Sraúarham tireless ka Alloh swt asup masjid lamun manéhna diuk lamun manéhna nempo kuring, smiled smiled Amoill mah datangjeung kuring diuk antara leungeun-Na, cenah nyeri ieu mah nuju deui mah, cenah Enya, O Rosul Alloh ngomong, naon cenah behindAllah, lamun aya dina tangan salah sahiji jalma batur diuk kaluar ti Schtth munasabah kuring geus nepi ka anu pangalusna sensasi Jacob ceuk ngeunaan ganteng mah Ibnu Shihab nempo anu kaluar ti Schtth munasabah diomongkeunAqeel kaluar ti Schtth munasabah jeung ti mana nu alatan Allah Aschtk dina Sedengkeun kuring ka Anjeun omongan Ngumbara manggihan dina II nu ménta ka si Allah terus balik ka Obrolan Abdul Razzaq, tapi kuring nyaho, O Nabi AllahI ceuk kuring ka Anjeun ayeuna nyebutkeun manggihan dina nu geus katuhu, asa ku ka si Allah, jeungKuring ka Anjeun karek ayeuna puas Hartina, sabot manéhna lied ngeunaan ka Allah ngabejaan Anjeun ka Allah, O Nabi Allah naon anjeun geus kungsi geus leuwih gampang atawa torek Hama kuring sabab lagged balik ceuk anjeun, manusa ieu Sedkkm obrolan Saterusna porsi Allah dina Anjeun kuring meunang railed dina urang arkéologis ti Aanpununa nasionalceuk maranehna, jeung AllahWhat ari nyaho dosa hiji dosa kungsi saméméh ieu Bisa apologized ka Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung munasabah kulawargana puas Anjeun ieu néangan panghampura Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana datang ti tukangeun dosa henteu eureun sorangan nangtung teu nyaho naon méakkeuneta kanggo anjeun teu masih Aanpununa komo museurkeun balik ceuk kuring ka sorangan Vakzb Is nu hiji enya Giri ceuk putra Helal saidIlliteracy jeung harti pait Ibnu Rabia Maranéhanana anu dicutat dua lalaki alus mungkin geus katempo Badra kuring dua mean kawas mah, cenah, jeung Allah moal Ngahurungkeun manéhna di ieu, kungsi ngabohong ka diri jeung forbade nuNabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah rahayat dina kecap urang, O tilu ceuk maranehna dijieun kaluar ka pasar teu diajak ngobrol kuring hiji jeung kufur jalma urang komo Naon anu maranéhanana anu nyaho urang jeung repudiated pinding nu urang knowSo Aya naon jeung tembok anu urang nyaho jeung repudiated tanah urangjadi naon lahan anu urang nyaho anjeun geus kuat babaturan mah ilahar kaluar pasar Votov jeung datang ka masjid, tulis jeung datang ka Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nganut Islam manéhna terus ucapkeun teu Anjeun mindahkeun biwir anjeun dina tentrem. Lamun ngadoa ka paksa Voqublt saméméh solat mah kokotéténgan Bmakhr Lamun-Napanon jeung nyawang manéhna ngawanohkeun kuring jeung nuzzle SahbaaFjala peuting weeping jeung beurang teu Atalaaan huluna maranéhanana [p] Fbana mah ngajalankeun kira-kira pasar lamun manusa Christian datang ku dahareun sells eta nyebutkeun nembongkeun putra keuneung tina boga rahayat Vtafq nujul ka manéhna VATTANI jeung datang ka kabar ti rajatina Ghassan Lamun Sanggeus manéhna ka nu babaturan anjeun bisa Ajafak jeung Oqsak mah House jeung runtah-hwan dipigawé urang Nuasik kieu teh ceuk kuring alsoScourge jeung jahat Vsgert oven nya jeung teu sampurna sawaktu manéhna indit opat puluh peuting lamun utusan Nabi, aman damai jadi kana manéhna sarta kulawargana jeung manéhna geus datang ka ceuk si pensiunanti pamajikan anjeun mah, ceuk pecat ceuk no, tapi teu Tqrbenha awéwé datang Hilal ceuk O Rasul Allah ceuk Helal putra maca jeung nulis Sheikh lemah Bakal authorize kuring ngawula ka Anjeunna Manéhna ngomong enya, tapi teu Ikrpennek ceuk O Nabi Allah, naon maneh hal MovementThe masih taneuh dumping nangis beurang peuting saprakieu paréntah naon ieu keuneung ceuk nalika scourge lila stormed nu Abu Qatada tembok anak, hiji dulur misan diakuan ku teu ngarespon jeung ceuk kuring mah adjure Allah, O Abu Qatada diajar nu Abdi bogoh Allah jeung Rasul tetep modeu jempe jeung saterusna mah ceuk kuring adjure Allah Abba Qatada diajar nu Abdi bogoh Allah jeungRasul Allah jeung kenal Rasul ceuk manehna teu ownMyself mah cried mangka stormed tembok kaluar, sanajan tukang Lima Puluh peuting bari forbade Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah rahayat dina kecap urang mah do'a dina balik deui imah solat subuh urang jeungmangka kuring diuk turun jeung diundeur nu Allah Ta'ala, ceuk geus narrowed we lahan kaasup tampi urang narrowed diri urang sorangan mah kadéngé banding ti puncak barang ka preach manéh, putra keuneung mah boga na mah turun tumurun di prostrationI terang nu Allah geus ditampi heunceut terus hiji manusa ngajalankeundina kuda Abashrna datang ieu sora leuwih gancang batan kuda mah méré pakéan mah Bishara jeung genep dua garments séjén éta tobat urang wangsit ka Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna hiji-katilu peuting Ummu Salamah ceuk Ashatiz O Nabi Allah teu preach keuneung Ibnu Malik ceuk lamun Ihtmenkmjalma jeung Amnonkm saré sesa peuting ieu Ummu SalamahImproved diitung dina Shani grieve ngeunaan kuring Jadi kuring indit ka Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun manéhna diuk di masjid jeung kira-kira Muslim nu enlightened Castnarh bulan jeung lamun misteri nu ngeunaan eta shone Fjit diuk antara-Naleungeun Absher ceuk O keuneung Ibnu Malik poé rupa Anjeun datang dina saprak geus begotten ibu ka ya nabi kaamanan Allah lamun Allah atawa anjeun geus cenah, tapi whenAllah Maha mangka maca eta [Allah geus rahmat ka Nabi jeung imigran jeung ngarojong] lamun eta ngahontal [Allah nu Maha Asih] kaurang mah meunang ogé sieun Allah jeung kudu jeung truthful] Cenah mah, O Nabi Allah, nu bagian tobat mah nu teu nu pang anyarna, tapi jujur ​​jeung Kujang Mali sakabeh sedekah ka Alloh swt jeung Rasul, cenah ka anjeun grabbed sababaraha boga anu alus pikeun you1471 |
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup nu disembah Anjeunna nolak duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 1472 |
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup nu disembah Anjeunna Allah geus dilarang duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 1473 |
| Geus manusa ieu teh hiji anu datang saméméh Anjeun nyandak Faihfr manéhna di taneuh Vijae chainsaw ieu disimpen dina sirah-Na nyieun Bnsfin naon deterred ti agama Islam jeung combing beusi Combs di handap tulang sapi atawa saraf Naon deterred ti-Na agama jeung Allah Whitman Allah soal ieu nepi kanu panumpang ti kotana ka Hadramout teu sieun ngan Alloh swt jeung ajag dina domba, tapi Anjeun hasten1474 |
| O Muammar peuting mah kapanggih di Onsai ngagalura ceuk cenah mah boh, jeung nu dikirim Anjeun katuhu geus tightened Anjeun paling tapi Erkhaha ti geus sarua ka mana Kami ti Anjeun diganti kuring Giri ngomong, cenah, tapi Kami teu saurang aktor ceuk sabot dibantai Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga kado Mina ka kuring mah nyandak Ahlgah ceuk Moosa mah bangun dina sirah-Na, cenah nempo MessengerAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di beungeut mah ka kuring, Muammar Anjeun bisa Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ti lobus nu ceuli di leungeun anjeun Moosa ceuk, cenah mah, tapi Allah, O RasulAllah ngadawuh yen jalma anu sih kurnia Allah, ka jeung ti ceuk Urutan ceuk lamun disatujuan Anjeun 1475 |
| Tahabin nu Thadin duit kasebut séjén 1476 |
| Ditawarkeun ka urang beca mah dina balik deui laut héjo ieu kawas raja dina kulawarga ceuk cenah mah, 'O Rasul Allah, taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ceuk anjeun mangka angon woke nepi ketawa jeung mah, cenah, O Rasul Allah, naon Odgk ceuk pintonan dina rahayat beca mah dina tonggonglaut héjo kawas raja dina kulawarga ieu, ceuk cenah mah, 'O Rasul Allah, berdoa Allah nyieun kuring salah sahiji themYou ceuk anu kahiji dua 1477 |
| Ditawarkeun ka urang beca mah dina balik deui laut héjo ieu kawas raja dina kulawarga ceuk cenah mah, 'O Rasul Allah, taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ceuk anjeun mangka angon woke nepi ketawa jeung mah, cenah, O Rasul Allah, naon Odgk ceuk pintonan dina rahayat beca mah dina tonggonglaut héjo kawas raja dina kulawarga ieu, ceuk cenah mah, 'O Rasul Allah, berdoa Allah nyieun kuring salah sahiji themYou ceuk anu kahiji dua 1478 |
| Tapi ieu geus réngsé eta, kumaha sabab tiasa dianggo, O Rasul Allah ceuk unggal manusa siap pikeun nyieun-Na 1479 |
| Allah nyiptakeun Adam dijieun lamun struck taktak katuhu diangkat jadi lamun maranéhanana waving turunan bodas powdering sarta pencét taktak kénca-Na, waving hideung lava turunan lamun ceuk manéhna nu dina leungeun katuhu pikeun sawarga teu kapikiran ku jeung Isa ka manehna nu di-Na kenca leungeun ka seuneu teu ngeunaan miara 1480 |
| Sagala jeung realitas kabeneran iman Abdul ieu komo weruh naon tatu nu teu lasut manéhna jeung misses manéhna teu turun gering, 1481 |
| Anu ceuk aya god but Allah sorangan nu taya pasangan bakal nuliskeun Paradise mah ceuk sanajan, adulteries, sanajan salempang ceuk sanajan, adulteries, sanajan salempang mah ceuk sanajan, adulteries, sanajan salempang ceuk sanajan, adulteries, sanajan salempang mah ceuk sanajan, adulteries, sanajan salempang ceuk sanajan, adulteries,sanajan rampok di spite Abu Darda ceuk kuring indit kaluar ka ngumumkeun di urang Vgayna ceuk Omar ceuk nunjuk jelema anu terang ieu, dipercanten eta mah ka manehna jadi manéhna indit backAllah ngaberkahan manéhna jeung Isa ka manehna, aman damai jadi kana manéhna na nya kulawarga jeung kajembaran Omar | dina 1482
Nu | O Yesus, Allah nyebutkeun Kami emitter sanggeus thee bangsa anu ngalaman naon anu maranehna kawas jeung thanked Allah Amedoa sanajan ngalaman naon hate Ngitung frékuénsi sabar teu impian manéhna teu sadar kitu, O Gusti, kumaha maranéhanana teu impian manéhna teu sadar ngimpi mah, jeung méré eta hiji ilmiah | dina 1483
| Teu ngocok leungeun jeung awewe, tapi nyokot eta dina si bibi ku awewe Qlban emas, jeung ayat-ayat nu panungtung emas ceuk ka dirina, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, mah Ieu Is surak nu Allah Ahalik Poé Ieu kiamat tina coals naraka, dua pinggel jeung ayat pamungkas manéhna ngomong, Allah nyaram,O Nabi Allah cenah mah, ceuk si bibi mah Atrahi Anjeun Aftranh Vhaddttna ngaran Allah, putra mah, kuring havePosed naon Kuring heran A snapshot tempat na tos diaktipkeun urang salah sahiji ngaran ceuk cenah mah, O Nabi Allah, salah sahijina Tsalv lamun salakina lamun manéhna teu salinization manéhna atawa dipintonkeun manéhna nabi Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana naon Ahaddakn ka nyokot anting perak jeung nyokot Jmantin nya tina Silver Vtdrjh antara fingertips jeung sababaraha saffron Lamun emas ieu kedip-kedip 1484 |
| Teu ngocok leungeun jeung awewe 1485 |
| Komando Anjeun pikeun sieun Allah jeung taqwa, jeung ieu budak Hbashaa geus anjeun hirup sanggeus kuring baris nempo loba béda anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah khalifah rightly dipandu nempel saum sareng anjeun jeung Talks, unggal inovasi, ceuk waktu Abu Asim jeung Waspada perkara karek jadian, unggal inovasinyaéta misguidance 1486 |
| Hasten teu Balblah saméméh turunan, Anjeun teu Tjloha saméméh turunan teu eureun lamun muslim nu diturunkeun ti lamun ceuk nurutkeun nu makéna jeung lamun youre Tjloha rupa-rupa harep urang Vtakhzu kitu jeung kitu 1487 |
| Tinimbangan tina nyembah berhala satia of 1488 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1489 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1490 |
| Pajajaran, ti Me falsely Fletboo kursi seuneu dina 1491 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1492 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1493 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1494 |
| O urang, anjeun jeung kuring, geus loba ngobrol Ali ceuk no, tapi bener ngan truthful atawa sahenteuna ceuk hiji hal anu teu Fletboo kursi kurang ngahaja seuneu dina 1495 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1496 |
| Kawas hiji junkie kawas domba antara Rabdan atawa antara Aghannmin 1497 |
| Sarta nu Hand upami Anjeun kokotéténgan Musa Vatbatamoh forsaken kuring, jeung pikeun sadaya deceived cara boh lamun manéhna hirup jeung direalisasikeun Npota nuturkeun kuring 1498 |
| Man bari strutting di Berden Allah ieu eclipsed ku Bumi baris terus sinking ka Poé Kiamat 1499 |
Eta teu nyekel nu | musuh Sidon teu Tnki tapi megatkeun umur jeung panon glaring 1500 |
| Lamun manéhna ditanya salah sahiji Anjeun pamajikanana ka masjid, 1501 |
Awewe Teu keuna kana peuting 1502 | |
Awewe Teu keuna kana peuting 1503 | |
| Teu kaluar sanggeus telepon ti masjid tapi munafik, tapi manusa nu dibawa kaluar hiji kudu jeung manéhna hayang nya balik deui ka masjid 1504 |
| Cukup nepi ka hoyong jalma sesat ti naon nu dibawa manéhna ka Nabi dibawa ku Nabi nyaeta nabi atawa bukuna buku maranéhanana nyaéta 1505 |
| Jaman taun alus karya kaluar sanggeus manéhna boga ganjaran kawas karya kaluar ti nu detracting ti hal ganjaran nya eta umur sataun bad eta saperti ieu di brunt gawé ieu nu hiji hal anu leungit ti burdens 1506 |
Ti | diondang hidayah bakal boga ganjaran kawas éta ti ngiring teu detracting ti ganjaran maranéhanana nyaéta hiji hal disebut bade sesat ieu dosa dosa saperti teu dituturkeun ku detracting ti dosa maranéhanana hal 1507 |
| Taun Good umur geus taksi jeung salaku ganjaran gawé maranéhanana nyaéta nu hiji hal ieu leungit tina gajih jeung umur maranéhanana ieu hiji overalls taun bad kawas brunt gawé téh boga hiji hal anu leungit ti burdens 1508 |
Kuring mayar | Oazmkm kiamat sabab kuring geus dipigawé jeung sabagé pahala Turutan kuring 1509 |
Ti | disebut kana tatanan lamun manusa nu disebut saurang lalaki anu kungsi eureun ku Poé kiamat perlu Bgarbh 1510 |
| Nepikeun ti kuring, sanajan ayat kajadian pikeun barudak urang Israil aya nu lepat jeung lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1511 |
| Sapertos élmu teu kauntungan ti dinya kawas harta hiji teu méakkeun eta demi Allah 1512 |
| Lamun hiji jalma mati, karyana ieu interrupted ngan tilu pangaweruh mangpaat atawa sedekah ayeuna keur lahir di ni'mat manéhna atawa mugi Gusti 1513 |
| Request tina bandéra ieu hiji expiation pikeun Baheula 1514 |
| Pikeun ngeunaan manusa condong dina Ericth bayi kajadian antara urang jeung anjeun, nyebutkeun kitab Allah jeung naon we kapanggih tina Asthllnah heubeul naon we kapanggih tina haram Ahramnah teu naon kampus Rasul Allah geus jiga naon Allah geus dilarang 1515 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1516 |
| Lampah nu tapi ku karsa, tapi unggal manusa naon anu dimaksudkeun eta geus hijrah pikeun meunangkeun minimum atawa wanoja Nikah Vahjrth immigrated ka 1517 |
| Kadangkala datang ka kuring kawas jingle Bells, hiji puncak Ali Vivsam Me geus grasped manéhna naon cenah, sarta sakapeung manusa ngarupakeun Lee King Fakelmena Voaa naon eta nyebutkeun 1518 |
| Mah teu bisa maca Vgtunai cenahna ngajak kuring nepi ka manéhna nepi ka kuring, usaha jeung saterusna manéhna dikirim kuring maca naon ceuk kuring mah, am maca hiji ngajak kuring hiji Vgtunai kadua nepi ka manéhna nepi ka kuring, usaha jeung saterusna manéhna dikirim kuring maca naon mah, cenah mah, nu maca hiji ngajak kuring tilu Vgtunai saterusna manéhna dikirim kuring [Read ngaran Alloh, Gusti nu anu nyiptakeun,nyiptakeun manusa tina hiji clot Baca jeung Noble Gusti] dipulang ku Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyHim-Na shivering jantungna indit ka Khodijah gadis Khuwailed ceuk kecap ieu kecap ieu Holmes komo disarengan ku dahan, ceuk Khodijah, jeung ka nu beja mah ieu nya sieun keur kuring sorangan Khodijah ceuk boh Allahjeung naon Allah kungsi Ikhozik anjeun kudu ngahontal kandungan jeung tega sadaya jeung earn nol tur wartoskeun tamu jeung kagungan ravages tina katuhu Vantalegt ku Khodijah komo datang ku putra kertas putra Nawfal Asad Ibnu AbdUzza misan Khodijah ieu meunangna hal di jahiliyah ieu ditulis buku Ibrani nu nyerat tina IbraniKitab Suci, Insya Allah, pikeun nulis jeung sénator kungsi Mamang gede Isa ka manehna, Khodijah, dulur misan mah, kuring ngadenge ti ganteng Anjeun ceuk kertas-Na, ganteng mah, naon anu anjeun nempo manéhna tina Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung carita manéhna nempo manéhna ceuk kertas-Na hukum ieu, whichAllah wangsit ka Musa, kuring keukeuhbatang mah bakal hirup lamun urang Anjeun ngaluarkeun Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa penerbit anu 1519 |
| Whilst mah leumpang mah ngadéngé sora ti sawarga diangkat optik lamun raja, anu datang ka kuring bhraa linggih dina korsi antara langit jeung bumi Frabt manéhna manéhna indit deui mah, cenah, kecap ieu kecap ieu wangsit Allah [O Enveloped mangka Vondhir] nyebutkeun [jeung shun shun] wahyu karbonat jeung relay1520 |
| Dina ngaran Allah nu Maha Asih tina Mohammed Abdul Allah jeung Rasul ka hercules karapihan Romawi gede ka maranéhanana anu nuturkeun hidayah Sanggeus kuring ngajak Anjeun publicized Islam Aslam narima Allah ganjaran Aatk dua kalieun dianggap, Anjeun dosa Alerisien jeung [O Jalma tina Book Hayu ka kecap antara urangsarta anjeun teu bisa ibadah Allah teu saukur kaasup hal nu teu mawa silih salaku lordsWithout Allah lamun ngahurungkeun jauh, sebutkeun, nyokot dicatet Muslim PANA] 1521 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar Zakat, Haji jeung saum Ramadan 1522 |
| Iman jeung Divisi Batu sababaraha jeung Divisi modesty Iman 1523 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 1524 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 1525 |
| Rahmatan lil 'alamin muslim ti basa sarta 1526-Na |
| Fed dahareun jeung maca karapihan tina dipikawanoh jeung teu dipikawanoh 1527 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna naon anu mikanyaah ka keur dirina dina 1528 |
| Sarta Euweuh leungeun mah anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti ramana jeung putrana di 1529 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti ramana jeung putrana jeung sakabeh jelema di 1530 |
| Tilu nu nu kapanggih nu rasa amis iman nu Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, jeung teu aya anu mikanyaah ka Allah jeung mikanyaah ka manéhna tapi hates balik di disbelief salaku manéhna baris hate jadi dialungkeun kana seuneu dina 1531 |
| Iman ayat jeung cinta Ansar ayat hypocrisy mandang Ansar 1532 |
| Baaona teu ngiluan nanaon jeung Allah hiji hal, atawa maok, sareng teu Tznoa teu maehan anak anjeun teu datang Bbhtan Frunh antara leungeun jeung suku anjeun teu Tasoa di dipikawanoh dina Anjeun ganjaran dina Allah, sarta pencét eta hal-Na keur dihukum di dunya ieu téh propitiation nu manéhna sarta pencét hal nu jeungmangka jaket Allah nyaeta Insya Allah pardoned manéhna lamun manéhna wishes punished1533 |
| Panjangna kira jadi domba ibukota Muslim alus dituturkeun ku ganda agama gunung jeung tempat diaméterna wafer tina alatan masalah 1534 |
| Nu paling soleh jeung Allah mah nginpokeun ka Anjeun 1535 |
| Tilu nu nu kapanggih nu rasa amis iman ti Allah jeung Rasul nu dearer manéhna ti hiji sejenna geus jiga budak, tapi Allah teu kawas manéhna sarta bakal hate jadi deui disbelief sanggeus ieu disimpen ku Allah sakumaha Mantenna hates jadi dialungkeun kana seuneu dina 1536 |
| Diasupkeun kana rahayat Paradise Paradise jeung rahayat Apan-seuneu jeung saterusna Allah nyebutkeun meunang kaluar tina eta beurat jantungna tina sisikian tina siki mustard iman Vijrjohn nu bisa Asodoa Valqon di Walungan Hia atawa ragu hirup boga maranéhanana bakal Spring nepi jeung Galuh sisikian di sisi Torrent teu katempo eta konénglulus crooked 1537 |
| Paradise nuliskeun Paradise jeung rahayat Apan-seuneu jeung saterusna Allah nyebutkeun disetir ti jantungna ieu dina beurat hiji sisikian tina siki mustard, anu pangalusna nu mungkin Vijrjohn Asodoa Valqon di sisi walungan kahirupan maranéhanana bakal Spring nepi salaku buncis bertunas di sisi Torrent teu katempo eta kaluar crooked konéng1538 |
| Whilst mah ieu sare mah nempo urang putting eta tur Qmus eta naon payudara sarta sababaraha nu tanpa eta jeung mintonkeun Ali Omar Ibnu Khattab baju jeung nyeret manéhna nyebutkeun naon eta mayar, O Rasul Allah Din ceuk 1539 |
| Laissez nu modesty Iman 1540 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung lamun maranehna Asmoa kahirupan jeung harta maranéhanana ti kuring iwal Islam jeung Pagawé Leupas ka Allah 1541 |
| Iman di Allah jeung Rasul ka tuluy naon cenah Jihad demi Allah, tuluy naon ieu ceuk Haji ceuk Kaisar 1542 |
| Atawa Muslim tetep jempé saeutik saeutik terus overwhelmed ku naon kuring apal eta mah kitu indit deui ka artikel mah ka nu boga ngeunaan jalmi sumpah kuring nempo manéhna percaya, cenah, atawa Muslim terus overwhelmed ku naon Kuring teu apal di dinya mah kitu indit deui ka artikel mah sarta malik deui Rasul Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana lajeng ngadawuh, Saad mah méré manusa jeung nu lainna ka sunda manéhna sieun Allah Eekph seuneu di 1543 |
| Fed dahareun jeung maca karapihan tina dipikawanoh jeung teu dipikawanoh 1544 |
| Jalma Oreet seuneu lamun leuwih awewe anu ka Ikvrn Oikvrn Allah ceuk Ikvrn Intimates jeung Ikvrn sedekah lamun dipigawé pikeun salah sahijina hiji kalanggengan terus Anjeun nempo naon mah nempo hiji hal anu ceuk anjeun leuwih alus kungsi | dina 1545
| O Abu Dzar Oaerth ibu Anjeun Imru Vic jahiliah baraya Allah milih anjeun meunang eta dina leungeun Anjeun, ieu lanceukna dina leungeun-Na Vlaitamh ti dahar jeung maké, nu ageman Tklvohm teu nungkulan eta naon Kfattmohm Voainohm 1546 |
Lamun | Bsevehma papanggih ku murderer Muslim jeung korban dina seuneu jeung mah, cenah, O Rasul Allah, naon killer ieu ditelasan Pal ceuk manéhna getol maehan tatangga-Na 1547 |
| Ayat tilu munafik lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun manéhna ngarecah 1548 |
| Opat Be ieu munafik murni jeung saha bae boga eta ngabogaan karakteristik hypocrisy nepi ka manéhna méré upami dipercayakeun Khan jeung lamun manéhna perenahna jeung treachery lamun Ahed Lamun contending jeung subuh 1549 |
| Antepkeun ti peuting tina Qadr kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 1550 |
| Commissioned Allah ka jelema anu datang kaluar dina prosés teu meunang kaluar, tapi iman kuring jeung ratification Presley balik jadi ditampa ti ganjaran atawa booty atawa asupkeun paradise jeung teu jadi hésé pikeun ummah mah naon ari balik karusiahan jeung alus mah maehan demi Allah jeungmangka revived terus maehan terus revived terus maehan terus revived Saterusna maehan 1551 |
| Ti nu Ramadan kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 1552 |
| Utang teu bakal pleased hailed agama tapi hiji drop Vsddoa jeung ditilik jeung surak jeung neangan Baldoh jeung Rouha jeung hal Aldljh 1553 |
Lamun | budak safest pleased Islam atone Allah ieu jeung manusa sagala nu jahat Zelvha jeung ieu mangka retribusi alus sapuluh-melu ka tujuh ratus kali jeung goréng, tapi cita-cita Allah ngaleuwihan ku 1554 |
Lamun nu mana wae nu anjeun anu pangalusna | Islam Unggal alus manéhna teu nulis-Na sapuluh-melu ka tujuh ratus kali jeung sakabeh nu goréng manéhna teu nulis cita-Na 1555 |
| Ti kitu jeung kitu ceuk ieu reminds Anjeun tumbu Meh kaasup Tticon ceuk sumpah Allah teu meunang capé nepi ka anjeun meunang capé | dina 1556
| Out of seuneu, ceuk aya god but Allah nya di sanggem beurat jantung anu pangalusna jeung kaluar ti seuneu, ceuk aya god but Allah dina skala beurat jantungna tina alus sarta asalna kaluar ti seuneu, ceuk teu aya tuhan tapi Allah beurat atom jantungna tina taun 1557 | leuwih alus
| Out of seuneu, ceuk aya god but Allah nya di beurat sanggem jantung iman jeung kaluar seuneu, ceuk aya god but Allah dina skala beurat jantungna iman jeung kaluar seuneu, ceuk aya god but Allah dina jantungna beurat hiji atom iman 1558 |
| Solat lima waktu sacara hiji beurang jeung peuting, cenah, teu mah geus séjén ceuk teu ngan nu volunteer nu ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung saum Ramadan, ceuk Ulah ka batur ceuk ngan nu volunteer nu ceuk eta ngingetkeun manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Zakat ceuk Do mah geus lainceuk ngan volunteered Vodber ceuk si lalaki, manéhna nyebutkeun, sarta Allah teu leuwih dina ieu jeung no saidMessenger kurang Allah ngaberkahan manéhna jeung hasil manéhna di 1559 nu ratified |
| Turutan pamakaman iman Muslim jeung antisipasi ieu solat sareng anjeunna nepi ka empties ti burying eta alatan upah nu Bkiratin sadaya kawas karat sarta ngaberkahan eta terus balik samemeh ieu alatan dikubur Bkirat 1560 |
| Turutan pamakaman iman Muslim jeung antisipasi ieu solat sareng anjeunna nepi ka empties ti burying eta alatan upah nu Bkiratin sadaya kawas karat sarta ngaberkahan eta terus balik samemeh ieu alatan dikubur Bkirat 1561 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 1562 |
| Mah indit kaluar ngabejaan ka Anjeun sapeuting teh takdir jeung manéhna Tlahy kitu jeung kitu diangkat ka luhur sareng ka hoping jadi alus pikeun anjeun Althompsoha di tujuh jeung salapan jeung lima | dina 1563
| Pikeun percaya Allah jeung malaikat-Na jeung nepungan manehna jeung rasul sarta percaya jadian nyebatkeun naon Islam ceuk Islam ibadah Allah teu kaasup manéhna jeung ngadegkeun solat jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung puasa Ramadan, ceuk amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku éta henteuAnjeun nempo nilik ceuk anjeun iraha waktuna nu ceuk eta tanggung Boalm cairan jeung Abdi gé Bejakeun ku anjeun ngeunaan portents lamun lahir nationLord jeung lamun herders onta berkepanjangan Albhm di arsitéktur di lima Aalmhen teu ngan Allah terus dituturkeun ku Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung [nu Allahngabogaan pangaweruh ngeunaan Sajam] ayat terus musna, cenah Rdoh teu ningal nanaon, cenah nu Jibril datang pikeun ngajarkeun urang agama maranéhanana 1564 |
| Arab antara Haram di antara Mhbhatt teu saurang weruh loba jelema keur warded Almhbhatt Aestbro agama jeung ngahargaan jeung asup sangkaan sponsor sponsor ngeunaan muriang téh rék Ioaqah sanajan teu unggal raja muriang tapi muriang Allah di imah awéwé kin sanajan teu di daging ka nyapek ditampikkarapihan lamun awak Lamun sakabeh manja manja sakabeh awak nyaéta jantung 1565 |
| Ti urang atawa tina rombongan ceuk Rabia ceuk salam Balqom atawa delegasi anu Khozaya teu Ndamy ceuk maranehna, 'O Rasul Allaah, urang teu Natick ngan di bulan nu Haram jeung antara anjeun jeung urang lingkungan ieu Kfar ngabahayakeun Vmrna separation maréntahkeun bisaeun manéhna ti tukangeun jeung asupkeun anakParadise sarta nanya ka anjeunna perkawis inuman maréntahkeun ka opat jeung forbade eta tina opat maréntahkeun ka iman dina Allah sorangan, manéhna saidDo nyaho iman naon di Allah waé, ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaganepi doa jeung mayar miskin jeung puasa Ramadan jeung méré lima sanggeus nobel jeung forbade eta opat keur Alhantm jeung gourd jeung Hilum jeung Almzvt meureun ceuk Almkir ceuk Ahfezohn jeung ka eta ti tukangeun Anjeun 1566 |
Business | niat na unggal manusa anu mana kang maksud eta geus hijrah ka Allah jeung Rasul-Na Vahjrth ka Allah jeung Rasul jeung kaum pendatang ka meunangkeun minimum atawa wanoja nikah Vahjrth nya immigrated ka 1567 |
| Lamun manusa tos spent dina kulawargana manéhna tos dieusi ku amal di 1568 |
Anjeun moal méakkeun | expense, néangan nyanghareupan Allah, tapi diayakeun kaluar nepi ka naon ngajadikeun pamajikan anjeun dina 1569 |
| Sarta nasehat ka unggal Muslim 1570 |
| O Bani Tamim ceuk surak pasihkeun urang altering kulit urang jeung nyanghareupan jalma Yaman datang sarta ngomong, 'O urang Yaman Nampa manusa nalika putra Tamim ieu teu ditarima ku 1571 |
| Narima manusa O Bani Tamim ceuk geus kulit urang pasihkeun urang dua kali, terus diasupkeun kana rahayat urang Yaman ceuk Nampa manusa O urang Yaman sabab teu nampa putra Tamim, ceuk geus ditarima jeung O Rasul Allah , ceuk Kami, Kami nembongkeun ménta Anjeun tentang zat ieu, ceuk ieu Allahieu taya lian ieu Cai tahta sarta wrote sakabeh kontak di nu jalu jeung penciptaan langit jeung bumi dina 1572 |
| Hinaan Allah ceuk anak Adam jeung naon anu kudu hinaan jeung Akzbna jeung kudu boh cursing kuring Vcolh Nu budak jeung bohong Vcolh teu Danny brings kuring balik salaku 1573 |
| Spent ka Allah tina Creation nulis dina buku, manéhna geus leuwih ti tahta rahmat My prevails leuwih murka My 1574 |
| Hal nu teu adil di dikurilingan ku hiji inci tina tujuh Earths 1575 |
| Nyokot hiji hal ti bumi tanpa katuhu eclipsed ku Poé kiamat ka tujuh Earths 1576 |
| Dékade geus diaktipkeun Khaith poé Allah nyiptakeun langit jeung taun bumi nyaéta dua belas bulan nu opat anu suci, tilu urutan Zul Dhu'l-Hijjah jeung Muharram jeung Rajab Mudar nu asalna antara Jumada jeung Sha'ban 1577 |
Ngalakukeun | inci taneuh unjustly eta Atogah Poé kiamat tina tujuh Earths 1578 |
| Apal mana oge pikeun pindah ceuk kuring ka Allah jeung kenal Rasul ceuk maranéhanana komo balik sujud handapeun solat Arasy Vtstazn di nya jeung téh rék sujud teu narima eta jeung idin teu idin geus ceuk ka dirina, Return, di mana kuring datang ti stared ti kulon keur nyebutkeun [Jeung panonpoé ngalirboga Aziz estimasi stabil Alim] 1579 |
| Sun jeung bulan Mkhuran kiamat 1580 |
| Kampung panonpoe jeung bulan teu kudu Ikhsvan ka maot atawa hirup, tapi maranehna dua ayatollahs Lamun Roeetmoheme dipisahkeun 1581 |
| Kampung panonpoe jeung bulan dua tina ayatollahs teu Ikhsvan ka maot atawa kahirupan, upami anjeun geus katempo eta, inget Allah 1582 |
| Allah hears maranéhanana anu dipuji jeung manéhna ogé ieu recited hiji geus dibaca panjang, ka sahandapeun bacaan munggaran terus knelt Rkoaa lila nu leuwih handap tina nu rak'ah kahiji terus sujud, worshiping lila terus meta dina rak'ah alam baka kawas anu tuluy dibikeun ieu panonpoé reflected urang Fajtab ceuk dina samagaha nutina panonpoé jeung bulan maranehna dua ayatollahs teu Ikhsvan pupusna hiji atawa hirup lamun solat RoeetmohemeVafsawa ka 1583 |
| Sun jeung bulan teu kudu Enksvan ka maot atawa hirup, tapi maranehna dua ayatollahs Lamun Roeetmoheme dipisahkeun 1584 |
| Nusrat Babba jeung decimated balik Baldbor 1585 |
| Apal naon komo salaku cenah jelema [lamun manéhna nempo masa depan exhibitors Odathm] 1586 |
| Whilst mah ieu di imah antara sleeper jeung Aliqzan hartosna nyarioskeun hiji manusa antara lalaki Voti Btst emas ngeusi hikmah sarta iman teuing hésé kurban ku pengamat beuteung terus ngumbah beuteung cai Zamzam terus ngeusi hikmah sarta iman jeung datang bodas Bdabh tanpanu bigal jeung burit leuwih Buraq Vantalegt jeung Jibril nepi ka urang datang ti sawarga ieu ceuk Jibril ceuk ieu ka anjeun ka MohammedSaid geus dikirim manéhna ceuk enya ieu salam jeung enya ieu datang mah datang ka Adam diakuan ku ceuk salam ti putra Anjeun jeung nabi we datang kadua sawarga ieu ka kitu,, ceuk Jibril ieu ka anjeun nyarios Muhammad bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dikabarkan dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang mah datang ka Yesus jeung Yahya ceuk maranehna salam ka lanceukna jeung urang datang prophetThe sawarga katilu ieu ka ieu , ceuk Jibril ieu ka anjeun ka Muhammad ieu ceukdikirim ka anjeunna ceuk enya ieu salam jeung enya ieu datang mah datang ka Joseph diakuan ku ceuk salam ti adi anjeun jeung nabi we datang sawarga kaopat ieu ka ieu ceuk Jibril ieu ka anjeun ka Muhammad shallallahu 'manehna jeung kulawargana jeung ceuk manéhna dikirim ka anjeunna ieu ka enya ieusalam jeung enya ComingCame Voti Idris diakuan ku ceuk salam ti adi hiji jeung nabi we datang Surga kalima ieu ka kitu, ceuk Jibril ieu nyarios sareng anjeun nyarios ka Muhammad dikabarkan geus dikirim manéhna, cenah enya ieu salam jeung enya ieu datang urang datang ka Harun diakuan ku ceuk salam ti adi anjeunjeung nabi we datang ka langit kagenep ieu ka ieu ceuk Jibril ieu ka anjeun ka Muhammad sallallaahuHim jeung kulawargana dikabarkan geus dikirim manéhna salam ngalakonan jeung enya ieu datang mah datang ka Musa diakuan ku ceuk salam ti adi anjeun jeung nabi lamun manéhna ngaleuwihan cried sarta ka naonIbkak ngomong, O Gusti, ieu budak anu dikirim sanggeus kuring bakal nuliskeun Paradise bangsa leuwih hade tinimbang ngasupkeun ti mah urang datang katujuh sawarga ka Ti ieu ieu ceuk Jibril ieu ka anjeun ka Muhammad ieu ceuk dikirim manéhna helloIt jeung enya ieu datang mah datang ka Ibrahim diakuan ku ceuk salamti putra anjeun jeung nabi diangkat kuring imah frequented ditanya Jibril ceuk imah dunya ieu unggal poe, tujuh puluh rebu malaikat ngadoa aya lamun rék kaluar teu mulang ka manéhna hal pamungkas maranéhanana diangkat kuring pamungkas Tangkal Lamun Tangkal bungbuahan digambarkeun saperti Kalal ditinggalkeun jeung nu daun kawas Ceuli tinasuluh dina asal opat ton walungan riversAnd rubuh Azahran ditanya Jibril ceuk dua disumputkeun di sawarga jeung katempo Nil jeung Euphrates terus ditumpukeun dina lima puluh solat Voqublt nepi datang ka Musa, nyebutkeun naon ka kuring ditumpukeun dina lima puluh solat mah cenah Kuring teu apal jelema nu diurusbarudak Israel perlakuan deui lamun bangsa anjeun teu bisa nanggung tingal Vzle maneh manéhna indit deui kuring nanya manéhna Opat puluh mangka nyieun eta siga anjeunna mangka tilu puluh, thenLike manéhna jeung mimiti dua puluh terus siga anjeunna jeung dimimitian sapuluh poé mah datang Musa ngomong, kawas nyieun eta lima Voti Musa ceuk naon mah, cenahmake lima jeung ceuk kawas kuring dibikeun oke Odette mah, geus spent dua ordinances jeung cushioning Ebadi jeung bakal ganjaran alus sapuluh ceuk Hammam pikeun Qatada ti al-Hasan ti Abu Hurayrah yen Nabi shallallahu 'manehna jeung kulawargana di imah frequented 1587 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna pikeun opat puluh poé, mangka boga lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka Allah ngirimkeun hiji raja Faamr opat kecap jeung kecap ka tipe-Na gawé jeung mata pencaharian, jeung manéhna jeung bangor atawa happy mangka infuses jiwa, lalaki anjeun pikeun digawe nepi kaaya antara manéhna jeung Paradise Tapi, panangan-Na Fasbak eta kukituna lakonan pakasaban rahayat Apan jeung jalan komo geus himAnd seuneu ngan ARM buku Fasbak kukituna lakonan kana karya rahayat Paradise 1588 |
| Lamun anjeun bogoh ka Allah, budak Jibril disebut nu Allah mikanyaah ka Pangeran, jadi Vahbbh Jibreel mikanyaah ka propounds Jibril di rahayat sawarga nu Allah mikanyaah ka Pangeran, jadi asih rahayat sawarga kaasih manéhna terus disimpen manéhna pangakuan ka taneuh di 1589 |
| Kampung malaikat descend ka unleash awan hiji inget eta spent di langit Vtstrq Devils dédéngéan Vtsamah Vetohah soothsayers pikeun nyaritakeun ngampar jeung saratus bohong ti diri di 1590 |
| Walon Me O dirojong ku Roh Suci 1591 |
| Ahjhm atawa Hajhm jeung Jibril sareng anjeun 1592 |
| Sadaya nu asalna di Raja sakapeung kawas jingle Bells Vivsam Me geus grasped naon cenah, nu paling sengit jeung Lee King kadang lalaki Fakelmena Voaa naon eta nyebutkeun 1593 |
| Spent sababaraha dina jalan Allah disebut manéhna aman sawarga nu mana wae nu Phil jadi Abu Bakar ceuk nu saurang nu teu level Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah bakal eta 1594 |
| O Aisyah Jibril maca ieu Anjeun karapihan 1595 |
| Teu nganjang urang nganjang urang leuwih ti 1596 |
| README Jibril karakter teu nyabut Ostzadh nepi ka ahir ka tujuh karakter | dina 1597
| Jibril diturunkeun ejaculates mah do'a jeung manéhna terus mah do'a jeung manéhna jeung ngado'a jeung manéhna jeung ngado'a jeung manéhna jeung do'a sareng anjeunna 1598 |
| Jibril ka kuring tina Matt bangsa anjeun henteu ngahubungkeun nanaon jeung Allaah bakal nuliskeun Paradise atawa teu nuliskeun seuneu, sanajan manéhna bunuh zinah sanajan manéhna salempang hiji 1599 |
| Ataaqbon Malaikat Malaikat Malaikat peuting jeung mangsa poé terus ngumpulkeun subuh jeung sore solat terus ascend ka Anjeunna anjeun saha, jeung Manéhna weruh Fasalhm nyebutkeun kumaha teu Anjeun ninggalkeun Ebadi ngomong ari eta neneda jeung tahajud méré 1600 |
| Naon deui perkawis bantal ieu manéhna dijieun bantal nya kanggo Anjeun pikeun ngagolér kana ngomong teu terang yen malaikat teu nuliskeun hiji imah nu gambar jeung gambar-dina nyieun torturing kiamat nyebutkeun naon nu ku anjeun damel di 1601 revived |
| Ulah nuliskeun hiji imah nu anjing atawa arca malaikat 1602 |
| Malaikat teu nuliskeun imah nu gambar, ceuk kasakit misteri Zaid Ibnu Khalid Fdnah Lamun urang aya di imah Webster nu aya gambar mah ceuk ka hamba nyeri Allah Khawlaani ngabejaan urang di imagery manéhna ngomong yén manéhna ngan nomer dina pakéan 1603 |
| Mah teu nuliskeun imah nu gambar teu anjing 1604 |
| Imam Lamun Allah hears maranéhanana anu dipuji Allah, Gusti urang ngomong, nyebutkeun Anjeun muji ka eta sapuk nyebutkeun kecap malaikat dihampura dosa nya 1605 |
| Lamun salah sahiji Anjeun dina sholat salami eta dipasrahkeun doa jeung malaikat ngomong Allah ngahampura manéhna jeung naon nu teu Arahmh shalat atawa 1606 | lumangsung
| 'Ve ditampa ti jalma eta encounters jeung ieu nu paling narima eta dina Aqaba, sakumaha mah diwanohkeun sorangan Ibnu Abd al-Ya Leil Ibnu Abd kacapean teu ngajawab kuring mah naon hayang Jadi kuring indit, jeung Abdi melang ka beungeut mah teu Ostvq tapi Kami hiji foxes abad raising sirah lamun kuring awan bisa Ozltinay kokotéténganlamun mana Jibril Vadani ceuk nu Allah geus kadéngé nyebut urang Anjeun sarta malik deui kana youAllah geus dikirim Anjeun raja gunung tepi ka bisaeun manéhna naon nu Anjeun hoyongkeun eta Vadani Raja Gunung jeung salam mangka ngawaleur jibril, O Muhammad, ceuk nu Anjeun hayang nu bakal bray Alokhcpin ceuk Nabi, bisaAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, tapi kuring asa boga Allah kaluar ti solidity tina ibadah Allah sorangan, teu associating hal 1607 |
| Peuting mah nempo dua lalaki Otiyanj ceuk nu kindles seuneu Maalik mah Jibril ieu Mikael 1608 |
| Lamun hiji manusa Télépon pamajikanana ka bed sarta manéhna refuses tetep ambek jeung nya pikeun malaikat kutuk nya nepi ka 1609 |
| Saterusna sanggeus jangka waktu wahyu Me Fbana Kuring leumpang mah ngadéngé hiji sora ti sawarga, diangkat ku langit optik lamun raja anu datang ka kuring bhraa linggih dina korsi antara langit jeung bumi Fjitt eta komo ditayangkan ka taneuh mah datang mah ka sepuh mah kecap ieu kecap ieu 1610 |
| Mah nempo peuting kulawarga mah Moussa manusa Adam jangkung, Jaada kawas lalaki Cnup jeung nempo Isa rata jangkungna manusa tata krama burly ka Blush jeung suku bodas sirah jeung kuring nempo nu boga bendahara seuneu jeung Dajjal dina ayat Kuring bet Allah manéhna [teu jadi di mamang rapat] guarding malaikatdayeuh Dajjal 1611 |
| Lamun salah sahiji Anjeun mati, manéhna ditawarkeun manéhna kursi-Na, isuk jeung sore, ieu jelema of Paradise, eta ciri of Paradise sanajan rahayat Apan, geus rahayat Apan 1612 |
| Katingal di paradise mah nempo urang beuki miskin jeung kokotéténgan kana seuneu jeung kuring nempo leuwih urang awewe 1613 |
| Senà ceuk salaku mah saré. Lamun nempo kuring di paradise awéwé wudu sapanjang Istana ceuk kuring ka maranéhanana anu ceuk karaton ieu Omar Ibnu Khattab nyatakeun Follett jealousy-Na premeditated 1614 |
| Khaimah Sugih panjang usik di langit tilu puluh mil di unggal juru tina insured, kaasup jelema anu batur mah henteu ningali eta genep puluh mil 1615 |
| Allah ceuk kuring geus disiapkeun keur budak mah bener naon no panon geus katempo, euweuh ceuli geus kadéngé atawa jantung manusa Vagherúa upami Anjeun hoyong [teu diajar sarua jeung nyumputkeun eta tina apel panon] 1616 |
| Golongan kahiji nuliskeun Paradise dina bulan dina peuting bulan purnama teu nyiduh atawa Imitkhton teu excrete Anathm mana emas Omchathm emas, pérak jeung Mjamram lidah jeung bieu kasturi sarta unggal salah sahijina istri nilik uteuk Sogahma ti tukangeun nu daging ti Hasan, kaasup no bédateu ambek hate maranéhanana, jantung hiji manusa praising Allah, isuk jeung sore 1617 |
| Golongan kahiji nuliskeun Paradise dina citra nu bulan ka bulan peuting pinuh, jeung anu dina footsteps maranéhanana salaku planet pangbadagna cahaya hate maranéhna pikeun jantung hiji manusa aya béda antara maranéhna sarta ambek unggal manusa bakal boga dua istri unggal hiji nilik nu brains tina leg nu ti tukangeun dagingti Hasan praising Allah, isuk jeung sore teu Asagmon teu Imitkhton teu nyiduh Anathm emas, pérak, jeung emas Omchathm fuelMjamram Lidah ceuk Abu Yaman hartina Oud jeung kasturi bieu ku 1618 |
| Pikeun ngasupkeun ti mah tujuh puluh rebu atawa tujuh ratus rebu nu henteu asup ka kahiji di antarana nepi ka ahir eta asup kana rupa maranéhanana dina citra nu bulan ka full bulan peuting 1619 |
| Sarta nu Hand wipes ka putra Saad di sawarga nyaram leuwih hade tinimbang 1620 ieu |
| Wipes ka nyaram putra Saad di Paradise leuwih hade tinimbang 1621 ieu |
| Posisi pecut di Paradise leuwih hade tinimbang naon minimum 1622 |
| Dina Paradise pikeun tangkal nu ngabawah panumpang nu bade saratus taun teu pegat eta 1623 |
| Dina Paradise pikeun tangkal nu ngabawah panumpang nu bade saratus taun, sarta lamun jiga Maca [tetep elongated] sarta di kira-kira Arch anjeun di Paradise leuwih hade tinimbang panonpoé naék atawa sét 1624 |
| Golongan kahiji nuliskeun paradise dina bulan dina peuting bulan purnama, jeung nu dina lagu maranéhanana salaku planet Dre pangalusna di langit cahaya hate maranéhna pikeun jantung hiji manusa teu ambek eta atawa Thacd unggal jalma bakal boga dua istri virgins tempo brains Soukhen balik tulang jeung daging | dina 1625
Nu | asuhan manéhna di Paradise 1626 |
| Masarakat urang Paradise Atran tina kamar luhur eta jadi tetempoan leungit Taatran planet Dorry sacara tina Orient atawa Maroko pikeun diferensiasi antara anu ku maranehna ngomong: O Rasul Allah maranéhanana imah nabi teu komunikasi ka batur ceuk enya jeung lalaki leungeun mah percaya senders Allah jeung percaya 1627 |
| Paradise di dalapan lawang mana panto-disebut Rayyan teu nuliskeun tapi jalma anu puasa 1628 |
| Colder jeung colder nepi ka minuhan ceuk ngiuhan di hartina keur Tlul lajeng ngadawuh Ibrdoa berdoa panas ekstrim tina Haifa naraka 1629 |
| Ibrdoa berdoa panas ekstrim tina Haifa naraka 1630 |
| Teluh seuneu ka Gusti jeung ngomong, Gusti dahar Bedei séjén otorisasi Bnevsan nya sarua di usum tiis jeung dina usum panas nu Voshid sarua naon anu bakal anjeun manggih ti panas sarta lolobana naon anu bakal anjeun manggih Zmehrar 1631 |
| Muriang tina Haifa naraka Vibrduha ceuk cai atawa cai Zamzam 1632 |
| Muriang pas Anjeun cai Jnhm Vibrduha 1633 |
| Muriang tina Haifa naraka Vibrduha cai 1634 |
| Muriang tina Haifa naraka Vibrduha cai 1635 |
| Narkm bagian ti tujuh puluh bagian ti seuneu naraka ka O Rasul Allah nu cukup ceuk maranehna pikaresep ka salapan jeung genep puluh bagian ti sakabéh éta, saperti panas anak 1636 |
| Man dibawa jeung Poé kiamat throws dina seuneu dina seuneu Vtendlq Oguetabh Fedor ogé spins burit Brhah bakal minuhan urang ditémbak manéhna sebutkeun jalma naon Anjeun bisnis teh teu alus jeung nu nuju sangkan urang Tnhana jahat ceuk Anjeun mesen Anjeun bakal datang ka Promosi tina kahadean jeung nyaram jahat,jeung bakal datang ka 1637 |
| Dibéjaan yén Allah Avtani jeung penyembuhan datang ka kuring, dua lalaki diuk, hiji di sirah na teh lain di suku, cenah, salah sahiji rengkuh manusa panungtung ceuk Mtbob ceuk jeung Doba ceuk putra Lapid Asam ceuk dina ceuk dina hiji sisir jeung tow garing nepi sorties cenah ceuk mana ieu ka dina hiji sumur Dhiroan indit Nabi,karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung saterusna manéhna datang deui, cenah lamun manéhna balik ka AishaNkhalha kawas mah, cenah, dicokot ku kapala setan, cenah no. Kuring geus Allah healed kuring jeung sieun ku itu pikeun ngangkat ka urang hiji disservice 1638 |
Dilaksanakeun dina | sirah Iblis rhyme lamun salah sahiji Anjeun ieu ngembang tilu hits unggal titik nyekel tempat Anjeun peuting lila Varkd nu Allah woke nyatakeun leyur cangreud cangreud eta wudoo leyur kana sakabeh nu leyur borongan nya jadi aktip ngan alus diri jeung jadi sorangan malignant Puguh | dina 1639
| Pal Iblis nu hiji lalaki Ceuli kasebut ceuk dina ceuli-Na taun 1640 |
Tapi lamun salah sahiji Anjeun | lamun kulawargana datang jeung ceuk ngaran Allah Allah luput urang setan jeung sisi Iblis naon razaqtana Vrozka budak henteu masalah Iblis 1641 |
Lamun | sari panonpoé visor ngarah disebut for bongan jeung nangtung kaluar lamun lasut nu visor panonpoé maranéhanana disebut solat komo bolos atawa Thinoa Beslatkm sunrise jeung Panonpoé Tilelep maranéhanana kokotéténgan antara surak tina Iblis atawa Iblis 1642 |
| Lamun dibikeun dina leungeun sagala hiji hal manéhna ngado'a Vlemenah ramana, si bapa Vlemenah Vliqatlh manéhna nyaeta Iblis 1643 |
| Kejujuran tukang bohong, hiji sétan nu 1644 |
| Iblis asalna salah sahiji Anjeun nyebutkeun nyieun saperti oge nyiptakeun ogé kreasi pisan nyebut lamun Gusti nepi Felictaz Allah jeung réngsé 1645 |
Lamun | Ramadan asup Gerbang sawarga dibuka jeung Gerbang naraka nu ditutup jeung devils nu dipasung 1646 |
| Musa ngadawuh ka gadis Aetna dahar beurang urang jeung ceuk naon maneh mikir eta Oana ka batu, abdi hilap nu lauk paus jeung manusiawi, tapi Iblis pikeun ngingetkeun manéhna] Musa teu manggihan Monas komo ngaleuwihan tempat nu Allah geus paréntah Pangéran ku 1647 |
| Behold, nu intriguing dieu nyaeta sedition ka dieu katempo dina watesan hiji abad Iblis 1648 |
| Lamun Astjnh peuting atawa tengah peuting, bari terus barudak Anjeun nu Devils tuluy sumebar lamun jam dinner indit mangka ari eta aing jeung sia nutup panto jeung nyebut ngaran Allah, jeung mareuman lampu jeung nyebut ngaran Allah jeung ek Sagak jeung nyebut ngaran Allah jeung vintage Ainak jeungnyebut ngaran Allah, komo pikeun nawarkeun manéhna hal 1649 |
| Rslkma gadis malu manéhna deskriptif ceuk maranehna, Hallelujah, O Rasul Allah nyebatkeun yen Iblis mahluk tina aliran getih manusa jeung sieun ku itu ka némbak di hate Anjeun atawa ceuk hiji hal parah 1650 |
| Teu nyaho lamun kecap uttered ku anjeunna salaku manéhna indit pikeun manggihan lamun kuring ngungsi di Allah ti Iblis ceuk manéhna indit jeung manéhna pikeun manggihan naon 1651 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun lamun kulawargana datang Jnebena setan jeung sisi Iblis ceuk naon Rozktna lahir di antara henteu masalah Iblis tumaros sheds 1652 |
| Iblis diwanohkeun kuring Tugging Ali neukteuk doa ka Allah Vomcunnina Vzath manéhna jeung kuring mikir nu kabeungkeut manéhna tihang ku kituna anjeun jadi Vtnzeroa manéhna recalled manéhna nyebutkeun karapihan Solomon jadi kana manéhna [Gusti, dihampura méré kuring sipat teu kudu hiji sanggeus kuring] ngalempengkeun Allah Jazia 1653 |
| Lamun telepon kumplit berdoa Iblis geus Isro Dharat Lamun spent narima lamun pakéan nu Isro lamun spent narima komo ngabéjaan antara manusa jeung jantungna nyebutkeun mah inget kitu jeung kitu teu teu apal pisan Othelatha kana atawa opat lamun manehna teu nyaho tilu atawa opat sujud kana dua prostrations tina forgetfulness 1654 |
| Sadaya putra Adam ditantang Iblis di sisi-Na sareng jari-Na nalika lahir téh putra Yesus Maryam indit stabbing Aftan di kerudung 1655 |
| Malaikat nyarita ka nu unleash awan unleashed jeung kudu kabetot dina taneuh bakal ngadéngé setan kecap Vtqrha dina ceuli imam oge mengakui kukituna ngaronjatkeun flask sareng ratus bohong | dina 1656
| Heuay heuay setan. Lamun salah sahiji Anjeun bisa Fleurdh Kumaha upami salah sahiji ceuk anjeun, Behold, Iblis laughed | dina 1657
| Embezzlement nyaéta Iblis Echtlsh tina solat anjeun 1658 |
| Aman ti visi Allah sarta ngimpi setan. Lamun nu mana wae nu anjeun impian impian takwa, mugi Gusti nyiduh dina kénca sarta ngungsi jeung Allah ti jahat maranéhanana teu ngarugikeun manéhna 1659 |
| Anu ceuk aya god but Allah sorangan nu taya pasangan ka Anjeunna jadi puji jeung Manéhna leuwih ti sagala hal dina poé saratus kali manéhna geus diralat sapuluh budak jeung wrote manéhna saratus alus sarta erased ngeunaan saratus bad jeung kagungan Hrza setan poé nu nepi ka sore teu datang salaku pangalusna nudibawa manéhna ngan hiji leuwih karya dina 1660 |
| Jpt maranéhanana anu were've meunang lamun manéhna ngadéngé sora anjeun Aptdrn dijilbab Omar ka anjeun, O Rasul Allah, anjeun deserving of keur Ahbn lajeng ngadawuh mana wae musuh sorangan teu Othbennina Thbn Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ceuk maranehna enya Anjeun portfolios jeung heavier ti Rasul Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung leungeun mah naon setan QikHe nyokot Blunt tapi kungsi kawat churlish teu Fjk 1661 |
| Lamun woke nepi ti hiji wudhu ngimpi Vlistnther tilu kali Iblis saré dina Khihovernm 1662 |
| Mah nempo anjeun kawas domba jeung tanah gurun. Mun anjeun geus di flock Anjeun sareng Baditk authorizing solat sora Farfa teu ngadenge eta leuwih sora muezzin Jen teu Poho jeung sia tapi nempo manéhna dina Poé kiamat 1663 |
| Maehan oray jeung maehan amputee Alotfitin sarta Atmsan tetempoan jeung ari Istsagtan 1664 |
| Panjangna kira jadi ibukota domba guy alus dituturkeun ku ganda agama gunung jeung tempat diaméterna wafer tina alatan masalah 1665 |
| Sirah Disbelief ka arah wetan jeung sombong jeung batil kuda jeung onta, sarta rahayat rahayat acres lint jeung tranquility di rahayat domba di 1666 |
| Lehman iman di dieu mah teu cruelty jeung thicken dina hate tina acres di asal tina buntut tina onta sapertos katingal dina abad Iblis Rabi'a jeung Mudar 1667 |
| Upami anjeun geus ngadéngé crowing tina roosters Jadi ménta Allah tina bounty-Na, maranéhanana nempo sipat jeung upami anjeun geus kadéngé braying burit Vtauzu Allah ti Iblis Iblis eta nempo 1668 |
| Lamun paéh peuting atawa Omseetm tetep barudak Anjeun dina Devils tuluy sumebar Lamun balik peuting mangka ari eta aing jeung sia nutup lawang jeung nyebut ngaran Allah, Iblis teu muka panto nutup 1669 |
| Leungit bangsa barudak urang Israil teu nyaho naon atuh naon jeung teu Tuh, nya, tapi lamun beurit nunda susu onta nya sacara teu inuman jeung lamun nunda herdsman susu nya drank hiji 1670 |
| Alfoasag 1671 |
Maehan | Alotfitin eta blurs visi jeung mangaruhan ari 1672 |
| Eta mangaruhan tetempoan tur muka tali 1673 |
| Tingal mana manéhna ceuk sono ka manéhna Venzeroa maehan eta kuring jadi ilahar kuring papanggih Abu Lubaabah Manéhna ka kuring yen Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ceuk teu maehan langit, tapi sakabéh tailless hiji Tafatin eta pakait nu budak jeung sia tetempoan Vaguetloh 1674 |
| Vosq lima ditelasan dina kampus beurit jeung Scorpio jeung Alhdia Gagak jeung anjing galak 1675 |
| Lima sato tina pembunuhan hiji Muharram teu jangjang eta scorpions, beurit jeung anjing galak jeung kites 1676 |
| Khmarwa lawang saharita jeung Ochoa Alosagah jeung Ojavo jeung Okvetoa barudak Anjeun di dinner Panitia nyebar jeung diculik jeung mareuman lampu lamun tempatna Alfoasagh meureun micu Wick hiji dibeuleum urusan rumah tangga 1677 |
| Sarta narima jahat Anjeun jadi jahat jeung ye amprok 1678 |
| Fire asup Wanoja di ucing nu manéhna dihijikeun teu nyoco atawa hayu dahar ti vermin bumi 1679 |
| Nabi nabi datang ka handap dina kaayaan sireum tangkal bit manéhna jeung ngurut Abjahazh waving ti underneath terus maréntahkeun seuneu imah nya, O Allah mah wangsit manéhna Teu bisa hiji sireum 1680 |
Lamun | flies asup sirop Vlegmesh mangka salah sahiji Anjeun bisa dispelled di salah sahiji kasakit jangjang jeung penyembuhan séjén | dina 1681
| Forgave nu PSK awéwé diliwatan di kapala anjing panting sciatic, ceuk ampir maehan haus Vensat Khvha Vothagth Boukmarha Vensat forgave manéhna tina cai pikeun ngalakukeunana dina 1682 |
| Ulah ngasupkeun imah nu anjing teu gambar malaikat 1683 |
| Grabbed anjing nu detract ti karyana unggal dintenna karat iwal anjing keur tani atawa sapi anjing 1684 |
| Saha ngajaga anjing teu sing ngeunaan penanaman Dharaa teu kakurangan karya unggal dintenna karat 1685 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings dina rahim indungna pikeun opat puluh poé, mangka lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka Allah ngirimkeun hiji raja Faamr opat Brozkh jeung manéhna jeung bangor atawa happy sumpah yen salah sahiji Anjeun atawa nu bodo bisa dipake di karya rahayat seuneu nepi ka aya di antara dijual atawa ARMFasbak buku kukituna lakonan karya rahayat Paradise Vidkhalha jeung manusa gawe rahayat Paradise untilWhat aya di antara sahijina nyaeta panangan atawa leungeun buku Fasbak kukituna lakonan kana karya rahayat Apan Vidkhalha, ceuk panangan Adam, tapi 1686 |
| Rahim jeung raja sadaya Allah nyebutkeun nu mana wae nu spérma majikan majikan nu mana wae nu lentah majikan mana wae pikeun nyapek Lamun Allah miharep méakkeun dijieun PANGERAN ngadawuh nu mana wae nu jalu atawa unhappiness bikangna Ummu Said Jadi istilah naon mata pencaharian nu nyerat dina rahim indungna sacara ogé 1687 |
| Enya, ceuk pagawe teu hasil, ceuk sadaya karya nyieun manéhna atawa pikeun mempermudah-Na 1688 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 1689 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina taun 1690 |
| Naon tinggal ngan lahir dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen salaku Tantjohn sato galak anjeun ku manéh ti mana anjeun aya jadi Anjeun Jdaa Tgdonha ngadawuh: O Rasul Allah, naon ngeunaan paraeh leutik Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 1691 | ceuk
| Ulah ménta awewe ka cerai adina nya Tstafrg Sahvtha jeung nikah nya naon nya jadi loba salaku 1692 |
| Allah, naon ieu dicokot jeung naon Allah méré unggal hiji Feltsber terhingga jeung diitung | dina 1693
| Oankm Anjeun ngalakukeunana nu teu teu ngalakukeun hal eta pikeun urang, teu Allah, manehna nulis yén anjeunna lulus dina 1694, tapi situated |
| Ti naon anu ditulis ngan hiji tempat diuk tina seuneu atawa ti Paradise manusa rahayat cenah, teu kapercayaan di O Rasul Allah ngomong, teu ngalakukeun eta unggal fasilitator 1695 |
| Ieu ti rahayat seuneu sabot dihadiran lalaki deadly anu pang ngempur gelut jeung dikalikeun ku Vothbtaath bedah datang manusa ti para Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, cenah, O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir, saha spoke ti jalma golonganseuneu geus perang demi Allah, salah sahiji anu pang tarung Vkthert bedah ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung rahayat seuneu nu ieu ampir certainMuslims Sedengkeun curiga éta alatan manéhna manggihan bedah nyeri manusa Vohoy leungeun pikeun Knanth Vantzaa kaasup biasaVanthr nu lalaki hardened tina Muslim ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ngomong, O Rasul Allah, kabeneran Allah ngawangkong boga bunuh diri kitu jeung kitu killing dirina Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung berkah O Bilal Anjeun otorisasi nu henteu asup ParadiseexceptBeliever jeung Allah pikeun ngarojong ieu lalaki lacur agama 1696 |
| Dicinta ka kasampak di manusa rahayat Apan, kasampak di ieu manusa Votbah rahayat manéhna aya di nu hal paling jalma dina idolaters komo tatu Fastjl maot jeung dimimitian ngapung pedang-Na antara breasts komo datang kaluar ti antara taktak-Na tos ka manusa ka Nabi, bisa Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana bergegas Cenah mah certify anjeun Rasul Allah ngomong, naon ceuk kuring ka jalma nu ti kuring hoyong toSeen salaku manusa rahayat Apan, mugi Gusti neuteup ka eta jeung eta ieu Oazmana nyanyi ngeunaan Muslim mah terang manéhna henteu tilem dina nu sabot bergegas maot wounded, killing dirinaceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna lamun ceuk budak ngalayanan karya rahayat Apan jeung eta ciri of Paradise jeung kudu digawe rahayat Paradise sarta manéhna rahayat Apan bisnis Bakhawatim 1697 |
| Eta teu robah nanaon, tapi sasari ti Scrooge 1698 |
| Putra Adam teu datang jeung hal sumpah teu boga kamampuan, tapi ku nasib Nya ieu pangabisana sasari manéhna ti Scrooge 1699 |
| O jalma lemah lembut jeung yourselves, anjeun teu ngaklaim pireu atawa bolos tapi ngaklaim Hearer, Seer, sarta ngomong, O Abdullah bin Qais teu ngantep nyaho kecap mangrupa salah sahiji khasanah of Paradise Teu aya kakawasaan tapi ti Allah 1700 |
| Naon Normans, tapi-Na panerusna Btantan lining sangkan manéhna alus sarta Thoudh manéhna jeung sangkan manéhna jahat jeung lining Thoudh manéhna jeung infallible Allah tina Asm 1701 |
| Allah wrote putra Adam zinah-Na sadar yen inevitably meunang pintonan panon jeung beurat basa logika jeung psikologi jeung wished ngabutuhkeun pisan jeung heunceut percaya atawa kufur eta 1702 |
| Allah wrote putra Adam zinah-Na sadar yen inevitably meunang pintonan panon jeung beurat basa logika jeung psikologi jeung wished ngabutuhkeun pisan jeung heunceut percaya atawa kufur eta 1703 |
| 1704 nyaéta tangkal Zaqqum |
| Diprotes Adam jeung Musa Musa ceuk ka manéhna, O thou Rama Adam Kheptna jeung dibawa urang kaluar ti paradise Adam ceuk manéhna: O Musa Allah geus dipilih kecap-Na baris Anjeun Otlomena leungeun-Na aya dina urutan ka kabisa Allah saméméh Akhalgueni opat puluh taun Straddle Straddle Adam Musa Adam Musa Adam Musa Straddle1705 |
| Diprotes Adam jeung Musa Musa ceuk ka manéhna, O thou Rama Adam Kheptna jeung dibawa urang kaluar ti paradise Adam ceuk manéhna: O Musa Allah geus dipilih kecap-Na baris Anjeun Otlomena leungeun-Na aya dina urutan ka kabisa Allah saméméh Akhalgueni opat puluh taun Straddle Straddle Adam Musa Adam Musa Adam Musa Straddle1706 |
| Teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan Oh mah teu kapikiran naon ieu dibikeun ka giver nu atawa dicegah teu mantuan Anjeun akina hiji ngising 1707 |
| Ngungsi di Allah ti usaha scourge jeung Saderek kasusahan sarta gering ngaleungitkeun musuh jeung gloating 1708 |
| Hate kapang jeung teu 1709 |
| Hid Anjeun Khbayia ceuk panghasilan Akhsa ceuk Omar takdir moal saukur méré nelepon ka kuring Vodharb beuheung nya éta ngomong, hayu nahan teu unbearable sanajan teu palabuhan teu alus pikeun anjeun sono ka manéhna dina 1710 |
| Resurrects hukuman Allah ka saha rahmat Fjolh Allah pikeun mu'min naon Abdel jadi di nagara boga eta jeung cicing di jerona teu kaluar ti nagara Sabra diitung weruh yén manéhna teu gugur teu gering, tapi naon Allah wrote manéhna , tapi manéhna geus syahid saperti hiji mayar 1711 |
| Allah jeung teu for aya naon Allah geus dipandu urang fasted jeung ngado'a Vonzeln peso jeung urang dibuktikeun yen suku ka Aqana jeung polytheists bakal Goa lamun urang hayang nu alatan masalah bapana urang 1712 |
| Ti rombongan ceuk Rabia ceuk salam delegasi atawa rahayat ieu Khozaya teu Ndamy Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, antara urang jeung anjeun Kfar Urutan Vmrna ngabahayakeun ngasupkeun paradise sarta bisaeun manéhna ti tukangeun inquired ngeunaan inuman forbade opat maréntahkeun opat maréntahkeun ka iman di Allah ngomong, Naha Anjeunnyaho naon iman dina Allah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu bijil aya butAllah allah sorangan teu partner jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin sarta ngarasa aya puasa Ramadan jeung withhold ti lima spoils jeung forbade eta tigourd jeung Alhantm jeung Almzvt jeung Hilum sugan Almkir cenah Ahfezohn jeung Iblgohen ti tukangeun Anjeun 1713 |
Oh Allah, manéhna terang buku | 1714 |
Ngutus Kaula | kecap singket Nusrat horor jeung Senà mah saré ditempo kuring datang cabinets kenop taneuh ditempatkeun dina leungeun 1715 |
| Nabi naon nabi tina ayat, tapi kuring kawas manéhna naon kuring percaya geus aman atawa manusa, tapi nu ieu Ootih jeung Allah anu hirup jeung asa ku anu kaungkap ka paling subordinate kiamat 1716 |
| Kampung Sekretariat datang turun ti sawarga dina akar hate manusa, sarta maranéhanana recited ka kuring Quran Suci ieu wangsit sarta diajar tina Taun 1717 |
| Oqdan antara anjeun ka kitab Allah 1718 |
| Kabéh ummah mah bakal asup Paradise iwal maranéhanana anu ingkar Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, jeung refuses ceuk Saha luyu jeung kuring bakal nuliskeun Paradise jeung saha bae disobeys kuring geus nolak | dina 1719
| Tapi kawas kuring jeung naon Allah dikirim kuring ka manéhna kawas jelema datang ka hiji jalma, cenah: O urang mah, kuring nempo tentara jeung panon sorangan jeung Kami prognostic Erian Valenjae Votall range rahayatna Vadjawa maranéhanana nuluykeun Mhlhm Vnjua jeung lied lingkup eta sarta jadi tempat Vsubhhm tentara Vohlkhm jeung AjtahamNu kawas Saha luyu jeung kuring baris nuturkeun datang ku Siga nu disobeys kuring jeung lied datang ku kaasup theRight 1720 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah, ceuk aya god but Allah Asm kuring duit sarta dirina ngan katuhu jeung diitung dina Allah 1721 |
| Euweuh henteu nempo manéhna, tapi kuring ningali manéhna di mausoleums pisan sawarga jeung naraka jeung wangsit ka anjeun Fnon di kuburan deukeut ka sedition Dajjal boh insured atawa Muslim teu nyaho ngaran nu mana waé, nyebutkeun Mohammed datang ka urang dumasar Vojbnah jeung aman manéhna ieu ceuk tumuwuh valid diajarkeun Anjeun geus tangtu jeungmunafik atawa skeptis Kuring henteu weruh naon ngaran manéhna nyebutkeun Kuring henteu weruh kuring heardPeople ngomong hiji hal Vqlth 1722 |
| Hayu atuh naon kenca Anjeun aya tapi kulawarga Anjeun datang samemeh anjeun ménta eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring nyaram hiji hal, nyingkahan, jeung lamun kuring ngabejaan ka maneh hiji hal, teu jadi Anjeun bisa 1723 |
| Kampung kajahatan greatest tina Muslim dipénta hiji hal anu teu nyaram dilarang pikeun Msolth 1724 |
| Tetep nu nempo ti Snaekm komo sieun nulis ka anjeun lamun anjeun wrote naon nu ku anjeun dipigawé dipisahkeun O urang di imah anjeun, anu pangalusna hiji pangeran dina imahna, tapi dimimitian solat | dina 1725
| Slunj manusa pinunjul luhur jeung ka Isa, 'O Rasul bapana Allah Ayah Andika flywheel sarta nu séjén ngomong,' O Rasul Allah Ayah Andika ka bapana Anjeun Salim sire Shaybah 1726 |
| Teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan ka Anjeunna jadi puji jeung Manéhna leuwih ti sagala hal Allah teu dipikiran naon ieu dibikeun ka giver nu atawa dicegah teu mantuan Anjeun akina hiji ngising 1727 |
| Dicinta menta hiji hal anu bisa ménta manéhna sumpah teu ménta kuring ngeunaan nanaon, tapi kuring ka manéhna salami nu mausoleums nu Anas ceuk leuwih jalma nangis jeung leuwih Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Slunj Anas, ceuk ngadeg nepi ka manéhna, ceuk saurang lalaki mana entrances O Rasul Allah ngomong,Seuneu ngadeg Abdullah Ibn flywheel, ceuk Bapa kuring, bapana mah Rasul Allah ceuk flywheelHe ceuk leuwih tuluy nu Slunj Slunj nyebutkeun Omar fabricated dina tuur-Na, cenah anu dipikaresep ku urang Gusti Allah jeung Islam salaku agama jeung Muhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna utusan ceuk Vskt RasulAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bari Umar ceuk anu tuluy Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kahiji jeung leungeun mah Ali paradise parantos masihan seuneu saméméhna dina presentasi tembok ieu IOriginal jeung henteu nempo salaku ayeuna di alus sarta jahat 1728 |
| Rama flan 1729 |
| Tiasa teu indit nepi ka maranehna nyebutkeun urang nu nanyakeun nu Allah nu Maha Nyipta ngeunaan sagala hal, geus nyiptakeun Allah di 1730 |
| Mah ngajak cingcin emas Venbzh jeung ceuk kuring pernah bakal maké eta 1731 |
| Teu komunkasi ceuk terus ceuk Kuring mah resep ka anjeun mah, abit Itamni Gusti jeung Asagana acan réngsé pikeun ngarecah sinambung maranéhanana Nabi jeung kulawargana dua atawa dua peuting terus nempo sabit cenah ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna na nya kulawarga lamun nyangsang sabit Zdtkm 1732 |
| Kampus Kota Ir ka ogé ngarupakeun panganyarna nu kajadian, la'nat ti Allah jeung malaikat jeung sakumna masarakat Allah teu narima eta saukur teu adil, lamun umat Islam busung lapar jeung hiji nyiar kaluar Odnahm eta Okhvr hiji Muslim, la'nat ti Allah jeung malaikat jeung sakumna masarakat Allah ku mantenteu narima eta saukur teu adil, lamun ka jeung ti jalma tanpa idin ti disloyal, curseAllah jeung malaikat jeung sakumna masarakat Allah teu narima teu saukur murni | taun 1733
| Anu mungkar jeung urang picnicking dina hal mah for sumpah ka Allah, atuh hayu eta nyaho jeung paling sieun manéhna 1734 |
| Bejakeun Abu Bakar shalat jeung urang Aisyah ceuk ieu mah ceuk nu Abu Bakar, lamun di maneh teu ngadéngé jelema nangis Famer Omar tahajud cenah, Katakan Abu Bakar nuju ka urang, ceuk Aisyah, ceuk kuring ka Hafsah disebutkeun yen Abu Bakar lamun di maneh teu ngadéngé jelema nangis Famer Omar kekerabatan. urang mah teu Hafsah ceukRasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa nu antennaeSuahb Joseph Katakan Abu Bakar nuju ka jalma ka 1735 |
| Méi Allah anu kaungkap dina Anjeun Koran disebut eta Vtkdma Vtlaana mangka Awimmer manéhna lied ka dirina, O Rasul Allah, Amsktha Vfargaha nu teu ngabejaan manéhna Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Pferagaha blew taun di Almtlanin ceuk Nabi, karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Anzerohaeta datang sareng kolor beureum, kawas nu haratis sareng nu teu aya mah tingali ngan geus lied jeung nu dibawa manéhna hiji eyesMechanisms manuk gagak teu ilahar ngan ratified ku 1736 |
| Teu acan naon we kenca sedekah Kalér 1737 |
| Nu Allah teu butuh jauh bandéra sanggeus Oataanmoh ku gaya, tapi sareng maranehna keur snapped élmuwan nyekel knowingly tetep urang goblog nu konsultan pamadegan maranéhna Vivton Fadilon jeung nipu 1738 |
| Datang babarengan dina éta jeung kawas di tempat éta jeung Vajtman saperti Votahn Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Flmhen ti nyaho Allah mangka ngawaleur jibril naon Mencken awéwé nawarkeun leungeun nya anak nya tilu ngan kungsi di jilbab tina seuneu, ceuk wanoja saha , O Rasul Allah, dua ceuk Voaadtha dua kali Saterusnacenah, sarta dua jeung dua jeung dua 1739 |
| Teu masih range kawih mah nepi ka maranehna datang ka Allah anu manifest 1740 |
| Ti Allah pikeun ngalakukeun Rulings alus dina agama, tapi kuring Qasim jeung insya Allah moal mere bangsa ieu masih orientasi tegak nepi ka waktu asalna, atawa malah Allah nyaeta 1741 |
| Ngungsi di beungeut anjeun [atawa ti dina suku anjeun] ceuk kuring neangan beungeut anjeun sabot datang turun [atawa clothe yourselves kana kelompok jeung Ivik cukup sababaraha] ceuk dua Lesser atawa Acer 1742 |
| Dupi anjeun Ebel ceuk enya cenah, naon warna beureum Is ceuk tina Leaved disebutkeun yén Orka ceuk Kumaha saterusna nempo sia datang ka dirina ngomong, 'O Rasul Allah ngomong, kesang dipiceun Wajar balap ieu dina 1743 dihapus |
Enya | Haji Kumaha saur anjeun ngeunaan lamun Anjeun keur di agama ibu Anjeun Kadhith manéhna ngomong enya, cenah Vaqadwa Allah anu ngabogaan minuhan Allah deserving of 1744 |
| Allah teu sirik iwal dina dua otoritas lalaki ka saha duit dina Hlkth di katuhu jeung séjén pikeun saha wisdom Allah urang téh porsi kaluar jeung ngajar nya 1745 |
| A heran atawa budak awéwé 1746 |
| A heran atawa budak awéwé 1747 |
| Sajam komo moal nyokot nyokot abad mah samemeh Shubra hiji inci jeung cubit ieu ka, O Rasul Allah jeung ksatria Romawi ceuk Maranéhanana nyaéta jalma 1748 |
| Taatban ka Sunan of Shubra ieu saencan Anjeun hiji inci jeung cubit komo lamun maranehna asup terrier kadal Tbatamohm Urang ngadawuh: O Rasul Allah, Yahudi jeung Kristen, kitu ceuk 1749 |
| Teu acan sarua, tapi unjustly maehan anak Adam, nu mimiti jeung sugan ensured Sufian ceuk getih nya sabab ieu munggaran umur nu killings kahiji 1750 |
| Dayeuh Kalker tapi denies Kbutha jeung Tansa Haruman 1751 |
| Allah ngaberkahan eta di Mkayalam jeung duren eta di sarta méré poto eta sareng Sallm 1752 |
| Gunung ieu mikanyaah ka urang jeung urang sunda Allah, Abraham kampus Mekah jeung kuring diasupkeun ihraam antara Aptiha ka 1753 |
| Gunung ieu mikanyaah ka urang jeung urang sunda 1754 |
| Antara gelut jeung Menbri Kebon cendrawasih jeung Menbri basins 1755 |
| Tadi peuting datang ti PANGERAN, nu agate tahajud nu di lebak Maha Agung ieu ngomong, 'Amra jeung argumentasi | dina 1756
| Tadi peuting datang ti PANGERAN, nu agate tahajud nu di lebak Maha Agung ieu terus ucapkeun Umrah di 1757 argumentasi |
| Abad rahayat Najd jeung ganteng ka rahayat Suriah jeung Nu Sekutu ka urang kota ceuk kuring kadéngé ti Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana kadéngé yén Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung rahayat Yaman jeung ceuk nu heals 1758 kuring |
| O Gusti muji Anjeun di anyar lajeng ngadawuh O Allah, musibat Jadi jeung saterusna jeung Jadi jeung saterusna 1759 |
| 1760 teu shalat |
| Drove ka Yahudi indit luar sareng anjeunna nepi ka urang datang sakola imah jadi Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Venadahm ngomong, O Yahudi asup Islam ditarima ceuk maranehna ieu, Abu Kassim ceuk ka eta utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna mah asup Islam, nu katampiceuk maranehna, geus nepi, Abu Kassim ceuk eta utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jadi mah wantThen uttered nu katilu cenah, tapi nyaho yen Allah Bumi jeung Rasul, jeung kuring rek Oglicm ieu tanah, eta kapanggih Anjeun mawa duit-Na Filipah hal sejenna, nyaho bumi tapi Allah jeung NaUtusan 1761 |
| Dibawa jeung Nuh kiamat ceuk manéhna Do amounted nyebutkeun Enya, Gusti Vtsol bangsa Do Bulgkm nyebutkeun naon datang ka urang ti Nazir nyebutkeun tina saksi Anjeun, nyebutkeun Mohammed jeung bangsa-Na Vijae Anjeun Vchhdon mangka maca Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana [ sarta ogé dijieun Anjeun bangsa tengah] ceuk saukur [kaAnjeun syahid rahayat jeung utusan bisa jadi saksi] 1762 |
| Dibawa jeung Nuh kiamat ceuk manéhna Do amounted nyebutkeun Enya, Gusti Vtsol bangsa Do Bulgkm nyebutkeun naon datang ka urang ti Nazir nyebutkeun tina saksi Anjeun, nyebutkeun Mohammed jeung bangsa-Na Vijae Anjeun Vchhdon mangka maca Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana [ sarta ogé dijieun Anjeun bangsa tengah] ceuk saukur [kaAnjeun syahid rahayat jeung utusan bisa jadi saksi] 1763 |
| Dahar Khyber lolos jadi manéhna teu Allah, O Rasul Allah mah meuli saa Balsain ngagabung Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, tapi teu jadi, contona, atawa dijual jeung meuli ieu Butmenh ieu, sakumaha ogé kasaimbangan 1764 |
| Lamun pamaréntahan Vajtahed Kaputusan mangka pencét ganjaran gandana, sarta lamun aturan Vajtahed mangka lasut pahala 1765 |
| Lamun pamaréntahan Vajtahed Kaputusan mangka pencét ganjaran gandana, sarta lamun aturan Vajtahed mangka lasut pahala 1766 |
| Simplifies jubah jadi mah méakkeun artikel mah jeung saterusna manéhna nyokot moal poho nanaon manéhna ngadéngé kuring 1767 |
| Kuda tilu lalaki upah jeung manusa Lester jeung tombol manusa boh nu upah-Na Faragl numbu dina jalan Allah Votal nya dina meadow atawa Taman Kanak Naon struck di Tilha ti turf jeung Taman Kanak ieu amal soleh-Na lamun maranehna neukteuk Tilha Vastant ngahargaan atawa pembina éta éfék jeung kaunggulan Erwathamanéhna sanajan maranéhanana dibikeun walungan jeung drank ti dinya jeung henteu daék irrigate ieu deedsIt alus nya éta pikeun nu lalaki bayar jeung manusa numbu Ngnaa jeung temperance; teu poho kabeneran Allah di necks jeung penampilan maranéhanana geus panutup sarta hiji manusa numbu ka sombong jeung hypocrisy anu aya dina tomboljeung nanya ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana pikeun Reds ceuk naon Allah geus nembongkeun kana éta hal iwal ayat ieu Alvazh Universitas karya whit tina alus baris nempo eta berpungsi whit ditempo jahat] 1768 |
| Clutching nyokot Anjeun kasempetan Vttodin kaluar kumaha baé Otodo ku O Rasul Allah ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ceuk kumaha wudoo Otodo ku O Rasul Allah ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung Todin ku 1769 |
| Ti dahar bawang bodas atawa bawang Vlietzlna atawa pikeun retire masjid urang jeung diuk di imahna sarta manéhna datang Badar ceuk anak tutulung nu hartina luyu jeung Khaddrat tina nyebutkeun manéhna manggihan angin nya, tuluy nanya nya ieu ka, kaasup palawija, ceuk Qrbuha Vqrbuha ka sababaraha sahabatna ieu sareng anjeunna lamunAnjeunna ningali bal off ceuk sadaya mah conversing kalayan maranéhanana anu henteu chant 1770 |
| Lamun Tgdana Faati Abu Bakar 1771 |
| Ulah percaya rahayat buku atawa Tkzbohem terus ucapkeun [Urang percaya Allah jeung naon anu pernah wangsit ka urang jeung wangsit ka anjeun] 1772 |
Maca Qur'an salaku | Aútfatt hate Lamun Achtfattm Vqoumoua ngeunaan 1773 |
| Baca Qur'an ku jantung naon Aútfatt Lamun Achtfattm Vqoumoua ngeunaan taun 1774 |
| Baca Qur'an ku jantung naon Aútfatt Lamun Achtfattm Vqoumoua ngeunaan 1775 |
| Jadi anjeun nulis buku moal indit sesat sanggeus Umar ceuk nu Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna leupaskeun nyeri jeung geus Qur'an Mun euweuh nu sejenna kitab Allah jeung differed urusan rumah tangga Achtsamua Sababaraha di antarana nyebutkeun maranéhanana ditawarkeun nulis ka anjeun Rasul Allah ngaberkahan manéhnajeung kulawargana buku moal indit sesat sanggeus manéhna jeung sababaraha di antarana nyebutkeun naon cenah Omar sabot ate galau jeung disagreement nalika berkah ProphetAnd ngomong, mecenghul Me 1776 |
| Dupi anjeun terang yen Kami Allah, jeung nu pang soleh jeung Osedkkm Ibrkm teu keur Hdaa dianalisis salaku Thlon Vhaloua Flo narima order mah ti naon Astdbert naon ieu nyumbang dina 1777 |
| Anjog saméméh solat Panonpoé Tilelep ceuk dina jajaran katilu pikeun maranéhanana daék | dina 1778
| O muslimin dijual! Sampurasun manusa di ngarugikeun-Na abdi sareng kulawarga Allah kuring, naon atuh diajar dina kulawarga mah tapi alus 1779 |
| Chiron naon jelema mah Lisbon kulawarga naon mah diajar ti eta gering kungsi | dina 1780
| Anjeun nyadiakeun rahayat buku jadi hal anu munggaran ngajak maranéhna ngagabung Allah Ta'ala, lamun maranehna terang nu nyaritakeun eta nu Allah ditumpukeun dina eta solat lima waktu dina beurang jeung peuting lamun maranehna anjog bisaeun eta nu Allah anu dianggap zakat dina duit dicokot ti beunghar miskin lamun disatujuan jadipingping eta jeung yearning urang Kraim dana 1781 |
| Anjeun nyadiakeun rahayat buku jadi hal anu munggaran ngajak maranéhna ngagabung Allah Ta'ala, lamun maranehna terang nu nyaritakeun eta nu Allah ditumpukeun dina eta solat lima waktu dina beurang jeung peuting lamun maranehna anjog bisaeun eta nu Allah anu dianggap zakat dina duit dicokot ti beunghar miskin lamun disatujuan jadipingping eta jeung yearning urang Kraim dana 1782 |
| O nyaram teu nyaho naon kabeneran Allah ka budak Allah jeung Rasul apal cenah nu ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna teu nyaho naon katuhu maranéhanana kana Allah jeung Rasul apal cenah nu teu ngahukum eta 1783 |
| Sarta leungeun mah ka katilu Qur'aan 1784 |
| Sarta leungeun mah ka katilu Qur'aan 1785 |
| Slough hal nu mana wae nu dijieun nu maranéhanana nanya ka manéhna, cenah, sabab éta téh hiji resep Rahman jeung Abdi bogoh ka kabaca ku Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ka manéhna nu Allah mikanyaah ka manéhna 1786 |
| Ruthless Allah jalma ruthless taun 1787 |
| Nujul ka dirina nu Allah geus ngalakukeun ngabogaan naon méré sagalana manéhna ngabogaan indefinite terhingga Vmrha Feltsber jeung diitung Rosululloh Voaadt maranéhanana swore ka Tatinha jadi Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna, sarta manéhna jeung putra Saad ibadah jeung nyaram putra Gunung kadorong budak manéhna jeung dirinalumbered kawas pikeun ngjalankeun panon tambahan jeung ceuk manéhna Saad O Rasul Allah, naon nyieun ieu ieu mercyIn Allah nu hate tina budak, tapi Allah geus rahmat dina budak welas asih 1788 |
Naon hiji | endure ngarugikeun kadéngé ti Allah nelepon manéhna budak mangka Ievà © m jeung ngaberkahan eta 1789 |
| Lima kenop gaib nu ngan Allah weruh manehna teu nyaho naon wombs Ngad, tapi Allah teu nyaho naon isukan ngan Allah weruh lamun teu hujan, tapi Allah asalna teu nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu teu maot tapi Allah weruh lamun waktu tapi Allah 1790 |
| Allah nyaeta salam, tapi nyebutkeun salam ka Allah jeung solat tina karapihan sarta hal alus kana anjeun, O Nabi jeung Allah rahmat jeung ridho karapihan dina urang jeung dina pagawé bener Allah mah tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung mah tega Nyaksikeun yen Muhammad nyaéta budak jeung Rasul 1791-Na |
| Catching Bumi Poé Allah kiamat jeung ngahurungkeun langit jeung leungeun katuhu sarta saterusna ngomong Kuring keur Raja mana raja bumi taun 1792 |
| Catching Bumi Poé Allah kiamat jeung ngahurungkeun langit jeung leungeun katuhu sarta saterusna ngomong Kuring keur Raja mana raja bumi 1793 |
| Ngungsi di kamulyaan anjeun, nu aya Allah tapi anjeun, nu teu maot jeung jin jeung manusa tilem 1794 |
| Leungit jadi dialungkeun kana seuneu [terus ucapkeun Dupi éta leuwih nepi ka Rabb teh tina alam nyimpen Venzoa pikeun silih terus ngomong bisa jadi kudu di kamulyaan anjeun jeung generosity masih leuwih milih paradise nepi ka Allah nya nyieun étika Veskinhm pikaresep Paradise 1795 |
| Leungit tuang [nyebutkeun Dupi éta leuwih nepi ka Rabb teh tina alam nyimpen Venzoa pikeun silih terus nyebutkeun bisa jadi kudu di kamulyaan anjeun jeung generosity masih leuwih milih paradise nepi ka Allah nya nyieun étika Veskinhm pikaresep Paradise 1796 |
| O Anjeun muji ka Anjeun Gusti langit jeung bumi, Anjeun hatur nuhun tetela nilai ?? jeung bumi, jeung therein Anjeun hatur nuhun terang langit jeung bumi, anjeun nyebutkeun katuhu Uadk katuhu jeung pasamoan katuhu jeung paradise Anjeun katuhu jeung seuneu waktu nu pas katuhu Oh Anjeun asup Islam WBC dipercaya asup jeung Anjeunkapercayaan jeung anjeun chastised WABC Khasamt sarta anjeun dicoba jadi dihampura disadiakeun jeung nyangsang Osrrt ngumumkeun Anjeun Allah teu aya godLee batur 1797 |
| O Anjeun muji ka Anjeun Gusti langit jeung bumi, Anjeun hatur nuhun tetela nilai ?? jeung bumi, jeung therein Anjeun hatur nuhun terang langit jeung bumi, anjeun katuhu jeung nu nyebutkeun katuhu Uadk katuhu jeung pasamoan katuhu Anjeun sareng paradise katuhu jeung seuneu waktu katuhu katuhu Oh Anjeun asup Islam WBCdipercaya asup jeung nu dipercanten jeung anjeun chastised WABC Khasamt sarta anjeun dicoba jadi ngahampura Naon dijieun kuring naon nyangsang Osrrt ngumumkeun youAllah teu Allah mah batur 1798 |
| Lemah lembut jeung yourselves, anjeun teu ngaklaim pireu atawa bolos ngaku Hearer, Seer geura-giru Anjeunna tuluy datang ka jeung kuring ngomong ka kuring sorangan, aya daya tapi Allah ceuk kuring mah, O Abdullah bin Qais Ucapkeun Teu aya kakawasaan tapi ti Allah maranehna khasanah of Paradise atawa ka teu nujul ka kaluar ka anjeun ku 1799 |
| Ucapkeun Oh Allah mah, geus wronged sorangan unjustly loba sarta teu ngahampura dosa iwal Anjeun Maafkan kuring panghampura ti anjeun, Anjeun téh Oft-Forgiving, 1800 |
Nu | Jibril disebut kuring ceuk nu Allah geus ngadéngé kecap jalma Anjeun sarta malik deui kana Anjeun 1801 |
| Mun anjeun salasahiji anjeun museurkeun Fleurkaa rak'ahs non fardhu mangka saeutikna Kami Allah Ostejerk pangaweruh jeung dina sagala hal, jeung aya nu nanya mangga, Anjeun diperkirakeun teu ngahargaan jeung diajar mah teu apal jeung Anjeun Knower tina gaib Allah, nu nyaho ieu parentah, terus sabageannu hadé pikeun kuring di warrants urgent jeung futures Télépon manéhna atawa agama Nu konsekuensi mancén mah warrants Vakedrh kuring jeung pleased kuring jeung ngaberkahan meOh Allah, di mana sanajan kuring apal yén jahat kuring di agama mah mancén mah konsekuensi tina warrants atawa ceuk dina warrants urgent jeung futuresVasrffine manéhna jeung kuring bener ngahargaan kahadéan mah, di mana manéhna saterusna Rdhana ku 1802 |
| Hate kapang jeung teu 1803 |
| Kampung Allah salapan puluh-salapan ngaran, saratus kurang ti hiji learns eta bakal asup Paradise 1804 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun bed datang Vlenevdah Besnfah jubah tilu kali jeung sahenteuna nunda ngaran anjeun Gusti pleural WABC maké nepi lamun kuring grabbed kuring sorangan, jadi ngahampura nya lamun kuring dikirim manéhna disimpen, kaasup ngumpulkeun budak bener 1805 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun bed datang Vlenevdah Besnfah jubah tilu kali jeung sahenteuna nunda ngaran anjeun Gusti pleural WABC maké nepi lamun kuring grabbed kuring sorangan, jadi ngahampura nya lamun kuring dikirim manéhna disimpen, kaasup ngumpulkeun budak bener 1806 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun bed datang Vlenevdah Besnfah jubah tilu kali jeung sahenteuna nunda ngaran anjeun Gusti pleural WABC maké nepi lamun kuring grabbed kuring sorangan, jadi ngahampura nya lamun kuring dikirim manéhna disimpen, kaasup ngumpulkeun budak bener 1807 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun bed datang Vlenevdah Besnfah jubah tilu kali jeung sahenteuna nunda ngaran anjeun Gusti pleural WABC maké nepi lamun kuring grabbed kuring sorangan, jadi ngahampura nya lamun kuring dikirim manéhna disimpen, kaasup ngumpulkeun budak bener 1808 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun bed datang Vlenevdah Besnfah jubah tilu kali jeung sahenteuna nunda ngaran anjeun Gusti pleural WABC maké nepi lamun kuring grabbed kuring sorangan, jadi ngahampura nya lamun kuring dikirim manéhna disimpen, kaasup ngumpulkeun budak bener 1809 |
| O hirup jeung paeh di ngaran anjeun, jeung lamun manéhna jadi puji Allah anu kadang sanggeus Omatna jeung Kiamat 1810 |
| Ngaran hirup jeung maot waktu manéhna wakes nepi manéhna muji Allah nu sok sanggeus Omatna jeung Kiamat 1811 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun lamun manéhna hayang datang, cenah ngaran kulawargana Allah, Allah luput urang setan jeung razaqtana sisi Iblis naon eta diperkirakeun nu di antara lahir di nu henteu masalah sétan kungsi | dina 1812
| Parameter Lamun anjing Anjeun Posted disebutkeun ngaran Allah Vomskn Unggal jeung lamun kuring threw Palmarad Fajzk Unggal 1813 |
| Anjeun inget ngaran Allah jeung dahar 1814 |
| Anjeun inget ngaran Allah jeung dahar 1815 |
| Dibantai saméméh maranéhanana ngadoa Vlivbh tempat séjén teu dibantai dina ngaran Allah Vlivbh 1816 |
| Teu sumpah Babaúkm Éta Halva Fleihlv Allah 1817 |
| Naon parobahan ti Allah pikeun nu kampus immorality jeung asih ka muji ka Allah 1818 |
| Creation nyieun naon wrote Allah dina kitab, manéhna nu nyerat dirina jeung manéhna geus ditunda tahta nu Rahmati nungkulan anger mah 1819 |
| Allah nyebutkeun Kami salaku budak kuring nyangka Kami sareng anjeunna lamun ngingetkeun kuring tina ngingetkeun kuring nu sarua disebutkeun dina diri jeung nu ngingetkeun kuring tina eusian kaeusi disebutkeun dina pangalusna di antarana, sanajan leuwih deukeut ka Shubra ditilik manéhna komo leuwih deukeut ka lengan panangan ditilik manéhna dijual jeung nu datang ka kuring sarta kuring ditilikmanéhna leumpang trot | dina 1820
| Ngungsi di beungeut Anjeun, ceuk [atawa ti dina suku anjeun] Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung neangan beungeut Anjeun, ceuk [atawa clothe sababaraha] ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Acer ieu 1821 |
| Allah aya rusiah yén Allah teu Boaour nunjuk leungeun pikeun panon-Na, sanajan panon katuhu Dajjal hiji-eyed, jeung panon-Na kawas anggur ngambang 1822 |
| Allah dikirim nabi tapi warned tukang bohong jalma-eyed nya eta anjeunna mangrupakeun salah-eyed, tapi Gusti Anjeun teu ditulis Boaour antara panon kapir 1823 |
| Anu teu kudu ngalakukeun, Allah geus ditulis nyaeta panyipta Poé kiamat 1824 |
| Teu acan sarua Allah, nu Maha Nyipta dijieun ngan 1825 |
| Gathers Allah percaya kiamat ogé ngomong lamun A_i_fna ka Gusti urang komo nulungan urang tempat urang ieu bakal datang Adam nyebutkeun O Adam As Anjeun tempo jalma Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta ibadah Anjeun malaikat-Na, jeung pangaweruh Anjeun ngaran sadaya Intercede pikeun urang ka Gusti urang komo nulungan urang kamitempat nu nyebutkeun Kaula teu aya, jeung reminds eta dosa-Na nu pencét tapi Nuh Bawa heula utusan sentAllah ka jalma bumi bakal datang Nuh nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu pencét tapi Bawa Ibrahim Khalil Rahman ngalakukeunana datang Ibrahim nyebutkeun Kuring mah Hnakm reminds eta tina dosa nya, nupencét tapi Bawa Musa, budak Allah Taurat Attah jeung kecap Tcleme bakal datang Musa nyebutkeun Kuring mah Hnakm reminds eta dosa-Na nu pencét tapi Bawa Isa Abd Allah jeung MessengerAnd-Na Word-Na sarta Roh-Na bakal datang Issa nyebutkeun simkuring ngaraos teu Hnakm tapi Bawa Muhammad nyaéta Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana budakdihampura-Na dosa nu mangsa katukang jeung ka hareup Faotonna lantaran kitu, manéhna dipénta idin ka Gusti pangeran dina kuring dina ieu, lamun kuring nempo Gusti mah ditandatanganan manéhna prostrating Vidni Allah Wills, nu mungkinkeun kuring mangka ngawaleur jibril ka kuring Angkat Mohammed jeung nyaritakeun Lucille hears méré manéhna jeung Intercede intercede Vahmd Gusti Bmhamed Almnyha mangka ieuaccompaniedFaihd kuring mungkas Vadkhalhm paradise tuluy indit deui lamun kuring nempo Gusti mah ditandatanganan sujud Vidni Allah Wills, nu mungkinkeun kuring mangka ngawaleur jibril ka Ngaronjatkeun Muhammad ngomong, ngadangu Lucille méré manéhna jeung Intercede intercede Vahmd Gusti Bmhamed Almnyha Gusti mangka ieu dipirig Faihd kuring mungkas Vadkhalhm paradise terusbalik deui lamun kuring nempo Gusti mah ditandatanganan sujud Vidni Wills Allah, nu mungkinkeun kuring mangka ngawaleur jibril ka Ngaronjatkeun Mohammed Ucapkeun ngadangu Lucille méré manéhna jeung Intercede intercedeVahmd Gusti Bmhamed Almnyha mangka ieu dipirig Faihd kuring mungkas Vadkhalhm paradise mangka balik deui sarta ngomong, O Pangéran, naon nu ditinggalkeun di seuneu, tapiti incarceration-Na Qur'an jeung manéhna wajib kalanggengan ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana kaluar ti seuneu, ceuk aya god but Allah, sarta ieu di jantung kahadéan naon weighs sanggem tuluy datang kaluar ti seuneu, ceuk teu aya tuhan tapi Allah, sarta jantung nya ieu di goodness ofwhatWeighing skala terus kaluar ti seuneu, ceuk aya god but Allah, jeung naon ieu di jantungna weighs kahadéan atom | dina 1826
| Hand of Allah anu pinuh ku teu Ageidaha expense SH beurang peuting jeung ceuk Naha anjeun nempo naon ieu spent saprak penciptaan langit jeung bumi, teu ngahurungkeun hiji panon blind di leungeun sarta naon cenah ieu tahta-Na dina cai dina leungeun sarta kasaimbangan séjén lowers jeung raises 1827 |
| Allah ditahan kiamat bumi jeung kudu langit jeung leungeun nya kan, mangka Kami Raja diriwayatkan Said nyebutkeun boga ceuk Omar Ibnu Hamza kadéngé unscathed mah kadéngé Ibnu Umar yen Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di ieu ceuk Abu Yaman ka Shoaib Zuhri ka kuring Abu Salamah nu AbuHurayrah ngadawuh: Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung ditahan manéhna Allah Earth1828 |
| Allah ditahan kiamat bumi jeung langit jadi leungeun katuhu sarta saterusna mah Raja nyebutkeun 1829 |
Allah | ditahan kiamat bumi jeung langit jadi leungeun katuhu sarta saterusna mah Raja nyebutkeun 1830 |
| Taajabun tina jealousy Saad jeung Allah mah ngarobah manéhna jeung Allah robah kuring jeung pikeun timburu Allah geus dilarang eta jadi teu pantes jeung beuteung teu saurang dicinta manéhna nu munasabah Allah jeung nu misionaris dikirim jeung omniscient jeung hiji no dicinta manéhna Midhh Allah jeung nu Allah jangji Paradise1831 |
| Omek hal ti Quran 1832 |
| Narima manusa O Bani Tamim ceuk kulit urang pasihkeun urang indit rahayat urang Yaman ceuk Nampa manusa O urang Yaman sabab teu nampa putra Tamim ka urang Urang nembongkeun ka Ntfgah di agama jeung ménta kahiji ieu naon ieu ceuk ieu Allah ieu euweuh samemeh manehna ieu tahta-Na dinacai terus Manéhna nyiptakeun langit jeung bumi, jeung wrote sakabeh kontak di nu jalu 1833 |
| Kampung leungeun katuhu Allah anu pinuh ku teu Ageidaha expense SH peuting jeung beurang Naha anjeun nempo naon ieu spent saprak penciptaan langit jeung bumi, teu ngeureunan naon di leungeun katuhu sarta tahta-Na dina fluks cai jeung sejenna leungeun kasebut ditewak raises jeung lowers 1834 |
| Sieun Allah jeung anjeun grabbed salaki anjeun 1835 |
| Allah wrote nyiptakeun naon geus manéhna spent leuwih tahta nu dimimitian anger mah Rahmati 1836 |
| Aman di Allah jeung Rasul, jeung ngadegkeun shalat jeung puasa Ramadan ieu bener dina Allah nuliskeun Paradise hijrah di jalan Allah atawa diuk di taneuh tempat manehna lahir Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, teu Nnbye jelema anu ceuk nu di Paradise ratus tingkat ku Allah tinaMujahid dina prosés unggal dua tingkat antara eta Salaku antara langit jeung bumi. Lamun ménta Allah Vsloh Paradise itThe tengah Paradise jeung sawarga pangluhurna, jeung dina eta nu Arasy jeung ti wabah ti walungan of Paradise 1837 |
| O Abu Dzar teu nyaho mana oge pikeun pindah ieu mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk manéhna mana idin sujud dina pangeran dina eta jadi lamun maranehna geus ka Return nya tempat kuring datang ti kulon stared 1838 |
| Teu aya tuhan tapi Allah, Alim Halim aya god but Allah, Gusti tina Arasy Great aya god but Allah, Gusti langit jeung Gusti Bumi, Gusti Arasy 1839 |
| Kaget ku Poé Kiamat. Lamun Kami Musa ieu béréndélan daptar tahta ceuk Almajhun Abdullah Ibn al-Fadl Abu Salamah ti Abu Hurayrah yen Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung cenah mah, bakal jadi ti heula pikeun ngirim Lamun Musa nyandak tahta dina taun 1840 |
| Ataaqbon anjeun, malaikat jeung malaikat peuting jeung mangsa poé maranéhanana papanggih di doa soré jeung solat subuh terus limp Fasalhm anjeun saha, jeung Manéhna weruh anjeun jeung nyebutkeun kumaha teu Anjeun ninggalkeun Ebadi ngomong kenca eta lamun maranéhanana solat jeung solat, maranéhanana méré 1841 |
Ti | Tamra anu cukup luar biasa earn alus atawa ascend ka Allah, tapi Allah ditarima ku alus jeung leungeun katuhu sarta saterusna diangkat ku boga anak ogé ngajaga salah sahiji Anjeun Vloh malah jadi kawas gunung 1842 |
Ti | Tamra anu cukup luar biasa earn alus atawa ascend ka Allah, tapi Allah ditarima ku alus jeung leungeun katuhu sarta saterusna diangkat ku boga anak ogé ngajaga salah sahiji Anjeun Vloh malah jadi kawas gunung 1843 |
| Teu aya tuhan tapi Allah Ta'ala Halim aya god but Allah, Gusti tina Arasy Great aya god but Allah, Gusti langit jeung Rabb teh tina tahta suci di 1844 |
| Pikeun nurut Allah lamun Asith Faomanana jelema bumi atawa Tamnonna ditanya hiji manusa rahayat ditelasan ku kuring ningali Khaled Ibnu Al Waleed Fmnah Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana sabot lulus nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna nu ti Didi nu sababaraha urang maca Qur'an henteu ngaleuwihanthroats maranéhanana ngaliwatan Islam clarifier panah ti ruku nu maehan rahayat Islam jeung callWhile rahayat brahala bray nepi ka Oguetlnhm ditelasan balik 1845 |
| Mstqrha dina tahta di 1846 |
| Anjeun baris nempo Gusti Anjeun jadi Anjeun bisa nempo bulan teu Tdhamon nempo Asttatm teu doa overpowering saméméh sunrise jeung saméméh solat Panonpoé Tilelep, ngalakonan 1847 |
| Anjeun baris nempo Gusti nu visibly 1848 |
| Anjeun baris nempo Gusti Anjeun, Poé kiamat Anjeun bisa nempo ieu teu Tdhamon nempo 1849 |
| Teu Tdharon bulan ka bulan peuting full ceuk no, O Rasul Allah ceuk Will Tdharon di panonpoé aya awan ceuk no, O Rasul Allah ceuk, nu nuju ku manéh ogé brings jalma Allah dina Poé kiamat manéhna nyebutkeun maranéhanana anu ibadah hal Fletbah nuturkeun ti ieu Hyang Widi nupanonpoé panonpoé ieu dituturkeun ieu dipuja Bulan Bulan ieu dituturkeun ieu dipuja tyrants jeung despots keptNation mana Hafoha atawa Mnavqoha mamang Ibrahim Faotà © m Allah nyebutkeun Kami Gusti nu nyebutkeun tempat urang ieu komo asalna Gusti urang, lamun urang narima Gusti terang Faotà © m Allah dina gambar-Na, nu nyaho nyebutkeun Kami, Gusti nunyebutkeun Anjeun Gusti Vibonh jeung hits hiji jalur antara naraka dorsal mah Vokon jeung mimitina mah dititah teu ngomong poé nu ngan Kis ti Rasul jeung jas nu dayOh Allah, dibikeun manéhna di kait naraka kawas thorns monyét Naha anjeun nempo monyét ceuk enya O Rasul Allah ceuk maranehna kawas forks monyét téh manéhna teuteu nyaho naon tulang extent tapi Allah Kidnap urang jobs maranéhanana. Sababaraha sésa-sésa insured digawé atawa karya Mobak atawa documented karyana, kaasup Almkhrdl atawa figuratively atawa jadi mangka manifests sorangan sanajan Allah geus réngsé yudikatif nu antara peopleAnd hayang kaluar rahmat hayang ti urangtina Apan Malaikat maréntahkeun pikeun meunangkeun kaluar ti seuneu ieu teu associating nanaon jeung Allaah nu Allah hayang ngaberkahan jiwa saha ngasuh Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah Faarafounam di dampak seuneu seuneu sujud devours putra Adam, tapi efek sujud Allah geus dilarang seuneu nudahar Vijrjohn dampak sujud tina seuneu bisa Amthacoa Faisb eta cai lifeThey bakal Spring nepi handapeun ogé tumuwuh sisikian di Hamil Torrent mangka Allah voiding tina yudikatif antara urang tetep dicium lalaki jeung beungeutna ka seuneu nyaeta jalma panganyarna tina incomes Apan Paradise nyebutkeun majikan mana waeMéakkeun beungeut mah ti seuneu eta bisa Akechbna Haruman jeung Ahrgueni intelijen calleth Allah salaku manéhna wishes pikeun nelepon manéhna terus nyebutkeun Allah Is Asit nu dibikeun jadi nu lain nyebutkeun teu ménta kuring kamulyaan anjeun jeung ulah askOthers, jeung mere Gusti-Na tina covenants jeung Darma Wills expended Allahjeung rupa ti seuneu. Lamun kuring nampa payel nu keur Paradise jeung nempo nya jempé Allah Wills ka tetep jempé terus nyebutkeun majikan nu mana wae nu diwanohkeun kuring ka panto cendrawasih, nyebutkeun Allah geus teu geus dirumuskeun covenants jeung Mwathiqk nu teu menta kuring téh, anu henteu kungsi dibéré Wilk Putra Adam nyebutkeun naon Ogdrick majikan mana waeTélépon Allah komo nyebutkeun Asit Is nu dibikeun thatAsk séjénna nyebutkeun teu jeung kamulyaan télépon Anjeun teu ménta batur, jeung mere naon anu hayang of covenants jeung Darma ieu disadiakeun ku panto cendrawasih. Lamun panto cendrawasih Anfeguet paradise sarta nempo maranéhanana kaasup Alhabrp jeung pelesir Vskt Allah Wills tetepmodeu jempe jeung saterusna nyebutkeun majikan nu mana wae nu ngajak kuring paradise, nyebutkeun Allah teu geus dibikeun Mwathiqk jeung covenants nu teu ménta naon ieu dibéré, nyebutkeun Wilk, O putra AdamWhat Ogdrick nyebutkeun majikan nu mana wae nu teu Okonnen mahluk henteu resep masih Télépon komo Allah laughs ti dinya . Lamun laughed manéhna ka manéhna pindah ka sawargalamun panghasilan maranéhanana Allah ka manéhna Timnath, tuluy nanya Gusti sarta wished sahingga Allah ngingetkeun manéhna nyebutkeun éta jeung saperti nepi ka interrupted ku wishes Allah ceuk nu jeung sajabana siga anjeunna ceuk putra lembut leuwih ti jeung Abu Sa'eed jeung Abu Hurairah ra teu Ngawalon manéhna ti thingEven-Na lamun Abu Hurairah ra kajadianka Allah Ta'ala ceuk nu jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Sa'eed jeung tenfold jeung manehna, O Abu Hurairah ra Abu Hurairah ra nyarios naon disimpen ngan nyebutkeun yén anjeun jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Sa'eed mah certify mah memorized ti Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun yén anjeun tenfold 1850 |
| Teu Tdharon nempo panonpoé jeung bulan lamun Shawwa ceuk no cenah, teu Tdharon nempo Gusti nu poé éta, tapi ogé Tdharon di visi terus ceuk hiji sora panggero kaluar pikeun muka sakumna jalma kumaha maranéhanana Hyang Widi mana anu Panyekel Palang jeung cross maranéhanana jeung boga berhala jeung brahala maranéhanana jeungnu boga sakabeh dewa jeung dewa maranéhanana Komo tetep tina maranéhanana anu ibadah Allah tina amal saleh atawa licentious jeung Gbrat ofPeople tina Kitab terus datang paparan naraka kawas mirage hiji waktu keur Yahudi naon ibadah ceuk urang adore Uzair Putra Allah ieu ceuk Kzpettm teu Allah Her teu lahir,naon anu rek nyebutkeun urang rek Tsagana ceuk nginum Visaqton dina naraka mangka ngawaleur jibril ka Kristen naon ibadah Anjeun ngomong urang ibadah Al Masih, Putra Allah eta ceuk Kzpettm teu Allah atawa putra nya whatYou rek ngomong ku Kami rek Tsagana ceuk nginum Visaqton komo tetep tina maranéhanana anu ibadahAllah tina amal saleh atawa licentious ceuk kana éta hal naon urang Ihbiskm geus Isro nyebutkeun Variqnahm Urang aya di kudu dire urang manéhna ayeuna jeung kuring kadéngé nelepon nelepon ka nyekel sakabeh jelema sabab Hyang Widi, tapi nungguan Gusti urang ceuk Faotà © m Jabbar dina gambar gambar-Na nyaeta aranjeunna nempo kahijiwaktu ... kuring nyebutkeun Gusti nyebutkeun Anjeun Allah teu nyarita ka manehna, tapi nabi nu nyebutkeun Dupi anjeun jeung manéhna ayatollah nyaho maranéhanana nyebutkeun leg Vekshv pikeun leg Fasadjad manéhna unggal percaya jeung tetep tina ibadah Allah hypocrisy jeung reputasi Capit jadi sujud nu dipake deui, nurutkeun hiji-Na tuluy dibawa ka jambatanrenders antara dorsal apan urang ngomong, O Rasul Allah sasak Nu ceuk Mdhoudh subservience eta kait jeung hooksAnd Hasake splayed aduan nya Aqifah jadi Benjd disebut boga hiji monyét insured Kalparty jeung kilat jeung angin jeung Kocevit kuda jeung panumpang Vnag Muslim survivor scratched jeung Makdousdi Gasibu komo pas anu pamungkas di antarana metot awan, naon anjeun neneng kuring tarik ka katuhu bisa némbongkeun Anjeun Poé insured ka Jabbar jeung lamun maranehna nempo yén maranéhanana geus cageur nu baraya nyebutkeun maranéhanana éta baraya ti LordPray urang jeung urang , sarta fasted jeung urang jeung gawe jeung urang Allah nyebutkeun balik,geus anjeun manggih di jantungna beurat dinars ti iman Vokhrjoh jeung deprives Allah foto dina seuneu Faotonhm jeung sababaraha di antarana bisa jadi geus kaliwat nu makéna ka suku sarta kana suku semi-rengse Vijrjohn tina terang tuluy datang deui jeung nyebutkeun balik deui manéhna manggihan di jantungna beurat satengah dinar hijiVokhrjoh Vijrjohn tina terang mangka returnHe nyebutkeun balik deui manéhna manggihan di whit jantungna iman Vokhrjoh Vijrjohn tina terang Abu Sa'eed ceuk nu teu percaya kuring Vagherúa [Allah teu ngadedetkeun whit sanajan tech alus compounded] hal anu milik sacara éksklusif nabi jeung para malaikat jeung mu'min nyebutkeun Jabbartetep syafaat Fikd Pakem seuneu kaluar sababaraha urang bisa Amthacoa Valqon di mouths walungan Paradise ceuk ka himThe cai kahirupan maranéhanana bakal Spring nepi di edges salaku bertunas buncis di Hamil Torrent bisa Anjeun nempo sapanjang batu sapanjang tangkal ka panonpoé, naon deui, ieu héjo jeung ieu bayanganieu bodas Vijrjohn lamun maranéhanana nyieun mutiara dina cingcin beuheung maranéhanana anu bade kana paradise, nyebutkeun rahayat Paradise redeems maranéhanana Rahman dibawa eta paradise Amloh teu hasil tanpa bestSaid maranéhanana kana éta hal naon nu ku anjeun katempo jeung sajabana siga anjeunna 1851 |
| Percaya ditawan Poé kiamat nepi ka Ihmua jadi ngomong lamun A_i_fna ka Gusti Farihna urang tempat urang bakal datang Adam nyebutkeun Anjeun Adam urang Abu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta panitia Oskink jeung ibadah Anjeun malaikat-Na, jeung pangaweruh Anjeun ngaran sadaya ka intercede pikeun urang sarengGusti nepi ka nulungan urang tempat urang nu manéhna nyebutkeun Kuring mah Hnakm ceuk nyebutkeun dosa nu struck dahar ti tangkal hasForbade eta tapi Bawa Nuh, nu nabi munggaran Allah dikirim ka jelema bumi bakal datang Nuh nyebutkeun mah teu ngaraos Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu Hit tanya Rabbo tanpa pangaweruh tapi BawaIbrahim Khalil Rahman ceuk bakal datang Ibrahim nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun tilu kecap Kzbehn tapi Bawa Musa, budak Allah Taurat Attah jeung kecap jarak Nghia ceuk bakal datang Musa nyebutkeun II'm teu Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu pencét maehan diri manehna tapi Bawa ka Isa Abd Allah jeung Rasul jeung rohAllah jeung kecap-Na bakal datang Issa cenahna nyebutkeun Kuring mah Hnakm tapi Bawa Muhammad, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ridho budak ngahampura manéhna mangsa katukang sarta dosa nu bakal datang Faotona dipénta idin ka Gusti di imahna solat di aku ku Lamun kuring nempo manéhna ditandatanganan sujud Vidni Allah Willsnu ngantep meHe nyebutkeun Kanaékan Muhammad ngomong, ngadenge jeung Intercede intercede Lucille méré ceuk Verf sirah mah commended nu muji Gusti jeung pamuji sukur Aalmnyh Faihd kuring ngeureunkeun waving Vadkhalhm Paradise ceuk Qatada jeung reputasi ogé nyebutkeun waving Vokhrjhm ti seuneu jeung dibawa eta paradise terus datangdeui ménta idin ka Gusti dina sholat imahna di urang mah dina ieu, lamun kuring nempo manéhna ditandatanganan sujud Vidni Allah Wills anu tuluy ari kuring ngomong Kanaékan MohammedAnd nyebutkeun, ngadengekeun jeung Intercede intercede Lucille méré ceuk Verf sirah mah commended nu muji Gusti jeung pamuji sukur Aalmnyh ceuk mangka ieu dipirigFaihd kuring ngeureunkeun waving Vadkhalhm Paradise ceuk Qatada, sarta kuring kadéngé manéhna ngomong, waving Vokhrjhm ti seuneu jeung dibawa eta paradise jeung tuluy datang deui katilu dipénta idin ka Gusti dina sholat imahna di urang mah dina ieu, lamun kuring nempo manéhna jeung ditandatanganan manéhna di sujud Vidni Allah Wills, nu mungkinkeun kuring mangkanyebutkeun IncreaseMuhammad terus ucapkeun, ngadengekeun jeung Intercede intercede Lucille méré manéhna ceuk Verf sirah mah commended nu muji Gusti jeung pamuji sukur Aalmnyh, ceuk mangka ieu dipirig Faihd kuring ngeureunkeun waving Vadkhalhm Paradise ceuk Qatada geus kadéngé manéhna ngomong waving Vokhrjhm seuneu jeung dibawa eta paradise jadi naontetep di tempat kahuruan, tapi ti incarceration-Na nu mana wae nu Quran, manéhna bakal kalanggengan ceuk Saterusna manéhna recited ayat ieu bisa jadi nu Anjeun Gusti Abosk bergengsi wilujeng sumping] Mahmood ceuk tempat ieu nu jangji nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana di 1852 |
| Sabar narima nepi ka Allah jeung Rasul mah pelvic 1853 |
| O Gusti Anjeun hatur nuhun nilai langit ?? jeung bumi Anjeun muji Anjeun Gusti langit jeung bumi, jeung therein muji Anjeun lampu langit jeung bumi, jeung therein anjeun katuhu jeung nu nyebutkeun katuhu Uadk katuhu jeung pasamoan waktu nu pas katuhu jeung paradise katuhu jeung seuneu Anjeun katuhu Oh Anjeun dirobahka Islam WBC dipercaya asup jeung nu dipercanten jeung anjeun Khasamt WABC usaha Maafkan kuring naon nu dilakukeun jeung nyangsang Osrrt announcedI nyaho naon nuju Anjeun ngalakonan mah teu aya Allah tapi Anjeun taun 1854 |
| Naon Anjeun tina Sakelmh Rabbo teu ngan manéhna jeung manéhna juru atawa dijilbab veiled 1855 |
| Anathma Dua pérak jeung dua emas jeung dua komite tina Anathma jeung dua jeung antara urang jeung neuteup ka Gusti, tapi kerudung bangga dina beungeutna di Taman Eden 1856 |
| Ukiran kaluar ti ibukota hiji affidavit palsu Muslim ditarima ku rasa ambek Allah, hiji 1857 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat atawa disumpah manusa ditempo salaku komoditi geus dibikeun kaluar leuwih ti maranéhanana méré hiji tukang bohong jeung saurang lalaki anu swore katuhu palsu sanggeus soré ka neukteuk ibukota Muslim jeung manusa tina nyegah pikaresep cai nyebutkeun Allah dina Poé kiamat Poé Omnek Fazliogé dicegah pikaresep kajaba 1858 | leungeun dipake
| Dékade geus diaktipkeun Khaith poé Allah nyiptakeun langit jeung taun bumi nyaéta dua belas bulan nu opat anu suci, tilu urutan Zul Dhu'l-Hijjah jeung Muharram jeung Rajab Mudar nu asalna antara Jumada jeung Shaban mana wae bulan ieu kami nyebutkeun Allah jeung Na utusan nyaho Vskt jadi we panginten eta Télépon tanpaanonymity, ceuk Alice Nu argumentasi urang nyarios enya nagara nu mana wae nu yén urang nyebutkeun Allah jeung kenal Rasul ceuk VsktSo we panginten eta centrist disebutkeun ngaranna, ceuk kota Alice we, ceuk Enya, cenah, beurang wae nu urang nyebutkeun Allah jeung Rasul nyaho Vskt jadi pikiran urang eta centrist disebutkeun ngaranna, ceuk Alice Poékurban urang nyarios Enya, cenah, kabeungharan Anjeun Mohammed ceuk sarta ngarasa aya cenah, jeung ngahargaan Anjeun nu suci suci salaku poé ieu di nagara Anjeun ieu dina bulan ieu Hormat jeung anjeun Gusti Stlqon Fasalkm for anjeun bisnis disebutkeun geus notYou balik deui sanggeus kuring sesat hits hiji jeung nu séjénna teu ka neckssawatara saksi bolos sugan sababaraha informing manéhna jadi leuwih sadar sawatara dédéngéan nya ieu Muhammad lamun manéhna disebutkeun kajembaran Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana mangka ngawaleur jibril, Ulah pencét Ulah nepi ka 1859 |
| Kampung Allah naon ieu dicokot sarta geus naon méré unggal indefinite Feltsber jeung diitung dikirim manéhna avowed eta jadi utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung kuring jeung manéhna jeung nyaram putra Gunung jeung putra dad keuneung jeung putra ibadah jempé lamun manehna asup Nauloa Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun budaknu precarious sarua dina dada ditebak manéhna wept kawas taun Rasul AllahHim na nya ibadah kulawarga Otbeka putra Saad cenah, tapi cenah Allah geus rahmat dina budak welas asih 1860 |
| Achtsamt sawarga jeung naraka ka Rabhma ceuk Paradise, O Gusti, naon sih teu ngayakinkeun ngan jalma lemah jeung Sagthm ceuk seuneu hartina Othert takabur, cenah Allah Komite Anjeun Rahmati ceuk seuneu Anjeun Imnapl wounded dina Anjeun kuring rek unggal salah sahiji Anjeun kaeusi ceuk boh Paradise, Allah teu ngadedetkeunnyiptakeun-Na eta establishes salah sahiji seuneu who wants Valqon mana P [Is eta nyebutkeun leuwih] tilu kali komo diatur suku di Vtemtlye dibikeun ka unggal nu sejen tur kungsi nyebutkeun kungsi kungsi | dina 1861
| Aseben keur sababaraha urang blasting tina kasalahan seuneu inflicted dina pupus, terus mawa eta ka surga Allah ceuk maranehna, berkat rahmat urang hellish, 1862 |
| Aseben keur sababaraha urang blasting tina kasalahan seuneu inflicted dina pupus, terus mawa eta ka surga Allah ceuk maranehna, berkat rahmat urang hellish, 1863 |
| Spent ka Allah tina Creation wrote manéhna luhur tahta nya eta dimimitian anger mah Rahmati 1864 |
| Kampung kreasi salah sahiji Anjeun brings dina rahim indungna pikeun opat puluh poe jeung opat puluh peuting mangka jadi lentah siga anjeunna mangka kudu nyapek siga anjeunna mangka ngirim manéhna solat Raja dina opat kecap nu nyerat hirup-Na pikeun manéhna jeung karyana, boh happy atawa bagja mangka infuses sumanget, salah sahiji nu maneh mun karyarahayat of Paradise teu komo boga aranjeunna jeung manéhna ngan Arm Fasbak buku kukituna proyek meta asup kana rahayat Apan-seuneu thoughOne anjeun pikeun ngalakonan karya rahayat seuneu nepi ka ieu antara maranéhna sarta manéhna ngan ARM Fasbak buku kukituna lakonan kana karya rahayat Paradise VidkhalhaTaun 1865 |
| O Jibril, naon nyegah Anjeun pikeun nganjang urang nganjang urang leuwih ti 1866 |
| Allah disadiakeun pikeun maranéhanana anu labored dina prosés teu meunang kaluar, tapi Jihad dina prosés ratification jeung kecap nu asup Paradise atawa eweh ka imahna, nu datang kaluar ti eta jeung naon anu miboga pahala atawa booty 1867. |
Ti | murderer jadi kecap Allah nyaeta Allah Supreme dina jalan Allah nyaeta 1868 |
| Tetep mah jalma nu katempo dina jelema komo datang ka Allah 1869 |
| Leungit hiji bangsa daptar Urutan mah Allah, naon ngarugikeun ngampar atawa disagreed sareng maranehna nepi ka paréntah Allah asalna jeung maranehna jadi 1870 |
| Sapotong Ieu lamun kuring ménta naon Oattiytkha teu saukur paréntah Allah Vic Sedengkeun Adbert ka Aakrnk Allah 1871 |
| Allah disadiakeun pikeun maranéhanana anu labored dina prosés teu meunang kaluar ti imahna, tapi Jihad dina prosés jeung ratification tina biantara nya éta nuliskeun Paradise atawa mulang ka imahna, kaasup ganjaran earned atawa booty 1872 |
| Lamun disebut Allah di supplication Vaazmoa Icoln teu salah sahiji anjeun, lamun anjeun bakal méré kuring, Allah teu Mstl manéhna 1873 |
| 1874 teu shalat |
| Percaya kawas saperti severity tina susuk kertas Hawa tina segi kasempetan asalna Tkviha Lamun angin calmed moderated ogé insured diganjar jeung afflictions saperti kapir kawas Cedar pireu sedeng sanajan Allah Wills Iksamha 1875 |
| Tapi tinggal sateuacanna tina bangsa samemeh anjeun, antara anu solat asar nepi ka susunan panonpoé méré rahayat Taurat Taurat maranéhanana dijieun eta komo satengahna ngaliwatan poé terus éta teu bisa kituna ka Render carats carats mangka méré jalma golongan Injil Kitab Suci, jeung maranéhanana tetep nepi ka solat asarterus éta teu bisa Render kituna carats carats terus Anjeun méré manéhna komo Qur'an Fmmeltm Panonpoé Tilelep Voateetm Kiratin KiratinLord ceuk rahayat Taurat maranéhanana kurang karya jeung leuwih bayar, ceuk Do Zlmtkm tina ganjaran Anjeun tina hiji hal maranéhanana ngomong teu, cenah eta ieu mah rek Fazli Otte of 1876 |
| Ibaaekm teu ngiluan nanaon jeung Allah hiji hal, atawa maok, sareng teu Tznoa teu maehan anak anjeun teu datang Bbhtan Frunh antara leungeun jeung suku anjeun teu Tasona di dipikawanoh dina Anjeun ganjaran dina Allah, sarta pencét hal anu nyandak manéhna di dunya ieu téh expiation sarta purifikasi jeung jaket Allah geuska Insya Allah, lamun manéhna wishes disiksa ngahampura manéhna 1877 |
| Kampung nabi Allah Solomon geus wanoja Batu ceuk ka Otoven peuting dina bikangna Felthmln unggal awéwé jeung méré ksatria lahir pajoang pikeun demi Allah Vtaf dina istri-Na, naon lahir di antarana, tapi wanoja lahir incision Ghulam Nabi Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga lamun Solomon ieu teu kaasup ka bore unggal awéwésaha manéhna bore hiji satria pajoang demi Allah 1878 |
| Purifikasi Lumayan anjeun, Insya Allah cenah, tapi muriang purifikasi Badui ieu bubbling ka kapala tina Tezirh Graves badag ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana lamun enya 1879 |
| Jiwa nyekel Allah bari daék jeung replayed bari daék Vqadwa Todioa bisnis maranéhanana jeung yén panonpoé naék jeung ngahurungkeun bodas, jadi manéhna ngado'a | taun 1880
| Tjerni teu Musa, jelema anu ngajempolan ku Poé kiamat jeung kuring bakal jadi ti heula hudang up. Lamun Musa mandi gigireun tahta, kuring teu nyaho naha maranéhanana anu dumbfounded Nu prospek hareupeun kuring atawa anu kaasup Allah 1881 |
| Vocations dayeuh malaikat guarding Dajjal manggih tukang obat teu deukeut teu ulah kitu, Insya Allah 1882 |
| Mah, hayang ngajak unggal nabi, Insya Allah ka cagar syafaat mah kiamat mah 1883 |
| Whilst mah sare ditempo kuring dina Kulaib Vensat Allah Wills piceun, jeung Ibnu Abi dicokot dipper nyokot jauh atawa ngalakukeun kajahatan dosa Znobin Dina dipiceun kalemahan jeung Allah ngahampura manéhna terus nyandak Fasthalt umur nya kulon jeung henteu nempo genius jalma livery Freeh komo pencét rahayat di sabudeureun manéhna Batn 1884 |
| Ashvawa Feltagroa porsi Allah dina biwir tina Rasul Wills 1885 |
| Sahanteuna salah sahiji Anjeun Allah ngahampura kuring, lamun bakal rahmat dina kuring, lamun anjeun bakal, lamun anjeun bakal ngaberkahan kuring jeung resolves di Msolth manéhna teu naon manéhna hayang teu compelled manéhna 1886 |
| Senà Musa dina ngeusian barudak Israel salaku manusa nu datang cenah, Ulah nyaho saha kuring nyaho anjeun ngandika ka Musa, teu kaungkap ka Musa maké Abdna Khadr ditanya Musa cara ngalegaan manéhna jeung dimimitian manéhna Allah lauk paus ayat jeung ka manéhna lamun manéhna leungit lauk paus nujul Anjeun Stlqah ieu Musa, dituturkeun ku dampak nutina lauk paus dina Boy laut ngandika ka Musa, Musa [Kumaha saur anjeun eta Oana ka batu, abdi hilap nu manusa whaleAnd ngan pikeun ngingetkeun manéhna tina Iblis] Musa ceuk [nu keur naon urang geus néangan impacts Fartda dina carita maranéhanana kapanggih] Khadra naon Allah bakal pisah 1887 |
| Pindah ka handap isukan, Insya Allah Bkhaev diwangun Kenana nu saterusna dibagi disbelief nu | taun 1888
| Verily Qavlon isukan, Insya Allah cenah, Muslim teu ngonci kabuka Vadoa ceuk nu pajoang bedah Vdoa Vosapthm Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ceuk ka manéhna Qavlon isukan, Insya Allah 1889 |
| Lamun Allah aya spent di langit pencét malaikat jangjang Khaddaana pikeun nyebutkeun kawas runtuyan Safwan Ali ceuk séjén Safwan Infzhm, lamun [panik hate for aya naon ceuk maranehna PANGERAN ngadawuh anu katuhu, nu agung Ali] 1890 |
| Naon Allah otorisasi ka hiji hal ceuli Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung nyanyi Qur'an jeung ceuk nu boga hayang manéhna didugikeun ku 1891 |
| O Allah nyebutkeun Adam nyebutkeun, 'Bawa ka propounds sora nu Allah paréntah Anjeun pikeun muka kaluar ti turunan anjeun, dikirim ka Fire 1892 |
| Allah lamun mah kawas budak Jibril disebut nu Allah geus dicinta Flana Vohabh Jibreel mikanyaah ka manéhna terus Jibril Télépon di langit nu Allah bisa bogoh ka manéhna mah bandung Pangeran, jadi asih rahayat langit teras nahan manéhna pangakuan ka urang bumi 1893 |
| Ataaqbon anjeun, malaikat jeung malaikat peuting jeung mangsa poé maranéhanana papanggih di doa soré jeung solat subuh terus limp anjeun saha, hiji Fasalhm eta nyaho kumaha ninggalkeun Ebadi ngomong kenca eta basa aranjeunna éta solat jeung solat, maranéhanana méré 1894 |
| Jibril datang Fbherna nu Matt teu ngahubungkeun nanaon jeung Allaah bakal nuliskeun Paradise lamun kuring salempang, sanajan manéhna bunuh zinah jeung nu salempang sanajan zinah jeung 1895 |
| O Jadi lamun pindah ka bed, béjakeun ka Allah, asup Islam sorangan ka anjeun jeung diarahkeun kuring ka anjeun jeung otorisasi warrants ka anjeun jeung GATT dorsal Anjeun kahayang jeung angen Anjeun teu panyumputan atawa mangga Anjeun iwal mun percaya buku Anjeun, nu ieu wangsit jeung Npik ngutus Kami ka anjeun lamun anjeun maot dina peuting Anjeun ieu dina nalurijeung anu jadi mah mayar 1896 |
| O imah kitab pihak itungan Eleh gancang jeung lini maranéhanana 1897 |
| O imah kitab pihak itungan Eleh gancang jeung lini maranéhanana 1898 |
| Allah ceuk menyakiti kuring, Putra manusa blasphemes geus pernah jeung Kami salawasna dina leungeun mah maca ngaliwatan beurang jeung peuting 1899 |
| Buka Puasa Allah nyebutkeun ka kuring sarta kuring baris ganjaran manéhna sarta anggap kahayang pikeun dahar jeung nginum for urang mah jeung Komite puasa jeung jalma puasa lamun kabagjaan jeung delight break lamun dialungkeun Rabbo jeung napas tina jalmi puasa leuwih hade jeung Allah ti seungit tina kasturi | taun 1900
| Ayoub dikumbah bari manusa taranjang sejen ku locusts indit Nyieun Agesa di cloak-Na cried, O Gusti Ayoub Naha anjeun nempo naon lagu mah ceuk Enya, O Gusti, tapi indispensable pikeun ridho kuring 1901 |
| Gusti descends unggal peuting ka sawarga kaitung pangdeukeutna ti tungtung lamun tetep katilu peuting jeung nyebutkeun kuring bisa ngangkat ti manehna nanyakeun kuring ka saha kuring méré Istgverni ngahampura manéhna 1902 |
| EX batur urang Kiamat jeung attribution ieu Allah ngadawuh Anjeun spent spent 1903 |
| Allah ceuk kuring geus disiapkeun keur budak bener Ku naon teu panon geus katempo, euweuh ceuli geus kadéngé atawa jantung manusa 1904 |
| Lamun Tahajjud peuting ceuk Oh Anjeun hatur nuhun terang langit jeung bumi Anjeun muji Anjeun tetela nilai ?? jeung bumi Anjeun muji Anjeun Gusti langit jeung bumi, jeung therein Anjeun katuhu Uadk katuhu jeung paribasa katuhu sarta pasamoan katuhu Anjeun sareng paradise katuhu jeung nu makéna katuhu jeung kitab nabi katuhuwaktu Oh katuhu pikeun anjeun asup Islam WBC dipercaya asup jeung nu dipercanten dieu Kang Spring WABC Khasamt jeung manéh jadi forgiveWhat dijieun kuring naon nyangsang jeung Osrrt anjeun nyarios naon Allah aya Allah tapi anjeun 1905 |
| Abdi nyebutkeun lamun Allah hayang digawe teu goréng Tketboha manéhna nepi ka manéhna teu karya Vaketboha cita tapi kenca keur kuring Vaketboha manéhna ogé jeung lamun manéhna hayang karya alus manéhna teu Vaketboha manéhna karya alus Vaketboha-Na sapuluh-melu ka tujuh ratus kali 1906 |
| Lahirna nyiptakeun Allah sabot réngsé eta, cenah rahim Meh ceuk ieu Alaaúz pangbagi anjeun estrangement, cenah teu narima nu asal tina resi jeung kuring bakal motong off ti Kotak ceuk Enya, O Gusti, ceuk anjeun eta nyaéta 1907 |
| Allah ceuk Ebadi jadi kafir kuring sarta dipasak kuring 1908 |
| Allah ceuk lamun kuring kawas Abdi mah dipikacinta papanggih manéhna, sarta lamun manéhna disliked hated pasamoan-Na mah jeung 1909 |
| Allah ceuk Kami salaku budak kuring nyangka 1910 |
| A man nu teu digawe ucing alus lamun Vhrkoh Matt Adhiroa satengah di darat jeung satengah di laut sumpah Sedengkeun Allah nyaram manéhna ka Aazpinh hukuman teu ngahukum manéhna jeung salah sahiji alam Allah maréntahkeun laut dikumpulkeun di jerona jeung ngurut daratan dikumpulkeun di eta mangka ngawaleur jibril teu ku naon ceuk Khchitk jeung Anjeunnyaho forgave hiji 1911 |
| Kampung budak dosa jeung meureun manéhna kaliru dosa sarta ngomong, PANGERAN, geus dosa jeung meureun ceuk kuring jadi ngahampura kuring, ceuk Gusti weruh Abdi nu manéhna geus hiji Gusti forgives dosa jeung nyokot manéhna dihampura Abdi mangka ari Naon Allah mangka pencét a dosa atawa dosa, kasalahan, ceuk Gusti dosa atawa ieu Vagverh panungtung ceuk nyahoAbdi nu manéhna ngabogaan Gusti Anu forgives dosa jeung dihampura manéhna keur naon ari Abdi mangka, Insya Allah, mangka guiltyPerhaps dosa dosa jeung cenah ceuk Gusti, ceuk kainféksi, atawa ceuk nu sejenna dosa Vagverh kuring nyaho Abdi ngomong yén manéhna ngabogaan Gusti Anu forgives dosa jeung dihampura manéhna salila tilu aksi Abdi, Wills 1912 |
| Jalu manusa hiji nu kamajuan atawa ka jalma anu datang saméméh anjeun nyarios kecap hartina Allah eweh duit jeung putra nalika manéhna dihadiran maot teh ceuk ka putra-Na bapana nu mana wae nu Anjeun Anjeun, ceuk bapana alus cenahna teu Eptir atawa teu Eptiz lamun Allah ganjaran anjeun jeung Allah diperkirakeun eta torments manéhna tur tingal lamun maranehnaVahrkona komo lamun kuring jadi batubara Vitzhakona atawa Vasgona ceuk lamun poé windy angin nu cenah VodhironaProphet Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyandak Mwathigahm dina eta jeung Gusti maranehna mangka Odhiroh dina hiji poé windy, cenah Allah Ta'ala Kudu Lamun eta aya hiji manusa Allah, Abdi ceuk kakandunganmah teu naon atuh naon, ceuk Mkhavtk atawa tim ceuk anjeun naon Tlavah nu rahmat lajeng ngadawuh deui, naon séjén Tlavah Sarta aya bapana Osman cenah mah, kadéngé ti Salman kitu, ningkat Odhirona di laut 1913 |
| Lamun Poé kiamat dipirig mah, cenah, Gusti nuliskeun Paradise di nu jantung whit ngeunaan bade kana mangka bisaeun nuliskeun Paradise di nu jantung nyaéta hal kaitung pangdeukeutna ti tungtung taun 1914 |
| Lamun kiamat Mag urang unggal di sababaraha bakal datang Adam nyebutkeun Intercede pikeun urang ka Gusti nu nyebutkeun, Kuring mah nya, tapi anjeun Abraham eta Khalil Rahman bakal datang Ibrahim nyebutkeun mah teu boga tapi anjeun Musa eta Clem Allah bakal datang Musa nyebutkeun Kuring mah teu boga tapi anjeun Yesus eta Ruh Allah jeung kecap-Na bakal datangIssa nyebutkeun mah teu boga tapi anjeun kudu MuhammadAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Faotonna mah nyebutkeun kuring geus ménta idin ka Gusti pangeran dina kuring jeung inspires kuring Mhamed dipuji Anjeunna ku teu gonna ayeuna Vahmayor maranéhanana Mahamd jeung sujud pamungkas nya eta ceuk O Muhammad Angkat sirah anjeun sarta ngomong, ngadangu anjeun WSL dibikeunieu dipirig intercede jeung ngomong, O Gusti, abdi bangsa mah ceuk mimiti waving eta tina dina manah iman hiji mustard-sanggem lantaran kitu, mangga terus datang backVahmayor maranéhanana Mahamd mangka sujud pamungkas nya eta ceuk O Muhammad, angkat sirah jeung ngomong, ngadangu anjeun WSL dibikeun ieu dipirig intercedejeung ngomong, O Gusti, abdi bangsa mah ceuk mimiti waving eta di nu whit jantung atawa whit iman lantaran kitu, mangka maneh anu terus datang deui Vahmayor maranéhanana Mahamd mangka sujud pamungkas nya eta ceuk O Muhammad, ngumpulkeun sirah jeung ngomong, ngadangu Anjeun méré Lucille ieu dipirig intercede atuh ngabejaan yaLord, abdi, nyebutkeunmimiti waving di nu jantung nyaéta kaitung pangdeukeutna ti tungtung beurat minimum minimum tina siki mustard iman dibawa manéhna ti seuneu ku kituna mangga jeung iraha urang datang kaluar ti lamun Anas cenah nepi ka sababaraha urang sahabatna lamun urang diliwatan Belhassen hiji Mtwar di Abu Khalifa imah Vhaddtnah kaasup diriwayatkan Anas Ibnu Malik VotenahVslmana eta otorisasi Urang ka manéhna, O Abu Saeed Urang nembongkeun of lamun adi anjeun AnasSon tina boga eta teu katempo kawas naon lumangsung dina syafaat nu ceuk heh Vhaddtnah ngawangkong jeung réngsé ka ieu tempat, cenah, heh aturan, urang teu ningkatkeun urang dina ceuk ieu mah geus ka kuring nu sagala dua puluh taun ka tukangKuring henteu weruh humanis atawa hate nu trust Anjeun urang nyarios O Abu Said Vhaddtna laughed jeung ceuk kreasi anak sapi manusa naon mah, cenah, tapi hayang ngabejaan ka Anjeun ka kuring salaku Haddzqm manéhna, jeung ceuk thenI mulang Vahmayor kaopat maranéhanana Mahamd mangka sujud pamungkas nya eta ceuk O Muhammad Angkat sirah anjeun sarta ngomong,ngadangu Lucille méré manéhna jeung Intercede intercede jeung ngomong, O Gusti, méré kuring idin ka maranéhanana anu ceuk aya god but Allah nyebutkeun jeung Ezzati jeung Jalali jeung sombong jeung kamulyaan mah Okrzin di antarana ceuk aya god but Allah, 1915 |
| Kampung incomes Tukang Paradise Paradise jeung miang sejen ti urang manusa Apan Fire crawling kaluar ti Gusti-Na nyebutkeun manéhna nuliskeun paradise, nyebutkeun Gusti sorga pinuh ku nyebutkeun manéhna tilu kali, sakabéh nu restores paradise pinuh ku eta nyebutkeun yen Anjeun kawas minimum sapuluh Marar 1916 |
| Naon nu hiji ngan Sakelmh Rabbo teu manéhna jeung manéhna juru katingal Ayman manéhna teu ngan tempo suku hasil karyana anu katingal luckless manéhna teu ngan nempo naon suku anu katingal dina leungeun nya teu ngan tempo seuneu dina beungeut nya jadi sieun seuneu, komo satengah titimangsa ceuk Aloamc jeung ka kuring ngirut Ibnu kadatangan Ngeunaan Khitmasiga anjeunna komo ngaronjat kecap nu hade 1917 |
| Approaching salah sahiji Anjeun ti Gusti nyimpen nepi aturan Islam nyebutkeun eta diaktipkeun nu kitu jeung kitu nyebutkeun enya jeung diaktipkeun sebutkeun nu kitu jeung kitu nyebutkeun enya Fikrrh saterusna mah nyebutkeun Anjeun ngamimitian di dunya ieu mah jeung ngahampura ayeuna 1918 |
| Approaching salah sahiji Anjeun ti Gusti nyimpen nepi aturan Islam nyebutkeun eta diaktipkeun nu kitu jeung kitu nyebutkeun enya jeung diaktipkeun sebutkeun nu kitu jeung kitu nyebutkeun enya Fikrrh saterusna mah nyebutkeun Anjeun ngamimitian di dunya ieu mah jeung ngahampura ayeuna 1919 |
| Diprotes Adam jeung Musa ceuk ka Musa, Anjeun Adam, nu drove kaluar turunan of Paradise Adam Musa ka yén Allah geus dipilih kecap-Na Brsalath terus ngalepatkeun kuring hiji Urutan geus diperkirakeun nu ku Jieun Straddle Adam Moussa 1920 |
| Gathers percaya kiamat ngomong lamun A_i_fna ka Farihna Gusti urang ti tempat urang ieu bakal datang Adam nyebutkeun manéhna Anjeun Adam manusa Abu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta ibadah Anjeun malaikat jeung pangaweruh Anjeun ngaran sadaya Vashva urang Gusti urang komo nulungan urang jeung nyebutkeun maranéhanana teu Hnakmnyebutkeun eta dosa nu pencét 1921 |
| Naon dua walungan ieu, O Jibril Nile ieu jeung Euphrates ceuk Anzarethma mangka indit di sawarga, lamun manéhna Walungan panungtungan manéhna Istana pepel jeung aquamarine struck leungeun-Na. Lamun manéhna tertangkap Ozfr ceuk naon ieu, O Jibril Kawthar ieu nu stash Anjeun Gusti, mangka manéhna ascended ka sawarga kadua, cenah, manéhnaceuk Malaikat manéhna kawas naon mah ka manéhna manéhna ieu ceuk Jibril nyarios, tur Anjeun saidMuhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung berkah maranéhanana geus dikirim manéhna ceuk enya ceuk maranehna salam manéhna jeung Wilujeng sumping Saterusna manéhna ascended ka sawarga katilu jeung ceuk manéhna , saperti kahiji sarta kadua ceuk saterusna manéhna ascendedka kaopat Maranéhanana ceuk manéhna kawas éta jeung saterusna manéhna ascended ka sawarga kalima, ceuk maranehna, siga anu saterusna manéhna ascended ka sawarga kagenep maranéhanana ceuk manéhna kawas éta jeung saterusna manéhna ascended ka heavenThey katujuh ceuk manéhna kawas éta sakabéh langit mana nabi geus naon anu disebut Foeit eta Idrisdina kadua jeung Harun di kaopat jeung nu séjénna dina kalima teu ngapalkeun ngaran jeung Ibrahim dina Musa kagenep di leuwih sering dipake tinimbang katujuh keur kecap Allah ngandika ka Musa, Gusti teu nyangka nu angkat batur terus topped eta nepi kituna teu saurang ogé weruh tapi Allah komo pamungkas Tangkal DNAjeung datang Gusti perkasa tina Maha suci VtdlySo ieu wae euy kira-kira sudut anu kaungkap ka Allah salaku wangsit manéhna lima puluh solat dina bangsa unggal poé jeung peuting terus murag nepi ka Musa nepi Vaanbsa Musa ngomong, O Muhammad, naon era Anjeun Gusti dipercayakeun ka lima puluh solat ceuk unggal beurang jeung peuting, ceuk nubangsa teu bisa nanggung eta ngarujuk Vlakhvv Anjeun Gusti tos, jeung Nabi maranéhanana, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jiga Jibril consultedIn nu nunjuk ka manéhna nu enya Jibril bener teu Anjeun hoyong Jabbar cenahna tempered tempat-Na, O Gusti, abdi bangsa, AS teu bisa manéhna ieu nunda manéhna sapuluh solat jeungmangka indit deui ka Musa, Musa Vaanbsa manéhna terus repeating ka Gusti-Na nepi ka jadi ka lima solat Saterusna Musa Ahtbsa di lima Manéhna nyebutkeun Mohammed jeung Allah geus lumangsung ka barudak urang Israil dina minimum nasional ieu Vdafoa FterkohVomtk awak lemah yen hate jeung Ibdana jeung Ibsara jeung Osmaanujul Vlakhvv Anjeun Gusti eta sadayana bakal robah Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung dibikeun ka Jibril keur nandaan eta atawa hated eta Jibril Verwah di kalima, cenah, O Pangéran, éta mah lemah, awakna jeung hate maranéhanana jeung ngadangu tur awakna offsetting urang ceuk Jabbar O Muhammad ngomong, 'Bawa ka Nya naonteu nyebutkeun mah bakal changeAlso ditumpukeun ka anjeun atawa buku ceuk unggal alus sapuluh-melu aya lima puluh atawa bukuna lima, anjeun datang deui ka Musa, cenah, Kumaha teu cenah ngagampangkeun urang méré urang sadayana nu hadé sapuluh-melu Musa ngomong, bisa Allah entertained barudak urang Israil di panghandapna nu Fterkoh nunjuk ka Gusti VlakhvvAnjeun Manéhna ogé ngomong Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna, O Musa jeung AllahToo embarrassed, nu differed ti PANGERAN ngandika ka anjeunna di ngaran Allah Vahpt 1922 |
| Allah nyebutkeun ka rahayat Paradise, O urang of Paradise nyebutkeun 'Bawa ka nu hade dina leungeun jeung nyebutkeun teu Anjeun indulge ngomong jeung naon we teu narima, O Gusti geus dibikeun urang kajaba batur méré penciptaan jeung nyebutkeun teu méré Anjeun anu pangalusna eta jeung ngomong, O Pangéran, jeung sagala hal anu leuwih alus ti éta, nyebutkeunhalal ka anjeun Rezvani teu exasperate Anjeun kungsi leuwih 1923 |
| A man rahayat of Paradise menta ijin ti Gusti-Na Isa ka manehna di cangkok Seni thou teu ceuk enya anjeun hayang, tapi kuring bakal cinta ka melak nu speediest jeung sowing eta hayang sajak pihak-Na rising jeung Asthsadeh Tkwerh saperti gunung jeung Allah nyebutkeun Dunk, O putra Adam, teu hiji halnu satisfies napsu Anjeun 1924 |
| Pikeun nyieun Allah nyiptakeun Anjeun hiji Nada ceuk yén éta téh anu hebat jeung saterusna mah ceuk no terus maehan anak anjeun sieun ka eupan nu terus mah ceuk no mangka ngawaleur jibril nu Tzana Bhalilh tatangga 1925 |
| Teu acan urang nu teu Itagn Qur'an jeung lian avowed ngaronjat ku 1926 |
| Thacd mah ukur aya di dua lalaki ka saha Allah Koran ieu dituturkeun ku pariuk jeung pariuk peuting poé, manéhna nyebutkeun, upami Anjeun hoyong naon Otti ka pangalusna ieu dipigawé salaku teu lalaki ka saha duit spent di katuhu lamun manéhna nyebutkeun ka anu pangalusna kawas naon Otte digawé di jerona, saperti naon hade 1927 |
| No dengki iwal dina dua manusa ka saha Allah Koran ieu dituturkeun ku pot tina peuting jeung pariuk poé jeung lalaki ka saha Allah pariuk duit manéhna spends peuting jeung pariuk tina poe 1928 |
| Ti urang ieu ditelasan pikeun Paradise 1929 |
| Pikeun ngajak Allah Nada cenahna dijieun Anjeun mangka ngawaleur jibril teu terus maehan sieun anak Anjeun nu Wéb ceuk anjeun, mangka ngawaleur jibril nu mana wae Tzana analyte tatangga 1930 |
| Tinggal tapi maranéhanana anu karuhun Bangsa antara solat asar di Panonpoé Tilelep Ute rahayat Taurat Taurat, jeung maranéhanana tetep nepi ka satengahna ngaliwatan poé terus éta teu bisa kituna ka Render carats carats mangka urang Ute tina Injil Injil maranéhanana dijieun eta jadi mah do'a asar terus éta teu bisaKu kituna Render carats carats mangka Ootim Koran Fmmeltm nepi ka panonpoé susunan Sun Voateetm Kiratin Kiratin saidPeople tina Kitab maranéhanana urang kurang karya jeung leuwih bayar Allah ceuk Zlmtkm Sugan anjeun ngabogaan hak teu hiji hal maranéhanana ceuk kuring rek Fazli Otte of 1931 |
| Shalat waktu anak honoring kolotna jeung mangka jihad pikeun Allah | taun 1932
| Mah méré manusa jeung ngantep lalaki anu ngantep asih nu kuring méré ka sababaraha urang di hate tina kahariwang jeung panik jeung sababaraha urang dahar kumaha Allah dilakukeun dina hate tina richness jeung goodness of saha ngirut Ibnu ngéléhkeun 1933 |
Allah ceuk |> Lamun ngadeukeutan ka budak Shubra ditilik manéhna hiji panangan jeung lamun leuwih deukeut ka ARM ditilik manéhna dijual datang ka kuring jeung lamun kuring ditilik manéhna leumpang trot | taun 1934
Allah ceuk |> Lamun budak ngadeukeutan ka kuring Shubra ditilik manéhna hiji panangan jeung lamun ditilik kuring hiji panangan ditilik manéhna dijual atawa Buaa 1935 |
Allah ceuk |> Lamun budak ngadeukeutan ka kuring Shubra ditilik manéhna hiji panangan jeung lamun ditilik kuring hiji panangan ditilik manéhna dijual atawa Buaa 1936 |
Cenah | unggal expiation karya na Bulan Puasa ka kuring sarta kuring baris ganjaran for eta jeung napas nu puasa jalma leuwih hade Allah ti seungit tina kasturi | taun 1937
PANGERAN ngadawuh |> teu kudu Abdul nyebutkeun manéhna leuwih hade tinimbang di 1938 nalika putra Yunus |
| Ulah percaya rahayat kitab atawa Tkzbohem terus ucapkeun [Urang percaya Allah jeung wangsit ka 1939 |
Naon anu anjeun pigawé sareng maranehna | Nschm jeung ceuk Johhma jeung Nkhozehma ceuk Bawa Taurat Vatloha lamun anjeun aya truthful] maranéhanana datang sarta ngadawuh ka lalaki anu recites sugema eyed geus dibaca nepi ka ahir nu manéhna nunda leungeun-Na kana eta ceuk ngumpulkeun leungeun anjeun 1 940 |
| Naon Allah otorisasi ka hiji hal otorisasi ka Nabi Suci sora alus kaluar pisan 1941 |
| Mah nempo anjeun kawas domba jeung tanah gurun. Mun anjeun geus di flock Anjeun atawa Baditk authorizing solat sora Farfa teu ngadenge eta leuwih sora muezzin Jen teu Poho jeung sia tapi nempo manéhna dina Poé kiamat 1942 |
| Dikirim Baca O Hisham recited maca mah kadéngé Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ogé unloaded terus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana maca umur mah maca nu peers mah ceuk, ogé wangsit yen Koran ieu wangsit ka tujuh karakter Vagherúa naon facilitatesmanéhna 1943 |
| Unggal fasilitator pikeun nyiptakeun nu-Na 1944 |
| Naon Anjeun wrote, tapi ti tempat diuk seuneu atawa ti sawarga ceuk teu unggal kapercayaan di ceuk fasilitator Gawé 1945 |
| Spent ka Allah penciptaan geus ditulis buku atawa nungkulan Rahmati ceuk saméméh anger mah jeung Anjeunna luhureun Arasy 1946 |
| Allah wrote buku samemeh nya nyieun karakter nu Rahmati dimimitian anger mah manéhna geus ditulis leuwih kaisar dina taun 1947 |
| Allah teu tega mun jeung maneh mah boga biruang Anjeun datang ka Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana looted Ebel dipénta urang ngomong, mana Alinver Alocharion maréntahkeun urang lima membela tÃks Gore terus we dimimitian urang nyarios naon we dijieun NATO Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu tahan urang jeungnaon manehna geus naon brings urang mangka pikeun meunangkeun urang Ngflana Rasul Allah jeung leungeun nya kan Allah can pernah aya hasilna. Urang ka manéhna FaraganaI ceuk manéhna mah teu tega anjeun, tapi Allah dijieun anjeun jeung sumpah ka Allah teu katuhu jeung kuring nempo leuwih alus séjén, tapi kuring datang ka nu pangalusna pikeun manéhna jeung Thlltha1948 |
| Order Anjeun nyaram opat jeung opat order Anjeun iman dina Allah Is clue naon iman dina Allah testifying yén teu aya god but Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin méré lima sanggeus nobel jeung nyaram sagala opat teu inuman dina gourd jeung Hilum kaayaan Almzvth jeung Alhantma 1949 |
| Kampung boga gambar ieu dihukum dina Poé kiamat, sarta ceuk geus revived naon nu ku anjeun damel 1950 |
| Kampung boga gambar ieu dihukum dina Poé kiamat, sarta ceuk geus revived naon nu ku anjeun damel 1951 |
| Allah ngomong, éta téh darkest maranéhanana anu indit nyieun Kkhalqa Vlakhalqgua jagung atawa sisikian pikeun nyieun atawa sanggem 1952 |
| Percaya sapertos nu maos Qur'an Kalotrjp selera hade jeung alus Haruman jeung nu teu maca Kaltmrh selera hade jeung angin geus kawas unabashed nu maos Qur'an kawas Rihaneh Haruman alus sarta raos pait jeung kawas ungodly nu teu maca Qur'an kawas rasa Alhandalh pait atawa angin nya1953 |
| Éta mah hiji hal ceuk maranehna, 'O Rasul Allah, aranjeunna nyieun hiji hal bener jadi cenah ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung pamadegan kecap katuhu jin snatches Fakerkrha kana ceuli Kkerkrh hayam bikang sarta mix leuwih ti saratus | dina taun 1954 bohong
| Kaluar urang ku caang jeung maca Qur'an henteu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan agama salaku Imrq arrow ti ruku jeung saterusna teu mulang aya nepi ka panah deui ka naon ieu ka Simahm ceuk Simahm hawa atawa Alzbed 1955 | ceuk
Dua kecap | Habibtan Rahman cahya dina beurat basa dina kasaimbangan Hallelujah Hallelujah jeung muji ka nu agung 1956 |
Ti | ngingetkeun aranjeunna yén éta téh palsu mangrupa salah sahiji liars 1957 |
| Ulah nutupan eta jeung bohong dina Alj Seuneu 1958 |
| Ngahaja nutupan jok tina Fletboo seuneu 1959 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina taun 1960 |
Nu | falsely No Kkzb dina hal nu bohong ngahaja dina jok tina Fletboo seuneu 1961 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 1962 |
| Cekap jeung bohong keur manusa nu sagalana nu manéhna hears | dina taun 1963
| Cekap jeung bohong keur manusa nu sagalana nu manéhna hears | taun 1964
| Cekap jeung bohong keur manusa nu sagalana nu manéhna hears | taun 1965
| Cekap jeung bohong keur manusa nu sagalana nu manéhna hears | taun 1966
| Bakal jadi jalma mah salila nétélakeun naon anjeun teu acan uninga Anjeun atawa founding Anjeun sareng Viyakm eta 1967 |
| Boga dina imposters dékade panungtungan liars Aotonkm tina paguneman teu ngadéngé naon atawa founding Anjeun Viyakm jeung eta teu Adilonkm teu Evtnokm 1968 |
| Islam pikeun mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh nu expenses, ceuk manéhna dipercaya Fjibna manéhna nanyakeun manéhna jeung dipercaya manéhnageus diucapkeun rightly ceuk percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé Tukang sarta méré salaku loba alus sarta jahat, cenahna dipercaya manéhna ka meFor amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku éta teu tempo eta nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalmceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan Amartha ceuk bangsa méré lahir ka Jeng nya tur tingal barefooted, taranjang, herdsman malarat ceuk fitnah di arsitéktur jeung tuluy indit Vlbutt mangka sacara saksama Manéhna ka kuring umur mah saha anu apal questioner nyebatkeun Allah jeung MessengerI-Na nyaho kitu ceuk Jibril, anu datangngajar Anjeun agama Anjeun 1969 |
| Islam pikeun mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh nu expenses, ceuk manéhna dipercaya Fjibna manéhna nanyakeun manéhna jeung dipercaya manéhnageus diucapkeun rightly ceuk percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé Tukang sarta méré salaku loba alus sarta jahat, cenahna dipercaya manéhna ka meFor amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku éta teu tempo eta nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalmceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan Amartha ceuk bangsa méré lahir ka Jeng nya tur tingal barefooted, taranjang, herdsman malarat ceuk fitnah di arsitéktur jeung tuluy indit Vlbutt mangka sacara saksama Manéhna ka kuring umur mah saha anu apal questioner nyebatkeun Allah jeung MessengerI-Na nyaho kitu ceuk Jibril, anu datangngajar Anjeun agama Anjeun 1970 |
| Islam pikeun mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh nu expenses, ceuk manéhna dipercaya Fjibna manéhna nanyakeun manéhna jeung dipercaya manéhnageus diucapkeun rightly ceuk percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé Tukang sarta méré salaku loba alus sarta jahat, cenahna dipercaya manéhna ka meFor amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku éta teu tempo eta nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalmceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan Amartha ceuk bangsa méré lahir ka Jeng nya tur tingal barefooted, taranjang, herdsman malarat ceuk fitnah di arsitéktur jeung tuluy indit Vlbutt mangka sacara saksama Manéhna ka kuring umur mah saha anu apal questioner nyebatkeun Allah jeung MessengerI-Na nyaho kitu ceuk Jibril 1971 |
| Pikeun percaya Allah jeung malaikat sarta buku sarta pasamoan sarta rasul sarta percaya ka jadian séjén ceuk O Rasul Allah nyaeta Islam ceuk Islam ibadah Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung evaluate solat ditulis jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung puasa Ramadan ngomong,O Rasul Allah, naon amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku Anjeun upami Anjeun teu tingali ceuk eta nilik anjeun, O Rasul Allah lamun timeSaid Ma ditanya ngeunaan Boalm cairanana, tapi kuring gé Bejakeun ku anjeun ngeunaan portents lamun bangsa lahir Gusti Vmak tina portents jeung naha nudes barefoot masarakathuluna Vmak tina portents jeung lamun berkepanjangan, malarat Albhm di arsitéktur Vmak tina portents di lima teu Aalmhen tapi Allah mangka maca Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana [Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon inWombs jeung unknowingly sarua naon Anjeun earn isuk, jeung nyahosarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] ceuk mangka Isro manusa teh ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana direspon ka manusa maranéhanana nyokot ka Ardoh teu ningal nanaon Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung manéhna nu Jibril datang ka nyaho Jalma agama 1972 |
| Pikeun percaya Allah jeung malaikat sarta buku sarta pasamoan sarta rasul sarta percaya ka jadian séjén ceuk O Rasul Allah nyaeta Islam ceuk Islam ibadah Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung evaluate solat ditulis jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung puasa Ramadan ngomong,O Rasul Allah, naon amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku Anjeun upami Anjeun teu tingali ceuk eta nilik anjeun, O Rasul Allah lamun timeSaid Ma ditanya ngeunaan Boalm cairanana, tapi kuring gé Bejakeun ku anjeun ngeunaan portents lamun bangsa lahir salakina Vmak tina portents jeung naha nudes barefoothuluna masarakat Vmak tina portents jeung lamun berkepanjangan, malarat Albhm di arsitéktur Vmak tina portents di lima teu Aalmhen tapi Allah mangka maca Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana [Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon inWombs jeung unknowingly sarua naon earn isuk, jeungnyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli], ceuk mangka Isro manusa teh ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana direspon ka manusa maranéhanana nyokot ka Ardoh teu ningal nanaon Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga jeung manéhna nu Jibril datang ka nyaho Jalma agama1973 |
| Slunj Vhaboh nanyakeun ka manéhna datang hiji manusa diuk turun di tuur, manéhna ngomong, O Rasul Allah, naon Islam ceuk teu kaasup Allah hal jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat, Puasa Ramadan cenahna dipercaya O Rasul Allah, iman naon ceuk percaya Allah jeung malaikat sarta bukuna na nyapasamoan jeung rasul sarta percaya jadian jeung percaya salaku loba salaku kuma, ceuk ratified Manéhna ngomong: O Rasul Allah, naon amal ceuk nu fearsAllah kawas Anjeun nempo anjeun nu Naha anjeun teu ningali, eta nilik Anjeun cenahna dipercaya O Rasul Allah lamun waktu ceuk eta ditanya ngeunaan Boalmcairan jeung Abdi gé Bejakeun ku anjeun ngeunaan portents Upami ningali hiji awewe méré lahir ka Gusti nya Vmak tina portents jeung lamun ningali nu barefooted, taranjang raja belet pireu bumi Vmak tina portents jeung lamun ningali Albhm fitnah, malarat dina nu arsitektur sarua portentsIn lima nu di gaib teu Aalmhentapi Allah mangka dibaca [nu Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya di kandungan jeung nyaho sarua naon earn isuk, jeung nyaho sarua ka tanah nu mana wae nu tilem nu Allah weruh ahli] disaur jeung terus lalaki ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Rdoh manéhnanéangan hiji hal teu manggihan Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana JibrilHe ieu hayang nyaho hal nu teu menta 1974 |
| Solat lima waktu sacara hiji beurang jeung peuting, cenah, teu mah geus lain ngan saukur ceuk nu volunteer jeung bulan puasa Ramadan, cenah, teu mah mun geus batur. Cenah ngan nu volunteered jeung ngingetkeun manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Zakat ceuk Do mah geus lain ceuk teu ngan nu volunteer nuceuk Vodber manusa, Allah teu nyebutkeun leuwih dina ieu jeung teu kurang ti Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyAnd-Na hasil manéhna dina taun 1975 nu ratified |
| Solat lima waktu sacara hiji beurang jeung peuting, cenah, teu mah geus lain ngan saukur ceuk nu volunteer jeung bulan puasa Ramadan, cenah, teu mah mun geus batur. Cenah ngan nu volunteered jeung ngingetkeun manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Zakat ceuk Do mah geus lain ceuk teu ngan nu volunteer nuceuk Vodber manusa, Allah teu nyebutkeun leuwih dina ieu jeung teu kurang ti Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familySucceeded-Na manéhna jeung bapana nu Percaya kana atawa bakal nuliskeun Paradise jeung kajembaran ramana dina taun 1976 |
| Kajembaran ceuk eta nyiptakeun sawarga Allah ngadawuh: Ieu nyiptakeun bumi Alloh ngadawuh: Hal ieu ngeset gunung ieu jeung make naon wae nu dilakukeun Allah cenahna Fbalve nyiptakeun sawarga jeung ciptaan bumi jeung ngeset gunung ieu, Allah dikirim ceuk anjeun enya manehna ngaku utusan yén urang geus lima solatdina hiji poe jeung Leletna ceuk percaya Fbalve ceuk Allah dikirim Anjeun Runtuyan ieu ceuk enya jeung manehna ngaku yen urang messengerZakat di duit urang ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Allah for ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang saum bulan Ramadan di Santana ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Allahfor ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang munggah haji ka Déwan manéhna boga harti, ceuk kajembaran ceuk mangka Kieu cenah jeung nu dikirim Anjeun katuhu teu maranéhanana beuki teu kurang di antarana ceuk Nabi, nu kitu Allah blessHim na nya bari kulawarga kajembaran nuliskeun Paradise 1977 |
| Kajembaran ceuk eta nyiptakeun sawarga Allah ngadawuh: Ieu nyiptakeun bumi Alloh ngadawuh: Hal ieu ngeset gunung ieu jeung make naon wae nu dilakukeun Allah cenahna Fbalve nyiptakeun sawarga jeung ciptaan bumi jeung ngeset gunung ieu, Allah dikirim ceuk anjeun enya manehna ngaku utusan yén urang geus lima solatdina hiji poe jeung Leletna ceuk percaya Fbalve ceuk Allah dikirim Anjeun Runtuyan ieu ceuk enya jeung manehna ngaku yen urang messengerZakat di duit urang ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Allah for ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang saum bulan Ramadan di Santana ceuk kajembaran Fbalve, ceuk dikirim Anjeun Allahfor ieu maneh ceuk enya manehna ngaku utusan yén urang munggah haji ka Déwan manéhna boga harti, ceuk kajembaran ceuk mangka Kieu cenah jeung nu dikirim Anjeun katuhu teu maranéhanana beuki teu kurang di antarana ceuk Nabi, nu kitu Allah blessHim na nya bari kulawarga kajembaran nuliskeun Paradise 1978 |
| 'Ve Nurutkeun bimbingan mah geus ceuk atawa kumaha cenah ieu pikasieuneun ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Hyang Widi Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung ngahontal uterus Mari Kita onta | dina 1979
| 'Ve Nurutkeun bimbingan mah geus ceuk atawa kumaha cenah ieu pikasieuneun ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Hyang Widi Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung ngahontal uterus Mari Kita onta | dina 1980
| Ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung ngahontal rahim nalika manéhna departs Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nu nyangkut salaku maréntahkeun ku Paradise panghasilan Dina novel Ibn Abi Shaybah nu nyangkut ku 1981 |
| Ibadah Allah teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung evaluate solat ditulis jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung puasa Ramadan ngomong, jeung leungeun mah teu beuki ka hal ieu kungsi jeung teu kurang ti manehna sabot lulus Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna tina rusiah-Na ditempo salaku manusa rahayatof Paradise, kasampak di 1982 ieu |
Enya | 1983 |
Enya | 1984 |
| Islam diwangun dina lima nu Allah unites jeung nepi doa jeung mayar zakat teh, shaum Ramadan jeung Haji 1985 |
| Islam diwangun dina lima ibadah Allah jeung kafir ka Anjeunna sarta tetep nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR jeung puasa salila Ramadan 1986 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung jaga nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR jeung puasa salila Ramadan 1987 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nepi doa jeung mayar zakat teh, shaum Ramadan ibadah haji ka House di 1988 |
| Order Anjeun opat jeung nyaram sagala opat iman Allah terus diinterpretasi eta ngomong, testifying yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin, tur Anjeun muterkeun lima naon Gnemtem jeung nyaram gourd jeung Alhantm jeung Hilum jeung Almkir salajengna balikdi panyaksian nya eta teu aya tuhan tapi Allah jeung diayakeun hiji di taun 1989 |
| Ti rombongan atawa rahayat ceuk Rabia ceuk salam Balqom atawa delegasi anu Khozaya teu Alandamy ceuk ceuk maranehna, O Rasul Allaah Natick ti susun jauh jeung nu antara anjeun jeung urang lingkungan ieu Kfar ngabahayakeun jeung kuring teu Natick ngan dina bulan nu Haram Vmrna maréntahkeunseparation bisaeun manéhna tina balik manéhna nuliskeun Paradise, ceuk maréntahkeun eta opat jeung forbade eta tina opat ceuk orderedFaith di Allah sorangan jeung ceuk Teu nyaho naon iman dina Allah, ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allahsarta tetep nepi doa jeung mayar nu Zakat, Puasa salila Ramadan sarta yen anjeun muter lima sanggeus nobel jeung forbade eta tina gourd jeung Alhantm jeung Almzvt ceuk Divisi jeung meureun ceuk Hilum ceuk Divisi jeung sugan Almkir ceuk Manéhna Ahfezoh jeung ka manéhna tina balik you1990 |
| Ti rombongan atawa rahayat ceuk Rabia ceuk salam Balqom atawa delegasi anu Khozaya teu Alandamy ceuk ceuk maranehna, O Rasul Allaah Natick ti susun jauh jeung nu antara anjeun jeung urang lingkungan ieu Kfar ngabahayakeun jeung kuring teu Natick ngan dina bulan nu Haram Vmrna maréntahkeunseparation bisaeun manéhna tina balik manéhna nuliskeun Paradise, ceuk maréntahkeun eta opat jeung forbade eta tina opat ceuk orderedFaith di Allah sorangan jeung ceuk Teu nyaho naon iman dina Allah, ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allahsarta tetep nepi doa jeung mayar nu Zakat, Puasa salila Ramadan sarta yen anjeun muter lima sanggeus nobel nyaram naon nu dipiceun di gourd jeung Hilum jeung Alhantm jeung Almzvt ceuk Ahfezoh jeung ka manéhna ti tukangeun anjeun nyarios Allah ngaberkahan manéhna jeung familyI-Na ajak manéhna ka Ashajj Abdul Qais Geus dua cirinu Allah mikanyaah ka eta impian jeung kasabaran 1991 |
| Ti rombongan atawa rahayat ceuk Rabia ceuk salam Balqom atawa delegasi anu Khozaya teu Alandamy ceuk ceuk maranehna, O Rasul Allaah Natick ti susun jauh jeung nu antara anjeun jeung urang lingkungan ieu Kfar ngabahayakeun jeung kuring teu Natick ngan dina bulan nu Haram Vmrna maréntahkeunseparation bisaeun manéhna tina balik manéhna nuliskeun Paradise, ceuk maréntahkeun eta opat jeung forbade eta tina opat ceuk orderedFaith di Allah sorangan jeung ceuk Teu nyaho naon iman dina Allah, ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allahsarta tetep nepi doa jeung mayar nu Zakat, Puasa salila Ramadan sarta yen anjeun muter lima sanggeus nobel nyaram naon nu dipiceun di gourd jeung Hilum jeung Alhantm jeung Almzvt ceuk Ahfezoh jeung ka manéhna ti tukangeun anjeun nyarios Allah ngaberkahan manéhna jeung familyI-Na ajak manéhna ka Ashajj Abdul Qais Geus dua cirinu Allah mikanyaah ka eta impian jeung kasabaran 1992 |
| Nyaram gourd jeung Alhantm jeung Hilum jeung Almkir 1993 |
| Nyaram gourd jeung Alhantm jeung Hilum jeung Almzvt 1994 |
| Order Anjeun opat jeung nyaram opat Ibadah Allah jeung ngiluan nanaon jeung Anjeunna sarta tetep nepi doa jeung mayar nu Zakat, jeung puasa Ramadan jeung méré lima nu di spoils jeung nyaram opat keur gourd jeung Alhantm jeung Almzvt jeung Hilum ceuk O Nabi Allah, naon pangaweruh Balnkir ceuk enya batang Tnkaronh Vtqzvon anak AlkotaiaaSaeed ceuk atawa ceuk kaping terus envisage nu waterEven lamun perumahan ngagolakkeun Cherbtamoh sanajan salah sahiji Anjeun atawa batur ngéléhkeun pedang sepupu ceuk dina manusa rahayat pencét bedah oge cenah mah Oboha modesty tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung ieu mah ceuk Vfim inuman O Rasul Allah ceukdi Osagah fallow nu Ellat dina mouths maranéhanana Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah nu imah urang loba beurit teu cicing kaluar Osagah fallowHe ceuk Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun beurit didahar ate sanajan nu beurit ate beurit jeung cenah ceuk nu Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka AshajjAbdul Qais Dua ciri Vic Allah mikanyaah ka eta impian jeung kasabaran 1995 |
| Order Anjeun opat jeung nyaram opat Ibadah Allah jeung ngiluan nanaon jeung Anjeunna sarta tetep nepi doa jeung mayar nu Zakat, jeung puasa Ramadan jeung méré lima nu di spoils jeung nyaram opat keur gourd jeung Alhantm jeung Almzvt jeung Hilum ceuk O Nabi Allah, naon pangaweruh Balnkir ceuk enya batang Tnkaronh Vtqzvon anak AlkotaiaaSaeed ceuk atawa ceuk kaping terus envisage nu waterEven lamun perumahan ngagolakkeun Cherbtamoh sanajan salah sahiji Anjeun atawa batur ngéléhkeun pedang sepupu ceuk dina manusa rahayat pencét bedah oge cenah mah Oboha modesty tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung ieu mah ceuk Vfim inuman O Rasul Allah ceukdi Osagah fallow nu Ellat dina mouths maranéhanana Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah nu imah urang loba beurit teu cicing kaluar Osagah fallowHe ceuk Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun beurit didahar ate sanajan nu beurit ate beurit jeung cenah ceuk nu Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka AshajjAbdul Qais Dua ciri Vic Allah mikanyaah ka eta impian jeung kasabaran 1996 |
Ulah inum ti | Hilum ceuk O Nabi Allah, Allah dijieun urang nyaho naon Mekah Anjeun atawa Hilum ceuk enya batang clicks tengah, atawa di gourd nu atawa di Alhantma sarta anjeun Balmucy 1997 |
| Anjeun datang hiji jelema tina buku Vadehm ka panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah, maranéhanana diturut jadi Voalmanm nu Allah dianggap eta lima solat unggal poé jeung peuting Lamun maranehna diturut jadi Voalmanm nu Allah dianggap eta zakat dicokot ti beunghar maranéhanana anu reflected di maranéhananamiskin, nu Maranéhanana taat jadi Waspada jeung Kraim duit Sieun jeung tertindas itNot antara maranéhna sarta Allah dijilbab 1998 |
| Anjeun bakal datang sababaraha urang ti rahayat buku Vadehm ka nu kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah, maranéhanana diturut jadi Voalmanm nu Allah dianggap eta lima solat unggal poé jeung peuting Lamun maranehna diturut jadi Voalmanm nu Allah dianggap eta zakat dicokot ti beunghar maranéhanananu reflected di goréng maranéhanana, nu jadi nurut jadi Waspada jeung Kraim duit Sieun jeung tertindas itNot antara maranéhna sarta Allah dijilbab 1999 |
| Anjeun nyadiakeun jelema rahayat buku jadi hal anu kahiji Anjeun ngajak ka nu muja Maha Allah. Lamun terang Allah, béjakeun ka eta nu Allah ditumpukeun dina eta solat lima waktu dina beurang jeung peuting lamun maranehna bisaeun eta nu Allah geus ditumpukeun dina eta Zakat dicokot ti beunghar maranéhanana dibikeun ka goréng maranéhananalamun diturut ku pingping di antarana jeung yearning Kraim duit 2000 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah, ceuk aya god but Allah geus Asm kuring duit sarta dirina ngan katuhu jeung diitung dina Allah 2001 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah, ceuk aya god but Allah Asm kuring duit sarta dirina ngan katuhu jeung diitung dina Allah 2002 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung percaya kuring jeung naon mah datang ku tur lamun maranehna Asmoa kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Allah 2003 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung percaya kuring jeung naon mah datang ku tur lamun maranehna Asmoa kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Allah 2004 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah, ceuk aya god but Allah Asm kuring duit sarta dirina ngan katuhu jeung diitung dina Allah 2005 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah Asmoa kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi katuhu sarta timer padamelan ka Allah mangka dibaca [tapi anjeun teu maskulin eta Bmsatr] 2006 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna nyebutkeun teu god but Allah Asmoa kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi katuhu sarta timer padamelan ka Allah mangka dibaca [tapi anjeun teu maskulin eta Bmsatr] 2007 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat Lamun maranehna Asmoa kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Allah 2008 |
| Anu ceuk aya god but Allah jeung disbelieved dina ibadah Allah geus dilarang duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 2009 |
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup ibadah Allah geus dilarang duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 2010 |
Ti | ngahiji Allah jeung Kafr kaasup ibadah Allah geus dilarang duit sarta getih ka Allah jeung akun-Na 2011 |
| O paman, nyebutkeun aya god but Allah, hiji kecap mah mere kasaksian ka anjeun ku Allah, ceuk Abu Jahal jeung Abdullah Ibn Abi buta huruf O Abu Thalib Rék ngeunaan ageman Abdul Muthalib jeung manéhna terus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ditawarkeun manéhna jeung mawa manéhna nu pasal komo ceuk AbuThalib Tukang Katakan eta naon anu aya dina ageman Abdul Muthalib jeung nampik nyebutkeun aya god but Allah, utusan Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ridho Allah pikeun Ostgovern ka Anjeun naon wae tuh nya pikeun anjeun 2012 |
| O paman, nyebutkeun aya god but Allah, hiji kecap mah mere kasaksian ka anjeun ku Allah, ceuk Abu Jahal jeung Abdullah Ibn Abi buta huruf O Abu Thalib Rék ngeunaan ageman Abdul Muthalib jeung manéhna terus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ditawarkeun manéhna jeung mawa manéhna nu pasal komo ceuk AbuThalib Tukang Katakan eta naon anu aya dina ageman Abdul Muthalib jeung nampik nyebutkeun aya god but Allah, utusan Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ridho Allah pikeun Ostgovern ka Anjeun naon wae tuh nya pikeun anjeun 2013 |
| O paman, nyebutkeun aya god but Allah, hiji kecap mah mere kasaksian ka anjeun ku Allah, ceuk Abu Jahal jeung Abdullah Ibn Abi buta huruf O Abu Thalib Rék ngeunaan ageman Abdul Muthalib jeung manéhna terus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ditawarkeun manéhna jeung mawa manéhna nu pasal komo ceuk AbuThalib Tukang Katakan eta naon anu aya dina ageman Abdul Muthalib jeung nampik nyebutkeun aya god but Allah, utusan Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ridho Allah pikeun Ostgovern ka Anjeun naon wae tuh nya pikeun anjeun 2014 |
| Ucapkeun aya god but Allah jeung mere kasaksian ka anjeun ku Poé kiamat, 2015 |
| Ucapkeun aya god but Allah jeung mere kasaksian ka anjeun ku Poé kiamat, 2016 |
| Ti Matt sarta manéhna weruh yén teu aya god but Allah bakal nuliskeun Paradise 2017 |
| Ti Matt sarta manéhna weruh yén teu aya god but Allah bakal nuliskeun Paradise 2018 |
| Mah mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah teu Allah tuang eta anu Abdul Shack nu ngan diasupkeun Paradise 2019 |
| Teu ceuk datang Umar ngomong, 'O Rasul Allah, ku naon nyebutkeun deui, tapi ngajak eta atuh Ozoadehm mangka Allah ngajak maranéhna rohmat Wajar Allah nu ngajadikeun Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna enya manéhna disebut Bnta Fbsth mangka disebut sukur Ozoadehm ceuk Nyieun guy asalnaManéhna nyebutkeun, kalapa sawit tina jagong jeung séjénna asalna jeung korma teh lain ngomong, jeung asalna defeatedly komo metOn Alnta tina hal anu ceuk sarta disebut minangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun manéhna berkah jeung lajeng ngadawuh, Candak di Oeitkm ceuk maranéhanana nyokot utensils komo ninggalkeun militer jeung pot nungan kaeusi eta ceuk maranehna ate nepi ka maranéhanana kaeusi, jeung pikaresep kelimpahan Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna mere kasaksian nu Teu aya nu disembah tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah teu héd maranéhna téh AbdulShack Faihjb pikeun Paradise 2020 |
| Anu ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul jeung Isa Abdullah jeung putra bangsa, jeung biantara nya ieu dikirimkeun ka Mary jeung sumanget eta jeung nu paradise katuhu sareng ka katuhu pikeun nuliskeun seuneu Allah tinimbang dalapanGerbang Paradise daék | dina 2021
| Anu ceuk kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul jeung Isa Abdullah jeung putra bangsa, jeung biantara nya ieu dikirimkeun ka Mary jeung sumanget eta jeung nu paradise katuhu jeung nu katuhu ditémbak Allah diwanohkeun naon ieukarya 2022 |
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad nyaéta utusan Allah geus dilarang manéhna seuneu 2023 |
| O Maaz Ibnu Jabal ceuk ka nyokot Rasul Allah jeung Saadak mangka walked hiji jam mangka ngawaleur jibril, Maaz Ibnu Jabal ceuk Beck utusan Allah jeung Saadak mangka walked hiji jam mangka ngawaleur jibril, Maaz Ibnu Jabal ceuk Beck nyaéta utusan Allah jeung Saadak ceuk maneh nyaho naon kabeneran Allahka subjék mah ceuk Allah jeung Rasul mah apal cenah, nu katuhu Allah ka umat manusa pikeun ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna tuluy walked hiji jam terus saidO putra Gunung nyaram ceuk kuring ka Rasul Allah jeung Beck Saadak ceuk sugan aya nu apal naon katuhu budak ka Allah lamunmaranehna eta mah ceuk Allah jeung Rasul terang yen anjeunna teu ngahukum eta 2024 |
| O nyaram tahu naon kabeneran Allah ka umat manusa jeung katuhu budak ka Allah mah, cenah Allah jeung kenal Rasul ceuk nu katuhu Allah ka umat manusa nyembah ka Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung katuhu budak ka Alloh swt nu henteu teu ngahukum jelema nu teu associating nanaonjeung Anjeunna mah, cenah, O Rasul teu Bakal preach jalma Allah ceuk no Tbasharham Wejtkloa 2025 |
| O nyaram Ulah nyaho naon kabeneran Allah ka budak Allah jeung Rasul apal cenah yen ibadah Allah jeung teu kaasup hal nu ngomong teu nyaho naon katuhu maranéhna pikeun upami maranehna ngalakukeun Allah jeung Rasul nyaho cenah manéhna teu bakal ngahukum maranehna 2026 |
| Teu nyaho naon kabeneran Allah ka umat Allah jeung Rasul tahu nu cenah eta teh ibadah Allah jeung teu kaasup hal ceuk anjeun teu nyaho naon katuhu maranéhna pikeun upami maranehna ngalakukeun Allah jeung Rasul apal cenah manéhna teu bakal ngahukum maranehna 2027 |
| Abu Hurairah ra mah, cenah, Enya, O Rasul Allah ngomong, naon Anjeun bisnis mah ka Anjeun antara némbongkeun kuring meunang Vibtot we Fajhina ngurangan tanpa urang Vvzaana mah ieu nu mimiti panik Voti tembok ieu Vahtfzat salaku Ihtfz rubah jeung ieu tukangeun urang mah ceuk , 'O Abu Hurairah ra sarta manéhna méré kuring sapatu-Na balik Benali ceuk nudua eta tampa tina Tukangeun tembok ieu ngasuh Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah MstakinaThe jantung Penalty Paradise ieu kahiji narima Umar nyarios naon ieu Alnalan O Abu Hurairah ra mah ceuk ieu Nala Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana dikirim kuring eta tina saksi narima nu teu aya tuhantapi Allah Mstiguena jantung kulit-Na Paradise smote umur leungeun-Na antara breasts mah jeung kuring murag ka Este ceuk nunjuk O Abu Hurairah ra manéhna indit deui ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung familyVojhisht-Na nangis jeung Rkpna Omar Lamun geus arkéologis nu ceuk kuring, utusan Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana naon anjeun, O Abu Hurairah ra kuring papanggih jeung Omar mah ka anakna anu dikirim kuring eta struck antara breasts mah niup murag ka handap pikeun Este ceuk nujul Rasul Allah Isa ka manehna, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, umur mah naon anjeun kakandungan naon nu manéhna rengse, O Rasul Allah ceuk bapa jeung ka indung mahIbost Abu Hurairah ra Benalak ofBeen ditempo yén teu aya god but Allah Mstiguena jantung ravenously Paradise ceuk enya, aya aya sia aya ka maneh, Sigana nu jalma anu bisa diandelkeun Fajlhm digawé ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Fajlhm 2028 |
| O Maaz ceuk Beck utusan Allah jeung Saadak ngomong, Maaz ceuk Beck utusan Allah jeung Saadak ngomong, Maaz ceuk Beck utusan Allah jeung Saadak ceuk naon saksi Abdul yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, tapi Allah dicabut manéhnadina seuneu, ceuk O utusan Allah, naha anjeun teu bisaeun eta Vistbashroa ceuk urang lamun dipercanten daya-Na nyimpen di 2029 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah ngomong yén manéhna nyebutkeun yen naon anu aya di jantung, manéhna teu saksi anu teu aya tuhan tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah asup kana seuneu atawa eupan manéhna 2030 |
| Alice saksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah ngomong yén manéhna nyebutkeun yen naon anu aya di jantung, manéhna teu saksi anu teu aya tuhan tapi Allah jeung nu ngaku utusan Allah asup kana seuneu atawa eupan manéhna 2031 |
| Mah nu kitu, Insya Allah Attaban ceuk isukan Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung manéhna jeung Abu Bakar lamun poé geus risen dipénta idin Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana authorizing manéhna teu diuk turun nepi ka manéhna datang ka imah jeung mangka ngawaleur jibril dimana anjeun kawas solat ti imahceuk kuring nunjuk ka sisi imah jadi utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung ngagedekeun manéhna balik jadi urang ngado'a twoThen dibikeun ceuk Hpsonah dina Khozar we dijieun manéhna ceuk Vthab lalaki ti rumah tangga di sabudeureun urang papanggih nepi di DPR Lalaki maranéhanana jeung nomer ceuk ka batur mana putra boga maranéhanana Aldkhcn Sababarahadi antarana ceuk nu munafik hiji Allah teu bandung Rasul, utusan Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana sahenteuna geus teu kitu, anjeun tingali geus ceuk aya god but Allah hayang eta nyanghareupan Allah ceuk maranehna Allah jeung MessengerI-Na nyaho mah ngan nyebutkeun, urang nempo beungeutna, jeung saran-Naka munafik ceuk Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung berkah Allah geus dilarang seuneu, ceuk aya god but Allah jeung who wants eta nyanghareupan Allah 2032 |
| Iman sakecap tina wareg Gusti Allah jeung Islam salaku agama jeung utusan Muhammad | dina 2033
| Iman Divisi tujuh puluh sababaraha jeung Divisi modesty Iman 2034 |
| Iman sababaraha tujuh puluh atawa sababaraha Watang Divisi Vavdilha nyebutkeun aya god but Allah, jeung ka sahandapeun ieu nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti Divisi jalan jeung modesty Iman 2035 |
| Modesty Iman 2036 |
| Modesty Iman 2037 |
| Modesty teu datang ngan rupa 2038 |
| Modesty atawa hade sakabéhna, ceuk sakabeh modesty ceuk alus 2039 |
| Modesty atawa hade sakabéhna, ceuk sakabeh modesty ceuk alus 2040 |
| Ucapkeun Anjeun percaya Allah Fastqm 2041 |
| Ucapkeun Anjeun percaya Allah Fastqm 2042 |
| Ucapkeun Anjeun percaya Allah Fastqm 2043 |
| Fed dahareun jeung maca karapihan tina dipikawanoh jeung teu dipikawanoh 2044 |
| Rahmatan lil 'alamin muslim ti basa sarta 2045-Na |
Muslim karapihan Muslim tina nya anu na nya 2046 | |
| Rahmatan lil 'alamin muslim ti basa sarta 2047-Na |
| Rahmatan lil 'alamin muslim ti basa sarta 2048-Na |
| Tilu di antarana nu kapanggih di nu rasa amis iman ti Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, sarta anjeun teu bogoh ka manéhna tapi mikanyaah ka Allah jeung hates balik di disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna jeung hates jadi dialungkeun kana seuneu dina 2049 |
| Tilu nu nu kapanggih ti rasa tina iman manéhna dicinta hiji teu kawas manéhna, tapi Allah anu Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji lain jeung geus jadi dialungkeun kana seuneu sunda manéhna balik di disbelief sanggeus Allah geus rescued manéhna 2050 |
| Tilu nu nu kapanggih ti rasa tina iman manéhna dicinta hiji teu kawas manéhna, tapi Allah anu Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji lain jeung geus jadi dialungkeun ka dearer seuneu manéhna ti eta alatan Yahudi atawa Kristen di 2051 |
| Abdul atawa teu percaya manusa nepi ka Kami dearer manéhna ti kulawargana jeung harta sarta sakumna jalma di 2052 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema di 2053 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna atawa ceuk ka tatangga-Na naon anu mikanyaah ka keur dirina dina 2054 |
| Sarta leungeun mah teu percaya Abdul nepi ka manéhna mikanyaah ka keur tatangga sarta ceuk ka lanceukna naon anu mikanyaah ka keur dirina dina 2055 |
| Teu nuliskeun Paradise nu tatangga teu aman Bwaigah 2056 |
| Saha percaya Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti nyebutkeun alus atawa tetep modeu jempe jeung manéhna percaya Allah jeung Poé Tukang sareng saha ieu tatangga-Na Vlkerm percaya Allah jeung Tukang Poé Vlkerm imah ka 2057 |
| Saha percaya Allah jeung Poé Tukang jeung teu ngarugikeun tatangga-Na Saha percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm sarta manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti ngomong hadé atawa cicingeun 2058 |
| Saha percaya Allah jeung Tukang Poé Fleihsn ka tatangga sarta manéhna percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm sarta manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti ngomong hadé atawa cicingeun 2059 |
| Saha percaya Allah jeung Tukang Poé Fleihsn ka tatangga sarta manéhna percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm sarta manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti ngomong hadé atawa cicingeun 2060 |
| Saha percaya imah Allah jeung Tukang Poé Vlkerm ka pangajén hadiah jeung ngomong, O Rasul Allah beurang peuting jeung silaturahmi salila tilu poé naon ieu balik geus amal pikeun manéhna jeung cenahna percaya Allah jeung Poé kamari, mugi Gusti nyebutkeun alus atawa tetep jempé 2061 |
| Perikanan sarta Pamancingan salila tilu poé sarta poé nobel jeung peuting teu permissible keur manusa Muslim ka reside di lanceukna komo Aathmh Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, jeung kumaha Aathmh ceuk tinggal sareng anjeunna jeung sia geus Ikrah ku 2062 |
| Perikanan sarta Pamancingan salila tilu poé sarta poé nobel jeung peuting teu permissible for wae nya Anjeun pikeun reside di lanceukna komo Aathmh Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, jeung kumaha Aathmh, ceuk tinggal sareng anjeunna jeung sia geus Ikrah ku 2063 |
| Saw Anjeun mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na, nu jahat teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh bisa teu jeung nu di weakest iman 2064 |
| Saw Anjeun mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na, nu jahat teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh bisa teu jeung nu di weakest iman 2065 |
| Saw Anjeun mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na, nu jahat teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh bisa teu jeung nu di weakest iman 2066 |
| Naon nabi Allah Misi di bangsa hareupeun kuring, tapi ieu murid bangsa-Na Yesus dina Islam jeung boga nu nyandak Psonth jeung imitators sorana sarta mangka gagal sanggeus eta Khallouf nyebutkeun naon nu maranéhna ngalakonan jeung ulah naon anu maranehna teu nitah eta Jahidhm leungeun téh nya percaya sartaBasa Jahidhm nyaéta percaya sarta Jahidhm di jantungna manéhna nyaeta percaya jeung teu leuwih nu tina siki mustard iman 2067 |
| Naon ieu nabi tapi geus kungsi murid Yesus dina Islam kasinugrahan dipandu jeung Istnon Psonth jeung imitators sorana sarta mangka gagal sanggeus eta Khallouf nyebutkeun duit aranjeunna keur ngalakonan jeung nu ngalakonan duit maréntahkeun eta Jahidhm leungeun téh nya percaya sarta basa Jahidhm nyaeta percaya jeung Jahidhm-Najantung nyaeta percaya jeung teu balik deui iman mustard siki 2068 |
| Najan kitu, kapercayaan dieu nyaeta yen cruelty jeung thicken dina hate tina acres di asal tina buntut tina onta sapertos katingal dina abad Iblis Rabi'a jeung Mudar 2069 |
| Najan kitu, kapercayaan dieu nyaeta yen cruelty jeung thicken dina hate tina acres di asal tina buntut tina onta sapertos katingal dina abad Iblis Rabi'a jeung Mudar 2070 |
| Najan kitu, kapercayaan dieu nyaeta yen cruelty jeung thicken dina hate tina acres di asal tina buntut tina onta sapertos katingal dina abad Iblis Rabi'a jeung Mudar 2071 |
| Kampung urang Yaman nu thinner datang hate iman jeung doktrin Lehman Lehman jeung wisdom Imanih 2072 |
| Jalma Otakm Yaman nu thinner jeung lemah hate hate fiqh Lehman jeung wisdom Imanih 2073 |
| Sirah Disbelief ka arah wetan jeung kareueus jeung batil kuda jeung onta urang acres rahayat lint jeung tranquility di urang domba dina 2074 |
| Lehman iman jeung disbelief ku Orient jeung tranquility di urang domba jeung sombong jeung hypocrisy di urang acres kuda jeung lint 2075 |
| Sombong jeung pomp tina acres di rahayat lint jeung tranquility di rahayat domba di 2076 |
| Lehman iman jeung wisdom Imanih sombong jeung pomp tina acres di rahayat lint jeung tranquility di urang domba dina 2077 |
| Datang rahayat Yaman nu hate thinner jeung lemah tina hate Lehman iman jeung wisdom Imanih tranquility di rahayat domba jeung sombong jeung batil tina acres di rahayat lint saméméh sunrise 2078 |
| Jalma Otakm Yaman nu hate Allen thinner jeung hate iman jeung wisdom Lehman Imanih kapala henteu satia ku Orient 2079 |
| Jalma Otakm Yaman nu hate Allen thinner jeung hate iman jeung wisdom Lehman Imanih 2080 |
| Jalma Otakm Yaman nu hate Allen thinner jeung hate iman jeung wisdom Lehman Imanih sombong jeung batil di boga onta jeung tranquility jeung martabat di boga herdsman of 2081 |
| Thicken hate jeung estrangement dina Levant jeung iman dina rahayat Hijaz 2082 |
| Teu nuliskeun Paradise nepi ka anjeun teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji Adlkm nanaon kahiji sejen lamun teu asih hiji karapihan Sumebarna sejen diantara anjeun 2083 |
| Sarta leungeun mah henteu asup Paradise nepi 2084 |
| Nasihat utang urang ngomong ka maranéhanana anu ceuk bukuna Allah jeung Nabi-Na jeung Imams tina Muslim jeung rahayat umumna 2085 |
| As mah bisa jeung saran ka unggal Muslim 2086 |
| Adulterer bari teu committing zinah nyaeta percaya aya maling nyolong bari percaya hiji teu inuman alkohol bari inuman hiji percaya Anthb teu gugur korban hiji ngahargaan ka jalma ngumpulkeun panon maranéhanana lamun Anthbha percaya hiji 2087 |
| Adulterer bari teu committing zinah nyaeta percaya aya maling nyolong bari percaya hiji teu inuman alkohol bari inuman hiji percaya Anthb teu gugur korban hiji ngahargaan ka jalma ngumpulkeun panon maranéhanana lamun Anthbha percaya hiji teu ngahasilkeun naon salah sahiji maneh nu percaya hiji nepi ka Weigel Viyakm Awas | dina 2088
| Adulterer bari teu committing zinah nyaéta percaya hiji atawa maok bari robbing percaya hiji teu inuman alkohol bari inuman nyaeta percaya jeung tobat ditempokeun saenggeus 2089 |
| Opat Be ieu munafik anu murni jeung ieu hiji tret di antarana nya éta tret tina hypocrisy nepi ka manéhna méré eta lamun manéhna perenahna jeung lamun covenant jeung treachery jeung lamun jangji manéhna ngarecah lamun contending jeung subuh nyaeta dina ngawawancara Sufyan tapi geus ciri di antarana ngabogaan karakteristik hypocrisy2090 |
| Ayat tilu munafik lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun dipercayakeun Khan 2091 |
| Tanda tina munafik nu tilu lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun dipercayakeun Khan 2092 |
| Tanda tina munafik nu sanajan tilu fasted jeung ngado'a jeung ngaku manéhna hiji Muslim lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun dipercayakeun Khan 2093 |
Lamun | Kafr manusa ku-Na adi B boga salah 2094 |
| Emma lalaki anu ceuk nya adi B. O faithless leungit ku salah kitu lamun cenah, tapi balik dina 2095 |
| Teu acan saurang lalaki anu ngaku ramana, nu katelah ngan ka Kafr jeung ngaku naon anu teu aya sarta teu salah sahiji urang nganggap jok seuneu jeung disebut keur manusa atawa musuh kapir Allah jeung ceuk teu jadi panas, tapi 2096 |
| Teu acan nu hoyong pikeun founding Anjeun, eta nu dipikahoyong nu bapana téh nya Kafr 2097 |
| Ngaku Kangjeng Islam nyaeta manéhna weruh ramana nyaeta ramana Valjna eta Haram 2098 |
Ti | ngaku ka bapana nyaéta sarta manéhna weruh yén manéhna téh ramana Valjna eta Haram 2099 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 2.100 |
| Astanst jalma lajeng ngadawuh teu balik deui sanggeus kuring, sawatara Anjeun kafir hits nu necks sababaraha 2101 |
| Judged atawa ka Wellcome teu balik deui sanggeus kuring, sawatara Anjeun kafir hits nu necks sababaraha 2102 |
| Dua urang aya di daya tarik maranéhanana dina babandingan nu Kafr jeung wailing pikeun paéh 2103 |
| Emma Abdul Tetep satia geus disbelieved nepi ka manéhna mulih deui ka eta dina 2104 |
| Emma Abdul Terus ngabukti manéhna panyingkepan | dina 2105
| Lamun Anjeun nyimpen budak teu narima sholat | dina 2106
| Teu nyaho naon Gusti nu ceuk Allah jeung Rasul ceuk kuring apal cenah Ebadi jadi percaya sarta unbeliever kuring boh tina ceuk Matarna sukur ka Allah jeung rahmat nya eta dikonci kuring kapir jeung planet ti tempest Matarna ceuk éta jeung saperti nya éta hiji kapir kuring planet percaya 2107 |
| Cemara pikeun nempo naon nu geus Gusti nu ceuk manehna bestowed dina Ebadi ti anugerah hijina tim di antara maranehna jadi kafir nyebutkeun planét jeung planét | dina 2108
| Naon Allah geus ngutus turun ti sawarga, ti pool, tapi tim urang jadi kafir ka handap ku planet Allah Ghaith nyebutkeun éta jeung saperti dina wawancara Moradi planet Sopiani, Sopiani | dina 2109
| Shaker jadi hiji jalma kapir saha maranéhanana ceuk rahmat ieu Allah sarta ceuk sawatara di antarana geus ratified Sopiani badai Sopiani | dina 2110
| Tanda tina munafik paduli ngarojong jeung ayat insured asih Ansar 2111 |
| Ansar asih ayat iman jeung hatred ayat hypocrisy 2112 |
| Teu kawas eta tapi percaya hiji atawa hates eta tapi munafik tina asih Allah jeung cinta eta hated Allah hate 2113 |
| Ulah hate manusa Ansar anu percaya ka Allah jeung Poé kamari, 2114 |
| Ulah hate manusa Ansar anu percaya ka Allah jeung Poé kamari, 2115 |
| Teu kawas kuring tapi percaya hiji atawa hates kuring tapi munafik 2116 |
| O awewe pasihkeun zakat jeung Okthern ampun mah Roatkn leuwih rahayat seuneu, ceuk wanoja saha Dzlh jeung duit urang, O Rasul Allah leuwih ti rahayat Apan Tkthern cussing ceuk Kafr Intimates jeung naon mah nempo tina kurang di alesan jeung agama mayoritas hiji anu pulp Menckenngomong, O Rasul Allah jeung panurunan sahiji alesanana jeung agama, ngomong panurunan dina pikiran nu kasaksian ku dua awewe diralat sertipikat manusa, decreaseMind ieu tetep peuting shalat jeung puasa salila Ramadan, panurunan ieu utang 2117 |
| Lamun maca putra Adam sujud pensiunan Hyang Widi setan ceurik terus ucapkeun peuting mah / O jeung di handap ieu nyaéta putra Adam sujud manéhna bisa Hyang Widi sawarga jeung ngurut ka sujud Vibat Valley Seuneu 2118 |
| Lamun maca putra Adam sujud pensiunan Hyang Widi setan ceurik terus ucapkeun peuting mah / O jeung di handap ieu nyaéta putra Adam sujud manéhna bisa Hyang Widi sawarga jeung ngurut ka sujud Fsat Valley Seuneu 2119 |
Nu | Antara hiji manusa jeung shirk jeung Kufr teu solat | dina 2120
| Antara hiji manusa jeung shirk jeung Kufr teu solat | dina 2121
| Iman di Allah mangka ngawaleur jibril naon cenah Jihad dina jalan Allah mangka ngawaleur jibril naon cenah Emperor Ag Dina novel Muhammad bin Jaafar iman dina Allah jeung Rasul 2122 | ceuk
| Iman di Allah jeung Jihad dina prosés ieu mah ceuk no necks leuwih alus ceuk sorangan lamun kulawarga nya jeung paling mahal ceuk ceuk kuring mah, teu manéhna teu nunjuk hiji arsiték atawa dijieun keur kagok mah, cenah, O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir nu ngaruksak kana sababaraha karya manéhna desist bubu pikeun jalma maranéhanana sedekahAnjeun sorangan 2123 |
| Iman di Allah jeung Jihad dina prosés ieu mah ceuk no necks leuwih alus ceuk sorangan lamun kulawarga nya jeung paling mahal ceuk ceuk kuring mah, geus teu ceuk produsén Vtaan atawa dijieun keur kagok mah, cenah, O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir nu bisa ngaruksak kana sababaraha karya manéhna desist bubu pikeun jalma maranéhananasedekah Anjeun sorangan 2124 |
| Shalat waktu anak mah, cenah teu mangka ngawaleur jibril honoring kolotna hiji sacara ceuk cenah mah teu mangka ngawaleur jibril Jihad demi Allah 2125 |
| Solat pikeun timing jeung naon mah ceuk O Rosul Alloh, ceuk honoring kolotna hiji sarta naon mah ceuk O Rosul Alloh ceuk Jihad demi Allah 2126 |
| Shalat dina waktu eta tur teras mah, cenah teu terus honoring kolotna hiji sarta saterusna mah ceuk no, mangka jihad pikeun Allah | dina 2127
| Bisnis Best atawa karya for bongan waktu anak honoring kolotna di 2128 |
| Pikeun nyieun Allah nyiptakeun ceuk anjeun Nada nu kuring ka manéhna yén éta téh anu hebat jeung saterusna mah ceuk no, lajeng ngadawuh maehan sieun anak Anjeun nu Wéb ceuk anjeun mah, cenah teu mangka ngawaleur jibril mangka nu Tzana analyte tatangga 2129 |
| Pikeun ngajak Allah Nada cenahna dijieun anjeun ceuk maehan anak nu mana wae nu for sieun Wéb ceuk anjeun, mangka ngawaleur jibril nu mana wae Tzana analyte tatangga 2130 |
| Bakal Abdi teu nitah greatest dosa tilu Polytheism jeung disobedience ka kolot jeung sumpah palsu atawa pidato palsu 2131 |
| Polytheism jeung disobedience ka kolot jeung killing diri jeung ucapan palsu 2132 |
| Polytheism jeung killing muka diri jeung disobedience ka kolot jeung ngomong, baris kuring teu ngabejaan greatest dosa ucapan palsu atawa sumpah palsu ceuk Divisi jeung pangbadagna Jigana cenah nu sumpah palsu 2133 |
| Hindarkeun tujuh dosa anu ka O Rasul Allah, naon anu maranéhanana polytheism jeung ceuk magic jeung maehan jiwa nu Allah geus dilarang iwal dahar katuhu jeung harta tina yatim jeung riba jeung Administrating Poé ngorondang jeung tossed awewe percanten chaste Algaflat 2134 |
| Dosa tina cursing manusa jeung kolotna ngadawuh: O Rasul Allah Nyaeta dihina manusa jeung kolotna ceuk enya bapana cursing Visp manusa cursing ramana jeung indungna, indungna Visp 2135 |
| Teu nuliskeun Paradise di nu whit jantung kaadigungan manusa ceuk lamun hiji manusa resep baju sarta sapatu-Na oge ceuk nu Allah anu Geulis jeung mikanyaah ka kageulisan kaadigungan hartina kalam bebeneran jeung nempo ka handap dina masarakat di 2136 |
| Teu nuliskeun seuneu di jantungna berat tina siki mustard iman nu henteu asup Paradise di jantungna beurat hiji siki mustard kareueus 2137 |
| Teu nuliskeun Paradise di nu whit jantung kaadigungan 2138 |
| Ti Matt ngawengku Allah nanaon asup seuneu jeung ceuk kuring mah teu ngaraos hiji anu maot ngawengku Allah nanaon asup Paradise 2139 |
| Maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise jeung Matt ngawengku Allah hal seuneu asup 2140 |
| Ditampa ti Allah, teu associating nanaon jeung Anjeunna bakal nuliskeun Paradise jeung ngalegaan ka kaasup Fire panghasilan anak 2141 |
| Jibril datang Fbherna eta maot bangsa anjeun henteu ngahubungkeun nanaon jeung Allaah bakal nuliskeun Paradise lamun kuring komitmen zinah sanajan manéhna salempang komitmen zinah jeung nu salempang 2142 |
Naon tina | Abdul ceuk aya god but Allah terus maot ngan nuliskeun Paradise lamun kuring komitmen zinah jeung nu manéhna salempang, sanajan committed zinah jeung mah komo salempang komitmen zinah jeung nu manéhna salempang, sanajan committed zinah jeung nu rampok tilu kali jeung mangka ngawaleur jibril dina kaopat di spiteAbu Dzar 2143 |
| O Abu Dzar cenah mah, ceuk, oh Rasul Allah ngomong, naon atuh bandung ka saha nu ku maneh kudu Isro geus jadi third've hiji meunang manéhna dinars tapi Dinara balances agama ngan saukur nyebutkeun yén di Pegawai Negeri Allah, sahingga ngadesek leungeun-Na , jeung saterusna nya kan, jeung saterusna ti kalér ceuk mangka walked, cenah, Abba Dzarcenah mah, ceuk, oh Rasul Allah ceuk nu maranéhanana unggul Alogulwn kiamat ngan ceuk soAnd saterusna sarta saterusna, saperti nyieun kahiji kalina, ceuk mangka walked ka O Abu Dzar ogé anjeun sanajan ATIC ceuk lantaran kitu, komo ngiles Me ngadawuh: I kadéngé buzz sarta kuring kadéngé sora cenah mah, ceuk sugan RasulAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nawarkeun manéhna ceuk Vhmmt nu kieu ceuk eta mangka dilaporkeun salaku nyebutkeun euweuh indit nepi ka ATIC ceuk Vantzerth sabot datang mah ka manéhna mah ngadéngé cenah nu Jibril datang ka meSaid Matt bangsa anjeun henteu ngahubungkeun nanaon jeung Allaah bakal nuliskeun Paradise mah ceuk sanajan,adulteries, sanajan anjeunna salempang, sanajan komitmen zinah jeung nu salempang 2144 |
| Ti ieu mah cenah ka Abu Dzar dijieun kuring Allah Mekah ngomong, O Abu Dzar Taalh ceuk Vmsheet manéhna hiji jam, cenah nu Almktherin nu Alkalised Poé kiamat, tapi Allah eweh hiji Vnfh alus mana nu bener sarta kalér jeung antara-Na leungeun balik manéhna sarta hasil karya anu alus manéhna Vmsheet manéhna hiji jam,cenah, Sit dieu ceuk Vojseny di kira-kira handapeun batu ceuk kuring mah, diuk turun dieu attributed ka anjeun komo ceuk jadi itIn bébas jadi Anjeun teu nempo waited Me Votal unambiguous terus mah ngadéngé hiji mangsa, manéhna nyebutkeun , sanajan salempang sanajan adulteries cenahna datang teu endure mah, cenah, O NabiAllah dijieun kuring Mekah Anjeun spoke ti sisi énsiklopédia alatan naon mah kadéngé ceuk batur hiji hal ka nu Jibril mintonkeun kuring di sisi Free ceuk manusa bangsa anu Matt teu ngahubungkeun nanaon jeung Allaah bakal nuliskeun Paradise mah, cenah, sanajan GabrielStole sanajan adulteries ceuk enya mah ceuksanajan salempang sanajan adulteries ceuk enya mah ceuk sanajan salempang sanajan adulteries ceuk enya, sanajan inuman alkohol | dina 2145
| Teu sono ka manéhna, ceuk cenah mah, O Rasul Allah, yen manehna bisa neukteuk off leungeun mangka ngawaleur jibril nu sanggeus motong nu Avoguetlh Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu sono ka nu Bmenzltk saméméh ditelasan manéhna sono ka manéhna sarta anjeun Bmenzlth saméméh cenah biantara nya, nu cenah 2146 |
| Sacked teu god but Allah jeung ditelasan manéhna, ceuk kuring, O Rasul Allah, tapi uttered sieun pakarang ceuk eta teu ditch sadaya jantungna komo diajar mecat atawa teu 2147 |
| O Osama Oguetlth sanggeus aya god but Allah jeung mah, cenah, O Rasul Allah cenah, tapi cenah manéhna Mtauma Oguetlth sanggeus no god but Allah ceuk 2148 |
| Sempet teu ditelasan manéhna, ngomong, O Rasul Allah racked Muslim jeung maehan Jadi jeung saterusna jeung Jadi jeung saterusna jeung ngaranna manéhna Navarra jeung kuring nyandak eta sawaktos anjeunna ningal pedang, cenah teu aya tuhan tapi Allah, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Oguetlth ceuk enya cenah, kumaha tanpa Allah dijieun ngan lamun Allahdatang kiamat ceuk O Rasul Allah hampura ka kuring kumaha carana sangkan teu god but Allah jeung lamun maranehna datang onResurrection aggravated ceuk manehna teu bisa nyebutkeun kumaha nu dijieun no god but Allah, upami ieu Poé kiamat 2149 |
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang 2150 |
Urang geus jualan | pedang teu salah sahiji urang 2151 |
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang 2152 |
| Ti mawa pakarang dina urang teu salah sahiji urang teu salah urang deceives 2153 |
| Naon boga ieu ceuk dahareun pencét langit, O Rasul Allah ngomong, teu nunda eta di luhur dahareun sahingga urang tempo ti panipuan teu kuring 2154 |
| Teu salah sahiji urang pencét pipi atawa sesela kantong jahiliah atawa rends 2155 |
| Teu salah sahiji urang pencét pipi rending disebut meunangkeun jahiliah tina 2156 |
| Kami polos tina maranéhanana anu dicukur jeung masak jeung breach of 2157 |
| Simkuring teu nyukur jeung masak jeung breach of 2158 |
| Teu nuliskeun Paradise ngalapor 2159 |
| Teu nuliskeun Paradise Guetat 2160 |
| Teu nuliskeun Paradise Guetat 2161 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat moal kasampak di antarana atawa muji ka eta hiji siksa nyeri recited Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana tilu sababaraha kali ceuk Abu Dzar Khaboa jeung leungit ti maranéhanana, O Rasul Allah ceuk Almspl jeung Mannan jeung spent Slath palsu NATO2162 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat Mannan, nu teu méré nanaon tapi manéhna jeung spent Slath NATO impudent jeung Almspl garment 2163 |
| Tilu Allah teu ngomong kana éta hal atawa kasampak di antarana atawa muji ka eta hiji siksa nyeri Mannan, nu teu méré nanaon tapi manéhna jeung spent Slath NATO impudent jeung Almspl garment 2164 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat atawa pujian Abu Muawiya ngomong teu kasampak di antarana jeung eta hiji siksa nyeri Sheikh Beech Raja jeung tukang bohong jeung bedegong inangna 2165 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat moal kasampak di antarana atawa muji ka eta hiji siksa nyeri lalaki dina Bafilah cai pikaresep nyegah manéhna ti wayfarer jeung lalaki swore kasatiaan ka soré manusa komoditi swore manéhna di Allah pikeun nyokot saperti jeung saperti, jeung percaya nyaéta di sisi séjénjeung hiji manusa swore kasatiaan ka imam teu Ibayah ngan pikeun minimum, di dibikeun Di antarana tapi teu méré manéhna eta naon di 2166 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat moal kasampak di antarana atawa muji ka eta hiji siksa nyeri lalaki dina Bafilah cai pilihan nu dipikaresep nyegah manéhna ti wayfarer jeung manusa bargained manusa komoditi soré swore manéhna di Allah pikeun nyokot éta jeung saperti, jeung percaya nyaéta dina bagian lain jeung manusa sworekasatiaan ka imam teu Ibayah ngan pikeun minimum, di dibikeun Di antarana tapi teu méré manéhna eta naon di 2167 |
| Tilu Allah teu ngomong dina Poé kiamat moal kasampak di antarana atawa muji ka eta hiji Pakta siksa manusa nyeri dina katuhu sanggeus solat asar di ibukota Muslim Vaguettah jeung hiji manusa dina Bafilah cai pikaresep nyegah manéhna ti wayfarer jeung manusa swore kasatiaan ka imam nu teuIbayah ngan pikeun minimum nu dibikeun eta di tapi teu méré manéhna eta naon di 2168 |
| Maehan dirina Bhdidp Vhaddidth Atojo di leungeun di burih di Gasibu for geus pernah jeung pernah jeung nginum racun, killing sorangan nyaéta Athsah di Gasibu for geus pernah jeung kungsi, sarta deterioration gunung, killing dirina manéhna deteriorates di Gasibu for geus pernah jeung kungsi 2169 |
| Swears hiji sumpah Bmlh Islam nyaéta tukang bohong, anjeunna ogé ngomong hiji hal jeung ditelasan dirina disiksa ku Poé kiamat, jeung teu man sumpah di hal anu henteu dipiboga ku 2170 |
| Teu acan hiji lalaki jeung hiji sumpah teu ngabogaan dila'nat Killers insured jeung ditelasan dirina hal bakal dihukum dina Poé kiamat jeung ngaku ngaku palsu pikeun Atkther ku Allah teu ngan kurangna Yazdh jeung swears hiji kasabaran sumpah lacur 2171 |
| Pakta Bmlh ngan Islam nyaéta tukang bohong sarta ceuk hal anu sarua, sarta maehan tina meuncit Poé kiamat 2172 |
| Pakta Bmlh ngan Islam nyaéta tukang bohong sarta ceuk hal anu sarua, sarta maehan tina meuncit Poé kiamat 2173 |
| Ieu ti rahayat seuneu sabot dihadiran bodo tarung assassin pajoang hiji parna teunggeul bedah ieu ka, O Rasul Allah, lalaki anu ka manéhna saméméhna yén urang ditémbak eta perang ayeuna pajoang parna maot ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka seuneu ieuampir sababaraha Muslim nu kasangka bari maranéhanana dina jadi ieu ngomong yén manéhna teu paeh, tapi tatu parna anak lamun heIt ieu peuting teu ngadeg bedah teh, killing dirina jadi manéhna ka Nabi, aman damai jadi kana manéhna na nya kulawarga jeung saterusna Allah cenah mah, certify nu Kami nu pangbadagna Abd Allahjeung Rasul, mangka Balala disebut kaluar di urang anjeunna henteu lebet ka sawarga, tapi Muslim sarua jeung Allah ngarojong ieu lalaki lacur agama 2174 |
| Teu boh lalaki rahayat rahayat Apan teu kungsi kedal Kami nu boga ceuk manéhna indit kaluar sareng anjeunna iraha wae manéhna ngeureunkeun eureun manéhna, jeung lamun leuwih gancang leuwih gancang sareng anjeunna ngomong, wounding lalaki wounded parah Fastjl maot manéhna nahan sabeulah taneuh pedang sarta hawa antara breasts terus clampingdina pedang-Na, killing dirina indit hiji lalaki ka Rasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk kuring mere kasaksian, yen Anjeun teh utusan Allah ceuk nu naon saidThe lalaki anu saméméhna ngalaporkeun yén masarakat Apan Nu greatest jalma nu ceuk kuring mah, taya Anjeun sorangan indit kaluar nya diaplikasi nepi luka parah tatu Fastjl maot manéhna nunda sabeulah nu taneuh pedang sarta hawa antara breasts terus clamping manéhna killing dirina Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun ceuk lalaki ngalakonan Paradise karya mucunghul ka jelema, rahayat seuneu,jeung lalaki ka workWork rahayat seuneu mucunghul ka rahayat rahayat Paradise, hiji 2175 |
| Manusa kasebut lumaku pikeun karya rahayat Paradise mucunghul ka jelema, rahayat seuneu, jeung manusa pikeun ngalakonan karya rahayat seuneu mucunghul ka rahayat rahayat Paradise, hiji 2176 |
| A lalaki anu nya éta saméméh anjeun ngagaduhan kaluar maag sabot grabbed biasa Azth tina Knanth Venkoha no getih Ergo nepi ka manéhna maot, ceuk Gusti geus dicabut manéhna of Paradise 2177 |
| Man kaluar maranéhanana anu datang samemeh Anjeun bisul sabot grabbed biasa Azth tina Knanth Venkoha teu getih Ergo nepi ka manéhna maot, ceuk Gusti geus dicabut manéhna of Paradise 2178 |
| Duanana mah nempo seuneu di impermeable Glha atawa cloak mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna, O Ibn Khattab balik Vad di jelema anu teu nuliskeun Paradise iwal mu'min | dina 2179
| Duanana jeung nu Hand Nu Achammlh pikeun jadi inflamed ku seuneu dicokot ti spoils dina Khyber teu tuang switchboard ceuk urang ditiup datang manusa Bashrak atawa Hrakin ngomong, 'O Rasul Allah mah, dina Khyber Rasul Allah, nu kitu Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nu bubu seuneu atawa Cherakantina seuneu di 2180 |
| O Allah ngahampura leungeun sarta 2181 |
| Allah ngirimkeun angin ti Yaman Allen sutera teu ngantep saha di jantung-Na, ceuk Abu Alqamah beurat sisikian, kecap Abdul Aziz whit iman, tapi Pakem-Na 2182 |
| Ngagagas nu bathil kawas peuting poek, hiji manusa jadi percaya hiji jeung sore datang kapir atawa peuting asalna percaya hiji jadi hiji kapir ngajual komitmen agama-Na | handap dina 2183
| O Abu ngirut naon tetep Teluh bakal Saad ceuk ka Gary jeung diajar aduan-Na ceuk Votah Saad recalled manéhna sangkan Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna tetep, cenah wangsit ayat ieu mah jeung geus nyaho nu ngaku ti Erfkm sora dina Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga Kami ti nyatakeun yén rahayat Apan Saad Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ceuk Rasul Allah blessAllah jadi kana manéhna jeung kulawargana, tapi ti rahayat Paradise 2184 |
| Nu paling anjeun dina Islam teu blaming eta jeung abused nyandak karyana dina jahiliah Islam jeung 2185 |
| Ti anu pangalusna dina Islam teu dihukum for aya naon ieu dipigawé dina jahiliah jeung gélo Islam di urut dicandak na teh lain 2186 |
| Naon anjeun, ngirut ceuk kuring rek stipulate kaayaan hiji merlukeun ceuk naon cenah dihampura ceuk anjeun teu nyaho, yen Islam wipes kaluar naon bae datang saméméh jeung Imigrasi ancur naon ieu ditarima Haji wipes kaluar naon datang saméméh 2187 |
| Asup Islam dina naon cenah oke jeung ibadah Althant 2188 |
| Asup Islam dina naon cenah saméméhna, anu pangalusna tina 2189 |
| Asup Islam dina naon ceuk kuring ka anjeun ti alus 2190 |
| Teu acan Anjeun mikir geus sakumaha ceuk Luqman ka putrana [lalaki mah teu kaasup Allah nu hal nu teu adil gede ka shirk] 2191 |
| Naha rek ngomong, salaku rahayat dua buku cenah samemeh anjeun geus kadéngé jeung disobeyed Ucapkeun Urang ngadenge jeung taat hampura Gusti urang jeung tekad Anjeun maranéhanana geus kadéngé urang jeung taat hampura Gusti urang dieu nu tekad sabot Aqtroha rahayat geus dijieun ku tongues Allahwangsit dina ngungsi [aman Rasul di naon ieu wangsit manéhna ti Gusti jeung percaya-Na sadaya percaya Allah jeung malaikat-Na buku-Na jeung utusan-Na teu kalan antara aOf para utusan, jeung ceuk urang geus ngadéngé jeung we atuh hampura kami Gusti jeung tekad anjeun] lamunmanéhna tumaros ditiron Allah wangsit Allah Ta'ala [Allah teu beungbeurat nu mana wae nu jiwa leuwih wengkuan anak nya salaku earned sarta miboga Gusti urang teu Taakhzna nu geus we poho atawa erred] ceuk enya [Gusti urang jeung urang mawa hanacaraka salaku nu ngampanyekeun dina urang ] ceuk enya [Gusti urang endured duit atawa kakawasaan ka usBy]ceuk enya [jeung compounded urang jeung ngahampura urang jeung geus rahmat dina urang Anjeun Maulana Vanasrna golongan kafir] ceuk enya 2192 |
| Ucapkeun Urang ngadenge jeung taat, sarta urang nganggap manéhna threw iman Allah di hate maranéhanana jeung ejaculates Allah [Allah teu beungbeurat nu mana wae nu jiwa leuwih wengkuan anak nya salaku earned sarta miboga Gusti urang teu Taakhzna nu geus we poho atawa erred] manéhna dipigawé [Gusti urang jeung urang mawa hanacaraka salaku kampanye-Na dina maranéhananaurang] Manéhna sempet dipigawé [jeung ngahampura urang jeung geus rahmat dina urang Anjeun Maulana] ceuk geus dipigawé dina 2193 |
Nu | ngaleuwihan Allah mah naon crosses pikiran maranéhanana kajaba maranéhanana nyarita atawa polah ku 2194 |
Nu | ngaleuwihan Allah mah naon crosses pikiran maranéhanana naon teu digawé atawa spoke ku 2195 |
| Allah ceuk lamun maranehna teu Abdi Bsaih Tketboha kituna digawe Vaketboha bad lamun maranehna teu manéhna doeth mol alus Vaketboha karya Vaketboha sapuluh | dina 2196
| Allah ceuk lamun maranehna geus teu digawé ku Abdi mol wrote karyana well-ditulis, kaunggulan sapuluh ka tujuh ratus kali, jeung lamun maranehna teu Bsaih manéhna teu nulis eta kana karya I wrote hiji bad hiji 2197 |
| Allah ceuk lamun Abdi lumangsung anu hade oge, kuring nulis eta ka manehna di iman alus naon teu hasil, lamun karya tulis mah eta sapuluh-melu lamun lumangsung nu karya buruk, kuring ngahampura manéhna kajaba manéhna manten. Lamun gawé maranéhanana, kuring nulis eta cita-Na, ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana malaikat ceuk Gusti abdi nuwho wants to karya bad nu nempo manéhna, cenah, nu AriqbohWork Vaketboha cita sarta nu ninggalkeun manéhna ogé tapi Vaketboha kenca tina Gray ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana anu pangalusna anjeun lamun Islam Unggal alus manéhna teu nulis ten- melu ka tujuh ratus kali jeung sakabeh nu goréng manéhna teu nulis citanepi ka Allah casts | dina 2198
| Saha anu mol teu pakéan eta wrote manéhna hiji mol alus karya Her jeung nu nulis manéhna hiji sapuluh nepi ka tujuh ratus kali jeung maranehna teu Bsaih manéhna teu nulis komo wrote nya 2199 |
| Allah wrote nu pro jeung kontra terus di antara anu keur mol teu pakéan ku Allah ngabogaan alus lengkep jeung lamun maranehna ku karya Her ku Allah geus sapuluh amal soleh ka tujuh ratus kali sababaraha kali jeung lamun maranehna Bsaih teu pakéan ku Allah ngabogaan alus lengkep jeung lamun maranehna ku karya Her ku Allaha bad hiji 2200 |
| Allah wrote nu pro jeung kontra terus di antara anu keur mol teu pakéan ku Allah ngabogaan alus lengkep jeung lamun maranehna ku karya Her ku Allah geus sapuluh amal soleh ka tujuh ratus kali sababaraha kali jeung lamun maranehna Bsaih teu pakéan ku Allah ngabogaan alus lengkep jeung lamun maranehna ku karya Her ku Allaha bad hiji jeung pupus Allah teu binasa di Allah tapi manéhna doomed2201 |
| Geus ceuk enya jeung cenah bener manggihan nu iman eksplisit 2202 |
Maranéhanana | 2203 | iman murni
| Teu heran urang masih komo ceuk yén éta téh nyiptakeun nyiptakeun Allah penciptaan Allah, mangka manggihan yén hiji hal nu percaya Allah, mugi Gusti nyebutkeun 2204 |
| Iblis asalna salah sahiji Anjeun nyebutkeun, 'Saha dijieun sawarga ti Allah nyiptakeun bumi jeung nyebutkeun komo ceuk yén éta téh nyiptakeun nyiptakeun Allah penciptaan Allah, mangka manggihan yén, mugi Gusti ngomong hiji hal nu percaya Allah jeung utusan-Na 2205 |
| Iblis asalna salah sahiji Anjeun nyebutkeun, 'Saha dijieun saperti jeung saperti komo nyebutkeun manéhna ti nyiptakeun Alloh, Gusti nu sabot ngahontal nu Felictaz Allah jeung réngsé 2206 |
| Hamba Iblis asalna jeung nyebutkeun kreasi éta jeung saperti komo nyebutkeun manéhna ti nyiptakeun Alloh, Gusti nu sabot ngahontal nu Felictaz Allah jeung réngsé 2207 |
| Jalma masih Asaloncm ngeunaan élmu pisan nyebut nu Allah nyiptakeun urang, geus nyiptakeun Allah di 2208 |
| Leungit nanya wae, O Abu Hurairah ra pisan nyebut nu Allah geus nyiptakeun Allah di 2209 |
| Asalinkm ka urang ngeunaan sadayana, komo Allah Nu Nyiptakeun sagalana maranéhanana ngomong téh dijieun ku 2210 |
| Allah ceuk bangsa masih disebutkeun yen ogé oge naon pisan nyebut nu Allah nyiptakeun jagat raya anu nyiptakeun Allah di 2211 |
| Ukiran kaluar ti katuhu saurang lalaki Muslim jeung leungeun nya kan Allah geus enjoined manéhna seuneu jeung dicabut manéhna of Paradise manusa ceuk manéhna, sanajan ieu hal gampang, O Rasul Allah ngomong, sanajan rod tina Arak 2212 |
| Teu mah ka manéhna teu, mangka ieu mah ceuk Faminh sumpah Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun swears hiji sumpah kasabaran potong ibukota Muslim anu mangrupi licentious papanggih manéhna ambek Allah, hiji 2213 |
| Shahdak atawa leungeun nya kan mangka ngawaleur jibril cenah tina satru di sisi katuhu sia duit nyaéta licentious papanggih manéhna ambek Allah, hiji 2214 |
| Aliansi ibukota Muslim tanpa katuhu Allah papanggih manéhna hiji huffy 2215 |
| Alec sadar manéhna teu ceuk orbit leungeun katuhu, manéhna ngomong, O Rasul Allah yen manusa licentious teu paduli naon satru teu isin tina hiji hal cenah Anjeun teu gaduh, tapi nu Manéhna indit ka sumpah utusan Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ka Isro boh Sedengkeun NATOdina duit pikeun dahar unjustly pikeun Allah ka hurl manéhna hiji yaksa 2216 |
| Bantek ceuk kuring teu boga bukti leungeun nya kan, cenah, saterusna manéhna mana anu kaluar ka anjeun teu ngan saukur ceuk nu lamun manehna geus sumpah Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta motong manéhna ti taneuh adil killing manéhna ambek Allah, hiji 2217 |
| Teu méré manéhna boga ceuk kumaha lamun Qatlna ceuk murderer ceuk naon anu anjeun mikir lamun manéhna maéhan kuring ceuk anjeun Shahid ceuk kumaha lamun manehna tiwas dina kahuruan dina 2218 |
| Maehan tanpa harta nyaeta syahid 2219 |
Naon tina | Abdullah Bukhaari jeung mati hiji gash ka flock, tapi Allah geus dilarang manéhna Paradise 2220 |
| Allah teu tarik budak paroki paraeh sabot mati manéhna Gash nya tapi Allah geus dilarang manéhna Paradise 2221 |
| Naon nuturkeun nyaéta Amir maréntahkeun Muslim terus teu galur eta jeung disarankan ka teu ngan nuliskeun Paradise 2222 |
Naon tina | Abdullah Bukhaari jeung mati hiji gash ka flock, tapi Allah geus dilarang manéhna Paradise 2223 |
| Naon nuturkeun nyaéta Amir maréntahkeun Muslim terus teu galur eta jeung disarankan ka teu ngan nuliskeun Paradise 2224 |
| Kampung Sekretariat ieu wangsit di akar hate manusa, sarta Quran ieu wangsit maranéhanana diajarkeun Qur'an jeung terang taun terus ka urang ngeunaan angkat ti Sekretariat ceuk si lalaki saré Alnomp Vtqd Sekretariat jantungna tetep dampak unchanged Alukt saperti mangka angon Alnomp VtqdSekretariat jantungna tetep dampak unchanged, saperti Déwan Kjmr disangka keur mulangkeun dina suku Anjeun Venaft Fterah Mentbra jeung teu hiji hal nu saterusna nyandak grit VdhrjhOn leg-Na jadi jalma Itbaaon mah boro kalungguhan penting Sekretariat komo ceuk bisa diwangun dina kitu jeung kitu jujur manusa komo ceukka lalaki naon Ogeldh naon amplop Oaklh naon anu aya di jantung sarta beurat hiji sisikian tina siki mustard iman 2225 |
| Subjected hate sedition kawas mat hiji janji janji, jantung nu mana wae nu inum eta guyonan lulucon nu hideung jeung jantung nu mana wae nu nolak guyonan mana lulucon bodas komo jadi dua hate dina bodas kawas Safa teu ngarugikeun manéhna affliction salami langit jeung bumi jeung Mrpada hideung séjén Kalkoz Mjkhia weruh nodipikawanoh atawa kufur jahat, tapi kumaha atuh inuman peminat | dina 2226
| Affliction manusa di kulawargana jeung duit sarta dirina jeung putrana jeung tatangga-Na Akfarha puasa, solat jeung amal jeung Promosi tina kahadean jeung Pencegahan Wakil, 2227 |
| Islam mimiti minangka hiji hal aneh sabab mimiti Maha Agung ka strangers 2228 |
| Islam mimiti minangka hiji hal aneh sabab mimiti hiji Aerz antara dua masjid salaku oray mulih ka liang na 2229 |
| Iman ka Aerz ka dayeuh salaku oray mulih ka liang na 2230 |
| Sajam moal komo teu di titah tanah Allah 2231 |
| Geus teu waktu ka Allah nyebutkeun 2232 |
| Diitung kuring kumaha pronounces Islam ceuk urang ka O Rasul Allah Otkhav urang bari urang nya éta antara genep ratus ka tujuh ratus Anjeun ceuk no clue nu bisa jadi Tbtheloa 2233 |
| Muslim atawa sebutkeun tilu kali jeung ngulang tilu atawa Muslim, tuluy cenah mah méré manusa jeung sajabana kawas manéhna sieun Allah Eekph seuneu di 2234 |
| Atawa Muslim ceuk Vskt bit, mangka overwhelmed salaku saha atuh manéhna jeung mah, cenah, O Rasul Allah Malik jalma sumpah kuring nempo percaya Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa Muslim manéhna tetep jempé saeutik saeutik jeung mangka overwhelmed ku naon atuh diajar ti manéhna jeung kuring ngomong, O RasulAllah Malik jalma sumpah kuring nempo percaya Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa Muslim mah méré tercinta nu manAnd séjén ka manehna, fearing nu dialungkeun kana seuneu dina beungeutna 2235 |
| Oguetala nu mana wae nu Saad mah méré manusa jeung sajabana siga anjeunna, fearing jadi dialungkeun kana seuneu dina beungeutna 2236 |
| Atawa Muslim tetep jempé saeutik saeutik terus overwhelmed salaku saha atuh manéhna jeung mah, cenah, O Rasul Allah Malik jalma sumpah kuring ningali percaya hiji ceuk atawa Muslim tetep jempé saeutik saeutik terus overwhelmed salaku saha atuh manéhna jeung mah, cenah, O Rasul Allah Malik jalma sumpah kuring ningali percaya hiji ngomong,atawa Muslim, ceuk kuring méré manusa jeung dearer séjén ka manehna, fearing nu dialungkeun kana seuneu dina beungeutna 2237 |
| Atawa Muslim tetep jempé saeutik saeutik terus overwhelmed salaku saha atuh manéhna jeung mah, cenah, O Rasul Allah Malik jalma sumpah kuring ningali percaya hiji ceuk atawa Muslim tetep jempé saeutik saeutik terus overwhelmed salaku saha atuh manéhna jeung mah, cenah, O Rasul Allah Malik jalma sumpah kuring ningali percaya hiji ceukatawa Muslim smote Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung leungeun-Na antara beuheung mah jeung taktak terus Oguetala nu mana wae nu Saad ceuk kuring givenThe manusa jeung sajabana siga anjeunna, fearing nu jadi dialungkeun kana seuneu dina beungeutna 2238 |
| Urang deserving kacurigaan ti Ibrahim Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kapan cenah [Gusti nuduhkeun ka kuring kumaha nyegerkeun nu paeh, ceuk atawa henteu percaya cenah enya, tapi pikeun reassure jantung sarta Allah mah geus rahmat dina Lot ceuk geus imah ka pisan juru, komo keur siaran panjara sapanjang siaran Josephdijawab telepon 2239 |
Urang ragu | deserving Ibrahim lamun manéhna [Gusti nuduhkeun ka kuring kumaha nyegerkeun maraot ceuk maranehna teu percaya cenah enya, tapi pikeun reassure jantung sarta Allah mah geus rahmat dina Lot geus imah ka pisan juru, komo keur siaran panjara sapanjang siaran Joseph dijawab teleponna 2240 |
| Maafkan Allah pikeun Lot anjeunna harbored sudut ekstrim ka 2241 |
| Nabi naon nabi tapi geus dibikeun naon ayat kawas manusa eta aman, tapi nu ieu hirup ka pangalusna jeung Allah wangsit ka Fargo jadi kiamat paling gumantung 2242 |
| Sarta nu Hand teu kadenge kuring salah sahiji Christian Yahudi atawa bangsa ieu, terus maot jeung teu percaya ka Anjeunna nu dikirim, tapi boga tina Seuneu 2243 |
| Tilu mayar ganjaran dua kali manusa rahayat dipercaya kitab di Nabi-Na jeung direalisasikeun Nabi jeung kulawargana dipercaya ka Anjeunna jeung dituturkeun manéhna jeung kajembaran ganjaran ganda sarta Abdul milik dipingpin katuhu Allah jeung katuhu master ganjaran ganda sarta manusa ieu bangsa-Na Vgmaha jadi ogedahareun sorangan jeung literatur literatur jadi oge jeung saterusna diatur nya nu haratis sareng nu nikah ganjaran ganda 2244 |
| 2245 troughs hiji |
| Sarta leungeun mah alatan turun ka anjeun, putra Maryam, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung judgment di installments megatkeun cross jeung maehan babi teras nahan upeti jeung awash mawa duit ku kituna teu narima 2246 |
| Enzln jeung Allah Putra Maryam putusan Vlexrn Palang jeung ditelasan babi teras nahan upeti maranéhanana jeung Ttercn Alqlas teu neangan eta jeung Tzhbn grudge jeung hatred jeung dengki jeung ngaku jeung ngaklaim duit teu ditarima ka 2247 |
| Kumaha carana lamun anak Maryam datang ka handap dina Anjeun samemeh Anjeun jeung Anjeun 2248 |
| Kumaha carana lamun anak Maryam datang ka handap dina anjeun jeung indung anjeun 2249 |
| Kumaha Anjeun turun lamun anjeun, anak Maryam Vomkm Anjeun 2250 |
| Teu masih sauntuyan fight mah kabeneran katempo ka Poé Kiamat manéhna baris descend putra Yesus Maryam, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung nyebutkeun Emir Hayu berdoa pikeun urang jeung nyebutkeun teu hiji jeung nu séjénna mibanda Allah princes kindly tina bangsa ieu dina 2251 |
| Sajam moal nepi ka panonpoé naék ti kulon lamun Talat aman ti urang kulon sakabéh duanana babarengan teu hasil nu napas Poé anutan anu teu percaya saméméh atawa earned di iman alus dina 2252 |
| Sajam komo iyeu mah duit jeung remen overflows nepi ka manusa duit zakaat kaluar aya pikeun manggihan batur bisa ditarima manéhna komo tanah Arab deui lapangan jukut jeung walungan | dina 2253
| Sajam iyeu mah malah remen di duit Anjeun Vivad komo masalah duit majikan ditarima ku amal jeung disebut manéhna hiji manusa nyebutkeun ka kuring teu Dukupuntang 2254 |
| Converges waktu jeung bray bandéra jeung mintonkeun dissension jeung dialungkeun scarcity tur remen hustle jeung commotion maranéhanana ceuk nu killings di 2255 |
| Converges waktu jeung bray bandéra jeung mintonkeun dissension jeung dialungkeun scarcity tur remen hustle jeung commotion maranéhanana ceuk nu killings di 2256 |
| Converges waktu jeung ngurangan élmu jeung mintonkeun dissension jeung dialungkeun scarcity tur remen hustle jeung commotion maranéhanana ceuk nu killings di 2257 |
| Sajam bakal komo teu kategori Tguettl antara dua adidaya jeung jadi Dawahma gede manéhna jeung hiji 2258 |
| Sajam komo moal nyebutkeun naon remen Pandemonium Pandemonium O Rasul Allah ceuk rajapati rajapati di 2259 |
| Sajam komo teu bakal maot kuburan lalaki manusa teh nyebutkeun mah keukeuh mah nempatkeun 2260 |
| Sarta leungeun mah teu balik handap nepi ka manusa teh pas dina alam kubur Vimarg manéhna terus ucapkeun mah keukeuh mah nya éta nu boga kubur ieu teu ku agama tapi scourge 2261 |
| Sajam komo moal ngirim imposters liars deukeut ka tilu puluh, sadaya klaim yen Rasul Allah | dina 2262
| Sajam moal komo imposters emit liars deukeut ka tilu puluh, sadaya klaim yen Rasul Allah | dina 2263
| Tilu lamun rék kaluar ti no napas benefit anutan anu teu percaya saméméh atawa earned di iman alus dina rising panonpoé ti kulon jeung Dajjal jeung Sudjiman Bumi 2264 |
| Teu nyaho mana oge pikeun pindah panonpoé ieu ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk nu tempat ieu nepi ka ahir ka Mstqrha dina singgasana Vtakr Sajida masih oge komo disebut boga Artfie Return tempat kuring datang Fterdja jadi mastaka ti garis muka mangka lumangsung nepi ka ahir ka Mstqrha dinatahta Vtakr Sajida masih oge komo disebut boga Artfie Return tempat kuring datang Fterdja becomesHoroscope tina garis muka terus nempatkeun urang teu denouncing eta hal komo mungkas nepi Mstqrha yen dina kaayaan tahta ieu disebut boga Artfie Osubha mastaka tina Mgrbak jadi mastaka tikulon Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu nyaho lamun Makm bari [no napas benefit anutan anu teu percanten kana saméméh atawa earned di iman alus dina] 2265 |
| O Abu Dzar teu nyaho mana oge pikeun pindah ieu mah ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk maranehna balik Vtstazn sujud dina pangeran dina eta jadi lamun maranehna geus ka Return nya tempat kuring datang ti kulon stared 2266 |
| Mstqrha dina tahta di 2267 |
| Mah teu bisa maca Vgtunai cenahna ngajak kuring nepi ka manéhna nepi ka kuring, usaha jeung saterusna manéhna dikirim kuring maca naon mah ceuk Kami maca hiji cenahna ngajak kuring nepi ka usaha Vgtunai kadua pencét kuring jeung saterusna manéhna dikirim kuring maca naon mah, cenah, Kuring keur maca hiji ngajak kuring nepi ka usaha Vgtunai katilu pencét kuring jeung saterusna manéhna dikirim kuring [Macaasma Alloh, Gusti anu nyiptakeun nyiptakeun manusa tina hiji clot Baca jeung Gusti Anjeun lolobana berehan, nu diajarkeun ku sistim penAnthropology nu teu apal naon] dipulang ku Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ngocok komo heralds asup Khodijah ngomong, ieu kecap kecap ieu Holmes komo disarengan kucabang mangka ngawaleur jibril Khodijah nu mana wae nu Khodijah Mali jeung ka dirina warta, cenah sieun ku itu keur kuring sorangan sangkan manéhna Khodijah boh preach sumpah teu aeb Allah kungsi Allah geus ngahontal rahim jeung ngasahkeun ngobrol jeung tega sadaya winZero jeung wartoskeun tamu nu jeung kagungan ravages tina Vantalegt katuhuku Khodijah komo dibawa manéhna putra kertas Nawfal putra Asad Ibnu Abd al-Uzza hiji Khodijah adi misan, bapana nya ieu maréntahkeun meunangna di jahiliyah sarta nyuratan panulis Arab jeung tulisan tina Alkitab dina basa Arab, Insya Allah, pikeun nulis jeung sénator geus hiji lolong gede Khodijah ceuk manéhna ieu dengekeunka salah sahiji ganteng Anjeun ceuk kertas sonNofal ganteng mah, naon anu anjeun nempo manéhna tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana beja naon saw cenah kertas-Na hukum ieu, nu nembongkeun ka Musa, Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana mah keukeuh kalapa Oh mah bakal hirup lamun urang Anjeun ngaluarkeun utusanAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana atawa penerbit anu 2268 |
| Whilst mah leumpang, kuring ngadéngé sora ti sawarga raising sirah mah lamun raja, anu datang ka kuring bhraa linggih dina korsi antara langit jeung bumi, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Fjitt manéhna nyieun béda hiji jadi manéhna indit deui mah, cenah, kecap ieu kecap ieu Vdtrona Allah anu kaungkap[O Enveloped mangka Vondhir jeung Gusti ngagedekeun jeung baju purify jeung shun shun] Maranéhanana ceuk berhala teras turutan revelation2269 nu |
| Saterusna sanggeus wahyu Me periode Fbana Kaula leumpang mah ngadéngé hiji sora ti sawarga diangkat optik saméméh langit lamun raja, anu datang ka kuring ayeuna bhraa linggih dina korsi antara langit jeung bumi Fjttt manéhna nyieun béda hiji komo Hoyt ka bumi mah datang jeung kolot mah mah, cenah, ieu kecap kecap ieuKecap ieu Vzmlona Allah wangsit [O Enveloped mangka Vondhir jeung Gusti ngagedekeun jeung purify baju jeung shun shun] thenRevelation muriang sanggeus relay 2270 |
| Wates bulan bhraa jeung basa kuring spent lingkungan mah kuring meunang handap Fastbtnt tina lebak Vnaudit mah kokotéténgan di hareup kuring jeung kuring balik jeung dina leungeun katuhu mah, sarta dina kalér jeung henteu nempo saha mangka Naudet mah kokotéténgan jeung henteu nempo saha mangka Naudet raising sirah mah. Lamun diaktipkeun tahta dinahawa hartina Jibreel ngajak kuring pisan ngadegdeg Voti Khodijah mah ceuk Dtheroni Vdtrona Vsaboa Ali cai ejaculates Allah Ta'ala [OEnveloped mangka Vondhir jeung Gusti ngagedekeun jeung purify baju anjeun] 2271 |
| Wates bulan bhraa jeung basa kuring spent lingkungan mah kuring meunang handap Fastbtnt tina lebak Vnaudit mah kokotéténgan di hareup kuring jeung kuring balik jeung dina leungeun katuhu mah, sarta dina kalér jeung henteu nempo saha mangka Naudet mah kokotéténgan jeung henteu nempo saha mangka Naudet raising sirah mah lamun manehna diuk dina tahta antaralangit jeung bumi hartina Jibreel ngajak kuring pisan ngadegdeg Voti Khodijah mah ceuk Dtheroni Vdtrona Vsaboa Ali cai ejaculates AllahAlmighty [O Enveloped Vondhir jeung Gusti nu ngagedekeun jeung purify baju anjeun] 2272 |
| Asalna Balbrac hiji mahluk burit bodas lila leuwih tanpa bigal nyimpen Daun Miner di pisan tip ceuk Frckpth nepi datang ka Yerusalem ceuk Frbtth loop anu nyambungkeun nabi ceuk mangka asup masjid jeung ngado'a dua rak'ahs mangka exited Jibril Fjana karapihan pot anggur jeung vas susueta mah milih susu Jibril nyarios, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung choseInstinct kulawargana jeung saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga Vasfh Jibril nu nanya anjeun ceuk Jibril ka anjeun Mohammed ieu ka manéhna dikirim ka manéhna ngomong, geus dikirim manéhna dibuka keur urang. Lamun Kaula Adam tampi kuring jeung disebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun urangka sawarga kadua Vasfh Jibreel ka anjeun ceuk Jibril jeung Mohammed ka Anjeun manéhna dikirim ka manéhna ngomong, geus dikirim manéhna dikabarkan openedUs lamun kuring putra pun bibi mah Isa anak Maryam jeung Yahya Ibnu Zakariya solat Allah kana eta Vreha jeung disebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun kuring ka sawarga katilu Vasfh Jibrilnu nanya anjeun ceuk Jibril ka anjeun Muhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana ka manéhna ieu ceuk dikirim ka anjeunna ceuk tadi dikirim manéhna dibuka Lamun kuring Yusuf urang Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun manéhna geus givenPortion Hassan tampi disebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga kaopat Vasfh Jibreelka ieu, ceuk Jibril ka jeung ceuk anjeun Muhammad ceuk dikirim ka anjeunna ceuk tadi dikirim manéhna dibuka keur urang. Lamun kuring Bidris tampi disebut kuring oke Allah Ta'ala ngomong, sarta urang ditawarkeun tempat Supreme] Saterusna kuring dibawa ka sawarga kalima Vasfh Jibril ka of Jibril ieu saidWas ceuk anjeun Mohammed kamanéhna geus dikirim manéhna, cenah geus dikirim manéhna dibuka keur urang. Lamun kuring Harun Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana tampi disebut kuring oke saterusna manéhna dieureunkeun urang ka sawarga kagenep Vasfh Jibreel ka of Jibril ieu ceuk geus ngomong jeung maneh Mohammed ieu ka manéhna dikirim manéhna geus dikirim ka urang. Lamun I BUBUKA Musa, aman damai jadi kanamanéhna jeung familyWelcomed sarta disebut kuring oke mangka indit ka sawarga katujuh Vasfh Jibril ka of Jibril ieu, ceuk geus ngomong jeung maneh Muhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana ka manéhna ieu ceuk dikirim ka anjeunna ceuk tadi dikirim manéhna dibuka pikeun urang . Lamun kuring Abraham Allah ngaberkahan manéhna jeung orthoses kulawarganabalik deui ka imah frequented jeung lamun unggal poe, tujuh puluh rebu malaikat teu mulang ka manéhna terus indit ka mySidra tungtung jeung lamun daun Kaman gajah jeung lamun buah Kalqlal ceuk sabot Gsheha Allah nyaeta naon robah pepet naon salah sahiji nyiptakeun Allah bisa Anatha tina Al Qur Allah anu kaungkapnaon diideuan neguaan lima puluh solat unggal poé jeung peuting datang ka handap ka Musa, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, cenah Naon pikeun maksakeun dina bangsa PANGERAN ngandika lima puluh solat balik ka Gusti nu ceuk VasalhAlleviate bangsa teu bisa nanggung eta mah, bisa jadi Balot barudak urang Israil jeung pangalaman maranéhanana, ceukmanéhna indit deui ka Gusti mah mah, cenah, Gusti ngagampangkeun dina mah Vaht Me lima manéhna indit deui ka Musa, abdi ka landed Me fifths ceuk bangsa teu bisa nanggung nu nujul ka mitigasi Vasalh maneh, ceuk teu nyabut deui antara Gusti rahayu Maha jeung antara Musa nepi ka O Muhammad ceuk maranehna lima solateachDay jeung peuting unggal doa sapuluh, nyaéta lima puluh solat jeung jalma anu aya mol teu pakéan eta wrote manéhna ogé karya wrote manéhna sapuluh poé sarta Bsaih film manéhna teu nulis ngeunaan karya I wrote hiji bad manéhna datang ka handap nepi ka kuring datang ka Musa, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ka manéhna cenah,balik deui ka mitigasi Gusti Vasalh Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ka himMay mulang ka Gusti komo teuing embarrassed manéhna 2273 |
| Vantalegoa kuring datang ka Zamzam terangna dina dada kuring terus dikumbah jeung cai Zamzam terus ejaculated 2274 |
| Faraj hateup mah jeung aku di Mekah datang turun Jibril Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Vfarag dada kuring terus ngumbah dipareuman cai Zamzam terus datang Btst emas, pinuh ku hikmah jeung iman Vavrgha dina dada mah terus panawaran eta terus nyandak leungeun mah Frj kuring ka sawarga lamun manéhna datang sawarga Jibril ceuk nustockist karapihan langit eta Buka dunya ceuk ieu ceuk Jibril ieu ceuk Dupi anjeun hiji saidYes kuring Muhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna cenahna dikirim manéhna, cenah enya dibuka ceuk sabot Allona sawarga Lamun lalaki asup Osudh nya kan jeung dina Osudh kénca-Na ceuk kudu Pertimbangkeun Saméméh nya kan laughedjeung lamun tinimbangan samemeh kalér cried cenah putra bener salam Nabi alus sarta ceuk I, O Jibril Adam ceuk nu ieu bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung AlosudhOn ieu nya kan jeung kalér Allah weruh putra-Na Masarakat jelema katuhu of Paradise jeung Alosudh nu ti kalerrahayat Apan Lamun tinimbangan samemeh nya kan laughed jeung lamun tinimbangan samemeh kalér wept ceuk saterusna manéhna dieureunkeun kuring Jibril nepi ka manéhna datang ka sawarga kadua, cenah ka Khasenh Open ceuk Khasenh Isa ka manehna, saperti stockist minimum Surga cenahna dibuka , cenah Anas Ibnu Malik nyatakeun yénanjeunna tos kapanggih di langit jeung Adam Idris jeung JesusAnd Musa jeung Abraham solat Allah jadi kana kabeh jeung teu ngabuktikeun kumaha imahna kitu, nyatakeun yén Adam manéhna geus kapanggih aman damai di langit jeung Abraham di sawarga kagenep ceuk sabot diliwatan Jibril sarta Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga Bidris karapihan jadi kana manéhna, ceuk adi salam Nabi alus Saleh ceuk dibikeun kieu teh ceuk kuring, cenah nu Idris ceuk thenI diliwatan Musa karapihan jadi kana manéhna, ceuk salam Nabi adi alus Saleh ceuk kieu teh ceuk kuring, cenah nu Musa ceuk mangka diliwatan Isa nyarios adi salam Nabi alus Saleh ceukieu ngomong, Yesus ieu putra Maryam, ceuk dibikeun Abraham karapihan jadi kana manéhna, ceuk putra bener salam Nabi alus sarta ceuk cenah mah ieu ceuk nu Ibrahim Ibn Shihab ceuk, sarta manéhna ka meIbn Hazm, Ibnu Abbas jeung Abu karacunan Ansari , maranéhanana ngomong, Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana terusmanéhna dieureunkeun mah malah mucunghul ka tingkat I ngadéngé pens grating Ibnu Hazm jeung Anas Ibnu Malik Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana neguaan Allah dina lima puluh solat mah cenah manéhna indit deui Komo jadi maréntahkeun Musa Musa ceuk karapihan jadi kana manéhna naha maksa Gusti nationI Anjeun ceuk pikeun maksakeun dina eta lima puluhsolat ka kuring Musa mariksa Pangeran, bangsa teu bisa nanggung kitu ceuk Fradjat Gusti cenahna nunda satengah lamun manéhna indit deui ka Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung kuring ka manéhna manéhna nempo Pangeran, bangsa teu bisa nanggung kitu ceuk Fradjat Gusti ngomong, nyaeta lima puluh lima teu ngarobah nyebutkeun mah geus Manéhna ngomong manéhna indit deui ka tempoPANGERAN ngandika ka Musa, ceuk kuring, geus teuing embarrassed Alloh, Gusti mah ceuk thenJibril ZAP kuring nepi ka kami datang warna pamungkas Tangkal Vgsheha Kuring henteu weruh naon anu ceuk terus diwanohkeun paradise Lamun mutiara Jnabz jeung lamun kasturi taneuh | dina 2275
| Whilst mah ieu di imah antara sleeper jeung Aliqzan kadéngé nu nyebutkeun nu nyebutkeun salah sahiji tina tilu antara dua lalaki Voti Lantaran kitu mah Voti Btst emas, di mana cai Zamzam terangna dada kuring ka éta jeung Qatada saperti ngomong, jeung ceuk kuring ka manéhna nu keur kuring hartina ceuk ka handap burih-Na Fastkrjmanah, ngumbah cai Zamzam terus re- Tuluy jadi tempat pangperangan iman jeung hikmah sarta tuluy datang bodas Bdabh ceuk manéhna BuraqAss leuwih tanpa bigal lengkah perenahna di ujung jauh datang ka tega eta terus we diatur off komo datang sawarga Vasfh Jibril, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ieu ka ofJibril ieu, ceuk geus ngomong jeung maneh Muhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana ka manéhna ceuk geus dikirim manéhna ceuk enya manéhna dibuka ka urang jeung ceuk salam Muhun nya ieu nu datang jeung ceuk urang datang ka Adam Allah ngaberkahan manéhna jeung familyHim sarta hiji leg rék diajak carita sarta cenahna geus di sawarga kadua Isajeung Yahya karapihan jadi kana eta dina Yousef katilu Dina Idris kaopat Dina kalima Harun Allah ngaberkahan eta jeung manéhna ceuk terus we diatur off dina saacan we nepi ka di sawarga kagenep mah datang ka Musa, aman damai jadi kana manéhna dipikawanoh ku ceuk salam adi jeung Nabi bener sabot Jaozath cried Odette Naonngajadikeun Anjeun cryLord ceuk misi Ghulam ieu nalika kuring asup ka bangsa paradise ti ngasupkeun tina ceuk abdi mah terus we diatur off dina saacan we nepi ka di sawarga katujuh mah datang ka Ibrahim ceuk dina ngobrol jeung kajadian nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana yén anjeunna nempo opat walungan kaluar ti walungan asal maranéhanana Azahranjeung walungan jeung ton mah, cenah, Jibril naon walungan ieu, ceuk dua riversRivers disumputkeun of Paradise jeung katempo Nil jeung Euphrates terus angkat kuring imah frequented mah, cenah, Jibril naon ieu ceuk imah dunya ieu unggal poe, tujuh puluh rebu malaikat lamun maranéhanana balik kaluar ti eta anu henteu deui anu pamungkashal maranéhanana tuluy datang Biinain hiji vintage jeung susu séjén Vardha Ali mah ngajak susu jeung ieu ka kuring struck Allah bangsa anjeun dina naluri mangka ditumpukeun dina unggal dintenna fiftyPrayer ceuk manéhna indit deui kitu komo maréntahkeun Musa Musa ceuk, aman damai jadi kana manéhna naha maksa dina bangsa PANGERAN ngandika mah ditumpukeun dinaeta solat lima puluh ka kuring Musa mariksa Pangeran, bangsa teu bisa nanggung kitu ceuk Fradjat Gusti cenahna nunda satengah lamun manéhna indit deui ka Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung kuring ka manéhna manéhna nempo Gusti bangsa anjeun teu bisa nanggung kitu ceuk Fradjat PANGERAN ngadawuh, nyaeta lima puluh lima mah notSwitches ka nyebutkeun mah ceuk manéhna inditdeui ka Musa ceuk tempo Gusti jeung mah ceuk geus teuing embarrassed Alloh, Gusti mah, ceuk mangka ZAP kuring Jibril nepi ka kami datang warna pamungkas Tangkal Vgsheha Kuring henteu weruh naon anu ceuk terus diwanohkeun paradise Lamun mutiara Jnabz jeung lamun kasturi taneuh / lajeng ngadawuh carita nya ka sejen modern 2276 |
| Whilst mah ieu di imah antara sleeper jeung Aliqzan kadéngé nu nyebutkeun nu nyebutkeun salah sahiji tina tilu antara dua lalaki Voti Lantaran kitu mah Voti Voti Btst indit judgment lengkep sareng percanten teuing hésé kurban ku pengamat beuteung, ngumbah cai Zamzam terus kaeusi jeung hikmah sarta iman terusdeui tempat terus iman brutally jeung hikmah sarta tuluy datang ceuk Bdabh bodas burit caang ka sakuliah tanpa bigal anu locatedStep dina tip maximum datang ka tega eta terus we diatur off komo datang sawarga Vasfh Jibril Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ieu ka ieu Jibril nyarios geus ngomong jeung maneh Muhammadkarapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana ka manéhna ieu ceuk geus dikirim manéhna, cenah enya manéhna dibuka ka urang jeung ceuk salam ngalakonan jeung enya ieu datang, ceuk Sarta urang datang ka Adam bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung jeung kulawargana leg ka Obrolan storyHe-Na cenahna geus di sawarga kadua Isa jeung Yahya karapihan jadi kana etadina Yousef katilu Dina Idris kaopat Dina kalima Harun Allah ngaberkahan eta jeung manéhna ceuk terus we diatur off dina saacan we nepi ka di sawarga kagenep mah datang ka Musa, aman damai jadi kana manéhna dipikawanoh ku ceuk salam adi jeung Nabi bener sabot Jaozath cried Odette Naon ngajadikeun Anjeun ceurik Gusti, ieu budakceuk missionDimensions-Na asup surga bangsa-Na ti ngasupkeun mah disaur jeung terus we diatur off dina saacan we nepi ka di sawarga katujuh mah datang ka Ibrahim ceuk dina ngobrol jeung kajadian nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana yén anjeunna nempo opat walungan kaluar ti walungan asal maranéhanana Azahran jeung walungan jeung tonCenah mah, Jibril naon walungan ieu ceuk Dua disumputkeun walungan walungan di Paradise jeung visibleThe Nil jeung Euphrates terus angkat kuring imah frequented mah, cenah, Jibril naon ieu ceuk imah dunya ieu unggal poe, tujuh puluh rebu malaikat lamun rék kaluar ti eta anu henteu deui hal anu pamungkas maranéhanana mangkadatang Biinain hiji vintage jeung susu séjén Vardha Ali mah ngajak susu jeung ieu ka kuring pencét Allah bangsa anjeun dina naluri mangka ditumpukeun dina unggal poé lima puluh solat ceuk manéhna indit deui kitu komo orderedMoses ceuk ka Musa, aman damai jadi kana manéhna naha maksa dina bangsa PANGERAN ngandika mah ditumpukeun dina eta lima puluhsolat ka kuring Musa mariksa Pangeran, bangsa teu bisa nanggung kitu ceuk Fradjat Gusti cenahna nunda satengah lamun manéhna indit deui ka Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung kuring ka manéhna manéhna nempo Pangeran, bangsa teu bisa nanggung kitu ceuk Fradjat Gusti ngomong, nyaeta lima puluh lima teu ngarobah nyebutkeun mah ceuk manéhna indit deui toMoses, ceuk, ceuk kuring, anjeun bisa nempo Gusti teuing embarrassed Alloh, Gusti mah, ceuk mangka ZAP kuring Jibril nepi ka kami datang pamungkas Tangkal Vgsheha warna Kuring henteu weruh naon anu ceuk terus diwanohkeun paradise Lamun mutiara Jnabz jeung lamun kasturi taneuh | dina 2277
| Musa Adam Sapanjang kawas lalaki Cnup ceuk Issa frizzy burly 2278 |
| Lulus peuting kulawarga mah putra Musa tina Imran manusa Adam sakuliah frizzy kawas lalaki Cnup jeung nempo putra Yesus Maryam tata krama burly ka Blush jeung suku bodas sirah 2279 |
| Nu mana lebak ieu maranéhanana disebutkeun yén lebak tina biru ngomong, lamun kuring kasampak di Musa turun ti keun ngabogaan bellow ka Allah pikeun matuh, terus datang nu pagan Hershey ceuk nu mana wae nu pagan Ieu ceuk pagan Hershey ceuk lamun kuring tempo Younis putra lamun karapihan jadi kana manéhna dina onta beureum crumple eta tepung tina onta wolKhtam Khalbh nu meets 2280 |
| Nu mana lebak ieu aranjeunna ceuk Bulao Valley ngomong, lamun kuring kasampak di Musa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, recalled tina warna sarta bulu hal-Na teu ngapalkeun David jeung putting ramo di Ceuli pikeun manéhna bellow ka Allah ku ngarespon Mara lebak ieu Ngadawuh mangka walked nepi ka urang datang ka pagan nu ceukpagan nu mana wae nu ieu ceuk Hershey atawa tarik, cenah lamun kuring éta nempo manéhna Yunus dina onta beureum wol mealKhtam onta Daun Khalbh Mara lebak ieu responsif | dina 2281
Nu | Ibrahim tur tingal ka pendamping jeung Musa Faragl Adam beureum frizzy dina kalimat Mkhthom Bkhalbh lamun kuring nempo manéhna lamun kuring datang di lebak meets nu 2282 |
| Ieu némbongkeun nabi Lamun Musa pencét lalaki kawas lalaki Cnup jeung nempo Isa anak Maryam, aman damai jadi kana manéhna lamun deukeut ti geus mah ditempo manéhna resemblance buttonhole Ibnu Masood jeung nempo Ibrahim, aman damai jadi kana manéhna lamun deukeut ti kuring geus katempo manéhna pendamping resemblance hartina dirina jeung nempo Jibreel Lamun deukeut ti kuring geus katemporesemblance anak Dahyah Dina putra novel aci Dahyah putra Khalifa2283 |
| Lamun kulawarga mah papanggih jeung Musa Venath Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna. Lamun hiji manusa ditebak troubled sirah manusa ceuk kawas lalaki Cnup ngomong, sarta meunang Yesus Venath Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun opat beureum, lamun kaluar ti Dimas hartina mandi ceuk jeung nempo Abraham jeung Kami kawas putraku ceuk Voti Biinain di susu jeung di hiji séjén ka kuring vintageTake whichever anjeun resep mah ngajak susu Fsharpth ceuk kuring dipandu ku naluri atawa naluri nu lamun Anjeun nyandak bangsa anjeun anggur Gott 2284 |
| Némbongkeun kuring peuting di Ka'bah mah nempo hiji manusa Adam salaku pangalusna naon anjeun balik Adam lalaki wig diangkat jadi pangalusna salaku anjeun balik faults leutik bisa leg eta drips cai, condong dina dua lalaki atawa Awatq dua lalaki roams imah jeung kuring nanya ieu sarta ka nu Kristus, Putra Maryam, jeung lamun kuring ngaraos lalaki frizzypanon hiji-eyed ucing katuhu kawas anggur ngambang dipénta ieu sarta ka nu Antichrist2285 |
| Nu Allah teu Boaour tapi panon eyed Dajjal katuhu lamun Uyaynah kawas anggur ngambang ka Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana némbongkeun kuring peuting dina impian di Ka'bah Lamun manusa Adam salaku pangalusna maranéhanana tempo ti lalaki Adam pencét dikawinkeun antara-Na taktak bulu manusa dripping bearing cai sirahMinkebe leungeun-Na dina dua lalaki, nu roams imah mah ka eta thisThey ceuk ka Yesus, putra Maryam jeung kuring nempo hiji lalaki balik Jaada ucing eyed panon katuhu Kohbh jalma nempo putra kapas, putting leungeun-Na dina dua lalaki Minkebe roams imah jeung kieu teh ceuk kuring ceuk nu Dajjal 2286 |
| Katingal di Ka'bah manusa Adam suku sirah jeung leungeun-Na dina dua lalaki dituang sirah kasebut sirah dripping jeung kuring nanya ieu aranjeunna ngomong, putra Yesus Maryam atawa putra Yesus Maryam, urang teu nyaho naon eta ngomong, jeung kuring nempo balik frizzy panon katuhu sirah-eyed manusa beureum geus jiga ragaji nu ku Ibnu Cotton dipéntatina Maranéhanana ceuk nu Dajjal 2287 |
| Mah Ondhirkmoh naon nabi tapi nya urang geus Ondhirh Ondhirh Nuh jeung rahayatna, tapi kuring ngabejaan ka maraneh, eta henteu nyebutkeun nabi kecap Nya ke urang anu manéhna pelajari nu Allah teu hiji-eyed Boaour 2288 |
| Hal ieu ditulis antara panon-Na unbeliever berbunyi ti karyana atawa hate berbunyi unggal percaya jeung manéhna pelajari yén salah sahiji Anjeun bakal tiasa ningal Gusti Maha tilem nepi ka 2289 |
| Boaour nu Allah teu Dajjal, sanajan panon katuhu teu hiji-eyed salaku lamun Tafih anggur sarua 2290 |
| Kzptna naon Quraisy di batu Fjela kuring Allah Yerusalem Aftafqat ka eta ngeunaan tanda jeung kuring nempo manéhna 2291 |
| Sedengkeun kuring saré. Lamun nempo kuring ngajalankeun kira-kira Ka'bah manusa Adam suku rambut antara dua lalaki cai sirah Antaf atawa sirah Ahrac cai kieu teh ceuk kuring, maranéhanana ceuk nu putra Maryam terus mah indit. Lamun kuring ngahurungkeun manusa partikel beureum sirah frizzy panon eyed, jeung panon-Na kawas anggur ngambang mah ceuk tukang obat ieuceuk jelema pangdeukeutna anak Cotton putra resemblance 2292 |
| '' Ve Katingal kuring di batu jeung Quraisy ménta kuring ngeunaan Msoeri Manéhna nanya ka kuring ngeunaan hal Yerusalem teu acan corroborated Vkrepett plight tina distressed kawas kungsi Verwah Allah ceuk kuring mah, kasampak di manéhna naon maranéhanana ménta hiji hal, tapi Onbothm eta geus katempo kuring di grup nabi Lamun Musa nangtungdina solat. Lamun hiji manusa pencét frizzy kawas lalaki Cnup Lamun Isa anak Maryam, aman damai jadi kana manéhna ngadeg di urang prayerThe pangdeukeutna ka manéhna resemblance buttonhole Ibnu Masood Althagafi Lamun Abraham jumeneng di solat kawas jalma ngalakonan eta hartina pendamping Anjeun sorangan dipingpin eta dina sholat sabot réngsé solat,cenah, O Muhammad, lalaki anu ceuk boga seuneu ieu dipapag manéhna manéhna ngahurungkeun ka karapihan Fbdona 2293 |
Lampu anu abdi tingal manéhna | 2294 |
Kuring nempo Nora | 2295 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare lowers nu lempeng jeung nabrak raising mékanisme peta peuting tadi poé sarta digawé poé saméméh usherette karya digawe lampu peuting dina novel Abu Bakar deteksi seuneu lamun manik solat kabeuleum sarta nyanghareupan naon kajadian ka tetempoan penciptaan-Nadina 2296 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare lowers nu lempeng jeung nabrak raising mékanisme peta peuting tadi poé sarta digawé poé saméméh usherette karya digawe lampu peuting dina novel Abu Bakar deteksi seuneu lamun manik solat kabeuleum sarta nyanghareupan naon kajadian ka eyesight 2297 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare diangkat lempeng jeung ngurangan, sarta raises manéhna digawé beurang peuting karya beurang peuting 2298 |
| Anathma Dua pérak jeung dua emas jeung dua komite tina Anathma jeung dua jeung antara urang jeung neuteup ka Gusti, tapi kerudung bangga dina beungeutna di Taman Eden 2299 |
| Lamun rahayat Paradise bakal nuliskeun Paradise ceuk Allah nyebutkeun Anjeun hoyong nyebutkeun rupa bleaching hal Oziedkm nyeri diintervensi nyeri Paradise jeung ngaheéat urang tina seuneu ceuk Vekshv dijilbab naon maranéhanana méré hiji hal I love ka kasampak di eta tina maranéhanana Gusti, 2300 |
| Lamun rahayat Paradise bakal nuliskeun Paradise ceuk Allah nyebutkeun Anjeun hoyong nyebutkeun rupa bleaching hal Oziedkm nyeri diintervensi nyeri Paradise jeung ngaheéat urang tina seuneu ceuk Vekshv dijilbab naon maranéhanana méré hiji hal I love ka kasampak di eta tina maranéhanana Gusti, 2301 |
| Teu Tdharon nempo bulan ka bulan peuting full ceuk no, O Rasul Allah ceuk Do Tdharon di panonpoé euweuh awan ceuk no, O Rasul Allah ceuk, nu nuju ku manéh ogé brings jalma Allah dina Poé Kiamat manéhna nyebutkeun maranéhanana anu ibadah hal Fletbah nuturkeun ti ieu Hyang Widipanonpoé panonpoé sarta nuturkeun ti Hyang Widi bulan jeung bulan ieu dipuja dituturkeun ku despots jeung tyrants remainThis bangsa mana Mnavqoha Faotà © m Allah dina gambar non-gambar nu nyaho nyebutkeun Kami Gusti nu nyebutkeun ngungsi jeung Allah ti yén urang tempat komo asalna Gusti urang. Lamun datang Gusti terangFaotà © m Allah dina gambar-Na, nu nyaho nyebutkeun Kami Gusti nu nyebutkeun Anjeun Gusti Vibonh jeung hits hiji jalur antara naraka dorsal mah Vokon jeung mah nu mimiti ngesahkeun atawa nyarita yén dayHowever, rasul jeung nyocogkeun ka rasul poé nu Allah dibikeun manéhna dina naraka kait kawas thorns monyét Naha anjeun nempo monyét ceukenya O Rasul Allah ceuk maranehna kawas forks monyét nyaéta manehna teu nyaho naon tulang extent tapi Allah Kidnap urang jobs maranéhanana. Sababaraha insured tetep karyana, kaasup figurative komo Lengai sanajan réngsé Allah tina yudikatif antara urang jeung hayang kaluar mercyWhoever hayang rahayattina Apan Malaikat maréntahkeun pikeun meunangkeun kaluar ti seuneu ieu teu hiji hal anu ngawengku Allah nu Allah hayang ngaberkahan jalma anu nyebutkeun aya god but Allah Faarafounam di seuneu maranéhanana nyaho efek sujud seuneu devours putra Adam, tapi éfék tina sujud Allah geus dilarang dahar seuneudampak sujud Vijrjohn seuneu ngabogaan Amthacoa Faisb eta cai kahirupan maranéhanana bakal Spring upIt ogé tumuwuh sisikian di Hamil Torrent mangka Allah voiding tina yudikatif antara urang tetep dicium lalaki hiji jeung beungeutna dina seuneu, nu lian dina Paradise entry Paradise nyebutkeun majikan nu mana wae nu méakkeun beungeut mah tiseuneu meureun nya Akechbna Haruman jeung Ahrgueni intelijen calleth Allah naon Allah Wills pikeun nelepon manéhna, mangka Allah nyebutkeun Is Asit nu teu eta kudu nanya séjén Anjeun nyebutkeun teu ménta otherAnd méré Rabb teh tina covenants jeung Darma naon Allah ieu expended Allah jeung nyanghareupan ti seuneu. Lamun kuring nampa payel nu keurParadise jeung nempo jempé Allah nya Wills tetep jempé terus nyebutkeun majikan nu mana wae nu diwanohkeun kuring ka panto cendrawasih, nyebutkeun Allah geus teu geus dibere covenants jeung Mwathiqk Ulah ménta kuring aya nu kuring méré anjeun jeung Lilac O putra Adam, naon Ogdrick nyebutkeun majikan nu mana wae nu darurat Allah komo ngabejaan manéhna AsitNyaeta méré Anjeun thatAsk séjénna nyebutkeun teu jeung kamulyaan anjeun méré Gusti Allah Wills tina covenants jeung Darma ieu disadiakeun ku panto cendrawasih lamun manéhna dina panto cendrawasih Anfeguet paradise, manéhna nempo naon nu hade jeung pelesir Vskt Allah Wills ka tetep jempé terus nyebutkeun majikan nu mana wae nu nyandakkuring paradise, nyebutkeun Allah teu acan dibikeun covenants jeung Mwathiqk nu teu ménta naon dirumuskeun jeung Lilac O putra Adam nyebutkeun naon OgdrickAny majikan teu jadi mahluk henteu resep masih taqwa ka Allah supaya Allah laughs ti dinya. Lamun Allah laughed ceuk eta lebet ka sawarga lamun panghasilan maranéhanana Allah ka manéhna Timnathmiwarang Gusti wishes sahingga Allah reminds manéhna nu sapertos kitu jeung kitu, sanajan interrupted ku wishes Allah ceuk nu jeung sajabana siga anjeunna ceuk putra lembut leuwih ti jeung Abu Sa'eed jeung Abu Hurairah ra teu ngawalon manéhna ti ngawangkong hal soIf Anjeun kajadian ka Abu Hurairah ra, Alloh ngadawuh ka nu lalaki jeung sajabanasiga anjeunna, ceuk Abu Said jeung tenfold jeung manehna, O Abu Hurayrah ceuk Abu Hurairah ra naon disimpen ngan nyebutkeun yén anjeun jeung sajabana siga anjeunna, ceuk Abu Said mah certify mah memorized ti Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun yen ka anjeun tenfold 2302 |
| Kampung kursi panghandapna sawarga nu salah sahiji Anjeun nyebutkeun manéhna kahayang Vimny jeung hayang manéhna jeung nyebutkeun Dupi anjeun kungsi wished manéhna nyebutkeun enya anjeun nyebutkeun manéhna nyaéta naon anu kuring ngaharepkeun jeung sajabana siga anjeunna 2303 |
| Enya, ceuk Do Tdharon nempo panonpoé jeung sore Shawwa teu jeung Zipper nyaéta Tdharon nempo bulan ka peuting bulan purnama Shawwa mana teu Sahab ceuk no, O Rasul Allah ngomong, naon Tdharon dina visi Allah teh Poé Maha kiamat, tapi ogé Tdharon nempo salah sahijina lamun PoéKiamat otorisasi muezzin nuturkeun unggal bangsa anu dipuja aya tetep hiji ieu worshipedIs Allah ti brahala jeung monumen, tapi ragrag kana seuneu, komo lamun ngan tetep tina maranéhanana anu ibadah Allah tina amal saleh jeung urang licentious jeung Pollack buku disebut urang Yahudi ceukkana éta hal naon ibadah ceuk urang adore Uzair Putra Allah nu ceuk Kzpettm naon Allah geus dicokot nya teu lahir, naon ceuk Tbgon O Gusti haus urang Vasagna nu disebut ku maranehna teu responna FaihchronTo seuneu kawas mirage hiji ngancurkeun unggal Visaqton séjénna di seuneu terus disebut Kristen ceuk kaeta naon ibadah ceuk ibadah urang Kristus, Putra Allah ceuk kana éta hal Kzpettm naon Allah nyandak ti oge nya jeung ceuk kana éta hal naha maranéhanana nyebutkeun Tbgon O Gusti haus urang Vasagna popcorn ka eta teu maneh ngabales Faihchron Apan kawas mirage hiji smashes silih VisaqtonIn seuneu, sanajan eta ngantetep tina ibadah Allah tina amal saleh jeung licentious overtook eta ka Allah Ta'ala dina gambar handap nu nempo manéhna nu cenah, naon anu anjeun nungguan lagu unggal bangsa anu dipuja Maranéhanana ngomong: O urang Gusti Variqna di poorest naon di dunya urang tadi eta jeung teu Nsahabhmnyebutkeun mah ngungsi di Allah Gusti Anjeun, nyebutkeun teu kalibet dina Allah atawa hiji hal twiceThree kali, komo lamun ditambahan ku eta mah boro jadi tibalik, nyebutkeun Dupi anjeun jeung manéhna ayatollah nyaho Anjeunna ku sebutkeun enya Vekshv pikeun leg jeung naon tetep tina ibadah Allah dina sorangan, tapi Allah otorisasi manéhna sujudjeung tetep tina pencegahan jeung hypocrisy sujud, tapi Allah dijieun deui hiji lapisan iraha wae manéhna hayang sujud sejen dina scruff beuheung sarta mangka ngumpulkeun huluna maranéhanana anu ngarobah dina gambar nya éta maranéhanana sawThe mimiti cenah Kami Gusti Anjeun, nyebutkeun anjeun Gusti urang terus hits nusasak ka naraka jeung ngumbar ka intercede jeung ngomong, Oh Allah, dibikeun manéhna ka O Rasul Allah, jeung jambatan refute subservience nu cenah kait jeung uli jeung spines nu Benjd mana Shwaika disebut boga monyet percaya Wimmer salaku pihak ka panon jeung kilat jeung angin jeung manukjeung Kocevit kuda jeung panumpang Vnag Muslim jeung scratched ngirim jeung MakdousIn Apan, sanajan menyimpulkan percaya seuneu nu leungeun nyaeta jiwa mah Naon nu hiji neneng urang severity Allah di survey katuhu percaya ka Allah kiamat ka baraya maranéhanana anu dina seuneu nyebutkeun: Gusti kamifasted jeung urang jeung neneda jeung nyieun pilgrimages ceuk kana éta hal disetir kaluar ti nyaho, depriving gambar maranéhanana dina seuneu Vijrjohn dijieun loba geus dicokot ka seuneu satengahna suku-Na toHis tuur terus nyebutkeun: Gusti kami nyaéta hiji nu tinggal maréntahkeun urang eta nyebutkeun Puter eta manéhna manggihan di jantungna beuratdinars ti pangalusna Vokhrjoh Vijrjohn dijieun pisan terus nyebutkeun: Gusti kami teu sumpah mana saha maréntahkeun urang disebutkeun Bawa eta manéhna manggihan di jantungna berat tina satengah dinar tina alus Vokhrjoh Vijrjohn dijieun pisan Saterusna disebutkeun: Gusti kami teu sumpah mana saha maréntahkeun urang thenSays Puter eta anjeunnakapanggih dina whit jantungna tina alus Vokhrjoh Vijrjohn dijieun pisan terus nyebutkeun: Gusti kami teu sumpah mana alus ieu Abu Sa'eed ceuk nu teu percaya kuring ngobrol ieu Vagherúa upami Anjeun hoyong [nu Allah teu ngalakukeun ngarugikeun ka whit, sanajan well-tech compounded jeung eweh ti Anjeunna ganjaran nu gede] nyebutkeun AllahMaha dipirig ku malaikat jeung nabi jeung diplopia diplopia believersLeaving ngan Fikd Pakem paling welas asih seuneu kaluar ti rahayat hiji teu tiasa dianggo kungsi geus balik lava Valekayam di hiji walungan di mouths cendrawasih disebut walungan hirup Vijrjohn salaku sisikian lulus dina HamilTorrent teu deem jadi batu atawa tangkal mungkin ka panonpoé Osifr jeung Vireo sarta bisa jadi kudu jadi ngiuhan di bodas jeung ngomong, O Rasul AllahLike ceuk anjeun sponsor Balbadah Vijrjohn kawas mutiara di necks maranéhanana cingcin manéhna terang rahayat Paradise Allah redeems maranéhanana anu Allah dibawa eta Paradisetanpa karya Amloh teu maranéhanana pangalusna terus nyebutkeun naon nu ku anjeun katempo Tuliskeun Paradise téh anjeun nyebutkeun Gusti mere urang naon teu méré saha ti alam nyebutkeun Anjeun saena anu pangalusna ieu sarta nyebutkeun O nanaon Gusti urang leuwih alus ti ieu saysRezai teu exasperate Anjeun kungsi leuwih 2304 |
| Allah asup kana Paradise Paradise asup kana Wills rahmat jeung asup kana rahayat Apan-seuneu jeung disebutkeun katingal anjeun manggihan beurat jantungna tina sisikian tina siki mustard iman Vokhrjoh Vijrjohn kaasup lava bakal Amthacoa Valqon di sisi walungan hirup atawa Hia maranéhanana bakal Spring nepi nu ogé bertunas sisikian sapanjangjeung nyeri Torrent tempo nya kumaha Yellow twisted lulus dina 2305 |
| Allah asup kana Paradise Paradise asup kana Wills rahmat jeung asup kana rahayat Apan-seuneu jeung disebutkeun katingal anjeun manggihan beurat jantungna tina sisikian tina siki mustard iman Vokhrjoh Vijrjohn kaasup lava bisa Amthacoa Valqon di walungan waktu keur meunang hirup maranéhanana kudu Spring nepi salaku bertunas Algthaehsabagian nyeri Torrent tempo nya kumaha carana bisa nepi kaluar Yellow Twisted 2306 |
| Allah asup kana Paradise Paradise asup kana Wills rahmat jeung asup kana rahayat Apan-seuneu jeung disebutkeun katingal anjeun manggihan beurat jantungna tina sisikian tina siki mustard iman Vokhrjoh Vijrjohn kaasup lava bisa Amthacoa Valqon di walungan waktu keur meunang hirup maranéhanana kudu Spring nepi salaku bertunas Algthaehsabagian nyeri Torrent tempo nya kumaha carana bisa nepi kaluar Yellow Twisted 2307 |
| Masarakat Apan anu urang, sabab teu tilem atawa hirup, tapi urang afflicted jeung dosa seuneu atawa ceuk maranéhna fatality dosa Vomathm komo lamun maranehna batubara otorisasi syafaat Vjie maranéhanana Illaúr Illaúr teras nahan dina walungan of Paradise terus ka O Jalma of Paradise Avaadwa eta maranehna bakal Springkaracunan tutuwuhan jadi di Hamil Torrent 2308 |
| Teu nyaho lain urang nu kaluar seuneu eta jeung lain urang Paradise entry Paradise manusa kaluar ti seuneu Ahbua nyebutkeun nu Alloh SWT ka manéhna, Pindah, tulis paradise Faotaha Vijal manéhna maranéhanana dieusi dipake nyebutkeun, O Pangéran, jeung nini nya kaeusi nyebutkeun nu Alloh SWT ka manéhna, Go, tulis Paradiseceuk Faotaha Vijal ka éta kaeusi dipake nyebutkeun, O Pangéran, jeung nini nya kaeusi saysAllah manéhna Go ngaku ka Paradise, nu kawas minimum sapuluh-melu atawa lamun sapuluh kali minimum nu ceuk nyebutkeun Otschr kuring atawa ketawa jeung kuring jeung anjeun, Raja ceuk Kuring nempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganalaughed nepi ka Noajzh seemed manéhna ka nu hiji minimum tina status Paradise of 2309 |
| Teu nyaho lain urang nu kaluar seuneu ti seuneu hiji manusa kaluar perangna, waktu keur geus dibuka ngaku ka Paradise ceuk mana anu asup kana surga, nyangka urang geus nyokot imah ceuk manéhna Kuring jadi inget waktu mana atuh ieu, manéhna nyebutkeun , enya eta ceuk nya hayang Vimny ceuk manéhna yén kuring wished jeungsapuluh kali minimum manéhna nyebutkeun Otschr kuring jeung anjeun, Raja 2310 |
| Nabi nu asup Paradise manusa leumpang deui jeung kunjungan seuneu Ikpo waktu Tesfah Lamun Jaozha tos kitu ceuk, Maha Agung jadi Manéhna nu Njani geus Allah méré kuring hiji hal anu méré anjeunna salah sahiji dua kahiji jeung séjén dipigawé dina hiji tangkal jeung nyebutkeun nu mana wae nu majikan Adnni tangkal ieu Vlostzl kalangkang jeung inuman ticai anak nyebutkeun Allah Ta'ala Putra manusa kuring nanya nu OattiytkhaThe séjén nyebutkeun no, O Pangéran, jeung Iehdh teu ménta batur Rabbo Aadhirh alatan manéhna nilik duit kasabaran geus eta Vidnyh eta Vistzl kalangkang jeung inuman tina cai sarta saterusna diangkat tangkal téh nya leuwih alus ti heula, nyebutkeun nu mana wae nu majikan Adnni sahijinginum tina cai sarta neangan kalangkang panyumputan teu ménta séjén nyebutkeun nyeri Putra Adam Taahidna nu teu menta kuring séjénna nyebutkeun kana éta hal nu OdnitkAsk kuring séjén Viehdh teu ménta batur Rabbo Aadhirh alatan manéhna nilik duit kasabaran geus eta Vidnyh eta Vistzl kalangkang jeung inuman tina cai sarta saterusna diangkat-Natangkal di panto Sawarga teh leuwih hade tinimbang dua kahiji, nyebutkeun nu mana wae nu majikan Adnni tina ieu pikeun neangan kalangkang panyumputan jeung inuman tina cai anak teu ménta séjén nyebutkeun nyeri Putra Adam Taahidna nu teu menta kuring séjénna ceuk enya, O Pangéran, thisDo teu ménta batur Rabbo Aadhirh alatan manéhna nilik duit kasabaran manéhnaku Vidnyh lamun di handap eta bakal ngadéngé voices rahayat of Paradise nyebutkeun nu mana wae nu majikan Adkhalnyha nyebutkeun O putra Adam, naon Barna Anjeun Oaredak nu minimum nu mere Anjeun jeung kawas kitu ceuk, O Gusti Otsthzi kuring jeung anjeun teh PANGERAN tina alam laughed Ibnu Mas'ud cenah, teu ménta kuring seuri mm mm seuri jeung ceukmanéhna laughed jadi MessengerAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung maranéhanana ceuk mm seuri O Rasul Allah ceuk tina Rabb teh tina alam laughed lamun Otsthzi ceuk Anjeun Rabb teh tina alam nyebutkeun teu flouted anjeun, tapi kuring bisa di hayang naon atuh 2311 |
| Kampung panghandapna rahayat Paradise di status manusa Allah, tukeran jeung beungeut ti seuneu saméméh Paradise jeung siga anjeunna kalawan sahadé tina hiji tangkal, cenah majikan nu mana wae nu diwanohkeun kuring tangkal ieu aya di sahadé jeung leg nu rék diajak ngeunaan Ibnu Massoud teu nyebut manéhna nyebutkeun, O putra Adam, naon Barna Anjeunka nu séjén modern jeung ngaronjat eta jeung mot Allah tuberkulosis Sopiani, Sopiani, lamun interrupted ku Amani ceuk Allah keur anjeun jeung sapuluh-foldHe tuluy diasupkeun dua istri-Na diintervensi manéhna virgins Vtcolan Puji jadi ka Allah anu Ahaak urang jeung kadang manéhna nyebutkeun naon ceuk mah kawas naon ieu dibikeun hiji 2312 |
| Musa Rabbo ditanya naon minimum tina status Paradise manéhna saurang lalaki anu asalna sanggeus Asupkeun urang of Paradise Paradise waktu keur geus ngaku ka Paradise nyebutkeun nu mana wae nu majikan kumaha urang geus meunang imahna jeung nyandak Okhmathm ceuk manéhna Otredy anjeun, kawas raja raja ti raja di dunya,nyebutkeun manéhna satuju majikan ngabejaan Anjeun yen jeung siga anjeunna jeung siga anjeunna jeung siga anjeunna jeung siga anjeunna, cenah dina lima dipilih keur Pangeran nyebutkeun ieu keur anjeun jeung tenIlk Lok Ma naon bae kahayang jantung jeung delight panon anjeun sarta nyebutkeun manéhna satuju Gusti, Gusti Voalahm ceuk status ceuk jelema nu hayanginfused harkat Bedi jeung menyimpulkan eta teu Traein atawa ceuli ngadéngé jeung teu ngabéjaan jantung manusa ceuk Msaddagah dina buku Alloh swt [teu diajar sarua jeung nyumputkeun eta tina apel panon] 2313 |
| Musa ditanya Allah pikeun urang paling hina of Paradise eta untung manéhna saurang lalaki anu asalna sanggeus Asupkeun urang of Paradise Paradise waktu keur geus ngaku ka Paradise nyebutkeun nu mana wae nu majikan kumaha urang geus meunang imahna jeung nyandak Okhmathm ceuk manéhna Otredy Anjeun jadi siga raja rajatina raja di dunya, nyebutkeun manéhna satuju Gusti nyebutkeun Jadi anjeun resep manéhna jeung siga anjeunna jeung siga anjeunna jeung siga anjeunna, cenah dina lima dipilih keur Pangeran nyebutkeun thisYou tenfold jeung anjeun naon bae kahayang jantung jeung delight panon anjeun jeung nyebutkeun manéhna satuju Gusti, Gusti Voalahm ceuk status ceuk etaanu hayang infused harkat Bedi jeung menyimpulkan eta teu Traein atawa ceuli ngadéngé jeung teu ngabéjaan jantung manusa ceuk Msaddagah dina kitab Allah [teu diajar sarua jeung nyumputkeun eta tina apel panon] 2314 |
| Teu nyaho lain urang Paradise entry Paradise jeung lain urang nu kaluar seuneu, kaasup manusa hiji dibawa Poé kiamat ieu ceuk Anjeun nawarkeun manéhna dosa leutik tur angkat manéhna Kabarha eksposur ku dosa leutik nu ceuk geus dikeureuyeuh Sopiani, Sopiani Sopiani , Sopiani jeung dikeureuyeuh Sopiani, Sopiani Sopiani, Sopiani nyebutkeun enyateu bisa mungkir hiji dosa senior Abject eta waktu keur nawarkeun anakna nu youPlace kabéh alus goréng, nyebutkeun Gusti geus digarap hirup mah teu nempo di dieu nyaéta 2315 |
| Teu nyaho lain urang Paradise entry Paradise jeung lain urang nu kaluar seuneu, kaasup manusa hiji dibawa Poé kiamat ieu ceuk Anjeun nawarkeun manéhna dosa leutik tur angkat manéhna Kabarha eksposur ku dosa leutik nu ceuk geus dikeureuyeuh Sopiani, Sopiani Sopiani , Sopiani jeung dikeureuyeuh Sopiani, Sopiani Sopiani, Sopiani nyebutkeun enyateu bisa mungkir hiji dosa senior Abject eta waktu keur nawarkeun anakna nu youPlace kabéh alus goréng, nyebutkeun Gusti geus digarap hirup mah teu nempo di dieu nyaéta 2316 |
| NASA Allah datangna agama luar ka seuneu Vidkhalhm Paradise 2317 |
| Allah rahayat kaluar tina syafaat seuneu 2318 |
| Nu sababaraha urang kaluar ti seuneu ngaduruk sirkuit mana ngan rupa maranéhanana nepi ka maranehna nuliskeun Paradise 2319 |
| Out of seuneu dina opat Faardon Allah Viltvt batur nyebutkeun nu mana wae nu majikan salaku Okhrjtna di antarana teu jangji kuring mana Allah Vengjih eta 2320 |
| Ngagabungkeun jalma Allah dina Poé kiamat Vehtmon Ibnu Obaid Wilhmon ngomong kitu ngomong lamun A_i_fna Gusti komo nulungan urang tempat urang nu manéhna baris datang Adam bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Anjeun Adam Abu nyiptakeun Allah dijieun di leungeun sarta breathed di Anjeun ti roh jeung ngurutmalaikat nu disembah Anjeun Intercede pikeun urang di Gusti komo nulungan urang tempat urang nu nyebutkeun Kuring mah HnakmHe nyebutkeun dosa nu pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Nuh utusan kahiji dikirim ku Allah ceuk bakal datang Nuh, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Kuring mah Hnakm recalled dosa-Na nu pencét VisthieddiRabbo eta tapi Bawa Ibrahim, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana dicandak ku Allah, babaturan deukeut bakal datang Ibrahim, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana manéhna jeung nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun sinWhich pencét Visthieddi Rabbo eta tapi mawa Musa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana jeung manéhna yen kecap Allah méréTaurat ngomong, bakal datang Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Isa Roh Allah jeung kecap-Na bakal datang Issa Roh Allah jeung Firman-Na nyebutkeun mah teu ngaraos Hnakm tapi Bawa Muhammad Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana hiji slaveMay jadi dihampuradosa nu mangsa katukang jeung ka hareup-Na ngadawuh: Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Faotona dipénta idin ka Gusti pangeran dina kuring. Lamun kuring nempo manéhna ditandatanganan sujud Vidni naon ceuk Allah ka O Muhammad Angkat sirah anjeun Ucapkeun ngadangu tuberkulosis méré manéhna Intercede intercede Verf sirah mah Vahmd Gusti Pthamid AalmnyhGusti mangka ieu dipirig Faihd kuring Vokhrjhm ahir seuneu jeung dibawa eta paradise terus datang backBright sujud Vidni Allah Wills, nu mungkinkeun kuring mangka ngawaleur jibril ka Angkat sirah anjeun, O Muhammad Ucapkeun ngadangu tuberkulosis méré manéhna Intercede intercede Verf sirah mah Vahmd Gusti Pthamid Aalmnyh mangka ieu dipirigFaihd kuring mungkas Vokhrjhm ti seuneu jeung dibawa eta Paradise ceuk kuring teu nyaho di katilu atawa kaopat cenah mah, ngomong, O Gusti, naon nu kenca Sanajan kitu, dina seuneu Suci incarceration mana wae, manéhna bakal kalanggengan 2321 |
| Minuhan percaya kiamat Vehtmon jadi atawa mere ilham eta ngomong lamun A_i_fna Gusti komo nulungan urang tempat urang nu manéhna baris datang Adam bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Anjeun Adam Abu nyiptakeun Allah dijieun di leungeun sarta breathed di Anjeun ti sumanget jeung maréntahkeun malaikat nu disembah Anjeun Intercede pikeunurang jeung Gusti Anjeun nepi ka nulungan urang Ti tempat urang ieu nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun sinWhich pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Nuh utusan kahiji dikirim ku Allah ceuk bakal datang Nuh, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Kuring mah Hnakm recalled-Na dosa nu pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Ibrahim,bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana dicandak ku Allah, babaturan deukeut bakal datang Ibrahim, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Kaula teu Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu hitVisthieddi Rabbo eta tapi Bawa Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ridho Allah spoke jeung eweh hiji Kitab Suci ceuk ngalakukeunanadatang Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Isa Roh Allah jeung kecap-Na bakal datang Issa Roh Allah jeung Firman-Na nyebutkeun Kuring mah Hnakm tapi Bawa Muhammad nyaéta Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana geus dihampura manéhna keur baheula slaveHis jeung mangsa nu bakal datangdosa ngadawuh: Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Faotona dipénta idin ka Gusti pangeran dina kuring. Lamun kuring nempo manéhna ditandatanganan sujud Vidni naon ceuk Allah ka O Muhammad Angkat sirah anjeun Ucapkeun ngadangu tuberkulosis méré manéhna Intercede intercede Verf sirah mah Vahmd Gusti Pthamid Aalmnyh Gusti mangka Lee ieudipirig Faihd Vokhrjhm ahir seuneu jeung dibawa eta paradise jeung tuluy datang deui brightProstration Vidni Allah Wills, nu mungkinkeun kuring mangka ngawaleur jibril ka Angkat sirah anjeun, O Muhammad Ucapkeun déngékeun tuberkulosis méré manéhna Intercede intercede Verf sirah mah Vahmd Gusti Pthamid Aalmnyh mangka ieu dipirig Faihd kuring mungkasVokhrjhm seuneu jeung dibawa eta paradise lajeng bakal datang ka kaopat atawa datang deui kaopat jeung ngomong, O Gusti, naon nu kenca ngan incarceration-Na Quran Nu wajib eta kalanggengan 2322 |
| Gathers Allah percaya kiamat Wilhmon jadi ngomong lamun A_i_fna Gusti komo nulungan urang tempat urang nu manéhna baris datang Adam bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Anjeun Adam Abu nyiptakeun Allah dijieun di leungeun sarta breathed di Anjeun ti sumanget sarta maréntahkeun malaikat nu disembah Anjeun Intercede pikeun urangjeung Gusti nu nepi ka nulungan urang tempat urang ieu nyebutkeun Kuring mah Hnakm recalled dosa-Na nu hitVisthieddi Rabbo eta tapi Bawa Nuh utusan kahiji dikirim ku Allah ceuk bakal datang Nuh, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Kuring mah Hnakm recalled-Na dosa nu pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Ibrahim,bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana dicandak ku Allah, babaturan deukeut bakal datang Ibrahim, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Kuring mah Hnakm Ieu téh noteworthy nu boga dosa-Na pencét Visthieddi RabboIncluding tapi Bawa Musa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna yen kecap Allah méré Taurat Musa ceukbakal datang karapihan jadi kana manéhna jeung nyebutkeun Kuring mah Hnakm nyebutkeun dosa-Na nu pencét Visthieddi Rabbo eta tapi Bawa Isa Roh Allah jeung kecap-Na bakal datang Issa Roh Allah jeung Firman-Na nyebutkeun Kaula teu Hnakm tapi Bawa Muhammad, meureun Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna budak bisa dihampura progressPast-Najeung dosa nu bakal datang ngadawuh: Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Faotona dipénta idin ka Gusti pangeran dina kuring. Lamun kuring nempo manéhna ditandatanganan sujud Vidni naon ceuk Allah ka O Muhammad Angkat sirah anjeun Ucapkeun ngadangu tuberkulosis méré manéhna Intercede intercede Verf sirah mah Vahmd Gusti Pthamid Aalmnyh Gustimangka ieu dipirig Faihd kuring mungkas Vokhrjhm seuneu ti langit jeung dibawa ku maranehna jeung tuluy datang deui caang sujud VidniAllah Wills, nu mungkinkeun kuring mangka ngawaleur jibril ka Angkat sirah anjeun, O Muhammad Ucapkeun ngadangu tuberkulosis méré manéhna Intercede intercede Verf sirah mah Vahmd Gusti Pthamid Aalmnyh mangka ieu dipirig Faihdkuring mungkas Vokhrjhm ti seuneu jeung dibawa eta paradise lajeng bakal datang ka kaopat atawa datang deui kaopat jeung ngomong, O Gusti, naon nu ditinggalkeun di seuneu, tapi ti incarceration-Na Quran Nu wajib eta kalanggengan 2323 |
| Out of seuneu, ceuk aya god but Allah, sarta ieu di jantung kahadéan naon weighs sanggem tuluy datang kaluar ti seuneu, ceuk aya god but Allah, sarta ieu dina manah goodness of timbangan skala terus kaluar ti seuneu, ceuk aya god but Allah, sarta ieu di jantungtina kahadéan naon hiji atom weighs 2324 |
| Lamun urang kiamat Mag ka unggal sejenna maneh datang Adam nyebutkeun manéhna Intercede turunan anjeun sarta nyebutkeun mah teu boga tapi anjeun Abraham karapihan jadi kana manéhna éta sahabat Allah bakal datang Ibrahim nyebutkeun mah teu boga tapi anjeun Musa karapihan jadi sanggeus manéhna, eta Clem Allah Faaty Musa nyebutkeun mah teu boga tapi anjeunYesus karapihan jadi kana manéhna eta nyaeta Roh Allah jeung Na Word Faaty IsaHe nyebutkeun Kaula mah nya, tapi anjeun Muhammad bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Votty mah nyebutkeun mah geus jadi eta dipénta idin ka Gusti pangeran dina kuring leungeun Voqom Vahmayor Bmhamed teu ngahargaan nya ayeuna Alhemenah Allah terus panungtungan-Nasujud ceuk kuring mah, O Muhammad, ngumpulkeun sirah jeung ngomong, ngadangu anjeun WSL méré manéhna jeung Intercede intercede terus ucapkeun PANGERAN ngadawuh ka abdi mah eta diwangun dina manah beurat hiji grainLibra atawa sanggem iman Vokrjh eta lantaran kitu, mangga teu tuluy indit deui ka Gusti mah Vahmayor maranéhanana Mahamd mangka sujud pamungkas-Na, ceuk kuring mah, O Muhammad, ngumpulkeun sirah jeung ngomong, ngadangu anjeun WSL méré manéhna jeung Intercede intercede terus ucapkeun ceuk abdi mah diawalan, ieu beurat jantungna tina sisikian tina siki mustard iman Vokrjh lantaran kitu, mangga eta jeung tuluy datang deui ka Gusti Vahmayor maranéhanana Mahamd mangka sujud anotherHis, ceuk kuring mah, O Muhammad Angkat sirah anjeun sarta ngomong, ngadangu anjeun WSL méré manéhna jeung Intercede intercede jeung ngomong, O Gusti, abdi mah bangsa waktu keur kuring diawalan, ieu di jantungna, ka sahandapeun beurat minimum panghandapna sisikian hiji tina mustard siki iman dibawa manéhna ti seuneu ku kituna mangka teu wawancara ieu kalawanLance, nu ka urang nya indit luar Urang éta sareng anjeunna mun ceuk urang deui teu sieunan ceuk lamun Mlna ka Hassan Vslmana manéhna salaku manéhna underestimatedIn imah Abu Khalifa ceuk urang asup eta Vslmana manéhna. Urang ka bapa happy we datang ti lamun adi anjeun Abu Hamza teu ngadangu ngobrol kawas Haddtnah di syafaatceuk heh Vhaddtnah ngobrol ceuk hey urang ngomong naon chagrin urang anjeunna ngalaman ka urang nya dua puluh taun ka tukang, nu poé yén sadaya mah geus ninggalkeun hiji hal nyaho Sheikh poho atawa hate eta nu Ihdzqm Vtaatkloa ka manéhna ka urang laughed jeung ceuk creatingRights tina anak sapi nu ] naon mah ka nu ieu, tapi hayang Ohdzqmoh mangkabalik ka Gusti dina Vahmayor kaopat maranéhanana Mahamd mangka sujud pamungkas-Na ceuk kuring mah, O Muhammad, angkat sirah jeung ngomong, ngadangu anjeun WSL dibikeun ieu dipirig intercede jeung ngomong, O Gusti, méré kuring idin ka maranéhanana anu cenah aya teu god but Allah teu aya nu ceuk anjeun atawa teu ceuk nu ka anjeun tapiEzzati jeung sombong jeung kamulyaan mah jeung kebanggaan pikeun OkrzinWho ceuk aya god but Allah, 2325 |
| Kami nu master jalma Kiamat nyaéta Tdron kaasup nu ngagabungkeun Allah dina Poé kiamat sarta dua kahiji batur dina hiji leungeun Fasamahm nelepon jeung Infzhm tetempoan jeung approaching nu jumlahna panonpoé ka jalma duka jeung anguish ti maranéhanana bisa ngabedakeun jeung duit endure , nyebutkeun sawatara urangsababaraha anjeun teu nempo naon nu aya di dinya anjeun teu nempo naon bisa Bulgkm teu Anjeun syafaat pikeun anjeun ka Pangeran, manéhna nyebutkeun, sababaraha peopleSome Bawa Adam bakal datang Adam nyebutkeun O Adam Anjeun manusa Abu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta breathed di Anjeun ti roh jeung ngurut malaikat nu disembah Anjeun Intercedepikeun urang ka Gusti anjeun, teu mikir ka mana urang teu nempo kumaha mungkin geus nepi ka nyebutkeun Adam Gusti anger anger ayeuna teu ngaganggu manéhna siga anjeunna jeung teu ngalakukeunana ambek sanggeus manéhna siga anjeunna jeung manéhna Nahanni ti Fsath tangkal sorangan sorangan ngan buka batur nu sejenna goNoah bakal datang Nuh nyebutkeun Hey NuhAnjeun téh mimiti rasul ka taneuh jeung fishmonger Allah budak thankful Intercede pikeun urang ka Gusti nu Naha anjeun teu ningali di mana Kami aya teu pikeun nempo naon nu mungkin geus nepi ka nyebutkeun kana éta hal yen Tuhan teh ayeuna bakal pisan ambek teu ambek jeung manéhna kawas manéhna moal meunangkeun ambek sanggeus manéhna kawas manéhna jeung manéhna geusgeus ka kuring mah disebut ngajak geotag eta di nasional sorangan sorangan buka Abraham, aman damai jadi kana manéhna jeung familyShall-Na datang Ibrahim nyebutkeun anjeun nabi Allah jeung Jeng rahayat bumi Intercede pikeun urang ka Gusti nu Teu Anjeun nempo naon urang teu nempo kumaha mungkin geus nepi ka nyebutkeunkana éta hal Ibrahim Gusti ayeuna bisa pisan ambek teu ambek jeung manéhna siga anjeunna teu meunangkeun ambek sanggeus manéhna siga anjeunna jeung ceuk Kzbath sorangan sorangan ngan buka batur nu sejenna Ngan buka Musa bakal datang Musa, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung maranehna nyebutkeun ohMusa Anjeun utusan Allah sila Allah Brsalath jeungJalma Petklima Intercede pikeun urang ka Gusti nu Naha teu nempo naon urang teu pikeun nempo naon nu mungkin geus nepi ka nyebutkeun Musa eta bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana yen Tuhan teh ayeuna bisa pisan ambek teu ambek jeung manéhna kawas manéhna moal meunangkeun ambek sanggeus kawas manéhna jeung kuring ditelasan jiwa hiji teu maehan sorangan atawa leuwihsorangan ngan buka Yesus, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana bakal comeIssa nyebutkeun O Yesus, Anjeun utusan Allah, sarta kuring spoke mun di urang Lawu jeung kecap eta ieu dikirimkeun ka Mary jeung sumanget eta Vashva urang ka Gusti, teu ningali di mana Kami aya teu pikeun nempo naon nu mungkin geus nepi ka nyebutkeunkana éta hal Isa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana yen Tuhan teh ayeuna bisa pisan ambek teu ambek jeung manéhna kawas manéhna moal meunangkeun ambek sanggeus manéhna siga anjeunna teu nyebut dosa sorangan sorangan ngan buka batur lain jeung goMuhammad bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana Faotona nyebutkeun O Muhammad Anjeun Rasul Allahjeung segel tina nabi Allah jeung ngahampura ka Anjeun naon wae kamajuan dosa nu mangsa katukang jeung ka hareup Intercede pikeun urang ka Gusti nu Naha anjeun teu ningali di mana Kami aya teu pikeun nempo naon nu mungkin geus kahontal ku kituna geus sagemblengna dina tahta prostrating caang ka Gusti mah jeung Allah muka Ali jeung inspires kuring Mhamayor tina puji alus manéhnaeuweuh muka pikeun hiji tribal mangka ngawaleur jibril ohMuhammad angkat tuberkulosis sirah anjeun mere manéhna Intercede intercede Verf sirah mah ngomong, O Gusti, abdi bangsa mah ceuk O Muhammad nuliskeun paradise bangsa anjeun anu henteu ngitung ti panto katuhu Gerbang of Paradise jeung urang mitra maranéhanana jeungngan lawang jeung nu Hand nyaeta antara bivalve tina shutters Paradise Sedengkeun pikeun antara Mekah jeung abandonment atawa antara Mekah jeung Bosra 2326 |
| Kami nu master jalma Poé kiamat, jeung nu séjénna NHS mah ceuk urang Syed dina Poé kiamat lamun manéhna nempo babaturanana teu ménta manéhna manéhna teu kudu nyebutkeun Kiffa ceuk Kiffa O Rasul Allah ngomong, jelema anu ngalakonan Rabb teh tina alam Fasamahm nélépon jeung Infzhm tetempoan jeung approachingpanonpoé dina kadar ka jalma duka jeung anguish ti maranéhanana bisa ngabedakeun jeung duit endure nyebutkeun Sababaraha urang teu nempo naon sababaraha youIt teu nempo naon bisa Bulgkm teu Anjeun intercede Anjeun ka Gusti nyebutkeun sawatara urang sababaraha mawa Adam bakal datang Adam nyebutkeun O Adam Anjeun Abu manusa Allahdijieun anjeun leungeun sarta breathed di Anjeun ti roh jeung ngurut malaikat nu disembah Anjeun Intercede pikeun urang ka Gusti anjeun, teu mikir ka mana urang teu nempo geus kahontal naon Adam nyebutkeun yen Gusti ayeuna anger ngamuk teu kawas manéhna jeung teu bakal ngaganggu himAngry sanggeus manéhna siga anjeunna jeungmanéhna Nahanni ti tangkal Fsath sorangan sorangan ngan buka batur nu sejenna pindah ka Nuh bakal datang Nuh nyebutkeun Hey Nuh Anjeun téh mimiti rasul ka taneuh jeung fishmonger Allah budak thankful Intercede pikeun urang ka Gusti anjeun, Teu tempo dimana urang teu pikeun nempo naon nu mungkin geus nepi ka nyebutkeun kana éta hal nuGusti bisa Anger anger Dinten ieu henteu meunang ambek siga anjeunna moal kawas manéhna jeung ambek sanggeus manéhna geus ka meCall mah disebut geotag eta di nasional sorangan sorangan buka Ibrahim, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana bakal datang Ibrahim nyebutkeun anjeun nabi Allah jeung Jeng rahayat bumiIntercede pikeun urang ka Gusti anjeun, teu mikir ka mana urang teu nempo kumaha mungkin geus nepi ka nyebutkeun kana éta hal Ibrahim Gusti ayeuna bisa pisan ambek teu ambek jeung manéhna siga anjeunna teu meunangkeun ambek siga anjeunna jeung ceuk sanggeus nyebutkeun dina planet thisRBI jeung paribasa ka dewa maranéhanana [tapi ulah greatest ieu jeungnyebutkeun [Kami gering] sorangan sorangan ngan buka batur nu sejenna pindah ka Musa bakal datang Musa, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun: O Musa! Anjeun utusan Allah, mangga Allah Brsalath jeung Petklima urang Intercede pikeun urang ka Gusti anjeun, Naha anjeun teu ningali naon dimana urang teu nempo naon bisa boganepi ka eta Musa nyebutkeun Allah ngaberkahan manéhna na nya familyThe RBI ayeuna bisa pisan ambek teu ambek jeung manéhna kawas manéhna moal meunangkeun ambek sanggeus manéhna kawas kuring ditelasan jiwa hiji teu atawa leuwih maehan sorangan sorangan buka Yesus, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana ngalakukeunana datang Issa nyebutkeun O Yesus, Anjeun utusan Allah, jeungKuring spoke mun di urang Lawu jeung kecap eta ieu dikirimkeun ka Mary jeung sumanget eta Vashva urang ka Gusti teu nempo mana urang teu pikeun nempo naon manéhna nyebutkeun, boga reachedThem Isa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana yen Tuhan teh ayeuna bisa pisan ambek teu ambek jeung manéhna kawas manéhna moal meunangkeun ambek sanggeusmanéhna kawas éta henteu méré manéhna hiji dosa sorangan sorangan ngan buka batur nu sejenna pindah ka Muhammad karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Faotona ngomong, O Muhammad, anjeun teh Rasul Allah jeung segel tina nabi jeung Allah ngahampura Naon kamajuan jaman baheula jeung dosa nu bakal datang Intercede for jeung urang mun AnjeunGusti Naha anjeun teu ningali naon weWhere teu nempo naon mungkin geus kahontal ku kituna geus sagemblengna dina tahta prostrating caang ka Gusti mah, mangka Allah Ali jeung inspires kuring dibuka ti Mhamayor muji alus manéhna euweuh muka pikeun hiji tribal mangka ngawaleur jibril, O Muhammad, angkat tuberkulosis sirah anjeun mere manéhna Intercede intercede Verfsirah mah ngomong, O Gusti, abdi bangsa mah ceuk O Muhammad nuliskeun paradise bangsa anjeun henteu akun eta ti panto katuhu ti lawang cendrawasih Maranéhanana PartnersPeople jeung ngan lawang jeung nu Hand nyaeta antara shutters bivalve of paradise ka Edadta panto antara Mekah jeung ditinggalkeunatawa deserted jeung Mekah 2327 |
| Ngagabungkeun jalma Allah nu bakal percaya komo anak uncal eta paradise bakal datang Adam ngomong, bapa Asfh urang paradise, nyebutkeun Dupi anjeun kaluar ti sawarga, tapi dosa Rama Adam, Kuring mah nu boga ieu ngan buka putra mah Ibrahim Khalil Allah nyebutkeun Ibrahim ceuk Kami teu boga nu tapi ieu mah nu deukeut hijibabaturan jeung balik balik Aamdoa ka Musa, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nu wordAllah Tcleme bakal datang Musa, Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun Kaula mah nu boga ieu ngan buka Yesus Firman Allah jeung sumanget nyebutkeun Isa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ngaku urang nu boganu bakal datang Muhammad, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nu wajib pangeran dina manéhna jeung ngirim Sekretariat jeung rahim nu silencing Jnepta katuhu lempeng sarta ninggalkeun Wimmer Oolkm kunang mah ceuk bapa jeung ka indung mah anythingComposting kunang ceuk Naha anjeun teu ningali kumaha kunang téh alatandina Blink hiji panon terus Kemer angin mangka Composting manuk cara lalaki ngalakonan usaha maranéhanana jeung nabi Anjeun dumasar kana lempeng nu nyebutkeun Gusti dikirimkeun manéhna nepi ka kalah ka budak digawe komo asalna manusa teh geus teu bisa leumpang ngan ngorondang ceuk di nu edges tina kait lempeng jeung nongkrong paréntahka nyokot Vmkhaddosh survivor maréntahkeun Makdous dina seuneu, whichAbu Hurairah ra leungeun sarua nu aya di bagean handap naraka ka tujuh puluh autumns 2328 |
| Mah jalma kahiji intercede di sawarga jeung aku leuwih nabi gumantung 2329 |
| 'M nabi More gumantung kana Poé kiamat jeung Kami ti mimiti knocks | dina 2330
| Mah intercessor kahiji di sawarga nabi nabi henteu percaya naon anu dipercaya jeung nu nabi naon nabi bangsa-Na dipercaya ngan hiji lalaki 2331 |
| Hayu ka panto of Paradise dina Poé kiamat Vasfh Khazen nyebutkeun saha wae nu terus ucapkeun Muhammad nyebutkeun Anjeun maréntahkeun teu muka keur anjeun hiji 2332 |
| Per nabi telepon inviting kuring rek cagar syafaat mah kiamat mah 2333 |
| Unggal nabi jeung hayang nelepon Insya Allah ka cagar syafaat mah kiamat mah 2334 |
| Per nabi telepon inviting kuring rek, Insya Allah ka cagar syafaat mah kiamat mah 2335 |
| Per nabi telepon dijawab Vtjl unggal telepon nabi inviting kuring sarta kuring hid syafaat mah pikeun Poé kiamat maranéhanana Naila, Insya Allah anu maot Allah mah, teu associating nanaon 2336 |
| Per nabi telepon dijawab ku nelepon manéhna Vistjab Faataha mah hid mah nyebut ka syafaat ti kiamat mah 2337 |
| Unggal nabi disebut ngajak eta di bangsa-Na tiasa ngajawab manéhna jeung kuring rek dijaga deui, Insya Allah mah nyebut ka syafaat ti kiamat mah 2338 |
| Unggal nabi disebut nya hiji uleman ka bangsa, jeung I hid mah nyebut ka syafaat ti kiamat mah 2339 |
| Unggal nabi geus disebut pikeun ondangan di bangsa, jeung I hid mah nyebut ka syafaat ti kiamat mah 2340 |
| Oh mah mah, jeung wept, ceuk Allah, O Jibril buka Muhammad jeung Gusti weruh Vzle Naon ngajadikeun Anjeun ceurik Votah Jibril Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ditanya manéhna, ka manéhna nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana salaku cenah mah nyaho Allah ngomong, O Jibril buka Mohammed, disebutkeun ka Snredak di Anjeunbangsa teu Nsuk 2341 |
| Kampung bapa na bapana di seuneu di 2342 |
| Putra keuneung, putra mah, Luay Simpen yourselves ti seuneu, putra mah kadatangan putra keuneung Teundeun yourselves ti Seuneu teh, O Bani Abd Syams Teundeun yourselves ti Seuneu teh, O Bani Abd Manaf Teundeun yourselves ti Seuneu teh, O Bani Hasyim Simpen yourselves ti Seuneu, O putra Abdul Muthalib, Ngimpen yourselves tiSeuneu Fatimah Onqve sorangan ti seuneu, kuring teu boga nanaon ka anjeun ti Allah isThat Anjeun Rakhmo Sablha Bblalha 2343 |
| Fatimah Mohammed gadis oh gadis Safia Abdul Muthalib, putra mah, Abdul Muthalib Anjeun teu gaduh hiji hal ti Allah Slunj tina Mali naon bae nu resep 2344 |
| O Quraisy meuli yourselves ka Allah teu sing hal ti Allah, putra mah, Abdul Muthalib teu sing hal ti Allah, O Abbas, putra Abdul Muthalib teu sing hal ti Allah, bibi mah deskriptif Rasul Allah mah teu sing hal ti Allah, O Rasul Fatimahgadis Allah Cellini naon nu Anjeun hoyongkeun teu sing hal ti Allah 2345 |
| O Bani Abdul Nazir inconsistent tapi kuring resep ka anjeun, saperti kuring jeung kawas saurang lalaki anu nempo musuh lantaran kitu peupeus Fajhi nya eta Asbakoh mimiti surak Bbahah mah 2346 |
| O Bbahah ceuk maranehna, Saha ieu nu ceuk Mohammed Vajtmawa surak manéhna jeung ceuk kitu jeung kitu, putra mah, putra mah, putra mah, kitu jeung kitu kitu jeung kitu, putra mah, putra mah, Abdul Manaf Abdul Muthalib Vajtmawa Naha Anjeun nempo manéhna jeung ceuk lamun kuring ka yén kuda kaluar suku gunung ieu Okintm Msedki Maranéhanana usaha naonceuk anjeun falsely mah Warner ka anjeun aya dina tangan hiji siksa parna 2347 |
Enya eta aya di pihak | Dhoudah seuneu na mah ieu teu di nadir of Fire 2348 |
| Enya kuring kapanggih dina throes tina Vokhrjtah seuneu ka Dhoudah 2349 |
| Wajar syafaat mah bakal nguntungkeun manéhna dina Poé kiamat dina nyieun Dhoudah tina heels seuneu uteuk-Na kulub eta 2350 |
| Kampung panghandapna jelema ditémbak Tret siksa di Benalin seuneu ti uteuk-Na ka ngagolak panas sapatu-Na 2351 |
| Lesser rahayat Apan siksa Abu Tholib, hiji uteuk Benalin shod kulub eta 2352 |
| Kampung Lesser rahayat Apan hukuman dina Poé kiamat tina manusa disimpen dina toe nu Jmrtan kulub uteuk maranéhanana | dina 2353
Nu | hukuman Lesser rahayat Apan na nya Nalan Cherakan seuneu kulub uteuk maranéhanana salaku cauldron nu taya sahijieun nilik ngagolakkeun naon lolobana eta jeung nu hukuman kangge hukuman Ohonhm 2354 |
| Teu mantuan manéhna yen manehna teu saeutikna hiji poe, Gusti, dihampura dosa mah dina hutang 2355 |
| Najan kitu, Al Abu mean Flana teu jadi pangawal kuring tapi Lee jeung Allah jeung manfaat tina satia 2356 |
| Diasupkeun kana paradise mah tujuh puluh rebu tanpa expense manusa hiji ngomong, O Rasul Allah, taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ngomong, Oh Allah, make anu pamungkas di antarana mangka ngawaleur jibril, 'O Rasul Allah berdoa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ceuk eta kitu kitu teuing Okasha 2357 |
| Diasupkeun kana ti clique mah tujuh puluh rebu cahya nepi rupa maranéhanana cahaya bulan ka bulan peuting full ceuk Abu Hurairah ra ngadeg putra Okasha Dungeons Asadi ngumpulkeun maung cenah, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung berkahAllah Setel eta teras asupkeun manusa ti Ansar ngomong, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah ka kuring salah sahijina ceuk ka Rasul AllahAllah ngaberkahan manéhna jeung scooped manehna kaluar Okasha 2358 |
| Tulis paradise mah tujuh puluh rebu jeung hiji gugus di antarana dina gambar bulan dina 2359 |
| Tulis paradise mah tujuh puluh rebu tanpa expense ceuk maranehna nyaeta maranehna, O Rasul Allah ngomong, nu nu leuwih anu henteu nanggung teu maok jeung amanat ka Pangeran ngadeg Okasha ceuk ka taqwa ka Allah nyieun kuring saha anjeun tina eta ngomong: manusa pinunjul luhur jeung ka Isa, 'O Nabi Allah, berdoa Allah kanyieun kuring salah sahijina ceuk kitu kitu teuing Okasha | ku 2360
| Tulis paradise mah tujuh puluh rebu tanpa expense ceuk maranehna, O Rasul Allah ngomong, nyaéta leuwih anu henteu maok jeung teu nanggung omens jeung amanat ka Pangeran 2361 |
| Ngasupkeun Paradise mah tujuh puluh rebu atawa tujuh ratus rebu teu nyaho Abu Hazim ceuk Mtmascon whichever nyaéta silih nu henteu asup ka kahiji di antarana nepi ka ahir eta asup kana rupa maranéhanana dina citra nu bulan ka full bulan peuting 2362 |
| Ditawarkeun Bangsa jeung kuring ningal Nabi jeung Alrhit sarta Nabi jeung lalaki sarta dua lalaki jeung Nabi teu sareng anjeunna salah kitu eta diangkat kuring blackness gede mah panginten maranéhanana mah ka kuring Musa ieu, Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga jeung rahayatna, tapi neuteup ka cakrawala nu kokotéténgan lamun blackness gedeka kuring ningali cakrawala séjén Lamun blackness mah ka bangsa gede ieu, babarengan jeung tujuh puluh rebu enteringParadise tanpa expense jeung agony, mangka bangun jeung ngasupkeun imah urang Fajad di maranéhanana anu bakal asup Paradise tanpa expense jeung agony. Sababaraha ceuk Vlolhm anu geus dipirigRasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung sababaraha di antarana ceuk Vlolhm anu lahir di Islam jeung teu kaasup Allah jeung ceuk hal indit maranehna Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk naon TkhodonThe leuwih nu ka manéhna teu diwanohkeun atawa maok atawa omens ngomong, jeung amanat dinaGusti ngadeg Okasha putra Dungeons ceuk ngajak Allah nyieun kuring salah sahijina ceuk anjeun basa eta lalaki panungtungan lajeng ngadawuh ka taqwa ka Allah ka kuring salah sahijina ceuk eta kitu kitu teuing Okasha 2363 |
| Ditawarkeun Bangsa jeung kuring ningal Nabi jeung Alrhit sarta Nabi jeung lalaki sarta dua lalaki jeung Nabi teu sareng anjeunna salah kitu eta diangkat kuring blackness gede mah panginten maranéhanana mah ka kuring Musa ieu, Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga jeung rahayatna, tapi neuteup ka cakrawala nu kokotéténgan lamun blackness gedeka kuring ningali cakrawala séjén Lamun blackness mah ka bangsa gede ieu, babarengan jeung tujuh puluh rebu enteringParadise tanpa expense jeung agony, mangka bangun jeung ngasupkeun imah urang Fajad di maranéhanana anu bakal asup Paradise tanpa expense jeung agony. Sababaraha ceuk Vlolhm anu geus dipirigRasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung sababaraha di antarana ceuk Vlolhm anu lahir di Islam jeung teu kaasup Allah jeung ceuk hal indit maranehna Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk naon TkhodonThe leuwih nu ka manéhna teu diwanohkeun atawa maok atawa omens ngomong, jeung amanat dinaGusti ngadeg Okasha putra Dungeons ceuk ngajak Allah nyieun kuring salah sahijina ceuk anjeun basa eta lalaki panungtungan lajeng ngadawuh ka taqwa ka Allah ka kuring salah sahijina ceuk eta kitu kitu teuing Okasha 2364 |
| As anjeun bagja nu bakal saparapat hiji rahayat of Paradise ceuk Vkberna lajeng ngadawuh boh anjeun bagja nu bakal jadi salah-katilu rahayat Paradise ceuk Vkberna Saterusna cenah, asa ku nu bakal bengkahna rahayat Paradise jeung Abdi gé bisaeun Anjeun tentang eta naon Muslim kafir ngan bodasKharh di bula hideung atawa hideung Kharh di Thor bodas 2365 |
| Otradwn nu bakal saparapat hiji rahayat of Paradise ceuk, urang nyarios enya Otradwn ceuk nu bakal jadi salah-katilu rahayat Paradise Urang ceuk enya cenah, jeung leungeun mah kuring asa nu bakal satengah tina jalma of Paradise jeung nu nu paradise teu ngajamin yén ngan Muslim saruajeung Anjeun aya di rahayat shirk ngan bodas Kalsharh dina kulit banteng hideung Kalsharh atawa kulit hideung di Red Bull 2366 |
| Teu aya nu henteu asup Paradise iwal sarua Muslim Allah nyaeta amounted O mere kasaksian Otahbun Anjeun hiji saparapat rahayat of Paradise. Urang ka Enya, O Rasul Allah Otahbun ceuk nu bakal jadi salah-katilu rahayat Paradise ceuk enya O Rasul Allah ceuk, asa ku nu bakal bengkahnarahayat Paradise anjeun di iwal anjeun ngeunaan Bangsa ngan Kalsharh di bula hideung atawa bodas Kalsharh bodas di Hideung Bull2367 |
| Allah nyebutkeun, 'O Adam nyebutkeun,' Bawa ka nu hade dina leungeun Anjeun manéhna nyebutkeun kaluar dikirim seuneu ngomong, tur dikirim seuneu ceuk unggal rebu salapan ratus salapan puluh jeung-salapan ceuk Vmak bari graying saeutik [teras nahan sadaya beban ka mawa tur tingal jalma mabok jeung maranéhanana Biskary tapi siksa Allah anu parna] ceukhardened, jadi ceuk maranehna, 'O Rasul Allah nu lalaki Aena ceuk bentuk alfa ku CheerOf gog jeung Magog jeung anjeun manusa disaur jeung terus ngomong jeung leungeun mah Kami, asa ku nu bakal jadi saparapat rahayat of Paradise Vhmdna Allah jeung Galuh heubeul jeung saterusna manéhna jeung leungeun mah Kami, asa ku nu bakal jadi salah-katilurahayat Paradise Vhmdna Allah jeung tumuwuh nu lila terus saterusna manéhna jeung leungeun mah Kami, asa ku nu bakal bengkahna rahayat Paradise Nu Bangsa kawas anjeun kawas buuk bodas di kulit hideung bullOr Kalno.h di burit nu ARM 2368 |
| Allah nyebutkeun, 'O Adam nyebutkeun,' Bawa ka nu hade dina leungeun Anjeun manéhna nyebutkeun kaluar dikirim seuneu ngomong, tur dikirim seuneu ceuk unggal rebu salapan ratus salapan puluh jeung-salapan ceuk Vmak bari graying saeutik [teras nahan sadaya beban ka mawa tur tingal jalma mabok jeung maranéhanana Biskary tapi siksa Allah anu parna] ceukhardened, jadi ceuk maranehna, 'O Rasul Allah nu lalaki Aena ceuk bentuk alfa ku CheerOf gog jeung Magog jeung anjeun manusa disaur jeung terus ngomong jeung leungeun mah Kami, asa ku nu bakal jadi saparapat rahayat of Paradise Vhmdna Allah jeung Galuh heubeul jeung saterusna manéhna jeung leungeun mah Kami, asa ku nu bakal jadi salah-katilurahayat Paradise Vhmdna Allah jeung tumuwuh nu lila terus saterusna manéhna jeung leungeun mah Kami, asa ku nu bakal bengkahna rahayat Paradise Anjeun jelema poé éta, tapi kawas buuk bodas di Hideung BullKalsharh di bula hideung atawa bodas 2369 |
| Teu enacted Abdul taun karya valid ditulis keur manéhna sanggeus imbuhan saperti gawé ku teu detracting ti hal maranéhanana jeung umur di Islam karya sataun bad sacara saterusna wrote eta kawas brunt tina karya nya jeung teu detract ti burdens hal 2370 |
| Wilk jeung amends lamun Kaula teu fairest geus layu jeung leungit nu ieu teu fairest nu ceuk Omar Ibnu Khattab, hayu atuh, O Rasul Allah Voguetl munafik ieu ngomong, Allah nyaram nu omongan batur mah maehan babaturan mah nu ieu jeung babaturanana maca Qur'an henteu ngaleuwihan throats maranéhanana ngaliwatanjadi Imrq arrow ti bow 2371 |
| Wilk jeung diralat lamun fairest geus layu jeung leungit, mun teu fairest nu ceuk Omar Ibnu Khattab, O Rasul Allah, méré kuring idin nu nyerang ka beuheung-Na Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ngantep para sahabatna nguraikeun nu mana wae nu anjeun tutumbu jeung solat maranéhanana na Bulan Puasa jeung geus dibaca gancang maranéhananaQur'an teu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan Islam salaku Imrq arrow ti bow eta ditempo, teu aya hal bladeThe terus kasampak di Rusafa teu aya sia mangka ditempo Ndah aya nu dina bodo mangka ditempo ka Qzzh aya no mana hal geus Alvrth jeung amanat getih hiji hideungManusa hiji brachial kawas breasts wanoja urang atawa kawas Aldah Tdrdr kaluar bari pita jalma di 2372 |
| Kaluar dina pita jalma Simahm Althalq ceuk maranehna mahluk jahat atawa point of creation maéhan kaitung pangdeukeutna ti tungtung dua masarakat ka katuhu manéhna smote Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung dibikeun ka maranehna, contona, atawa ceuk hiji kecap manusa teh throws maledog atawa tujuan manéhna ngemutan sabeulah kungsi nilik nuvisi ditempo di Alnda teu nilik wawasan ditempo di benchtop no wawasan nilik 2373 |
| Dripping lamun pita rogue muslim ditelasan nya dua masarakat kahiji katuhu 2374 |
| Di dua bagean mah geus kaluar ti eta téh tiwas ku rogue devoted kana éta hal katuhu 2375 |
| Dripping band rogue jalma di Philly killing dua kahiji masarakat katuhu 2376 |
| Kaluar dina pita beda maéhan dua masarakat deukeut ti 2377 | katuhu
| Folk kaluar mah maca Quran teu maca Anjeun ka maca hiji hal jeung solat ka solat maranéhanana jeung saum hal ka gancang maranéhanana jeung hal maranéhanana maca Qur'an manéhna diitung eta, nu sipatna teu override lulus luhur ngaliwatan solat maranéhanana Islam salaku Imrq arrow ti ruku nu2378 |
| Kampung dimensi mah bangsa, atawa bakal sanggeus kuring da urang mah maca Qur'an henteu ngaleuwihan Hlaqimam kaluar hutang jeung meunang kaluar panah ti ruku jeung saterusna maranéhanana teu mulang ka mahluk jahat jeung nyiptakeun 2379 |
| Folks kaluar ti eta jeung tongues maranéhanana maranéhanana maca Qur'an aya sia aya leuwih luhur lolos ngaliwatan agama salaku Imrq arrow ti bow 2380 |
| Confounding rahayat saméméh huluna ngalayang Orient 2381 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna pikeun opat puluh poé, mangka boga lentah jiga nu terus jadi nu nyapek kawas anu tuluy Raja ngirimkeun Vinfaj roh jeung ngurut opat kecap buku hirup-Na pikeun manéhna jeung karyana jeung bangor atawa happy Volve aya tuhan séjén yén salah sahiji nu maneh mun karyarahayat of Paradise Jadi naon antara maranéhna, tapi nu ARM Fasbak buku proyek kukituna lakonan rahayat HellVidkhalha jeung salah sahiji Anjeun behaves kawas rahayat seuneu nepi ka aya di antara, tapi panangan buku Fasbak kukituna lakonan kana karya rahayat of Paradise Vidkhalha 2382 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna pikeun opat puluh poé terus jadi nu lentah jiga nu terus jadi nu nyapek kawas anu tuluy Raja ngirimkeun Vinfaj roh jeung ngurut opat kecap buku hirup-Na pikeun manéhna jeung karyana jeung bangor atawa happy Volve aya tuhan séjén yén salah sahiji nu maneh munkarya rahayat Paradise Jadi naon antara maranéhna, tapi nu ARM buku Fasbak kukituna lakonan pakasaban rahayat HellVidkhalha jeung salah sahiji Anjeun behaves kawas rahayat seuneu nepi ka aya di antara, tapi panangan buku Fasbak kukituna lakonan kana karya rahayat Paradise Vidkhalha2383 |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna pikeun opat puluh poé terus jadi nu lentah jiga nu terus jadi nu nyapek kawas anu tuluy Raja ngirimkeun Vinfaj roh jeung ngurut opat kecap buku hirup-Na pikeun manéhna jeung karyana jeung bangor atawa happy Volve aya tuhan séjén yén salah sahiji nu maneh munkarya rahayat Paradise Jadi naon antara maranéhna, tapi nu ARM buku Fasbak kukituna lakonan pakasaban rahayat HellVidkhalha jeung salah sahiji Anjeun behaves kawas rahayat seuneu nepi ka aya di antara, tapi panangan buku Fasbak kukituna lakonan kana karya rahayat Paradise Vidkhalha2384 |
| Raja asup kana spérma sanggeus maranéhanana settle dina rahim ku opat puluh atawa opat puluh lima peuting jeung nyebutkeun, O Gusti, unhappiness atawa happy Victban nyebutkeun majikan mana wae atawa nyebut bikangna Victban & nyerat karyana jeung dampak sarta hirup pikeun manéhna jeung koran mangka narilep teu ngaronjat atawa sabagean gede ku 2385 |
| Lamun dibikeun spérma Tntan Opat puluh-peuting Allah dikirim ka sipat Vsourha Nyieun kadéngé jeung tetempoan nya jeung kulit nya jeung daging jeung tulang, sarta ngomong, O Gusti, nyebut atawa bikang, manéhna bakal nangtoskeun Gusti Wills & nyerat Raja mangka, O Pangéran, for eta nyebutkeun jeung nyebutkeun Gusti Wills & nyerat Raja mangka nyebutkeun, O Gusti, hirupku nu merlukeun Gusti naon daék, terus Raja Raja nu nyerat surat kabar asalna kaluar dina leungeun nya éta teu leuwih ti whatIs teu shortened 2386 |
| Spérma ieu ayana di kandungan opat puluh peuting, terus imagined ku raja, anu nyiptakeun jeung nyebutkeun, O Gusti, nyebut atawa bikang Vigolh Allah anu jalu atawa bikang, tuluy, O Gusti nyebutkeun Easyway atawa ngan Vigolh Allah babarengan atawa anu ngan harita, O Gusti nyebutkeun naon hirup pikeun manéhna naon nyiptakeun-Na mangka Allahngajadikeun manehna happy bangor atawa 2387 |
| Raja otorisasi ka rahim lamun Allah hayang nyiptakeun hal-hal éta, Insya Allah, keur sababaraha jeung opat puluh peuting, terus imagined ku Raja ceuk Zuhair ditebak ceuk nu ngawarah nyebutkeun, O Gusti, nyebut atawa bikang Vigolh Allah anu jalu atawa bikangna, tuluy, O Gusti nyebutkeun Easyway atawa ngan Vigolh Allahbabarengan atawa teu ngan disebutkeun, O Gusti, naon hirup pikeun manéhna naon nyiptakeun-Na, tuluy Allah ngajadikeun eta bangor atawa luck2388 |
| Allah geus sadaya raja uterus nyebutkeun nu mana wae nu spérma majikan majikan nu mana wae nu lentah majikan mana wae pikeun nyapek Lamun Allah miharep méakkeun di etika, ceuk raja ceuk nu mana wae nu majikan jalu atawa bikang bangor atawa bagja, naon, nyerat mata pencaharian-istilah naon dina rahim indungna sacara kitu ogé 2389 |
| Naon Anjeun ti hiji ti sarua Mnfosh tapi Allah geus ditulis tempat sawarga jeung naraka nu sejenna geus mah ditulis bangor atawa happy ceuk si lalaki ngomong, 'O Rasul Allah Bakal teu tinggal urang dina buku urang sarta anggap karya, cenah tina rahayat kabagjaan bakal jadi ka karya rahayat kabagjaan nujeung rahayat baris jadi pakasaban henteu resep rahayat henteu resep ka tempat gawe Unggal fasilitator, ceuk rahayat HappinessViesron digawé pikeun rahayat kabagjaan jeung urang henteu resep karya Viesron pikeun urang henteu resep mangka dibaca [ti boh méré fearing kajembaran jeung ajakan lemah lembut Fsnasrhkenca jeung ti pelit sacked jeung lied ka Cipanas hipu Fsnasrh Beefy] 2390 |
| Naon Anjeun nu sarua, tapi imah nya ieu sadar sorga jeung naraka Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah teu digawe teu ceuk teu kapercayaan di yourselves Unggal fasilitator pikeun nyiptakeun sarta saterusna dibaca [ti boh méré fearing kajembaran jeung hipu Cipanas] nyebutkeun [Fsnasrh tina Beefy] 2391 |
| Komo jeung garing ku pens jeung nyandak manéhna bahan ceuk Vfim karya mangka spoke ceuk Zuhair Abu Zubair hal mah teu ngartos naon cenah, kuring nanya yourselves Unggal fasilitator 2392 |
| Komo jeung garing ku pens jeung nyandak manéhna bahan ceuk Vfim karya mangka spoke ceuk Zuhair Abu Zubair hal mah teu ngartos naon cenah, kuring nanya unggal fasilitator worker pikeun karyana dina 2393 |
Enya, manéhna ka | Vfim ceuk sadaya pagawé dipake fasilitator pikeun kreasi 2394-Na |
| Tapi teu hiji hal manéhna geus miboga eta saméméh jeung 2395 |
| Manusa kasebut lumaku pikeun lila rahayat Paradise terus disegel karyana ngalakonan rahayat Apan, jeung saurang lalaki bisa dipake for lila, pagawéan rahayat Apan mangka disegel manéhna proyek-Na rahayat Paradise 2396 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa ngomong, 'O Adam, anjeun Rama Kheptna urang jeung dibawa urang kaluar ti sawarga ceuk manéhna, Adam, Anjeun Musa Astefak Allah ku kecap jeung garis-Na Anjeun leungeun Otlomena aya dina urutan ka Allah saméméh opat puluh Akhalgueni taun ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung Straddle kulawarganaAdam Musa Straddle Adam Moussa 2397 |
| Udur Adam jeung Musa Straddle Adam Musa Musa ceuk manéhna Anjeun Adam, nu kagoda urang jeung dibawa ku maranehna kaluar ti paradise Adam ceuk nu Allah méré Anjeun sadar sadaya jeung dipilih ku rahayat dina talatah-Na ceuk enya Vtlomena ceuk Urutan ka extent nu mah nyieun ku 2398 |
| Diprotes Adam jeung Musa lamun Rabhma Straddle Adam Moussa Moussa Anjeun Adam nu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta breathed ceuk Vick jiwa sarta ibadah Anjeun malaikat jeung Oskink di panitia terus urang nangtukeun turun dosa anjeun ka taneuh, ceuk Adam Anjeun Musa , saha Allah geus dipilih talatah sartakecap sarta méré Anjeun nu panels nu mintonkeun sadaya jeung nutup Anjeun Nghia Vpkm kapanggih Allah wrote Alkitab saméméh mah nyieun Moussa Adam saidForty taun heubeul ceuk Will kapanggih di [jeung Adam disobeyed Gusti Vgoy-Na] ceuk enya Avtlomena ceuk geus digarap ditulis ku Allah nu Kaula ngalakonan saméméh Akhalgueni opat puluhtaun, ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Straddle Adam Moussa 2399 |
| Diprotes Adam jeung Musa, Musa, Anjeun Adam, nu Okhrjtk dosa cendrawasih ceuk anjeun ka manehna, Adam Musa, saha Allah geus dipilih talatah sarta kecap-Na Isa ka manehna, mangka ngalepatkeun kuring hiji Urutan geus diperkirakeun nu ku Jieun Straddle Adam Moussa 2400 |
Allah nulis jumlah | mahluk saméméh Manéhna nyiptakeun langit jeung bumi lima puluh rebu taun, ceuk tahta-Na dina cai 2401 |
| Kampung hate sahiji putra Adam anu sagala antara dua ramo Rahman ngéléhkeun jadi hiji, méakkeun salaku manéhna pleases, jeung Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung Allah, hate bank hate urang cashing dina taqwa 2402 |
| Sagala sajauh salaku deficit komo tas atawa kantong jeung deficit di 2403 |
| Allah wrote putra Adam zinah-Na sadar yen zinah inevitably committed, fornication, tempo panon tina ucapan basa jeung sorangan wished jeung bends jeung heunceut percaya atawa kufur eta 2404 |
| Eulis putra Adam babagi nya ku zinah sadar yen inevitably Valaanan zinah maranéhanana tempo zinah jeung Ceuli maranéhanana ngadangukeun jeung ngomong Zina tina basa jeung leungeun tina penindasan fornication nya jeung manusa nya fornication kasalahan jeung jantung wishes jeung amoy jeung percaya nu heunceutjeung kufur eta 2405 |
| Naon tinggal ngan lahir dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen jeung salaku Imjdzisanh sato galak ngahasilkeun sakabeh sato galak Is Thson mana Jdaa of 2406 |
| Naon tinggal ngan lahir dina naluri mangka nyebutkeun Maca [bestowed ku Allah dijieun umat manusa teu robah nyiptakeun Allah nyaéta agama] 2407 |
| Naon ngan hirup dina naluri Wilde Vabuah Ehudana Icherkana jeung Kristen jeung hiji manusa ngomong, 'O Rasul Allaah, kumaha lamun manéhna maot saméméh nu Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2408 | ceuk
| Naon hirup ukur dina denominations ieu komo nembongkeun manéhna nya anu Vabuah Ehudana jeung manusa Kristen jeung Icherkana ngomong, 'O Rasul Allaah, kumaha lamun manéhna maot saméméh nu Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2409 | ceuk
| Geus teu lahir hirup ukur dina naluri ieu komo ditembongkeun nya anu Vabuah Ehudana Icherkana jeung Kristen jeung hiji manusa ngomong, 'O Rasul Allaah, kumaha lamun manéhna maot saméméh nu Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2410 | ceuk
| Breeds lahir dina naluri ieu Vabuah Ehudana jeung Kristen salaku Tantjohn onta Dupi anjeun manggihan dimana Anjeun ayeuna jadi Anjeun Jdaa Tgdonha Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, naon ngeunaan maranéhanana anu paeh ngora Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2411 | ceuk
| Unggal mahluk manusa lahir ka naluri hiji ibu sarta kolotna sanggeus Ehudana jeung Kristen jeung Muslim nu Imjdzisanh Vmoslem unggal manusa kudu tega indungna Alkzh Iblis di Houdnyh ngan Mary jeung putra nya, 2412 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2413 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2414 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dipigawé saprak nyiptakeun maranéhanana di 2415 |
| Kampung budak anu tiwas ku Print kapir Green lamun tasked kolotna cicing ka tyranny jeung disbelief | dina 2416
| I. Anjeun terang yen Allah nyiptakeun langit jeung ciptaan seuneu Nyieun Hello tur Wilujeng sumping ka 2417 |
| Atawa séjén O Aisyah Allah swt nu nyiptakeun Komite Wilujeng sumping sarta geus nyiptakeun eta di Oslab kolotna jeung nyieun Wilujeng sumping seuneu dijieun eta boga bapa anu aya dina Oslab 2418 |
| Geus ditanya Allah ka kematangan dikalikeun jeung sababaraha poé jeung livelihoods dibagi moal precipitate hal saméméh disolusi anak atawa tunda nanaon ngeunaan leyur lamun nu dipénta ku anjeun Allah ka Aaivk ti siksa tina seuneu atawa siksa di kubur geus leuwih alus sarta leuwih alus ngomong, numutkeun anjeunna nutaling ceuk calorimeter sarta nembongkeun manéhna ngomong, babi tina métamorfosis, cenah nu Allah teu make turunan monster atawa sababaraha dekade ka nu dituturkeun éta kera jeung babi beforeThat 2419 |
| Geus ditanya Allah ka kematangan dikalikeun jeung sababaraha poé jeung livelihoods dibagi moal precipitate hal saméméh disolusi anak atawa tunda nanaon ngeunaan leyur lamun nu dipénta ku anjeun Allah ka Aaivk ti siksa tina seuneu jeung siksa di kubur geus leuwih alus sarta leuwih alus ngomong, numutkeun anjeunnamonyet ceuk calorimeter jeung kuring tingali ceuk nu babi tina métamorfosis, cenah nu Allah teu make turunan monster atawa sababaraha dekade ka nu dituturkeun éta kera jeung babi before2420 |
| Anjeun ditaros Allah ka kematangan dikalikeun jeung efek tina Mutuh jeung livelihoods dibagi teu precipitate nu mana wae nu di antarana saméméh disolusi anak atawa tunda eta nanaon can direngsekeun lamun kuring nanya Allah ka waras ti siksa tina seuneu jeung siksa kubur geus tangtu leuwih alus for anjeun nyarios manusa ngomong,'O Rasul Allah monyet jeung babi anu nyieun monster ceuk Nabi, aman damai jadi kana Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana nu Allah teu ngancurkeun hiji jalma atawa torturesFolk renders eta turunan tina kera jeung babi, sanajan maranéhanana éta saméméh 2421 |
| Percaya Strong leuwih hade jeung leuwih tercinta ka Allah ti hiji percaya lemah sareng sadaya anu pangalusna pikeun pastikeun naon bakal nguntungkeun anjeun jeung neangan bantuan Allah teu gagal lamun hal kajadian ka anjeun, teu ngomong lamun kuring geus dipigawé saperti jeung sarupaning , tapi ngomong, Allah nyaram, sarta daék ngalakonan karya setan lamuneta muka dina 2422 |
| Fajdhuh naon mah paréntah Pangéran sarta kuring nyaram manéhna Vanthua 2423 |
| Dhironi naon saukur mah kenca Anjeun aya anu perished ti samemeh anjeun, nanyakeun eta jeung béda maranéhanana dina nabi maranéhanana. Lamun kuring ngabejaan ka Anjeun hal Fajzu jadi Anjeun tiasa, jeung lamun kuring nyaram hal Vanthua 2424 |
| Saha luyu jeung kuring luyu jeung Allah geus sakur anu disobeys kuring geus disobeyed Allah 2425 |
| Kamiskinan sieun jeung leungeun mah ka anjeun saponified jantung minimum Saba nepi ka salah sahiji teu ngan nyimpang deflection Hey Aimee jeung Allah geus kenca Anjeun aya kawas bodas dina peuting éta jeung naha poé taun 2426 |
| Teu masih sauntuyan Mnsourin mah teu ngarugikeun ti ari eta nepi ka Sajam 2427 |
| Keur masih sauntuyan stewardship mah Allah teu ngarugikeun dirina ti Khalvha 2428 |
| Leungit Allah instills di agama ieu Garcia make eta dina taqwa 2429 |
| Sajam teu ngan bakal manifest sauntuyan urang mah teu paduli teu ngantep eta turun ti meunangna maranéhanana of 2430 |
| Teu masih sauntuyan Mnsourin katuhu mah teu ngarugikeun eta tina soleh nepi ka paréntah Allah asalna 2431 |
Ieu | 2432 pikeun demi Allah |
| Keur ngeunaan manusa condong dina Ericth kajadian ucapan ti bayi nyebutkeun antara urang jeung anjeun, Kitab Allah, naon we kapanggih tina Asthllnah heubeul naon we kapanggih tina haram Ahramnah teu naon kampus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Mlt naon Allah geus dilarang 2433 |
| Alvin teu naon anjeun condong dina Ericth manéhna meunang eta, nu maréntahkeun atawa dilarang manéhna jeung nyebutkeun Kuring henteu weruh naon anu urang kapanggih dina kitab Allah, urang geus dituturkeun 2434 |
| Ti panganyarna puguh Ieu naon anu teu aya bagian ti eta 2435 |
| Bartend O Zubair mangka ngirim cai ka tatangga Anjeun jadi ambek Ansari ngomong, 'O Rasul Allah, nu ieu putra si bibi Anjeun Vthelon nyanghareupan Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lajeng ngadawuh, Zubair bartend mangka nyekel nu cai nepi ka manéhna mulih deui ka tembok | dina 2436
| Ulah nyegah budak awéwé Allah ka solat di masjid 2437 |
Hayu urang teu | phishing Sidon teu Tnki musuh jeung eta ngarecah nu huntu jeung panon glaring 2438 |
| Tbtaawa teu emas-plated, tapi kawas for kawas nu teu ningkatkeun antara 2439 jeung kasampak |
| Oarafn teu naon naon anjeun lumangsung rék diajak kuring, condong balik deui kana Ericth maca Qur'an nyebutkeun naon ieu ka nyebutkeun Kami alus mah ceuk 2440 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 2441 |
| Ulah ngabohong ka nu bohong ka seuneu merges 2442 |
Ti | lied ka anjeun ditebak kitu ceuk Fletboo tempat diuk ngahaja seuneu dina 2443 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 2444 |
Ti | Ali nyebutkeun kajaba kurang Fletboo tempat diuk tina seuneu di 2445 |
| Awas tina loba ngobrol, ceuk Kuring, mugi Gusti nyebutkeun atawa bener jujur ​​jeung nyebutkeun naon Ali henteu nyebutkeun Fletboo kursi seuneu dina 2446 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 2447 |
| Lied ngahaja Fletboo kursi seuneu dina 2448 |
| Pajajaran, ti Me anyar sarta manéhna nilik yén éta téh bohong liars 2449 |
| Pajajaran, ti Me anyar sarta manéhna nilik yén éta téh bohong liars 2450 |
| Roy Suryo Me karek Manéhna ngemutan eta bohong hiji salah sahiji liars 2451 |
| Pajajaran, ti Me ucapan jeung manéhna nilik yén éta téh bohong liars 2452 |
| Anjeun sieun Allah jeung babu taat, sanajan Hbashaa sanggeus kuring jeung anjeun baris nempo pohara béda anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah dipandu khalifah nempel saum sareng anjeun jeung hal Talks, unggal inovasi nyaeta misguidance 2453 |
| Geus kenca Anjeun aya dina jalur bodas nu peuting jelas teu sanggeus kuring, tapi nyimpang ti hulk tinggal Anjeun baris nempo jauh bédana anjeun kudu naon nyaho tina taun sarta taun khalifah rightly dipandu nempel saum sareng upami Anjeun nurut budak Hbashaa mah ngan Kaljml insured dina irung mana nyalametkeun 2454 |
| Nu ditulis jeung Kami hal jeung papasangan antara indéks jeung ramo tengah terus nyebutkeun, tapi sanggeus hal alus Kitab Allah jeung hidayah pangalusna nyaéta hidayah Muhammad jeung hal jahat Mahdthatha unggal inovasi nyaeta misguidance sarta manéhna bakal disebut ninggalkeun duit sarta ninggalkeun Vlohlh urang atawaleungitna sabenerna jeung 2455 |
| Tapi aya dua kecap jeung hidayah anu jadi oge nyarita Word Allah jeung hidayah pangalusna nyaéta hidayah Muhammad teu jeung Waspada perkara karek jadian, nu hal jahat Mahdthatha sakabéh hiji inovasi jeung unggal inovasi nyaeta misguidance teu teu Atouln Anjeun istilah Vtkso hate, tapi naon anudatang deukeut tapi jauh naon teu teu tapi mobster ti bangor dina rahim indungna sarta happy tina da'wah tanpa manéhna butFight insured bid'ah jeung forefinger depravity teu permissible keur Muslim ka forsake lanceukna tilu ngan Awas tina bohong, jeung bohong teu cocog rajin atawa Bahazzlno manusa ngarupakeun Tuang mangka teu nepungan manehna, jeung bohong nu ngabalukarkeun immorality jeung immorality ngabalukarkeun seuneu jeung truthfulness nu ngabalukarkeun amal saleh jeung amal soleh ngabalukarkeun Paradise jeung cenah kabeneran jujur ​​jeung amal soleh waktu keur ngabohong jeung Subuh palsu notIf nu budak jeung bohong komo nulis Allahtukang bohong hiji 2456 |
| O Aisyah Upami ningali nu ngabantah pamahaman nu Allah Anahm Waspada di antarana 2457 |
| Naon urang leuwih alus sanggeus heyday maranéhanana anu ngan dibikeun kontrovérsi | dina 2458
| Nampik pikeun nampa karya Allah ngeunaan bid'ah-Na komo ari inovasi-Na 2459 |
| Nu bohong ninggalkeun batal di karaton diwangun manéhna tungkul paradise jeung kénca kaca spion keur diwangun manéhna jeung manéhna katuhu di tengah nya eta anu nyiptakeun alus keur diwangun manéhna di luhur 2460 |
| Allah teu kawengku ku gaya élmu keur snapped jalma ditahan tapi élmu unlocks Lamun élmuwan nu kasésa di élmuwan nyandak urang warheads Jhala Vsiloa Vovetoa tanpa pangaweruh pikaresep jeung Odiloa 2461 |
| Pftia tina fatwa kabuktian pikeun manéhna wickedness tina Avtah 2462 |
| Tilu élmu balik naon éta pikaresep ka pangadilan nu mana wae nu atawa dina daptar atawa statute adil 2463 |
| Maréntahkeun anak Israel masih sedeng komo tumuwuh nepi maranéhanana generators putra budak Bangsa jeung ceuk pamanggih sarta pikaresep Odiloa 2464 |
| Iman sababaraha genep puluh atawa tujuh puluh Paus kaitung pangdeukeutna ti tungtung nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti jalan jeung angkat ka nyebutkeun aya god but Divisi Allah jeung modesty Iman 2465 |
Nu | Divisi modesty Iman 2466 |
| Teu nuliskeun Paradise di nu whit tina mustard tina kaadigungan jantung nu henteu asup ka seuneu jantung nya ieu dina beurat hiji sisikian tina siki mustard iman 2467 |
| Lamun Allah menyimpulkan percaya ti seuneu, jeung percaya naon argumentasi salah sahiji Anjeun pikeun boga dina hak jadi di dunya ieu leuwih arguing ti satia ka Gusti di baraya maranéhanana anu ngaku seuneu ceuk sebutkeun: baraya Gusti kami anu solat jeung urang jeung puasa jeung urang jeung haji jeung urangVadkhalthm Fire nyebutkeun rék dicokot kaluar ti nyaho eta Faotonhm Faarafounam Gambar maranéhanana Ulah eatFire foto jeung sababaraha di antarana nyandak ditembak kana suku semi-rengse jeung sababaraha di antarana nyandak ka heels-Na Vijrjohnhm nyebutkeun Gusti dibawa urang kaluar ti geus maréntahkeun urang mangka nyebutkeun meunang kaluar tina eta di dinars jantungnabeurat iman tuluy di nu jantung beurat satengah dinar hiji tuluy di nu jantung beurat hiji sisikian tina mustard 2468 |
| Dua tipe bangsa ieu teu boga babagi dina Islam Murji'ah jeung fatalism 2469 |
| Panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin jeung saum Ramadan ziarah ka DPR, ceuk ratified Fjibna manéhna nanyakeun ka manéhna jeung percaya manéhna, sarta ngomong, O Muhammad, naon iman ceuk percaya Allah jeung malaikat-Na jeung utusan-Na,buku jeung lain ari jeung loba alus sarta jahat, ceuk ratified Fjibna manéhna nanyakeun ka manéhna jeung percaya manéhna mangka ngawaleur jibril O Muhammad, amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas youSee Anjeun upami Anjeun teu nempo nilik ceuk anjeun mangka iraha waktuna ceuk eta ditanya ngeunaan Boalm cairan ceuk naon tanda anak ceuk méré lahirka Jeng bangsa urang nyarios sareng kia hartina méré lahir Arab Persians tur tingal barefooted, taranjang, malarat herdsman fitnah di gedong ceuk, tuluy cenah Nabi Vgayna bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana manéhna sanggeus tilu ceuk sugan aya nu apal nu lalaki ceuk Allah jeung MessengerI-Na nyaho cenahnu Jibril, anu datang ka ngajarkeun Anjeun Cilincing agama Anjeun | dina 2470
| Pikeun percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung agung jeung percaya ka jadian séjén ceuk O Rasul Allah ieu Islam disebutkeun yén ibadah Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung evaluate solat ditulis jeung ngabalukarkeun Zakat ditumpukeun jeung gancang Ramadan ngomong, O RasulAllah, naon amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku Anjeun upami Anjeun teu nempo Manéhna nilik anjeun, O Rasul Allah lamun waktu ngungkabkeun officialBy Boalm cairanana, tapi kuring gé Bejakeun ku anjeun ngeunaan portents lamun lahir Jeng bangsa Eta portents jeung lamun berkepanjangan, domba malarat dinaarsitéktur hal anu portents di lima teu Aalmhen tapi Allah maca kaluar Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna [Allah geus pangaweruh waktu jeung turun Ghaith jeung weruh naon anu aya dina wombs jeung nyaho naon earn isuk sarua , sarta nyaho sarua ka landDie nu Allahweruh ahli] 2471 |
| Iman apal kana jantung jeung kecap basa jeung karya nu mibanda elemen 2472 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna atawa ceuk ka tatangga-Na naon anu mikanyaah ka keur dirina dina 2473 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema di 2474 |
| Sarta leungeun mah henteu asup Paradise nepi percaya jeung teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji Adlkm nanaon kahiji sejen lamun teu asih hiji karapihan Sumebarna sejen diantara anjeun 2475 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 2476 |
| Béda Sekuler dina pengabdian ka Allah jeung ibadah ka Anjeunna sorangan jeung teu partner sarta tetep nepi doa jeung mayar miskin maot jeung Allah ngaberkahan manéhna wareg | dina 2477
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat 2478 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat 2479 |
Aya dua jenis kuring | teu boga babagi dina Islam, jelema jeung rahayat jumlah deferral 2480 |
| Eta ngagabungkeun nyieun salah sahiji Anjeun dina rahim indungna pikeun opat puluh mangka jadi lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka Allah ngirimkeun manéhna Raja Faamr opat kecap manéhna nyebutkeun, jenis karya jeung manéhna jeung hirup sarta naha happy atawa leungeun bagja nu aya jiwa mah nu salah sahiji nu maneh mun karyarahayat Paradise nepi ka aya antara aranjeunna, tapi Arm Fasbak buku kukituna lakonan pakasaban rahayat Apan Vidkhalha lamun salah sahiji youTo ngalayanan rahayat aksi Apan nepi ka aya di antara, tapi panangan buku Fasbak kukituna lakonan kana karya rahayat Paradise Vidkhalha 2481 |
| Lamun Allah disiksa urang Smoath jeung jalma ieu tanah pikeun nu disiksa, nu adil ka lamun rahmat for aing ieu nu rahmat leuwih hade keur eta tina karya maranéhanana, sanajan upami Anjeun hoyong emas atawa salaku Gunung méakkeun emas hiji demi Allah ieu saencan Anjeun komo percaya salaku loba salaku kuma bakal terang yen naonkajadian ka anjeun teu lasut anjeun jeung naon kaliwat teu lumangsung ka anjeun jeung lamun anjeun dina seuneu tapi ieu diasupkeun 2482 |
| Naon Anjeun kursi hiji kitu, geus ditulis of Paradise jeung tempat diuk seuneu ieu ngomong, O Rasul Allah, teu ceuk teu kapercayaan di yourselves jeung amanat anjeun unggal fasilitator pikeun kreasi 2483-Na |
| A percaya gagah geus leuwih alus jeung leuwih tercinta ka Allah ti hiji percaya lemah sareng sadaya anu pangalusna pikeun pastikeun naon bakal nguntungkeun anjeun jeung neangan bantuan Allah teu gagal nu befalls anjeun, teu ngomong nanaon lamun kuring teu kawas jeung anu model kitu, tapi nyebutkeun, Allah nyaram, jeung daék pikeun ngalakonan gawé setan lamun mukadina 2484 |
| Diprotes Adam jeung Musa Musa ceuk ka manéhna, O manusa, anjeun Rama Kheptna urang jeung dibawa urang kaluar ti paradise dosa anjeun ceuk manéhna, Adam O Musa Astefak Allah ku kecap jeung garis Anjeun Alkitab dina leungeun-Na Otlomena dina ordo-Na pangabisa Allah saméméh Akhalgueni opat puluh taun Straddle Adam MusaStraddle Adam Musa Straddle Adam Moussa 2485 |
| Abdul teu percaya komo percaya Allah jeung opat sorangan nu taya pasangan jeung Kami Rasul Allah jeung jadian sanggeus maot jeung takdir. 2486 |
| Atawa séjén O Aisyah Allah swt nu nyiptakeun Komite Wilujeng sumping sarta geus nyiptakeun eta di Oslab kolotna jeung nyieun Wilujeng sumping seuneu dijieun eta boga bapa anu aya dina Oslab 2487 |
| Spoke di hal loba ditanya ngeunaan Poé kiamat, jeung teu ngomong eta teu ménta manéhna 2488 |
| Maréntahkeun ka ieu atawa nu geus dijieun sababaraha Qur'an Anjeun pencét Anjeun sareng sababaraha ieu samemeh Anjeun perished Bangsa 2489 |
| No inféksi dina Tirat teu penting manéhna nangtung hiji lalaki Badui ngomong, 'O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir bakal ngalakonan scabies onta Wegerb sakabeh onta ngomong, Pasti geus sarua mangy kahiji 2490 |
| O putra Uday Hatem safest mengakui Islam jeung mah, cenah, ku manéh yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah jeung percaya Balokdar sadaya kahadéan sarta jahat atawa goréng Hloha 2491 |
| Sapertos jantung, saperti badminton volatile angin Pflah 2492 |
| Saotaha naon extent nya datang ka manéhna sanggeus éta, cenah ayeuna geus dibawa Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana salaku loba pikeun hal anu sarua tapi situated 2493 |
| Teu ningkat dina waktu hirup, tapi daratan teu aya disebutkeun loba tapi sholat, jeung manusa dicabut dosa mata pencaharian digarap ku 2494 |
| Tapi siga nu garing nepi kalam jeung diayakeun eta sadayana jumlah fasilitator pikeun kreasi 2495-Na |
| Kampung lalaki wijaksana bangsa ieu Rodrik Bokdar Allah nu sickened Taudohm teu tos maot lamun teu keur Chhteke sanajan Qeetmohm teu narima eta 2496 |
| Antarana leungeun Mkhaddj manusa atawa leungeun Moudn atawa leungeun methadone 2497 |
| Hayu kaluar dina dékade panungtungan rahayat fools huntu ngimpi kajadian nyebutkeun anu pangalusna jalma nyebutkeun maranéhanana maca Qur'an henteu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan Islam salaku Imrq arrow ti bow ieu papanggih eta Vliqtlhm nu sono lamun Allah ganjaran maranéhanana anu maehan 2498 |
| Kampung dimensi mah bangsa, atawa bakal sanggeus kuring ti rahayat mah maca Qur'an henteu ngaleuwihan throats maranéhanana ngaliwatan agama salaku Imrq arrow ti ruku jeung saterusna maranéhanana teu mulang ka jahat ti umat manusa jeung nyiptakeun 2499 |
| Pikeun maca urang Qur'an tina lolos mah ngaliwatan Islam salaku Imrq arrow ti bow 2500 |
| Wilk jeung modifies dimensi lamun teu fairest nu Omar ceuk hayu atuh, O Rasul Allah komo rendang off kapala munafik ieu Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana éta dina boga atawa Osaahab manéhna maca Qur'an teu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan agama salaku Imrqarrow ti bow 2501 |
| Kharijites anjing Seuneu 2502 |
| Timbul ku posterity maca Qur'an teu ngaleuwihan cut luhur kaluar iraha wae abad Ibnu Umar kadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun iraha wae abad hiji neukteuk kaluar leuwih ti dua puluh kali nepi ka asalna kaluar dina Aradhm Dajjal 2503 |
| Folk kaluar dina dékade pamungkas di bangsa ieu atawa maca Qur'an teu ngaleuwihan luhur atawa throats Simahm terbang upami anjeun geus katempo atawa lamun Qeetmohm Vaguetlohm 2504 |
| Jahat tina paéh ditelasan dina kanopi langit jeung di urang alus ti anjing ditelasan rahayat Apan geus Vsaroa Muslim ieu kafir 2505 |
| Anjeun baris nempo Gusti Anjeun jadi Anjeun bisa nempo bulan teu Tdhamon nempo Asttatm teu doa overpowering saméméh sunrise jeung saméméh Panonpoé Tilelep, ngalakonan 2506 |
| Tdhamon tempo bulan dina peuting tina bulan purnama, ceuk teu nyarios kitu teuing mah henteu ningali Anjeun Gusti Tdhamon kiamat 2507 |
| Tdhamon nempo panonpoé dina soré di non-Sahab ceuk Vtdharon teu ceuk nempo bulan ka bulan peuting full dina non-Sahab ceuk no cenah Tdharon Anjeun teu nempo manéhna lain ngan saukur Tdharon di visi 2508 |
| Abba demure Alice sodara tempo bulan Makhlaa manehna mah, ceuk Enya, cenah, jeung nu Allah nyaeta ayat greatest dijieun di 2509 |
| Laughed Gusti asa jeung deukeut budak séjén mah, cenah, O Rasul Allah Oweidg PANGERAN ngadawuh enya 2510 |
| Ame naon ieu dina hawa handapeun jeung di luhur hawa mangka dijieun tahta-Na dina cai 2511 |
| Widney insured Rabbo kiamat komo nyimpen manéhna dina kakawasaan Islam terus mutuskeun Bznoppe nyebutkeun teu nyaho manéhna nyebutkeun, O Gusti, saha atuh lamun eta ngahontal manéhna naon Allah Wills nu geus ceuk Kami baju haneut nya Anjeun di dunya ieu mah jeung ngahampura ayeuna ceuk, tuluy ka amal soleh kasebut nulis jeung leungeun nya kanméré ka Nu kapir atawa munafik propounds dina huluna para saksi 2512 |
| Jalma Senà of Paradise di Enaimanm salaku brighten eta lampu maranéhanana diangkat nepi huluna maranéhanana. Lamun Gusti geus supervised eta ti luhur eta, cenah, Peace jadi kana anjeun, O urang of Paradise disebutkeun yén kecap Allah [kecap karapihan tina Gusti nu welas asih] nyarios kitu neuteup ka maranehna jeung nempo manéhna teu ngahurungkeunkana hiji hal tina Bliss salami maranéhanana kasampak Ihtgb manéhna nepi ka sésa-sésa maranéhanana caang jeung rohmat eta di imahna di 2513 |
| Naon nu hiji ngan Sakelmh Rabbo teu manéhna jeung manéhna juru nu ditempo ti Ayman eta kungsi nilik hijina hal-Na mangka ditempo dina Acer manéhna teu ngan tempo hiji hal mangka ditempo manéhna panarima nya ku seuneu, nya éta bisa Anjeun pikeun sieun nu Seuneu, komo satengah titimangsa Vljeval 2514 |
| Anathma Dua pérak jeung dua emas jeung dua komite tina Anathma jeung dua jeung antara urang jeung neuteup ka Gusti, Nu Maha Esa, tapi kerudung bangga dina beungeutna di Taman Eden 2515 |
| Lamun rahayat Paradise Paradise jeung rahayat Apan shot panghasilan panelepon baris ngagero: O Jalma of Paradise nu sawaktos Anjeun tanggal Allah hayang Andzkmoh nyebutkeun naon nu nyeri nu beuratna Allah Moizinna jeung blanched rupa jeung ngaku urang Paradise jeung Ingena of Fire ceuk Vekshv dijilbab Vinzeron manéhna yakin naonAllah masihan eta hal kawas eta mertimbangkeun mah, maksudna nya teu disatujuan for jeung panon 2516 |
| Eulis Gusti dirina jeung leungeun-Na saméméh manehna nyieun karakter Rahmati dimimitian anger mah 2517 |
| O Jabir teu ngabejaan ka maneh naon Allah ramana Anjeun / O Jabir naon mah, cenah nempo anjeun Menksra mah, cenah, O Rasul Allah ditelasan bapa sarta ninggalkeun Ayala jeung kami geus ceuk eta teu Obashrk kaasup killing Allah ku bapa anjeun ngomong, 'Sumuhun , O Rasul Allah ngomong, naon Allah spoke ka saha kitu, kungsiti tukangeun jilbab jeung kilométer perjuangan bapana, cenah, kahayang mah Abdi Ali ngomong, O Gusti méré Anjeun Voguetl salam deui, ceuk Gusti AlmightyIt sacara geus ka kuring nu henteu mulang ka 2518 |
| Allah laughs maehan dua lalaki séjén, salah sahijina bakal nuliskeun Paradise boh pajoang ieu demi Allah Vesichd mangka tobat ka Allah murderer greets Viqatl pikeun Allah Vesichd 2519 |
| Catching Bumi Poé Allah kiamat jeung ngahurungkeun langit jeung leungeun katuhu sarta saterusna ngomong Kuring keur Raja mana raja bumi 2520 |
| Naon teu Anjeun nelepon ieu ceuk Sahab ceuk Mozon ceuk jeung Mozon, ceuk unleashed ceuk Abu Bakar nyarios sareng unleashed ceuk sabaraha Anjeun bisa nempo antara anjeun jeung langit maranehna teu nyaho geus ngomong, anjeun jeung nu séjén, boh hiji atawa dua atawa tilu jeung tujuh puluh taun jeung luhur langit ogé komo cacah tujuhlangit, sarta leuwih ti langit Laut katujuh antara luhur jeung di handap salaku langit ka langit jeung thenOn luhur nu dalapan Oaal antara Ozlavhen Rkbehn sarta ogé antara langit terus ka langit dina tahta bék maranéhanana antara luhur jeung di handap langit ka langit terus Allah di luhur 2521 |
| Lamun Allah decrees hiji hal di langit pencét malaikat jangjang Khaddaana pikeun nyebutkeun kawas runtuyan Safwan Lamun hate panik for aya naon maranéhanana Gusti, ceuk ceuk katuhu, nu agung Ali ceuk Fasamaha Mstrko dédéngéan unggal nu sejen liwat sababaraha bakal ngadéngé kecap Fagayha ka underneath bisa nangkeupan Shehab saméméh dikirimkeunka Fagayha handapeun kecap tina imam orMagician meureun teu sadar nepi ka dikirimkeun kudu ngabohong jeung saratus bohong luar biasa nu kecap nu kuring kadéngé ti sawarga, 2522 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare lowers nu lempeng jeung nabrak mékanisme peta peuting poé saméméh jeung poé karya karya raising digawe peuting tadi usherette manggihan lamun cahaya sampurna manik doa jeung nyanghareupan naon kajadian ka tetempoan nu penciptaan di 2523 |
| Allah teu saré jeung teu kudu sare lowers nu lempeng jeung nabrak usherette lamun kakeunaan cahya dibeuleum manik doa jeung nyanghareupan sagalana manéhna nangkeupan tetempoan | dina 2524
| Leungeun Katuhu Allah anu pinuh ku teu Ageidaha hal SH peuting jeung beurang, jeung sisi séjén kasaimbangan premium nu raises jeung lowers ceuk naon anu anjeun mikir ieu spent saprak Allah nyiptakeun langit jeung bumi, eta mah teu kurang nanaon di leungeun-Na ti 2525 |
| Jabbar Smoath jeung nyokot imah leungeun sarta nyekel leungeun sarta dimimitian nyokot nilik jeung streamlines saterusna mah Jabbar nyebutkeun mana Aljabbaron mana takabur 2526 |
| Naon jantung, tapi antara dua ramo Rahman daék diangkat lamun manéhna wishes deflection jeung Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun oh hate caket dibuktikeun hate urang dina Dink ceuk kasaimbangan kitu, sababaraha urang Rahman raises jeung lowers batur ka Poé Kiamat 2527 |
| Nu Allah laughs ka tilu kelas di shalat, jeung manusa solat di paéh peuting, jeung manusa balik gelut mah tingali ceuk Battalion 2528 |
| Man teu ngalakukeun kuring rahayatna, kaom Quraisy anu dicegah kuring pikeun nginpokeun Kalam Rabi 2529 |
| Bakal ngahampura dosa jeung ka ngagentos marabahaya jeung raises jeung lowers rahayat séjén 2530 |
| Ti umur hiji precedent alus ku ieu ganjaran-Na, jeung pahala karya saperti teu detract ti gajih maranéhanana jeung umur hiji hal taun bad manéhna digawé kaluar jeung ieu sabagean gede jeung brunt gawé teu detract ti burdens hal 2531 |
Ganjaran Wastin tina | Fastn manéhna ieu gaji full sarta upah enacted ku teu detract ti gajih maranéhanana jeung enacted hal taun bad Fastn manéhna manéhna pinuh loins jeung dosa nu enacted teu detract ti burdens hal 2532 |
| Emma pamit disebut for geus kamana sesat turutan manéhna kawas dosa dituturkeun teu detract ti burdens jeung hal disebut Emma pamitan ka Huda turutan manéhna kawas gajih tina dituturkeun teu detract ti gajih maranéhanana hal 2533 |
Ti | diondang hidayah bakal boga ganjaran kawas éta ti ngiring teu detracting ti ganjaran maranéhanana jeung hal anjeunna disebut bade sesat ti dosa dosa saperti teu dituturkeun detracting nu dosa hal 2534 |
| Ti umur hiji precedent alus ku sanggeus manéhna gajih jeung gaji saperti téh nya éta hiji hal anu leungit tina gajih maranéhanana jeung umur sataun bad manéhna digawé kaluar sanggeus ieu overalls burdens saperti nyaeta hiji hal ieu leungit ti burdens 2535 |
| Teu aya kudu nyaéta panggero pikeun euweuh tapi ngeureunkeun kiamat perlu pikeun nelepon salaku disebut for di hiji manusa jeung manusa nu disebut 2536 |
| Revived tina dua taun karya jelema geus pahala kawas digawekeun kaluar teu detract ti gajih maranéhanana mangrupa hal anu ku invented by nu bid'ah manéhna ieu dosa karya maranéhanana teu detract ti dosa karya kaluar hiji hal 2537 |
| Ti revived dua taun ti bisa Omataat sanggeus kuring bakal boga ganjaran kawas pahala karya kaluar ti jalma nu teu detract ti urang mayar nanaon jeung nyiptakeun fad Allah teu bisa ditarima ka utusan teh namina hiji dosa saperti tina karya rahayat teu detract ti dosa rahayathal 2538 |
| Parted Yahudi dina hiji atawa Tntin tujuh puluh band jeung dipisahkeun Kristen dina hiji atawa Tntin tujuh puluh band jeung diverge dina mah tujuh puluh tilu sababaraha 2539 |
| Sanajan kitu, samemeh anjeun, ti Jalma tina Kitab dipisahkeun dina Tntin tujuh puluh agama, sanajan denominations ieu Stfterq dina tujuh puluh tilu Tntan tujuh puluh seuneu jeung hiji di Paradise, gugus Ibnu Yahya ngirut ngaronjat dina paguneman maranéhanana jeung nu manéhna baris datang kaluar tina ummah mah urang dagangan eta maranéhanana harepsalaku anjing Atjary ka pendamping sarta ceuk boga ngirut Dog ka teu tetep manéhna kesang, tapi teu detailedIncome 2540 |
| Upami ningali anu nuturkeun kasaruaan eta, jelema nu Allah disebut Waspada di antarana 2541 |
| Karya Best sunda di Allah jeung hatred Allah 2542 |
| Go ngumbah ieu ngeunaan Anjeun 2543 |
Kuring méré eta onta hiji | 2544 |
| Kaca spion dina Qur'an Kafr 2545 |
| Kusabab kitu, kuring am ka kitab pangalusna jeung sajabana siga anjeunna hiji manusa pinuh ku nu Ericth nyebutkeun ka anjeun Qur'an ieu sanés ngeunaan naon anjeun manggih di jerona nu Vahloh heubeul naon anjeun manggih di jerona ti haram Vhrmoh teu teu ngajawab Anjeun daging kalde sipil jeung sakabéh hiji tusk sahiji ti tujuh jeung institutes snapshot tapi indispensableboga eta datang turun hiji jalma teu kudu Akaroh nu Akaroh manéhna bakal Aakbhm desa such2546 |
| Alvin teu naon anjeun condong dina Ericth manéhna meunang ti paréntah mah, nu maréntahkeun atawa dilarang eta nyebutkeun teu dipikanyaho naon we kapanggih dina kitab Allah, urang geus dituturkeun 2547 |
| Ti panganyarna puguh Ieu naon response teu 2548 |
| Ti nyieun hiji Urutan ka urang teu 2549 |
| Komando Anjeun pikeun sieun Allah jeung budak taat Hbashaa najan hirup sanggeus kuring, Anjeun bakal ningali jauh bédana anjeun kudu Sunnah mah jeung Sunnah khalifah Rightly dipandu clung kana éta hal jeung nempel saum sareng Waspada perkara karek jadian, unggal hiji inovasi jeung unggal inovasi nyaeta misguidance 2550 |
| Perished teu Almtnton teu perished Almtnton teu perished Almtnton 2551 |
Ti | diondang hidayah bakal boga ganjaran kawas maranéhanana anu nuturkeun manéhna teu detracting ti ganjaran maranéhanana nyaéta hiji hal disebut misguidance nya éta saperti dosa maranéhanana anu nuturkeun teu detract ti dosa maranéhanana hal 2552 |
| Muslim greatest di ngalanggar Muslim ti manéhna dipénta teu dilarang ka nyabut urang keur Msolth 2553 |
| Eta bakal di urang ummah mah nu jeung bohong ka extent 2554 |
| Aabrha ceuk kanopi Fezlh Islam Sedengkeun pikeun naon Antaf tina ghee jeung madu téh Qur'an Linh jeung rasa amis Nu Almcetkther jeung bebas Almcetkther ti Qur'an jeung bebas ti dinya, jeung alesan keur ngahubungkeun ti sawarga ka bumi anjeunna katuhu, nu Anjeun waktu nu diperlukeun manéhna Anjeun Allah terus nyokoteta saatos anjeun manusa Faalo ku mangka nyokot manusa sejen Faalo mangka nyokot manéhna ku manLast bakal dipotong off terus nyambung manéhna Faalo ku cara naon waé utusan Allah mah diajak ngobrol kuring, cenah mah ieu kasalahan atawa sababaraha tur lasut sababaraha swore ceuk O Rasul Allah diajak ngobrol kuring naon kasalahan cenah Nabi,karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung teu ditilik 2555 |
| Anjeun nempo hiji visi mah nempo manusa teh ceuk lamun kasaimbangan pamaréntah datang turun ti sawarga Vuznet anjeun jeung Abu Bakar Abu Bakar Faragan anjeun jeung beurat umur jeung Faragh Abu Bakar Abu Bakar, Omar jeung Osman beurat Faragh umur mangka ngangkat kasaimbangan 2556 |
| Nu anjeun nempo kadatangan hiji manusa ceuk kuring nempo lamun kasaimbangan pamaréntah datang turun ti sawarga Vuznet anjeun jeung Abu Bakar Faragan Anjeun salaku Abu Bakar jeung beurat Omar jeung Abu Bakar Faragh Abu Bakar jeung beurat umur Omar jeung Osman Faragh mangka ngumpulkeun Libra ceuk Vasta boga Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeungkulawargana mean Fassaeh nu, cenah suksesi jeung mangka nubuat Allah ka tega Raja Wills 2557 |
| Ari peuting lalaki alus nu Abu Bakar Nat Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung Nat Omar Abu Bakar jeung Nat Osman heubeul Jaber ngomong, jeung lamun urang boga sawaktos Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ceuk lalaki alus Vrcol Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung Tnot unggal sababaraha pamahamantina pamingpin ieu nu Allah dikirim Nabi-Na, aman damai jadi uponAnd berkah | dina 2558
| Posisi muslim di marquee epics taneuh ieu disebut boga Gota 2559 |
| Suksesi nubuat tilu puluh taun, mangka Allah ieu Mayar raja atawa Wills-Na 2560 |
| Suksesi nubuat tilu puluh taun terus Allah bayaran Raja saha manéhna atawa Wills-Na 2561 |
| Hira dibuktikeun nu sakuduna mah ngan nabi atawa babaturan atawa syahid 2562 |
| Sapuluh di Paradise Nabi di Paradise jeung Abu Bakar di Paradise jeung hirup di sawarga jeung Osman di Paradise jeung Paradise jeung Talha di Paradise, Zubair putra floater di Paradise jeung Saad Ibnu Malik dina Paradise jeung Abdul Rahman Ibnu Auf di paradise upami Anjeun hoyong ngaranna kasapuluh ceuk ceuk maranehna, anu speechlessceuk maranehna ceuk Saha cenah ceuk kang happy Ibnu Zayd 2563 |
| Dibuktikeun nabi jeung babaturan jeung syahid 2564 |
| Jibril datang ka kuring jeung nyandak leungeun mah némbongkeun kuring panto cendrawasih ti nu Anjeun mah ceuk Abu Bakar, 'O Rasul Allah, sarta kuring wished nu ieu sareng anjeun komo nempo manéhna Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana tapi anjeun, O Abu Bakar, anu pangheulana nuliskeun paradise nu of 2565 kuring |
| Teu nuliskeun seuneu salah sahiji jalma anu swore kasatiaan handapeun tangkal 2566 |
| Wajar Allah / nyawang rahayat Badar jeung ngomong, 'Teu naon bae nu resep, kuring geus dihampura Anjeun 2567 |
| Good abad kuring anu dikirim eta, sarta maranéhanana anu nuturkeun, teras maranéhanana anu nuturkeun eta jeung Allah weruh kuring inget katilu atawa henteu, mangka urang teu disebatkeun saksi mucunghul jeung ngingetkeun teu minuhan jeung teu ngahianat eta dina kapercayaan jeung Ev_o margarin 2568 |
| Ulah revile para mah nu leungeun nyaeta jiwa mah, lamun nu mana wae nu anjeun spent kawas emas, nya éta teu salah sahijina Nsifh D 2569 |
| Emma manusa mah disababkeun ku persentase atawa kutuk kutuk di anger mah saukur abdi lahir ti Adam angered salaku ambek, tapi dikirim kuring rahmat ka alam maranehna Vajolha kiamat solat 2570 |
| Diliwatan shalat pikeun urang indit kaluar, Abdullah bin Zama Lamun umur jelema jeung Abu Bakar ieu bolos mah ka umur mah urang mangka dipisahkeun datang ngagedekeun lamun manéhna ngadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nya éta sora Omar mikroskop manusa ceuk mana Abu Bakar refuses ka Allah nuMuslim nolak Allah sabab, Muslim 2571 |
| No No No ngahontal urang Ibn Abi dipper 2572 |
| Kampung putra master ieu mah jeung asa boga Allah fit antara dua kelompok bangsa mah, ceuk dina wawancara Hammad jeung bakal Allah nu pas antara dua kelompok muslim jeung gede 2573 |
| Ieu putra milik urang Syed Wajar Allah pikeun nyocogkeun antara dua kelompok muslim jeung gede 2574 |
| Tdhark sedition 2575 |
| Dripping lamun pita rogue muslim ditelasan nya dua masarakat kahiji katuhu 2576 |
| Tjera mah tara nabi tina 2577 |
| Kamarana atuh disebutkeun yen Abdul leuwih hade tinimbang di 2578 nalika putra Yunus |
| Naon nu kudu nabi nyebutkeun Kami leuwih hade tinimbang putra Yunus lamun 2579 |
| Tjerni teu Musa, jelema anu ngajempolan ku jeung kuring bakal jadi ti heula hudang up. Lamun Musa mandi di sisi tahta, kuring teu nyaho naha maranéhanana anu dumbfounded Nu prospek hareupeun kuring atawa anu kaasup Allah 2580 |
| 2581 nu Abraham |
| Kami nu master Adam lahir jeung nu mimiti megatkeun bumi sareng anjeunna jeung intercessor kahiji jeung nu kahiji dikombinasikeun 2582 |
| T nyaho naon nuturkeun ieu diangkat atawa teu nyaho naon Oazir nabi anu naha atawa teu 2583 |
| Mah jalma kahiji di Putra Maryam, barudak tina nabi dipasang jeung teu antara kuring jeung manéhna nabi 2584 |
| Iman sababaraha tujuh puluh pangalusna nyebutkeun aya god but Allah jeung tulang kaitung pangdeukeutna ti tungtung nyoplokkeun hal ti Divisi jalan jeung modesty Iman 2585 |
| Teu nyaho naon Allah ceuk iman dina Allah jeung kenal Rasul ceuk panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar nu Zakat, Puasa salila Ramadan sarta méré hadiah lima sanggeus tina 2586 |
| Antara hiji jalma jeung disbelief ninggalkeun Shalat 2587 |
Naon atuh nu nempo ti | kurang di alesan atawa agama anu salah lolobana ceuk anjeun bubur panurunan sahiji alesanana jeung agama, ngomong panurunan dina pikiran nu kasaksian saksi dua awewe jeung lalaki boh ngurangan hutang Ahaddakn megatkeun puasa Ramadan jeung evaluate poé teu ngadoa | dina 2588
| Dicinta Allah hates Allah jeung Allah méré ka Allah jeung pikeun nyegah iman réngsé 2589 |
| Réngsé mu'min dina iman interpretasi modern 2590 |
| Muslim atawa komo balik Saad tilu kali jeung Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun atawa Muslim Nabi mangka Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah méré lalaki sarta anggap anu dearer kana éta hal teu méré manéhna nanaon for sieun Ikpoa dina seuneu dina rupa maranéhanana 2591 |
| Kafir sanggeus kuring, teu balik ka hiji hits sejen nu necks sababaraha 2592 |
| Manusa Emma Muslim kafir lalaki Muslim ieu hiji kapir jeung unbeliever, tapi ieu 2593 |
| Opat nu manéhna munafik hiji Janten ikhlas jeung ieu hiji tret di antarana nya éta tret tina hypocrisy nepi ka manéhna méré eta bohong lamun aya kajadian jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun Ahed treachery jeung lamun contending jeung subuh 2594 |
| Adulterer bari teu committing zinah nyaéta percaya hiji atawa maok bari robbing percaya hiji teu inuman alkohol bari inuman nyaeta percaya jeung tobat ditempokeun saenggeus 2595 |
Lamun | zinah jeung manusa kaluar ti manéhna iman Kzlh Lamun ieu interrupted balik ka iman dina 2596 |
| Fatalism lalaki wijaksana bangsa ieu nu teu gugur gering Taudohm tapi maot aya di 2597 Chhteke |
| Unggal bangsa, lalaki wijaksana jeung lalaki wijaksana bangsa ieu anu ngomong ka ngahargaan jelema nu maot aya nu bakal tempo pamakaman sarta kasakit nu teu Taudohm maranéhanana Syiah Dajjal jeung katuhu pikeun keuna ku Allah Dajjal 2598 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam ti cekelan ngalakukeun nilik kana sagala lahan mecenghul putra Adam di bumi datang di antarana salaku beureum, bodas jeung hideung, jeung antara nu jeung gampang, sedih jeung malignant jeung alus sarta antara nu 2599 |
| Naon Anjeun ti hiji ti sarua Mnfosh tapi Allah anu ditulis tempat seuneu atawa cendrawasih, tapi geus ditulis bangor atawa bagja, ceuk saurang lalaki ti jalma ngomong, 'O Nabi Allah Bakal teu tinggal urang dina buku urang sarta anggap karya, nya éta rahayat Kabagjaan Aya bakal antara kabagjaan nujeung ieu Bakal aya nu dipimilik ku urang Alhqoh Alhqoh ceuk ka tempat gawe Unggal fasilitator Sedengkeun pikeun jalma kabagjaan Viesron jalma happinessThe tina Alhqoh Viesron pikeun Hqoh mangka nabi Allah ceuk boh tina méré fearing kajembaran jeung ajakan hipu Fsnasrh kenca jeung ti pelit sacked jeunglied ka Cipanas hipu Fsnasrh Beefy 2600 |
| Islam pikeun mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh nu expenses, cenahna dipercaya Fjibna manéhna nanyakeun manéhna jeung dipercaya anjeunna tos diucapkeun rightly ceuk yakindi Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé Tukang sarta méré salaku loba alus sarta jahat, ceuk ratified, ceuk diucapkeun rightly ceuk thatWorship Allah kawas nu tingal anu teu nempo nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalm ceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan tanda anak ceukméré lahir ka Jeng bangsa urang tur tingal barefooted, taranjang, herdsman malarat ceuk fitnah di arsitéktur jeung tuluy indit Vlbutt tilu kali mangka ngawaleur jibril, Omar Awewe mah nyaho cairan Allah jeung kenal Rasul ceuk eta JibrilThere geus datang ka ngajarkeun Anjeun agama Anjeun 2601 |
| Dina hiji hal anu bakal cuka, jeung saméméh lalaki ngomong, atawa sababaraha karya Vfim rahayat ceuk nu rahayat Paradise pikeun mempermudah karya rahayat Paradise jeung nu rahayat Apan pikeun mempermudah karya rahayat Apan 2602 |
| Nepi doa jeung mayar haji Zakat ka Baitullah sarta tempat bulan puasa Ramadan jeung cuci tina impurity 2603 |
| Lamun Allah disiksa urang Smoath jeung jalma ieu tanah-Na disiksa, nu adil ka lamun rahmat ieu rahmat leuwih hade keur eta tina jobs maranéhanana lamun spent kawas emas demi Allah anu saméméh Allah, Anjeun komo percaya extent jeung terang yen naon anu lumangsung ka anjeun teu bade maot anjeun jeungnu naon kaliwat teu lumangsung ka anjeun Kungsi ieu teu geus dina seuneu asup 2604 |
| Kampung hal munggaran anu Allah swt nu nyiptakeun tipe kalam Isa ka manehna, nyebutkeun Gusti, jeung naon nulis, ngomong jumlah unggal tipe hal nepi ka waktu putra mah, kuring ngadéngé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nyebutkeun manéhna maot tina hal lian ti ieu kuring mah teu 2605 |
| Diprotes Adam jeung Musa Musa ceuk ka anjeun, O Rama Adam Kheptna jeung dibawa urang kaluar ti paradise ceuk anjeun Adam Musa Allah geus dipilih kecap-Na Taurat garis Anjeun ngalepatkeun kuring jeung leungeun-Na aya dina urutan ka saméméh Akhalgueni opat puluh taun Straddle Adam Moussa 2606 |
| Musa ngomong, O Gusti, mintonkeun urang lalaki anu dibawa urang jeung dirina ti Paradise némbongkeun manéhna Allah Adam ceuk anjeun bapana urang Adam Adam ceuk manéhna, enya, ceuk anjeun nu inflatable Allah Vick jiwa sarta pangaweruh Anjeun sakabéh ngaran jeung ngurut malaikat nu disembah ceuk anjeun enya, cenah, naon nu dilakukeunAnjeun nu dibawa urang jeung diri anjeun ti surga Adam jeung Isa ka manehna, Anjeun ceuk kuring ka Anjeun nabi Musa barudak urang Israil, anu geus diucapkeun toAllah ti tukangeun jilbab teu make jeung manéhna utusan penciptaan-Na Manéhna ngomong enya cenah Avma jeung kapanggih yén ieu dina kitab Allah saméméhMah nyieun ceuk enya cenah Fbm ngalepatkeun kuring di hiji hal geus Allah nu ngaleungitkeun tribal Rasul Maha Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana di ieu Straddle Adam Musa Adam Musa Straddle 2607 |
| Nu Allah nyiptakeun Adam terus nyeken deui jeung leungeun nya kan Fastkrj atom, ceuk dijieun maranéhanana KPK jeung hasil karya masarakat Paradise dipake mangka nyeken deui Fastkrj atom, ceuk dijieun ieu pikeun seuneu jeung hasil karya masarakat Apan gawé manusa ngomong, O Rasul AllahKarya Vfim Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nu Lamun Allah nyieun Komite budak dipaké ku rahayat Paradise untilDie dina kalakuan rahayat Paradise Vidkhalh ku Paradise jeung lamun nyiptakeun proyek budak seuneu dipaké ku masarakat naraka komo tilem dina kalakuan rahayat ApanSeuneu Vidkhalh ku 2608 |
| Boy nu tiwas ku Print kapir Green lamun tasked kolotna cicing ka tyranny jeung disbelief | dina 2609
| Ieu dicitak dina dicitak kapir 2610 |
| Greens nempo budak maen jeung nu budak lalaki diatur sirah-Na Vqala Musa ceuk [Oguetlt napas Zakia] 2611 |
| Kampung kreasi salah sahiji Anjeun brings dina rahim indungna pikeun opat puluh poé, mangka geus lentah siga anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka ngirimkeun manéhna raja Faamr opat kecap nu nyerat hirup-Na pikeun manéhna na nya mangka nu nyerat bangor atawa happy mangka infuses roh, salah sahiji nu maneh mun karya rahayatParadise nepi ka aya antara manéhna jeung kaasup tapi hiji panangan atawa dina kaayaan panangan Fasbak buku kukituna lakonan pakasaban rahayat Apan VidkhalhaAnd salah sahiji Anjeun behaves kawas rahayat seuneu nepi ka aya di antara tapi hiji panangan atawa dina kaayaan panangan buku Fasbak kukituna lakonan kana karya urangof Paradise Vidkhalha 2612 |
Enya | Vfim ceuk pagawe dipake sadaya fasilitator pikeun kreasi 2613-Na | ceuk
| Tgalsoa teu loba jelema mah ulah Tfathohm 2614 |
| Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2615 |
| Atawa séjén O Aisyah Allah nyiptakeun langit jeung kreasi hiji Wilujeng sumping dijieun eta maranehna aya di Oslab kolotna jeung nyieun seuneu sarta nyieun Wilujeng sumping dijieun eta maranehna aya di kolotna Oslab 2616 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina naluri Vabuah Ehudana jeung Kristen salaku onta reproducibility tina sato galak Ulah Anjeun ngarasa sakabéhna hasil Jdaa ngadawuh: O Rasul Allah, atuh nempo hiji paraeh leutik Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun dina 2617 | ceuk
| Aloaúdh jeung Almuudh seuneu di 2618 |
| Iblis keur anak Adam aliran getih 2619 |
| Tgalsoa teu loba jelema mah ulah Tfathohm 2620 |
| Teu heran urang masih komo ceuk yén éta téh nyiptakeun nyiptakeun Allah penciptaan Allah, mangka manggihan yén hiji hal nu percaya Allah, mugi Gusti nyebutkeun 2621 |
| Teu heran urang masih komo ceuk yén éta téh nyiptakeun nyiptakeun Allah penciptaan Allah urang. Lamun maranehna nyebutkeun, yen Allah hiji Allah Samad begets teu jeung teu boga deui, tuluy nyiduh ka kénca-Na tilu kali jeung ngungsi ti Iblis 2622 |
| Naon teu Anjeun nelepon ieu ceuk Sahab ceuk Mozon ceuk jeung Mozon ceuk unleashed ceuk jeung unleashed ceuk Teu nyaho posting antara langit jeung bumi, maranéhanana ngomong urang teu apal cenah nu sanggeus-antara boh hiji atawa dua atawa tilu jeung tujuh puluh taun terus langit luhur ogé komo cacah tujuhlangit jeung di luhur katujuh Laut antara handap jeung di luhur, saperti antara langit jeung langit aboveSo dalapan Oaal antara Ozlavhm jeung tuur kawas antara langit terus ka langit dina bék tahta maranéhanana antara handap jeung di luhur naon langit ka langit terus Allah di luhur 2623 |
| Woe Ulah nyaho naon eta nyebutkeun jeung swam Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana masih ngojay komo terang ngeunaan eta dina rupa para sahabatna jeung ngomong, Woe manéhna teu Esicf Allah dina salah sahiji nyiptakeun-Na kawas Allah anu leuwih gede ti nu jeung rubbed Ulah nyaho naon Allah nu tahta-Na dina Smoathpikeun kitu ceuk ramo-Na kawas kubah jeung eta Ait ku Otit putra panumpang pengembara Bashar ceuk dina ucapan tahta thatAllah sacara sarta leuwih tahta-Na di luhur Smoath 2624 |
| Otorisasi kuring ka panganyarna ti raja para malaikat Allah ti kampanye tahta nu antara lobus ceuli pikeun taktak-Na tujuh ratus Maret di 2625 |
| Anjeun baris nempo Gusti Anjeun jadi Anjeun bisa nempo ieu teu Tdhamon nempo Asttatm teu doa overpowering saméméh sunrise jeung saméméh Panonpoé Tilelep, ngalakonan 2626 |
Ieu | Tdharon nempo panonpoé di siang teu aya dina awan Anu teu ceuk Tdharon tempo bulan dina peuting tina bulan purnama teu di awan nu ceuk maranehna mah henteu jeung leungeun mah teu Tdharon di visi, tapi ogé nempo hiji Tdharon 2627 |
| Abba demure Alice sodara tempo putra bulan Maaz ceuk sapeuting teh bulan purnama Makhlaa sapuk ku mangka mah ceuk Enya, cenah, Allah nyaram, ceuk putra greatest cenahna nyaeta nyiptakeun penciptaan Allah sarta Allah pikeun gede 2628 |
| Tilepan Allah Sawarga Poé kiamat jeung saterusna dicokot poto eta sareng leungeun nya kan, tuluy kuring nyebutkeun mana Raja Aljabbaron mana takabur mangka tilepan earths jeung saterusna dicokot eta putra Ala sisi séjén, Raja ngomong, saterusna mah nyebutkeun mana Aljabbaron mana takabur 2629 |
| Gusti kami descends unggal peuting ka langit bari katilu handap peuting tetep jeung nyebutkeun kuring bisa ngangkat ti manehna nanyakeun kuring ka saha kuring méré Istgverni ngahampura manéhna 2630 |
| Man teu ngalakukeun kuring rahayatna, kaom Quraisy anu dicegah kuring pikeun nginpokeun Kalam Rabi 2631 |
| Kecap Oaivkma Allah pinuh ku unggal Iblis jeung unggal panon penting pikeun bangsa terus ngomong ieu Rama Kami ngungsi jeung eta Ismail jeung Isaac 2632 |
| Lamun Allah spoke ka rahayat sawarga ngadéngé wahyu ti langit jingle Kjr séri Safa Faisakon teu tetep jadi nepi ka maranéhanana narima hiji Jibril datang ka eta sanajan Jibril ceuk panik dina hate maranéhanana terus ucapkeun oh naha Jibril nyarios Gusti nyebutkeun katuhu nyebutkeun assuredly, 2633 |
| Syafaat pikeun urang tina dosa 2634 kuring |
| Folk kaluar ti seuneu ngaliwatan syafaat Muhammad bade kana paradise jeung disebut Aljhenmyin 2635 |
| Masarakat Paradise, nu saterusna dahar jeung nginum 2636 |
| Abad Images breathed kana eta 2637 |
| Unggal putra Adam dahar bumi tapi tailbone manéhna nyieun tur masang 2638 |
| Pikeun nu paradise Allah Nyieun ka Jibril balik nempo indit jeung nempo eta terus datang jeung ceuk nu mana wae nu majikan jeung kamulyaan anjeun teu kadéngé hiji, tapi panghasilan maranéhanana mangka Hvha jeung kasusah, jeung ngomong, O Jibril balik nempo indit jeung ragaji eta terus datang jeung ceuk nu mana wae nu majikan jeung kamulyaan anjeun sieun ku itu teungasupkeun Kapan cenah Allah nyiptakeun seuneu ngomong, Jibril indit ka balik nempo lookedThen datang jeung ceuk nu mana wae nu majikan jeung kamulyaan Anjeun saeutik oge teu kadéngé ku hiji Vidkhalha Vhvha kahayang mangka ngawaleur jibril, Jibril indit ka balik tempo nu katingali mangka datang jeung ceuk nu mana wae nu majikan jeung kamulyaan anjeun sieun ku itu nu euweuh hiji iwalpanghasilan maranéhanana di 2639 tetep |
Nu | samemeh Anjeun basins antara Nahite salaku Geraba antara 2640 jeung Odhirh |
| Naon nu bagian ti saratus rebu bagian ti maranéhanana anu direspon ka pelvis 2641 |
| Manéhna wangsit ka luhur Surat recites [ngaran Allah nu Maha Asih Verily dibikeun Anjeun Kawthar] komo dicap lamun manehna maca ceuk Teu nyaho naon Kawthar ceuk Allah jeung kenal Rasul ceuk eta Walungan jeung Adania Gusti Maha di sawarga jeung geus Loba leuwih alus manéhna baskom dibikeun manéhna mah jumlah utensils kiamatPlanetary 2642 |
| Kampung Muslim lamun manéhna dipénta di kubur kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung eta nyaeta kecap Allah [Allah ngabuktikeun hésé nyebutkeun anu iman] 2643 |
| Ti boga haq ieu, O Rasul Allah ceuk urang maot dina jahiliyah, cenah biasa Allah ti siksa tina seuneu ti percobaan Dajjal jeung mum ngomong, O Rasul Allah ceuk nu lamun nunda insurer di kubur-Na Attah raja nyebutkeun manéhna naon ibadahAlloh dipandu manéhna ceuk anjeun ibadah Allah ieu ceuk manéhna naon mah nyebutkeun ngeunaan manusa ieu nyebutkeun nyaéta hamba Allah jeung Rasul, ménta manéhna whatFor hal dimimitian sejenna manéhna ka imah manéhna di seuneu ceuk manéhna imah ieu Hormat dina seuneu, tapi Allah Asmk jeung rahim Vibdlk manéhna hiji imahdi Paradise nyebutkeun hayu atuh urang komo balik Vobashr kolotna mah ceuk manéhna hirup, sanajan kafir lamun nunda di kubur-Na Attah Raja Venthrh nyebutkeun manéhna naon ieu Ibadah jeung nyebutkeun teu nyaho ceuk manéhna teu maca atawa Drut ceuk manéhna , naon naon tah sayThis guy nyebutkeun nyaritakeun naon urang nyebutkeun panarajangan Bmtrac tinabeusi antara Ceuli-Na ngadéngé gembar Faisih nyiptakeun dua ras of 2644 |
| Kampung budak lamun nunda di kubur sarta para sahabatna nyandak manéhna ka manéhna hears sora footsteps maranéhanana Viote Malakan Vicolan geura-giru recalled wawancara heula nya nu cenah, jeung kapir jeung munafik Vicolan geus ngaronjat munafik jeung cenahna hears ti wali-Na nyaéta Althaglin 2645 |
| Astaazu Allah ti siksa tina alam kubur dua kali atawa thrice ngaronjat dina wawancara Greer dieu ceuk sarta hears sebatan sapatu maranéhanana lamun Karangan tos jauh lamun ka manéhna, 'Ieu ti Gusti jeung agama jeung Nabi ceuk Hnad ceuk manéhna meunang dua malaikat Vijlsana Vicolan manéhna ti Gusti nyebutkeunGusti Allah Vicolan manéhna naon Dink Manéhna nyebutkeun agama Islam Vicolan manéhna naon manusa ieu anu dikirim antara youHe nyebutkeun, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ceuk Vicolan kungsi nyaho nyebutkeun kuring maca Kitab Allah ngajaga kaamanan ku tur ratified Dina hiji wawancara Greer eta nyaeta kecapAlloh SWT [ngabuktikeun Allah anu iman] ayat saterusna sapuk propounds panelepon ceuk langit nu geus ratified Abdi Vavrashwh of Paradise jeung muka panto ka sawarga sarta dipakena manéhna ti sawarga ngomong, muncul ti sumanget jeung fragranceHe muka-Na di mana D eyesight ceuk sanajan kafir teh,recalled pupusna ceuk sarta malik deui jiwa di awakna sarta manéhna meunang dua malaikat Vijlsana Vicolan Alloh, Gusti nyebutkeun huh huh huh Kuring henteu weruh Vicolan manéhna naon agama anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh Vicolan naon manusa ieu anu dikirim diantara anjeun nyebutkeun huh huh Kuring henteu weruh propounds kaluar ti sawarga nu tempatna ayaVavrashwh seuneu jeung dipakena manéhna ti seuneu jeung Daddy OpenHis ka seuneu ceuk Viote panas sarta racun ceuk jeung narrows alam kubur nepi ka tulang rusuk nu béda nu ngaronjat dina wawancara Greer ceuk mangka assessZ manéhna blind jeung belet kalawan rod beusi lamun katandangan Gunung jadi lebu ceuk panarajanganku ngéléhkeun manéhna ngadéngé naon Mashreq jeung Magribi ukur dua ras Faiser lebu mangka Manéhna balik Roh 2646 |
| Naon ngajadikeun Anjeun ceurik Manehna ngomong seuneu cried Naha Anjeun inget kulawarga Anjeun Kiamat Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana sedengkeun dina tilu warga teu disebatkeun hiji di baki komo terang Oakhv kasaimbangan kasebut beuratna jeung lamun buku bari ngomong [nomad Agheraa buku-Na] komo nyahomana manehna nulis Avi leungeun nya kan, atawa di kalér atawa ti tukangeun deui sarta nalika lempeng lamun putBetween dorsal Apan 2647 |
| Anjeunna teu nabi sanggeus Nuh kitu, geus warned jelema Dajjal, jeung I Ondhirkmoh ngajéntrékeun urang Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung ceuk sugan Siderkh tina meureun nempo kuring sarta ngadangukeun kecap mah, ceuk maranehna, O Rasul Allah, kumaha hate urang ari kitu mah ngagambarkeun ayeuna ceuk atawa leuwih alus2648 |
| Mah Ondhirkmoh jeung nabi tapi bisa Ondhirh urang nya geus Ondhirh Nuh rahayatna, tapi kuring gé ngabejaan ka maneh, eta henteu nyebutkeun nabi kecap Nya ke urang yén manéhna téh teu hiji-eyed jeung Allah Boaour 2649 |
| Shubra béda grup geus nyokot ati-yoke ajaran Islam ti beuheung di 2650 |
| Kumaha anjeun jeung Imams sanggeus kuring monopolize sahadé ieu mah cenah harita, jeung nu dikirim Anjeun katuhu pikeun nunda pedang mah kana kuring terus nyerang ka manéhna atawa komo nepungan anjeun Olhakk kahiji ceuk Odlk dina leuwih hade tinimbang nu endures komo Tlghani 2651 |
| Imams bakal nyaho eta sarta anjeun kufur eta nolak Abu Dawud ceuk Hisham ceuk basa nya éta ngabukti jeung hatred di jantungna manéhna dibikeun, tapi pleased jeung terus sarta ka, O Rasul Allah, teu maehan putra David, teu ngalawan eta ceuk naon cenah teu kahontal 2652 |
| Imams bakal nyaho eta sarta anjeun kufur eta hating geus ngabukti jeung geus rek manéhna ceuk Qatada nolak sarana jantung sarta jantung nya éta hating manéhna tapi pleased jeung manéhna ka, O Rasul Allah, teu maehan putra Daud , teu ngalawan eta, teu naon cenah di 2653 anjog |
| Bakal di flaws jeung flaws jeung flaws mah eta hayang kalan maréntahkeun Muslim jeung maranéhanana kabéh pedang Fadrbuh sakur anu ieu 2654 |
| Otafahm tapi manéhna ngahurungkeun ka manusa jeung panon sunken Musharraf pipi protruding dahi janggot bushy dicukur ceuk Sieun Allah, O Muhammad ceuk of nurut Allah lamun Asith Oaomanana Allah ka urang bumi atawa Tamnona ceuk manehna nanya manusa teh sono ka manéhna mah nebak Khaled Ibnu Al-Walid ceuk Fmnah Kieu cenah lamuncenah bitu Didi Nuturkeun ieu, atawa di rahayat ieu maca Qur'an henteu ngaleuwihan throatsPass maranéhanana ngaliwatan Islam clarifier panah ti ruku nu maehan rahayat Islam jeung jalma nu nyembah ka berhala bari nyanggap nepi ditelasan ditelasan balik 2655 |
| Bakal di mah beda jeung band rahayat pinter mah ngomongkeun jeung nyiksa polah maca Qur'an henteu ngaleuwihan lulus luhur ngaliwatan agama clarifier panah ti bow teu mulang nepi ka turun deui dina eta mangrupa mahluk jahat jeung nyiptakeun Maha Agung ieu Sing saha anu tiwas sarta ditelasan manéhna ngaku KitabAllah, teu manéhna di hiji hal tina killer maranéhanana munggaran di Allah di antarana ngomong, O Rasul Allah ngomong, naon SimahmFlight 2656 |
| Simahm terbang jeung Alzbed Upami anjeun geus katempo Vonimohm 2657 |
| Asalna dina dékade rahayat panungtungan Haddthae huntu ngimpi fools nyebutkeun kecap ngaliwatan taneuh pangalusna Islam salaku Imrq arrow ti bow teu ngaleuwihan anutan dimana wae throats maranéhanana maehan eta Qeetmohm Vaguetlohm ganjaran pikeun maranéhanana anu maehan Poé kiamat 2658 |
| Out of urang mah maca Qur'an teu maca Anjeun ka maca hiji hal jeung solat ka solat maranéhanana jeung saum ka hiji hal saum hal maranéhanana maca Qur'an nu manéhna diitung eta, nu sipatna teu override lulus luhur ngaliwatan solat maranéhanana Islam salaku Imrq arrow ti bow 2659 |
Kuring hayang duit ti | unjustly killing killer nyaeta syahid 2660 |
| Maehan tanpa harta nyaeta syahid anu ditelasan tanpa kasebut tanpa getih atawa tanpa agama nyaeta syahid 2661 |
| Ibhma Anjeun maréntahkeun atawa dikirim ieu ka anjeun tapi perished ti samemeh anjeun, lamun ieu perang dina soal ieu ngumbar Anjeun ditangtukeun teu Taatnazawa nu 2662 |
| Diprotes Adam jeung Musa Musa ngadawuh: O Adam sing saha nu Allah nyiptakeun anjeun leungeun sarta breathed di Anjeun ti roh kagoda urang jeung dibawa ku maranehna kaluar ti Paradise ceuk Adam ceuk, tur Anjeun Musa, saha Allah geus dipilih kecap-Na Otlomena karya tina alat tukeur anak ditulis ku ayatollah Ali saméméh Manéhnanyiptakeun langit jeung bumi, ceuk Straddle Adam Moussa 2663 |
Jeung | geus réngsé eta, putra mah jeung sagala retorika tina fasilitator ieu ti rahayat kabagjaan eta lumaku pikeun kabagjaan Salaku tina kasangsaraan rahayat karya pikeun kasangsaraan of 2664 |
| Naon ari geus diajar ngan hiji disebut geus ditulis, tapi kia tempat diuk tina seuneu jeung tempat paradise Maranéhanana Bakal teu kapercayaan di O Rasul Allah ngomong, teu ngalakukeun eta unggal fasilitator pikeun kreasi 2665-Na |
| Lamun salah sahiji Anjeun brings nyiptakeun di kandungan indungna di poe opat puluh, mangka boga lentah kawas anu tuluy kudu nyapek dina kawas éta mangka Allah ngirimkeun manéhna Raja Vinfaj eta jeung ngurut opat nu nyerat hirup-Na pikeun manéhna jeung karyana jeung bangor atawa happy Volve aya tuhan séjén yén salah sahiji nu maneh mun karya nujalma of Paradise nepi ka aya antara aranjeunna, tapi kungsi ku panangan eta tur teras buku menyimpulkan jeung pakasaban-Na rahayat Apan VidkhalhaAnd salah sahiji Anjeun behaves kawas rahayat seuneu nepi ka aya antara aranjeunna, tapi kungsi ku panangan eta tur teras buku geus menyimpulkan jeung rahayat Paradise Vidkhalha2666 |
| Unggal anak eta dilahirkeun dina bulak Vabuah Ehudana atawa Kristen atawa Icherkana ka O Rasul Allah saméméh perished jadi Allah weruh naon anu maranehna bakal dilakukeun ku 2667 | ceuk
| Yudikatif teu mucunghul nepi ka solat, tapi teu leuwih ti lami, tapi daratan di 2668 |
| O hate kapang dibuktikeun jantung mah aya dina ajaran agama jeung mah, cenah, O Rasul Allah, kaasup aman jeung datang ku Will sieun we cenah enya nu hate nu antara dua ramo Allah bakal robah eta jadi manéhna pleases 2669 |
| Teu nyaho naon aturan dua buku ieu, urang mah henteu, O Rasul Allah kitu, bejakeun ka urang, cenah ka hiji anu di leungeun nya kan buku ieu ti Rabb teh tina alam nu ngaran masarakat Paradise jeung ngaran kolotna jeung suku maranéhna, jeung nu pang endah dina panungtunganieu teu ngaronjat eta, sareng teu detract eta kungsi Saterusna cenah manéhna nu aya di kaléreun buku ieu ti alam Gusti nu ngaran rahayat Apan jeung ngaran kolotna jeung suku maranéhna, jeung nu pang beautifulThe salila ieu teu ngaronjat eta, sareng teu detract eta teu kungsi kedal ka para sahabatnaKarya Vfim, O Rasul Allah nu maréntahkeun geus réngsé eta, ceuk mayar jeung ditilik nu boga Paradise dicap proyek-Na rahayat Paradise, sanajan karya bisnis nu mana wae nu jeung nu seuneu dicap proyek-Na rahayat Apan, sanajan karya gawé nu mana wae nu saterusna Nu Rasul Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana jeung manéhna jeung leungeun-Na mangka ngawaleur jibril Venbzhma réngsé tim Gusti ofAbbad di tim Paradise dina Blaze 2670 |
Lamun Allah miharep | Abdul alus dipaké eta sarta ka kumaha biasa digunakeun, O Rasul Allah ngomong, mantuan manéhna pikeun mungsi dina ni'mat maot ku 2671 |
| Teu nginféksi hal hal cenah O Rasul Allah Badui scabies onta clitoral kaliru Vtejreb sakabeh onta Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, ieu pertama coba no inféksi dina nol Allah nyiptakeun sagala sarua jeung wrote hirup nya jeung mata pencaharian jeung victimization 2672 |
| Abdul teu percaya komo percaya alus sarta jahat ka extent komo weruh naon tatu nu teu lasut manéhna jeung misses manehna jadi Anjeun teu gugur gering, 2673 |
| Abdul teu percaya komo percaya opat Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah sareng Nabi Muhammad éta utusan Allah, kuring dikirim kuring ka katuhu jeung percaya ka maot jeung jadian sanggeus maot jeung percaya extent 2674 |
| Lamun Allah Abdul spent tilem taneuh nu diperlukeun pikeun nyieun manéhna 2675 |
| Lamun Allah Abdul spent tilem taneuh nu diperlukeun pikeun nyieun manéhna atawa ceuk eta diperlukeun 2676 |
| Teu ti Allah nyaram 2677 |
Aya dua jenis kuring | teu boga babagi dina Islam Murji'ah jeung fatalism 2678 |
| Kawas putra Adam jeung sisi pikeun salapan jeung salapan puluh Monia nu lasut manéhna Almnaya lumangsung di piramida nepi ka manéhna mati 2679 |
| Kabagjaan tina putra kapuasan Adam kaasup spent Allah jeung putrana Adam Hqaoh kenca Idulfitri Hqaoh putra Allah jeung Adam spent murka Allah, kaasup 2680-Na |
| Boga di bangsa ieu atawa taun nu ragu mah eta eclipsed atawa deform atawa tossed di rahayat takdir 2681 |
| Kudu eclipsed di métamorfosis mah, dina salaku loba salaku 2682 | rejecters
| Kampung hal munggaran anu Allah dijieun kalam, cenah, cenah naon mah nulis, tipe, ketik loba nyarios naon ieu jeung naon objék salawasna 2683 |
Allah nyaram | jumlah saméméh penciptaan langit jeung bumi lima puluh rébu taun 2684 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah. Lamun maranehna, ceuk dicegah kuring kahirupan jeung harta maranéhanana, tapi nu bener jeung timer padamelan ka Allah 2685 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna nyebutkeun aya god but Allah, jeung ceuk aya god but Allah Asm kuring duit sarta dirina ngan katuhu jeung diitung dina Allah 2686 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Na Rasul jeung Istqubloa nyium jeung dahar kurban urang jeung berdoa solat urang jeung lamun maranehna we nolak getih jeung duit maranéhanana ngan ka eta naon katuhu pikeun umat Islam jeung maranehna Muslim2687 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin jeung saum Ramadan ibadah haji ka House di 2688 |
| Pikeun percaya Allah jeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé kamari, jeung loba alus sarta jahat ceuk naon Islam ceuk nu kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad budak-Na jeung Rasul, jeung jaga nepi doa jeung mayar haji nyusul ka DPR, sarta puasa, Ramadanceuk naon amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu katingali ku Anjeun nu teu di deem eta nilik Cenah di sakabéh ieu ngabejaan manéhna manéhna dipercaya manéhna nanyakeun ka manéhna VtjibnaAnd percaya mangka manéhna ceuk iraha waktuna ceuk eta ditanya ngeunaan Boalm cairan ceuk naon Omartha ceuk méré lahir ka Jeng bangsa urang jeungtempo barefooted, langsung boga parasit fitnah herdsman di arsitéktur Omar ceuk Vgayna Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana sanggeus tilu ngomong, 'O Umar, sugan aya nu apal cairan nu Jibril Aya nu datang ka anjeun ngajar Anjeun Cilincing agama Anjeun | dina 2689
| Order Anjeun opat iman dina Allah terus diinterpretasi eta panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin jeung naon wae muter lima Gnemtem 2690 |
Nu lengkepna ti | percaya dina iman pangalusna dina sikep jeung kulawargana di 2691 Olotfhm |
| O awewe pasihkeun sedekah Vanken leuwih rahayat seuneu, manéhna ceuk awewe éta teu éta, O Rasul Allah ngadawuh ka angka nu gede ngarupakeun Anken hartina Kfrckn Intimates ceuk na naon atuh nempo tina kurang di alesan jeung agama mayoritas jalma jeung kernels jeung jeung pamadegan Mencken awéwé saha manéhnajeung ngurangan hutang budi jeung pikiran dua awewe Mencken panyaksian sertipikat manusa spin ceuk Danken menses tinggal Ahaddakn tilu jeung fourDo teu ngadoa | dina 2692
| Iman sababaraha tujuh puluh Paus kaitung pangdeukeutna ti tungtung nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti jalan jeung angkat ka nyebutkeun aya god but Allah, 2693 |
| Modesty Iman 2694 |
| '' Ve tanya kuring ngeunaan gede sarta gampang pikeun Allah ieu pleased ku ibadah Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung ibadah haji ka House mangka ngawaleur jibril teu nujul ka kaluar ka anjeun Gerbang kahadéan Buka Puasa jeung extinguishes sedekahdosa jadi cai extinguishes seuneu jeung solat manusa tina paéh peuting, ceuk mangka dibaca [sisi maranéhanana forsake ranjang maranéhanana] nepi ka manéhna [ngagawekeun] Saterusna cenah, Teu bisaeun kapala hal sakabeh jeung kolom sarta puncak Snamh mah ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk kapala paréntah Islam jeungtugu nyaeta doa jeung puncak Snamh Jihad lajeng ngadawuh teu bisaeun boga yén sadaya mah ceuk Enya, O Nabi Allah nyandak nya anu, ngomong korma anjeun ieu mah, cenah, O Rosul Alloh jeung Almaakhdhun kaasup ngawangkong jeung ceuk Zqltk mah ibu nyaram Wasiat urang bisa dialungkeun kana seuneu dina facesOr maranéhananapanén tina tongues maranéhanana Manakm ngan 2695 |
| Upami ningali hiji manusa remen datang ka masjid, terus tega Nyaksikeun yen manehna percaya a, Allah nyebutkeun, [tapi masjid Allah percaya Allah jeung Poé Tukang jeung diayakeun solat sarta dibawa Zakat] 2696 |
| Antara disbelief jeung kapercayaan di teu solat | dina 2697
| Antara hiji jalma jeung antara polytheism atawa disbelief ninggalkeun Shalat 2698 |
| Antara hiji jalma jeung disbelief ninggalkeun Shalat 2699 |
| Covenant antara urang jeung eta ieu solat geus disbelieved 2700 |
| Iman sakecap di Allah ngaberkahan Gusti jeung Islam jeung para nabi urang Muhammad | dina 2701
| Tilu nu nu kapanggih eta hiji rasa nu iman Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, jeung teu aya anu mikanyaah ka Allah jeung mikanyaah ka manéhna tapi hates balik di disbelief sanggeus Allah disimpen manéhna sabab ogé bakal hate jadi dialungkeun kana seuneu dina 2702 |
| Adulterer bari teu committing zinah nyaeta percaya aya maling nyolong bari percaya tapi tobat saméméh 2703 |
| Hit ahir kalimah di hiji Vjl fairest minimum Allah muji hukuman budak di alam baka sarta pencét tungtung Allah Vestrh manéhna sarta pardoned ku Allah Akram tina balik ka hiji hal anu bisa pardoned ku 2704 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun-Na jeung insurer rahayat kaamanan dina getih maranéhanana jeung duit maranéhanana 2705 |
| Rahmatan lil 'alamin muslim ti basa sarta 2706-Na |
| Islam mimiti minangka hiji hal aneh sabab mimiti Maha Agung ka strangers 2707 |
Hutang tina | Aerz ka Hijaz salaku oray mulih ka liang sarta medar ageman Hijaz stronghold mouflon ti luhur gunung nu agama mimiti muhrim jeung muhrim rahayu alatan strangers nu cocok naon manja jelema sanggeus kuring ti taun 2708 |
| Ayat tilu munafik lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun manéhna ngarecah 2709 |
| Janten opat ieu munafik sanajan tuft di antarana nu boga karakteristik hypocrisy nepi ka manéhna méré bohong lamun aya kajadian jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun contending jeung subuh jeung lamun Ahed treachery 2710 |
Lamun hiji lalaki | jangji jeung intends papanggih manéhna dina film teu jangjang eta 2711 |
| Adi Muslim ngalawan bid'ah jeung immorality forefinger 2712 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 2713 |
| Geus teu budak jeung sumpah hiji teu ngabogaan atawa insured Kqatlh jeung tossed hiji percaya di Kafr nyaéta Kqatlh jeung ditelasan dirina hal Allah disiksa kaasup killing dirina Kiamat 2714 |
| Emma manusa ceuk ka lanceukna unbeliever boga salah B ku 2715 |
Ti | kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad nyaéta utusan Allah geus dilarang manéhna seuneu 2716 |
| Allah disimpen manusa ti bangsa mah dina kreasi tina kiamat ibukota Modal manéhna salapan puluh-salapan catetan unggal catetan, saperti hyperopia terus nyebutkeun renege ti hal ieu Ozlmk Ketbta Alhafezon nyebutkeun no, O Gusti nyebutkeun Affleck munasabah jeung nyebutkeun no, O Gusti nyebutkeun enya lamun urang alus ka darker nu Dinten ieuAnjeun bakal kaluar kartu nu kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen MuhammadHis budak jeung Rasul nyebutkeun Bawa beurat Anjeun, nyebutkeun, O Gusti, naon kartu ieu kalawan catetan ieu, cenah teu ubar ceuk ieu disalabarkeun rekaman dina lontar, jeung kartu di leungeun rekaman Tash sartabeurat, kartu teu burdened kalayan ngaran Allah mangrupa hal anu 2717 |
| Dispersed Yahudi dina salah sahiji tujuh puluh atawa tujuh puluh dua pita jeung Kristen kawas éta jeung diverge dina mah tujuh puluh tilu sababaraha 2718 |
| Pikeun datang ka bangsa mah naon datang dina bani Israel, conto tina budi Balnal komo lamun ditambahan ku eta indungna datang masarakat awam ieu di mah bangsa dijieun lamun barudak urang Israil sumebar dina Tntin tujuh puluh agama jeung diverge mah tilu jeung tujuh puluh agama sakabéh sahijina di seuneu, tapiagama hiji ngomong, sarta O Nu Rasul Allah ngomong, naon Kami jeung babaturan mah 2719 |
| Allah nyiptakeun nyiptakeun dina gelap threw eta tina lampu tatu éta téh nu cahya dipandu misses manéhna sesat kituna nyebutkeun Jeff Pen sadar Allah 2720 |
| Teu nyaho naon kabeneran Allah dina subjék mah nyaho Allah jeung Rasul ceuk katuhu maranehna ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna ngomong, sugan aya nu apal naon katuhu maranéhna pikeun upami maranehna eta mah ceuk Allah jeung Na utusan nyaho manéhna teu bakal ngahukum maranehna 2721 |
| Fbherna Jibreel datang ka kuring jeung manehna ka kuring yén anjeunna maot teu associating jeung Allah euweuh bakal nuliskeun Paradise lamun kuring komitmen zinah jeung nu manéhna salempang enya 2722 |
| Iman di Allah jeung Rasul 2723 |
| Iman teu jeung mamang, Jihad teu malignant jeung argumen Mbrorh 2724 |
| Tilu nu nu kapanggih eta selera rasa amis nu iman jeung jadi Allah Ta'ala jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna nu mikanyaah ka Allah jeung hates di Allah jeung nu lightens seuneu nu aya di hiji dearer gede manéhna ti sagala hal anu ngawengku Allah 2725 |
| Tilu nu nu kapanggih nu rasa amis iman dicinta hiji teu kawas manéhna, tapi Alloh SWT jeung Alloh SWT jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, jeung nu dialungkeun kana seuneu sunda manéhna pikeun mulang ka disbelief sanggeus Allah geus rescued manéhna 2726 |
| Tilu di antarana nu kapanggih di nu rasa amis Islam ieu Allah jeung Rasul anu dearer manéhna ti hiji sejenna, jeung Abdi bogoh teu ngan mikanyaah ka Allah jeung hates pikeun mulang ka disbelief salaku manéhna baris hate jadi dialungkeun kana seuneu dina 2727 |
| Ngabuktoskeun yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung ngadegkeun solat jeung mayar Zakat jeung puasa Ramadan jeung haji ka House lamun can mampuh ceuk ratified Fjibna ka ménta manéhna jeung percaya manéhna mangka ngawaleur jibril , béjakeun ka kuring ngeunaan iman ceuk percaya Allahjeung malaikat-Na, Buku-Na, rasul-Na jeung Poé kamari, jeung loba sakabeh alus sarta jahat, ceuk ratified Manéhna ka kuring ngeunaan amal nyebatkeun yen ibadah AllahLike Anjeun tempo teu di Anjeun nempo nilik Anjeun manéhna ka kuring ngeunaan waktu manehna ditanya soal Boalm kaluar ti ceuk cairan Saterusna ngabejaan ka kuring ngeunaan anaktanda ceuk méré lahir ka Jeng bangsa urang tur tingal barefooted, taranjang, malarat herdsman fitnah di arsitéktur Vlbutt Omar ceuk tilu kali terus ka kuring yen Rasul Allah manéhna jeung kulawargana jeung berkah hirup kuring, sugan aya nu apal cairan Kuring ka AllahAnd Rasul nyahoeta Jibril ceuk karapihan jadi kana manéhna, anu datang ka ngajarkeun Anjeun agama Anjeun 2728 |
| Adana, tetep nyebutkeun Meunangkeun deukeut deui jeung ngabejaan manéhna Laden komo nunda leungeun-Na dina dengkul mah Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ngomong, O Muhammad, béjakeun ka kuring naon Islam ceuk Islam ibadah Allah jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunna jeung ngadegkeun doa jeung mayar Zakat jeung Haji Baitullah sarta tempat gancang Ramadanceuk lamun kuring tumaros Manéhna asup Islam ceuk enya ratified iraha urang kadéngé lalaki ngomong ratified OnkernahHe ngadawuh: O Muhammad, béjakeun ka kuring naon iman ceuk iman dina Allah jeung malaikat-Na, panulis jeung nabi jeung percaya extent nyebatkeun lamun kuring tumaros ieu dipercaya, ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawarganajeung manéhna enya, ceuk dipercaya O Muhammad, béjakeun ka kuring naon amal nyebatkeun yen ibadah Allah kawas nu tingal anu teu nempo nilik ceuk anjeun ratified O Muhammad ceuk sabot ka kuring waktu no ngomong VenksSuperseded ku hal terus re- teu ngajawab manéhna hal terus ulang teu ngajawab manéhnahiji hal jeung manéhna diangkat sirah, manéhna ngomong naon ditanya ngeunaan Boalm cairan tapi tanda nya nyaho eta lamun kuring nempo Alraa Albhm fitnah di arsitéktur jeung saw barefooted, raja langsung bumi jeung kuring nempo Wanoja milik méré lahir ka Gusti nya lima teu saurang weruh tapi Allah [Allah waktu geus knowledge] nyebutkeun [nuAllah weruh ahli] thenHe ceuk no jeung nu Muhammad dikirim ka hidayah katuhu jeung harbinger naon Anjeun Boalm manéhna ti manusa anjeun, sarta datang ka handap pikeun Jibril di Dahyah gambar Kalbi 2729 |
| Muslim atawa komo balik Saad tilu kali jeung Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna nyebutkeun atawa Muslim Nabi mangka Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah mun geus méré lalaki sarta anggap anu dearer kana éta hal teu méré manéhna nanaon pikeun sieun nu Ikpoa dina seuneu dina rupa maranéhanana 2730 |
Teu kurang ti | percaya Muslim jeung nyebutkeun 2731 |
| Teu nuliskeun Paradise iwal poé pangagem dahar jeung minum di 2732 |
| Karapihan Muslim rahayat tina basa, leungeun jeung kaamanan insured jalma dina getih maranéhanana jeung duit maranéhanana 2733 |
| Muslim karapihan Muslim tina basa sarta leungeun sarta kaum pendatang ti abandonment naon Allah forbade manéhna 2734 |
| Rahmatan lil 'alamin shalat urang jeung nyium nu katampi sareng nu dahar kurban urang Vzlkm Muslim 2735 |
Lamun | budak safest pleased ka Islam Allah wrote ka manusa sagala rupa ieu oge Ozelvha jeung erased eta sadayana ieu bad Ozelvha mangka ieu mangka retribusi alus sapuluh-melu ka tujuh ratus kali jeung goréng, tapi cita-cita Allah leuwih ngeunaan 2736 |
| Rahmatan lil 'alamin muslim ti basa sarta 2737-Na |
| Fed dahareun jeung maca karapihan tina dipikawanoh jeung teu dipikawanoh 2738 |
| Islam diwangun dina lima panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nepi doa jeung mayar nu Zakat, Haji jeung saum Ramadan 2739 |
| Tbaaona teu ngiluan nanaon jeung Allah hiji hal, atawa maok, sareng teu Tznoa maca eta dina ayat mangrupa ganjaran dibéré Allah, sarta anu hiji hal anu Allah Vestrh ka Insya Allah disiksa lamun manéhna wishes ngahampura manéhna 2740 |
| Maréntahkeun tarung jelema nepi ka maranehna mere kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah. Lamun kasaksian yén teu aya god but Allah jeung nu Muhammad utusan Allah jeung dipapag nyium jeung ate kurban urang jeung tahajud solat urang geus dicabut urang getih maranéhananajeung duit maranéhanana, tapi katuhu maranéhanana kana éta hal naon Muslim jeung naon anu maranehna boga 2741 |
| Iman Divisi tujuh puluh sababaraha jeung Divisi modesty Iman 2742 |
| Iman Divisi tujuh puluh sababaraha of the best teu aya tuhan tapi Allah jeung Odaha nyoplokkeun hal ngabahayakeun ti Divisi jalan jeung modesty Iman 2743 |
| Modesty Divisi Iman 2.744 |
| Ammar pinuh iman ka Mshasha 2745 |
| Saw jahat mugi Gusti ngarobahna jeung leungeun-Na Lamun manehna teu bisa Vbulsana nu Vbaklbh teu bisa jeung nu mangrupakeun weakest iman 2746 |
| Vgerh nilik hiji tindakan jahat leungeun nya ieu polos jeung ieu mah bisa ngarobahna jeung leungeun-Na Vgerh nya anu ieu polos jeung ieu mah bisa ngarobahna jeung basa di jantungna Vgerh ieu polos jeung nu mangrupakeun weakest iman 2747 |
| Naon sengketa nu mana wae nu anjeun dina hak jadi di dunya ieu dina argumen neneng tina satia ka Gusti di baraya maranéhanana anu ngaku seuneu ceuk sebutkeun: baraya Gusti kami anu solat jeung urang jeung puasa jeung urang jeung haji jeung urang Vadkhalthm seuneu manéhna nyebutkeun Go dicokot kaluar ti nyaho di antarana ceukFaotonhm Faarafounam Gambar maranéhanana. Sababaraha di antarana nyandak ditembak kana suku semi-rengse sarta sawatara themI nyandak ka ankles-Na Vijrjohnhm nyebutkeun Gusti urang geus dibawa urang kaluar ceuk maréntahkeun urang ngomong ieu disetir ti jantung di dinars beurat iman mangka ngawaleur jibril manéhna nya di jantung beurat satengah dinar hijinepi ka manéhna nyebutkeun, ieu beurat atom jantungna of 2748 |
| Whilst mah ieu sare mah nempo urang putting eta tur Qmus eta naon pinareup, kaasup naon nya tanpa pintonan dina Omar Ibnu Khattab baju jeung nyeret manéhna naon anu mayar eta, O Rasul Allah ceuk Din 2749 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana jeung sakabeh jelema di 2750 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti duit sarta kulawargana jeung sakabeh jelema di 2751 |
| Sarta Euweuh leungeun mah anjeun percaya nepi ka Kami dearer manéhna ti putrana jeung bapana di 2752 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna naon anu mikanyaah ka keur dirina dina 2753 |
| Sarta nu Hand Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna naon anu mikanyaah ka keur dirina tina alus 2754 |
| Manéhna teu love you, tapi teu percaya tapi munafik Ibgdk 2755 |
| Ansar asih ayat iman jeung mandang Ansar ayat hypocrisy 2756 |
| Janten opat ieu munafik atawa ngabogaan karakteristik tina opat ngabogaan karakteristik hypocrisy nepi ka manéhna méré eta bohong lamun aya kajadian jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun Ahed treachery jeung lamun contending jeung subuh 2757 |
| Ayat tilu hypocrisy lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun dipercayakeun Khan 2758 |
| Ti bulan Ramadan kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 2759 |
| Ti nu Ramadan kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 2760 |
| Ti nu Ramadan kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 2761 |
| Ti nu Ramadan kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya jeung Qadr kaluar iman jeung miharep ganjaran bakal dihampura dosa nya 2762 |
| Solat lima waktu sacara hiji beurang jeung peuting, ceuk Do mah geus ceuk batur Rasul Allah teu ngan volunteered Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung bulan puasa Ramadan, ceuk Ulah ka batur ngan ceuk nu volunteered jeung ngingetkeun manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana Zakat ceuk Do mah geus lainceuk no Tapi, manusa, hiji Vodber volunteer nyebutkeun teu leuwih dina ieu jeung teu kurang ti Rasul AllahAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana balik kajembaran nu of 2763 |
| Commissioned Allah ka jelema nu kaluar dina prosés, tapi teu meunang kaluar ti iman jeung jihad di sapele nu guarantor komo nuliskeun Paradise Boehma ieu boh killing atawa maot, atawa pikeun mulang ka imahna, nu datang kaluar ti manéhna meunang naon manéhna dapatkan ti ganjaran atawa booty 2764 |
| Mastikeun nu Allah anu datang kaluar dina prosés teu meunang kaluar, tapi Jihad dina jalur mah jeung iman jeung kapercayaan mah nu Presley geus guarantor di asupkeun Paradise atawa mulang ka imahna, nu datang ti manéhna meunang naon earned ti gajih atawa booty 2765 |
| Order Anjeun nyaram opat jeung opat iman Allah terus diinterpretasi eta panyaksian yén teu aya god but Allah jeung nu ngaku utusan Allah jeung jaga nepi doa jeung mayar miskin, tur Anjeun muterkeun ka lima naon Gnemtem jeung nyaram gourd jeung Alhantm jeung Almkir jeung Almzvt 2766 |
| Turutan pamakaman iman Muslim jeung antisipasi do'a leuwih manéhna terus ngadagoan nepi ka ieu disimpen di astana-Na mibanda dua qiraats hiji kawas ngaberkahan manéhna jeung saterusna manéhna datang deui ieu manéhna karat 2767 |
| Laissez nu modesty Iman 2768 |
| Pleased boga hutang ieu moal hijina agama anu hailed hiji drop Vsddoa jeung ditilik jeung surak jeung facilitated jeung neangan Baldoh jeung Rouha sacara Urusan ti 2769 Aldljh |
| Ti ieu ceuk manéhna teu bisa inget keur sare ti solat ceuk Meh anjeun damel Tticon yakin naon Allah teu meunang capé nepi ka anjeun meunang capé jeung nya éta saperti agama manéhna salami boga | dina 2770
| Panjangna kira jadi domba ibukota Muslim alus dituturkeun ku ganda agama gunung jeung tempat diaméterna wafer tina alatan masalah 2771 |
| Kawas hiji junkie kawas domba Alaaúrh antara Aghannmin bayar dina waktu ieu di na waktu ieu teu nyaho nu lagu nu 2772 |
| Percaya sapertos nu maos Qur'an, saperti Alotrjh selera hade jeung alus Haruman jeung percaya saperti nu teu maca Qur'an kawas Altmrh secukupnya alus sarta Jericho boga munafik saperti nu maos Qur'an kawas Rihaneh Haruman alus sarta raos pait jeung kawas munafik anu henteu maca Qur'ankawas Alhandalh raos pait atawa angin nya 2773 |
| Euweuh anjeun percaya nepi ka manéhna mikanyaah ka pikeun lanceukna naon anu mikanyaah ka keur dirina dina 2774 |
| Sapuluh naluri cut sungut trimming paku jeung ngumbah Albraszm jeung janggot jeung Siwak jeung inhalation jeung plucking nu hileud kelek jeung diminution cai, ceuk Musab poho kasapuluh tapi nu rinsing jadi 2775 |
| Sunat lima naluri jeung cukur rambut pubic, plucking nu hyena jeung kuku motong jeung shorten sungut | dina 2776
| 2.777 |
| Digawé Anjeun anu pangalusna pikeun urang, putra mah nyaram Gunung 2778 |
| Ti nu hadé Muslim, hiji kénca nu teu patalina jeung masalah 2779 |
| Putra Jahat tina clan saterusna otorisasi Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, ceuk Aisyah teu Ancb mah kadéngé tawa Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna lamun lalaki datang kaluar mah, cenah, 'O Rasul Allah, Cenah mah eta mah, cenah, jeung teu megatkeun mah laughed sareng anjeunna ceukRasul Allah ngaberkahan Allah jadi kana manéhna jeung kulawargana ti jahat rahayat jalma Atqah voracious 2780 |
| Dikirim pikeun ngarengsekeun moral hade 2781 |
| Per nyiptakeun utang jeung ciptaan Islam modesty 2782 |
| Laissez nu modesty Iman 2783 |
Ulah neangan ambek | 2784 |
| Babah tapi teu parna, nu ngabogaan anger sengit sarua di 2785 |
| Teu acan permissible pikeun Muslim ka migrate lanceukna tilu peuting maranéhna minuhan presents ieu teras ningalikeun éta ngarobah jauh karapihan ieu, nu dimimitian dina 2786 |
| Teu Tbagadwa teu Thasdoa teu Tdabroa jeung jadi budak Allah baraya teu permissible keur Muslim ka migrate lanceukna leuwih ti tilu peuting di 2787 |
| Awas tina conjecture, omongan nu teu dipikaresep ngabohong spied atawa Thssoa teu competed teu Thasdoa teu Tbagadwa teu Tdabroa jeung jadi budak Allah baraya 2788 |
| Shook leungeun balik rancor jeung Thedua asih antargugusna, ogé jeung balik grudge 2789 |
| Buka pintu cendrawasih dina Senén jeung Kemis bakal ngahampura unggal Abdul Muslim Allah, teu associating nanaon tapi saurang lalaki anu ieu antara manéhna jeung lanceukna waktu keur nempo dua ieu nepi ka maranehna reconcile dua ieu nepi ka maranehna reconcile Tingal 2790 |
| Dimana anjeun ceuk ieu jeung ceuk urang indit kaluar ku O Rasul Allah ti kotana Jaber ngomong, jeung urang boga nu boga Njhzh urang buka patronize bék urang ceuk Fjhzath mangka Isro balik di bagian tukang jeung eta Bardan geus dijieun, ceuk manéhna nempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun manéhna jeung ceuk barigarments nya eta mah ceuk ieu Enya, O Rasul Allah di cacad Thawbaan-Na Xute eta ceuk VadehAgain jeung Vleilbsama ceuk Vdaute Vlbsama mangka Isro indit ceuk Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung harta kulawargana Allah struck beuheung téh nya teu alus ieu pikeun manéhna ngomong, reputasi manusa ngomong,'O Rasul Allah dina jalan Allah Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana demi Allah, 2791 |
| Naha peuting bubuka nu cupboards jeung naon anu lumangsung ti dedi km ti draped di ieu kiamat taranjang dunya awakened Suahb batu 2792 |
| Nyeret snobbery garment nya eta Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 2793 |
| Allah teu kasampak ka Poé Kiamat upami teu hoyong nyered garment Btara 2794 |
| Allah teu kasampak ka Poé Kiamat upami teu hoyong nyered snobbery garment-Na 2795 |
| Burdens insured ka redress suku-Na teu jangjang eta antara manéhna jeung handapeun ankles, dina handapeun seuneu, dina seuneu Allah teu katempo kiamat séréd garment Btara 2796 |
| Trechah Shubra ceuk Ummu Salamah ceuk lamun beluk ku Vdhiraa teu exceeding nu 2797 |
| Teu acan salah sahiji Anjeun leumpang dina insole tunggal Anolhma kabéh atawa Ihvhma sakabéh 2798 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun mugi Gusti ngamimitian hoé sumpah palsu jeung lamun disarmament jeung teu mugi Gusti ngamimitian di kalér Yaman jeung nu panganyarna kahiji Tnal condong | dina 2799
| Tapi ageman ieu da moal aya nu bade dibagikeun di akhirat, tuluy datang ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun eta dianalisis méré Omar Ibnu Khattab, kaasup jas Umar ngomong, O Rasul Allah Oxotineha mah ceuk dina jas Mercury sacara naon mah, cenah ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teuteu Oxkha mun teu ngagem 2800 |
| Perished tapi barudak urang Israil, sedengkeun istri maranéhanana nyandak ieu 2801 |
| Mah pangajar yatim manéhna atawa batur dina Paradise Khatin lamun fearing | dina 2802
Enya honors jeung | 2803 |
| Teu acan ieu leuwih alus ti saha bae nu asalna jeung bulu disheveled kawas iblis 2804 |
Ucapkeun | A'oodhu ku amarah jeung kultus jahat siksa jeung Bibliografi Devils jeung attending nu 2805 |
| Wearability ceuk Jibril bisaeun ngungsi umum Allah Suci jeung kecap sampurna Allah anu henteu Ijauizen jeung teu pantes ti jahat naon asalna turun ti langit jeung jahat nyaeta jahat tina naon anu dimaksud ka buang di taneuh nu jahat naon asalna kaluar sahijina nyaeta poé mesmerized jeung peutingjeung Touareg peuting jeung beurang datang iwal maranéhanana anu mawa O alus limp Rehman 2806 |
| As lamun kuring ka anjeun basa Kami kecap sampurna Allah mah ngungsi ti jahat naon geus nyiptakeun teu ngarugikeun Anjeun 2807 |
| Allah nyebutkeun kiamat mana demi Jalali ayeuna Ozlhm di kalangkang mah dina teu ngan kalangkang mah dina kaayaan 2808 |
| Tujuh Allah baris sahadé dina sahadé dina Poé no sahadé tapi-Na ngan Imam jeung manusa ngora tumuwuh nepi di ibadah Allah jeung manusa manéhna infatuated jeung masjid lamun asalna kaluar ti eta pikeun meunangkeun deui ka manéhna jeung dua lalaki Thaba di Allah papanggih dina eta jeung dispersed eta jeung panon tambahan hiji manusa Allah nu haratis sareng nu hijimanusa disebut manéhna nu sarua, luyu Jamal ceuk II sieun Allah jeung manusa méré sedekah Vokhvaha teu teu apal pisan naon leungeun katuhu kalér spendHis di 2809 |
| Lamun anjeun bogoh ka Allah, kaula nu cenah nepi ka Jibril liked Flana Vohabh Jibreel mikanyaah ka manéhna terus Télépon kaluar di langit nu Allah bisa bogoh ka manéhna mah bandung Pangeran, jadi asih rahayat langit terus disimpen ditampa-Na kana taneuh jeung lamun Allah hates budak 2810 |
| Allah ceuk ieu wajib turun asih, di sunda jeung di Almottagalcin jeung Almetzaorà © n di Almtbazlin | dina 2811
| Delivers nu panumpang dina pedestrian jeung berkah rahayat lamun hiji Ijza eta 2812 |
| Kampung Yahudi lamun batur dibikeun anjeun, Anjeunna ngan nyebutkeun racun anjeun, ngabejaan ka maneh 2813 |
| Teu Bejakeun ku anjeun ngeunaan tilu Alinver Salaku batur Fowey ka Allah Vaoah Nu séjén Vasthia Vasthia Allah manéhna jeung nu lainna tos jauh ti Allah tos jauh ti manéhna 2814 |
| Man ceuk enya, ceuk kuring ka dirina di imah Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ditanya idin ku manusa teh ceuk Kami babu ceuk manéhna, utusan Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana sarta nanya idin Bakal anjeun resep nempo eta taranjang, cenah teu dipénta idin ku 2815 |
| Otorisasina ka tilu otorisasi sarta anjeun ngaku pikeun nujul ngan 2816 |
| Otorisasina ka tilu otorisasi sarta anjeun ngaku pikeun nujul ngan 2817 |
Nu | beresin Vhmth mangka Vhmth sneezing mangka Vhmth sneezing mangka sneezing nyaritakeun Anjeun Mdhanok 2818 |
| Kampung malaikat teu nuliskeun imah nu patungna aya gambar atawa 2819 |
| Iwal naon ieu nu disetél dina hiji pakéan 2820 |
Naon deui perkawis ieu | buang bantal manéhna meuli Anjeun diuk ku tur Tosdha Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana anu boga gambar ieu dihukum dina Poé kiamat téh cenah geus revived naon nu ku anjeun damel mangka ngawaleur jibril nu imah nu gambar malaikat teunuliskeun 2821 |
| Dimana anjeun ieu, manéhna ceuk manéhna ditawarkeun manéhna mah adina gaunt gadis Harith ceuk ka Abdullah Ibnu Abbas jeung Khaled Ibnu Al Waleed boh ceuk maranehna, kahiji dahar anjeun, O Rasul Allah cenah mah, Kami ngingetkeun Allah hadir auspicious Onsagak ceuk O Rasul Allah ti susu urang teh ceuk enya lamun manéhna inuman, ceukDimana anjeun ceuk ieu disajikan manéhna jeung adina mah meager Nu Rasul Allah, aman damai jadi uponAnd berkah babu Eroatk nu Astamrtini di Atgaha méré adina jeung rahim ngado'a graze eta leuwih hade keur anjeun 2822 |
| Teu tapi ieu mah tanah nasional Vojdna Oaaffh 2823 |
| Nyai Teu dahar ieu teu haraam 2824 |
| Saha ngajaga anjing teu sing ngeunaan penanaman Dharaa teu kakurangan karya unggal dintenna karat 2825 |
| Saha ngajaga anjing, tapi anjing atawa sapi anjing kurangna sengit gawé unggal poé dua qiraats 2826 |
| Sirah Disbelief ka arah wetan jeung sombong jeung batil kuda jeung onta, sarta rahayat rahayat acres lint jeung tranquility di rahayat domba di 2827 |
| Panjangna kira jadi domba ibukota Muslim alus dituturkeun ku ganda agama gunung jeung tempat diaméterna wafer tina alatan masalah 2828 |
| Ihtalpn teu sapi hiji tanpa idin-Na teu Anjeun tega Mcherbth Vteixr pacilingan-Na bakal pindah dahareun, tapi nyimpen eta udders Atamathm tatanén teu Ihtalpn hiji sapi tanpa idin-Na hiji 2829 |
| Naon nabi tapi geus domba grazing ka anjeun, O Rasul Allah ceuk kuring 2830 |
| Anzaaoha jeung kira-kira Vatrahoh 2831 |
Dina | lamun Persians jeung wanoja, perumahan 2832 |
| Banshee di imah jeung awewe jeung Persians 2833 |
Anggap nya awon | 2834 |
| Naon ngaran anjeun Isa ka manehna, manusa teh sakali ceuk manéhna, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana diuk turun mangka ngawaleur jibril tina milks manusa ieu ngadeg luhur jeung ka Rasul Allah Isa ka manehna, Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga jeung manéhna naon ngaran cenah perang Rasul Allah Isa ka manehna, Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana diuk turun mangka ngawaleur jibril milks manusa ieu ngadeg luhur jeung ka Isa ka manehna, utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung ngaran kulawargana, cenah naon cenah, liveThe Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Ahlab 2835 |
| Lamun ubar ngabogaan panyakit, bewara Bekam 2836 |
| Aalvh Ndhag 2837 |
| Behold, nu intriguing dieu nyaeta sedition ka dieu katempo dina watesan hiji abad Iblis 2838 |
| Candak pakarang Anjeun, Sigana Anjeun Quraizah lantaran kitu budak ka kulawargana jeung kapanggih pamajikanana antara bagian Vohoy ka Tumbak nu jealousy ditusuk jeung dipikaharti manéhna ngomong, komo teu nuliskeun ngagancangkeun jeung mertimbangkeun naon di imah Anjeun indit dina Lamun manéhna Lakeh. kaasup hiji bed jeung museur tumbak jeung saterusna datang kaluarVensbh di Casablanca Fadtrepett Living dina sirah tumbak jeung murag budak paéh nu weruh whatWhich geus tilar dunya leuwih gancang atawa budak hirup nyatakeun yén Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, ceuk nu dayeuh nu asup Islam Jana Upami anjeun geus katempo eta hal Vaznoh tilu poé seemed ka anjeunsono ka manéhna manéhna nyaeta Iblis 2839 |
| Ngaran Allah O Allah, Anjeun sidekick dina perjalanan jeung panerusna dina kulawarga Oh Lazo tanah urang jeung urang nahun Travel O Allah mah ngungsi di Anjeun ti ceurik getih lalampahan jeung tipping blues LIPI jeung gambar ngaganjel dina duit jeung kolotna 2840 |
| Diturunkeun ti imah, mugi Gusti nyebutkeun mah ngungsi di kecap sampurna Allah ti jahat naon geus nyiptakeun, nya moal ngadek nanaon nepi ka manéhna ngalir 2841 |
| Panumpang sétan jeung devils jeung tilu occupants rode 2842 |
| Iblis masalah Dzat jeung Senén lamun maranehna teu masalah maranéhanana tilu 2843 |
| Teu acan permissible keur awewe anu percaya Allah jeung Maret Poé Tukang iinditan beurang peuting iwal nu mibanda mahram eta 2844 |
| Allah mikanyaah ka gentleness sarta pleased sareng anjeunna jeung diangkat manéhna siga nu teu diangkat ka kekerasan lamun imah Rkpettm sato ieu Persians Vonzloha, bumi ieu Jdbh Vanjua eta Bnekayaa sarta anjeun ngalakonan peuting bumi narilep peuting jadi teu ngalipet salila poé terus anjeun jeung Altaris di jalanmaranehna pak sato jeung panyumputan serpents 2845 Cara |
| Sapotong Travel tina doom nyegah nu mana wae nu anjeun saré sarta kadaharan jeung inuman. Lamun nu mana wae nu anjeun spent Nhmth ti beungeutna ka kulawargana Vlajl 2846 |
| Milik keur dahareun sarta Xute Promosi tina kahadean jeung ongkos tanaga gawé, tapi naon tolerate | dina 2847
| Budak lamun disarankan tina master jeung ibadah pangalusna Allah geus ganjaran-Na dua kali 2848 |
| Anu ceuk ka lanceukna, Anjeun kapir B miboga salah sahiji 2849 |
| Lamun anjeun ngadangu hiji manusa nyebutkeun manéhna perished urang decimated 2850 |
| Sahanteuna salah sahiji anjeun, disappointment kalanggengan mah, Allah anu salawasna 2851 |
| Manusa ngomong kecap Allah ngaberkahan naon nu bakal boga pikiran naon ieu Allah nu nyerat kaluar pelesir pikeun nepungan manéhna, tur hiji manusa ngomong kecap tina murka Allah, naon ieu panginten pikeun ngahontal naon ieu Allah nu nyerat kaluar indignation pikeun poé meunang 2852 |
| Kampung magic tina pernyataan atawa pernyataan nu nyebatkeun yén sababaraha magic of 2853 |
| Reminiscent tina hiji nu hates ngadenge naon cenah, O Rasul Allah, sarta ieu bener utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kuring ka manéhna lamun aya dina hawa fitnah 2854 |
| Ti Gah Allah jahat dua merambah manusa Paradise ngomong, 'O Rasul Allah teu ngabejaan urang speechless Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana mangka balik ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, cenah, saperti artikel kahijina manusa teh ceuk manéhna, teu bisaeun urang, O RasulAllah tetep jempé Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung berkah mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana kawas eta manusa tooThe ngomong teu ngabejaan urang, O Rasul Allah, mangka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jiga nu teuing jeung mangka manusa teh indit nyebutkeun kawas artikel kahijinaVoskth manusa ka sisi-Na Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ti Gah Allah jahat dua merambah paradise antara isinan jeung antara antara suku-Na pikeun isinan jeung antara suku-Na antara isinan jeung antara suku di 2855 |
| Atnagy teu dua mun teu salah 2856 |
| Lamun henteu tilu Atnagy dua mun teu salah 2857 |
| No alus di bohong manusa ngomong, O Rasul Allah nu disusun jeung nyaritakeun nya nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu Suite Anjeun 2858 |
Manéhna ka enya | Akon insured miserly ceuk enya sarta ka Akon insured tukang bohong cenah mah 2859 |
| Nu Allah nyaeta pleased sareng anjeun tilu kali jeung tilu kali Anjeun ambek nu nyugemakeun Anjeun ngawula ka manéhna jeung ngiluan nanaon jeung Anjeunna jeung Tatsamua tali Allah sagala rupa nu Tnashawwa ti luhur jeung ambek Allah ngutus Anjeun ngomongkeun jeung wasting duit jeung nanyakeun teuing | dina 2860
| Jalma Jahat tina dua Ramo, nu maranéhanana umumna datang sarta ieu umumna 2861 |
Enya, | 2862 upami seueur slag |
| Kalér teu naon we margi kitu handout 2863 |
| Ulah ngabagikeun dinars Rthta sarta ninggalkeun sanggeus expense awewe jeung goah nyaéta amal global 2864 |
| Tiasa teu nuliskeun Paradise atawa trot pelit atawa traitor hiji atawa hiji Ratu bad jeung knocks kahiji dina panto cendrawasih Almmlokon Upami Sadérék nu alus antara maranéhna sarta Allah, sarta antara maranéhna sarta Masters maranéhanana 2865 |
| Lamun urang nempo jahat jeung Allah téh rék ngarobahna Iemanm Bakabh 2866 |
| Karya leuwih goreng ti permissible di handap 2867 |
| Lamun urang nempo oppressor teu nyokot leungeun ngeunaan ka Allah Iemanm Bakabh 2868 |
| Teu nuliskeun Paradise bad Ratu 2869 |
| Trot moal nuliskeun Paradise atawa Ratu pelit atawa Mannan teu goréng jeung nu mimiti nuliskeun paradise milik lamun diturut Allah jeung diturut master-Na 2870 |
| Tanya Allah for hampura wellness, jalma anu henteu acan aya kapastian méré hiji hal anu leuwih alus ti wellness sarta anjeun kabeneran eta di sawarga jeung anjeun jeung bohong eta jeung immorality jeung dua dina seuneu atawa Tqatawa teu Tbagadwa teu Thasdoa teu Tdabroa jeung kudu baraya ogé paréntah Alloh SWT 2871 |
| Abiba jeung Nabi semi nu teu dipikaresep ku Ali 2872 |
| Tapi teu ditilik antara euweuh masarakat leuwih hade tinimbang recovery sanggeus katangtuan, tapi kajujuran jeung amal soleh di paradise kitu, perenahna jeung immorality di Seuneu 2873 |
Ucapkeun: O | dunia gaib jeung Maha Nyipta langit jeung Bumi, Gusti sadaya jeung Malika mah mere kasaksian yén teu aya god but Anjeun ngungsi di Anjeun ti jahat diri jeung tina jahat ti Iblis jeung Company 2874 |
| Kampung putra Adam henteu méré nanaon leuwih hade tinimbang ka wellness jeung wellness, ménta Allaah jadi kana Anjeun kabeneran jeung amal soleh maranehna di sawarga jeung anjeun, jeung bohong jeung debauchery maranéhanana seuneu di 2875 |
Allah ngaberkahan | O Abu Bakar teu dibéré gering teu jadi hanjelu teu make Allawa teu ngomong Enya, cenah eta teh Bmak 2876 |
Allah ngaberkahan | O Abu Bakar teu dibéré gering teu jadi hanjelu teu make Allawa teu ngomong Enya, cenah eta teh Bmak 2877 |
Allah ngaberkahan | O Abu Bakar museur nu teu jadi teu hanjelu teu make Allawa ieu nu requited ku 2878 |
| Teu nuliskeun bad manusa Paradise Ratu ngomong, 'O Rasul Allah Alice ka urang yén bangsa ieu leuwih Bangsa dipiboga sarta yatim ceuk enya Vokrmohm harkat barudak jeung Otamohm nu dahar nyebutkeun naon kauntungan urang di sakuliah dunya ieu, O Rasul Allah sorangan mare Tertbth tarung dina jalan Allahjeung Mmlock cukup ceuk lamun karapihan nyaéta Lamun adi Anjeun adi anjeun ngado'a | dina 2879
| O Creator langit jeung dunia gaib bumi jeung anjeun bos sadaya jeung Malika mah mere kasaksian yén teu aya god but Anjeun sorangan teu pasangan for nu Muhammad nyaéta hamba jeung utusan ngungsi di Anjeun ti nu jahat diri jeung Iblis jahat jeung pausahaan jeung committingsalah ngalawan sorangan atawa bringing ka Muslim 2880 |
Ku kituna, ngan | 2881 |
| Ulah muka ka minimum, tapi Allah méré eta enmity jeung hatred saacan Poé kiamat, jeung kasihan eta 2882 |
| Boga sato deserving Besderha 2883 |
| Ageman sutra di dunya ieu téh teu di akhirat Ixah 2884 |
| Saha percaya Allah jeung Poé kamari, teu professional jeung cicing dina tabel dikokolakeun ku anggur jeung manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang jeung teu asup mandi ieu teh ngan Bazaar jeung percaya Allah jeung Poé Tukang jeung teu asup mandi 2885 |
Nyokot | segel Volqah Vtakhtm beusi, ceuk hiji goréng dibandingkeun 2886 |
| Kampung hal nu ku maneh sieun pikeun ummah mah unggal munafik Nyaho basa 2887 |
| Ttroni teu jadi urang Kristen extolled Isa anak Maryam, kuring kakara ngomong, Kami hiji budak jeung Rasul 2888 |
| Lampah nu tapi ku niat jeung unggal manusa anu mana kang maksud eta geus hijrah ka Allah Vahjrth immigrated manéhna jeung kaum pendatang ka meunangkeun minimum atawa wanoja nikah Vahjrth immigrated ka 2889 |
| Maké sutera di dunya ieu teu dipaké di akhirat nu 2890 |
| Ttoklon lamun anjeun aya dina katuhu dipercayakeun ku Allah hath disadiakeun pikeun manuk jadi hirup Khmasa tur muka Btana 2891 |
| Alojda sétan 2892 |
| Teu maké sutera di dunya tapi teu manéhna di alam baka, tapi mangrupa hal anu jadi 2893 |
| Maké sutera di dunya ieu teu dipaké di akhirat nu 2894 |
| Maké sutera di dunya, aya Ixah di akhirat 2895 |
| Ulah maké sutera, tapi naon ieu jadi 2896 |
| Ti-date pakéan Vlbsa ceuk sedengkeun Puji Trkoth jadi pikeun Alloh anu geus dipakena kuring naon Sadar ku Aourta jeung Otgml dipigawé dina kahirupan mah terus proceeded ka pakéan anu nyieun atawa manéhna threw hiji luar biasa ieu aya dina panangtayungan Allah jeung di kira-kira Allah jeung di confines Allah hirup jeung paéhhirup jeung paéh, hirup jeung paéh 2897 |
| Humility Allah nyebutkeun kitu jeung nyieun kuring leuwih ti soles leungeun pikeun taneuh jeung ka sahandapeun ka taneuh diangkat jadi 2898 |
| Maké sutera di dunya, aya nu kreatif manéhna di alam baka 2899 |
Ti | lied ka kuring geus aya di Seuneu 2900 |
| Ttroni teu keprok salaku anak Maryam, tapi kuring ngomong, Abdel-budak jeung Rasul jeung sugan Muammar ceuk jadi urang Kristen extolled putra Maryam, 2901 |
| Ageman sutera tapi teu manéhna kreatif 2902 |
| Tokltm lamun anjeun aya dina katuhu dipercayakeun ku Allah hath disadiakeun pikeun manuk jadi hirup Khmasa tur muka Btana 2903 |
| Toklon lamun éta dina katuhu dipercayakeun ku Allah hath disadiakeun pikeun jadi manuk hirup Ulah Anjeun ditempo yen jadi Khmasa tur muka Btana 2904 |
| Manusa Insatiable tanpa tatangga-Na 2905 |
| Ttroni teu keprok salaku Isa anak Maryam, kuring kakara ngomong, kuring Abdullah Abdullah jeung Rasul 2906 |
| Sagala iwal dina kaayaan imah jeung Teluk roti jeung pakéan pikeun nyumputkeun aurat jeung cai-Na, kumaha upami ieu teu pikaresep pikeun putra Adam, katuhu 2907 |
| Anu ceuk ngaran Allah, nu teu menyakiti nanaon jeung ngaranna di bumi atawa di sawarga, Anjeunna nyaéta Sadaya Nyaho euweuh bakal ngarugikeun manéhna 2908 |
| Naon Muslim kaluar ti imah hayang buku atawa nu sejenna, cenah, bari kaluar ngaran Allah Anjeun percaya Allah mah ngandelkeun Allah, amanah di Allah, taya daya iwal jeung Allah, tapi diréktur mata pencaharian leuwih alus sarta nukeur manéhna filmmaker jadi jahat | dina 2909
| Anu ceuk dina poe kahiji atawa peuting munggaran ngaran Allah, nu teu menyakiti nanaon jeung ngaranna di bumi atawa di sawarga, nu tilu kali sidang, nu euweuh Nyaho bakal ngarugikeun manéhna dina poé nu atawa peuting nu 2910 |
| Anu ceuk ngaran Allah, nu teu menyakiti nanaon jeung ngaranna di bumi atawa di sawarga, Anjeunna nyaéta Sadaya Knower tilu kali teu Tfjoh Vajih scourge kantos peuting jeung uttered lamun peuting asalna teu scourge Tfjoh Vajih nepi ka, Insya Allah 2911 |
| O Ali bestowed wudhu sanajan incision teu dahar atawa donkeys sedekah oozing dina boga kuda teu diuk jeung Béntang 2912 |
| Shalat Shalat sieun Allah ngeunaan proprietary 2913 |
| Odlk teu naon leuwih hade keur anjeun ti eta Tslaken tilu puluh tilu sarta ngembang nepi tilu puluh tilu jeung tilu puluh tilu Thamdin salah sahiji tilu puluh opat | dina 2914
| Teu nyaho naon Raja peuting panganyarna mah solat jeung kuring kadéngé Khashfeh di imah indit kaluar. Lamun Jibril nyarios, Kaula masih nungguan Anjeun peuting di imah mah teu bisa nuliskeun anjing jeung kuring teu nuliskeun hiji imah nu anjing atawa sisi jeung Patung 2915 |
| Lamun manusa dipulangkeun adi Muslim-Na walked dina mitos paradise sanajan diuk diuk banjir nu Mercy ieu Dop kana tujuh puluh rebu malaikat nepi ka magrib, sanajan aya peuting kana tujuh puluh rebu malaikat nepi ka 2916 |
| Malaikat teu nuliskeun hiji imah nu ngayakeun gambar sisi atawa anjing 2917 |
| Keur Muslim ka Muslim ti genep dipikawanoh lamun delivers nambahan manéhna jeung lamun manéhna sneezes jeung Eshmth Aaudh Lamun kasakit jeung dijawab manéhna lamun manéhna disebut jeung ditempo lamun manéhna maot sarta manéhna mikanyaah ka naon anu mikanyaah ka keur dirina jeung disarankan manéhna gaib 2918 |
| Keur Muslim ka Muslim ti genep dipikawanoh lamun delivers nambahan manéhna jeung lamun manéhna sneezes jeung Eshmth Aaudh Lamun kasakit jeung dijawab manéhna lamun manéhna disebut jeung ditempo lamun manéhna maot sarta manéhna mikanyaah ka naon anu mikanyaah ka keur dirina jeung disarankan manéhna gaib 2919 |
| Nyarankeun shalat, almsgiving jeung proprietary 2920 |
| Naon balik teges Muslim ngan kana tujuh puluh rebu malaikat ti jaman ka jadi sore asalna jeung Allah dijieun manéhna autumns di Paradise 2921 |
| O Ali Oxkha mah teu maké ka 2922 |
Enya | 2923 |
Ieu | haram pikeun lalaki ti 2924 kuring |
| Thankfully [Sobhan, nu meledek urang ieu urang geus Mqrnin jeung ka Gusti pikeun Menklpon] mangka Hamdallah tilu jeung tumuwuh tilu kali mangka ngawaleur jibril Maha suci aya Allah tapi anjeun geus wronged kuring sorangan, jadi dihampura, mangka laughed jeung mah ceuk mm laughed O satia manéhna nempo Rasul Allah manéhna na nyakulawarga jeung manéhna kalakuan jiga kumaha saterusna laughed mm laughed jeung mah, cenah, O Rasul Allah ceuk ka admire hamba LordIf Pangeran, ceuk, dihampura sadar tina Abdi nyebutkeun manéhna teu ngahampura dosa Giri 2925 |
| Bigal atawa bigal, jeung nyarios nanaon anu ceuk nahan burit Persians eta datang teu kaluar ieu teu tahan Pangeran, jadi taya ceuk ka kitu jeung kitu cenah, tapi teu ngalakukeun hal eta saha nu teu apal 2926 |
| Kaliru dosa di dunya ieu, nya keur dihukum ku Allah muji nu fairest tina kalimah-Na dina babu nu kaliru dosa di dunya ieu Alloh eta leuwih gancang jeung pardoned ku Allah Akram tina balik hal kungsi pardoned manéhna di 2927 |
| Tapi ngalakonan eta saha nu teu apal 2928 |
| Ketan pendamping anjog di 2929 |
| Astsagy tapi teu saméméh saterusna, ceuk kuring, jeung Waspada tina maranéhanana nu bohong di hiji tempat kiamat 2930 |
| Ulah ngasupkeun imah nu anjing teu gambar malaikat 2931 |
| Tilu O shalat pami teu Takn datang jeung ngahadiran pamakaman lamun Aloim lamun kapanggih kompeten | dina 2932
| Naon dibawa Anjeun struktur naon waé manéhna datang ka ngaku anjeun jeung dirasakeun teuing embarrassed nu nanya, sarta kuring datang deui cenah, naon teu manéhna teuing embarrassed nanyakeun ka manéhna Votenah sadaya ceuk Ali, O Rasul Allah, jeung Allah geus Snot komo jeung wadul mah dada jeung ceuk Fatimah bisa grind nepi ka Cilt leungeun mah jeung Allahasalna ka anjeun Busby jeung kapasitas Vokhaddmana Nu Rasul Allah Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung Allah teu Oattiykma sarta anggap rahayat characterFolded stomachs maranéhanana teu manggihan naon ieu spent dina eta, tapi kuring ngajual eta jeung spent eta Othmanam Faragaa Votahma Nabi jeung kulawargana geus asupjadi Kotaivthma lamun katutupan huluna maranéhanana uncovered suku maranéhanana jeung lamun katutupan nu suku maranéhanana unfolded huluna maranéhanana Vthara ceuk Mk.cma lajeng ngadawuh teu Okhbarakma rupa nu Saltmana ceuk enya, cenah kecap Almnihn Jibril Cenah di ZbhanAfter unggal solat Thamdan sapuluh poé jeung sapuluh poe jeung sapuluh Tkbran LamunOeetma ka Frashkma Vsobha tilu puluh tilu jeung Ahamada tilu puluh tilu jeung tilu puluh opat Capra 2933 |
| Kumaha cenah ieu pikasieuneun naon cenah manéhna struck manéhna jeung suku sarta ngomong, Oh Allah, Oh Allah, atawa Aaffh Ashvh 2934 |
| Kajadian kamari mah ngadéngé hal rattling di imah. Lamun ceuk naon mah Jibreel dicegah ti ngasupkeun imah, cenah di imah anjing lamun manéhna asup ka anak anjing for jeung alus dina korsi ka urang, cenah nu malaikat teu asup imah lamun boga tilu anjing atawa gambar atawa sisi 2935 |
| Allah mikanyaah ka kahadéan jeung mere sato teu méré kekerasan 2936 |
| Ngaran Allah, jeung lamun manéhna ngahurungkeun manéhna thankfully mangka Sobhan, nu meledek urang ieu urang geus Mqrnin jeung ceuk kuring ka Gusti pikeun Menklpon mangka Hamad tilu jeung tumuwuh tilu kali terus Allah ceuk no Allah tapi anjeun geus wronged kuring sorangan, jadi ngahampura kuring manéhna teu ngahampura dosa iwal Anjeun teras laughedManéhna ka naon Idgk O satia cenah mah, nempo Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung kalakuan jiga eta didHe ceuk kawas naon mah, cenah, mangka laughed. Urang ka naon Idgk O Rosul Alloh ngomong jeung budak atawa ceuk Kami astonished di Abdul ceuk lamun teu aya Allah tapi anjeun geus wronged kuring sorangan, jadi ngahampurakuring nu manéhna teu ngahampura dosa iwal Anjeun nyaho yén manéhna teu ngahampura dosa tapi 2937 |
Dua | haram pikeun lalaki ti 2938 kuring |
| Dila'nat Allah tina maehan ka lian ti Allah jeung dila'nat Allah tina Mannar salempang lahan jeung dila'nat Allah dila'nat ramana jeung dila'nat Allah tina jackals diropéa 2939 |
| Lamun salah sahiji Anjeun sneezes, mugi Gusti nyebutkeun hatur Allah jeung nyebutkeun kira-kira manéhna Allah ngaberkahan anjeun jeung pituduh Anjeun nyaeta saeutikna Allah, jeung ye cocog 2940 |
| Lamun salah sahiji Anjeun sneezes, mugi Gusti nyebutkeun Puji Allah for sadayana tapi sahenteuna eta ti manehna, Allah ngaberkahan anjeun jeung pituduh Anjeun nyetel poto eta pikeun Allah jeung fit kuantitas 2941 |
| Panéangan ti sunnies parawan gering tujuh puluh rebu malaikat ménta hampura pikeun sadaya di antarana manéhna nepi ka magrib jeung kungsi ragrag di paradise sanajan biasana sunnies peuting tujuh puluh rebu malaikat ménta hampura pikeun sadaya di antarana manéhna nepi ka ieu manéhna dina gugur of 2942 Paradise |
| Lamun salah sahiji Anjeun sneezes, mugi Gusti nyebutkeun Puji Allah for sadayana terus ucapkeun manéhna Allah ngaberkahan anjeun jeung pituduh Anjeun nyaeta saeutikna Allah, jeung ye cocog 2943 |
| Thankfully [Sobhan, nu meledek urang ieu urang geus Mqrnin jeung ka Gusti pikeun Menklpon] Abu Sa'eed ceuk budak dibébaskeun tina Bani Hasyim jeung Hamad Allah tilu kali jeung Allahu Akbar tilu kali terus Hallelujah ceuk tilu kali mangka ngawaleur jibril teu Allah tapi anjeun, tuluy balik ka omongan jeung kia Nu Maha SuciKuring geus wronged kuring sorangan, jadi ngahampura kuring manéhna teu ngahampura dosa iwal Anjeun laughed terus mah ceuk naon cenah Idgk Rdva MessengerAllah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana teu kawas salah sahiji nu Anjeun nempo kuring mah teu terus mah laughed, O Rasul Allah , naon ceuk Allah Idgk ceuk Abdi panasaran ka nyaho yén manéhna teungahampura dosa Giri 2944 |
| Kumaha cenah geus ngarumuskeun cenahna musnah leungeun-Na mangka ngawaleur jibril Allah Ashvh atawa Aaffh 2945 |
| Awewe apartemen anggur antara 2946 |
| Mk.cma diuk di urang nepi ka kuring manggihan suku tiis dina dada mah, cenah teu Oalmkma leuwih hade tinimbang Saltma lamun Okhztma Amadajekma nu Allah kaadigungan tilu puluh opat jeung tilu puluh tilu Tsobhah Thamdah jeung tilu puluh tilu leuwih hade keur anjeun ti server 2947 |
| Mk.cma diuk di urang nepi ka kuring manggihan suku tiis dina dada mah, cenah teu Oalmkma leuwih hade tinimbang Saltma lamun Okhztma Amadajekma nu Allah kaadigungan tilu puluh opat jeung tilu puluh tilu Tsobhah Thamdah jeung tilu puluh tilu leuwih hade keur anjeun ti server 2948 |
| Fdak Tos bapa jeung ka indung mah di 2949 |
| 'Nyai Teu wareg ka Anjeun naon wae hate sorangan ceuk Vomrna Vhqguetha anggur antara awewe antara 2950 jeung bibi Fatimah |
| Ketan pendamping anjog di 2951 |
| Ketan pendamping anjog di 2952 |
| Ketan pendamping anjog di 2953 |
| Panéangan ti domba gering walked di paradise lamun manéhna geus diuk di Astnqa rahmat lamun manehna ninggalkeun manéhna jeung sadayana nya tujuh puluh rebu malaikat ménta hampura pikeun manéhna dina sapoe di 2954 |
| Nu teu maké ka Oatkha ceuk Vomrna Votrtha | antara awéwé di 2955
| Malaikat teu nuliskeun imah nu gambar teu aya dina leungeun jeung anjing 2956 |
| O Ali teu kudu dipimilik Ftana teu swaggering teu jadi sudagar, tapi dealer pangalusna, maranéhanana Msovon atawa Mspoqon jam gawé di 2957 |
| Saha hoyong ngalegaan ka manehna di umur jeung expands manéhna di hirup sarta bayaran manéhna paéh bad Jadi mugi Gusti sieun Allah geus rahmat asup manehna jeung nepi 2958 |
| O 'Ali, I love you salaku I love sorangan jeung hate Anjeun hate sorangan teu maca jeung nu nuju kneeling sarta anjeun knelt teu nepi jeung anjeun bulu Aaqs eta ensured Iblis jeung teu digolongkeun antara dua prostrations teu messing jeung gravel jeung stretched kaluar leungeun anjeun sarta ulah muka imam atawa dicap di emasteu maké bows jeung dipasang dina al-mayaathir 2959 |
| Jibreel datang ka kuring teu nuliskeun Ali Isa ka manehna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung naon terus Anjeun ti ngasupkeun ceuk kuring teu nuliskeun hiji imah nu gambar atawa Paul 2960 |
| Jibril datang delivers Ali teu nuliskeun Ali Isa ka manehna, Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung naon terus Anjeun ti ngasupkeun ceuk kuring teu nuliskeun hiji imah nu gambar atawa Paul 2961 |
| Teu mintonkeun pingping anjeun sarta ulah neuteup ka pingping, hirup atawa paéh 2962 |
| Puji jadi pikeun Alloh anu geus dikaruniai kuring jeung bulu tina naon Otgml di urang jeung Sadar Aourta ku 2963 |
| Puji jadi pikeun Alloh anu geus dikaruniai kuring jeung bulu tina naon Otgml di urang jeung Sadar Aourta ku 2964 |
Naha rek nu | Tnzoa donkeys dina horseback tapi ngalakonan eta saha nu teu apal 2965 |
| Teu turutan zat nu ngelingan kahiji for henteu jeung maneh pikeun anjeun anu pamungkas 2966 |
| O nu harta ti sawarga jeung surak nya jeung anjeun teu nuturkeun hiji glance mah saukur Anjeun kahiji, teu akhirat 2967 |
| Bear ka anjeun samemeh anjeun Bangsa kasakit dengki jeung resentment jeung hatred nu agama shaver cukur teu cukur rambut jeung nu Hand teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji Onbikm sejen teu dupi hal lamun teu asih hiji karapihan Sumebarna sejen diantara anjeun 2968 |
| Graying robah teu meh sarua jeung Yahudi | dina 2969
| Nagara, nagara jeung rahayat Allah nyembah berhala Allah mana atuh ieu alus Exacerbated 2970 |
| Bear ka anjeun samemeh kasakit Anjeun Bangsa tina dengki jeung resentment jeung hatred nu shaver teu nyebutkeun ngalayang bulu, tapi agama jeung leungeun mah atawa nu Hand nu henteu asup Paradise nepi percaya teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji jeung nu séjénna maneh teu ngalayang, Onbikm kaasup ngabuktikeun ka nu sumebar karapihandiantara anjeun 2971 |
| Bear ka anjeun samemeh kasakit Anjeun Bangsa tina dengki jeung resentment jeung hatred nu shaver teu nyebutkeun ngalayang bulu, tapi agama jeung leungeun mah atawa nu Hand nu henteu asup Paradise nepi percaya teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji jeung nu séjénna maneh teu ngalayang, Onbikm kaasup ngabuktikeun ka nu sumebar karapihandiantara anjeun 2972 ​​|
| Bear ka anjeun samemeh kasakit Anjeun Bangsa tina dengki jeung resentment jeung hatred nu shaver teu nyebutkeun ngalayang bulu, tapi agama jeung leungeun mah atawa nu Hand nu henteu asup Paradise nepi percaya teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji jeung nu séjénna maneh teu ngalayang, Onbikm kaasup ngabuktikeun ka nu sumebar karapihandiantara anjeun 2973 |
| Allah mikanyaah ka budak papanggih Gaib beunghar 2974 |
| Kabagjaan tina putra Adam jeung tilu putra Hqoh Adam, tilu tina kabagjaan ti putra Adam jeung awewe ti perumahan alus sarta parahu alus sarta alus putra Hqoh Adam, awewe jahat jeung perumahan bad jeung goréng komposit 2975 |
| Neighborhood ayeuna mah 2976 |
| Jpt maranéhanana anu were've meunang lamun manéhna ngadéngé sora anjeun Aptdrn dijilbab Omar ka anjeun, O Rasul Allah, anjeun deserving of keur Ahbn mangka Omar ceuk nu mana wae nu musuh sorangan teu Othbennina Thbn Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ceuk maranehna enya anjeun crudest jeung portfolios Allah ngaberkahan manéhna jeungkulawargana manéhna Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna jeung leungeun mah naon QikSatan kungsi passable ngan Blunt kawat Blunt nyaéta Fjk 2977 |
| Nabi jeung bener mangka, ideally, intervensi optimasi urang afflicted ku manusa dina agama teh, agama ieu di nu karasa ngaronjat dina Blaih albeit dina kertas agama ngagampangkeun manéhna jeung scourge masih budak komo leumpang di bumi teu hiji dosa 2978 |
Kuring keur astonished di | percaya jadi kainféksi pangalusna Hamad thanked Allah jeung lamun calamity pencét Hamdallah jeung kasabaran diganjar dina saban percaya nepi ka sewa di morsel dibawa ka pamajikanana di 2979 |
| Zqltk indung, anak atawa Saad Is Trozkon jeung jadi mantuan tapi Dafaúkm 2980 |
| Nabi mangka dioptimalkeun, ideally, intervensi Veptly manusa nurutkeun agama Islam, agama ieu ipis plagued ku nu di jantung agama, sanajan plagued ku naon cenah asup ka anu masih plagues lalaki walks nepi ka manéhna di bumi, jeung dosa 2981 |
| Ngaku bapa geus ramana sarta manéhna weruh yén manéhna téh ramana Valjna eta Haram 2982 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun mintonkeun manéhna nu leuwih hade keur manéhna ti sajak nu ngeusi 2983 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun mintonkeun manéhna leuwih alus tinimbang ti nu ngeusi pantun | dina 2984
| Folk bakal dahar tongues maranéhanana jeung dahar sapi taneuh ti 2985 |
| Folk bakal dahar tongues maranéhanana jeung dahar sapi taneuh ti 2986 |
| Nu Allah mikanyaah ka nu beunghar nyumput papanggih 2987 |
Kami astonished di | keur Muslim lamun tatu nu pangalusna Hamad thanked Allah jeung lamun calamity pencét wasit jeung sabar Muslim hiji diganjar dina sagalana, malah di morsel dibawa ka 2988 |
| Sabab salah sahiji Anjeun anu kaeusi rohangan nanah jeung getih leuwih hade for manehna nu pinuh tina puisi 2989 |
| No inféksi dina Tirat teu penting nu teu sakabeh kontak di Tira Dina Persians jeung awewe jeung imah oge mun anjeun geus kadéngé teu ulah kitu tanah Thbtoa Lamun lahan jeung maneh teu Tafroa ti 2990 |
| Nabi mangka dioptimalkeun, ideally, intervensi nepi ka budak ulah kitu ka extent agama nya eta ieu hutang padet plagued nu extent nu cenah sakali leuwih nu scourge albeit dina kertas agama plagued nu extent nu ceuk kadatangan ku agama Islam ka nyarios naon indit scourges komo budak leumpangdi bumi jeung sagala rupa nu dosa 2991 |
| Best jalu jeung pangalusna nyumput mata pencaharian cukup 2992 |
| Sabab bodo nanah kaeusi rohangan anu ngeusi anu pangalusna tina puisi 2993 |
Kuring keur astonished di | percaya jadi kainféksi pangalusna Hamad thanked Allah jeung lamun calamity pencét wasit jeung kasabaran diganjar percaya dina sagalana, sanajan di sapotong roti dibawa ka 2994 |
| Murka bala Ieu atawa sesa siksa disiksa ku jelema saencan Anjeun, lamun ditandatanganan taneuh jeung teu lulus kabur ti dinya oge mun anjeun geus kadéngé di tanah saterusna teu nuliskeunana 2995 |
| Teu acan permissible pikeun Muslim ka forsake lanceukna tilu 2996 |
| Nabi mangka dioptimalkeun, ideally, intervensi plagued ku manusa dina agama Islam ieu agama miboga kelemahan sanaos dina agama kertas plagued ku agama Islam ka naon indit budak scourge nepi ka manéhna walks dina taneuh naon eta dosa 2997 |
| Best jalu jeung pangalusna nyumput mata pencaharian cukup 2998 |
| Teu ngaberkahan harga taneuh jeung imah teu nyieun dina taneuh atawa House 2999 |
| Elongation tina riba Arby sacara dina penyajian Muslim unjustly sanajan uterus Hjna ieu dijieun tina Rahman Allah geus dilarang manéhna Paradise 3000 |
| Allah ceuk Rahman mah dijieun rahim jeung slashed ngaran nya ngaran kuring disambungkeun jeung relevansina sarta motong Btaath 3001 |
| Allah mah, cenah Rahman jeung nyiptakeun uterus jeung Achtqguet nya ngaran jeung keur disambungkeun ka numbu Allah sarta motong Btaath 3002 |
| Allah ceuk mah, Allah jeung aku Rahman dijieun rahim jeung slashed nya ngaran mah disambungkeun jeung sambungan anak dijieun Btaath 3003 |
| Allah mah, cenah Rahman jeung dijieun rahim jeung slashed nya ngaran eta anjog asal jeung ngumbara mah moal nyieun atawa ceuk Eptha Ibtaath 3004 |
| Utopia Spent tina expense demi Allah jeung Fbspamaúh spent dina dirina jeung kulawargana atawa gering atawa ngadek Val_husna Maz balik sapuluh-melu jeung panitia puasa kacuali penetrates jeung Abtlah scourge Allah dina awak nya éta humility-Na 3005 |
| Spent utopia tina expense demi Allah jeung Fbspamaúh spent dina dirina atawa kulawargana atawa gering atawa ngadek ku Maz anu alus sapuluh-melu jeung puasa panitia kacuali penetrates jeung Abtlah scourge Allah dina awak nya éta humility-Na 3006 |
| Spent utopia tina expense demi Allah jeung Fbspamaúh spent dina dirina atawa kulawargana atawa gering atawa ngadek ku Maz anu alus sapuluh-melu jeung puasa panitia kacuali penetrates jeung Abtlah scourge Allah dina awak nya éta humility-Na 3007 |
| Ti dahareun geus dua kudu indit katilu opat geus dahareun kudu indit salaku kalima maranéhanana kagenep 3008 |
| Teu dahar amal, ceuk kapaksa nyebutkeun Anggap eta make ragu naon teu make ragu nu tranquility kajembaran sanajan jeung bohong suspiciously cenahna teaches urang supplication ieu 'O maranéhanana anu dipandu jeung Aavni maranéhanana anu Aavi jeung Tolena maranéhanana anu dianggap Maha Agung kuring jeung dibikeun jeung channeled jahat nunaon mah spent teu qolbu jeung Lalit jeung sugan Manéhna rahayu urang Gusti jeung Taalit 3009 |
| Leave nu nyieun Anjeun ragu naon teu make ragu nu tranquility kajembaran sanajan jeung bohong suspiciously 3010 |
| Salasahiji Muslim alus sababaraha anjeun nyarios jeung teu mean 3011 |
| Ti nu hadé Muslim, hiji kénca nu teu patalina jeung masalah 3012 |
| Watangan Best deui 3013 |
| Boga budak onta datang ti Ansar ceuk, nyaéta pikeun kuring, O Rasul Allah cenah, sieun Allah dina sato galak ieu nu manéhna Ofkha Allah Teluh ka anjeun jeung Tjieh Tdibh 3014 |
| Boga budak onta datang ti Ansar ceuk, nyaéta pikeun kuring, O Rasul Allah cenah, sieun Allah dina sato galak ieu nu manéhna Ofkha Allah Teluh ka anjeun jeung Tjieh Tdibh 3015 |
| Allah pituduh anjeun jeung fit kuantitas 3016 |
| Senar Pangeran manusa ngora ieu datang ti Ansar ceuk, cenah mah, teu sieun Allah dina sato galak ieu nu Allah maneh, kana éta hal eta Skeptic ngaku anjeun jeung Tjieh Tdibh 3017 |
| Teu nyaho naon ieu ceuk, urang nyarios Sahab ceuk Mozon urang nyarios Mozon, ceuk unleashed ceuk Vsktna ngomong, teu nyaho sabaraha tina langit jeung bumi, cenah Allah jeung kenal Rasul ceuk Maret maranéhanana lima ratus taun, sarta sagala langit ka langit lima ratus taun Maret stepped sadaya langit lima ratustaun Maret jeung di luhur langit katujuh Laut antara handap jeung luhur antara langit jeung bumi, thenOn luhur nu dalapan Oaal antara Rkbehn jeung Ozlavhen antara langit jeung bumi, jeung di luhur tahta nu antara handap jeung luhur antara langit jeung bumi, jeung Allah di luhur sagala jeung teu nyumputkeun etati karya sahiji putra Adam hal 3018 |
| Teu nyaho naon ieu ceuk, urang nyarios Sahab ceuk Mozon urang nyarios Mozon, ceuk unleashed ceuk Vsktna ngomong, teu nyaho sabaraha tina langit jeung bumi, cenah Allah jeung kenal Rasul ceuk Maret maranéhanana lima ratus taun, sarta sagala langit ka langit lima ratus taun Maret stepped sadaya langit lima ratustaun Maret jeung di luhur langit katujuh Laut antara handap jeung luhur antara langit jeung bumi, thenOn luhur nu dalapan Oaal antara Rkbehn jeung Ozlavhen antara langit jeung bumi, jeung di luhur tahta nu antara handap jeung luhur antara langit jeung bumi, jeung Allah di luhur sagala jeung teu nyumputkeun etati karya sahiji putra Adam hal 3019 |
Enya eta aya di pihak | Dhoudah seuneu teu disebutkeun geus nadir of Fire 3020 |
| 3021 wartos eta teu aya Kalmaina |
Poto Image ti | disiksa nepi ka Poé Kiamat puffed mana teu Ibnafaj jeung ngalamun disiksa nepi ka Poé Kiamat diayakeun Sairtin teu Aakeda jeung listened rék diajak urang fleeing ku casting manéhna di Ceuli-Na kiamat siksa 3022 |
| Damned Damned ti bapana Asép tina ngahina indungna dila'nat ti meuncit ka lian ti Allah dila'nat ti ujung bumi ieu dila'nat ku punch blind ka dampak tina sato galak Damned Damned ti peta rahayat Lot | ku 3023
| Anjeun Mlaqo Allah barefoot taranjang Grla 3024 |
| Teu aya manusa anu sorangan jeung hiji awewe, tapi wanoja teu ngarambat jeung manusa mahram datang jeung ceuk nu pamajikan mah indit ka Haji jeung kuring subscribed di Battle of kitu jeung kitu ceuk Vahjaj indit jeung pamajikan Anjeun. 3025 |
| Naon tina poe karya alus ka Allah sunda poe ieu Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah jeung Jihad demi Allah jeung Jihad dina ngabalukarkeun Allah, tapi hiji manusa mana anu kaluar dirina jeung duit sarta saterusna teu datang deui jeung hal 3026 |
| Serpents sieun ninggalkeun petisi maranéhanana, teu salah sahiji urang naon Salmnahn saprak 3027 Harbnahn |
| Tina dua sadulur-Na nya jadi oge Sahpthma naon diasupkeun Sahbtah maranéhanana paradise / sadar dua putri pikeun eta jadi oge naon ngan Allah Sahbtah nuliskeun Paradise 3028 |
| Panéangan ti pasien, cenah ménta Alloh SWT, Rabb teh tina Mighty Arasy, pikeun waras anjeun tujuh kali biwir Allah lamun manéhna 3029 sejen |
| Teu ngalambatkeun turun kira-kira kuring, jeung anjeun teu Tstnon teu Tqlmon Ozfarcm teu Tqson Hoerbakm make bersih Roajpkm 3030 |
| Wawancara ngadangu ti urang maranéhanana daek manéhna tuang di ceuli-Na Alank jeung ngalamun disiksa pikeun nahan ritual jeung teu Baaked jeung Poto Image mandated nu infuses teu Ibnafaj 3031 |
| Maké baju bodas, maranehna anu pangalusna dina baju Anjeun, tur shroud Anjeun paéh jeung nu ieu alus antimony Okhalkm Galloway tetempoan jeung rambut tumuwuh 3032 |
| Saha bae adi siku teu nyegah nu nyimpen eta dina témbok 3033 |
| Teu Tstqubloa teu Thfloa teu croaks hiji ka 3034 sejen |
| Teu acan urang nu teu Bermartabat jeung ruthless enjoin badag sarta leutik naon anu alus sarta nyaram jahat 3035 |
| Ceuk kuring kecap Anjeun saatos Anjeun upami beurat ka naon cenah Rgehn Hallelujah jumlah naon Allah swt nu nyiptakeun kapuasan sarua Hallelujah Hallelujah Hallelujah tahta timbangan kecap-Na outrigger 3036 |
| Kampung Namtan kaséhatan sarta waktu luang tina berkah Allah therein Sumuhun loba jalma 3037 |
| Kampung judgment rambut jeung pernyataan menawan 3038 |
| Cuticle tanning naon bae anu murni 3039 |
| Dahar di Kassa aspék sarta teu dahar ti tengah balong turun di tengah 3040 |
| Kalmaina teu warta anu Allah ka Musa, kaasup nyieun jelema di anak sapi, nya éta teu inspected nu panels sabot threw naon nu dilakukeun panels jeung peupeus 3041 |
| Ditawarkeun Bangsa jeung kuring ningal Nabi, sarta sareng anjeunna sakabeh peuting jeung Nabi jeung lalaki sarta dua lalaki jeung nabi, sarta teu sareng anjeunna salah kitu ngangkat kuring blackness gede kieu teh ceuk kuring mah bangsa ieu ka nu Musa na nya urang, tapi neuteup ka ti ufuk lamun blackness gede terus kuringka nempo sisi séjén ieu, lamun blackness gede ieu ka bangsa ieu sareng maranehna tujuh puluh rebu bakal nuliskeun Paradise tanpa expense jeung agony mangka meunang ProphetAllah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana indit jalma Fajad di nu ceuk maranehna, tina maranéhanana anu bakal asup Paradise tanpa expense jeung agony Sababarahadi antarana ceuk nu maranéhanana meureun, nu geus dipirig Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung sababaraha di antarana ceuk nu maranéhanana meureun, anu lahir di Islam jeung teu dikaitkeun jeung Allah hal jeung teu kungsi kedal hal indit kaluar jeung Nabi shallallahu 'manehna jeung kulawargana jeung Isa ka manehna,Naon youDisputing ieu ngeunaan Vobroh Bmqalthm cenah, aya nu leuwih anu henteu nanggung teu maok atawa omens jeung amanat ka Pangeran ngadeg putra Okasha Dungeons Asadi ceuk ka kuring sorangan, O Rasul Allah ceuk anjeun mangka séjén ceuk ka kuring sorangan, O Rasul Allah Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana teu kitu kitu teuing ku Akasha 3042 |
Nu | Yaman tunggang di Hqrha 3043 |
| Folk geus di dékade panungtungan Akhaddbon blackness ieu Khawwasal mandi teu luang Haruman maranéhanana of Paradise 3044 |
| Kampung judgment rambut jeung ieu menawan ka nyebutkeun 3045 |
| Ulah inum ti gourd jeung Almzvt jeung Hilum jeung Alhantm sarta inuman dina Alosagah lajeng ngadawuh nu Allah geus dilarang Ali atawa kampus alkohol jeung judi jeung hate unggal intoxicant nyaéta haram 3046 |
| Good antimony Okhalkm di bedtime tumuwuh bulu jeung Galloway tetempoan jeung anu pangalusna baju bodas Valpsoha paéh Anjeun, tur shroud 3047 |
| Tapi maranehna geus kadéngé nu malaikat teu nuliskeun imah nu gambar Ibrahim fotografer ditebak naon Istksm 3048 |
Allah ngan dijieun kuring | tapi kumaha Allah sorangan 3049 |
| Teu inuman, tapi dilakukeun dina Thi XA onta skins terus dijieun Oanaca nya tina sheepskins Vbulgh nu jeung cenah teu inuman iwal di luhur manéhna 3050 |
| O budak Kami guru Anjeun kecap Allah Simpen Simpen Allah manggihan eta ka anjeun lamun anjeun ménta, ménta Allah, jeung lamun enlisted neangan bantuan Allah jeung saha atuh nu lamun bangsa nu dikumpulkeun kauntungan teu kauntungan Anjeun ngan jeung hal Allah geus geus prescribed pikeun anjeun sanajan bakal ngarugikeun teu ngarugikeun Anjeunngan jeung hal Allah geus prescribed pikeun anjeun. pens geus diangkat jeung kaca geus garing 3051 |
| Kampung hidayah azimuth anu alus jeung nu alus sarta ékonomi mangrupakeun bagian ti dua puluh lima bagian ti nubuat 3052 |
| Azimuth alus 3053 |
| O Allah, Anjeun sidekick dina perjalanan jeung panerusna dina kulawarga O Allah mah ngungsi di Anjeun ti Alillna dina lalampahan jeung gloom dina O inverted nyekel urang taneuh jeung urang Travel nahun 3054 |
| Dahar kira-kira jeung teu dahar ti tengah balong turun di tengah 3055 |
| Naon kuring jeung minimum nu geus jiga kuring jeung dunya ieu tapi panumpang hiji walked dina Saúv Fastzl dina kaayaan jam sapoe terus ngaku tangkal sarta ninggalkeun 3056 |
| Puji jadi ka Allah, neangan pitulung jeung panghampura-Na jeung ngungsi jeung Allah ti Dedemit urang sorangan ti Allah Panungtun teu nyasabkeun manéhna jeung teu mislead Hadi, sarta kuring tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad budak-Na jeung Rasul,cenah, direspon ka ieu kecap ceuk mangka cenah kuring geus kadéngé bulu jeung ditarima tur divining naon mah ngadéngé kecap saperti geus attained Kamus laut jeung kuring tega witnessThat aya god but Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad nyaéta budak jeung Rasul Voslm ceuk manéhna, utusan Allahngaberkahan manéhna jeung kulawargana, sedengkeun safest for jeung urang jeung urang Anjeun ceuk, cenah enya jeung nasionalis nu ceuk Fmrt rusiah Nabi bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana sanggeus rahayatna, wounding sawatara di antarana hal Adaoh Maranéhanana ceuk ieu atawa batur tina ganti baju rahayat Rduha ceuk Frduha 3057 |
| Kampung pernyataan pesona, sanajan bulu maréntah 3058 |
| O budak atawa O Ghlim teu ngantep nyaho kecap bakal nguntungkeun Allah eta jeung Cenah mah dugi, cenah Allah Simpen Allah nyalametkeun anjeun manggihan di hareup nyaho manéhna di karaharjaan nyaho anjeun adversity mun anjeun ménta, ménta Allah, kalam jeung lamun enlisted neangan bantuan Allah geus garing naon obyek lamun nyiptakeun nuSadaya di antarana hayang kauntungan Anjeun hiji hal anu Allah teu nulis, Anjeun teu ngahargaan eta lamun hayang toWould ngarugikeun Allah teu nulis hiji hal nu teu ngahargaan deui jeung saya nyaho yén kasabaran dina hate anjeun loba nu hade jeung nu meunangna hadir kalawan kasabaran jeung relief jeung affliction,jeung betah jeung kesempitan 3059 |
| O budak atawa O Ghlim teu ngantep nyaho kecap bakal nguntungkeun Allah eta jeung Cenah mah dugi, cenah Allah Simpen Allah nyalametkeun anjeun manggihan di hareup nyaho manéhna di karaharjaan nyaho anjeun adversity mun anjeun ménta, ménta Allah, kalam jeung lamun enlisted neangan bantuan Allah geus garing naon obyek lamun nyiptakeun nuSadaya di antarana hayang kauntungan Anjeun hiji hal anu Allah teu nulis, Anjeun teu ngahargaan eta lamun hayang toWould ngarugikeun Allah teu nulis hiji hal nu teu ngahargaan deui jeung saya nyaho yén kasabaran dina hate anjeun loba nu hade jeung nu meunangna hadir kalawan kasabaran jeung relief jeung affliction,jeung betah jeung kesempitan 3060 |
| O budak atawa O Ghlim teu ngantep nyaho kecap bakal nguntungkeun Allah eta jeung Cenah mah dugi, cenah Allah Simpen Allah nyalametkeun anjeun manggihan di hareup nyaho manéhna di karaharjaan nyaho anjeun adversity mun anjeun ménta, ménta Allah, kalam jeung lamun enlisted neangan bantuan Allah geus garing naon obyek lamun nyiptakeun nuSadaya di antarana hayang kauntungan Anjeun hiji hal anu Allah teu nulis, Anjeun teu ngahargaan eta lamun hayang toWould ngarugikeun Allah teu nulis hiji hal nu teu ngahargaan deui jeung saya nyaho yén kasabaran dina hate anjeun loba nu hade jeung nu meunangna hadir kalawan kasabaran jeung relief jeung affliction,jeung betah jeung kesempitan 3061 |
Nu sajak tina | Kaputusan yén pernyataan menawan 3062 |
Nu sajak tina | Kaputusan yén pernyataan menawan 3063 |
| Teu nyaho naon ieu ceuk Allah jeung Rasul nyaho Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana wanoja best of Paradise gadis Khuwailed Khodijah jeung Fatimah gadis, Mariam Mohammed Imran gadis gadis awéwé Muzahim Firaun jeung Asia 3064 |
| Damned Damned ti bapana Asép tina ngahina indungna dila'nat ti meuncit ka lian ti Allah dila'nat ti ujung bumi ieu dila'nat ku punch blind ka dampak tina Damned Damned ti peta rahayat Lot 3065 | jalan sato galak
Nu | uterus Hjna nu kadaptar nu Rahman ku nu disambungkeun tur cut cut of 3066 |
| Allah teu kasampak di downcast 3067 |
| Teu nyaho teu rencanana kasebut baris aranjeunna teu leuwih hade ceuk opat awewe of Paradise Mary Imran gadis jeung gadis Khuwailed Khodijah jeung Fatimah binti putri Muhammad jeung Asia Muzahim 3068 |
| Kampung pernyataan pesona, sanajan bulu maréntah 3069 |
| Maké endog baju Anjeun maranehna anu pangalusna dina baju Anjeun, tur shroud paéh jeung nu ieu alus anjeunna Okhalkm antimony Galloway tetempoan jeung rambut tumuwuh 3070 |
| Sarta leungeun mah kalebet hiji minimum dina Lesser Allah ka umat 3071 ieu |
Lemak Nu manéhna | 3072 |
| Naon tina saurang lalaki anu rides pabrik jeung prosesor Gunung nya oge dijieun ngan narima manéhna Allah laughed Anjeun laughed 3073 |
| Kampung pernyataan pesona, sanajan bulu maréntah 3074 |
| Dila'nat Allah nu niru lalaki ka awéwé jeung ti awewe ka lalaki Almichbhatt 3075 |
| Ulah mawa nanaon kaperluan jiwa 3076 |
Budak angon | 3077 |
| Dahar kira-kira jeung teu dahar ti tengah balong turun di satengahing putra nya Jaafar ceuk sisi atawa ti Haftiha 3078 |
| Namtan aggrieved nu loba jalma hampa jeung Kaséhatan 3079 |
| Ulah dahar kadaharan ti dinya jeung dahar aspék anak, berkah nu descends ti luhur 3080 |
| Ulah mawa nanaon kaperluan jiwa 3081 |
| Lamun salah sahiji teu dahar licked sapu tangan leungeun-Na atawa komo ngaletak ngaletak 3082 |
| Allah dijieun kuring naon euy Allah sorangan 3083 |
| Muterna kaluar sieun atawa sieun dampak teu salah sahiji urang 3084 |
| Nasihat hutang ka maranéhanana anu ngomong, maranéhanana ceuk ka Allah, Nabi-Na jeung mu'min imams 3085 |
| Valpsoha baju pangalusna bodas, jeung shroud paéh anjeun dina eta jeung anu pangalusna antimony Okhalkm 3086 |
| Badia tina Jaffa perumahan teras turutan moro babi jeung Sultan datang fascinated ku 3087 |
Poto Image ti | commissioned kiamat nu infuses eta, disiksa maranehna, sarta moal puffed ngimpi tasked pikeun nahan Poé kiamat atawa Sairtin ceuk antara Sairtin jeung disiksa moal tahan maranehna, sarta listened ka hate rahayat modern dituang di Ceuli-Na Alank kiamat ceuk Ismail mean pélor3088 |
| Bosagah Anjeun fallow nu Ellat nu mouths 3089 |
| Hla ngarasakeun nu Bahabha atawa gampang ditéangan 3090 |
| Geus dipigawé ogé jeung saterusna teuing, teu Ojmmeltm 3091 |
| Lamun putra Adam jeung Wadia duit manéhna nu Abdi bogoh manéhna kawas teu ngeusi putra sarua Adam tapi lebu jeung Allah narima tobat tina maranéhanana anu tobat 3092 |
Enya | 3093 |
| Naon Muslim tilem maranehna tilu budak geus teu attained sumpah palsu kajaba maranéhanana geus bénténg bunker ti seuneu sarta ka, O Rasul Allah, nya éta bagian dua ceuk, sanajan maranehna dua ceuk Abu Dzar, O Rasul Allah mah teu make ukur dua ceuk sanajan maranéhanana dua ceuk Bapa mahceuk anak keuneung Abu Mr. Warner pamiarsa teu ngan hiji pangkolotna ngomong, sanajan ieu kecap manéhna jeung cenah, tapi oneThat nalika shock kahiji 3094 |
| Mun anjeun teu Atnagy tilu dua tanpa Sahbhma eta saddened manéhna 3095 |
| Boga ye jahat jeung jahat Anjeun Oukat 3096 |
| Ftergboa teu mawa estate nu di dunya 3097 |
| Teu lumangsung awewe awewe komo digambarkeun salakina lamun ditempo 3098 |
Kuring Bouts pikeun | Aoek salaku lalaki ceuk anjeun nu geus undergone ceuk enya jeung leungeun mah dina taneuh menyakiti ragrag Muslim gering ti kasakit, naon nu sejenna tapi Allah landed manéhna dosa nya jadi tangkal derogatory jeung daun 3099 |
| Allah nyaeta karapihan sabot sits turun salah sahiji Anjeun dina sholat, mugi Gusti nyebutkeun salam ka Allah jeung solat tina karapihan sarta hal alus kana anjeun, O Nabi jeung Allah rahmat jeung ridho karapihan dina urang jeung budak bener Allah, lamun uttered pencét unggal Abdul Saleh dina langit jeung bumi biruang Nyaksikeun yen ayageus teu god but Allah jeung biruang Nyaksikeun yen Muhammad budak-Na jeung Rasul, mangka elect Sanggeus supplication tina Wills 3100 |
| Anjeun kaleresan, truthfulness nu ngabalukarkeun amal saleh jeung amal soleh ngabalukarkeun Paradise jeung manusa tetep bener komo nulis Alloh SWT babaturan Awas tina bohong, jeung bohong nu ngabalukarkeun immorality jeung immorality ngabalukarkeun seuneu, teh saha Paman masih bohong jeung mariksa jeung bohong komo nulis Allah tukang bohong hiji 3101 |
Teuing, teu | Balbga tapi palacuran tina cenah hartina kalam atawa foolishness katuhu jeung nempo ka handap dina jelema 3102 | ceuk
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 3103 |
| Tanda waktu lamun ajenan pangaweruh-3104 |
| Paradise deukeut ka salah sahiji anjeun ti bubu sapatu jeung nya api kawas éta 3105 |
| Asthioa tina modesty katuhu Allah cenah O Rasul Allaah isin jeung thankfully manéhna teu jadi, tapi ti Asthiy Allah modesty katuhu ngahemat kapala jeung Hawa jeung ngaheéat pupus beuteung kasadaran tapi saeutik jeung maké jeung cimata jeung hayang akhirat kenca handap asesoris hancana nu boga Asthiatina Modesty katuhu Allah 3106 |
| Idin angkat jilbab jeung ngadéngékeun Sawadi attrition nepi ka 3107 |
| Anjeun katuhu jeung Mnsouron tur buka Anjeun nyadar yén Anjeun Jadi mugi Gusti sieun Allah jeung ka enjoin naon anu alus sarta nyaram naon nu salah jeung lied ngahaja Fletboo tempat diuk tina seuneu 3108 |
| Ti turun ku kudu urang Vonzlha ieu anu urang teu mempermudah kaperluan jeung Allah wangsit Allah datang ka manéhna Brozk urgent atawa maot futures 3109 |
| Kampung malaikat Allah nu rék di sakuliah bumi, conveying mah tepi ka karapihan tina 3110 kuring |
| Naon kuring jeung dunya naon Kami jeung handap tapi kawas kuring jeung panumpang dina minimum dina kaayaan hiji tangkal terus ngaku kénca jeung 3111 |
| Lamun barudak urang Israil asup dosa Nhthm sarjana geus teu acan réngsé Vjalsuhm di déwan maranéhanana, ceuk leuwih ti Jigana cenah, jeung pasar maranéhanana jeung Waklohm jeung Harbohem smote hate Allah ka silih jeung kontak dina basa Daud jeung Yesus , putra Maryam disobeyed jeung maranéhanana narajangieu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna condong diuk turun, cenah teu jeung leungeun mah nepi ka Tatr hmOn nu frameworks katuhu 3112? |
| Dicinta hiji jeung 3113 |
| Sapertos nu susunan clan-Na di sisi katuhu geus jiga jambu hiji onta di hiji sumur eta ngalegaan kasalahan 3114 |
| Leungit nalungtik kejujuran luar biasa lalaki sarta komo nu nyerat babaturan masih bohong jeung mariksa jeung bohong tukang bohong komo nu nyerat 3115 |
| Allah teu kutukan urang kungsi Vmschhm ieu kana éta hal, sedengkeun turunan Ihlkhm tapi ieu dijieun ieu lamun murka Allah ka Yahudi Mschhm Fjolhm kawas eta 3116 |
| Nu anjeun teu man ieu jelema, cenah mah, O Rasul Allah ceuk Otafha Otafha 3117 |
| Allah teu kutukan urang kungsi Vmschhm sarta geus turunan komo ngancurkeun eta, tapi murka Allah ka Yahudi jeung nyieun eta kawas eta Vmschhm 3118 |
| Naon Anjeun ngan salah sahiji manéhna jeung pendamping malaikat jeung jin ceuk Ooant O Rasul Allah nyarios sareng kuring ngan Allah mantuan kuring ku sangkan kuring Voslm teu ngan oke 3119 |
| Omkma di Vodbera seuneu jeung jahat ditempo di Johhma maréntahkeun anggota maranéhanana Faragaa jeung pelesir dirasakeun di Johhma Géorgia geus hiji hal anu kajadian, cenah mom jeung Omkma manusa ceuk nu munafik jeung nyanyi ieu pikeun hal we heels wengkuan indungna Kang, ceuk si lalaki hiji ti Ansar geus kungsi katempo hijimanusa leuwih pertanyaan manéhna, O Rasul Allah Nyaeta Gusti jangji atawa dua ceuk nu hiji beungeut somethingMay kadéngé, cenah naon kuring nanya Gusti mah Otmni deui jeung saya Kami utamana Mahmoud kiamat Ansari ngomong, Naon eta tempat Mahmood ceuk lamun dibawa ka Grla taranjang urang bakal kahiji coated Ibrahimnyebutkeun Xua Khalili Faaty Brittin bodas, Vleilbsama mangka diuk rutin narima tahta, teras Ottey Peixota Valbsha Voqom di sisi katuhu téh nya teu bergengsi IcomhA Giri Agbtunai ku jaman jeung sajabana geus ngomong, jeung muka nepi walungan tina Kawthar ka munafik pelvic, cenah geus naon kajadian ka cai,kitu, kungsi kasus atawa Rdharad ceuk O Rasul Allah dina hal atawa perkara Rdharad kasturi ceuk Rdharadh Tom junkie ceuk kuring teu ngadangu Kalium jarang geus cai kungsi kasus atawa Rdharad ngan kungsi tumuwuh-Ansari ngomong, 'O Rasul Allah nya eta grewHe ceuk enya bar emas, ceuk munafik mah geusteu kadéngé salaku ayeuna eta jarang tumuwuh rod ngan Leaved jeung ngan kungsi buah-Ansari ngomong, O Rasul Allah Nyaeta buah ceuk enya warna zat jeung saratus whiter ti susu jeung leuwih amis tibatan madu upami Anjeun inum eta imbued teu Azmo leuwih komo pamajikanana teu LeRoy leuwih 3120 |
| Mnsouron Anjeun muka anjeun katuhu sarta biasa dipikaharti nu Jadi mugi Gusti sieun Allah jeung enjoin naon anu alus sarta nyaram naon jahat jeung nepi rahmat ngahaja lied Fletboo tempat diuk tina seuneu jeung jiga, nu appoints rahayat di sisi katuhu ibarat pink onta di ogé hiji dicokot jauh ti 3121 nyakaliru |
| Ditawarkeun nabi peuting Bommha Nabi pas jeung tilu jeung Nabi jeung gang sarta Nabi jeung Alinver sarta Nabi teu kalawan manéhna hiji malah Ali Musa manéhna Cabacbh barudak Israel Voaajabuna mah ceuk di antarana ka kuring nu ieu adi senina bareng jeung barudak urang Israilceuk, cenah mah, mana ieu mah ka kuring nempo sadaya Lamun leungeun katuhu Anjeun kokotéténgan Alzerab bisa bendungan nyanghareup lalaki thenI ieu ka nempo dina kenca Anjeun kokotéténgan lamun cakrawala bisa ngeusi rupa kaum lalaki ka kuring wareg mah, ceuk dipilih, O Gusti dipilih keur PANGERAN ngadawuh ka kuring jeung ieu tujuh puluh rebu bakal nuliskeun Paradisetanpa akun ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung delegasi karapihan kulawargana ka anjeun rajana mah nu bisa jadi anjeun bakal tujuh puluh rebu, ulah nu Qsrtm Janten jeung jelema ti Alzerab Qsrtm jadi beHorizon rahayat mah tos ditempo terus NASA Athaochun ngadeg putra Okasha Dungeons SartaAllah ngadawuh, telepon kuring, O Rasul Allah nu ngajadikeun kuring ti tujuh puluh disebut manéhna nangtung lain manusa ceuk shalat Allah, O Rasul Allah ka kuring salah sahijina ceuk geus scooped kaluar Okasha ceuk mangka urang dikaitkeun jeung urang ka anjeun bisa nempo ti ieu tujuh puluh rébu urang anu lahir di Islam teudikaitkeun jeung Allah nanaon nepi ka maranehna diedThat nepi ka Nabi, aman damai jadi kana manéhna, ceuk kulawargana nyaéta leuwih anu henteu nanggung omens teu maok jeung teu teu dipercanten ka Pangeran 3122 |
| Lamun anjeun ngadangu tatanggana Anjeun ngomong geus dipigawé ogé geus dipigawé ogé jeung lamun maranehna nyebutkeun reputations maranéhanana bisa mispronounce eta mispronounce 3123 |
| Idin nembongkeun yen jaket 3124 |
Nu anjeun | ngajempolan manusa ieu jelema mah ceuk kuring endog nya Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Arddh 3125 |
Nu anjeun | ngajempolan manusa ieu jelema mah ceuk kuring endog nya Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Arddh 3126 |
| Jawab telepon teu retaliate kasinugrahan atawa Muslim Tdharbwa 3127 |
Nu | damn lamun maranehna diarahkeun ka maranéhanana anu dikirim manéhna jalan atawa pencét eta jeung kapanggih sikap sarta ngan ngomong, O Pangéran, jeung dikirim ka jelema nu teu manggihan eta cara kuring teu manggihan sikap waktu keur dirina, Return, di mana kuring datang ti 3128 |
| Leungit percaya manusa nepi ka manéhna babaturan Allah atawa manusa masih bohong komo nulis Allah hiji tukang bohong 3129 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 3130 |
| Panon jeung leungeun Tznaan Tznaan jeung lalaki Tznaan jeung heunceut commits zinah 3131 |
| Teu nuliskeun paradise dina jantung beurat hiji sisikian tina kaadigungan nu henteu asup seuneu dina jantung beurat hiji sisikian tina siki mustard iman 3132 |
| Samar henteu ngan keur dua lalaki ka sérum atawa panumpang 3133 |
| Paradise deukeut ka salah sahiji anjeun ti bubu sapatu jeung nya api kawas éta 3134 |
| Kampus dina seuneu unggal Hen lin urang deukeutna polos tina 3135 |
| Teu nuliskeun Paradise manusa di whit jantungna tina kaadigungan nu henteu asup seuneu di jantungna hiji manusa iman whit 3136 |
| Percaya ieu teu Balan jeung Taan teu jorang atawa sopan 3137 |
| Per kenca brigade jeung kitu jeung kitu ceuk treachery ieu 3138 |
| Allah teu kutukan urang kungsi Vmschhm bakal boga turunan komo ngancurkeun eta, tapi lamun manéhna nyieun murka Allah ka Yahudi Mschhm Fjolhm kawas eta 3139 |
| Budak Nu ngabohong komo nulis Allah tukang bohong atawa bener komo nulis Allah babaturan 3140 |
| Mun anjeun teu Atnagy tilu dua tanpa Sahbhma eta saddened manéhna 3141 |
| Mun anjeun teu Atnag tilu dua tanpa Sahbhma eta saddened manéhna 3142 |
| Naon parobahan ti Allah kituna dicabut tina immorality jeung asih ka muji ka Allah 3143 |
| Ftergboa teu mawa estate nu di dunya 3144 |
| Beuki rahayat Apan hukuman dina Poé kiamat photographers 3145 |
| Teu Balbga tapi palacuran tina foolishness ka katuhu atawa ka hartina kalam bebeneran jeung nempo ka handap dina jelema 3146 |
| Allah nyaeta karapihan sabot sits turun salah sahiji Anjeun dina sholat, mugi Gusti nyebutkeun salam ka Allah jeung solat tina karapihan sarta hal alus kana anjeun, O Nabi jeung Allah rahmat jeung ridho karapihan dina urang jeung budak bener Allah, lamun uttered pencét unggal Abdul Saleh dina langit jeung bumi biruang Nyaksikeun yen ayageus teu god but Allah jeung biruang Nyaksikeun yen Muhammad budak-Na jeung Rasul, mangka elect Sanggeus supplication tina Wills 3147 |
Nu | Taakhz teu dipigawé sanajan Aces di Islam jeung nu lainna nyandak urut ieu 3148 |
| Lamun aya tilu Atnag dua tanpa Sahbhma eta saddened manéhna 3149 |
| Manusa Hiji jeung bohong komo nulis Allah tukang bohong, sarta hiji manusa tina bener komo nulis Allah babaturan 3150 |
| Mun anjeun teu Atnag tilu, dua jeung hiji tanpa eta saddened manéhna 3151 |
| Awas tina bohong, jeung bohong nu ngabalukarkeun immorality jeung immorality ngabalukarkeun seuneu, teh saha Paman ka tempatna komo nulis Allah tukang bohong sarta ceuk Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna Anjeun kaleresan, truthfulness nu ngabalukarkeun amal saleh jeung amal soleh nu ngawujud ka Paradise jeung nu hartina manusa yakinjeung hormat ka bebeneran nepi ka manéhna Allah babaturan Abu Muawiya ceuk, teh saha Paman masih luar biasa jeung investigatesHonesty 3152 |
| Thankfully neangan pitulung jeung panghampura-Na jeung ngungsi jeung Allah ti Dedemit urang sorangan ti Allah Panungtun teu nyasabkeun manéhna jeung teu mislead Hadi mah tega Nyaksikeun yen teu aya tuhan tapi Allah jeung kuring tega Nyaksikeun yen Muhammad budak-Na jeung Rasul 3153 |
| Mercy Allah ka Musa geus trauma ku leuwih ti sabar jeung 3154 ieu |
| Mun anjeun teu Atnag tilu dua tanpa Sahbhma hanjelu teu pikeun lumangsungna jeung awewe pikeun awewe pikeun salakina merek hiji 3155 |
| Alesanna insured debauchery jeung ngalawan Kafr 3156 |
| Mah Frtkm nu pelvis jeung tahan nepi lalaki mah anjeun Echtgan Donny jeung ngomong, O Gusti, babaturan kuring ceuk kuring nu teu apal naon saatos Anjeun nyieun 3157 |
| Solat dina waktu / waktu sarta lajeng ngadawuh no, lajeng ngadawuh honoring kolotna hiji sacara ngomong teu, mangka cenah, mangka jihad pikeun Allah 3158 |
| Leungit nalungtik kejujuran luar biasa lalaki sarta komo nu nyerat babaturan teh saha Paman masih bohong jeung bohong nalungtik komo nulis Allah hiji tukang bohong 3159 |
| Upami Sadérék nu teu Antga tilu, dua jeung hiji teu tanpa awewe initiate Vtnatha awéwé ka salakina, sanajan cenah mah ditempo Mansora ngan disebut boga eta pakéan 3160 |
| Upami Sadérék nu teu Antga tilu, dua jeung hiji teu tanpa awewe initiate Vtnatha awéwé ka salakina, sanajan cenah mah ditempo Mansora ngan disebut boga eta pakéan 3161 |
| Omsina jeung geus jadi karajaan ka Allah, alhamdulillah Allah, teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan 3162 |
Kuring Bouts | Oek dua ceuk anjeun nu geus undergone ceuk enya atawa order mangka ngawaleur jibril naon ragrag Muslim ngarugikeun gering garpuh jeung di luhur ngan Allah Ta'ala landed manéhna dosa nya salaku handapeun tangkal jeung daun 3163 |
| Naon kuring jeung minimum tapi kawas kuring jeung kawas panumpang handap ceuk dina ngiuhan di hiji tangkal dina Saúv mangka ngaku kénca jeung 3164 |
| Wanita teu initiate merek hiji awewe ka nya salaki sanajan manéhna ditempo 3165 |
| Ftergboa teu mawa estate nu di dunya 3166 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun datang babu dahareun-Na Vlaant Vliqadh atawa eta Aalghemh Putra nu haratis sareng nu haseup 3167 |
| Awas sahiji Alkaabtan Amoosomtan nu Tzjeran Zgra maranéhanana fasilitator Persians 3168 |
Naon nu luhur | sparingly 3169 |
| Dibantuan rahayat ti penindasan manéhna Kalpaar deteriorating nuju kaliru 3170 |
| Teu nuliskeun Paradise di nu beurat jantung hiji sisikian tina siki mustard tina kaadigungan 3171 |
| Muslim Emma nuluykeun boga tilu barudak maranéhanana geus teu attained Hantha maranéhanana geus bénténg imun ti seuneu, cenah ceuk Abu Dzar hareupeun kuring dua O Rasul Allah nyarios sareng dua ceuk Bapa mah ceuk Abu Mundhir Mr. pamiarsa hareupeun kuring hiji O Rasul Allah Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahanmanéhna sarta kulawargana jeung salah, dina shock kahiji 3172 |
| Kampung malaikat Allah nu rék di sakuliah bumi, conveying mah tepi ka karapihan tina 3173 kuring |
| Dupi menyakiti Musa leuwih ti nu sabar mangka ka ngabohong nabi jeung urang nya datang ka eta bari Urutan Hjoh Allah, cenah manéhna musnah getih ti beungeutna ngahampura tingkat Pusat, maranehna teu nyaho 3174 |
| Nyegah Anjeun nu leuwih nyegah Anjeun 3175 |
Nu pernyataan | menawan jeung paling jahat jelema anu waktu hirup kantun kaluar jeung nu make kuburan masjid maranéhanana 3176 |
| Dila'nat Allah jeung Almatuszmat Almtnmsat jeung Almtfgat jeung ngarobah kreasi Allah 3177 |
| Hinaan jeung depravity Muslim jeung ngalawan Kafr 3178 |
| Forsake nya, anjeun kudu Allah jeung shielded jahat Anjeun jadi jahat jeung Qakm 3179 |
| Mun anjeun teu Atnagy tilu dua tanpa Sahbhma eta saddened jeung awewe lumangsung mangka merek wanoja ka salakina sanajan manéhna ditempo 3180 |
| Samar teu ngan pikeun lalaki atawa pikeun hiji lalaki dua ka sérum jeung panumpang 3181 |
| Mun anjeun teu Atnagy tilu dua tanpa Sahbhma eta saddened jeung awewe initiate merek hiji awewe ka salakina lamun manéhna ditempo 3182 |
| Antga teu dua tanpa Sahbhma eta saddened manéhna 3183 |
| Mun anjeun teu Atnag tilu dua mun teu salah 3184 |
| Dicokot ti kecap Saha ngajaga anjing atawa teu Bdhar atawa sapi anjing kakurangan tina ganjaran unggal poé dua qiraats 3185 |
Nu | nu geus mintonkeun off cloak-Na Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat Vonbit Nafie ceuk nu Ummu Salamah ceuk Shubra ka urang kumaha baé kasampak, tuluy panangan suku urang ceuk teu Tzdn 3186 |
| Thtalpn teu aya sapi hiji jalma tapi jeung idin-Na ku manten Anjeun tega Mcherbth megatkeun panto terus mah ngan Antthel naon udders di tatanén dahareun batur nu sejenna maranéhanana Thtalpn sapi hiji jalma tapi ceuk idin kasebut susunan nu 3187 |
| Teu nyaho nu mana wae nu dahareun Anjeun di balong jadi 3188 |
| Ulah ingkeun seuneu di imah Anjeun bari Tnamun 3189 |
| Cable ratus jelema tapi mana teu aya almarhum 3190 |
| Banshee dina tilu Persians, awewe jeung Casablanca 3191 |
| Ulah ingkeun seuneu di imah Anjeun bari Tnamun 3192 |
| Maehan oray jeung The Alotfitin amputee sarta Iltmsan tetempoan jeung Istsagtan ari 3193 |
| Ulah nuliskeun kana ieu jalma nu geus disiksa, tapi anjeun weeping, nu keur Anjeun teu weeping mangka teu diasupkeun ku mah, sieun anu tumiba anjeun resep naon anjeun geus ngalaman 3194 |
Lamun dibikeun | Yahudi Manéhna nyebutkeun ka racun anjeun jeung ngabejaan ka Anjeun sakali ka manéhna lamun Yahudi ngomong, sarta anjeun ngomong, maranéhanana racun Anjeun 3195 |
| Mun anjeun teu Atnag tilu dua tanpa katilu 3196 |
| Geus teu katempo Allah séréd garment snobbery 3197 |
| Nglpennekm teu keu solat Anjeun dina ngaran jeung teu dinner jeung maranéhanana Iatmon onta atawa onta 3198 |
| Verily Qavlon isukan, Insya Allah, sakumaha sanajan Muslim hated nu jeung ceuk Agdoa Vdoa tarung Vosabhm bedah ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung perdamaian ka Qavlon isukan, Insya Allah 3199 |
| Bnoasiha kuda alus ka Poé Kiamat 3200 |
| Teu dahar wae jeung réngsé sareng anjeunna ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ti dahar ti tangkal teu datang masjid 3201 |
| Alec ceuk kolot teu, ceuk si bibi astronom ceuk enya Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana lamun basa masih hirup? 3202 |
| Khianat ngumpulkeun-Na treachery brigade kiamat kitu jeung kitu ceuk putra ieu kitu jeung kitu 3203 |
| Kampung pesona tina pernyataan atawa pernyataan nu sababaraha magic of 3204 |
| Man manusa teu nyicingan Dewan diuk di jerona tapi Tvshawwa jeung dimekarkeun 3205 |
| Atasar teu dua teu nganggo katilu 3206 |
| Budak lamun bener ibadah Gusti Allah ka master-Na geus disarankan manéhna gajih-Na dua kali 3207 |
Anjeun geus Beautiful 3208 ||
| Upami Sadérék nu teu Antga tilu dua tanpa Sahbhma cenah ceuk opat éta henteu ngadek, ceuk 3209 |
| Kampung Yahudi dibikeun lamun kuring ngan nyebutkeun racun anjeun, ngabejaan ka maneh 3210 |
| Kampung Yahudi dibikeun lamun kuring ngan nyebutkeun racun anjeun, ngabejaan ka maneh 3211 |
| Anu nyieun gambar ieu bakal dihukum jeung ceuk maranehna, 'Bawa ka naon nu ku anjeun damel 3212 |
| Ageman tapi ieu teu kreatif manéhna sarta manéhna méré kuring ceuk ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung dibikeun eta dianalisis nyieun deui kahirupan, kaasup modern ngadawuh: I kadéngé Anjeun nyebutkeun naon mah, cenah, sarta geus ditulis kana éta hal ceuk kuring dikirim kaluar ka anjeun ka ngajual atawa ditutupan ku 3213 |
| Ti dahar ti tangkal teu datang masjid 3214 |
| Teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan ka Anjeunna jadi puji jeung Manéhna leuwih ti sagala hal ippon ibadah repentant Gusti urang Hamidon Sagdon ka kabeneran Allah sareng sababaraha budak Nasr jeung keok nu confederates sorangan 3215 |
| Sarta kuring jeung minimum jeung kuring tokoh manéhna indit ka Fatimah ka dirina kecap tina Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung nyaritakeun manéhna, manéhna ngomong ka Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung naon kitu ceuk Tomrni Bejakeun nya pikeun ngirim manéhna ka anak kitu jeung kitu 3216 |
| Man manusa teu cicing dina tempat diuk sarta saterusna diuk di jerona tapi Tvshawwa jeung dimekarkeun 3217 |
Nu | nu perenahna dina ngawangun seuneu imah di 3218 |
| Lamun urang terang naon unit walked hiji jeung kungsi sorangan peuting 3219 |
| Sapertos Qur'an, saperti onta Almaklh Taahdha boga Nu grabbed kénca nya indit sanajan 3220 |
| O Abdullah Janten di dunya kawas muhrim atawa wayfarer hiji jeung nyusun sorangan di paéh 3221 |
| Ageman sutera tapi teu manéhna kreatif 3222 |
| Lamun urang terang naon unit panumpang walked sorangan peuting, kungsi 3223 |
| Arm atawa Tzdn ku 3224 |
| Nu paling ngaran Anjeun Abdullah jeung Abdul Rahman 3225 |
| Hamba slapping release-Na Vkvarth 3226 |
| Malaikat teu marengan eta Rkba Algelgel tingal kumaha di jingle ieu of 3227 |
| Lamun Allah ngumpulkeun dua kahiji jeung kiamat séjén ngumpulkeun unggal kenca brigade ieu ka ieu putra treachery of kitu jeung kitu kitu jeung kitu 3228 |
| Antga teu dua tanpa Sahbhma 3229 |
| Nyeret ti pésta-Na kaluar ti sombong, Allah geus teu katempo 3230 |
| Banshee dina tilu Persians, awewe jeung Casablanca 3231 |
| Dink mah ngalakukeun kajahatan Allah mah faithfulness Anjeun sareng ayat panungtung anjeun 3232 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun leuwih hade for manehna nu pinuh tina puisi 3233 |
| Tapi ageman Ieu teu kreatif, terus datang Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna Bhll tilu deui kahirupan modern jeung Ibnu Zaid Modern modern jeung Osama datang Omar kedok Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ngomong, O Rasul Allah dikirim ka this've kadéngé Anjeunnyebutkeun mana Naon ceuk kuring mah, dikirim kaluar ka anjeun ka ngajual atawa rengat eta kanggo kulawarga anjeun dina anggur, ceuk IsaacSpeaking jeung Attah Osama sarta Hilla ceuk kuring teu ngirimkeunana ka anjeun mun teu ngagem eta tapi kuring dikirim Anjeun pikeun ngajual naon heran sacked pikeun Osama retakan anggur Um Abdullah bin al-Harith teu ceuk dina biantara nya étamanéhna ngadéngé Salim Ibn Abdullah ngadawuh: I kadéngé Abdullah Ibn Omar nyebutkeun manéhna manggihan Omar nyatakeun hartina 3234 |
| Apartemen antara istri Anjeun anggur atawa méakkeun kudu Anjeun ku 3235 |
| Lamun Allah miharep hiji jalma baé agony hukuman ieu terus dikirim éta kontak dina 3236 maranéhanana |
| O Abdullah Janten kawas muhrim atawa wayfarer hiji jangji sorangan ti urang nu haq 3237 |
| Teu dahar wae jeung réngsé sareng anjeunna 3238 |
| Nyeret ti jubah-Na ti imajinasi Allah geus teu katempo kiamat 3239 |
| Mun anjeun teu Atnag tilu dua mun teu salah ceuk cenah mah Ibnu Umar Lamun maranéhanana opat ceuk aya nu lepat jeung 3240 |
| Ulah ingkeun seuneu di imah Anjeun bari Tnamun 3241 |
| Cable persén jalma tapi teu aya tempat almarhum 3242 |
| Lamun hiji manusa ceuk ka bangsa manusa, O faithless leungit B ku hiji, lamun cenah, sarta ngan balik ka séjénna 3243 |
| Séred jubah baju-Na ti imajinasi Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3244 |
| Atnag teu dua tanpa Sahbhma no manusa hirup lanceukna ti déwan-Na mangka diuk 3245 |
| Séred garment teu hayang ngalakonan kitu, tapi imajinasi Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3246 |
| Baju pakéan Sérét ti imajinasi Allah geus teu katempo kiamat 3247 |
| Nyeret cloak nya ku imajinasi, Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3248 |
| Lamun hiji manusa ceuk ka lanceukna, anjeun hiji kapir atawa Anjeun kapir boga salah B ku 3249 |
| Tapi ageman sutera atawa ceuk ieu mah teu kreatif ceuk manéhna Jigana cenah di akhirat cenah lamun manéhna sanggeus éta datang Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna gown nu manéhna dikirim manéhna umurna tina Vkrha datang ka Nabi karapihan jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk O NabiAllah dikirim manéhna boga mah, cenah naon mah ngadéngé tapi ageman sutera atawa ceuk ieu teu kreatif ka manehna mah teu ngirim himHere pikeun maké, tapi kuring dikirim ka Anjeun pikeun nginféksi harga anak Salem ceuk eta pikeun paguneman ieu ieu putra Omar hates élmu di pakéan 3250 |
| Kuda nu dihijikeun dina Noasiha nu sae pikeun Kiamat 3251 |
| Lamun salah sahiji Anjeun mati pintonan dina wengi kursi-Na Dop jeung lamun geus ti rahayat Paradise Paradise sanajan geus ti rahayat Apan Fire ceuk korsi ieu komo ngirim manéhna dina Poé kiamat 3252 |
| Dipaké tapi teu ti manehna kreatif 3253 |
| Beards Exempted jeung mustaches Hvo 3254 |
| Anu nyieun gambar ieu dihukum dina Poé kiamat, sarta ceuk geus revived naon nu ku anjeun damel 3.255 |
| Nyeret ti pésta-Na kaluar ti sombong, Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat, jeung manéhna ka kuring putra Solomon kenca Ummu Salamah ceuk si wanoja ngomong ka loosen Shubra Manéhna saterusna wangsit manéhna teu Vdhiraa nu ngaronjatkeun ku 3256 |
| Laissez nu modesty Iman 3257 |
| Bnoasiha kuda alus nu dihijikeun ka Poé Kiamat 3258 |
| Kampung Yahudi lamun maranehna Qokm racun anjeun jeung nu ngomong, 3259 |
| Ulah nuliskeun kana ieu urang nalangsara, tapi boga batu nu keur Anjeun weeping, nu keur Anjeun teu weeping mangka teu diasupkeun ku nu naon anu maranehna geus ngalaman Isepkm 3260 |
| Kampung pesona tina pernyataan atawa pernyataan yen magic of 3261 |
| Nyeret ti pésta-Na kaluar ti sombong, Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3262 |
| 3263 kungsi bakal clothe |
| Lamun urang terang naon unit walked panumpang kungsi peuting 3264 |
| Upami Sadérék nu teu Antga tilu dua mun teu salah 3265 |
Ti | teu kudu nelepon geus disobeyed Allah jeung Rasul 3266 |
| Hamba slapping atawa nganiaya release-Na Vkvarth 3267 |
| Kampung magic atawa sababaraha pernyataan ti pernyataan menawan 3268 |
| Teu aya tuhan tapi Allah sorangan nu taya pasangan ka Anjeunna jadi puji jeung Manéhna leuwih ti sagala hal ippon ibadah Sagdon repentant ka Hamidon Gusti urang kabeneran Allah sareng sababaraha budak Nasr jeung keok nu confederates sorangan 3269 |
| Candak ieu disebut 3270 ieu |
| Séred garment teu hayang pamer, tapi Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3271 |
| Sedengkeun manusa cara nyered garment-Na handap kaluar ti sombong, mangka eclipsed ku Bumi baris terus sinking dina Poé kiamat 3272 |
| Adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna terus ucapkeun nu Hand nyaéta naon Twad Dua Aya beda antara aranjeunna, tapi kasalahan nu disababkeun salah sahijina kudu nyebutkeun hiji Muslim jeung lanceukna genep dipikawanoh Eshmth Lamun sneezing jeung Aaudh Lamun panyakit éta jeung mamatahan manéhna upami Anjeun lasut sareng disaksianjeung delivers manéhna lamun manéhna nu katampi sareng nu dijawab manéhna lamun manéhna disebut jeung dituturkeun lamun Matt jeung forbade migrasi ti adi Muslim leuwih ti tilu 3273 |
| Ageman sutera tapi teu manéhna kreatif 3274 |
| Ngajawab sauran lamun disebut 3275 |
| Tilu Allah geus dicabut eta cendrawasih drunkard jeung ingrate jeung cuckold nu aya dina dina niat jahat-Na 3276 |
| Teu kasampak pikeun Alloh anu nyéréd garment snobbery 3277 |
| Cable ratus jelema tapi boro manggihan almarhum 3278 |
| Tpetn teu seuneu di imah Anjeun, musuh 3279 |
| Ulah nuliskeun kana ieu jalma nalangsara, tapi anjeun weeping, nu keur Anjeun teu weeping mangka teu diasupkeun ku anu tumiba anjeun resep naon nu tos ngalaman 3280 |
Kungsi clothe | 3281 |
| Atnagy teu dua mun teu salah 3282 |
Nu | nu geus mintonkeun off cloak-Na Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3283 |
| Ulah nuliskeun kana ieu jalma nalangsara, tapi anjeun weeping, nu keur Anjeun teu weeping mangka teu diasupkeun ku anu tumiba anjeun resep naon nu tos ngalaman 3284 |
| Allah teu katempo kiamat 3285 |
| Lamun aya tilu Atnagy dua mun teu salah 3286 |
| Baju pakéan Sérét ti imajinasi Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3287 |
| Ti syafaat nya tanpa watesan Allah nyaeta anti-Allah paréntah Pangéran sarta mantuan lawan-Na tanpa katuhu nyaéta Mstzl di murka Allah nepi ka daun sarta pinunjul kakonci atawa aman Allah remanded di kabel slurry geutah rahayat seuneu éta jeung maot dina utang dicandak ka nu boga atraksi anakteu Dinar AED terus teu Rkaata Subuh Tetep eta maranéhanana virtues of 3288 |
| Ageman sutera tapi teu manéhna kreatif 3289 |
| Dahar heubeul atawa manja eta jeung teu cukup yakin nu tobat tapi teu dahareun mah 3290 |
| Leungit Jibril Iusini tatangga kuring jadi mikir kitu ceuk Saorthh atawa takwa nu Aorthh 3291 |
| Lamun manéhna weruh naon jelema di unit minangka mah nyaho naon panumpang Sri peuting sorangan 3292 |
Nu | Luqman ieu nyebutkeun yén lamun kuring ngalakukeun kajahatan mah Allah hal nyimpen 3293 |
Nu | Luqman ieu nyebutkeun yén lamun kuring ngalakukeun kajahatan mah Allah hal nyimpen 3294 |
Nu | éléh bener, hiji sanggeus urang babaturan bapana mayar 3295 |
| Nyukur sadayana atawa ngantep sakabeh 3296 |
| Euweuh anyar atawa ngumbah baju Anjeun, cenah mah teu nyaho naon response cenah Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna maké hiji sayang anyar syahid Humic benign, Jigana manéhna jeung Allah ngaberkahan apel panon dina dunya jeung akhirat 3297 |
| Teu salah sahiji Anjeun adi sits di déwan-Na Salem ceuk si lalaki ieu putra umur dewan, naon nu linggih di déwan-Na 3298 |
| Forgives manéhna unggal poé tujuh puluh kali 3299 |
| Adjalnh Shubra Shubra Vqln nu teu nutupan nakedness nu ceuk panangan Adjalnh 3300 |
| Getih seuneu Vahdhiroha 3301 |
| Ulah nuliskeun kana jelema nalangsara, tapi anjeun weeping anu tumiba ka Anjeun naon wae geus maranéhanana ngalaman 3302 |
Nu | éléh bener, hiji sanggeus urang babaturan bapana mayar 3303 |
| O urang, sieun hal nu teu adil geus gelap dina Poé kiamat 3304 |
| Ngagem garment Inohong di dunya Allah clothe pakéan kiamat humiliating 3305 |
Upami ningali hiji | Almdahin Vagesoa kokotor dina rupa maranéhanana 3306 |
| O urang ye nyebutkeun mah ngan Thqik ngomong setan, ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung nu tina pernyataan menawan 3307 |
| Naon keuna kana bumi nyaéta dina Fire 3308 |
| Pikeun jadi salah rohangan ngeusi nanah leuwih alus pikeun manéhna ti jadi pinuh ku syair 3309 |
| Khianat museurkeun kiamat brigade nya eta ceuk treachery ieu kitu jeung kitu, sanajan salah sahiji treachery greatest ngan boga involvement di Allah nu hiji manusa mayar kasatiaan ka manusa diobral Rasul-Na Allah mangka renege Biath teu mawa off salah sahiji Anjeun ti teu Aserfn salah sahiji Anjeun dina soal ieu wajibjadi Eselma sareng anjeun jeung 3310 Penny |
| O Abdullah Ibnu Umar Ngaronjatkeun Mizar naon keuna taneuh Mizar ka handapeun ankles dina seuneu, ceuk Abdullah bin Muhammad henteu nempo hiji mahluk manusa kungsi leuwih Chmara tina Abdullah Ibnu Umar 3311 |
| O Abdullah Ibnu Umar Ngaronjatkeun Mizar naon keuna taneuh Mizar ka handapeun ankles dina seuneu, ceuk Abdullah bin Muhammad henteu nempo hiji mahluk manusa kungsi leuwih Chmara tina Abdullah Ibnu Umar 3312 |
Nu | Apr amal soleh anu urang manusa kawas ramana nepi 3313 |
| O Ibnu Umar sagalana keuna taneuh tina dresses di seuneu jeung kuring nempo Ibnu 'Umar ceuk Atzer 3314 ka pertengahan anak sapi |
| Kuda nu dihijikeun dina Noasiha nu sae pikeun Kiamat 3315 |
| Kuda nu dihijikeun dina Noasiha nu sae pikeun Kiamat 3316 |
Nu | nu geus mintonkeun off cloak-Na Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3317 |
| Man manusa teu cicing ti tempat diuk sarta saterusna linggih di dinya, tapi Tvshawwa jeung dimekarkeun 3318 |
| Tapi ageman ieu da moal aya nu bade dibagikeun di akhirat, jeung Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung dibikeun eta datang dianalisis méré Omar eta nyaluyukeun jeung Umar ngomong, O Rasul Allah Xotineha mah ka eta naon ceuk kuring ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nya kulawarga jeung manéhna mah teu Oxkha mun teu ngagem tapi Xotkha ka ngajualatawa capped Vksaha Omar ceuk lanceukna shirk ti indungna di Makkah 3319 |
Nu | nu perenahna dina ngawangun seuneu imah di 3320 |
| Dila'nat Allah tina sato ngagambarkeun 3321 |
| Séred jubah baju-Na ti imajinasi Allah teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3322 |
| Lamun hiji manusa ceuk ka pendamping-Na, O faithless maranéhanana direspon ka ieu teh hiji nu ka manéhna hiji kapir mangrupakeun kapir sarta ngan datang deui ka manéhna naon cenah 3323 |
| Approaching pangagem Gusti Poé kiamat kawas Bzj mangka dirumuskeun eta Knfe nu mana wae nu concealed terus nyebutkeun mah ngakuan, nyebutkeun Gusti terang mangka nyebutkeun, Anjeun nyaho, nyebutkeun Gusti nyaho mah hartina manéhna nyebutkeun simkuring ngaraos baju haneut nya Anjeun di dunya ieu Kuring ngahampura ayeuna jeung surat kabar dibikeun kaunggulan jeung kafirjeung munafik propounds éta kontak dina huluna para saksi [ieu nu lied ka Gusti maranéhanana, teu kutuk Allah dina oppressors] 3324 |
| Lamun salah sahiji dahar atawa inuman teu dahar atawa nginum jeung leungeun kénca-Na jeung leungeun kénca, para eats Iblis jeung inuman jeung leungeun kénca-Na 3325 |
| Mah Anjeun maké cingcin ieu 3326 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | meuncit Vlejehz 3327 |
| Allah mikanyaah ka concessions ka dicokot sakumaha Mantenna hates dosa jadi komitmen 3328 |
| Allah mikanyaah ka concessions ka dicokot sakumaha Mantenna hates dosa jadi komitmen 3329 |
| Mah Anjeun maké cingcin ieu mah jeung kungsi bakal maké eta 3330 |
| Éléh bener nyaéta salah rahayat babaturan bapana sanggeus bayaran 3331 |
| Bungangang manéhna unggal poé tujuh puluh kali 3332 |
| Kawas bangsa ieu atawa ceuk mah bangsa jeung kawas urang Yahudi jeung Kristen, kawas manusa teh ceuk karya I Dop ka satengah poé dina Yahudi karat ceuk urang maranehna, cenah eta karya keur kuring satengah poé ka asar solat dina karat nu Kristen ngomong urang maranéhanana dijieun sarta anjeun Muslim solat ye asar nepi ka peutingdina Kiratin Vgillt Yahudi jeung Kristen jeung maranéhanana ceuk weMore karya jeung kurang bayar, ceuk Do Zlmtkm tina ganjaran Anjeun mangrupa hal anu ceuk maranehna sarua teu ceuk kuring rek Fazli Otte of 3333 |
| Lamun urang terang naon unit mangrupa rusiah peuting sorangan 3334 |
| Lamun urang terang naon unit mangrupa rusiah peuting sorangan 3335 |
| Teu walungan di bank paradise dijieun tina emas keur Jnadl baong jeung Sapphire inum leuwih amis ti batan madu jeung whiter ti susu jeung colder ti és jeung pangalusna tina kasturi ~ Ngumbara Ibnu Abbas nyarios nu Allah jeung loba alus 3336 |
| Anu ceuk ka lanceukna, Anjeun kapir B miboga salah sahiji 3337 |
| Fokus unggal brigade ninggalkeun Poé kiamat, 3338 |
| Kuda nu dihijikeun dina Noasiha nu sae pikeun Kiamat 3339 |
| Ulah nuliskeun kana ieu jalma nalangsara, tapi anjeun weeping, nu keur Anjeun teu weeping mangka teu diasupkeun ku anu tumiba anjeun resep naon nu tos ngalaman 3340 |
| Emma manusa ceuk ka lanceukna, O faithless B miboga salah sahiji 3341 |
| Chant lamun dua teu diuk eta nepi ka Tstaznhma 3342 |
| Teu nyaho hiji benefit tangkal saperti insured teu ditutup jeung daun Ibnu Umar hayang nyebutkeun nyaéta korma Vfrguet umur terus mah ngadéngé manéhna nyebutkeun sanggeus 3343 korma |
| Jadi teu diuk rintakan ieu tapi anu disiksa 3344 |
| Naluri tina cukur rambut pubic jeung motong hileud ceuk Isaac sakali trimming mustaches 3345 |
| Ossification nu sarua atawa swash di walk-Na papanggih manéhna ambek Allah, hiji 3346 |
| Avery falsehoods ramana, ieu ngaku Avery jeung falsehoods panon di sare mah nempo naon anjeun teu tempo ujung bumi jeung geus 3347 |
| Lamun urang terang naon unit nyaho naon panumpang éta teu pleased peuting jeung kungsi sorangan 3348 |
| Lamun rahayat Paradise datang ka surga jeung rahayat seuneu ka seuneu dibawa maot nyusun antara langit jeung naraka terus dibantai terus sora panggero kaluar: O Jalma of Paradise teu paeh, urang O tina seuneu teu teu maot nangtung, rahayat Paradise kabagjaan, bungah ka jalmatina seuneu jeung sia kanalangsaan ka kanalangsaan 3349 |
| Lamun tilu nu dikumpulkeun aya Atnagy dua tanpa Iqimn katilu teu salah sahiji Anjeun adi ti déwan-Na mangka diuk 3350 |
| Kalabl persén tapi urang mah boro manggihan almarhum 3351 |
| Kalabl persén tapi urang mah boro manggihan Jacob almarhum ceuk kabel ratus naon almarhum 3352 |
| Kalabl persén tapi urang mah boro manggihan almarhum 3353 |
| Iqimn teu salah sahiji Anjeun lalaki déwan-Na mangka diuk 3354 |
| Atnagy teu dua tanpa katilu ieu teu lalaki nyawa manusa déwan-Na mangka diuk 3355 |
| Unggal ninggalkeun brigade katelah loba Gdrth komo leuwih gede treachery treachery Umum Amir 3356 |
| Banshee di imah jeung awewe jeung Persians 3357 |
| Ageman sutera tapi teu manéhna kreatif 3358 |
Nyiar ngungsi di Allah ti | Voaivoh jeung Solkm disebut Anjeun sareng masihan ka Vojebouh eta datang ka anjeun dipikawanoh nu Vkavioh teu manggihan naon Tkaviouna berdoa pikeun manéhna nepi ka maranehna diajar nu bisa Kavotamoh 3359 |
| Tilu Allah geus dicabut eta cendrawasih drunkard jeung ingrate jeung cuckold nu aya dina dina niat jahat-Na 3360 |
| Ngelek naon Abdul dosis pangalusna lamun Allah dosis tina ngamuk Akzationa néangan nyanghareupan Allah 3361 |
| Ngelek naon Abdul dosis pangalusna lamun Allah dosis tina ngamuk Akzationa néangan nyanghareupan Allah 3362 |
| Nyeret cloak nya ku snobbery Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3363 |
| Lamun salah sahiji dahar jeung nu boga teu komo teu Ikrnn Astamrh 3364 |
| Nyeret cloak nya ku snobbery Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3365 |
| Séred garment teu hayang manéhna, tapi Allah nunjukkeun teu off ditempo kiamat 3366 |
| Mangrupa salah sahiji poe greatest lamun Allah teu cinta ka gawe di eta ti ieu sapuluh poé éléh bener tina jubilance jeung zum tahmeed 3367 |
| Ibadah Allah jeung kudu kawas anjeun ningali di dunya ieu kawas muhrim atawa wayfarer 3368 |
| Land O Gusti mah, Gusti nu Allah mah ngungsi jeung Allah ti jahat naon Anjeun bubu jahat naon anjeun nyieun, anjeun nanggung jahat naon mah ngungsi jeung Allah ti jahat unggal singa jeung hideung hirup scorpion ti pangeusi jahat nagara ti jahat ramana jeung putra3369 |
| Tapi envied envied atawa Allah nyebutkeun yen dua ciri manusa Allah méré Qur'an ieu ngalakonan pariuk tina beurang jeung peuting jeung manusa Allah mikeun duit ieu spent ku 3370 |
| Tilu teu lebet ka sawarga atawa Allah ditempo salaku Poé kiamat ingrate kolot jeung awewe nu Almichbhh lalaki suku jeung tilu Cuckold jeung Allah teu ditempo tina Poé kiamat kolotna ingrate jeung alkohol nu mikaresep jeung Mannan kaasup méré 3371 |
| Nyeret cloak nya ku snobbery Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat Abu Bakar ceuk nu hiji jubah bangor santai tapi Otaahid nu ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, anu teu make eta snobbery 3372 |
| Nyeret cloak nya ku snobbery Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat Abu Bakar ceuk nu hiji jubah bangor santai tapi Otaahid nu ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana, anu teu make eta snobbery 3373 |
| O urang, sieun gelap jeung hal nu teu adil maranéhanana Kiamat 3374 |
| Lamun Allah geus nembongkeun hiji jalma nalangsara ti siksa nu pencét ieu di antara fungsi Allah terus ngumpulkeun kontak dina bisnis maranéhanana ogé dina buku 3375 |
| Ulah nuliskeun kana ieu jalma nalangsara, tapi anjeun weeping Faisepkm ngalaman naon 3376 |
| Dahar wae Halal atawa dahar cenah aya nanaon Refrain salah Cenah manehna teu haraam, tapi teu tina dahareun mah 3377 |
| Guzzling teu nginum, tapi nginum di leungeun Anjeun 3378 |
| Chant lamun dua teu diasupkeun ku tanpa idin maranéhanana katilu 3379 |
| Chant lamun dua teu diasupkeun ku tanpa idin maranéhanana katilu 3380 |
Nu | Jibril ka kuring yen pangbadagna 3381 |
| Cable ratus jelema tapi boro manggihan almarhum 3382 |
| Ngagem garment Kinérja sarta batil, pakéan Allah pasangan kiamat humiliating ceuk kuring geus katempo imigran jeung Jalsth 3383 |
| Paparazzi dihukum dina Poé kiamat téh cenah geus revived naon nu ku anjeun damel 3384 |
| Ti ieu mah ceuk Abdullah Ibnu Umar ceuk nu Abdullah Farfa Azark 3385 |
| Mun anjeun teu Atnagan tilu dua tanpa Sahbhma 3386 |
| Lamun aya tilu Atnagy dua mun teu salah 3387 |
| Kafr adi boga salah B ku 3388 |
| Lamun Allah ngumpulkeun kahiji dua jeung kiamat séjén ngumpulkeun unggal brigade ninggalkeun Poé kiamat, sarta ka nu kitu jeung kitu putra kitu jeung kitu Gdrh 3389 |
| Ulah ngarambat tilu kali wanoja iinditan tanpa mahram 3390 |
Nu | nu perenahna dina ngawangun seuneu imah di 3391 |
| Percaya Nu eats dina hiji sanajan eats kapir di tujuh peujit 3392 |
Poto ti | gambar disiksa jeung ceuk Hafs ongkos waktu éta infuses eta jeung teu Ibnafaj 3393 |
| Mah dijieun Anjeun cingcin tur Anjeun maké eta jeung nyieun alfalfa ti jero jeung teu maké eta jeung Allah kungsi 3394 |
| Mun anjeun teu Atnagy tilu dua katilu tanpa idin, tapi eta saddened manéhna 3395 |
| Tapi ageman sutra geus teu babagi ditebak ceuk eta di akhirat, ceuk mangka ngahaturanan ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung dianalisis ti tara sutera méré Ali Ibn Abi Tholib jas jeung méré Osama Ibnu Zaid jas jeung dikirim ka Omar Ibnu Khattab ceuk modern Ali apartemen antara awewe anggur jeungdatang Omar ka Rasul Allah, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung ngomong, 'O Rasul Allah reputationI ka eta naon mah, cenah, terus dikirim ka Modern ceuk kuring teu ngirimkeunana ka anjeun mun teu ngagem eta tapi pikeun ngajual boh Osama Vlbsaa jadi manéhna indit mana anjeunna dimimitian Rasul Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga ditempo lamun manéhna nempo Osama nangtukeun pihak ngomong, O Rasul Allah Xotineha ceuk apartemen antara awewe anggur 3396 |
| Séred garment kaluar ti sombong, Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat, ceuk Zaid ieu putra Omar kajadian nu Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana nempo manéhna, sarta manéhna wrapper Atqaka hartina anyar, cenah ieu jeung ieu mah ceuk simkuring ngaraos Abdullah ceuk nu Abdullah Farfa Azark ceuk Verwath Z ngadawuh:Verwath komo nepi ka satengahna leg jeung saterusna manéhna ngahurungkeun ka Abu Bakar ceuk kang garment sered fromShow off Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat Abu Bakar cenahna relaxes jubah sakapeung ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung teu salah sahijina 3397 |
| Ngadugikeun tashahhud Kami Rasul Allah melong manéhna putra pamayang, kecap certify, yen Anjeun teh utusan illiterates jeung putra hiji pamayang Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna ngadugikeun tashahhud nu ngaku utusan Allah jeung Rosul bisa Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga dipercaya di Allah jeung utusan-Na Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna naon asalna ka anjeun putra pamayang hiji ceuk datang ka kuring jujur ​​jeung salah Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung paréntah mixingYou, terus Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah hid Anjeun Khbayia jeung stashmanéhna [dina langit datang haseup dipintonkeun] ngomong, putra pamayang nyaeta Nabi panghasilan, ceuk Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Akhsa teu saukur takdir Umar ngomong, O Rasul Allah, méré kuring idin mana Vodharb beuheung Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana yén anjeunna moal héd teu jeungkudu notThere aya alus di Anjeun maehan 3398 |
| Ngadugikeun tashahhud Kami Rasul Allah melong manéhna putra pamayang, kecap certify, yen Anjeun teh utusan illiterates jeung putra hiji pamayang Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna ngadugikeun tashahhud nu ngaku utusan Allah jeung Rosul bisa Allah ngaberkahan manéhna na nyakulawarga dipercaya di Allah jeung utusan-Na Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna naon asalna ka anjeun putra pamayang hiji ceuk datang ka kuring jujur ​​jeung salah Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana jeung paréntah mixingYou, terus Nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna mah hid Anjeun Khbayia jeung stashmanéhna [dina langit datang haseup dipintonkeun] ngomong, putra pamayang nyaeta Nabi panghasilan, ceuk Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Akhsa teu saukur takdir Umar ngomong, O Rasul Allah, méré kuring idin mana Vodharb beuheung Rasul Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana yén anjeunna moal héd teu jeungkudu notThere aya alus di Anjeun maehan 3399 |
| Teu salah sahiji Anjeun adi ti déwan-Na mangka hasil mana 3400 |
| Sobhan, nu meledek urang ieu urang geus Mqrnin jeung ka Gusti pikeun Menklpon O Allah, kuring nanya dina lalampahan urang amal saleh ieu jeung takwa, jeung hasil karya nu bakal puas Allah nahun urang perjalanan urang ieu usik urang leuwih O Allah, Anjeun sidekick dina perjalanan jeung panerusna dina kulawarga O Allah mah ngungsidi Anjeun ti ceurik getih lalampahan jeung blues tipping LIPI jeung gambar miskin di kulawarga, duit, jeung lamun manéhna asalna deui QahinAnd ngaronjat ibadah therein ippon repentant ka Gusti Hamidon urang 3401 |
| No dengki iwal dina dua manusa ka saha Allah buku ieu ngalakonan pariuk jeung pariuk tina peuting jeung beurang Allah méré manusa duit-Na pariuk luar biasa jeung pariuk tina peuting poé 3402 |
| Nyeret ti pésta-Na kaluar ti sombong, Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 3403 |
| Hal nu teu adil gelap dina Poé kiamat 3404 |
| Beards Exempted jeung mustaches Hvo 3405 |
| Kawthar Walungan di bank Paradise dijieun tina emas, jeung cai keur dina Mutiara ratus whiter ti susu jeung leuwih amis tibatan madu 3406 |
| Naon dina manusa bumi nyebutkeun aya god but Allah, jeung Allah téh greatest jeung Hallelujah, alhamdulillah Allah, aya nu teu kakuatan iwal jeung Allah, tapi pardoned manéhna dosa nya lamun maranehna leuwih ti 3407 busa laut |
| Ngajempékeun cageur 3408 |
| Naon hiji scourge jalma meunangkeun dina awakna tapi Allah maréntahkeun malaikat anu ngajaga ka saukur nulis, cenah Abdi di unggal poé jeung peuting naon hade hasilna jeung naon ieu dina 3409 Thaqi |
| Hal nu teu adil gelap dina Poé kiamat jeung anjeun jeung Pornoaksi, Allah teu betah Pornoaksi sarta laku lampah jorang jeung anjeun jeung squeeze nu squeeze kulawarga Anjeun datang samemeh anjeun maréntahkeun Balkotaiah potong jeung ngurut eta parsimonious Fbkhaloa jeung ngurut eta evildoers Vfjroa ceuk si lalaki nangtungluhur jeung ka Isa, 'O Rasul Allah Islam leuwih alus ceuk yen muslim teh nu aman ti basa jeung leungeun anjeun jengkar nu atawa nu lian ngomong,' O Rasul Allah nu mana wae nu immigrationBetter ka abandon naon hated Gusti hijrah jeung imigrasi Ahjrtan hadir jeung Badi Badi Brain ngangkat lamun ngondang jeung taatlamun maréntahkeun jeung Oazmanma hadir calamity jeung Avdilhma mayar 3410 |
| Vodghma tingal eta jadi Ibkithma 3411 |
| Alrahmon Rahman rahmat rahmat rahmat dina jalma ieu tanah jeung rahayat sawarga uterus Hjna ti Rahman disambungkeun jeung relevansina sarta motong Btaath 3412 |
| Leungit Jibril Iusini tatangga kuring jadi mikir deui Saorthh 3413 |
Ieu naon we ceuk | singled urang mana nu nyebutkeun urang Nsalehh, cenah nu matéri tina Allegro 3414 |
| Sopan santun nu dipikahoyong Ahasankm 3415 |
| Heard jalma ngalakonan Allah kadéngé ku pangdéngé jeung nyiptakeun youngster jeung Hakrh 3416 |
| Baju ieu teu maké eta kafir 3417 |
| Allah teu betah Pornoaksi atawa hate nu beunghar jeung Almtfhac jeung beubeulahan rahim sarta sakurilingna gering komo dipercayakeun traitor jeung ngahianat Sekda ceuk kitu, waktu Anjeun sareng pintonan pelvic, panjang jeung hiji nu oge di kalangan doomed jeung Mekah, hiji Maret bulan nupitchers béntang saperti inuman whiter ti pérak ti nginum eta imbued teu Azmo sanggeus 3418 kungsi |
| Ieu jalma jahat tina Ragam hias ieu Seuneu 3419 |
Nu | uterus jeung nongkrong tahta jeung teu nyambungkeun daya parity tapi Wasil anu lamun interrupted rahmat disambungkeun 3420 |
| Teu nuliskeun Paradise manusa dina beurat jantungna tina sisikian tina siki mustard tina kaadigungan 3421 |
| Sin ngahina manusa jeung kolotna ngomong jeung kumaha dihina manusa jeung kolotna ngomong, cursing Kangjeng manusa Visp ramana jeung indungna cursing indungna Visp 3422 |
| Buang baju maranéhanana kafir 3423 |
| Teu nuliskeun Paradise Mannan teu addicted vintage 3424 |
| Trahmoa rahmat jeung ngahampura Allah ngahampura anjeun nyebutkeun woe ka corong Tiasa Mesir nu keukeuh naon maranehna jeung maranehna nyaho 3425 |
| Trahmoa rahmat jeung ngahampura Allah ngahampura anjeun nyebutkeun woe ka corong Tiasa Mesir nu keukeuh naon maranehna jeung maranehna nyaho 3426 |
| Allah hates eloquent tina lalaki anu interspersed basa nya oge kaasup basa Albagherh 3427 |
| Salam kolotna Anjeun, ceuk enya cenah nu nyadiakeun striving 3428 |
| Ti maké emas tina mati mah maké eta, Allah geus dilarang manéhna Paradise indit jeung maké sutera tina mati mah maké eta, Allah geus dilarang manéhna Paradise Sutra 3429 |
| Naon poé bisnis éléh anu leuwih alus ti ieu sapuluh Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah Jihad demi Allah ceuk Vokprh cenah, teu ngan ka kaluar jihad manusa sorangan jeung harta-Na demi Allah, tuluy jadi sarua Mohja 3430 |
| Babaturan Good lamun Allah for jeung alus sorangan jeung nu hade tatangga-Na nalika tatangga sacara well-mahluk Allah ka tatangga-Na 3431 |
| Suksés memang tina kontur safest jeung mata pencaharian jeung dispose Allah kaasup Attah 3432 |
| Hafez eta ngabogaan cahaya jeung bukti survival Poé kiamat jeung teu ngajaga hal nu teu boga cahya teu luput Buktina atawa ieu Poé kiamat jeung Qarun jeung Fir'aun jeung Haman jeung putra dad balik 3433 |
| Fire kabeh jalma Djazera Joaz sapatemon takabur Manna 3434 |
| Pangan pikeun kadaharan jeung maca dina karapihan tina dipikawanoh jeung teu dipikawanoh 3435 |
| Allah geus exonerated nya éta terus Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna dina podium nu, cenah teu asup manusa sanggeus ieu dina hiji basis sapopoé, tapi bolos, babarengan jeung lalaki atawa dua 3436 |
| Gusti geus dilarang ka alkohol jeung judi jeung Ale jeung hate jeung Alguenin 3437 |
| Geus balik ti mata pencaharian nu aman jeung kontur Allah jeung dispose ku 3438 |
| Naon Tnqm nyebutkeun yén putra anjeun tetep unscathed jeung méakkeun 3439 |
| Dina Paradise Kamar nilik rupi subsoil jeung subsoil tina nilai beungeut, ceuk Abu Musa al-Asy'ari anu O Rasul Allah ceuk Alan maranéhanana anu ngomong jeung dahareun fed jeung agus Allah aya jeung jalma anu sare 3440 |
| Saha percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm sarta manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang jeung nyimpen tatangga Saha percaya Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti nyebutkeun alus atawa tetep jempé 3441 |
Ulah neangan ambek | 3442 |
| O preservest Hamza sarua cinta anjeun atawa Tmitha sarua ceuk sarua, tapi saha kuring keprok ceuk anjeun sorangan 3443 |
| Kejujuran sarta kajembaran lamun hamba amal saleh, sarta amal soleh lamun aman jeung aman lamun ngasupkeun Paradise ngomong, O Rasul Allah, kumaha tindakan nu makéna jeung bohong lamun manéhna lied budak Subuh jeung lamun subuh Kafr Lamun panghasilan Kafr 3444 |
| Allah nyiptakeun manéhna pikeun meunangkeun kaluar ti peuting Sha'ban dihampura for geus jadi budak ngan aya dua Wrangler jeung murderer 3445 |
| Teu acan permissible Nikah awéwé cerai sejen teu permissible pikeun manusa pikeun ngajual diobral nepi ka nu boga Ivrh teu permissible salila tilu Navarre nu tanah padang, tapi salah sahijina maréntahkeun eta teu permissible salila tilu Navarre nu tanah padang Atnagy dua tanpa Sahbhma3446 |
Nu beredar | Muslim sadar darajat Alsoam textures dijieun ku wahyu Allah dina alus jeung berehan nyokot tol anak 3447 |
Nu beredar | Muslim sadar darajat Alsoam textures dijieun ku wahyu Allah dina alus jeung berehan nyokot tol anak 3448 |
| Maha Agung nu nu strangers ieu ka of strangers, O Rasul Allah ngomong, jalma hade di loba warga miskin Aasà © m ti maranéhanana anu taat eta 3449 |
| Opat lamun éta teu naon lasut ti handap Inget trustworthiness jeung kajujuran modéren jeung alus mahluk jeung chastity di Tohme 3450 |
| Teu neukteuk urang ngan pangeran atawa bailiff atawa kaca spion 3451 |
Lamun | Alkhtanan papanggih jeung eclipsed nu clitoral kudu cuci 3452 |
| Tantvo teu graying cahya eta diakuan salaku hiji Muslim graying Shaybah di Islam, tapi wrote ka manehna di alus sarta ngumpulkeun darajat atawa landed manéhna dosa ku 3453 |
| Tantvo teu naon eta graying ku Abdul graying Shaybah di Islam tapi Allah wrote ka manehna di alus landed manéhna dosa 3454 |
| Cornered kiamat takabur kawas sireum dina gambar jalma Aalohm sagalana ti ngora pikeun meunangkeun ka panjara di apan ka manéhna Paul Vtalohm seuneu dibikeun ka inuman watered ti geutah khabaal rahayat Apan 3455 |
| Titik Ieu nu rahayat Apan Ragam hias 3456 |
| Dahar jeung nginum jeung percaya teras nahan kana imajinasi teu Saraf / dina extravagance teu imajinasi 3457 |
| Lamun teu ninggalkeun sadaya tapi nyokot kiridit keur tur sambungkeun masih moal deui sareng anjeun ti Allah Ta'ala anjeun dina nu 3458 |
| Dahar jeung nginum jeung percaya jeung ditunda di imajinasi teu nukerkeun nu Allah mikanyaah ka nempo anugrah-Na dina Abdo 3459 |
Teu ngan sapotong | pangeran atawa bailiff atawa kaca spion 3460 |
| Teu urang teu nu teu boga rahmat dina leuwih ngora urang jeung katuhu pikeun nyaho leuwih heubeul urang 3461 |
| Bahpkm teu bisaeun Anjeun pikeun kuring jeung kuring Oqrbakm kiamat déwan Vskt rahayat Voaadha dua kali atawa tilu urang, ceuk Enya, O Rasul Allah ceuk Ahsankm nyiptakeun 3462 |
| Panumpang sétan jeung devils jeung tilu occupants rode 3463 |
| Bejakeun barudak Anjeun ka berdoa salila tujuh taun sarta pencét eta lamun keur sapuluh taun, jeung misahkeun dina ranjang, sarta lamun salah sahiji anjeun kudu mah nikah babu atawa Aguirre teu beholding ka euweuh naon aurat-Na turun ti bujal ka tuur of aurat-Na 3464 |
| Kampung urang pangkuatna di Allah tina rajapati di kampus Allah atawa killing non bisa nepi ka tiwasna atawa ditelasan Bzhol jahiliah 3465 |
| Allah hates eloquent tina lalaki anu interspersed basa minangka permeate basa Albagherh 3466 |
| Salam kolotna Anjeun, ceuk enya cenah nu nyadiakeun striving 3467 |
I love you ti | Ahsankm dijieun ka 3468 |
| Janten opat ieu munafik atawa ngabogaan karakteristik tina opat ngabogaan karakteristik hypocrisy nepi ka manéhna méré eta bohong lamun aya kajadian jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun Ahed treachery jeung lamun contending jeung subuh 3469 |
| Rahim disimpen kiamat nya spindle Hjna Khjna spoke juru carios cerai Zlq nepi ti nu disambungkeun sarta motong off ti potong 3.470 |
| Upami ningali mah bangsa teu nyebutkeun kana éta hal Anjeun oppressor adil geus disimpen eta 3471 |
| Upami ningali sieun mah tina poék ka bisaeun manéhna anjeun adil disimpen eta 3472 |
| Geus teu nyambungkeun daya parity, tapi lamun neukteuk arrivals tina rahmat jeung disambungkeun 3473 |
| Awas tina scarcity geus kulawarga Anjeun datang samemeh anjeun maréntahkeun hal nu teu adil tapi wrongfully ditampik jeung ngurut eta Balkotaiah potong jeung ngurut eta evildoers Vfjroa Awas tina hal nu teu adil, nu ditengan hal nu teu adil di Poé kiamat jeung anjeun jeung Pornoaksi, Allah teu betah Pornoaksi jeungtindakan nu teu jorang manéhna nangtung ku manusa ngomong, 'O Rasul Allah, Muslim ceuk nu pangalusna tina manéhna Muslim tina basa jeung leungeun nya kitu cenah ceuk nu sejenna, manéhna saidO Rasul Allah nu mana wae nu leuwih alus Jihad ceuk kuda sorangan jeung Ohriv getih Ayah Andika jeung ceuk leuwih putra Harun di biantara nya jeungmangka disebut manéhna ieu atawa séjénna ngomong, 'O Rasul Allah nu mana wae nu imigrasi leuwih alus ka ka abandon naon hating Gusti dua Ahjrtan migrasi Paddy jeung migrasi nu hadir boh hijrah Badi Vaitia lamun maréntahkeun jeung lamun jawaban ieu ngondang jeung migrasi ti hadir anu poténsial fullcalamity sareng nu mayar Oazmanma3474 |
| Salam kolotna Anjeun, ceuk enya cenah nu nyadiakeun striving 3475 |
| Salam kolotna Anjeun, ceuk enya cenah nu nyadiakeun striving 3476 |
Nu | uterus jeung nongkrong tahta jeung teu nyambungkeun daya parity, tapi lamun kuring dijieun arrivals tina rahmat jeung nyambung ka 3477 |
| Sopan santun nu dipikahoyong Ahasankm Ibnu Namir éta pilihan Anjeun Ahasankm morally 3478 |
| Buang baju maranéhanana kafir 3479 |
| Naon hiji scourge plaguing Muslim di awakna iwal Allah maréntahkeun peacekeepers anu ngajaga ka saukur nulis Abdi kawas ieu bisa dipake nu bener salami kakonci di jeung Thaqi 3480 |
| Naon hiji scourge plaguing Muslim di awakna iwal Allah maréntahkeun peacekeepers anu ngajaga ka saukur nulis Abdi kawas ieu bisa dipake nu bener salami kakonci di jeung Thaqi 3481 |
| Dosa cukup pikeun runtah ti Icot 3482 |
| Awas tina hal nu teu adil, nu ditengan hal nu teu adil di Poé kiamat jeung anjeun jeung Pornoaksi, Allah teu betah Pornoaksi sarta laku lampah jorang jeung anjeun jeung squeeze eta kulawarga Anjeun datang samemeh anjeun maréntahkeun Balkotaiah potong jeung parsimonious Fbkhaloa jeung immorality Vfjroa ceuk si lalaki nangtung luhur jeung ka Isa,'O Rasul Allah nu mana wae nu leuwih alus yen muslim teh nu aman ti basa Anjeun Islam jeung leungeun ceuk nu lalaki atawa lalaki nu séjén, O Rasul Allah, anyBest Imigrasi ceuk ka abandon naon hate Allah jeung imigrasi Ahjrtan hijrah Sedengkeun pikeun hadir jeung Badi Badi lamun luyu jeung paréntah jeung lamunjawaban disebut Nu hadir Voazmanma calamity jeung Oazmanma mayar 3483 |
| Heard jalma ngalakonan Allah kadéngé ku pangdéngé jeung nyiptakeun youngster jeung Hakrh 3484 |
| Hiji tina hal naon dosa greatest nu hiji manusa hinaan kolotna jeung kumaha maranéhanana ngahina ka manusa jeung kolotna ngomong, cursing Kangjeng manusa Visp ramana jeung indungna cursing indungna Visp 3485 |
| Ngawula Rahman sarta sumebarna Peace sarta kadaharan fed, sarta dibawa dina Jinan 3486 |
| 'Ve diblokir for sabaraha jelema 3487 |
| Naon ieu mah emang nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna geus hated mangka Kuring dibawa abdi sareng kulawarga maranéhanana Asgron Tnoarham Vlvvtha saterusna mah méré, terus datang utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna ceuk naon Naon atuh Rith ceuk kuring geus dipikawanoh naon mah hated eta mangka Kuring dibawaabdi sareng kulawarga maranéhanana Asgron Tnoarham Vogaytha ceuk eta Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana Bisa sababaraha clothe family3488 Anjeun |
| Panjara Copélna insured jeung enacted lamun beda panjara minimum jeung béda Taun 3489 |
| Mah geus ka nu aya peuting jeung beurang gancang mah, cenah, O Rasul Allah, enya, ceuk Kalibening jeung peupeus-Na gancang anjog jeung saré anu ka awak anjeun, anjeun bener sanajan for ku salaki anjeun, anjeun bener sanajan ka Zork Anjeun bener sanajan Bhspk kanggo ngamajukeun tilu poé unggal bulan, ceuk manéhna stressed,stressed Ali ceuk, ceuk kuring, 'O Rasul Allah, II manggihan gaya ceuk severing unggal Jumaah salila tilu poé, ceuk manéhna stressed, stressed Ali ceuk cenah mah,' O MessengerI manggihan kakawasaan Allah ceuk Samuel saum nabi Allah David , teu ngaleuwihan eta mah, cenah, O Rasul Allah, sarta ieu puasaDavid cenahna dipaké pikeun gancang dina robah poé 3490 |
| Hiji No meunang scourge muslim di awakna iwal Allah maréntahkeun peacekeepers anu ngajaga ka saukur nulis Abdi ceuk dina unggal poé jeung peuting kawas ieu bisa dipake alus lila kakonci di Thaqi 3491 |
| Allah hates Pornoaksi sarta laku lampah jorang jeung nu Hand Sajam komo moal ngahianat Sekda jeung dipercayakeun traitor komo Pornoaksi sarta laku lampah jorang jeung megatkeun dasi tina kekerabatan jeung gering-neighborliness jeung nu Hand nunjukeun yen saperti insured pikeun sapotong saperti tina inflatable emas ku boga anak teuteu robah jeung teu ngurangan jeung nu Hand nyaeta percaya saperti kawas Bee ate alus teras nahan hiji goodThere anu teu ngarecah teu bari cenah tapi kuring baskom antara Nahite antara Ayla ka Mekah atawa Sanaa ceuk ka kota, sanajan pitchers anak kawas planét nyaéta whiter ti susu jeung leuwih amis tibatan maduti nginum nya teu mangka kungsi Azmo ceuk Abu Sabrah nyandak budak Allah Ibnu Ziad buku am sieun eta Vgayna Yahya putra dibaptis manéhna jeung ceuk nu VhkotAllah mah memorized eta ti kuring keur Sura tina Qur'an Vhaddtna manéhna nya éta dina kitab, boh 3492 |
| Geus teu urang nu nyarupaan lalaki ti awewe jeung ti awewe ti lalaki téh sarimbag jeung 3493 |
| Teu nuliskeun Paradise Mannan teu ngarembet kolotna atawa anggur nu mikaresep 3494 |
| _khasltan Atawa Khaltan teu nyieun eta manusa Muslim tapi Paradise nu asup walks jeung dipake dina eta hiji ngojay saeutik Allah hiji kasapuluh Allah jeung jahat sapuluh leuwih badag Allah sapuluh poé di sanggeus unggal solat éta téh hiji saratus lima puluh basa jeung hiji rebu lima ratus dina kasaimbangan jeung ngojay tilu puluh tilujeung ominous tilu puluh tilu jeung tumuwuh tilu puluh opat lembut teu Anu weruh Oathen Tilu puluh opat nyandak bedIt mangrupa basa saratus sarébu dina baki Voakm jalan dina ayeuna Alvin bad lima ratus Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah, kumaha leumpang jeung gawe sareng maranehna sababaraha ceuk salah sahiji nu Iblis asalnalamun manéhna geus réngsé solat Ivl-Na kudu éta jeung kawas nu teu kudu ngomong lamun manéhna iklas turun manéhna meunang Iblis Vinomh saméméh béjakeun nya 3495 |
Lamun | Teluh budak Muslim ieu ka ka penulis anu nyerat tipe-Na, saperti karyana salaku manéhna buron nepi ka Oqdin atawa diawalan ku 3496 |
| Tdron Diaku ceuk Allah jeung Rasul nyaho manéhna ceuk muslim ti basa sarta ceuk clue-Na ti insurer nyebatkeun Allah jeung kenal Rasul ceuk percaya kaamanan keur diri jeung duit maranéhanana jeung ditinggalkeun kaum pendatang ti bad nyingkahan eta 3497 |
| Garments ieu tina kuffaar 3498 |
| Teu acan urang nu teu apal nu leuwih heubeul urang katuhu jeung ruthless leuwih ngora 3499 |
| Ti dahar sungut sarta teu mawa Bna teu eta hal eta kapanggih geus endured nunut ka harga dua kali sarta pencét Nabu naon ieu dicokot tina Gerana nunut ka buah sabot nepi ka naon nu dicokot ti harga tameng, kecap O Rasul Allah, naon we manggihan di jalan Amer tisnapshot manéhna terang hula nu boga nyatakeun henteu maranéhanana ceuk anjeun, O Rasul Allah, naon we manggihan di hamlets normal nu cenah lima ore3500 |
| Naha terang insurer, ceuk lalaki ngora di Islam Shaybah tapi Allah diangkat darajat jeung musnah manehna kaluar bad tur loba nulis manéhna di alus 3501 |
| Teu acan urang nu teu Bermartabat leuwih heubeul urang jeung geus rahmat dina leuwih ngora urang 3502 |
| Lamun teu ninggalkeun sadaya tapi nyokot kiridit keur tur sambungkeun masih moal deui sareng anjeun ti Allah naon nu jadi 3503 |
| Ti maké emas tina mati mah maké eta, teu maké hiji Paradise emas ceuk Hozh Allah geus dilarang manéhna Paradise indit jeung maké sutera tina mati mah maké eta, Allah geus dilarang manéhna Paradise Sutra 3504 |
| Rahim disimpen kiamat nya spindle Hjna Khjna nyarita dina tongues cerai Zlq nepi ti nu disambungkeun sarta motong off ti potong 3505 |
| Per Aksi jahat jeung wickedness, unggal waktu ieu nya waktu ka taun geus hasil jeung ieu disebutkeun perished 3506 |
| Tantvo teu graying eta Noor Muslim lalaki ngora ti Shaybah di Islam Allah wrote ka manehna di alus sarta expiate dosa, sarta diangkat darajat 3507 |
| Garments ieu tina kuffaar 3508 |
| Naon dina manusa bumi nyebutkeun aya god but Allah, jeung Allah téh greatest jeung Hallelujah, alhamdulillah Allah, aya nu teu kakuatan iwal jeung Allah ngan pardoned manéhna ti dosa nya jeung nu saperti ieu di busa laut 3509 |
| Ieu nu paling insidious jeung paling insidious 3510 |
| Heard jalma ngalakonan Allah kadéngé ku pangdéngé dijieun kiamat Vhakrh jeung youngster 3511 |
Ieu | 3512 Noor Islam |
| Teu acan permissible pikeun manusa ka kalan antara dua tanpa idin maranéhanana 3513 |
Nu | kuring duit jeung kolotna bapa Kang, sanajan manéhna hayang nyapu nu finansial Anjeun ceuk bapa anjeun jeung nu boga The Best Xpkm barudak Anjeun, dahar barudak Anjeun earn 3514 |
| Kampung dosa greatest disobeying kolotna, ceuk ieu nyarios sareng disobedience ka ceuk kolot lalaki cursing manusa Visp ramana jeung indungna cursing indungna Visp 3515 |
| Panumpang sétan jeung devils jeung tilu occupants rode 3516 |
| Ti jantung nya ieu dina beurat hiji sisikian tina siki mustard tina kaadigungan Allah dipirig dina beungeutna dina Fire 3517 |
| Tdron Diaku ceuk Allah jeung Rasul nyaho manéhna ceuk muslim ti basa sarta ceuk clue-Na ti insurer nu hartosna nyarioskeun Allah jeung kenal Rasul ceuk percaya kaamanan keur diri jeung duit maranéhanana jeung ditinggalkeun kaum pendatang ti bad nyingkahan eta 3518 |
| Salasahiji dosa greatest nu hiji manusa curses kolotna ngadawuh: O Rasul Allah kutuk manusa jeung kumaha kolotna ceuk lalaki cursing manusa Visp ramana jeung indungna, manusa teh cursing indungna Visp 3519 |
| Bahpkm teu bisaeun Anjeun pikeun kuring jeung kuring Oqrbakm kiamat déwan ngomong tilu kali, cenah Enya, O Rasul Allah ceuk Ahsankm morally 3520 |
| Trahmoa rahmat jeung ngahampura Allah ngahampura anjeun nyebutkeun woe ka corong Tiasa Mesir nu keukeuh naon maranehna jeung maranehna nyaho 3521 |
Nu beredar | Muslim sadar darajat Alsoam textures wahyu Alloh swt pikeun nyokot generosity tol sarta alus-dijieun 3522 |
| Maha Agung Maha Agung anu strangers ka strangers Maha Agung nu nu strangers ieu ka of strangers, O Rasul Allah ngomong, jalma alus dina loba jelema gering © Aasà m ti maranéhanana anu taat eta 3523 |
| Mercy of leuwih ngora urang jeung teu nyaho nu leuwih heubeul urang katuhu teu salah sahiji urang 3524 |
| Sedengkeun strutting manusa dina nyaluyukeun hiji, sakumaha Allah ngutus bumi nyandak manéhna atawa mana manéhna baris terus sinking Etjd mana Poé kiamat 3525 |
| Naon poé bisnis éléh anu leuwih alus ti ieu sapuluh Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah jeung Jihad ceuk Vokprh ceuk teu jihad, tapi manusa sorangan jeung harta di jalan Allah terus datang kaluar Mohja sarua jadi 3526 |
| Heard jalma ngalakonan Allah kadéngé manéhna jeung ngadangu-Na nyiptakeun Hakrh jeung youngster 3527 |
| Naon jelema anu diuk déwan teu nyebut Allah ka Anjeunna, tapi nempo patah hati kiamat 3528 |
| Eats non maker Bna 3529 |
| Mana cairan ceuk dieu nya eta, O Rasul Allah ceuk imigrasi ka abandon eta jadi teu pantes jeung beuteung ngadegkeun sholat jeung mayar zakat, teras anjeun hiji kaum pendatang jeung nu ieu urban and Abdullah bin 'ngirut, ceuk nu dimimitian ti manusa sarua datang ka Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana,cenah, O Nu Rasul Allah ka urang ngeunaan baju rahayat Paradise dijieun atawa nyieun jaringan anyaman laughed sababaraha folkMessenger Allah, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana jeung manéhna seuri mm tina goblog ménta élmuwan hiji mangka ACP Rasul Allah ngaberkahan manéhna terus ka manéhna mana cairanananyaeta mah, cenah, O Rasul Allah ngomong, komo teu cracking eta buah paradise tilu kali 3530 |
| Teu nempo anjeun baju tina teu munasabah, tuluy datang deui ka Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana diuk turun, cenah nu Nuh, aman damai jadi kana manéhna naon ieu dying disebut dua putra-Na, cenah mah, hiji minor dina Anjeun parentah Merca sareng dua jeung Onhakma dua Onhakma ti polytheism jeung kaadigunganjeung Merca teu god but Allah, tetela jeung dua upami Anjeun nunda dina kasaimbangan jeung nunda noAllah tapi Allah jeung di sisi séjén éta anu pang dipikaresep sanajan yen tetela bumi éta disimpen cingcin bumi aya god but Allah eta ka Vsamtha atawa Qsamtha jeung Merca Bsobhan Allah jeung muji eta sadayanaku doa jeung sagalana hirup 3531 |
| Ibu anjeun jeung bapa anjeun jeung adina jeung adi anjeun mangka Adnak Vadnak mangka manéhna katingali mangka ngawaleur jibril ieu ka anjeun, O Abu Rmth mah ka putra mah cenah, tapi manéhna teu earn, Anjeun teu earn eta ceuk kuring kokotéténgan Lamun mopohokeun taktak-Na kawas Barh onta atawa endog hiji japati sacara mah, ceuk teu Adawik eta, O RasulAllah, mangka urang urusan rumah tangga Nttabb ceuk Adawiyeha nu nunda 3532 |
| Ti ieu ceuk anjeun ieu jeung Allah putra mah laughed jeung ceuk Rasul Allah ngaberkahan manéhna sarta kulawargana pikeun satru nu ceuk Abu Ali mangka ratified Tapi anjeun teu earn, Anjeun teu earn 3533 |
Nu | tina ruthless ruthless 3534 |
| Man ngukur penyair brigade pikeun seuneu 3535 |
| Motong si kumis jeung ari janggot tuwuh 3536 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun réngsé nepi ka Déwan Vleslm Lamun manéhna hayang ka Vleslm kahiji no leuwih penting ti batan akhirat 3537 |
| Teu ganjaran budak jeung bapana, ngan pikeun manggihan manéhna milik Victre Viatgah 3538 |
Sugan aya nu apal naon | Agheiabh ceuk Allah jeung Rasul nyaho naon adi Anjeun ceuk nyebutkeun teu nyebutkeun kumaha lamun ieu di adi kuring sacara naon atuh ngabejaan manehna mah hartina cenah nu ieu naon eta nyebutkeun geus gossiped ngeunaan tapi teu naon eta nyebutkeun eta Bhth 3539 |
| Tatangga manusa teu dilarang nyieun panggung anak atawa tahapan ceuk tembok dina 3540 |
| Awas tina sinambung uttered tilu sababaraha kali ceuk terus, O Rasul Allah ceuk nu teu dipikaresep ku kuring di nu Kami abit Itamni Gusti jeung Asagana Vclvo bisnis naon Tticon 3541 |
| Kecap anu cahya dina beurat basa dina kasaimbangan Habibtan Rahman Hallelujah Hallelujah jeung muji ka nu agung 3542 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | hoé mugi Gusti mimitian ku leungeun katuhu sarta mugi Gusti mimiti take off lamun leungeun kénca sarta ceuk Onolhma kabéh atawa Ahvhma sadaya 3543 |
| Good sapuluh-melu jeung saum ka kuring sarta kuring baris ganjaran manéhna dahareun Cuaca jeung inuman Bgraa ceuk leuwih ti keur kuring kanggo ngamajukeun for urang mah jeung kuring bakal ganjaran manéhna jeung napas nu puasa lamun Allah Best of kasturi 3544 |
| Anu mol teu pakéan eta wrote manéhna karya alus wrote manéhna hiji sapuluh-melu ka tujuh ratus tujuh-melu nu pakéan nu teu ditulis manéhna ogé jeung nu teu Bsaih manéhna teu nulis eta, kuring karya ditulis dina hiji bad teu manéhna teu nulis manéhna 3545 |
| Almstban Pikeun Asy'ari naon ceuk maranehna kacuali signifikan tertindas 3546 |
Naon turun | sedekah duit jeung pardoned hiji manusa keur poék tapi Zadeh Allah ku nandaan atawa humility Abdullah tapi Allah diangkat 3547 |
| Adlkm teu naon Allah raises sasmita sarta expiate dosa anu maparin wudu dina Almkarh jeung loba léngkah ka masjid jeung nungguan solat sanggeus solat 3548 |
| Kampung manusa ngomong kecap teu ningal nanaon salah jeung airing tina tujuh puluh taun di Seuneu nu 3549 |
| Babah teu parna, tapi parna, nu ngabogaan anger sarua di 3550 |
| Teu acan permissible keur awewe anu percaya Allah jeung Poé Tukang keur indit beurang peuting iwal nu mibanda mahram rahayat 3551 |
| Sapotong Travel tina doom nyegah sagala hiji kadaharan jeung inuman jeung sare. Lamun nu mana wae nu anjeun spent Nhmth ti iinditan ka kulawargana Vlajl 3552 |
| Allah ceuk menyakiti kuring, Putra manusa blasphemes geus pernah jeung Kami salawasna dina leungeun mah maca ngaliwatan beurang jeung peuting 3553 |
| O Ange-Walid Ibnu Al Waleed jeung Salamah Ibnu Hisham jeung Ayyash Ibn Abi Rabia jeung rawan Mekah O Totk setrés, jeung ngabahayakeun kana éta hal jeung nyieun eta taun Xana Joseph 3554 |
| Sunat lima naluri jeung cukur trimming nu kumis, kuku, plucking nu kelek 3555 |
| Teu maot tina budak Muslim tilu Désa seuneu ngan dispensasi Ayat 3556 |
Ieu | ruthless ruthless 3557 |
| Heuay lamun salah sahiji Anjeun nyimpen leungeun-Na dina 3558 |
| Allah ceuk nu maranéhanana Abdi mol Vaketboha karya Vaketboha sapuluh-melu jeung lamun maranehna teu Bsaih Tketboha karya Vaketboha cita kenca Vaketboha alus 3559 |
| Kami ngan manusa manusa salaku makhluk angered ambek atawa ngadek eta jeung mandi. Vajolha solat countrymen sarta zakat 3560 |
| Briefed lamun hiji manusa sakali ceuk lamun Amroua briefed tanpa idin Anjeun Fajzvth Bhsah Vvqot panon naon geus mastaka 3561 |
| Teu acan pikeun kaayaanana beunghar tina asupan jeung beunghar richer tapi timer 3562 |
| Teu katempo nu mana wae nu hiji di luhur dina nyiptakeun atawa nyiptakeun atawa duit tapi ditempo ti handap ieu 3563 |
| Pangan Senén tilu cukup opat jeung cukup tilu tapi kawas kuring jeung jalma kawas manusa Astoukd seuneu sabot cahayana nepi kira-kira manéhna nyieun ranjang jeung sato Taatqahm mana kuring nyokot Bhdzkm sarta anjeun Toaqon mana jeung kawas nabi, kawas lalaki anu diwangun hiji imah kartu, dipigawé ogé jeung réngsé jeung outlinedNyieun jalma Aitivon manéhna nyebutkeun naon we nempo imah kartu leuwih hade tinimbang Ieu ngan notchI am kiyeu saperti 3564 |
| Ngaran Okhana dina Poé kiamat, manusa nu disebut Raja raja 3565 |
| Awas nyangka eta tempatna modern 3566 |
| Arkpha ceuk manéhna onta ceuk Arkpha ceuk manéhna onta ceuk Arkpha Wilk 3567 |
| Othb teu ngan Qureshi atawa Doce atawa Hagafi 3568 |
| Milik keur dahareun sarta Xute teu Tklfonh gawé teu bisa nanggung 3569 |
| Milik keur dahareun sarta Xute teu ongkos tanaga gawé teu bisa nanggung 3570 |
| Naon Salmnahn saprak 3571 Harbnahn |
Ngaran kuring jeung mere Anjeun | Tknua Pkinata 3572 |
Ngaran kuring jeung mere Anjeun | Tknua Pkinata 3573 |
| Allah ceuk sombong, jubah bangga jubah eta Nazni salah sahijina matak mun eta kana seuneu 3574 |
| Truer House ceuk pujangga teu sadayana iwal Allah batal 3575 |
| Ditilik jeung sagala perlu dibayar ku expiation Muslim komo Nakba Enkbha jeung prick tina Thorn 3576 |
Urang jeung sajabana | Urang Urut kiamat kitu, unggal bangsa ka pangalusna urang jeung buku Ottenah sanggeus eta mangka poé ieu Allah, anu ditulis dina eta Fajtlfoa Fahadana Rakyat Allah manéhna nalika urang dituturkeun Vllihod isukan jeung poé sanggeus isukan , nu Kristen of 3577 |
| Réngsé mu'min dina iman ieu interpretasi modern nu dipikahoyong maranéhanana jeung pilihan maranéhna pikeun istri maranéhanana 3578 |
| Teu acan permissible keur awewe anu percaya Allah jeung poe perjalanan Poé Tukang iwal nu mibanda mahram 3579 |
| Tilu kabéh katuhu dina pitulung-Na Allah gelut demi kantor Allah jeung Nakh Almstafv hayang Performance 3580 |
Lamun nu mana wae nu anjeun pencét | beungeut Fletjunb teu kurang nastiness Allah beungeut jeung nyanghareupan beungeut Anjeun kawas Allah nyiptakeun Adam dina gambar-Na 3581 |
| Kampung Allah redeems unggal poé jeung peuting keur unggal ka ngajak Abdul Mostagabp 3582 |
| Di handap ieu ankle tina Mizar di Seuneu 3583 |
| Di handap ieu ankle tina Mizar di Seuneu 3584 |
| Teu samemehna ngan saukur di sendal atawa hoof 3585 |
| Teu hatur rahayat Allah teu hatur 3586 |
| Iman Leuwih alus Bisnis Allah aya mamang jeung teu aya serangan malignant munggah haji ka Kaisar 3587 |
| Fittest Lamun salah sahiji Anjeun ngabogaan server dahareun Vkvah nu haratis sareng nu nyorong Vlijlsh manéhna nu eaters Velinolh bapana di 3588-Na |
| Ulah ngomong disappointment kalanggengan nu Allah anu salawasna sareng masihan kebon anggur anggur Anjeun 3589 |
| Leungit Jibril Iusini tatangga kuring jadi mikir deui Saorthh 3590 |
| Kampung Yahudi jeung Nasrani teu ngalelep eta Fajalfoa 3591 |
| Graying robah teu meh sarua jeung Yahudi atawa Kristen 3592 |
| Teu acan pikeun kaayaanana beunghar tina asupan jeung beunghar richer tapi timer 3593 |
| Tilu rahayat jahiliah teu hasil jalma Aterchen Islam wailing jeung ascites Balonoa ogé kuring sangka ka senang jeung naon anu ceuk jas unggal jelema jahiliah Oo Al flan 3594 |
Ti | ngado'a ka Allah sakali wrote pikeun manéhna ku sapuluh kaunggulan 3595 |
| Malaikat teu marengan perusahaan tina anjing atawa bel 3596 |
Lamun | Qeetmohm dina jalan karapihan jeung teu Tbdaohm kapaksa ka Odagaha 3597 |
| Lamun hiji lalaki déwan sarta saterusna datang deui ka manéhna manéhna deserving of 3598 anak |
| Teu ganjaran budak jeung bapana, ngan pikeun manggihan manéhna milik Victre Viatgah 3599 |
Lamun | diturut Gusti sarta luyu jeung master ganjaran ganda nya ku 3.600 |
| Upami anjeun hayang soften jantung Anjeun Votam goréng jeung jelas sirah yatim 3601 |
| O awewe Muslim teu nganggap enteng tatangga ka tatangga, komo domba hiji Vrsen 3602 |
| Allah nyebutkeun geus Isro ti Habibte Vsber jeung wasit teu darat manéhna tanpa ganjaran cendrawasih 3603 |
| Allah mikanyaah ka sneezing jeung hates atawa henteu janten yawning Lamun ceuk batur mah saukur ha Iblis laughs ti burih-Na 3604 |
| Ti dahar ti tangkal teu menyakiti urang di masjid urang jeung ceuk di tempat sejen teu Ikrben masjid urang atawa hurts urang bawang bodas angin 3605 |
Ti | briefed dina masarakat di imah maranéhanana tanpa idin maranéhanana ngabogaan pikeun ngajawab eta nu Evqoa sarua 3606 |
| Tptdioa teu Yahudi jeung Kristen pikeun katengtreman Lamun Qeetmohm di jalan Fadtr hm ka Odagaha 3607? |
| Tira jeung aduh teu Omen ka O Rasul Allah jeung omen alus, kedalna hears kecap anjeun 3608 |
| Allah lamun mah kawas budak Jibril ceuk kuring boga rasa cinta Pangeran, jadi Vohabh ceuk Jibril nyebutkeun ka rahayat langit yen Tuhan teh mikanyaah ka Pangeran, jadi dina asih jeung masarakat sunda manéhna cenah langit jeung nempatkeun manéhna pangakuan ka taneuh jeung ceuk lamun detest Kawas nu 3609 |
| Saha percaya Allah jeung Poé Tukang jeung teu menyakiti tatangga-Na Saha percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm Saha percaya Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti nyebutkeun alus atawa tetep jempé 3610 |
| Senà strutting manusa dina nyaluyukeun hiji impressed Bjmth bisa Aspell garment sabab eclipsed ku Allah neruskeun sinking atawa di mana anjeunna tumbles ka Poé Kiamat 3611 |
| Angin Roh Allah asalna rahmat jeung datang siksa Lamun nempo Zboha teu amused jeung goodness of Allah jeung jahat Astaazu 3612 anak |
| Buka pintu cendrawasih dina saban Senén jeung Kemis / paparan jeung bisnis di unggal Senén jeung Kemis bakal ngahampura unggal Abd Allah, teu associating nanaon tapi bickering Allah nyebutkeun ka malaikat nepi ka maranehna reconcile Dhiroheme 3613 |
| Geus teu parna Babah ceuk geus parna, O Rasul Allah ngomong, nu ngabogaan anger sarua di 3614 |
| Nu mana bisnis leuwih alus ceuk iman dina Allah mangka ngawaleur jibril naon cenah Jihad dina jalan Allah mangka ngawaleur jibril naon cenah terus ditarima Haji 3615 |
| Saha percaya Allah jeung Tukang Poé Vlkerm imah ka 3616 |
| Awéwé A asup seuneu ucing ieu teu numbu ka eupan ieu teu dikirim ka dahar ti vermin bumi nepi ka manéhna maot 3617 |
Nu | tina ruthless ruthless 3618 |
Ngaran kuring jeung mere Anjeun | Tknua Pkinata 3619 |
| Graces ibadah Abd Allah Etovah alus Gusti jeung taat master-Na, Nah, Nah dipigawé manéhna na nya 3620 |
| Ulah ngahina ka nu mana wae nu anjeun salawasna, Allah teu hiji kalanggengan Icoln salah sahiji Anjeun pikeun anggur pakebonan, pakebonan hiji lalaki Muslim 3621 |
| Allah nyebutkeun menyakiti kuring, Putra manusa, ceuk nyebutkeun oh umur disappointment Kuring keur salawasna maca ngaliwatan poé jeung peuting Upami Anjeun hoyong Qdthma 3622 |
| Lamun ngadéngé manusa ngomong urang geus perished ieu decimated nyebutkeun manéhna hulk 3623 |
| Teu dicegah salah sahiji tatangga Anjeun pikeun nunda sapotong kai di tembok 3624 |
| Maot tilu sumpah palsu-Na geus teu attained teu untouched ku seuneu, tapi dispensasi Ayat 3625 |
| Teu Thasdoa teu Tnaghoa teu Tbagadwa teu Tdabroa teu ngajual nu mana wae nu anjeun dina jual lanceukna jeung jadi budak Allah baraya adi Muslim teu ngadedetkeun manéhna atawa forsake manéhna atawa Ahakrh kaagamaan di dieu jeung adzab leungeun pikeun dada-Na tilu kali ku saurang lalaki Muslim ti jahat nu degrades-NaAdi Muslim unggal Muslim leuwih haram getih jeung duit jeung ngahargaan 3626 |
| Me atawa méré Tktnoa Anjeun kuring mah Abulgasim 3627 |
| Adlkm teu naon Allah expiate dosa jeung raises sasmita-Na paced ka masjid jeung anu maparin wudhu lamun Almkarh jeung nungguan solat sanggeus solat nu Rabat 3628 |
Ti | ngondang Vlijb Lamun manéhna ngarecah puasa dahar lamun manéhna saum tahajud sarta anggap eta 3629 |
| Ayat beurit Perverted nu ampir vaksin susu nya teu selera eta jeung ampir susu domba nya urang atawa Vcherbh ceuk Vtaklh 3630 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | babu datang dahareun-Na geus Isro nu haratis sareng nu Amishqth jeung bako haseup jeung Manth Vlijlsh manéhna nu eaters Velinolh bapana di 3631-Na |
| Lu weruh nu inuman naon manéhna jumeneng di burih ka autemesia 3632 |
| Lu weruh nu inuman naon manéhna jumeneng di burih ka autemesia 3633 |
| Lamun salah sahiji Anjeun ti papan eta tur teras balik ka manéhna ka katuhu pikeun eta 3634 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | hoé mugi Gusti mimitian ku katuhu, jeung lamun nyokot off leungeun kénca jeung mugi Gusti ngamimitian Akhalahma sadaya sareng sadaya Anolhma 3635 |
| Cukur lima naluri jeung sunatan, trimming si kumis jeung plucking nu kelek paku 3636 |
| Sapertos insured kawas penanaman masih angin Tefiih masih insured ragrag gering, sarta scourge tina munafik saperti kawas tangkal Cedar nu teu ngageter komo Tsthsd 3637 |
| Teu nyieun imah Anjeun makam setan flees ti imah nu Sura maca eta 3638 |
| Allah teu kasampak di poto jeung duit Anjeun, tapi kasampak di hate anjeun jeung amal soleh Anjeun 3639 |
Nu lalaki diangkat | forks cabang ku umat Islam forgave manéhna 3640 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun datang Vleslm Déwan seemed manéhna nu manéhna baris diuk Vleslm lamun kahiji moal alam baka Bojb of 3641 |
| Burdens insured otot ka suku sarta terus ka satengahna suku jeung ankles pikeun handapeun naon ieu di Seuneu 3642 |
| Awas tina conjecture, omongan nu teu dipikaresep ngabohong spied atawa Thssoa teu competed teu Tnaghoa teu Tdabroa teu Tbagadwa jeung jadi budak Allah baraya 3643 |
| Leungit ulah kitu insured atawa insured di awakna jeung di duit di putrana nepi ka manéhna meets Allah jeung dosa 3644 |
| Nu ieu nu Allah mikanyaah ka Ddjah 3645 |
| Perikanan sarta Pamancingan tilu poe naon ieu mangka amal anu 3646 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan manusa mintonkeun manéhna leuwih alus pikeun manéhna ti sajak nu ngeusi 3647 |
| Teu Tbagadwa teu Tnaghoa teu Thasdoa jeung jadi budak Allah baraya 3648 |
| Sarta teu percaya Allah, jeung Allah teu percaya Allah jeung teu percaya naon anu maranehna ngomong, O Rasul Allah ceuk tatangga tatangga tatangga teu aman Bwaigah Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah jeung Bwaigah jahat-Na 3649 | ceuk
| Tapi teu hasil kreatif manéhna dina Poé kiamat 3650 |
| Ulah Anjeun nempo yén lamun Odnit kaasup susu onta geus teu dibawa komo leuwih deukeut ka susu domba drank 3651 |
Nu | Taam thankful pikeun, kawas naon sabar ieu saum 3652 |
| Naon nu kudu anu salah sided sekretaris 3653 |
| Albaút sorangan 3654 |
Cenah lamun | geus jadi tilu kali ngungsi di kecap sampurna Allah ti jahat naon geus nyiptakeun teu ngarugikeun manéhna daging peuting nu 3655 |
| Alogeoffan sungut jeung heunceut jeung dipénta deui anu mana anu ku Paradise Nu Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung perdamaian kulawargana jeung tata krama alus 3656 |
| Maréntahkeun opat jahiliah urang moal Idahen calibration di Alahsab jeung wailing pikeun paéh jeung adversity, inféksi jeung onta mangy Voejreb hiji ratus mangy onta sacara kahiji 3657 |
| Ulah ngomong ka dinding pakebonan anggur mah ngan generosity manusa percaya 3658 |
| Man ngadatangan hiji adi di Allah di kampung sejen kaluar Versd Allah Bmadrjtah raja lamun manéhna diliwatan ku ceuk mana teu Anjeun hoyong ceuk kuring rek Jadi jeung saterusna nyarios ampir ceuk no cenah Flanama manéhna geus Terbha ceuk no manéhna teu datang ka anjeunna ceuk kuring dipikacinta manéhna di Allah ceuk Kami Rasul Allah ka anjeunanjeunna mikanyaah ka Anjeun I love namina 3659 |
| Lie ka jalma atawa bohong ka jalma Alsoagon jeung Dyers 3660 |
Lamun | diturut Gusti jeung master ganjaran ganda-Na 3661 |
| Ate Hazm ceuk pleasures 3662 |
| Rahim Hjna tina Rahman asalna dina Poé kiamat nyebutkeun, O Gusti, datang, O Gusti, O PANGERAN, geus wronged abused ka 3663 |
| Prajurit Recruit naon hirup hubungan lila nu Aútlv jeung antipati nu differed 3664 |
| Panyumputan lamun salah sahiji Anjeun pikeun bed Vlenevdah jero garment manehna teu nyaho naon anu lumangsung afterwards teras nahan sisi-Na mugi Gusti ngomong lamun ngaran Anjeun O dimekarkeun pleural WABC maké nepi Oh Allah mah grabbed kuring sorangan, jadi ngahampura nya lamun dikirim ngahemat jadi budak bener katahan ku 3665 |
| Ulah hatur jalma Allah teu hatur 3666 |
| Lester ti adi Muslim di nu jaket handap Allah di dunya ieu jeung akhirat hal nu sarua pikeun lanceukna, nu plight tina marabahaya handap ngeunaan plight tina Allah sarua jeung Poé kiamat Allah bakal mantuan budak naon budak ieu Aoun di lanceukna sacara 3667 |
| Kampung alus anu dua kali AA alus 3668 |
| Percaya lamun kaliru ieu lulucon hideung di jantungna lamun manéhna repents jeung disarmament jeung ménta hampura refine jantung sarta nu ngaronjat komo salajengna luhur jantung nu Arran nu disebutkeun Allah dina Quran 3669 |
| Utang nasihat nasihat hutang, naséhat utang manéhna ka O Rasul Allah nu ceuk Allah jeung bukuna, Nabi-Na jeung imams Muslim 3670 |
| Kampung oge pamikiran ibadah alus 3671 |
| Kampung manusa ngomong kecap teu hayang nanaon salah jeung airing tina tujuh puluh taun di Seuneu 3672 |
Ucapkeun: O | dunia gaib jeung Maha Nyipta langit jeung Bumi, Gusti sadaya jeung Malika mah mere kasaksian yén teu aya god but Anjeun ngungsi di Anjeun ti jahat ti Iblis jeung jahat sorangan jeung kurangna hiji pausahaan upami Anjeun jadi mun sore datang jeung nyandak bed Anjeun upami 3673 |
| Dicinta / Sarah manggihkeun rasa iman Fleihb hiji teu kawas manéhna, tapi Allah 3674 |
Lamun cukup anjeun | babu workmanship dahareun jeung suffice nu haratis sareng nu haseup bako Vlijlsh manéhna mugi Gusti dahar ramana mugi Gusti nyandak bit Fleurogha mangka méré ka manéhna 3675 |​​
| Astkarzt Abdi nyebutkeun Allah teu Akarzna jeung hinaan Abdi manehna teu nyaho jeung Adehrah nyebutkeun Adehrah mah kalanggengan 3676 |
| Sedengkeun kuring ogé ngomong lamun manéhna Tesfhm Mil masih sareng anjeun ti Allah balik deui dina eta salami anjeun dina nu 3677 |
| Adlkm teu naon Allah raises sasmita sarta mupus multitude anak dosa paced ka masjid jeung nungguan solat sanggeus solat jeung wudhu anu maparin dina Almkarh 3678 |
| Tadn hak asasi ka nu maranéhanana nepi ka Poé Kiamat ngarah ka hiji domba Algelh tina peer Ntahtha 3679 |
| Ulah ngaleupaskeun rahmat nu of bangor tapi 3680 |
| Ge ceuk WIG ceuk Oisark nginum sareng anjeun Hir ceuk eta teu bisa ceuk nginum sareng anjeun anu goréng ti setan 3681 |
| Ge ceuk WIG ceuk Oisark nginum sareng anjeun Hir ceuk eta teu bisa ceuk nginum sareng anjeun anu goréng ti setan 3682 |
Ti | Hallelujah jeung muji dina poé ceuk saratus kali landed dosa nya tapi kawas busa laut 3683 |
| Ulah hatur jalma Allah teu hatur 3684 |
| Infects percaya disiram atawa tugu atawa maranéhanana atawa ngenes, sareng teu ngarugikeun atawa marabahaya nepi ka prick tina Thorn, tapi Kafr Allah tina dosa 3685 |
| Hiji sacara agama Jeng, jadi ari salah sahiji ceuk anjeun mixes harepan tina Hikhall 3686 |
Sakur awewe anu pencét hiji | menyan teu Chhdn dinner akhirat 3687 |
| Kampung oge pamikiran ibadah alus 3688 |
| Ddjah Allah Ieu teu bandung nya 3689 |
| Jibreel datang ka kuring, cenah mah salah Otik peuting teu eureun kuring nuliskeun asal Anjeun di mana anjeun aya, tapi manéhna di imah patung jelema ieu di imah Aqram patung Lester Famer jeung patung di panto imah neukteuk Faiser awak tangkal jeung ngaluluskeun Ballester cut renders manéhna katutupanjeung cushions Mentbztin Totan diliwatan anjing kaluar jeung manéhna Rasul Allah, aman damai jadi uponAnd berkah, sarta lamun anjing ieu hiji anak anjing keur Hassan jeung Husein, dina bench eta 3690 |
| Tatangga Leungit Iusini atawa jadi pikiran kuring mah nempo eta Saorthh 3691 |
| Teu nyarita dina ayunan, tapi tilu putra Yesus Maryam ceuk ieu barudak Israel manusa Abed ceuk manéhna Nagreg Fabtny silo jeung ibadah nu cenah bani Israel, recalled poé ibadah Gregg ceuk Peggy eta bari Anjeun kawas Avtnnh ceuk maranehna bisa suka, cenahna misses ieu pencétmanéhna teu nengetan eta Vomkint sorangan angon ka flock-Na housed kaluar ti silo nu Nagreg datang ka tega boreBoy, ceuk maranehna, nu ceuk Nagrég Votoh Fastnzloh Vstmoh jeung ngéléhkeun manéhna jeung tore turun Soumath ceuk naon bae ceuk Anjeun diputer harlot nu palacuran ieu manehna bore anak hiji, cenah, jeungmana ieu ceuk dieu éta ngomong, jadi manéhna ngado'a jeung disebut mangka indit ka budak tusuk ramo sarta ngomong, Allah, oh budak ti bapana ceuk simkuring ngaraos nu angon Fothboa Nagreg Fjalo pikeun nampa eta jeung ceuk ngawangun emas cellOf Anjeun, cenah mah ieu teu kudu nu Bnoha tina liat sabab ieu nyarios sareng bari Wanoja di kuir nyaputra geus fed salaku ngalaman ku panumpang jeung badge sarta ceuk Oh Allah, nyieun anak kawas kieu mah, ceuk manehna ninggalkeun nipples nya jeung narima panumpang nu ceuk Allah teu nyieun kuring siga anjeunna lajeng ngadawuh balik ka nipples nya AMS Abu Hurairah ra ceuk Vkona ka tempo Rasul Allah ngaberkahan manéhna jeung ngabejaan manéhna toFactsbudak teras nahan ramo di sungut sarta dimimitian Amusha mangka leuwih bangsa pencét, manéhna ceuk Allah teu nyieun putra mah kawas cenah manéhna ninggalkeun nipples nya jeung narima bangsa, cenah Allah, nyieun kuring kawas kitu ceuk ieu nalika turunna modern, manéhna ceuk palatal ngaliwatan panumpang jeung badge mah, cenah, OhAllah, nyieun anak mah kawas mah, cenah, Allah, teu make mah siga anjeunna diliwatan bangsa ieu mah jeung ceuk Allah teu nyieun putra mah kawas mah, cenah, Oh Allah, nyieun kuring kawas Omtah mah ceuk nu panumpang mangrupa lambang anu kuat tina nu perkasa sanajan bangsa ieu henteu nyebutkeun beuratna beuratna dicokot ku batur ieu dicokot ku batur, manéhna nyebutkeun, Allahsuffices 3692 |
| 'M Sieun naon kamiskinan, tapi kuring ngaraos sieun Anjeun kalikeun naon Sigana Anjeun salah, tapi kuring ngaraos sieun Anjeun willful 3693 |
| Log House, ceuk nu di Sitra dina tembok mana patungna Vaqtawa huluna maranéhanana jeung nganterkeun atawa cushions karpét Votaoh kuring teu nuliskeun hiji imah nu arca 3694 |
Anggap eta | 3695, Omar |
| Kampung Yahudi jeung Nasrani teu ngalelep Fajalfohm 3696 |
| Kampung Yahudi jeung Nasrani teu ngalelep Fajalfohm 3697 |
| O Abu Hurairah ra perished Almktron ngan ceuk kitu jeung kitu jeung kitu tilu kali ngadesek leungeun-Na dina leungeun katuhu sarta dina kenca-Na, jeung leungeun sarta sababaraha naon saterusna maranéhanana walked hiji jam, cenah, O Abu Hurairah ra teu nujul ka kaluar ka Anjeun nu khasanah of Paradise jeung mah ceuk Enya, O Rasul Allah ngomong, Ayateu daya tapi Allah teu ngungsi ti Allah tapi manéhna terus walked hiji jam, cenah, O Abu Hurairah ra Ulah nyaho naon rightPeople Allah jeung kabeneran Allah mun di urang mah nyaho Allah jeung Rasul ceuk, katuhu rahayat Allah ibadah ka Anjeunna jeung teu ngahubungkeun nanaon jeung Anjeunnajeung lamun maranehna éta katuhu teu ngahukum eta 3698 |
| Whitman teu maot boh salah sahiji Anjeun nangtung, Mohsen sedekah atawa sugan karasa ka Istattab 3699 |
| Than eta nungtun kuring lima qualities kukituna lakonan eta atawa Aalmhen gawe maranehna mah ceuk kuring, O Rasul Allah ceuk, Anjeunna nyandak leungeun mah Fdhen mana lajeng ngadawuh incest Sieun teu ibadah urang jeung lahan, kaasup Departemen Allah anjeun nu jalma richest jeung anu pangalusna pikeun tatangga Anjeun teu percaya hijijeung Abdi bogoh jelema naon anjeun bogoh pikeun diri teu Muslim jeung tawa abound, nu tawa sering deadens jantung 3.700 |
| Malaikat teu marengan perusahaan tina anjing atawa bel 3701 |
| Nu Allah mikanyaah ka nempo dampak nu blesses hamba 3702 |
| Awas tina conjecture, omongan nu teu dipikaresep ngabohong Thasdoa teu competed teu Tbagadwa teu Tdabroa jeung jadi budak Allah baraya 3703 |
| Murderer lamun nu mana wae nu anjeun mugi Gusti nyegah raray 3704 |
| Allah ceuk kuring geus disiapkeun keur budak bener Ku naon teu panon geus katempo, euweuh ceuli geus kadéngé atawa jantung manusa 3705 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun melong manéhna dina kahadean penciptaan duit, kasampak di nu aya di dinya, anu dipilih ku 3706 |
Lamun | interrupted Hesa ​​?? shoehorn salah sahiji anjeun, partnership, teu walked dina hiji Benal jeung nu séjénna Hafeah ka Ihvhma kabéh atawa Anolhma sakabéh 3707 |
| Putra Yesus Maryam nempo hiji manusa maok dicokot ku batur Isa nyarios ka manehna, boh ceuk nu teu god but Manéhna nyebutkeun Issa percaya panon Allah sarta lied ka 3708 |
| Pikeun nganterkeun leutik ka gede jeung ngalirkeun dina swivel jeung saeutik teuing dina 3709 |
| Allah nyiptakeun Adam dina gambar-Na genep puluh cubits jangkungna sabot dijieun manéhna ka manéhna balik salam maranéhanana Alinver Maranéhanana nyaeta grup malaikat diuk jeung ngadéngékeun naon Ajabounk maranéhanana salam jeung ngajénan turunan anjeun, ceuk manéhna indit cenah, Peace jadi kana anjeun jeung ceuk Peace jadi kana anjeun jeung rahmat Allah Vzarroh Rahmatullahceuk Dulur nu asup surga dina gambar Adam genep puluh cubits jangkung jeung manéhna terus nurun sanggeus creationSo jauh 3710 |
| Teu acan pikeun kaayaanana beunghar tina asupan jeung beunghar richer tapi timer 3711 |
| Man bari strutting di Berden geus liked nu Khsvet sarua bumi di mana bakal neruskeun sinking nepi ka Poé Kiamat 3712 |
| Allah ceuk Kami salaku budak kuring nyangka 3713 |
| Whitman teu salah teu ngantep pupus manéhna saméméh manéhna meunang lamun salah sahiji Anjeun mati interrupted karyana jeung nu teu leuwih ti insured tapi alus heubeul 3714 |
| Sahanteuna salah sahiji Anjeun pikeun anggur kebon anggur tapi generosity manusa Muslim 3715 |
| Produsén lamun aya asalna Btaamkm bisa richest nyusahkeun ka Anjeun haseup nu haratis sareng nu mugi Gusti dahar sareng anjeun jeung nélépon ka Anjeunna, tapi Voalghemoh di 3716-Na |
Minimal hiji Anjeun | Esq Gusti fed odi Gusti Gusti Gusti nu teu kurang anjeun terus ucapkeun sir jeung Moulay teu kurang anjeun jeung kaula mah tapi sahenteuna gadis mah Gholami 3717 |
| O Allah mah geus nyokot covenant teu Tkhalafnyh Kami ngan manusa, mana wae percaya ngadek eta atawa Stmth atawa dikocok atawa kutuk Vajolha sholat jeung zakat jeung bladders deukeut kana Poé kiamat 3718 |
| Sheikh dina asih dua hirup-lila jeung sering duit 3719 |
| Teu acan salah sahiji Anjeun leumpang ka leungeun lanceukna sacara manehna teu nyaho mana wae anjeun sugan Iblis nuju di leungeun-Na tumiba ka hiji liang seuneu tina 3720 |
| Allah teu kasampak di Almspl kiamat 3721 |
| Jahat naon manusa dina scarcity tina Hala jeung kiju cerai 3722 |
| Tempo teu mulang alus eta eta bau cahya alus dieusian 3723 |
Ti | Ali nyebutkeun kajaba kurang Fletboo kursi seuneu jeung adi Muslim consulted adzab eta tanpa kotak Rushd, sarta geus dikaluarkeun fatwa Pftia dosa pikeun manehna kabuktian Avtah of 3724 |
| Katuhu tina insured ka insurer genep ciri pikeun nganteurkeun upami ngalegaan manéhna jeung lamun manéhna sneezes Eshmth sanajan ngondang manéhna ngangkat manéhna, sarta lamun kasakit nu Aaudh jeung lamun manéhna mati nu disaksian jeung lamun lasut nu disarankan manéhna 3725 |
| Saha percaya Allah jeung Poé Tukang tina budak lalaki mah teu ngan Bmizr asup kana mandi jeung manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang tina bikang mah teu ngasupkeun mandi 3726 |
| Kampung Sura tina tilu puluh Koran dipirig ku manusa mana wae nepi ka manehna dihampura [Maha Agung jadi Raja di leungeun-Na] 3727 |
| Kampung jalma kahiji méakkeun Poé kiamat tilu lalaki tiwas sarta dibawa manéhna Varafh Nima Varafha ceuk naon digawé mana perang-perangna Vic komo ditelasan ceuk lied tapi anjeun perang ka nyebutkeun ieu kandel ieu ceuk mangka maréntahkeun ditarikna tina beungeutna nepi ka manéhna dina seuneu jeung lalaki pembelajaran élmu jeung pangaweruhjeung maca Qur'an jeung dibawa manéhna Varafh Nima Varafha ceuk naon digawé, ceuk Vic diajar scienceAnd Nu ngajarkeun ka manusa maca Anjeun Qur'an, cenah lied tapi anjeun diajar nyebutkeun ieu dunya geus ngomong jeung maca Qur'an disebutkeun ieu nu maca ieu ka mangka maréntahkeun ditarikna tina beungeutna nepi ka manéhna dinaseuneu jeung lalaki Allah, nu dimekarkeun eta jeung eweh nu variétas sakabeh duit dibawa manéhna Varafh Nima Varafha ceuk naon digawé di nu cenah naon kenca cara kawas méakkeun eta ngan spent mana ceuk anjeun, tapi anjeun liedI teu ieu ka nyebutkeun Jawad geus ceuk terus maréntahkeun ditarikna tina beungeutnanepi ka manéhna dipecat dina 3728, |
| Naon luar kaluar ngan Bbabh spanduk spanduk kasebut, raja jeung spanduk kasebut, iblis nu kaluar pikeun asih Allah dituturkeun ku Raja Brighth manéhna terus dina kaayaan banner Sang Raja nepi ka manéhna mulih deui ka imahna tapi indit ka ambek Allah dituturkeun Iblis Brighth manéhna terus dina spanduksetan nepi ka manéhna mulih deui ka imahna 3729 |
| Percaya panjara Copélna jeung unbeliever Komite 3730 |
| Display tina hal nya éta pikeun nanyakeun Vlaqublh manéhna hiji leg mata pencaharian Allah ka 3731 |
| Tbadroa bisnis STA panonpoé naék ti kulon jeung Dajjal jeung haseup jeung Sudjiman Bumi jeung salah sahiji Anjeun Khuysh maréntahkeun Affan umum ceuk dina biantara nya, jeung lamun Qatada ieu ceuk jeung ngurut umum ngomong, jeung waktu ngarupakeun 3732 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun makan minum, mugi Gusti dahar jeung leungeun nya kan jeung leungeun katuhu-Na, Iblis eats eats jeung inuman jeung leungeun kénca-Na 3733 |
| Mah mamatahan Anjeun pikeun sieun Allah jeung ngazum gede dina ngahargaan unggal manusa sabot lulus nabi Allah ngaberkahan manéhna jeung ka manéhna Allah Lazo taneuh sarta diputer for mun manehna ngarambat 3734 |
| Pikeun nganterkeun panumpang dina Walker jeung Walker dina swivel jeung saeutik teuing dina 3735 |
| Teu manéhna nempo hiji visi anjeun peuting yén manéhna téh teu sanggeus kuring tetep tina nubuat, tapi ngimpi nu 3736 |
| Muslim lamun manéhna kungsi lanceukna di Allah atawa Allah ceuk posisi biasana Maha Agung di Paradise imah 3737 |
| Hating anjeun, Allah ngaberkahan Anjeun tilu kali jeung tilu kali, bisa ngawula ka manéhna nu teu ngiluan nanaon jeung Anjeunna jeung Tatsamua tali Allah sagala rupa nu Tanshawwa pikeun guardianship jeung hate anjeun pasti ngomongkeun jeung wasting duit jeung nanyakeun teuing 3738 |
| Malaikat teu marengan pausahaan tina Bell 3739 |
| Lamun nu mana wae nu salah sahiji gelut lanceukna mugi Gusti nyegah rupa 3740 |
| Kusabab anjing di hareup anjeun ceuk nu turf di Sonora ceuk Nabi, bisa Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana tina tujuh ucing nu 3741 |
| Ibu ceuk mangka ti indung anjeun terus cenahna lajeng ngadawuh mangka indung anjeun disaur jeung terus ti bapa anjeun ceuk mangka 3742 |
| Ieu nyebut Allah jeung kuring ngingetkeun manéhna nu poho Allah Vncik 3743 |
| Tapi ageman sutra di dunya ieu anu henteu menta nu dipaké di akhirat tapi ageman sutera teu kreatif manéhna 3744 |
| Panon zinah jeung jantung commits zinah meunang tempo panon jeung beurat jantung pamikiran wishful jeung heunceut percaya naon aya atawa kufur eta 3745 |
| Budak pembaharu milik troughs 3746 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun leuwih hade for manehna nu pinuh tina puisi 3747 |
| Mah mamatahan Anjeun pikeun sieun Allah jeung ngazum gede dina sagala ngahargaan Isro kapan cenah Allah usik istilah-Na brushed manéhna indit 3748 |
| Lima ti katuhu Muslim leuwih ajenan jeung ngangkat télépon jeung saksi pamakaman, ngadatangan Tchmidt gering jeung sneezes lamun Hamdallah 3749 |
| Jalmi ngomong kecap Allah ngaberkahan sheds bisa teu nya mun ngumpulkeun sasmita-Na, sanajan jalma nu ngomong kecap ku amarah Allah teu tuang nya teu ditayangkan dina naraka 3750 |
| Insured lamun naon Allah weruh naon karanjingan hukuman dina paradise, komo kapir nu weruh naon Allah tina rahmat, naon a paradise despaired penciptaan ratus rahmat rahmat Allah manéhna nunda hiji antara Atrahmoun dijieun ku Allah jeung salapan puluh-salapan rahmat 3751 |
| Dicinta nu encircles seuneu gasket tercinta Vlatogah gasket indit, jeung Abdi cinta ka waktu luang pinggel tercinta seuneu Vlissourh pinggel emas jeung bakal cinta ka nyukur cingcin tercinta tina cingcin Fleihlgah seuneu emas, tapi anjeun silvered Play kaluar diputer Play nu kaluar diputer 3752 |
| Hiji sacara agama Jeng, jadi ari salah sahiji Anjeun Hikhall 3753 |
| Sheikh enlarged jeung ngaruksak kana awakna jeung jantung manusa ngora pikeun asih dua umur panjang jeung duit 3754 |
| Muslim mangaruhan naon salah sahiji tugu jeung dituang atawa maranéhanana atawa duka, atawa duka di atawa ngarugikeun komo prick tina Thorn, tapi Kafr Allah ngaberkahan manéhna pikeun dosa nya 3755 |
| Teuing, Allah teu percaya Allah jeung teu teu teu percaya Allah jeung teu percaya maranéhanana ceuk éta, O Rasul Allah ceuk tatangga Bwaigah teu aman tatangga ngomong jeung Bwaigah ceuk gluttonous 3756 |
| Panggihan ti jahat rahayat Allah lamun dua sided 3757 |
| Lamun nu mana wae nu salah sahiji gelut lanceukna mugi Gusti nyegah rupa 3758 |
| Teu nyieun imah Anjeun makam setan flees ti imah ka ngadenge eta maca Sura 3759 |
| Ageman sutera tapi teu manéhna kreatif 3760 |
| Kudu jadi teu babaturan Ana 3761 |
| Sheikh Abad jeung weakens awakna jeung jantung manusa ngora pikeun asih dua asih lila-kahirupan duit 3762 |
| Man ka manusa tina déwan-Na teu diaspal, tapi Allah mere Anjeun 3763 |
Tuh, ieu | effortless dina kulawarga nya ceuk enya ka Lesser Allah ceuk ieu ka kulawarga nya dina minimum 3764 |
| Lamun datang ku dahareun ti kulawargana ieu nanyakeun manéhna kurnia manéhna ka dahar, sanajan ieu kecap sedekah ceuk dahar teu dahar 3765 |
| Sheikh enlarged jeung ngaruksak kana awakna jeung jantung manusa ngora pikeun asih dua asih lila-kahirupan duit 3766 |
| Dila'nat Allah jeung hyphen Almstouselp jeung tato jeung Almstouchmp 3767 |
| Ngaganggu teu tingal kumaha Allah dila'nat Me Quraisy jeung cursing obscenities Mzmma mah Mohammed 3768 |
| Teu bener ngomong, tapi sababaraha sahabatna ceuk, Anjeun lulucon jeung urang, O Rasul Allah cenah mah, moal nyebutkeun, tapi bener 3769 |
| Mayoritas anu Alosfielon kiamat ngan ceuk kitu jeung kitu 3770 |
| Lamun anjeun bogoh ka Allah, budak disebut Jibril ceuk kuring liked Pangeran, jadi asih eta Vohabh ceuk Jibril nyarios mangka nelepon di langit nu Allah bisa bogoh ka manéhna mah bandung manéhna, kitu cenah Faihbonh mangka Allah nyimpen ditampa-Na di bumi lamun detest Kawas nu 3771 |
| Awas tina conjecture, omongan nu teu dipikaresep ngabohong Thssoa teu nénjo atawa Tbagadwa teu Tdabroa teu competed jeung jadi budak Allah baraya 3772 |
| Lamun salah sahiji Anjeun geus balik ka déwan téh nya katuhu pikeun ngalakukeun hal eta pikeun Suhaila ceuk naon diatur kuring Tqasrt di sorangan 3773 |
| Milik keur dahareun sarta Xute teu ongkos tanaga gawé teu bisa nanggung 3774 |
| Taun ieu teu nu teu boga hujan, tapi taun nu hujan jeung bumi tumuwuh 3775 |
| Lamun manusa teh ceuk urang geus perished ieu decimated 3776 |
| Tangkal ieu ngadek jelema cara Vqtaha manusa Venhaha off jalan jeung ngasupkeun Paradise 3777 |
| Muslim Miskin nuliskeun paradise ku satengah beunghar maranéhanana dina lima ratus taun 3778 |
| O putra Adam, kuring jiga nu jangji sorangan Anjeun tempo jeung paéh jeung Waspada tina tertindas 3779 |
| Malaikat teu marengan perusahaan tina anjing atawa bel 3780 |
| Naon ku anjeun disimpen manéhna ti hiji pagawean maranéhanana atawa anjeun, O Rasul Allah ceuk, sareng teu mah manéhna, tapi nu rahmat Allah Itagmdna 3781 |
| Lamun hiji adi Muslim atawa balik dilongok ceuk Allah Maha Agung jeung gumbira Mmchak jeung dianggap hiji imah di Paradise 3782 |
Lamun | diturut Gusti jeung master ganjaran ganda-Na, ceuk sabot dibébaskeun Abu Rafe cried ka manéhna naon ngajadikeun Anjeun ceurik ka kuring ieu salah sahijina indit troughs 3783 |
| Panon Tznaan jeung leungeun heunceut Tznaan jeung percaya atawa kufur eta 3784 |
| Siluman nuturkeun iblis nu 3785 |
| Ngungsi di Allah ti tatangga jahat utamana traveler nu tatangga lamun manéhna hayang Izaal Zael, Burgos 3786 |
| Spite tuluy di spite spite manusa hiji terus direalisasikeun hiji atawa kadua kolotna di umurna kolot teu nuliskeun Paradise 3787 |
| Tbdaohm teu karapihan jeung kapaksa eta ka bagian narrowest 3788 |
| Awéwé Maret teu kudu ngarambat salila tilu poé iwal ti ku mahram 3789 |
Leungeun katuhu tahta | panelepon advocated di katujuh sawarga pasihkeun belanja panerusna sareng masihan atawa puguh keur karuksakan constipated 3790 |
| Murderer lamun nu mana wae nu anjeun mugi Gusti nyegah raray 3791 |
| Teu minuhan iman jeung disbelief dina jantung manusa anu teu minuhan sagala bebeneran jeung ngampar jeung betrayal jeung Sekretariat meets sakabéh 3792 |
| Teu nuliskeun seuneu, tapi ieu ka geus bangor bangor, ceuk nu teu hasil jeung daun taqwa ka Allah dosa 3793 |
| Hit kabéh putra Adam ti zinah inevitably panon ieu tempo fornication nya jeung leungeun toél fornication nya jeung diri mikanyaah ka spoke jeung percaya eta jeung kufur eta nu heunceut 3794 |
| Aklfoa karya Tticon naon karya alus lamun kurang Adumh 3795 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | Akthal Vlicthal chord jeung lamun Astjmr Felictgmr jeung 3796 liter |
Lamun nu mana wae nu anjeun | Akthal Vlicthal jeung 3797 liter |
| Lamun teu sakabeh tilu Atnag dua tanpa katilu 3798 |
| Lamun salah sahiji Anjeun sneezes, mugi Gusti nyebutkeun hatur Allah, alhamdulillah Allah, lamun cenah lanceukna, Allah ngaberkahan anjeun. Lamun manéhna ka Allah ngaberkahan Anjeun, mugi Gusti nyebutkeun Allah pituduh anjeun jeung fit kuantitas 3799 |
| Sapertos nu sits bakal ngadéngé wisdom terus teu lumangsung pikeun nu boga ngan diajarkeun ku naon manéhna ngadéngé kawas jelema datang pendeta ngomong, 'O patron Adzr kuring domba ti flock nu ceuk balik kahadéan pingping daék indit nyokot anjing domba daék 3800 |
| Perikanan sarta Pamancingan salila tilu poé ngan naon amal anu 3801 |
Oh Allah, urang aya bandung | Omsina WPC WPC WPC hirup jeung anjeun maot tekad 3802 |
Lamun balik | adi Muslim atawa dilongok manéhna di Allah nyebutkeun kaberkahan jeung Mmchak gumbira jeung dianggap hiji imah di / ti hiji imah di Paradise Allah 3803 |
| Lamun ditunda jeung lamun Todotm Fabdúa Boaamancm / Bmaamancm 3804 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun mintonkeun manéhna nu leuwih hade keur manéhna ti sajak nu ngeusi 3805 |
| Manusa ngomong hiji kecap naon manéhna nilik ka ngahontal ditayangkan ku seuneu dina tujuh puluh taun 3806 |
| Vanthua naon mah nyaram manéhna jeung paréntah Pangéran ngalakukeun naon anjeun bisa Fajzu 3807 |
| Exempted beards jeung mustaches jeung robah Candak Hepkm teu meh sarua jeung Yahudi jeung Kristen, 3808 |
| Tilu, kabéh katuhu dina unggal sabar di klinik Muslim jeung saksi pamakaman Tchmidt sneezes lamun Hamdallah 3809 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | Akthal Vlicthal chord jeung lamun Astjmr Felictgmr jeung 3810 liter |
| Ayat tilu munafik lamun manéhna perenahna jeung lamun manéhna ngarecah jangji sarta lamun manéhna ngarecah 3811 |
| Callahan tilu katuhu unggal klinik sabar Muslim teras turutan Funerals jeung Tchmidt sneezes lamun Hamdallah 3812 |
| Teu samemehna ngan saukur di sendal atawa hoof 3813 |
| Dink mah ngalakukeun kajahatan Allah mah faithfulness Anjeun sareng ayat panungtung anjeun 3814 |
| Sheikh jantung manusa ngora ka sunda dua hirup lila jeung sering duit 3815 |
| Teu acan sataun nu teu Tmataroa taun tapi nu Tmataroa mangka Tmataroa teu nanaon bumi tumuwuh 3816 |
| PANGERAN ngadawuh yén lamun Ebadi Otaona ka Osagathm hujan peuting jeung informed eta naon panonpoé salila poé jeung sora guludug Osamathm 3817 |
| Kampung oge pamikiran ibadah Allah Allah Hassan 3818 |
| Kumaha damang Thawbaan saprak crumbled kana Bangsa Ktdaaakm mangkok dahareun Tsabon manéhna Thawbaan ceuk bapa sarta ibu, O Rasul Allah, kaamanan kurangna urang ceuk no, tapi anjeun poé nu gede, tapi matak jadi hate debility ceuk sarta kalemahan, O Rasul Allah ceuk dunyaasih jeung hatred Anjeun pajoang 3819 |
| Teu bener ngomong, tapi 3820 |
| O Quraisy Simpen yourselves ti Fire O Bani putra keuneung Luay Simpen yourselves ti Fire O Bani Abd Manaf Teundeun yourselves ti Fire O Bani Hasyim Teundeun yourselves ti Seuneu teh, O putra Abdul Muthalib, Ngimpen yourselves ti Seuneu, O Fatimah Mohammed gadis Onqve sorangan seuneu Allah jeung maneh mahteu boga nanaon ka anjeun ti Allah tapi anjeun RakhmoSablha Bblalha 3821 |
| O Quraisy Simpen yourselves ti Fire O Bani putra keuneung Luay Simpen yourselves ti Fire O Bani Abd Manaf Teundeun yourselves ti Fire O Bani Hasyim Teundeun yourselves ti Seuneu teh, O putra Abdul Muthalib, Ngimpen yourselves ti Seuneu, O Fatimah Mohammed gadis Onqve sorangan mah teu boga seuneuAllah nu ngadek atawa cara dipake of FatimaPeace 3822 |
| Allah ceuk nu percaya nyaeta kawas boga sagala anu pangalusna jeung Ihamdna miceun hajat ti sisi-Na antara 3823 |
| Allah geus indit Abyei jahiliah jeung reueus kolotna percaya soleh jeung urang bawdy jeung bangor putra Adam, jeung Adam ti lebu tina folks Anthen lalaki reueus atawa Lesser Allah ti jangji ti Scarabs mayar Bonfea hanyir 3824 | Aya bakal antara
| Allah nyebutkeun, O putra Adam, lamun ditaliti kiridit éta téh leuwih alus pikeun anjeun lamun adherence nyaéta jahat jeung anjeun ngawitan cacah maranéhanana anu teu ngalepatkeun Allah dina subsistence jeung leungeun luhur leuwih hade tinimbang leungeun handap 3825 |
| Ulah neangan ambek sarta attributed teu meunang ambek 3826 |
| Extinguish saddle teh, kakonci lawang jeung Khmarwa dahareun jeung inuman 3827 |
| Teu acan sataun nu teu ngabogaan hujan, tapi taun nu hujan jeung bumi tumuwuh 3828 |
| Upami anjeun geus kadéngé Nhaq donkeys peuting Vtauzu Allah ti jahat anak maranéhanana nempo sétan sarta lamun ngadéngé crowing tina roosters peuting Jadi ménta Allah tina bounty-Na, maranéhanana nempo harta 3829 |
| Generosity jihat jeung Mruth pikiran agama Islam jeung dijieun ATP 3830 |
| Naon nu kudu anu salah sided sekretaris 3831 |
| Kudu jadi teu babaturan Ana 3832 |
| Bell suling Iblis 3833 |
| Motong si kumis jeung ninggalkeun janggot jeung Ngalanggar Magi nu 3834 |
Lamun panghasilan | tetempoan teu idin 3835 |
| Idan for jeung urang di jahiliyah atawa sombong Aya bakal antara nu paling hateful ka Allah tina kumbang 3836 |
| Tertindas dijawab sanajan Vajra alam lacur-Na prompts dina sarua 3837 |
| Nu Allah nyaeta pleased sareng anjeun tilu kali jeung tilu kali Anjeun ambek nu nyugemakeun Anjeun ngawula ka manéhna jeung ngiluan nanaon jeung Anjeunna jeung Tatsamua tali Allah sadaya teu dibagi antara yourselves jeung Tnashawwa Allah jeung paréntah lah jeung ambek Anjeun ngomongkeun jeung wasting duit jeung nanyakeun teuing 3838 |
| Anjeun teu nempo naon nu Gusti nu nyarios naon bestowed dina Ebadi ti rahmat, tapi tim eta jadi kafir nyebutkeun planét jeung pangeusina 3839 |
| Bakal mah teu bisaeun rahayat Paradise nu rawan bakal mah teu bisaeun jelema tertindas sakabeh parna Djazera seuneu 3840 |
| Bakal mah teu bisaeun Bashrarkm ceuk maranehna Iirtharon Ranters bakal mah teu bisaeun Boukyarkm Ahasankm morally 3841 |
| Allah nyebutkeun kiamat mana asih ayeuna Ozlhm di kalangkang mah dina no sahadé tapi kalangkang mah 3842 |
| Ditiup ti Jaffa teras turutan moro babi jeung datang lawang fascinated ku Sultan jeung Sultan Abdul ngaronjat ti ngan tumuwuh leuwih deukeut ka dimension Allah 3843 |
Ti | Akthal Vluotr eta teu boga pangalusna jeung aya nu lepat jeung Astjmr Vluotr eta teu boga pangalusna jeung aya nu lepat, sarta dahar naon nu permeated Vleilfez Lac basa Filiptal nu teu boga pangalusna jeung aya nu lepat jeung defecating mugi Gusti conceal dirina teu manggihan,kitu, ngagabungkeun dune Felictdberh Iblis muterkeun korsi putra Adam, nu teu boga pangalusna jeung aya noCritical 3844 |
| Pitunjuk tina bangkrut maranéhanana bangkrut urang, ku no AED geus teu chattel ceuk nu bangkrut ti datang solat kiamat mah, puasa, zakat jeung asalna bisa cursing ieu tossed ieu jeung dahar duit ieu jeung shedding tina getih ieu sarta pencét ieu manéhna bakal nangtoskeun ieu ti amal soleh sarta ieuatraksi anak kahakan amal soleh-Na saméméh méakkeun naon anu maranehna nyokot ti dosa maranéhanana teras nahan maju eta terus nunda dina seuneu 3845 |
| Tznaan panon, létah jeung leungeun Tznaan commits zinah jeung lalaki Tznaan ngahontal heunceut ieu atawa kufur eta 3846 |
| Katuhu of Muslim leuwih genep anu ka naon O Rasul Allah cenah, mun kuring geus narima jeung dipapag manéhna jeung ngondang Anjeun upami Vojbh Lamun Astansg mamatahan manéhna jeung lamun manéhna sneezes jeung praises Allah Vhmth lamun nyugemakeun jeung lamun jumlah sarua Vatbah maot 3847 |
| Bell psalms Iblis 3848 |
| Hiji jalma puasa ti saum lapar sarta dahaga pakaya basis majikan ti iPod-Na 3849 |
| Diajar ti Onsabkm naon maneh berdoa Erhamkm nu kekerabatan sunda di Mtherah-Na duit di iteuk dina dampak na 3850 |
| Sponsor anak yatim atawa pikeun batur, nu kuring ngabayangkeun di paradise lamun Allah fearing 3851 |
| Teu ganjaran budak jeung bapana, ngan pikeun manggihan manéhna milik Victre Viatgah 3852 |
Allah ceuk | sombong jeung grandeur jubah jubah eta Nazni salah sahijina asup Apan 3853 |
| Man ngeunaan kahayang nu lian dina chandelier jeung eta teu ngalirkeun atawa Yale jalma hal nu 3854 |
| Dicinta ka nyukur cingcin tercinta seuneu, mugi Gusti masihan manéhna cingcin emas, jeung Abdi bogoh nu encircles seuneu gasket tercinta Vlatogah gasket indit, jeung Abdi cinta ka waktu luang pinggel tercinta seuneu Vlissourh pinggel emas jeung pérak, tapi anjeun Valaboa ku 3855 |
| Kahiji disebut Poé kiamat Adam Konon Rama Adam nyebutkeun, O Gusti, pikeun manéhna nyebutkeun, 'Bawa ka manéhna babagi urang naraka Gusti sacara kaluar ti turunan anjeun, nyebutkeun, O Gusti, sabaraha? Manéhna nyebutkeun unggal ratus salapan puluh salapan Urang ngomong, O Rasul Allah, naon anu anjeun mikir lamun nyokot urang tina unggal ratus salapan puluh salapan-urang, naon tetep? Cenah eta mah bangsa bangsa kawas buuk bodas di Hideung Bull 3856 |
| Ahaddakn teu maot salila tilu budak Fathtsabh ngan diasupkeun Paradise ceuk hiji awewe atawa dua di antarana, O Rasul Allah ceuk dua atawa 3857 |
| Lamun ngarambat dina subur Render kituna onta tuah ti taneuh jeung lamun lalampahan di taun proceeded ku Nekayaa Lamun Aristim Vajtnpoa cara maranéhanana panyumputan sato jeung Cara vermin peuting 3858 |
| Teu aya hijrah sanggeus tilu 3859 |
| Jalmi ngomong kecap masih dina seuneu leuwih naon antara wétan jeung Maroko 3860 |
| Teu ngegel kakonci terrier hiji dua kali 3861 |
| Sheikh jantung manusa ngora asih dua hirup-lila jeung sering duit 3862 |
Nu insured pikeun | Anda setan salaku Anda salah sahiji Anjeun onta di Travel 3863 |
| Paradise dikurilingan jeung kasusah jeung dikurilingan ku seuneu kahayang 3864 |
| Ngumbara bangun luhur jeung ka narajang Tstgnoa 3865 |
| Sheikh jantung manusa ngora asih dua hirup-lila jeung sering duit 3866 |
| Emma Tamu panginepan jadi jalma dicabut jauh, manéhna butuh salaku loba salaku desa atawa salah jeung manéhna 3867 |
| Ieu dikirim pikeun ngarengsekeun ni'mat akhlaq 3868 |
Nu | uterus Hjna tina Rahman nyebutkeun, O Gusti, kuring datang, O Gusti mah abused ka O Gusti mah wronged anjeun, Gusti, Gusti, ceuk Vigibha Salaku anjeun narima yen asal tina resi jeung kuring bakal motong off ti Qtek 3869 |
| Nyebutkeun yén anjeunna henteu janten kumaha upami adi anjeun ngomong yén manéhna aya di adi kuring sacara naon mah sebutkeun Rasul Allah ceuk nu manéhna adi anjeun geus gossiped ngeunaan naon nyebutkeun tapi teu naon eta nyebutkeun eta Bhth 3870 |
| Teu samemehna ngan saukur di sendal atawa hoof 3871 |
| Briefed di imah urang tanpa panon Vvqúa idin maranéhanana teu guyub manéhna atawa retribusi 3872 |
| Malaikat teu marengan pausahaan tina Bell 3873 |
| Teu kasampak pikeun Alloh anu nyéréd garment Btara 3874 |
| Nyebutkeun yén anjeunna henteu janten kumaha upami adi anjeun ngomong yén manéhna aya di adi kuring sacara naon mah sebutkeun Rasul Allah ceuk nu manéhna adi anjeun geus gossiped ngeunaan naon nyebutkeun tapi teu naon eta nyebutkeun eta Bhth 3875 |
| Ngusap luhur yatim jeung eupan miskin 3876 |
| 3877 nyaéta poé rasa |
Candak ti | mustaches jeung ninggalkeun janggot 3878 |
| Callahan tilu katuhu unggal sabar di klinik Muslim jeung saksi pamakaman Tchmidt sneezes lamun Hamdallah 3879 |
| Ulah hatur jalma Allah teu hatur 3880 |
| Falk geus dicokot ti Anjeun 3881 |
| Teu nyieun imah Anjeun makam setan flees ti imah mana sapi maca 3882 |
| Leicester Abdel teu budak di dunya tapi Allah jaket kiamat 3883 |
| Lamun salah sahiji Anjeun ti papan eta tur teras balik ka manéhna ka katuhu pikeun eta 3884 |
| Teu Tbagadwa teu Tdabroa teu competed jeung jadi budak Allah baraya 3885 |
| Percaya panjara Copélna jeung unbeliever Komite 3886 |
| Teu acan pikeun kaayaanana beunghar tina asupan jeung beunghar richer tapi timer 3887 |
| Sedengkeun lalaki leumpang di jas hiji manéhna hiji admirer dirina salaku Allah ieu eclipsed ku Bumi baris terus sinking ka Poé kiamat, 3888 |
| Graces tina milik lamun Allah boga katuhu jeung katuhu disloyal 3889 |
| O Allah mah geus nyokot covenant teu Tkhalafnyh Kami ngan manusa jeung mandi Abdul countrymen atawa Stmth atawa disababkeun Vajolha solat sarta bladders 3890 |
| Almktron nu Alogulwn Poé kiamat, tapi ceuk duit ti kitu jeung kitu jeung kitu ceuk Yahya jeung naon sababaraha nu 3891 |
| Kampung Allah mah ceuk salaku budak kuring nyangka yén manéhna mikir kuring alus sanajan manéhna bisa mikir manéhna bisa disservice 3892 |
| Sumuhun pikeun Allah jeung ceuk Tenbon basa Anjeun cenahna mangka ka indung anjeun disaur jeung terus bapa anjeun ceuk of 3893 |
| Arab ngarasa imah manéhna ceuk teu sadayana iwal Allah batal buta huruf Ibn Abi Salt jeung ampir delivers 3894 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun mintonkeun manéhna nu leuwih hade keur manéhna ti sajak nu ngeusi 3895 |
| Malaikat teu marengan pausahaan tina Bell 3896 |
| Ngirimkeun jelema pikeun karsa maranéhanana 3897 |
| Jalma Cornered dina karsa maranéhanana 3898 |
Ngaran kuring jeung mere Anjeun | Tknua Pkinata 3899 |
| More nu mana ku seuneu manusa Alogeoffan sungut jeung heunceut jeung leuwih nu mana ku paradise kaagamaan manusa jeung tata krama alus 3900 |
| Kecap Truer diucapkeun ku pujangga teu sadayana iwal Allah batal buta huruf Ibn Abi Salt jeung ampir delivers 3901 |
| Icoln teu salah sahiji anjeun, disappointment kalanggengan mah, Allah anu salawasna 3902 |
Nu insured fined | cream sanajan trot impudent depraved 3903 |
| Sheikh jantung manusa ngora ka sunda dua hirup lila jeung sering duit 3904 |
| Ulah revile nu kalanggengan Allah anu salawasna 3905 |
| Ti tatangga-Na ditanya manéhna pikeun nunda sapotong kai dina tembok teu eureun manéhna 3906 |
| Ti tatangga-Na ditanya manéhna pikeun nunda sapotong kai dina tembok teu eureun manéhna 3907 |
| Teu kasampak pikeun Alloh anu nyéréd garment Btara 3908 |
| Babu Trot rahayat jeung teu salah sahiji urang awéwé manja ka salakina, teu salah sahiji urang 3909 |
Nu | heuay heuay setan. Lamun salah sahiji anjeun bisa Vlakzm 3910 |
| Panggihan batur nu paling jahat dina Poé kiamat nu ucapan ieu asalna ieu jeung ieu ucapan 3911 ieu |
| Lamun nu mana wae nu panghasilan anjeun dina dahareun, eupan manéhna adi Muslim-Na mugi Gusti dahar kadaharan sarta ménta manéhna lamun eweh nginum hiji inuman tina inuman nya meureun inuman ti inuman sarta ménta manéhna 3912 |
| Tulis paradise tina clique mah tujuh puluh rebu cahya nepi rupa maranéhanana cahaya bulan ka bulan peuting pinuh, ceuk Abu Hurairah ra ngadeg putra Okasha Dungeons Asadi ngumpulkeun maung cenah, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah nyieun kuring salah sahijina ngomong, Oh Allah, make di antarana teras asupkeun manusa ti Ansar ngomong, 'O Rasul Allah taqwa ka Allah ka kuring salah sahijina ceuk kitu kitu teuing Okasha 3913 |
| O Allah, Anjeun sidekick dina perjalanan jeung panerusna di lingkungan kulawarga jeung pamawa dina balik deui O Asahibna mamatahan jeung Aqbanna owed ngungsi di Anjeun ti ceurik getih lalampahan jeung tipping LIPI blues 3914 |
| Kampung Yahudi jeung Nasrani teu ngalelep Fajalfohm 3915 |
Naon | percaya Ichek hiji garpuh di dunya dieusi ku ngan motong kaluar ti dosa nya Kiamat 3916 |
| Kampung manusa ngomong kecap kaluar ketawa counseled tumbles kaluar ti saluareun Pleiades 3917 |
| Budak milik troughs pembaharu 3918 |
| Astodatk Allah, saha anu henteu runtah deposit 3919 |
| Naon Allah rahayu Abdul anugerah, tapi manéhna diaku nempo dampak nu eta 3920 |
| Bakal mah teu bisaeun Boukyarkm ceuk Enya, O Rasul pilihan Allah Anjeun Otoulkm ceuk umur jeung moral Ahsankm 3921 |
| Allah ngomong, teu nyiapkeun kuring meunangkeun putra gering Adam jeung Zmit teu Asagna putra Adam, ceuk kuring, O Gusti, ceuk Otmred babu gering budak di tanah maranéhanana anu teu ulang Flo ieu biasana kuring jeung naon Aaudh Azmo dina taneuh lamun teu watered watering ieu naon eweh nginum kuring 3922 |
| Dina Paradise kuda tangkal panumpang leumpang di kalangkang nu ratus taun, najan daun ka ferment Paradise 3923 |
| Abdul asup surga forks cabang dina jalan ka umat Islam Voamath manéhna 3924 |
| Leicester Abdel teu budak di dunya tapi Allah jaket kiamat 3925 |
| Ieu bisa mangrupa profiteers tina rumah tangga muslim Otahbun lamun maranehna datang ka naon anu maranehna nyokot manéhna di Ozoadkm lajeng ngadawuh nu teu kudu aktor Vacherboa teu endured 3926 |
Lamun | diturut Gusti jeung master ganjaran ganda-Na 3927 |
| Ulah ingkeun dua rak'ahs tina Fajr sanajan Trdtkm Kuda 3928 |
Nu | uterus Hjna tina Rahman nyebutkeun, O Gusti, kuring datang, O Gusti mah abused ka O Gusti, O Gusti, kuring geus wronged ceuk Vigibha Salaku anjeun narima yen asal tina resi jeung kuring bakal motong off ti Qtek 3929 |
| Per cukup dahareun Senén jeung Senén opat dahareun cukup 3930 |
| Pamikiran oge ibadah alus 3931 |
| Manusa A dilongok lanceukna di kampung sejen Versd Allah Madrjtah raja lamun manéhna datang kana Raja ceuk mana manéhna hayang nganjang adi ka kuring di kampung ieu ceuk Dupi anjeun berkah-Na Terbha ceuk no, mun kitu mah dipikacinta di Allah Ta'ala, ceuk kuring mah ka nu utusan Alloh swt Allah bisa asihAnjeun salaku mah dipikacinta 3932 |
| Angin tina sumanget Allah teu amused Zboha jeung goodness of Allah jeung jahat Astaazu 3933 anak |
| Geus teu katempo Allah séréd garment Btara 3934 |
| Ahvhma kabéh atawa sakabéh Onolhma Lamun dipaké, mangka mimitian ku katuhu, jeung lamun kuring nyandak off leungeun kénca mah, mangka mimitian 3935 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | dahareun babu sacara datang teu Ijlsh manéhna eaters Velinolh atawa Oklten atawa gempungan atawa Punclut Utama Divisi Putra ragu eta kapok, bebas 3936 |
| Kampung handapeun ankles di Seuneu 3937 |
| Sunat lima naluri jeung cukur jeung plucking nu hileud kelek 3938 |
| Good sapuluh-melu jeung saum ka kuring sarta kuring baris ganjaran manéhna dahareun Cuaca jeung inuman ti Gray saum kuring sarta kuring baris ganjaran for eta jeung napas nu puasa lamun Allah Best of kasturi 3939 |
| Beurit ti monster jeung tanda yén anjeunna nempatkeun vaksin susu nya lamun teu leuwih deukeut teras nahan susu domba nya sacara teunggeul 3940 |
| Tznaan panon, létah jeung leungeun Tznaan commits zinah jeung lalaki Tznaan jeung ngahontal atawa kufur eta heunceut 3941 |
| Tndhiroa teu sumpah teu nawarkeun loba nanaon, tapi sasari ti Scrooge 3942 |
| Katuhu of Muslim leuwih genep ngomong, naon anu maranéhanana, O Rasul Allah ceuk lamun Qik dipapag manéhna jeung ngondang Anjeun upami Vojbh Lamun Astansg mamatahan manéhna jeung lamun manéhna sneezes jeung praises Allah Vhmth lamun nyugemakeun jeung lamun jumlah sarua maot Vasahbh 3943 |
| Lamun manéhna nyebutkeun, lamun ka Tesfhm Mil masih sareng anjeun ti Allah balik deui dina eta salami anjeun dina nu 3944 |
| A man anu datang saméméh anjeun strutting di jas tos liked Jmth jeung Birdah saprak eclipsed ku Bumi di mana bakal neruskeun sinking nepi ka Sajam 3945 |
| Allah lamun mah kawas budak disebut Jibril nyarios, O Jibreel I love Pangeran, jadi asih eta Vohabh ceuk Jibril nyarios mangka Télépon kaluar di langit nu Allah mikanyaah ka Pangeran, jadi dina asih jeung maranehna, ceuk rahayat langit jeung mangka disimpen pangakuan pikeun taneuh jeung lamun Allah hates budak disebut Jibril nyarios,O Jibreel mah detest Jadi jeung saterusna ogé manggih manéhna hates Jibril ceuk mangka Télépon kaluar di langit nu Allah hatesSo jeung kitu ceuk Vibgdoh hates jelema ti langit, mangka nunda manéhna dina hatred taneuh 3946 |
Ti | briefed di urang pedar tanpa idin maranéhanana Vvqoa panon bellowed ceuk Affan sakali panon mah 3947 |
| Malaikat teu marengan pausahaan tina Bell 3948 |
| Opat mah teu inviting Alttaan di silsilahna jeung wailing jeung Matarna tempest kitu jeung kitu mah nuju onta atawa coba coba jeung ngajadikeun eta dina ratus onta experimenting kahiji demonized 3949 |
| Mere zakat jeung nu sieun pelit sabenerna kamiskinan jeung ngaharepkeun cicing jeung eta slowed lamun eta ngahontal tikoro, ceuk kuring ka kitu jeung kitu jeung kitu jeung kitu oge oge kuring geus ka kitu jeung kitu 3950 |
| Allah nyebutkeun naon mah mun geus Abdi hukuman insured lamun bray deskriptif rahayat di dunya, tapi tuluy Ahtsabh Paradise 3951 |
Ti | rahayat nyandak tanpa idin ti disloyal, la'nat ti Allah jeung para malaikat Allah teu narima eta atawa murni saukur 3952 |
| 'Ve Ahtzert Bhzar parna of Fire 3953 |
| Icoln teu salah sahiji anjeun jeung kaula mah atawa Icoln milik Gusti jeung Repetta for urangna hamba boga, jeung gadis mah sahenteuna milik Sir jeung Madam maranéhanana Almmlokon jeung Gusti Allah 3954 |
Nu | diuk nungguan salah sahiji Anjeun naon pangeran dina solat teu lumangsung Télépon malaikat-Na Allah ngahampura manéhna, O Arahmh 3955 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun datang ka bed Velinzaa kaasup garment mangka ditutup kaluar bed-Na manehna teu nyaho naon anu lumangsung manéhna sanggeus terus ka ngagolér di sisi nya kan, mangka saeutikna ka Gusti mah teras nahan ngaran Anjeun terus pleural Anjeun maké eta nepi lamun kuring grabbed sorangan Varahmha ngahemat upami Anjeun dikirim manéhna, kaasup ngumpulkeunbudak bener 3956 |
| Icoln teu salah sahiji anjeun jeung kaula mah atawa Icoln milik Gusti jeung Repetta for urangna hamba boga, jeung gadis mah sahenteuna milik Sir jeung Madam maranéhanana Almmlokon jeung Gusti Allah 3957 |
| Interrupted lamun salah sahiji Anjeun Hesa ​​?? teu walked dina perbaikan séjén komo lamun licks anjing di hiji vas anjeun teu komo wudhu dikumbah tujuh kali 3958 |
Lamun kuring nyumbang | ARM ditarima komo diajak ka sponsor dijawab jeung kia ceuk dina biantara nya lamun disumbangkeun ka 3959 | lengan
| Teu samemehna ngan saukur dina hoof atawa sendal 3960 |
| Mana nu boga manusa onta ceuk cenah mah ahir nu dijawab ku 3961 |
| Lamun hiji lalaki nu kasampak di imah Vhzvth Bhsah Vvqot panon anjeun teu Anjeun mastaka 3962 |
| Allah mikanyaah ka sneezing jeung henteu janten yawning eta sneezes jeung praises katuhu Allah dina reputasi nu nyebutkeun Allah ngaberkahan anjeun jeung lamun heuay anjeun Fleurddh manehna teu bisa nyebutkeun ah ah, nu salah sahiji Anjeun upami Anjeun muka sungut-Na, Iblis laughs ti dinya atawa jamaah haji nya ceuk dina wawancara-Na jeung Nu yawning pikeun manéhnanyaeta Iblis 3963 |
| Ti dahar ti tangkal ieu téh teu jahat Ikrben masjid urang 3964 |
| Geus teu katempo Allah séréd garment Btara 3965 |
| Ahvhma kabéh atawa sakabéh Anolhma Lamun Antalt mangka mimitian ku katuhu, jeung lamun kuring nyandak off leungeun kénca mah, mangka mimitian 3966 |
| Allah ditulis dina sagala tuah sarua zinah 3967 |
Tilu | Perikanan sarta Pamancingan naon sedekah ngaronjat 3968 |
| Awas tina hal nu teu adil, hal nu teu adil, anu gelap dina Poé kiamat, jeung anjeun jeung Pornoaksi, Allah teu betah Pornoaksi jeung jorang lampah jeung anjeun jeung squeeze eta disebut ku Anjeun Fasthaloua Mharmanm jeung spilled getih maranéhanana sarta motong off wombs maranéhanana 3969 |
| Awas tina hal nu teu adil, hal nu teu adil, anu gelap dina Poé kiamat, jeung anjeun jeung Pornoaksi, Allah teu betah Pornoaksi jeung jorang lampah jeung anjeun jeung squeeze eta disebut ku Anjeun Fasthaloua Mharmanm jeung spilled getih maranéhanana sarta motong off wombs maranéhanana 3970 |
| Dua babagian ti jahiliah ieu urang teu Aterchma kungsi wailing jeung tangtangan nu percentages 3971 |
| Lamun nyaho naon kuring apal, anjeun bakal seuri saeutik jeung ceurik loba 3972 |
| O awewe Muslim, O, awewe O Muslim awewe Muslim teu nganggap enteng tatangga ka tatangga, komo domba hiji Vrsen 3973 |
| Naon Salmnahn saprak Harbnahn waspada tina ninggalkeun hal anu henteu salah sahiji urang 3974 |
| Tilu Allah teu ditempo tina Poé kiamat Imam Sheikh tukang bohong jeung adulterer jeung inang Almzho 3975 |
| Nagreg ieu solat di sél-Na, cenahna misses indungna jeung ngomong: O Nagreg Kami ibu Anjeun Vkelmena ceuk Abu Hurairah ra ngajelaskeun salaku utusan Allah ngaberkahan manéhna jeung kulawargana ngagambarkeun nunda leungeun-Na dina halis katuhu ceuk Vsadfth tahajud, manéhna ngomong, O Gusti, mom mah jeung doa abdi he milih solat-Namanéhna indit deui jeung saterusna manéhna datang nepi Vsadfth tahajud mah ceuk basa mah Vkelmena Nagreg ngomong, O Gusti, solat mah jeung indungna mah chosePrayer jeung saterusna manéhna datang nepi Vsadfth tahajud manéhna ceuk oh Nagreg Kami ibu Anjeun Vkelmena ngomong, O Gusti, abdi mom jeung doa abdi he milih solat-Na, manéhna ceuk Allah nu Nagreg jeung nu mahlalaki jeung Kami biantara nya tapi manehna nolak ka ngobrol jeung kuring Oh Allah, teu aya automation tina komo mintonkeun manéhna PSK komo ngondang manéhna Evtaatn tina fascinated manéhna angon nyaeta imah ka biara manéhna indit kaluar awéwé Manéhna murag kana angon nu nu ngababarkeun budak, sarta ieu ka manéhna saidIs nuboga biara nu piled poros jeung Messahà © m jeung ngahurungkeun ka biara Vnadoh teu ngomong kana éta hal maranéhanana nyokot demolish biara nu datang turun kana éta hal sarta ceuk penjualan ieu awewe ceuk kuring mah, nempo manéhna seuri, ceuk mangka sirah budak urang Survey ceuk ramana ceuk domba patron jeung maranéhanana ceuk oh Nagreg ngawangunnaon Hedmna tina Dirk emas jeung pérak ceuk no tapi Oaidoh lebu salaku maranehna 3976 |
| Anjeunna sareng anjeun raja dirumuskeun ka anjeun basa manéhna echoed ku sababaraha nyebutkeun Iblis ditandatanganan mah teu diuk jeung Iblis, jeung ngomong, O Abu Bakar tilu sadaya sahijina katuhu Abdul hal nu teu adil grievance Fagda ku Allah, tapi rahayu jeung meunangna jeung manusa dibuka panto Attia hayang link, tapi ZadehAllah ku jumlah badag sarta hiji manusa dibuka panto tina isu, tapi hayang kurangna sering tina Zadeh Allah ku 3977 |
| Ulah revile angin, maranéhanana datang jeung asih jeung sangsara, tapi Allah dicokot kaluar ti kahadéan jeung jahat ngungsi ti 3978 |
| Teu acan permissible keur awewe anu percaya Allah jeung poe perjalanan Poé Tukang iwal nu mibanda mahram 3979 |
| Naon pardoned manusa tapi ku Allah Zadeh attributed teu ngurangan alatan duit amal, teu kungsi pardoned manusa tapi Allah attributed Zadeh 3980 |
| Adlkm teu naon Allah raises sasmita sarta expiate dosa sering kasalahan ka masjid jeung nungguan solat sanggeus solat jeung wudhu anu maparin dina Almkarh 3981 |
| Teu acan pikeun kaayaanana beunghar tina asupan jeung beunghar richer tapi timer 3982 |
| Lamun nu mana wae nu anjeun réngsé nepi Vleslm Déwan seemed manéhna diuk diuk turun mangka manéhna jeung urang diuk Vleslm aya leuwih penting ti batan alam baka kahiji 3983 |
| Tujuh Allah bakal sahadé dina sahadé dina Poé no sahadé tapi-Na ngan Imam jeung manusa ngora tumuwuh nepi worshiping Allah jeung manusa manehna infatuated jeung masjid jeung dua lalaki Thaba di Allah papanggih manéhna jeung dispersed kana manusa méré sedekah hid teu apal kana kalér méakkeun leungeun katuhu sarta hiji manusa Allah bébas tambahanpanon jeung hiji manusa ngondang awewe Keindahan pos sorangan ceuk kuring sieun AllahAlmighty 3984 |
| O Allah mah embarrassed katuhu Aldaevin yatim jeung awewe 3985 |
| Hoop seuneu, ceuk O Rasul Allah Swaran indit Swaran ceuk seuneu Qirtan ceuk emas ceuk Qirtan ti seuneu, ceuk manéhna geus Swaran emas mince maranehna, sarta ngomong, O Rasul Allah nu salah sahiji urang lamun teu adorned pikeun salakina Sfatt manéhna geus ngomong, cenah naon nyegah Ahaddakn dijieun Silveranting ti mangka Tsverhma saffron 3986 |
| Ditiup ti Jaffa jeung dituturkeun moro babi jeung lawang Sultan datang fascinated jeung Sultan Abdul ngaronjat ti ngan tumuwuh deukeut ka Alloh swt 3987 | dimension
| Km ti puasa teu gancang-Na iwal ti lapar jeung sabaraha eta dumasar teu ngan mastikeun-Na 3988 |
| Ngado'a ka Allah nu Anjeun hoyong dudung Anjeun upami Anjeun hayang Vasbera teu akun ceuk anjeun, tapi teu endure nu expense tina 3989 |
| Tntan dua urang Kafr miang tina Paéh jeung ditusuk di percentages 3990 |
| Teu minuhan scarcity jeung iman di tengah hiji manusa Muslim teu kumpul lebu dina jalan Allah jeung haseup naraka di tengah hiji manusa Muslim 3991 |
| Beuki jalma nuliskeun seuneu Alogeoffan Maranéhanana ngomong: O Rasul Allah jeung ceuk Alogeoffan heunceut jeung sungut ngomong, teu nyaho naon deui bakal nuliskeun Paradise kaagamaan jeung tata krama alus 3992 |
| Angers maranéhanana anu teu ménta manéhna 3993 |
| Ulah ngaleupaskeun rahmat nu of bangor tapi 3994 |
Allah nyebutkeun | sombong jeung grandeur jubah jubah Nazni eta mangrupa hal anu kuring méré eta naraka dina 3995 |
| Sarta leungeun mah henteu asup Paradise nepi ka anjeun teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji Adlkm nanaon kahiji sejen lamun teu asih hiji karapihan Sumebarna sejen diantara anjeun 3996 |
| Interrupted lamun salah sahiji Anjeun Hesa ​​?? teu leumpang dina hiji dampal 3997 |
| Riches teu keur pintonan badag tapi beunghar richer timer 3998 |
| Sheikh jantung manusa ngora ka sunda dua pikeun ngumpulkeun duit jeung panjang kahirupan 3999 |
| Mah mamatahan Anjeun pikeun sieun Allah jeung ngazum gede dina unggal ngahargaan lamun manéhna indit O Lazo ceuk taneuh sarta diputer for mun manehna ngarambat 4000 |
| Yahudi lamun papanggih di jalan ka Fadtr hm Odagaha atawa karapihan Tbdaohm 4001? |
| Sahanteuna salah sahiji Anjeun pikeun Abdo Abdi jeung kaula, tapi sahenteuna teu kurang budak master-Na, Gusti, tapi pikeun sahenteuna 4002, Sir |
| Condi Arab ngarasa kecap keur kecap tapi Kaula teu Rabia sagalana iwal Allah batal 4003 |
| Malaikat teu marengan pausahaan tina anjing atawa bel 4004 |
| Awéwé Maret teu kudu ngarambat poé full iwal nu mibanda mahram 4005 |
| Teu ganjaran budak jeung bapana, ngan pikeun manggihan manéhna milik Victre Viatgah 4006 |
| Leungit Jibril Iusini tatangga kuring jadi mikir deui Saorthh 4007 |
| Teu Bcilh deserving lamun balik ka 4008 |
| Janten nyembah berhala Allah baraya teu Taedua teu Tbagadwa mayar jeung ditilik jeung surak 4009 |
| Teu dicegah salah sahiji tatangga Anjeun pikeun nunda dina tembok Khcbath 4010 |
| Jalma Sat nu inget naon Allah tapi dikurilingan ku malaikat maranéhanana jeung Tnazelt eta tenang jeung Ngsthm rahmat jeung Allah anu geus disebutkeun 4011 |
| Lamun hiji lalaki déwan sarta saterusna balik deui deserving of 4012 anak |
| Teu lumangsung manusa manusa atawa awéwé, tapi awéwé jeung anak indungna 4013 |
| Sheikh jantung manusa ngora ka sunda dua ngumpulkeun duit jeung panjang kahirupan 4014 |
| Budak nyieun naon Allah ngabalukarkeun katuhu pikeun kabeneran Allah iwal Allah na nya master Fah gajih dua kali 4015 |
| Nabi nabi datang ka handap dina kaayaan sireum tangkal bit manéhna jeung ngurut Abjahazh waving ti underneath terus nitah eta dibeuleum jeung seuneu, Allah anu kaungkap manéhna Teu bisa hiji sireum 4016 |
| O Allah mah geus nyokot covenant teu Tkhalafnyh mah ngan I am manusa, mana wae percaya ngadek eta atawa Stmth atawa kutuk atawa countrymen-Na Vajolha Zakat jeung solat jeung bladders deukeut ka anjeun ku Poé kiamat 4017 |
| Kuring nanya Allah for hampura tobat ka Anjeunna unggal dintenna saratus kali 4018 |
| Leungit ulah kitu insured atawa insured di awakna jeung duit sarta putrana nepi ka manéhna meets Allah jeung dosa 4019 |
| Diasupkeun kana miskin percaya paradise saméméh beunghar satengah poé lima ratus taun 4020 |
| Ti budak ngomong, 'Hayu dieu sarta saterusna maranéhanana henteu méré manéhna 4021 | bohong
| Saha teu nyerah ucapan palsu sarta laku lampah jeung jahiliyah, Allaah teu mibanda kudu manéhna méré nepi dahareun sarta inuman 4022 |
| Budak nyieun naon Allah ngabalukarkeun katuhu pikeun kabeneran Allah iwal Allah na nya master Fah gajih dua kali 4023 |
| Lamun nyaho naon kuring apal, anjeun bakal seuri saeutik jeung ceurik loba 4024 |
| Séred Btara garment, Allah teu katempo 4025 |
| Anu disebut ku ngaran mah aya anu dicokot nu Pkinata jeung empowering Pkinata teu Itzmy ngaran mah 4026 |
| Anu disebut ku ngaran mah aya anu dicokot nu Pkinata jeung empowering Pkinata teu Itzmy ngaran mah 4027 |
| Hiji sahiji batur nu paling jahat hiji duplex nu umum maranéhanana datang sarta ieu umumna 4028 |
Nu | uterus Hjna tina Rahman nyebutkeun, O Gusti, kuring datang, O Gusti, kuring geus wronged, O Gusti mah abused ka Gusti, Gusti Vigibha Gusti Maha nyebutkeun boh anjeun narima yen asal tina resi jeung kuring bakal motong off ti nu Qtek 4029 |
Nu | uterus Hjna tina Rahman nyebutkeun, O Gusti, kuring datang, O Gusti, kuring geus wronged, O Gusti mah abused ka Gusti, Gusti Vigibha Gusti Maha nyebutkeun boh anjeun narima yen asal tina resi jeung kuring bakal motong off ti nu Qtek 4030 |
| Teu aya hijrah sanggeus tilu atawa tilu di luhur eta hijrah sanggeus tilu atawa luhur tilu maot Fire panghasilan 4031 |
| Sedengkeun lalaki leumpang sarta nyocogkeun Mrgela Jmth diaku sarua jeung eta eclipsed ku Bumi baris terus sinking dina Poé kiamat, ceuk jamaah haji Allah eclipsed ku 4032 |
Ngaran kuring jeung mere Anjeun | Tknua Pkinata 4033 |
| Teu nyaho naon cenah Agheiabh Allah jeung Rasul nyaho naon adi Anjeun ceuk nyebutkeun teu nyebutkeun kumaha lamun ieu di adi kuring sacara naon mah nyebutkeun manéhna cenah nu ieu naon eta nyebutkeun geus gossiped ngeunaan tapi teu naon eta nyebutkeun eta Bhth 4034 |
| Percaya imah ieu ceuk ku penyair teu sadayana iwal Allah batal 4035 |
| Jibril tatangga disarankan kitu mah kuring ngira yén Aorthh 4036 |
| Tbdaohm teu salam, lamun Qeetmohm di jalan Fadtr hm ka Odagaha 4037? |
Ngaran kuring jeung mere Anjeun | Tktnoa Pkinata 4038 |
| Teu turun ti ankles tina Mizar dina seuneu 4039 |
| Ulah ngaleupaskeun rahmat nu of bangor tapi 4040 |
| Ulah hatur jalma Allah teu hatur 4041 |
| Ulah ngaleupaskeun rahmat nu of bangor tapi 4042 |
| Manusa A dilongok hiji adi di kampung sejen Versd Allah Madrjtah raja ka anjeunna mana oge pikeun pindah, ceuk atuh neng adi ka kuring di Allah di Desa kitu jeung kitu ceuk, geus Anjeun ti anugerah Terbha ceuk no, tapi kuring dicinta eta di Allah ceuk Kami Rasul Allah ka nu Allah mikanyaah ka Anjeun Minangka 4043 | dicintaeta
| Ti tatangga-Na ditanya manéhna lengket sapotong kai dina tembok teu eureun manéhna 4044 |
| Icoln teu salah sahiji Anjeun kaula mah jeung sodara jeung sakabéh istri Anjeun budak Obaidullah Allah, tapi ka sahenteuna bisa healed jeung Garrity jeung kaula, jeung Girl My 4045 |
| Naon urang diuk korsi mana Allah teu inget jeung berdoa pikeun Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana, tapi kapaksa patah hati kiamat lamun asup surga pikeun pahala 4046 |
| Saha percaya Allah jeung imah Tukang Poé Vlkerm sarta manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang jeung teu menyakiti tatangga sarta manéhna percaya Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti nyebutkeun alus atawa tetep jempé 4047 |
| Saha percaya Allah jeung Tukang Poé Vlkerm imah jeung manéhna dipercaya di Allah jeung Poé Tukang, mugi Gusti ngomong hadé atawa cicingeun 4048 |
| Anggur teu méré generosity Anjeun pikeun manéhna dipikawanoh lalaki generosity 4049 |
| Manéhna ka nu spent spent 4050 |
| Arkpha ceuk O Rasul Allah, manéhna ceuk onta Arkpha 4051 |
Lamun | diturut Gusti sarta luyu jeung master ganjaran ganda-Na 4052 |
| Jalma Jahat tina dua Ramo, nu maranéhanana umumna datang sarta ieu umumna 4053 |
| Awas tina conjecture, omongan nu teu dipikaresep ngabohong spied atawa Thssoa teu competed teu Thasdoa teu Tbagadwa teu Tdabroa jeung jadi budak Allah baraya 4054 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | hoé mugi Gusti mimitian ku katuhu, jeung lamun mugi Gusti ngamimitian disarming kalér tapi teu katuhu kahiji, jeung nu panganyarna condong Taatnal 4055 |
| Lamun anjeun ngadangu hiji manusa nyebutkeun manéhna perished urang decimated 4056 |
Sareng nu mayar | ditilik, jeung nyaho yen salah sahiji Anjeun moal Bmanjieh teu nyebutkeun anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng mah teu, tapi rahmat Allah Itagmdna 4057 |
| Ulah neangan ambek atawa ceuk Famer mangka indit deui ceuk Urutan Mrni ceuk maneh teu meunang ambek echoed sababaraha kali ceuk sakabéh nu alatan manéhna nyebutkeun, moal meunang ambek 4058 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | mikanyaah ka kulawargana balik ka mendakan tilu tillers tulang mastikeun ayat Fetlat maos eta salah sahiji nu di solat-Na leuwih alus pikeun manéhna ti tilu tillers tulang Smanoukal solat dina munafik heavier Isya jeung Fajr solat sanajan maranéhanana nyaho naon nu aya dina eta jamaah pisan oppressive,komo crawling 4059 |
| Ahasankm moral pilihan Anjeun upami Vgahoa 4060 |
| Teu kasampak pikeun Alloh anu nyéréd garment Btara 4061 |
| Sedengkeun lalaki leumpang bisa liked Jmth jeung Birdah saprak eclipsed ku Bumi di mana bakal neruskeun sinking ka waktu 4062 |
Teu | / atawa teu nujul ka kaluar ka anjeun nu khasanah of Paradise teu maksakeun ngan dina Allah 4063 |
| Teu Tdabroa teu Tbagadwa jeung jadi budak Allah baraya 4064 |
| Jerkm Islam nu Ahasankm tata krama lamun Vgahoa 4065 |
| Kecap Truer kecap diucapkeun pujangga kitu, teu sadayana iwal Allah batal buta huruf Ibn Abi Salt jeung ampir delivers 4066 |
| Wajib jeung ceuk manéhna geus lain manusa ceuk maranehna jahat jeung jahat commended ceuk Nabi, aman damai jadi kana manéhna jeung kulawargana ngumbara ka nu syahid anjeun ceuk anjeun dina sababaraha 4067 |
| Réngsé mu'min dina iman interpretasi modern nu dipikahoyong jeung pilihan Anjeun tina istri Anjeun 4068 |
| No Muslim mati budak-Na tilu kungsi attained nu sumpah palsu Vtmesh seuneu ngan dispensasi Ayat 4069 |
| Kampung malaikat teu marengan perusahaan tina bel jeung anjing 4070 |
| Anggur teu méré generosity Anjeun pikeun manéhna dipikawanoh lalaki generosity 4071 |
| Mah mamatahan Anjeun pikeun sieun Allah jeung ngazum gede dina unggal ngahargaan lamun manéhna indit O Lazo ceuk taneuh sarta diputer for mun manehna ngarambat 4072 |
| Unggal aksi putra Adam ngarangkep alus sapuluh-melu ka tujuh ratus kali naon Allah nyebutkeun Allah ngan saum ka kuring sarta kuring baris ganjaran manéhna méré nepi dahareun sarta inuman for mah keur jeung puasa jalma kabagjaan lamun megatkeun jeung kabagjaan lamun manéhna meets Gusti sarta napas ti jalmi puasa leuwih hadejeung Allah ti seungit tina kasturi Buka Puasa Buka Puasa 4073 |
| Unggal aksi putra Adam ngarangkep alus sapuluh-melu ka tujuh ratus kali naon Allah nyebutkeun Allah ngan saum ka kuring sarta kuring baris ganjaran manéhna méré nepi dahareun sarta inuman for mah keur jeung puasa jalma kabagjaan lamun megatkeun jeung kabagjaan lamun manéhna meets Gusti sarta napas ti jalmi puasa leuwih hadejeung Allah ti seungit tina kasturi Buka Puasa Buka Puasa 4074 |
| Sarta leungeun mah henteu asup Paradise nepi ka anjeun teu percaya nepi ka anjeun bogoh ka hiji Adlkm nanaon kahiji sejen lamun teu asih hiji karapihan Sumebarna sejen diantara anjeun 4075 |
| Lamun nyaho naon kuring apal, anjeun bakal seuri saeutik jeung ceurik loba 4076 |
| Lamun salah sahiji eusina teu dipotong Hesa ​​?? walked dina hiji dampal 4077 |
Lamun nu mana wae nu anjeun | hoé mugi Gusti mimitian ku katuhu, jeung lamun mugi Gusti mimiti take off leungeun kénca sakabéh Anolhma atawa Ihvhma sakabéh 4078 |
| Tilu telepon Mostagabat mamang teu di antarana tertindas jeung ngajak traveler indungna jeung nélépon 4079 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun mintonkeun manéhna leuwih alus tinimbang éta pikeun manéhna ti sajak nu ngeusi 4080 |
| Séred garment Btara Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 4081 |
| Lamun diondang ka sponsor atawa lengan ngangkat komo dedicated ka panangan tina ditarima 4082 |
| Teu Tqatawa teu Tbagadwa teu Thasdoa teu Tdabroa jeung kudu baraya Allah geus ngutus Anjeun 4083 |
Sabab | nanah kaeusi rohangan anjeun mintonkeun manéhna leuwih alus tinimbang éta pikeun manéhna ti sajak nu ngeusi 4084 |
| Lamun salah sahiji eusina teu dipotong Hesa ​​?? walked dina hiji dampal jeung lamun anjing licks utensil nu anjeun Vlegzle tujuh kali 4085 |
| Lamun salah sahiji eusina teu dipotong Hesa ​​?? walked dina hiji insole 4086 |
| Allah Abdi ceuk lamun manéhna nyangka kuring sarta kuring jeung manéhna lamun manéhna ngondang kuring jeung nu ngingetkeun kuring nu sarua disebutkeun dina diri jeung nu ngingetkeun kuring tina Mulla Mulla ceuk dina pangalusna di antarana jeung pangalusna lamun ditilik kuring Shubra ditilik manéhna komo deukeut ka ARM ARM ditilik dijual komo datang ka kuring sarta kuring ditilikmanéhna leumpang trot 4087 |
| Condi Arab ngarasa kecap keur kecap kitu, teu sadayana iwal Allah batal 4088 |
| Jerkm Islam nu Ahasankm tata krama lamun Vgahoa 4089 |
| Lamun kuring ngahaturanan ka ARM ditarima komo diajak ka sponsor dijawab 4090 |
| Tingal handap anjeun teu kasampak kana eta leuwih pantes di luhur anjeun kudu teu despise kurnia Allah jadi kana Anjeun 4091 |
| Kaluar hiji manusa tina désa pikeun nganjang adi di désa séjén Versd Allah geus raja diuk di jalan Isa ka manehna, mana teu Anjeun hoyong ceuk kuring rek hiji adi kuring nganjang dina Allah di kampung ieu Isa ka manehna, teu Anjeun geus asup Anjeun ti anugerah Terbha ceuk no, tapi kuring dicinta eta di Allah ceuk Kami utusanAlloh, Gusti nu dieu manéhna bisa love you, kaasup dicinta 4092 |
| Awas tina conjecture, omongan teu dipikaresep bohong spied teu competed teu Tdabroa teu Tbagadwa jeung jadi budak Allah baraya 4093 |
| Wenge teu salah sahiji anjeun teu nyebutkeun anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng teu kitu, berkat Allah eta Itagmdna jeung rahmat, tapi ditilik sareng nu mayar jeung surak 4094 |
| Lamun salah sahiji Anjeun ti papan eta tur teras balik deui deserving of 4095 anak |
| Man teu man déwan, tapi diaspal nu Allah mere anjeun jeung lamun nu mana wae nu anjeun nyieun server dahareun Foley Amishqth Vlidah nu haratis sareng nu mugi Gusti dahar van-Na teu mugi Gusti Velinolh manéhna jeung dijual Masrah meuli pilihan tilu poe nu Gusti bakal ngawalon jeung saa 'tina kaping 4096 |
| Kampung putra Adam, karya dibere unggal Kemis for jumat peuting teu hasil unequivocally nampa payel nu keur kandungan of 4097 |
| Icoln teu salah sahiji Anjeun kaula mah jeung sodara jeung sakabéh istri Anjeun budak Obaidullah Allah, tapi ka sahenteuna bisa healed jeung Garrity jeung kaula, jeung Girl My 4098 |
| Sedengkeun manéhna nyebutkeun lamun ka Tesfhm Mil tetep aya sareng anjeun salami Anjeun deui ka nu 4099 |
| Percaya panjara Copélna jeung unbeliever Komite 4100 |
| Sedengkeun lalaki leumpang dina forks jalan kapanggih Ghosn ceuk ka Angkat ieu bisa Allah ngahampura kuring ku Verwah Allah forgave manéhna terus selapkeun kana paradise ku 4101 |
| Budak lamun manéhna diturut Gusti jeung master ganda ganjaran 4102 |
| Almstban Pikeun Asy'ari naon ceuk maranehna kacuali signifikan tertindas 4103 |
| Wenge teu salah sahiji anjeun teu nyebutkeun anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng mah ulah kitu, rahmat Itagmdna Gusti sacara sarta rahmat ti manehna 4104 |
| O Allah Kami ngan manusa jeung mandi putra countrymen Muslim Jaafar atawa disababkeun atawa kutuk manéhna Vajolha Zakat sareng nu mayar bladders deukeut jeung boga kiamat 4105 | ceuk
| Sunat lima naluri jeung cukur jeung plucking nu hileud kelek 4106 |
Kirimkeun ka | Ayoub crayfish emas mimiti nyokot nyeri nya, cenah Ogenk O Ayoub ngomong, O Pangéran, jeung pinuh ku rahmat atawa ceuk mangga 4107 |
| Display tina hal nya éta pikeun nanyakeun Vlaqublh manéhna hiji leg mata pencaharian Allah ka 4108 |
| Pamikiran oge ibadah alus 4109 |
| Ulah revile nu kalanggengan Allah anu salawasna 4110 |
| Icoln teu salah sahiji Anjeun kaula mah kaula mah, jeung gadis mah sahenteuna 4111 |
| Ulah hatur jalma Allah teu hatur 4112 |
| Ti dosa nya, cenah Abdi dosa, O Gusti, dihampura dosa mah, cenah Abdi dosa dosa, nyaho yen manehna boga hiji Gusti Anu forgives dosa jeung kasalahan-terusan eta tilu kali manéhna nyebutkeun, ngalakonan naon nu Anjeun hoyongkeun bisa ngahampura anjeun 4113 |
| Sedengkeun lalaki ngora leumpang di jas di mana ceuli strutting taneuh Belath garment mana manéhna baris terus sinking ka Poé Kiamat 4114 |
| O Muhammad diajarkeun ku tapi ambek salaku urang ambek sarta kitu mah geus nyokot sumpah teu Tkhalafnyh jeung mandi kakonci atawa ngadek eta atawa Stmth countrymen Vajolha expiation jeung bladders-Na deukeut ka anjeun ku Poé kiamat, 4115 |
| Ditilik sareng nu mayar ngan moal bisa nganterkeun salah sahiji Anjeun sugan we ngomong, O Rasul Allah, teu atawa kuring ngan ceuk nu Itagmdna rahmat sarta rahmat 4116 Allah |
| Ditilik sareng nu mayar ngan moal bisa nganterkeun salah sahiji Anjeun sugan we ngomong, O Rasul Allah, teu atawa kuring ngan ceuk nu Itagmdna rahmat sarta rahmat 4117 Allah |
| Panggihan jahat / jahat rahayat dina Poé kiamat, hiji dua sided Ibnu Namir nu asalna ucapan ieu ieu jeung ucapan ieu 4118 ieu |
| Ieu cabang tangkal dina cara urang menyakiti Voamatha manusa nuliskeun Paradise 4119 |
| Kami ngan manusa jeung mandi Muslim disababkeun atawa kutuk atawa countrymen-Na Vajolha Zakat jeung rahmat 4120 |
Teu nu mana wae nu anjeun | Icoln Abdul Abdi Anjeun sadaya tapi hamba saeutik, paling heunteu, Gusti Allah, abdi PANGERAN, tapi ka sahenteuna 4121, Sir |
| Ulah revile nu kalanggengan Allah mah ceuk hiji kalanggengan ka kuring poé jeung peuting Ojaddedha jeung Iblleha jeung datang sanggeus raja ti raja 4122 |
| Sapotong Travel tina agony sabab manusa teh ngalir pikeun puasa jeung solat jeung ibadah. Lamun nu mana wae nu anjeun spent Nhmth Vlajl téh nya mulang ka 4123-Na |
| Mikanyaah ka salah sahiji Anjeun lamun manéhna asalna deui ka kulawargana pikeun manggihan tulang tilu tillers pikeun mastikeun tilu ayat Ikrahen salah sahiji anjeun solat-Na leuwih alus pikeun manéhna ti tilu tillers tulang Samman 4124 |
| Nation leungit Allah weruh naha atawa teu beurit nu teu nempo yén lamun manéhna nunda susu onta nya sacara teu eupan manéhna 4125 |
| Senà manusa anu datang samemeh Anjeun strutting antara Berden Allah ambek jeung manéhna jeung ngurut lahan Vbelath nu leungeun nyaeta jiwa mah nya eta pikeun neruskeun sinking ka Poé Kiamat 4126 |
| Ahvhma kabéh atawa sakabéh Anolhma Lamun dipaké, mangka mimitian ku katuhu, jeung lamun kuring nyandak off leungeun kénca mah, mangka mimitian 4127 |
| Naon ieu handapeun ankles tina Mizar nyaéta dina Fire 4128 |
| Robah bulu bodas ieu teu meh sarua jeung Yahudi atawa Kristen 4129 |
| Ulah revile nu kalanggengan Allah anu salawasna 4130 |
| Ti hal nu sarua pikeun lanceukna diakuan nu plight di dunya nu anguish sarua kana manéhna nu plight tina marabahaya alam baka jeung lanceukna Lester Lester Allah di dunya ieu jeung akhirat, jeung Allah Ta'ala dina Aoun budak naon budak ieu Aoun nya di adi sacara 4131 |
| Modesty iman jeung kapercayaan di sawarga jeung Albmae tina alienation jeung estrangement di Seuneu 4132 |
| Jantung manusa ngora badag ka sunda dua kahirupan cinta jeung cinta duit 4133 |
| Wenge teu salah sahiji ceuk anjeun, urang teu anjeun, O Rasul Allah nyarios sareng mah teu, tapi nu Allah Itagmdna manéhna rahmat, tapi ditilik sareng nu mayar 4134 |
| Nyeret ti pésta-Na kaluar ti sombong, Allah geus teu katempo manéhna dina Poé kiamat 4135 |
| Awas tina conjecture sigana ngabohong ka Obrolan 4136 |
| Burdens tina suku insured satengah Vosfiel eta ka saukur luhureun ankles, naon ieu teh handap seuneu